سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
از علامه جعفری می پرسند چی شد که به این کمالات رسیدی ؟!

ایشان در جواب خاطره ای از دوران طلبگی تعریف میکنن و اظهار میکنند که هر چه دارند از کراماتی ست که بدنبال این امتحان الهی نصیبشان شده :«ما در نجف در مدرسه صدر اقامت داشتیم . خیلی مقید بودیم که ، در جشن ها و ایام سرور ، مجالس جشن بگیریم ، و ایام سوگواری را هم ، سوگواری می گرفتیم ، یک شبی مصادف شده بود با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) اول شب نماز مغرب و عشا می خواندیم و یک شربتی می خوردیم آنگاه با فکاهیاتی مجلس جشن و سرور ترتیب می دادیم . یک آقایی بود به نام آقا شیخ حیدر علی اصفهانی ، که نجف آبادی بود ، معدن ذوق بود . او که ، می آمد من به الکفایه ، قطعا به وجود می آمد جلسه دست او قرار می گرفت .

آن ایام مصادف شده بود با ایام قلب الاسد (?? الی ?? مرداد ) که ما خرما پزان می گوییم نجف با ?? و یا ?? درجه خیلی گرم می شد . آنسال در اطراف نجف باتلاقی درست شده بود و پشه های بوجود آمده بود که ، عربهای بومی را اذیت می کرد ما ایرانیها هم که ، اصلا خواب و استراحت نداشتیم . آنسال آنقدر گرما زیاد بود که ، اصلا قابل تحمل نبود نکته سوم اینکه حجره من رو به شرق بود . تقریبا هم مخروبه بود . من فروردین را در آنجا بطور طبیعی مطالعه می کردم و می خوابیدم . اردیبهشت هم مقداری قابل تحمل بود ولی دیگر از خرداد امکان استفاده از حجره نبود . گرما واقعا کشنده بود ، وقتی می خواستم بروم از حجره کتاب بردارم مثل این بود که وردست نان را از داخل تنور بر می دارم ، در اقل وقت و سریع !

با این تعاریف این جشن افتاده بود به این موقع ، در بغداد و بصره و نجف ، گرما ، تلفات هم گرفته بود ، ما بعد از شب نشستیم ، شربت هم درست شد ، آقا شیخ حیدر علی اصفهانی که ، کتابی هم نوشته بنام « شناسنامه خر » آمد. مدیر مدرسه مان ، مرحوم آقا سید اسماعیل اصفهانی هم آنجا بود ، به آقا شیخ علی گفت : آقا شب نمی گذره ، حرفی داری بگو ، ایشان یک تکه کاغذ روزنامه در آورد .

عکس یک دختر بود که ، زیرش نوشته بود « اجمل بنات عصرها » « زیباترین دختر روزگار » گفت : آقایان من درباره این عکس از شما سوالی می کنم . اگر شما را مخیر کنند بین اینکه با این دختر بطور مشروع و قانونی ازدواج کنید – از همان اولین لحظه ملاقات عقد جاری شود و حتی یک لحظه هم خلاف شرع نباشد – و هزار سال هم زندگی کنید . با کمال خوشرویی و بدون غصه ، یا اینکه جمال علی (ع) را مستحبا زیارت و ملاقات کنید . کدام را انتخاب می کنید .

