سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

 

فاطمه هاشمی ریاست بنیاد امور بیماری‌های خاص با انتقاد شدید از افزایش قیمت ها خواستار تشکیل کمیته بحران در این زمینه شد.

وی در گفت و گو با «انتخاب»، گفت: قیمت داروی "متافرون" برای بیماران ام اس ، 420 هزارتومان بوده که ظرف مدت کوتاهی به 1 میلیون 370 هزارتومان افزایش یافته، همچنین یک داروی ارزانتیتی به نام "اکتوفرون" دو هفته پیش 197 هزار تومان بوده و طی این مدت در بازار نایاب بوده و حالا به 923 هزار تومان افزایش یافته است، یعنی 5 برابر!

هاشمی با طرح این پرسش که «چه بیماری قادر است ماهیانه 2 میلیون تومان هزینه کند» افزود: بیمه ها ما به تفاوت ها را پرداخت نمی کنند، دولت هم بی توجهی می کند.

ریاست بنیاد امور بیماری‌های خاص اضافه می کند: مشکل دیگر این بیماران این است که هر دوره ، یک دارو در اختیار بیماران قرار داده می شود. امروز می گویند فلان دارو نیست، یک ماه بعد می گویند آن داروی دیگر نیست، یک داروی دیگر را مصرف کنید!

فاطمه هاشمی به دیدار خود با دکتر حسن روحانی پیش از مراسم تنفیذ اشاره کرده و می افزاید: به ایشان گفتم دولت باید سریعاً کمیته ای را تشکیل داده تا این داروها، با قیمت مناسب در اختیار بیماران قرار گیرد یا از تولیدکنندگان داخلی این داروها، حمایت ویژه شود.

ریاست بنیاد امور بیماری‌های خاص ادامه داد: پنجشنبه ی اخیر نیز نامه ای را برای ایشان فرستاده و خواستار پیگیری جدی ایشان شدم. رو نوشتی از این نامه برای وزیر جدید بهداشت نیز ارسال شده است.

وی با بیان اینکه «این مشکل تنها مختص این داروها و این بیماران نیست» می گوید: هموفیلی ها، تالاسمی ها، سرطانی ها هم مشکلات بسیاری دارند، سه "صافی" که  دیالیز 20 هزار تومان قیمت دارد ، گفته میشود از اول مهر، 40 هزار تومان خواهد شد. چه کسی پاسخگوست؟

فاطمه هاشمی از از دولت جدید خواست «کمیته بحران تشکیل شود و امکانات و نیازهای بیماران خاص، سریعاً بررسی و اقدام فوری شود»

ریاست بنیاد امور بیماری‌های خاص در پایان هشدار داد: بدون تعارف می گویم این اتفاقی که در حال وقوع است، در صورت عدم  هوشیاری و اقدام به موقع مسئولان باعث «مرگ خاموش» بیماران خاص خواهد شد.

[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 12:8 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

روزنو-دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، استراحت رئیس ‌جمهور سابق در محلی خارج از تهران را علت غیبت وی در جلسه امروز مجمع عنوان کرد.
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به سؤالی درباره غیبت احمدی نژاد در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: آقای احمدی نژاد به دلیل اینکه در حال استراحت در خارج از تهران هستند، نتوانستند در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت حاضر شوند و از جلسات آتی حضور خواهند یافت.

رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از پایان کار دولت دهم، در حکمی محمود احمدی‌نژاد را به عنوان عضو حقیقی در مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کرده بودند.


[ یکشنبه 92/5/27 ] [ 1:57 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خورنا: یک متخصص بیماریهای قلبی گفت: افرادی که دردهای قلبی ای دارند که هیچ وقت این دردها را تجربه نکرده اند، باید آن را جدی بگیرید.

دکتر محمد رضا حسینی متخصص قلب گفت: آنژین صدری یکی از مشکلات قلبی در بعضی از افراد است، این مشکل علائم واضح بیماری قلبی است که فرد دچاردرد در قفسه سینه می شود که ناشی از تنگی عروق کرونر بوده و به دلیل کمبود اکسیژن قلب پدیدار شده است.

حسینی افزود: آنژین صدری یک بیماری قلبی است که فرد باید برای کنترل آن تحت اقدامات تشخیصی مانند آنژیو گرافی ازقلب قرارگیرد.

وی اظهار داشت: آنژین صدری به 2 صورت است؛ نوع اول پایدار که بی خطر و با ثبات است و بر اثر آن فرد در شرایطی که دچار ناراحتی و هیجانهای عاطفی شده یا در هنگام ورزش و فعالیت های بدنی دچار تنگی و درد سینه می شود  اما نیاز به بستری شدن در بیمارستان ندارد، اما نوع دوم نوع پایدار با درد شدید بوده که نشانی  و خطر سکته قلبی را دارد و بیمار را می آزارد و لذا وی فورا باید در بیمارستان بستری و اقدامات درمانی فوری برایش انجام شود.

حسینی خاطر نشان کرد: ازعلایم وجود حالت ناپایدار آنژین صدری دردی است که فرد قبلا تجربه نداشته و به صورت پیشرونده است.

