سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
یک استاد علوم سیاسی و جغرافیای سیاسی به استفاده از یک نام جعلی به جای نام اصیل خلیج فارس در یکی از برنامه های تلویزیونی بنگاه سخن پراکنی بریتانیا (بی بی سی) اعتراض کرد.
   
به گزارش ایرنا، دکتر "پیروز مجتهدزاده" در نامه ای به سردبیر ارشد "بی بی سی" به وی متذکر شد که نام گذاری "خلیج فارس" از سوی نام گذاران جغرافیایی یونانی و ایرانی بیش از سه هزار سال قدمت دارد.
مجتهدزاده در بخشی از نامه خود که نسخه ای از آن در اختیار دفتر ایرنا در لندن قرارگرفت، با اشاره به اسناد مستدل تاریخی درباره نام خلیج فارس خطاب به سردبیر "بی بی سی" نوشته است: به نظر می رسد یک بار دیگر برنامه سازان "بی بی سی" بازی کهنه تغییر نام های تاریخی اماکن جغرافیایی را به دلایل تردید آمیز به خاطر آورده اند.
به نوشته مجتهدزاده، تلویزیون "بی بی سی" در یکی از برنامه های این هفته خود با عنوان "تروپیک سرطان" (tropic of cancer) از نقشه ای با نام جعلی "خلیج عربی" به جای نام تاریخی و رسمی پذیرفته شده بین المللی "خلیج فارس" استفاده کرده است.
"در گذشته، من در چند نوبت نگرانی خود را از دخالت عوامل "بی بی سی" در بازی برخی محافل عربی بر سر نامیدن بدنه آبی که ایران را از همسایگان عربش جدا می سازد، با ویراستاران "بی بی سی" در میان گذاشتم...جهان متمدن، به استناد نقشه های تولید شده توسط همه ملت ها، از جمله مردم عرب، تا نیمه اول قرن بیستم، هیچ نام دیگری، جز "خلیج فارس" را بر این دریا نشناخته است."
این استاد دانشگاه با اشاره به روند تاریخی تلاش برای جعل نام خلیج فارس نوشت: در این دوره (نیمه اول قرن بیستم) بود که افسر استعماری بریتانیا، سر "چارلز بلگریو" پس از تکمیل برنامه ایران زدایی قبایل عربی وابسته به ایران در کرانه های جنوبی خلیج فارس، در سال 1935 به دولت خود در لندن پیشنهاد داد "از آنجا که کار عربی کردن جنوب خلیج فارس تا آن تاریخ کامل شد، هنگام آن فرا رسیده است که آنان نام خلیج فارس را نیز به خلیج عربی تغییر دهند"، ولی پرونده پیشنهادی او مورد بی اعتنایی دولتش قرار گرفت.
مجتهدزاده افزود: "بلگریو" ایده های استعماری خود را متوقف نکرد و در دهه 1950 به عنوان مشاور شیخ بحرین، او را وادار کرد تا از نام جعلی یاد شده استفاده کند. این خبر که از سوی بی بی سی پخش شد، سخت مورد اعتراض دولت ایران قرار گرفت. اگرچه "بی بی سی" در واکنش به آن اعتراض، قویا تعهد سپرد که از تکرار نام جعلی به جای نام تاریخی خلیج فارس که اصالتش مورد تایید کمیسیون سازمان ملل برای یکپارچگی نام های جغرافیایی بوده است، خودداری خواهد کرد.
"ولی همه ما شاهدیم که "بی بی سی" در پایبندی به آن تعهد همیشه موفق عمل نکرده است، چنان که برنامه "تروپیک سرطان" سند زنده ای در تایید این وضع است."
به نوشته مجتهد زاده، آرمان های استعماری "بلگریو" مورد استفاده عبدالکریم قاسم، اولین کودتاگر بعثی عراق در سال 1958 قرار گرفت و در سال 1962 بود که عبدالناصر در مصر در فریاد ناسیونالیسم عربی خود، تصمیم گرفت در مبارزات ضد ایرانی با استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس از قاسم عراق پیشی بگیرد.
"بعد از کودتای بعثی 1968 و اهمیت یافتن صدام حسین در مسابقه برای رهبری دنیای عرب، این مساله به ابزاری کاملا نژاد پرستانه در مبارزات ضد ایرانی وی تبدیل شد... او سپس میلیونها دلار از پول نفت عراق را برای تبلیغ نام جعلی برای خلیج فارس در میان برخی سیاستمداران و ارباب جراید در دنیای عرب و در غرب هزینه کرد."
مجتهد زاده در پایان نامه خود متذکر شد: تهیه کنندگان برنامه "تروپیک سرطان" می توانستند به جای استفاده از یک نام جعلی به دلایل میراث استعماری بلگریو، ناسیونالیزم افراطی قاسم و ناصر، و نژاد پرستی ضد ایرانی صدام حسین، از نام اصلی خلیج فارس استفاده کنند.
[ چهارشنبه 89/1/11 ] [ 2:39 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
واحد مرکزی خبر: پوشیدن شلوارهای فاق کوتاه که جلوه بسیار زننده ای دارد در امریکا به معضلی اجتماعی تبدیل شده است.