سوال خیلی حساب شده بود . طرف دختر حلال بود و زیارت علی (ع) هم مستحبی . گفت آقایان واقعیت را بگویید . جا نماز آب نکشید ، عجله نکنید ، درست جواب دهید. اول کاغذ را مدیر مدرسه گرفت و نگاه کرد و خطاب به پسرش که در کنارش نشسته بود با لهجه اصفهانی گفت : سید محمد! ما یک چیزی بگوئیم نری به مادرت بگوئی ها؟معلوم شد نظر آقا چیست؟ شاگرد اول ما نمره اش را گرفت! همه زدند زیر خنده. کاغذ را به دومی دادند. نگاهی به عکس کرد و گفت: آقا شیخ علی، اختیار داری، وقتی آقا (مدیر مدرسه) اینطور فرمودند مگر ما قدرت داریم که خلافش را بگوئیم. آقا فرمودند دیگه! خوب در هر تکه خنده راه می افتاد. نفر سوم گفت : آقا شیخ حیدر این روایت از امام علی (ع) معروف است که فرموده اند « یا حارث حمدانی من یمت یرنی » (ای حارث حمدانی هر کی بمیرد مرا ملاقات می کند) پس ما انشاالله در موقعش جمال علی (ع) را ملاقات می کنیم! باز هم همه زدند زیر خنده، خوب ذوق بودند. واقعا سوال مشکلی بود. یکی از آقایان گفت : آقا شیخ حیدر گفتی زیارت آقا مستحبی است؟ گفتی آن هم شرعی صد در صد؟ آقا شیخ حیدر گفت : بلی گفت : والله چه عرض کنم (باز هم خنده حضار ) نفر پنجم من بودم. این کاغذ را دادند دست من. دیدم که نمی توانم نگاه کنم، کاغذ را رد کردم به نفر بعدی، گفتم : من یک لحظه دیدار علی (ع) را به هزاران سال زناشویی با این زن نمی دهم. یک وقت دیدم یک حالت خیلی عجیبی دست داد. تا آن وقت همچو حالتی ندیده بودم. شبیه به خواب و بیهوشی بلند شدم. اول شب قلب الاسد وارد حجره ام شدم، حالت غیر عادی، حجره رو به مشرق دیگر نفهمیدم، یکبار به حالتی دست یافتم. یک دفعه دیدم یک اتاق بزرگی است یک آقایی نشسته در صدر مجلس، تمام علامات و قیافه ای که شیعه و سنی درباره امام علی (ع) نوشته در این مرد موجود است. یک جوانی پیش من در سمت راستم نشسته بود. پرسیدم این آقا کیست؟ گفت : این آقا خود علی (ع) است، من سیر او را نگاه کردم. آمدم بیرون، رفتم همان جلسه، کاغذ رسیده دست نفر نهم یا دهم، رنگم پریده بود. نمی دانم شاید مرحوم شمس آبادی بود خطاب به من گفت : آقا شیخ محمد تقی شما کجا رفتید و آمدید؟ نمی خواستم ماجرا را بگویم، اگر بگم عیششون بهم می خوره، اصرار کردند و من بالاخره قضیه را گفتم و ماجرا را شرح دادم، خیلی منقلب شدند. خدا رحمت کند آقا سید اسماعیل ( مدیر ) را خطاب به آقا شیخ حیدر گفت : آقا دیگر از این شوخی ها نکن، ما را بد آزمایش کردی. این از خاطرات بزرگ زندگی من است».


[ شنبه 89/1/14 ] [ 9:10 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[ شنبه 89/1/14 ] [ 9:9 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
سید مرتضی بختیاری وزیر دادگستری در نامه‌ای به روسای دادگستری‌های سراسر کشور، نحوه محاسبه دیه در سال 89 را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، در این نامه آمده است:

در اجرای ماده 297 قانون مجازات اسلامی و با عنایت به فتوای مقام معظم رهبری و اخذ نظر اشخاص خبره و مراکز ذیربط، قیمت سوقیه اعیان 3گانه موضوع احکام دیه مندرج در بندهای 1، 2 و 3 ماده مذکور به شرح زیر برای سال 1389 که به تصویب ریاست قوه قضائیه رسیده، اعلام می‌شود. مقتضی است کلیه مراجع قضایی ارقام زیر را مبنای محاسبه دیه قرار دهند.

1-ارزش‌ ریالی دیه کامل بر مبنای قیمت عین بند 1 ماده 279 قانون مجازات اسلامی چهارصد و پنجاه میلیون ریال (450000000)

2-ارزش ریالی دیه کامل بر مبنای قیمت عین بند 2 ماده 279 قانون مجازات اسلامی پانصد و پنجاه میلیون ریال (550000000)

3-ارزش ریالی دیه کامل بر مبنای قیمت عین بند 3 ماده 279 قانون مجازات اسلامی نهصد میلیون ریال (900000000)
[ شنبه 89/1/14 ] [ 9:8 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
محسن هاشمی به برخی اخبار منتشر شده درباره خانواده آقای هاشمی واکنش نشان داد.