حسینی توصیه کرد: افراد به این نکته توجه کنند که هر موقع دردهایی را احساس کردند که قبلا آن را تجربه نکرده اند اما شدت آن بگونه ای است که قابل تحمل برایشان نیست جدی بگیرند چرا که این دردها معمولا نشانه سکته قلبی هستند.


[ یکشنبه 92/5/27 ] [ 1:54 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

وزیر امور خارجه کشورمان عصر شنبه در تماس تلفنی با بان‌کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل متحد پیرامون آخرین تحولات منطقه‌یی و بین‌المللی به ویژه اوضاع مصر رایزنی کرد.
به گزارش ایسنا، در این گفت‌وگوی تلفنی که راه‌های برون رفت از این بحران از طریق تلاش‌های منطقه‌یی و بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت، دکتر محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ضمن محکومیت کشتار مردم بی‌دفاع مصرف خواستار توقف خشونت‌ها و خونریزی‌ها شد.
ظریف با ابراز نگرانی درباره وضعیت مصر، شرایط را در این کشور خطیر و فاجعه‌بار توصیف کرد و ضرورت تمرکز تلاش‌های بین‌المللی برای جلوگیی از گسترش بیش از پیش تنش‌ها و یافتن راه‌های مسالمت‌آمیز برای کمک به کاهش بحران در مصر را مورد تاکید قرار داد.
بان‌کی‌مون نیز در این تماس تلفنی، تلاش‌های سازمان ملل در جهت کمک به کاهش و پایان بحران در مصر و یافتن راه‌های مسالمت‌آمیز حل مساله را تشریح کرد.
دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن بیان تبریک خود و دیگر مقامات این سازمان به مناسبت انتصاب دکتر ظریف به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، از دکتر روحانی، رییس جمهور کشورمان برای حضور در اجلاس آتی مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک دعوت کرد.

[ یکشنبه 92/5/27 ] [ 1:34 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

ویژه نامه اعتماد نوشت:

حسین مرعشی را کمتر کسی است که به سیاست علاقه‌مند باشد و نشناسد. او از معدود شخصیت‌هایی است که همواره در مقاطع انتخابات و به خصوص آن زمانی که پای هاشمی رفسنجانی به میان می‌آید، زیاد دیده می‌شود. آن شبی که مرعشی و خوش چهره در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دوم صداوسیما به نمایندگی هاشمی رفسنجانی و احمدی‌نژاد رودرروی یکدیگر نشستند تا مناظره کنند و مرعشی برخلاف خوش‌چهره همچنان از حرف‌هایی که در آن مناظره زده دفاع می‌کند و می‌گوید: «ای کاش صدا‌وسیما یک بار دیگر آن مناظره را پخش می‌نمود تا مشخص می‌شد که من آن روز از چه چیز‌هایی نگران بودم.» حسین مرعشی به عنوان یکی از مردان حزب کارگزاران همواره از عملکرد دولت سازندگی دفاع کرده و به بهانه بررسی فراز و فرود‌های دولت سازندگی در دفتر کار او در خیابان ستارخان و ساختمانی که شرکت مهندسی عمران رفسنجان است به گفت‌وگو نشسته‌ایم.

یکی از مهم‌ترین دولت‌های پس از انقلاب به جهت کار‌کردی یقینا دولت سازندگی با مدیریت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است. عملکرد دولت سازندگی در این سال‌ها همواره با موافقت‌ها و مخالفت‌های فراوانی مواجه بوده است. دولتی که پس از پایان جنگ تحمیلی با مصایب و مشکلات فروانی، سازندگی در تمامی حوزه‌ها را در صدر سیاست‌ها و برنامه‌های خود قرار داد و توانست به موافقیت‌های چشمگیری دست یابد. به واقع آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در چه شرایطی رئیس‌جمهور ایران شدند و پس از پایان دوره ریاست جمهوری ایران در چه موقعیت و وضعیتی قرار داشت.

حضور آیت‌الله هاشمی در دولت نقطه عطفی در مجموع سیاست‌های کشور بود. برای اثبات این ادعا باید به کمی قبل‌تر بازگشت. انقلاب زمانی که پیروز شد بلافاصله جنگ تحمیلی آغاز شد، طولانی شدن جنگ باعث شد تا سیاست‌های انقلابی در تمام آن سال ها از سوی مدیران کشور دنبال شود. فکر می‌کردیم اعمال سیاست‌های انقلابی خیلی راهگشا هستند؛ سیاست‌هایی که مشمول طبیعت جنگ و دارای اقتصاد جنگی بود آن روز این سیاست‌ها به بن‌بست رسیده بود و آثار خودش را در همه ابعاد اقتصاد بر جای گذاشته بود. به طور مشخص در سال 68 آغاز کار آقای هاشمی، هر ایرانی درآمد سرانه‌‌ای معادل نصف درآمد سرانه در سال 1356 داشت. از یک طرف اقتصاد ضعیف شده بود و در چند سال رشد منفی داشتیم. از یک طرف جمعیت 50 درصد رشد کرده بود از سوی دیگر تولید ناخالص داخلی در مجموع کاهش یافته بود و درآمد سرانه نیز نصف شده بود. عدم تعادل‌ها در اقتصاد، خیلی گسترده بود. در شاخصی مانند شاخص بودجه، درآمد دولت، 50 درصد هزینه‌ها را بیشتر پوشش نمی‌داد و 50 درصد درآمد دولت از محل کسر بودجه بود.