اخیرا شماری از نوجوانان و جوانان امریکایی به استفاده از شلوارهای فاق کوتاه گرایش پیدا کرده اند.

این گروه استفاده از این نوع شلوارها را نیز نوعی مد می دانند.این مساله از نظر اجتماعی در امریکا مشکل افرین شده است.

شدت این معضل به حدی شده است که یکی از سناتورهای امریکایی از محل درامدهای خودش چندین تابلوی بزرگ تبلیغاتی در شهر نیویورک اجاره کرده است که با این مساله مقابله کند.

هزینه اجاره هریک از این تابلوهای بزرگ، حدود دو هزار دلار است. در این تابلوها، نوجوانان و جوانان تشویق می شوند شلوار خود را کمی بالاتر بکشند تا لباسهای زیرشان مشخص نشود زیرا این وضعیت دون شان انسانی است.

این شلوارهای فاق کوتاه به گونه ای دوخته می شوند که قسمتی از کمر و لباس زیر نوجوانان و جوانانی که به پوشیدن ان مبادرت می کنند دیده می شود.
[ چهارشنبه 89/1/11 ] [ 2:38 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
رئیس پلیس‌راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همزمان با نیمه دوم سفرهای نوروزی 21 خودرو در جاده‌های اصفهان به علت بارش شدید باران با یکدیگر برخورد کردند.

به گزارش  پایگاه اطلاع‌رسانی نیروی انتظامی استان اصفهان، سرهنگ "علی نیکبخت " اظهار داشت: ساعت 21 شب هفتمین روز از نوروز 89 در محور ونداده به داس تعداد 18 دستگاه خودروی‌سواری به علت ریزش شدید باران و لغزنده بودن جاده با یکدیگر برخورد کردند.
وی با بیان اینکه این حادثه بدون هیچگونه تلفات جانی بوده و تنها چند مصدوم داشته که به صورت سرپایی مداوا شدند، افزود: ماموارن واحد گشت پلیس راه اصفهان ـ تهران به محض بروز حادثه در محل حاضر و با استفاده از تمام امکانات پلیس‌راه ترافیک به وجود آمده را مهار کرده و مانع از بروز برخوردهای بیشتر در صحنه شدند.
رئیس پلیس‌راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان بیان داشت: در محور سمیرم به یاسوج نیز دو دستگاه پراید و یک دستگاه سمند نیز به علت بارش شدید باران و تگرگ و لغزنده بودن جاده با یکدیگر برخورد کردند که متاسفانه در این حادثه یک نفر از هموطنان ما جان خود در دم فوت کرد.
رئیس پلیس‌راه اصفهان خاطرنشان کرد: در این حادثه نیز ماموران گشت پلیس‌راه استان اصفهان سریعاً در محل حادثه حاضر و از بروز برخوردهای بیشتر بین خودروها در محور مذکور جلوگیری به عمل آوردند.
سرهنگ " نیکبخت " یکی از مهم‌ترین دلایل بروز اینگونه حوادث را نبود رعایت سرعت مطمئنه توسط رانندگان ذکر کرد و تصریح کرد: در مواقع بارش نزولات جوی جاده لغزنده شده و قدرت کنترل خودرو توسط راننده کاهش می‌یابد.
وی اظهار داشت: همانطور که همواره باید از سرعت مطمئنه استفاده کنند در مواقع بارش نزولات جوی نیز باید باسرعت کمتری تردد کنند چراکه با کاهش دید مواجه هستند.
رئیس پلیس‌راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: خودروی خود را در منتهی الیه سمت راست متوقف کرده و پس از مناسب شدن هوا مجدداً به رانندگی خود ادامه دهند.