به گزارش فردا وی در این خصوص نوشت: زنی شایعه هایی را مدام درباره همسایه اش تکرار می کرد. بعدا" آن زن متوجه شد که کاملا" در اشتباه بوده است . نزد خردمندی رفت تا اشتباه خود را جبران کند.

به او گفته شد تا مرغی بخرد ، پرهای آن را کنده و همه جا بریزد . زن با وجود اینکه از این پیشنهاد تعجب کرد ولی کار گفته شده را انجام داد.

روز بعد خردمند به او گفت که همه پرهایی را که دیروز ریختی ، جمع کن .

زن در همان مسیری که پرها را ریخته بود، به راه افتاد. اما با ناامیدی دریافت که باد همه پرها را با خود برده است. بعد از ساعت ها تنها چند پر پیدا کرد و بازگشت .

شایعه نیز چنین است . پراکندنش کاری ندارد اما به محض این که چنین کردی ، دیگر هرگز نمی توانی آن را جبران کنی.

عطف به شایعه ها و تخریب های قبلی و ادامه دار، خبر مرموزانه مالکیت " ویلای خانوادگی در سوئیس " نیز تکذیب می گردد. هر چند که حق شکایت هم چنان محفوظ است.
[ شنبه 89/1/14 ] [ 9:7 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
رئیس شرکت دولتی «راس اتم» روسیه اعلام کرد نخستین نیروگاه اتمی ایران که در بوشهر ساخته شده، تا پایان تابستان سال 2010 راه اندازی خواهد شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "سرگئی کرینکو " رئیس شرکت دولتی «راس اتم» روسیه به خبرنگاران اعلام کرد که نخستین نیروگاه اتمی ایران که توسط متخصصان روسی در بوشهر ساخته شده است، تا پایان تابستان سال 2010 راه اندازی خواهد شد.

رئیس شرکت دولتی «راس اتم» روسیه یادآور شد که هیچ وقفه ای در ساخت نیروگاه اتمی بوشهر وجود ندارد و تمامی برنامه ریزیهای انجام شده، طبق جدول زمانی مشخصی که در خصوص آنها یک سال و نیم قبل با طرف ایرانی توافق حاصل شده، در حال اجراست و بر اساس برنامه پیش می رود.
[ شنبه 89/1/14 ] [ 9:7 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
کارخانه گندله‌سازی مجتمع سنگ آهن گلگهر سیرجان فردا ـ شنبه ـ با حضور رییس‌جمهور در استان کرمان افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین عملیات اجرایی کارخانه گندله‌سازی سیرجان از خرداد 84 آغاز شده است و از طرح های دولت هشتم بوده است.

ظرفیت تولید این کارخانه سالانه 5 میلیون تن گندله از کنستانتره سنگ آهن تولیدی گلگهر بوده که با اعتبار 300 میلیارد تومان و 220 میلیون یورو از اعتبارات وزارت صنایع و معادن به اتمام رسیده است و قابلیت تولید سالانه هفت تا هشت میلیون تن گندله را دارد.

گفته می‌شود با افتتاح این کارخانه برای 500 نفر مستقیم و 5 هزار نفر به صورت غیرمستقیم ایجاد اشتغال می‌شود.

[ شنبه 89/1/14 ] [ 9:6 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
خبر آنلاین : نتایج یک نظرسنجی در بریتانیا رایج ترین دروغ ها را مشخص کرد.

محققان با انجام این نظرسنجی متوجه شدند بریتانیایی ها هر روز به طور متوسط
4 بار دروغ می گویند که به این ترتیب تعداد دروغ های آن ها در یک سال تقریبا به عدد 1500 می رسد.
یک ششم مردان اقرار کردند که بیش ترین دروغ ها را به همسر خود می گویند.در این تحقیق مشخص شد مردان به طور متوسط هر روز دو بار به همسر خود دروغ می گویند.