چیزی که برداشت می‌شود این است که آقای هاشمی هم باید سبک فکر کردن آدم‌ها را عوض می‌کرد و هم سبک زندگی مردم را؟

دقیقاً ایشان باید همزمان با سازندگی نگرش‌ها را هم عوض می‌کرد. خیلی ساده بگویم در ساختمان‌هایی که استفاده می‌کردیم،‌کاخ‌های زمان شاه نبود، ولی ساختمان‌های فرعی بود. ساختمان دفتر ریاست جمهوری، ساختمان ولیعهد در کنار کاخ گلستان بود. ساختمان کنج مقابل آن بود.

ضلع شمالی دولت که هنوز دفتر رئیس‌جمهور است این ساختمان زمان ولیعهدی محمد‌رضا بود. انجا متناسب با آن شرایط، همه اتفاق‌ها، قالی بافت کرمان اندازه اتاق‌ها دارد. قالی‌ای که به درد جای دیگری به جز این سالن‌ها نمی‌خورد. دولت کلی هزینه سالانه پرداخت می‌کرد که این قالی‌ها را که در انبار بود، بید نزد. قالی‌ها را جمع کرده بودند تا نمادی از ساده‌زیستی باشد. منتها خدا خیر‌شان دهد قالی‌ها را نفروخته بودند و در انبار گذاشته بودند. سالانه هزینه می‌کردند اینها را جابه‌جا کنند و بیدنزند. آقای هاشمی دستور داد این قالی‌ها دوباره پهن کنند. ایشان گفتند این چه کاری است؟ قالی در انبار است و این سال‌ها هم خالی است این دستور آقای هاشمی اشرافی‌گری شد. قالی بافت کشور مخصوص این سالن را پهن کردیم. سالن باید مرتب باشد، دفتر رئیس‌جمهور مملکت است. بالاخره مهمان خارجی می‌آید، مهمان داخلی می‌آید. بایداینجا آراسته باشد.

این وژاه اشرافی‌گری را چه کسانی نخستین بار در قبال عملکرد آقای هاشمی مطرح کردند؟

مقامات کشور دیگر. این سلیقه‌های خاص حاکم بود. اینها نمی‌توانستند با افکار آقای هاشمی مقابله کنند. این موضوعات بحث دارد. یکی دو تا نیست.

من خاطرات آقای هاشمی را می‌خواندم سال 68 و ایشان نوشته که آقای خامنه‌ای تازه رهبر شده‌اند و در مذاکره با رهبری، کابینه مشخص شد و در 8 مرداد مذاکرات با رهبری به نتیجه رسید و اسامی و مسئولیت تمامی کابینه با توافق کامل و با خط ایشان نوشته شد. یعنی هماهنگی با رهبری یک دستاورد چشمگیر برای کشور داشت؟
در واقع دو سال طلایی داشتیم که در تمام ایران، دو سال بعد از انقلاب، بی‌نظیر است که بین نفر اول و دوم کشور تفاهمی وجود دارد کامل که مثلاً آقای هاشمی می‌گوید زیر آسمان کسی را شایسته‌تر از آقای خامنه‌ای برای رهبری نمی‌دانم و آقای خامنه‌ای هم می‌گوید من وقتی شب‌ها بیدار می‌شوم از حجم مشکلات کشور و به من فشار می‌آورد و به آن فکر می‌کنم، خیلی رنج می‌برم و بعد وقتی یادم می‌آید آقای هاشمی رئیس‌جمهور است آرام می‌شوم و می‌خوابم. هرکس در این معادله دخالت کرد و این معادله و اعتماد را مخدوش کرد به ایران خیلی لطمه زد. همه کسانی که نقش داشتند با آن اتحادی که بین آقای هاشمی و آقای خامنه‌ای بود و دیدگاه‌های بازی که آقای هاشمی داشت، اگر آن هماهنگی و اتفاق نظر ادامه پیدا کرده بود، جای برای رشد کوتوله‌های سیاسی، برای بازی آدم‌های تنگ‌نظر باقی نمی‌ماند و کشور با رشد 8 درصد مداوم در مسیر تعالی جلو می‌رفت. حالا این اتفاق است که مشابهش افتاده. چین معجزه نکرده و کار عاقلانه‌ای کرده است. از سال 1979 یک سال قبل از پیروزی انقلاب ایران، چین سیاست‌های انقلاب فرهنگی مائو را کنار گذاشته و دکترین جدید را پی گرفته و از آن تاریخ تا امروز روی همان سیاست‌ها ایستاده و در طی 35 سال، رشد مستمر 8 درصد را داشته است. ما 11 سال بعد از چین، شروع کردیم به سیاست‌ها و به متوسط رشد 6/7 درصد رسیدیدم. اگر سیاست‌ها را تغییر نداده بودیم و دچار این انقلابی‌گری مصنوعی، اداهای انقلابی نشده بودیم و رشد 8 درصد را تا امروز تجربه کرده بودیم، بنیان‌‌های اقتصادی واقعی را داشتیم.