[ چهارشنبه 89/1/11 ] [ 2:38 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
به گزارش عصر ایران  روزنامه " تایمز" بریتانیا روز گذشته ، تیتر اول خود را به مصاحبه با دکتر "علاء بشیر " پزشک مخصوص خانواده صدام حسین اختصاص داد.

علاء بشیر در این گفت وگو در خصوص بیماری روانی "عدی" به خبرنگار روزنامه " تایمز" گفت: پس از ترور "عدی " در سال 1996 وی به یک نوع بیماری روانی دچار شد که با آزار و اذیت کردن زنان ، بیماری روانی خود را تسکین می داد.

بشیر،  در باره روش شکنجه  زنان بی گناه عراقی توسط  عدی اظهارداشت ، وی در اغلب مواقع سیگارهای خود را بر روی بدن آنها خاموش می کرد اما باید گفت بدترین نوع شکنجه ای که عدی نسبت به این زنان به کار می برد این بود که وی  به وسیله آهن گداخته شده کلمه "روسپی " را بر بدن آنها حک می کرد .

همچنین دکتر بشیر در پاسخ به سوالی در خصوص آخرین دیدار خود با صدام حسین گفت : من سه هفته قبل از سقوط عراق با صدام که برای مداوی درد کمر خود به بیمارستان آمده بود دیدار کردم.

بشیر نیز درباره انتخاب شدن وی توسط صدام به عنوان پزشک مخصوص این خانواده گفت: پس از انتخاب شدن من به عنوان یکی از پزشکان مخصوص این خانواده متوجه شدم که دیگر در زندگی شخصی رنگ آزادی را نخواهم دید،زیرا پس از این انتخاب تمام مکالمات تلفنی و رفت وآمدهای من توسط نیروهای امنیتی کنترل می شد.
پسران صدام [دیکتاتور سابق عراق] در یک نگاه
عدی پسر ارشد صدام حسین بود که در سال 2004 میلادی به همراه برادر کوچکترش (قصی) در حمله موشکی آمریکا به تکریت کشته شد.
وی نیز مانند پدرش یک دیکتاتور تمام عیار بود، اما بیشتر تجاوزگری هایش جنسی بود.

همچنین روزنامه "الحیاد"درباره جنایات های که عدی در دوران حکومت پدرش بر عراق مرتکب شده نوشته است که عدی مخالفان خود را در حوض های حاوی اسید می انداخت ، با دست خود زبان مخالفان را می برید و به ویژه از این کار بسیار لذت می برد که بدن قربانیان را با سیگارهای برگ کوبایی خود بسوزاند.
[ چهارشنبه 89/1/11 ] [ 2:37 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
توحید ابراهیمی در الف نوشت:  

غیرخانوادگی ترین فیلم سینمایی ساخته شده بعد از انقلاب در حالی بدون درجه بندی سنی بر پرده نوروزی سینماهای کشور اکران شده است که مسوولان اجرایی و فرهنگی کشور از لزوم ایجاد فضای فرهنگی و آشتی دوباره خانواده ها با سینما صحبت می کنند.

"تسویه حساب"، ساخته نسبتا خوب تهمینه میلانی فیلمی است آسیب شناسانه درباره بزه های اجتماعی که می کوشد به مسایل مرتبط با زنان خیابانی، دختران فراری، مردان متقاضی سکس در محیطی فراتر از چارچوب خانواده و ... بپردازد. فیلم با نگاهی درمانگر و البته در بسیاری از اوقات شعارگونه و فمینیستی تلاش می کند دردهای زنان خیابانی و ظلمی که قشر مردان ویژه اتومبیل سوار و حتی جامعه بر زنان ویژه روا می دارند را به تصویر کشد.