رایج ترین دروغی که بریتانیایی ها میگویند جمله " ببخشید ، موبایل من آنتن نداد " است که معمولا در توجیه علت قطع کردن تلفن توسط آن ها بیان می شود.

هم چنین یک سوم بریتانیایی ها در مورد وزن خود  ، یک چهارم در مورد بدهی های خود و 30 درصد در مورد میزان ورزش کردن خود دروغ می گویند.

در این نظر سنجی مشخص شد یک چهارم مردان به همسر خود می گویند که لباس و ظاهر خوبی دارد اما در ذهن خود نظری کاملا متفاوت در این باره دارند.بیش از 40 درصد زنان نیز در مورد قیمت لباس های جدید خود دروغ می گویند.

سه چهارم افرادی که در این نظرسنجی شرکت داشته اند معتقدند زنان دروغ گوهای بهتری نسبت به مردان هستند.تقریبا 46 درصد از زنان اعلام کردند که دروغ های آن ها لو رفته است ، در حالی که این رقم در مورد مردان به 58 درصد می رسد.

دومین دروغ پرکاربرد در بریتانیا جمله " من هیچ پولی به همراه ندارم " است که در پاسخ به درخواست گداها و افراد ولگرد گفته می شود.

جملات " هیچ مشکلی نیست ، من خوبم " ، " تو دوست داشتنی و زیبا به نظر می رسی " و " از دیدن شما خوشحالم " به ترتیب رده های بعدی را در دروغ های پرکاربرد بریتانیایی ها به خود اختصاص داده اند.

در این بررسی ها مشخص شد تکنولوژی های جدید بسیاری از انسان ها را به سمت دروغ گفتن متمایل کرده است و جملاتی مانند " من پیام کوتاه شما را دریافت نکردم " و "باتری موبایلم تمام شده بود " نشان دهنده این موضوع است.

مردانی که بیش ترین تعداد دروغ را می گوند معمولا به طور متوسط 5 بار در روز این کار را انجام می دهند ، اما این رقم در مورد زنان به سه دروغ می رسد.

این تحقیقات توسط OnePoll و با نظر سنجی از 4 هزار و 300 نفر انجام شده است.

تعدادی از دروغ های پر کاربرد در بریتانیا عبارتند از :

موبایلم آنتن نداد
من هیچ پولی همراهم نیست.
هیچی نیست ، من خوبم
تو دوست داشتنی به نظر می رسی
از دیدار شما خوشحالم
بعدا با شما تماس می گیرم
ما باید به زودی همدیگر را ملاقات کنیم.
ببخشید من تماس شما را دریافت نکردم
از فردا این عادت را ترک می کنم.
من از دستت عصبانی نیستم
ترافیک خیلی سنگین بود
من پیام کوتاه شما را دریافت نکردم
البته که من دوستت دارم
خوش حال می شم دوباره ببینمت
باتری موبایلم تمام شده بود
ساعتم خواب رفته بود
من پشت خطی دارم
من به سختی سرما خوردم
[ شنبه 89/1/14 ] [ 9:5 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
 پرونده نوروزی دانش و دانشگاه: وقف دانشگاه آزاد که صیغه آن نیز به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوانده شده است یکی از رویدادهای مهم دانش و دانشگاه در سال 1388 بود. رویدادی که حتی عبدالله جاسبی در پیام نوروزی خود نیز به آن اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1388 کانون خبرهای داغی در عرصه آموزش عالی بود. وقف این دانشگاه که با مخالفت برخی مسئولان همراه شد در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مورد بررسی قرار گرفت اما در تمام این مدت، دانشگاه آزاد اسلامی این موضوع را همچنان مطرح کرد. البته بحث اصلاح اساسنامه این دانشگاه و تعیین سقف برای ریاست آن از دیگر خبرهای داغ این دانشگاه بود که رنگ و بوی سیاسی هم به خود گرفت.