آقای مرعشی از یکی از نزدیکان آیت‌الله هاشمی شنیدم که اگر وزیری به آقای هاشمی گزارش خلاف واقع می‌داد آقای هاشمی او را از جلسه هیأت دولت بیرون می‌کرد. با توجه به اینکه شما مسئول دفتر آیت‌الله هاشمی در دولت بوده‌اید واقعاً عضوی از وزرا یا مدیران ارشد دولتی بود که بتواند سر آقای هاشمی را کلاه بگذارد؟

من چنین چیزی را ندیدم. اما درباره خودم ممکن است بدون مطالعه قبلی با بسیاری از بزرگان کشور در مواجهه حضوری بحثی را پیش ببرم و موفق بیرون بیایم ولی زمانی که با آقای هاشمی جلسه دارم، باید خودم را بهنگام کنم چون ایشان بهنگام است. غیر از هوش برتر سرشار، مطالعه فراوان خصوصیت دیگر ایشان است. مدیری را به ندرت می‌توانید پیدا کنید گزارش‌ها را به دقت آقای هاشمی بخواند. او هیچ گزارشی را سرسری رد نمی‌کرد. سبک این بود که گزارش وقتی مطول بود، از کارتابل می‌گذاشت بیرون و در پایان هفته می‌خواند. هیچ گزارشی نبود که آقای هاشمی یک خط را جا بیندازد. بهنگام بود. دوم اینکه هیچ‌کسی را نمی‌بینید که اینقدر قدرت گوش کردن داشته باشد. رئیس‌جمهور نیم‌ ساعت در جلسات بنشیند و حرف‌ها تکراری بشنود، می‌گوید آقا بس است. کفایت مذاکرات را اعلام می‌کند. خودم شاهد بودم آقای هاشمی در جلسات شورایعالی امینت ملی، اقتصاد و شورای عالی فرهنگی گاهی بیش از سه ساعت فقط گوش می‌کرد. اصلاً دخالت در بحث نمی‌کند من روسای جمهور مختلف را دیده‌ام. آقای هاشمی اصلاً موضع را تا آخر جلسه رو نمی‌کرد تا طرف از حرف زدن منصرف شود. ممکن است در حرف‌ها، حسابی باشد. ندیدم بی‌ادبی کند. ولی ندیدم کسی سر آقای هاشمی را کلاه بگذارد. جایی که لازم بود، تذکر می‌داد و بعد از گوش کردن، تصمیم می‌گرفت.
آقای مرعشی اگر موافقید کمی درباره اتفاقات سیاسی‌ای که در دولت آقای هاشمی رخ داد صحبت کنیم. یکی از مهم‌ترین مباحث که به نظر می‌رسد. منجر به دلخوری‌های فروانی جناح راست از آقای هاشمی شد مربوط به ماجرای انتخاب دوم خرداد 76 و آخرین خطبه نماز جمعه منتهی به انتخابات است. شما در مصاحبه‌ای گفته‌اید که در دیداری که قبل از انتخابات آقای هاشمی داشته‌اید ایشان گفته‌اند کمک آقای خاتمی بروید. در مجلس ششم که آقای هاشمی نامزد شدند امثال اکبر گنجی شروع کردند به نوشتن مقالاتی مانند عالیجناب سرخ پوش و گویا برخی از اصلاح‌طلبان که عبور از آقای هاشمی را کلید زده بودند پس از 12 سال، آیت‌الله هاشمی را ملجاء و پناهگاهی خود می‌دانند؟ آقای هاشمی عوض شد یا اصلاح‌طلبان؟
به‌طور کلی این یکی از بی‌تجربگی‌های سیاسی جریان چپ، خط امام و دوم خردادی بوده است که متوجه نقش و جایگاه آقای هاشمی نشدند. آنها آقای هاشمی را در برخی از مقاطع، رقیب خود تلقی می‌کردند و فکر می‌کردند اگر می‌خواهد جایگاه خود را تقویت باید او را حذف کنند. این اشتباه بود و آقای هاشمی رقیبشان نبود. همین اشتباه را مجلس چهارم نیز جناح اصولگرا کرده بود. آقای هاشمی را رقیب خود می‌دانستند. آقای هاشمی رقیب جناح اصولگرا یا اصلاح‌طلب نبوده است. آقای هاشمی نقش متعادل‌کننده را داشت باید مفصل توضیح دهم اگر کسی که در صحنه سیاسی قدم می‌زدند و حرکت می‌کردند اگر خودشان را حفظ کنند یا موقعیت خود را مستحکم کنند و زمینه را باز نگه دارند باید به نقش آقای هاشمی در عرصه سیاسی ایران توجه بیشتری می‌کردند. آقای هاشمی نقش بالانس‌کننده را در مجموعه نظام برعهده دارد و نه نقشی در رقابت‌با جناح‌ها، در اتفاقاتی که نهایتاً به خرداد 76 منجر شد، اصلاح‌طلبان نیز این اشتباه را کردند. چپ خط امامی و اصلاح‌طلبان نیز بعد از دوم خرداد این اشتباه را کردند. اصلاح‌طلبان اگر دو مساله را توجه کرده بودند، اساساً مدیریت کشور به دست آقای احمدی‌نژاد ناشناخته نمی‌افتاد. یکی نقش آقای هاشمی به عنوان بالانس‌کننده و دوم به نقش رقیب. اساساً‌دموکراسی پایه‌اش بر حضور رقیب و رقابت استوار است. یعنی دموکراسی که مردم 98/98 درصد به آقای بشار اسد به عنوان جانشین پدرش رای دهند، این اسمش دموکراسی نیست. از این نمونه انتخابات‌ها صدام در زمان خودش در عراق زیاد برگزار کرده، هیچ فرقی بین رئیس‌جمهور صدام،‌اسد و ملک‌عبد‌الله و امیر قطر وجود ندارد. صوری می‌آیند یک رأی می‌گیرند حسنی مبارک 20 و چند سال پادشاه بود ولی می‌گفت رئیس‌جمهورم. در دموکراسی، باید در عرصه رقابت تعیین تکلیف شود.