اما آنچه فراتر از خود فیلم و محتوای آن به شدت بر نمایش عمومی آن سنگینی می کند، نمایش آن بدون کوچکترین درجه بندی سنی است. کافی است یکبار با یا بدون خانواده به تماشای فیلم بروید تا عرق شرم پدران و مادرانی را ببینید که از همراه کردن دختر و پسر 10-12 ساله خود برای تماشای فیلم به شدت احساس پشیمانی می کنند.

مسوولان سینمایی و فرهنگی کشور در حالی به کرات از قهر مردم از سینمای غیرخانوادگی دوران موسوم به اصلاحات گلایه کرده و اعلام کرده اند تلاش می کنند سینما را برای آشتی دوباره خانواده ها با سینما و خانوادگی تر کردن فیلم ها آماده کنند که تسویه حساب زنانه تهمینه میلانی با مردان خیابانی به صحنه قهر خانواده ها از سینما تبدیل شده است.

انگیزه و اراده پشت اکران بدون درجه بندی چنین فیلم هایی،  چه انگیزه ای سیاسی و برای ترسیم فضای باز و سهل گیرانه از سیاست های سینمایی دولت باشد و چه صنفی - مالی، برای جلوگیری از کاستن از فروش فیلم، در هر حال نه اخلاقی است و نه حرفه ای. اخلاقی نیست چرا که به قهر خانواده ها از سینماها خواهد انجامید و حرفه ای نیست چراکه در میان مدت و بلندمدت به کاهش فروش سایر فیلم ها خواهد انجامید.

مشخص نیست آیا جناب وزیر فرهنگ و ارشاد و مسوول سینمایی این وزارت خانه حاضرند پسر و دختر زیر 15 سال خود را همراه خود به تماشای چنین فیلم هایی ببرند یا این مسئله را فقط برای دیگر خانواده ها می پسندند؟

چاره کار صد البته در توقیف نیست. بسیاری از اوقات فیلمهای اینچنینی را می توان با درجه بندی مناسب مخاطب به روی اکران فرستاد که هم تهیه کننده فیلم متضرر نشود و هم کارگردان و نویسنده اگر قصد درمانگرانه ای داشته باشند، به مقصود برسند و هم نمایش عمومی فیلم تاثیر منفی بر روی خانواده ها نداشته باشد.
نظرات کاربران:

[ شنبه 89/1/7 ] [ 12:34 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
دیکتاتور زنده است، این هم تصویرش!
خبرآنلاین: رسانه‌های فرانسوی تصویری از مبارک را نشان دادن با لبخندی تصنعی بر لب .
 

دیکتاتور زنده است، این هم تصویرش!

حسنی مبارک رئیس‌جمهوری مصر هم به سرنوشت کیم جونگ ایل از کره شمالی و فیدل کاسترو از کوبا دچار شده است . سالهاست که در عرصه بین‌المللی زمانی که رهبری در قد و قامت فیدل کاسترو بیمار می‌شود و شایعه مرگ او صبحانه تمام رسانه‌های بین‌المللی است ، نزدیکان یا مرگ او را پنهان می‌کنند و یا به انتظار چندین عکس برای به تصویر کشیدن زنده بودنش اکتفا می‌کنند. آریل شارون رهبر سابق رژیم اسرائیل نیز سالهاست در اغما به سر می‌برد و هیچ‌کس نمی‌داند که در نهایت او زنده است یا مرده. اکنون همین سرنوشت به سراغ حسنی مبارک مصری آمده‌است . رئیبس‌جمهوری که در داخل بسیاری او را دیکتاتوری تمام عیار می‌دانند اما در خارج از مرزهای کشورش دستان روسای جمهوری ایالات متحده را چندین‌بار در دست گرفته و البته وعده دموکراسی داده است. حسنی مبارک از یک ماه پیش به بهانه بیماری درست همان کاری را کرد که فیدل انجام داد: واگذاری قدرت به نخست وزیری. از همان روزها حسنی مبارک رفته است و درست در روزهایی که رقبای او در حد و اندازه محمد البرادعی رئیس سابق آژانس انرژی اتمی به مصر بازگشته‌اند، او غایب بزرگ است . بسیاری از هم‌حزبی‌هایش برای به ثمر نشستن جانشینی فرزند حسنی مبارک تقلا می‌کنند و در این میان کم نیستند کارشناسانی که اعتقاد دارند اعلام خبر مرگ مبارک می‌تواند مصر را از این رو به آن رو کند . شاید برای همین بازار داغ شایعه بود که در نهایت به گزارش خبرگزاری فرانسه، نخستین تصویرحسنی مبارک رییس جمهوری بیمار مصر پس از عمل جراحی در آلمان منتشر شد تا شاید این تصویر به شایعه مرگ او پایان داده باشد .