ماههای ابتدایی سال جاری که روزهای پایانی آن را طی می کنیم زمزمه هایی مبنی بر امکان وقف دانشگاه آزاد اسلامی توسط هیئت موسس این دانشگاه فضای جامعه خبری را فرا گرفت. هر چند در ابتدای امر و با وجود تمرکز اذهان عمومی بر اخبار اطلاعات خبر وقف دانشگاه آزاد اسلامی چندان جلب نظر نکرد اما به یک باره موضوع وقف دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت و حساسیت خاصی برخوردار شد و به یکی از بحث برانگیزترین و چالشی ترین مسائل روز بدل شد.
 
کریم زارع عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در همان زمان در گفتگو با خبرنگار مهر دلایل مصوبه هیئت موسس برای وقف اموال دانشگاه را اعلام کرد و گفت: وقف دارایی‌ها و اموال دانشگاه آزاد اسلامی با موافقت مسئولان صورت گرفته تا در صورت انحلال این دانشگاه دارایی آن در اختیار نهادهای دیگر قرار نگیرد.
 
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی در این گفتگو همچنین تاکید کرد: اعتقاد دارم که دانشگاه آزاد اسلامی در کشتی نوح بوده و هیچ خطری به آن آسیب نمی رساند.
 
زارع  یادآور شد: مدتهاست که در برخی محافل گفته می شود که درآمد این دانشگاه به اعضای هیئت موسس می رسد در صورتی که این خلاف واقع بود و حال با وقف اموال این دانشگاه این شائبه نیز برطرف شده است و مردم اطمینان خاطر دارند که اموال این دانشگاه به شخص خاصی تعلق ندارد.
 
محمدرضا مخبر دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی در واکنش به اظهارات معاون پارلمانی دانشگاه آزاد به مهر گفت: وقف اموال و دارایی های دانشگاه آزاد اسلامی باید در قالب اصلاح اساسنامه این دانشگاه بررسی شود و با طرح از سوی مسئولان دانشگاه آزاد واقع نمی شود.
 
وی اضافه کرد: هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهادات خود را در زمینه اصلاح اساسنامه ارائه کرده است که در جلسات آینده شورا بررسی می شود.
 
مخبر گفت: این طور نیست که با مطرح شدن بحث وقف از سوی مسئولان دانشگاه آزاد، وقف این دانشگاه هم انجام شود زیرا وقف جزئی از اساسنامه دانشگاه است و مسئله نحوه روشن کردن دخالت در داراییهای دانشگاه آزاد است که باید در اصلاح اساسنامه به آن توجه شود.
 
با وجود این اظهارات از سوی طرفین بود که بحث وقف دانشگاه آزاد اسلامی از موضوعی مختص به آموزش عالی کشور به دستمایه ای برای موضع گیری های سیاسی و فشار به طرف مقابل بدل شد.
 
اما عبدالله جاسبی که در شصتمین نشست مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، وقف این دانشگاه را حتمی و قطعی دانسته بود در برنامه ای دیگر از دانشگاه آزاد اسلامی پرده از داستان وقف برداشت و گفت: مسئله وقف از دو سال گذشته مورد مطالعه قرار گرفت که ایده اصلی آن متعلق به خودم بود. در ادامه موضوع را با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کردم که ایشان در ابتدا تردید داشتند اما سپس موافقت کردند.
 
وی ادامه داد: این مسئله در جلسه هیئت موسس دانشگاه آزاد مطرح شد که مورد استقبال قرار گرفت. پس از اینکه هیئت موسس با اصل موضوع موافقت کرد موضوعات فقهی وقف مورد بررسی قرار گرفت.
 
جاسبی افزود: پس از آن رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام این موضوع را مورد بررسی قرار دادند و پس از کسب موافقت لازم، هیئت موسس آخرین وقفنامه را در ماه رمضان سال جاری بررسی کرد و به تصویب رساند و در نهایت صیغه وقف خوانده شد.
 
رئیس دانشگاه آزاد با بیان این مطلب که در ماه گذشته سند مادر دانشگاه آزاد برای اموال دانشگاه تنظیم و به ثبت رسید، گفت: در حال حاضر 10 عدد سند به ثبت رسیده و طی مدت 6 ماه تا یک سال آینده دیگر سندها نیز به ثبت خواهد رسید.

آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز درباره سازگاری وقف اموال بیش از 40 هزار میلیارد تومانی دانشگاه آزاد اسلامی با اصول فقهی اعلام نظر کرد و گفت: "شخصا از مقام معظم رهبری در این باره استفاء کرده ام که ایشان در پاسخ به آن گفتند، می توانید."
 
با وجود همه این کشمکشها و اختلاف نظرها یکی از مسئولان ارشد سازمان اوقاف و امور خیریه کشور درباره وقف اموال دانشگاه آزاد گفت: مسئولان این دانشگاه می توانند اموالی را که متعلق به خود دانشگاه است وقف کنند اما درباره اموال دولتی که در اختیار دارند نمی توانند اقدامی انجام دهند.
 
هر چند این اظهارنظر نیز مطرح شد اما همچنان بحث درباره وقف اموال دانشگاه آزاد به عنوان یک اختلاف میان مسئولان دانشگاه آزاد و هیئت موسس و امنای آن با برخی مسئولان دولتی کشور ادامه دارد.
 
دکتر عبدالله جاسبی نیز در سال جاری و پس از طرح موضوع وقف اموال این دانشگاه بارها در سخنرانیهای خود این موضوع را مورد تاکید قرار داد. تاکیدات جاسبی تا جایی ادامه دارد که وی در تبریک نوروزی خود به دانشگاهیان نیز به این موضوع اشاره کرده است.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیام نوروزی خود تاکید کرد: وقف اموال و دارایی های دانشگاه پس از استعلام از نظر فقهی مقام معظم رهبری و پیگیری های هیئت موسس دانشگاه به فرجام رسید. وقف این میزان از اموال و دارایی ها بزرگ ترین وقف در طول تاریخ به شمار می آید.
 
جاسبی در بخشی از این پیام نیز آورده است: تدوین سند راهبردی برای توسعه پژوهش با شاخصهای تعریف شده تا افق 1404 در دانشگاه از موفقیتهای این دانشگاه است.
 
اساسنامه دانشگاه آزاد و تعیین سقف برای ریاست این دانشگاه
 
از دیگر رویدادهایی که در سال 1388 درباره دانشگاه آزاد اسلامی اتفاق افتاد اصلاح اساسنامه این دانشگاه در شورای عالی انقلاب فرهنگی بود.
 
اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد که با اصرار برخی مسئولان همراه بود بالاخره در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت و این شورا در نهایت در دی ماه این اساسنامه را نهایی کرد.
 
دکتر منصور کبگانیان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از پایان کار اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد در گفتگو با مهر گفت: اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد به طور کامل تمام شد و همه موارد مربوط به دانشگاه آزاد چه در بخش مالکیت اموال و چه ترکیب هیئت امنا و همچنین هیئت امناهای استانها به تصویب رسید و همه موارد به صورت شفاف در اساسنامه درج شد.
 
وی افزود: بنابراین همه شبهات و نگرانی های موجود در زمینه دانشگاه آزاد در این اساسنامه به طور کامل درج شد که مراجع قانونی از این پس می توانند بر اساس این اساسنامه اقدامات دقیق و لازم را انجام دهند.
 
کبگانیان در پاسخ به این سئوال که آیا دانشگاه آزاد می تواند به پروسه وقف اموال خود همچنان ادامه دهد، گفت: بر اساس اساسنامه اموال دانشگاه آزاد نه متعلق به دولت است و نه شخص خاص یا بخش خصوصی، بلکه این اموال عمومی است. حال از نظر شرعی، فقهی و حقوقی مسئولان و متحصصان امر می توانند در زمینه اموال دانشگاه آزاد تصمیمگیری کنند.
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به پرسش دیگر مهر در زمینه ادامه فعالیت جاسبی در ریاست دانشگاه آزاد تا چهار سال آینده به عنوان اولین دوره چهارساله ریاست دانشگاه آزاد بر اساس اساسنامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی به مهر گفت: به محض ابلاغ اساسنامه، این اساسنامه لازم الاجرا است و هیئت مورد نظر در دانشگاه آزاد اسلامی باید رئیس پیشنهادی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کند تا در زمینه شخص معرفی شده توسط دانشگاه آزاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیمگیری شود.
 