[ یکشنبه 92/5/27 ] [ 1:32 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

امروزه در تهران و برخی کلانشهرهای کشورمصرف مخدرهایی مانند حشیش و کوکائین برای برخی از طبقات زنان و دختران جوان به سبک زندگی تبدیل گریده و همین سبک غلط منشاء بروز اعتیاد و وابستگی دائمی در آنان به مواد مخدر و افزایش آمار حضور زنان در چرخه توزیع و ترانزیت مواد مخدر شده است.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، طه طاهری قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان این مطلب در نخستین جلسه کمیته زنان و خانواده این ستاد گفت: اصل کار ساختاری در حوزه اعتیاد زنان دارای اشکال است و باید براساس فرمایشات رهبری، ساختار بهبود وضعیت اعتیاد زنان را متحول کرد.

وی افزود: مسئله اعتیاد زنان موضوع مهمی است و از این رو این ستاد در سال 90 مرکز توانمندسازی حوزه زنان را در دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل داد تا این مسئله به خوبی شناسایی و بررسی شود.قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با تاکید بر اینکه باید به صورت ساختاری پدیده اعتیاد زنان را بررسی کرد، گفت: امروز کمیته زنان و خانواده ستاد تشکیل شد چون 5 بند از سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در امر مبارزه با مواد مخدر به آن مربوط می‌شد.

وی با بیان اینکه سبک زندگی یعنی یک موضوع و پدیده به‌عنوان رفتاری ارزشمند تلقی می‌شود، گفت: متاسفانه امروز در کلانشهر تهران حشیش و کوکائین برای برخی از طبقات زنان و دختران به سبک زندگی تبدیل شده است و همین سبک غلط منشاء بروز اعتیاد و وابستگی دائمی در آنان به مواد مخدر می‌شود حتی در بعضی از موارد در توزیع و ترانزیت مواد مخدر از زنان استفاده می‌شود.قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تاکنون در 18 استان کشور، مرکز نگهداری درمان و کاهش آسیب معتادان (ماده 16 قانون مبارزه با مواد مخدر) راه‌اندازی شده است و اقدامات بسیاری توسط بهزیستی و سایر دستگاه‌ها در حوزه مبارزه با اعتیاد صورت گرفته همچنین در توسعه مشارکت‌های مردمی اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است اما هنوز نتوانسته حجم تهدید را کم کند.وی با بیان اینکه کمیته تخصصی زنان باید صفر تا صد هر آنچه که مربوط به حوزه اعتیاد زنان و مواد مخدر در این طبقه جنسی است را شناسایی و بررسی کند، افزود: این حوزه، تکلیف معوق نظام، شرع، انقلاب و مطالبه مردم است و این عقب‌ماندگی را با اقدام راهبردی اثربخش باید جبران کرد.

به گفته طاهری اهمیت مسئله اعتیاد زنان را باید در سیاست‌های بالادستی نظام، سیاست‌های اجرایی و سیاست‌های برنامه پنجم توسعه به وضوح دید و بررسی کرد و در عین حال نیز باید همه دستگاه‌ها در راستای تحقق این اسناد بالادستی فعالیت‌ جهادی داشته باشند.وی در پایان خواستار آن شد که همه اساتید زن، فرهیختگان و متخصصان حوزه زنان در امر درمان و پیشگیری و سازمان‌های اختصاصی زنان اعم از دولتی و غیر دولتی در این امر مشارکت و ستاد را یاری کنند.

پیش از این هم دکترعباسعلی ناصحی، مدیر کل دفتر سلامت روانی و اجتماعی اعتیاد وزارت بهداشت با هشدار نسبت به افزایش آمار اعتیاد زنان و رواج گسترده مصرف داروهای محرک مخدر و اعتیاد آور با عنوان لاغری در زنان گفت: عده ای از افراد سودجو از تمایل خانم‌ها برای کاهش وزن استفاده می‌کنند و با تجویز برخی از مخدرها که به عنوان داروهای گیاهی مطرح می‌شوند و حاوی مواد محرک روانی هستند انها را به ورطه اعتیاد می‌کشانند.برخی از این داروها که به عنوان داروهای گیاهی مطرح می‌شوند حاوی مواد محرک روانی مانند آمفتامین و شبه آمفتامین می‌باشند، ضررهای جسمی و روانی دارند و موجب اعتیاد فرد می‌شوند.این مواد درابتدا باعث کاهش اشتها و کاهش وزن می‌شوند و بدین ترتیب فرد تشویق می‌شود تا به مصرف این داروها ادامه دهد و به تدریج فرد به این داروها اعتیاد پیدا می‌کند ».