حسنی مبارک رییس جمهوری مصر از سال 2003 میلادی تاکنون همواره از بیماری رنج می برد که این مساله همواره بر رویکردهای وی در عرصه داخلی و بین المللی تاثیر داشته است.
شبکه‌های فرانسوی که گفته می‌شود مبارک برای معالجه به این کشور اعزم شده است تصویری از او را نشان می‌دهند در حالی که لبخندی تصنعی بر لب دارد .

حسنی مبارک که درپی اعدام انقلابی انور سادات رییس جمهوری سابق مصر در 6 اکتبر 1981 توسط خالد اسلامبولی، به قدرت رسید بلافاصله به افسران ارتش دستور داد 650 تن از مسلمانان مبارز مصری را بازداشت کرده و تحت شکنجه قرار دهند. مبارک همواره تلاش می کند برای ششمین بار در انتخابات آتی ریاست جمهوری مصر که قرار است در سال 2011 میلادی برگزار شود مشارکت کند ولی بیماری های مختلف وی و بستری شدن و تحت عمل جراحی قرار گرفتنش، این امکان را به او نمی دهد و به همین دلیل عزم خود را بکار گرفته تا پسر دوم خود جمال مبارک و یا عمر سلیمان رییس سرویس اطلاعاتی مصر را جانشین خود کند.


محمد البرادعی که ماه گذشته پس از 12 سال به کشورش بازگشت به طرز باشکوهی مورد استقبال مردم قرار گرفت. وی در مصاحبه ها و دیدار با مردم مصر آمادگی مشروط خود را برای هدایت کشور و حضور در انتخابات آتی ریاست جمهوری مطرح کرد و سیاست های چند سال اخیر مبارک را به شدت مورد انتقاد قرار داد و خواستار اصلاح و تغییر در مدیریت کلان کشورش شد.
شماری از رسانه‌های مصر روی ژنرال عمر سلیمان در مقابل جمال مبارک نامزد اصلی ریاست جمهوری تاکید دارند و حال آنکه با استقبال کم‌نظیر مردم مصر از البرادعی، او از شانس بیشتری نسبت به سایر رقبا برخوردار است .


گرچه البرادعی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری مصر به طور مشخص و رسمی خود را نامزد نکرده است ولی برخی از شخصیت‌ها و جریانات سیاسی و جامعه مدنی مصر خواهان مشارکت وی در این انتخابات هستند.
همزمان در میان حمایت های بسیاری از احزاب و جریان‌های اصلاح‌طلب از البرادعی ، در طیف مقابل کسانی هم هستند که اعتقاد دارند حتی اگر البرادعی به طور جدی وارد کارزار انتخابات ریاست‌جمهوری شده و پیروزمندانه از آن خارج شود و روند موروثی شدن ریاست جمهوری مصر را بر هم زند، نمی‌تواند مشکلات و بحران‌های مزمن این کشور را حل کند.
تردید شخصیت‌های مصری و عربی به این دلیل است که نخست البرادعی دارای دو تابعیت است و به عنوان دیپلمات 27 سال از صحنه داخلی مصر دور بوده و با مشکلات و روند تحولات پیچیده جامعه مصر ناآگاه است و دیگر اینکه در مدت 12 سال خدمت به عنوان مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای نه تنها به جهان عرب خدمت نکرده بلکه خود به عنوان ابزاری در جهت سیاست آمریکا در اشغال عراق به بهانه داشتن سلاح‌ کشتار جمعی عمل کرده است.


[ شنبه 89/1/7 ] [ 12:33 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
فردا» عملکرد وزارت بهداشت و درمان را در سالی که گذشت، طی گفتگویی با نمایندگان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بررسی کرده‌ است.