سال 1388 با تمام فراز و فرودهایش برای دانشگاه آزاد اسلامی پایان یافت. دانشگاهی که اساسنامه آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اصلاح شد که در آن بر تعیین سقف برای ریاست دانشگاه آزاد و حتی وقف اموال این دانشگاه مواردی مورد تاکید قرار گرفت.


[ چهارشنبه 89/1/11 ] [ 2:43 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
ایلنا: در طول روز سیزدهم فروردین به غیر از شمال شرق کشور یک هوای کاملا بهاری حکم فرما است.

یک کارشناس هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در مورد وضعیت هواشناسی طی امروز و روزهای آینده تاکید کرد: امروز در آذربایجان غربی، شرقی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه و گیلان به تدریج افزایش ابر و در برخی نقاط شاهد بارندگی خواهیم بود و بقیه قسمت‌ها نیز پدیده خاصی ندارند.

او افزود: فردا نیز کم‌وبیش همین شرایط در کشور و استان‌های نامبرده حاکم است.
این کارشناس هواشناسی در ادامه در مورد روز چهارشنبه نیز خاطر نشان کرد: در تهران احتمال رگبار پراکنده برای قسمت شمال شرق افزایش ابر و برای اواخر وقت نیز بارندگی پیش‌بینی می‌شود.

او گفت: فردا در کرانه‌های دریای خزر به تدریج از گیلان بارندگی شروع شده و در قسمت جنوب غرب نیز شاهد وزش باد و گرد و خاک هستیم؛ در نقاط مرکزی نیز رگبار پراکنده‌ای از فردا بعد از ظهر شاهد خواهیم بود.
این کارشناس هواشناسی تصریح کرد برای روز پنج‌شنبه در قسمت شمال غرب از این فعالیت کاسته شده و جنوب غرب همچنان شاهد گرد و خاک هستیم و در دامنه‌های البرز از جمله تهران و زاگرس نیز شاهد رگبار خواهیم بود؛ کرانه‌های دریای خزر در روز پنج‌شنبه مواج بوده و در جنوب کشور نیز وزش باد پیش‌بینی می‌شود هم‌چنین خلیج‌فارس و دریای عمان نیز مواج خواهد بود.

این کارشناس هواشناسی در ادامه به پیش‌بینی وضعیت هوا در روز سیزده بدر اشاره کرد و گفت: به جز قسمت شمال شرق، خراسان شمالی و رضوی که برخی نقاط بارندگی خواهند داشت در دیگر مناطق کشور پدیده خاصی به جز وزش باد پیش‌بینی نمی‌شود.
به گفته او در طول روز سیزدهم فروردین به غیر از شمال شرق کشور یک هوای کاملا بهاری حکم فرما است.

[ چهارشنبه 89/1/11 ] [ 2:42 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

یکی از فقهای مکه فتوا به حرمت تماس تلفنی در دوران نامزدی داد.

به گزارش «شیعه نیوز»، شیخ عبدالله المنیع، گفتگوی تلفنی پسر و دختر در زمان نامزدی را حرام اعلام کرد. وی این فتوا را در برنامه "فتاوا" که از شبکه اول سعودی پخش می شود اعلام کرده است.

این عالم دینی که عضو هیات علمای بزرگ سعودی است، علت حرمت گفتگوی تلفنی نامزدها را محرم نبودن آن ها به هم تا زمان زمان عقد عنوان کرده است.

وی پیش از تصدی مقام افتاء را برای زنان همچون مردان جایز شمرده بود. او شانیت صدور فتوا را مشروط به شروطی همچون اهلیت شرعی و فقهی خوانده بود. کما اینکه در مردان نیز همین شرایط لازم است.


[ چهارشنبه 89/1/11 ] [ 2:40 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 12
بازدید دیروز: 21
کل بازدیدها: 1656102