این روان پزشک خاطر نشان کرد: از جمله مکان‌هایی که مصرف این گونه مواد بیشتر است در آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های ورزشی می‌باشد.خوشبختانه آمار اعتیاد زنان در برابر مردها کمتر است. در سال‌های اخیر دو مسئله قابل توجه است مسئله اول این است که سوء مصرف و اعتیاد به مواد محرک صنعتی مانند شیشه رو به افزایش است. مسئله قابل توجه دوم هم این است که آمار اعتیاد زنان نسبت به قبل روند افزایشی داشته است که این امر اعلام خطری برای خانم‌ها می‌باشد که میزان اعتیاد به مواد محرک نظیر شیشه، حشیش و کوکائین افزایش یافته است.گفتنی است نمایندگان آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه‌ای، سازمان بهزیستی، پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا، سازمان زندان‌ها، وزارت تعاون، کار ورفاه، شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده، وزارت علوم، وزارت بهداشت، مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، ‌ بسیج زنان کشور و کمیته امداد دیگر اعضای کمیته زنان و خانواده ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند.


[ شنبه 92/5/26 ] [ 11:4 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

چهار روز بررسی برنامه و صلاحیت دولت و وزرای پیشنهادی رئیس جمهور به پایان رسید و مجلس به مرحله اخذ رای اعتماد نمایندگان به وزرای پیشنهادی شد.

به گزارش «تابناک»، طبق ماده 190 آیین‌نامه مجلس شورای اسلامی، در شروع بحث در مورد هیأت وزیران، رئیس جمهور برنامه دولت را تشریح و ضمن معرفى وزیران از ترکیب هیأت وزیران دفاع نمود. پس از آن مجلس، بررسى برنامه دولت و ترکیب هیأت وزیران را با اظهارات نمایندگان مخالف ( پنج فرصت پانزده دقیقه‌ای) و نمایندگان موافق ( پنج فرصت پانزده دقیقه‌ای) در دستور کار قرار داد.

پس این موافقت‌ها و مخالفت‌ها، رئیس جمهور باقی مانده دو و نیم ساعت فرصت خود را در اختیار چند نماینده و دو معاون خود قرار داد تا از دولت دفاع کنند. در پى اظهارات و دفاعیات رئیس جمهور، مجلس شور در مورد برنامه‏‌ها و صلاحیت هریک از وزیران را به صورت جداگانه آغاز نمود. در مورد هر وزیر دو نفر از نمایندگان مخالف و دو نفر از نمایندگان موافق با حفظ ترتیب یکنفر مخالف و موافق هرکدام براى مدت پانزده دقیقه فرصت داشتند. پس از آن وزرا حداکثر به مدت سى دقیقه براى دفاع از برنامه و صلاحیت خود وقت داشتند. سوالات کتبى نمایندگان هم در طول مدتى که برنامه دولت مطرح بود از طریق رئیس مجلس به وزرای مربوط داده شد.

بحث و بررسى براى تک تک وزیران به ترتیب حروف الفباى نام وزارتخانه به همین شیوه انجام شد و رئیس جمهور نیز با استفاده از باقی مانده فرصت نیم ساعته وزیران در پایان و به‏ طور یکجا از دولت و وزرا دفاع نمود. پس از آن مجلس واردرأى‏ گیرى شد و شمارش و اعلام نتیجه آرا پس از رأى‏ گیرى براى همه وزراء صورت می‌گیرد. در زمان اخذ رای مسئولان دولتی باید از صحن مجلس خارج شوند. 

طبق ماده 125 آیین‌نامه مجلس رأى اعتماد مانند رای عدم اعتماد به وزیران و هیأت وزیران و یا رأى عدم کفایت به رئیس جمهور از جمله مواردی است که اخذ رأى مخفى با ورقه الزامى است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز فرآیند رای گیری از نمایندگان اعلام کرد که بین 284 نماینده، کارت اخذ رأی توزیع شده است. طبق ماده 120 آیین‌نامه نصاب رأى‏ گیرى مجلس در رأى عدم اعتماد به وزیران اکثریت مطلق نمایندگان حاضر یعنی نصف به علاوه یک آرا است، بنابراین برای کسب رای اعتماد، وزرای پیشنهادی به  143 رای موافق نیاز دارند.

برای هر وزیر یک صندوق رای در نظر گرفته شده است که نمایندگان به ترتیب آرای خود را به صندوق می ریزند، پس از پایان رای گیری شش گروه، آرای وزرا را می شمارند.هیات رئیسه مجلس از شش گروه چهار نفره خواست تا با حضور در جایگاه هیات رئیسه کار شمارش آرای انجام دهند، در هر گروه یک عضو هیات رئیسه مجلس حضور دارند. ترکیب گروه‌ها به صورت زیر است:

 

 

گروه اول: محمد صادقی ، طاهری، تابش، آصفری 

 

گروه دوم : دهقان، آقاجری، مصباحی مقدم و محجوب 

 

گروه سوم: فرهنگی، فولادگر ، جعفری و تاجگردون 

 

گروه چهارم : ضرغام صادقی ، امیری خامکانی ، نقوی حسینی و جوکار 

 