در این میان عملکرد مثبت اولین وزیر زن و مجموعه وزارت بهداشت در کنترل بیماری آنفلوآنزای خوکی و برخورد با متخلفان آزمون دستیاری از جمله مواردی بوده که مورد اشاره مجلسی ها قرار گرفته است.

اکبر رنجبر زاده عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی فردا گفت: از آنجایی که وزارت بهداشت و درمان پرجمعیت ترین وزارتخانه بعد از وزارت آموزش و پرورش است و مردم به شکلهای گوناگون با آن درگیر هستند به همین جهت وظیفه ظریف و خطیری دارد و نیازمند مدیریت توانمند می باشد.

وی افزود: سال 88 برای وزارت بهداشت سال پرچالشی و پر از اتفاقاتی که برای اولین بار رخ می داد محسوب میشد. انتخاب اولین وزیر زن در تاریخ انقلاب ایران که بحق انتخاب به جایی بود در وزارت بهداشت مشغول کار شد. همچنین می توان از عملکرد موفق وزیر بهداشت درحوزه آموزش و ابطال شجاعانه آزمون دستیاری پزشکی صحبت کرد که به نظرمی رسد برای خاتمه دادن به تقلبها دراین حوزه لازم و ضروری بود.

این نماینده مجلس با اشاره به مشکلات چشمگیر این وزارتخانه در سال گذشته تصریح کرد: اما وزارتخانه درگیر مشکلاتی نیز بود که مهمترین آن انتقال مشکلات و مسایل مالی بود که از سال 87 به سال 88 منتقل شده بود. کاهش اعتبارات و کسری بودجه در بحث بیمه ها، کاهش عدم پرداخت به داروخانه ها و پزشکان و پرسنل قراردادی بیمارستانها، شیوع انفولانزای خوکی از معضلاتی بود که وزیر جدید بهداشت با آن روبرو گشت که البته خانم دستجردی از آغاز کارشان در این وزارتخانه تمام توانمندی خود را به کاربست تا بتواند پاسسخگوی نیازها و مشکلات باشد.

این عضو کمیسیون بهداشت همچنین با اشاره به افزایش بودجه سال 89 در وزارت بهداشت یادآور شد: مجلس شورای اسلامی در بودجه مصوب سال 89 سعی نمود با در نظر گرفتن تمامی جوانب با افزایش اعتبارات سعی نمود که کمبود اعتبارات این وزارتخانه را جبران نماید.

وی درادامه خاطرنشان کرد: از آنجایی که قرار بود در سال 88، 30 درصد هزینه بیمه ها توسط مردم و 70 درصد توسط دولت تامین شود و محقق نشد اما با افزایش بودجه توسط مجلس تقویت بیمه ها را در آینده شاهد خواهیم بود. همچنین دربودجه سال 89 تعیین شده است که حقوق کارکنان بیمارستانی از طریق وزارت اقتصاد و دارایی پرداخت شود تا بودجه ای که صرف حقوق کارکنان میشود در جهت بهبود کیفیت استفاد شود.

اکبر رنجبرزاده در پایان روزهای خوشی را درسال 89 برای وزارتخانه بهداشت و درمان نوید داد.

درادامه شاهرخ رامین یکی دیگر ازاعضا کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فردا با موفق خواندن وزارت بهداشت در سال 88 گفت: دو اتفاق مهم برای این وزارتخانه در سال 88 رخ داد که بی نظیر بوده است. اولین آن انتخاب خانم دستجردی به عنوان وزیر که نماینده نیمی از جمعیت کشور است که جای بسیار خوشحالی خرسندی دارد.

وی افزود: دومین اتفاق عملکرد موفق وزارت بهداشت در پرونده آنفولانزای خوکی است. این بیماری که در همه کشورهای پیشرفته دنیا قربانیان زیادی داشت اما در ایران با تدبیر مسئولین بهداشت کشور حداقل تلفات را دربر داشت.