گروه پنجم: منادی، سنایی، طباطبایی نائینی و نجابت 

 

گروه ششم : سبحانی نیا، ملک شاهی، امیر آبادی و شوشتری 

 

نتیجه رای‌گیری به صورت زیر است: 

 




نام وزارتخانه

وزیر پیشنهادی


شمار

آرای موافق

شمار

آرای ممتنع


شمار

آرای مخالف
اعتماد یا

عدم اعتماد
مجلس

آموزش و پرورش

محمدعلی نجفی

 

142

 

9

 

133

 

عدم اعتماد

ارتباطات و فناوری اطلاعات

محمود واعظی

 

218

 

20

 

45

 

اعتماد

اطلاعات

سید محمود علوی

 

227

 

17

 

38
283
اعتماد

اقتصاد و امور دارایی

علی طیب‌نیا

 

274

 

3

 

7

 

اعتماد

امور خارجه

محمدجواد ظریف

 

232

 

13

 

36

 

281
اعتماد

بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی

 

260

 

6

 

18

 

اعتماد

دادگستری

مصطفی پورمحمدی

 

201

 

19

 

64

 

اعتماد

دفاع و پشتیبانی

حسین دهقان

 

269

 

5

 

10

 

اعتماد

راه و شهرسازی

عباس احمد آخوندی

 

159

 

18

 

107

 

اعتماد

صنعت، معدن و تجارت

محمدرضا نعمت زاده

 

199

 

24

 

60

 

283
اعتماد

علوم، تحقیقات و فناوری

جعفر میلی منفرد

 

107

 

15

 

162

 

عدم اعتماد

فرهنگ و ارشاد اسلامی

علی جنتی

 

234

 

12

 

36

 

اعتماد

جهاد کشاورزی

محمد حجتی

 

177

 

26

 

81

 

اعتماد

کشور

عبدالرضا رحمانی فضلی

 

256

 

9

 

19

 

اعتماد

نفت

بیژن نامدار زنگنه

 

166

 

13

 

104

 

اعتماد
283

نیرو

حمید چیت چیان

 

272

 

5

 

7

 

اعتماد

ورزش و جوانان

مسعود سلطانی فر

 

117

 

18

 

148

 

283
عدم اعتماد

                        تعاون، کار و رفاه اجتماعی
علی ربیعی                 163                21                 100            اعتماد

[ پنج شنبه 92/5/24 ] [ 10:19 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

گزینه پیشنهادی وزارت نفت دولت روحانی گفت: من هیچ‌وقت نگفتم با ساخت پالایشگاه مخالف هستم بلکه معتقدم ساخت پالایشگاه باید توجیه اقتصادی داشته باشد.
به گزارش ایسنا، بیژن نامدار زنگنه در حاشیه نشست با فعالان بخش خصوصی صنعت پتروشیمی در پاسخ به این سوال ایسنا که "آیا در صورت رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به شما، برنامه‌ای برای ادامه دادن سهمیه‌بندی بنزین دارید یا خیر؟" تصریح کرد: موضوع سهمیه‌بندی بنزین به ستاد هدفمندی یارانه‌ها مرتبط می‌شود و ما صرفا مجری این قانون هستیم.
وی ادامه داد: من هنوز نمی‌توانم در این مورد اظهار نظر مشخصی ارائه کنم.
وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر مخالفت همیشگی با ساخت پالایشگاه و در عین حال برشمردن آن جزو برنامه‌های خود به عنوان وزیر نفت، اظهار کرد: من هیچ‌وقت مخالف ساخت پالایشگاه نبوده‌ام و حتی پالایشگاه خلیج فارس در زمان من ساخته شد. قرار بود ساخت پالایشگاه‌های فوق سنگین نیز در زمان من اجرایی شود و این بحثی است که اشتباها از قول من مطرح شده و من با پالایشگاه با هر شکل و نوعی که دارای ارزش تولیدی است، مخالفتی ندارم اما می‌گویم پالایشگاهی باید ساخته شود که توجیه اقتصادی دارد و پالایشگاهی که در زمان من ساخته شد، این توجیه را داشت. هم پالایشگاه ستاره خلیج فارس و هم پالایشگاه‌های فوق سنگین توجیه اقتصادی دارد.
برای جلوگیری از واردات تجهیزات نفتی از چین، تعرفه می‌گذاریم
وزیر پیشنهادی نفت در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون واردات تجهیزات نفتی از چین گفت: در شرایط تحریم، ممکن است این اتفاقات رخ دهد ولی اگر ما بخواهیم ساخت بسیاری از این تجهیزات در ایران امکان‌پذیر است؛ لذا واردات این تجهیزات از چین با گذاشتن تعرفه حل می‌شود.
وی در ادامه در مورد برنامه‌های ارائه شده از سوی خود تصریح کرد: برنامه‌های من به دو دسته کوتاه‌مدت و بلندمدت تقسیم می‌شود که اساس برنامه‌های کوتاه‌مدت بر اساس شرایط ویژه فعلی است و رسیدن به برنامه‌های بلندمدت نیز زمانی است که بتوانیم برنامه‌های فعلی را اجرا کنیم.
زنگنه با بیان اینکه از برنامه‌های کوتاه‌مدت من این است که ثبات در مدیریت نفتی ایجاد شود، خاطرنشان کرد: جلب اعتماد و همکاری مجموعه مدیریتی و استفاده از همه ظرفیت‌های ملی جهت رسیدن به اهداف صنعت نفت در شرایط فعلی از دیگر برنامه‌های من است.
وزیر پیشنهادی نفت با تاکید بر اینکه میدان‌های مشترک در درجه اول اهمیت قرار دارد، بر اهمیت میدان گازی پارس جنوبی برای تامین گاز داخلی تاکید کرد.
به گفته زنگنه اکثر سرمایه‌گذاری‌هایی که در زمینه گاز شده، به نتیجه نرسیده است و در زمینه پالایش نیز باید نیاز فرآورده‌های داخلی را تامین کنیم.
وی در پایان گفت: در زمینه پتروشیمی باید زیربناها اصلاح شود، ظرفیت تولید افزایش یابد و به سمت صادرات حرکت کند و باید رقم تولید را به چهار میلیون بشکه ارتقاء دهیم.