رامین یادآور شد: البته فراموش نمی کنیم که انتقادات بسیاری هم به این وزارتخانه وارد است که از آنجمله کم کاری دربحث پزشک خانواده و امنیت غذا و سلامت جامعه می باشد که این وزارتخانه نتوانست به وعده های خود عمل نماید.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس در پایان یادآور شد: امیدواریم در سال جدید وزارت بهداشت با تدبیر مدیران خود بتواند وعده های خود را عملی نماید.
[ شنبه 89/1/7 ] [ 12:32 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ شنبه 89/1/7 ] [ 9:45 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

[ شنبه 89/1/7 ] [ 8:58 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
سرویس بین الملل ـ  روزنامه "هاآرتص"، به نقل از دبیر کل ناتو نوشت: «کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی باید در سال جاری در خصوص ساخت سیستم های دفاع موشکی علیه کشورهایی چون ایران به اتفاق نظر دست یابند و هر گونه فرصت جهت همکاری با روسیه در این زمینه را غنیمت شمارند.»

به گزارش "تابناک"، آقای " آندرس فاگ راسموسن " با بیان این مطلب که گسترش سیستم های دفاع موشکی توسط ناتو نشان از تمایل مشترک کشورهای عضو ناتو در راستای دفاع در برابر تهدیدهای احتمالی دارد، اذعان داشت: «لازم است در نشست آتی سران ناتو در ماه نوامبر در خصوص دفاع از جوامع و سرزمین هایمان تصمیماتی اتخاذ شود که در این زمینه نیز از هر فرصتی برای همکاری با روسیه استفاده خواهد شد.»

وی با تاکید بر لزوم همکاری با روسیه به این مساله اشاره کرد که مسکو نباید این اقدام را یک تهدید بلکه یک فرصت بداند.

راسموسن در بخش دیگری از اظهاراتش پیرامون ایران گفت: «ایران اعلام کرده است که دارای موشک هایی دوربرد است و ترکیه، یونان، رومانی و بلغارستان در تیررس آن ها قرار دارند. چنانچه تهران بتواند به تکنولوژی ساخت موشک های میان برد و قاره پیما دست یابد، همانطور که سال گذشته توانست موشک ماهواره بر سفیر 2 را به جهان معرفی کند، تمامی قاره اروپا و همینطور روسیه را در تیررس خود خواهد داشت. اما کشورهای تکثیرکننده تسلیحات نظامی باید بدانند که ما در دفاع از سرزمین هایمان راسخ خواهیم بود.»

"هاآرتص" در ادامه می نویسد: از سویی دیگر اسراییل که عمیقا از ایران مسلح به سلاح هسته ای وحشت دارد هیچگاه برای اقدامی پیشگیرانه در خصوص تهدیدهای احتمالی، استفاده از سلاح اتمی را مدنظر قرار نداده است.

اما گروهی از سیاستمداران در واشینگتن بر این باورند که استفاده از کلاهک های هسته ای با میزان رادیواکتیو پایین یکی از گزینه های اسراییل برای تخریب نیروگاه های غنی سازی اورانیوم ایران خواهد بود.

در همین حال مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی (CSIS) نیز در گزارش اخیر خود آورده است: «برخی معتقدند سلاح هسته ای تنها سلاحی است که می تواند هدف های مورد نظر در اعماق زمین را تخریب کند.»

دو تن از تحلیل گران CSIS در مقاله ای با عنوان "گزینه های پیش رو در ارتباط با برنامه هسته ایران" احتمال استفاده اسراییل از کلاهک های هسته ای به جای سلاح های متداول را با توجه به دشواری رسیدن به ایران، پیش بینی می کنند.

در گزارش CSIS آمده است: «موشک های بالیستیک یا موشک های هدایت شونده زیردریایی اسراییل می توانند بدون ایجاد اختلال از سوی ایران برای حملات هسته ای مورد استفاده قرار گیرند. این کلاهک ها با قابلیت نفوذ به اعماق زمین قادرند بیشترین صدمات را وارد سازند.»

در خاورمیانه تنها اسراییل دارای زردارخانه اتمی است. این در شرایطی است که شیمون پرز، رییس جمهوری رژیم صهیونیستی، بارها اعلام کرده است که اسراییل نخستین دولتی نیست که در خاورمیانه به سلاح هسته ای دست می یابد.

[ شنبه 89/1/7 ] [ 8:57 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 37
بازدید دیروز: 21
کل بازدیدها: 1656127