[ پنج شنبه 92/5/24 ] [ 10:18 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

دکتر محسن رضایی در جمعی از دانشجویان رشته روابط بین‌الملل، از محمد جواد ظریف گزینه پیشنهادی وزارت امور خارجه به عنوان یکی از قوی‌ترین دیپلمات‌های ایرانی یاد کرد که همواره دفاع از منافع ملی ایران را در ‌بیش از سی سال خدمت در وزارت خارجه سر‌لوحه کار خود قرار داده است.

به گزارش «تابناک»، در این نشست، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت، با حضور ظریف در وزارت امور خارجه، منافع ملی ایران و ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی در محیط بین‌المللی با استفاده از مهارت‌های دیپلماتیک وی و همکارانش بیش از پیش تقویت خواهد شد، چرا که وی نسبت به اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی اعتقادات مشخص و ثابت شده‌ای دارد و ثبات او بر اصول انقلاب اسلامی در ‌این سال‌ها به اثبات رسیده است.

محسن رضایی افزود: ظریف با احاطه به مسائل بین‌المللی و همچنین شناخت موقعیت کنونی ایران در منطقه و جهان، به خوبی می‌تواند با کارکردی مناسب اعتبار جهانی و منطقه‌ای ایران را بهبود ببخشد.


نظر محسن رضایی درباره برخی از وزرای پیشنهادی کابینه روحانی


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ابعاد گوناگون دیپلماسی در دنیای کنونی گفت: در جهان امروز در کنار دیپلماسی متعارف و مرسوم بین کشور‌ها، اینک این دیپلماسی عمومی، فرهنگی و نخبگان است که می‌تواند زمینه‌ساز نفوذ هر چه بیشتر یک کشور در بخش‌های ‌منطقه‌ای و بین‌المللی در جهان شود. محمد جواد ظریف با توجه به نفوذی که در محافل دیپلماتیک و آکادمیک دارد، می‌تواند بستر‌های لازم برای بهره‌برداری از دیپلماسی عمومی و نخبگان را برای ایران و ایرانیان فراهم کند.

دکتر رضایی همچنین در پاسخ به این ‌که نظر شما درباره دیگر اعضای کابینه چیست، گفت: افزون بر ظریف، سید محمود علوی و حسین دهقان هم از جمله وزرایی هستند که امتحان خود را در خدمت به انقلاب و نظام اسلامی پس داده‌اند.

وی اظهار امیدواری کرد، با حضور این دو چهره در وزارتخانه‌های حساس و کلیدی اطلاعات و دفاع، از یک سو توانمندی‌های دفاعی کشور روندی پرشتاب‌تر گرفته و از سوی دیگر، اشراف اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در دنیای پیچیده کنونی، بیش از هر زمان دیگری ارتقا یابد.


[ پنج شنبه 92/5/24 ] [ 10:17 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

نادر قاضی پور که به عنوان نماینده مخالف از وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان و آموزش پزشکی سخنرانی می کرد در سخنان قاضی پور صحن مجلس را متشنج کردابتدای صحبت های خود با گفتن یک جمله مجلس را به تشنج کشاند.

به گزارش تابناک، این نماینده برای ساکت کردن نمایندگان که در هنگام ایراد نطق وی در حال صحبت با یکدیگر بودند خطاب به نمایندگان گفت: اگر این وزیر یک وزیر مستضعف بود ایگونه نمی کردید حالا که وی پول دارد از او حمایت می کنید.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اعتراض به این گفته قاضی پور به شدت به وی اعتراض کردند و از صندلی های خود جدا شده و به طرف هیات رئیسه حرکت کردند.

شدت اعتراضات به حدی زیاد شد که فضای مجلس برای مدتی از کنترل رییس جلسه خارج شد و سخنرانی قاضی پور برای لحظاتی متوقف شد. تا جاییکه ابوترابی خواستار عذر خواهی قاضی پور از نمایندگان مجلس شد.

نمایندگان نیز پس از عذر خواهی قاضی پور از اعتراض خود دست کشیدند و وی به ادامه نطق خود پرداخت هرچند برخی خواستار پایان نطق وی می شدند.


[ پنج شنبه 92/5/24 ] [ 10:17 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 245
بازدید دیروز: 40
کل بازدیدها: 1645230