سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

 

حجت‌الاسلام سیدهادی خامنه‌ای روز یکشنبه به اتفاق همسر و خواهر خود و نیز جمعی از اعضای مجمع نیروهای خط امام به دیدار خانواده مهدی کروبی در جماران رفت.

به گزارش ایسنا به نقل از روز نو، در ابتدای این دیدار فاطمه کروبی گزارشی از آخرین وضعیت مهدی کروبی و اقدامات پزشکی که برای وی انجام شده است، ارائه کرد.

در ادامه این دیدار سیدهادی خامنه ای با ذکر خاطره‌ای از دوران پیش از انقلاب گفت: آقای کروبی هرگاه به مشهد می‌آمدند، پایگاهشان در منزل من بود و یادم هست در یکی از سفرها که بسیاری از دوستان از فشارهای امنیتی مرعوب شده بودند، ایشان با کمک‌هایی که از طرف امام (ره) به ایشان رسیده بود به دیدار انقلابیون و خانواده‌های ایشان می‌رفت و شرایط دلگرمی آنان را فراهم می‌نمود.

وی همچنین به خدمات کروبی پس از انقلاب اشاره کرد و یادآور شد: بعد از انقلاب هم آقای کروبی در کمیته امداد و بنیاد شهید و ریاست مجلس منشاء خدمات بسیاری برای کشور شدند.

[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 11:2 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

پس از گذشت شصت سال از وقوع کودتای انگلیسی- آمریکایی علیه دولت ملی دکتر مصدق، سازمان جاسوسی آمریکا با انتشار اسناد کودتا، رسما پذیرفته است که در این کودتا نقش داشته است.


به گزارش «تابناک»، بر اساس قانون گردش آزاد اطلاعات در آمریکا، آرشیو ملی اطلاعات، اسناد مربوط به این کودتا را منتشر کرده است. اسنادی که توسط یکی از عناصر داخلی سازمان اطلاعاتی آمریکا در نوشته ای با عنوان نبرد ایران در میانه های دهه هفتاد میلادی جمع آوری شده  و در سال 1981 منتشر شده است. اما مهم ترین بخش های آن که درباره عملیات سری بوده تا کنون،منتشر نشده است و برای اولین بار است که این اسناد منتشر شده است.

اسناد کودتای 28 مرداد، اولین بار در تابناک منتشر شد
خانه دکتر محمد مصدق پس از کودتا

در اسناد منتشر شده هم با این وجود قسمت هایی سیاه شده و اسم هایی از بین رفته اسم هایی که ممکن است مشخص شدن آنان، حتی در عصر حاضر هم گریبان آنان را بگیرد. 
«آژاکس» اسم‌رمز دسیسه‌ای بود که در هر مرحله از اجرای آن، افرادی در داخل ایران هم دست داشته‌اند. این عملیات چند مرحله داشت: به راه انداختن تبلیغات منفی با هدف زیر سوال بردن صلاحیت سیاسی مصدق، ترغیب شاه به همکاری، پرداخت رشوه به اعضای پارلمان، سازماندهی نیروهای نظامی و نهایتا به راه انداختن تظاهرات‌های عمومی. اولین تلاش برای اجرای کودتا با شکست مسلم مواجه شد، اما نیروهای مجری کودتا بعد از تحرکاتی گسترده، در مرحله دوم در کنار هم قرار گرفتند و نهایتا در روز 28 مرداد، موفق شدند.
مشخص نیست که به چه دلیل سیا تصمیم گرفته است بعد از سالیان طولانی دست به انتشار این اسناد زده، همانطور که معلوم نیست چرا بخش‌هایی از این اسناد سال‌ها مخفی بوده است. در سال‌های اخیر بسیاری از مقامات سابق آمریکا و انگلیس مطالب و کتاب‌هایی در این مورد نوشته و به دست داشتن در کودتا اذعان کرده‌اند، اما مقامات اطلاعاتی آمریکا معتقدند انتشار این اسناد می‌تواند به شناسایی روش‌ها و تاکتیک‌های آمریکا به دشمنان کمک کند. همچنین حساسیت برخی متحدان نظیر بریتانیا (که به اذعان فارین پالیسی نقش گسترده‌ای در کودتا داشته) نسبت به این اطلاعات آمریکا را از انتشار آن‌ها بازداشته است.

 

 

در تصاویر فوق، مراحل انجام عملیات کودتا در چهار بخش تشریح شده است:
مرحله اول: به راه انداختن تظاهراتی گسترده در تهران بین ساعت 6 تا 10:30 صبح - این مرحله چهار گروه از اوباش اجرا می‌کنند.

اسناد کودتای 28 مرداد، اولین بار در تابناک منتشر شد
فرمان شاه برای معرفی زاهدی به عنوان نخست وزیر جدید
مرحله دوم: ورود نظامیان و عوامل سری در برنامه بین ساعت 10 صبح تا 3 عصر – در این مرحله پلیس، نیروهای ارتش و عوامل اطلاعاتی وارد عمل می‌شوند. در این مرحله سه نقطه هدف وجود داشته. در نقطه اول در میدان ارک، بین ساعت 12 تا 1:30 اداره تبلیغات، وزارت کشور و وزارت امور خارجه اشغال می‌شود. نقطه دوم میدان بهارستان است. در این منطقه بین ساعت 10 تا 11، دفاتر چند حزب و روزنامه به آتش کشیده شده و تخریب می‌شود. میدان توپخانه سومین هدف است. تالار شهر، تلگراف‌خانه، شهربانی و دژبانی بین ساعت 11:30 تا 15 در این منطقه اشغال می‌شوند.
مرحله سوم: ورود تانک‌ها و تصرف آن‌ها به دست نیروهای حامی شاه بین ساعت 5 صبح تا 2:30 عصر – در این مرحله، سه تیپ ارتش تانک‌های خود را به میدان می‌آورند، تا نیروهای حامی شاه آن‌ها را به تصرف خود درآورند. قرار است 24 دستگاه از تانک‌ها به کنترل عوامل کودتا درآید.

اسناد کودتای 28 مرداد، اولین بار در تابناک منتشر شد
تصویر فوق: خروج زاهدی از خانه امن به قصد به دست گرفتن قدرت پس از کودتا
تصویر ذیل: زاهدی سوار بر تانک به سمت رادیو برای سخنرانی!


اسناد کودتای 28 مرداد، اولین بار در تابناک منتشر شد

مرحله چهارم: دستیابی به اهداف تعیین‌شده بین ساعت 2 تا 7 عصر – در این مرحله، نیروهای کودتا بین ساعت 2 تا 4 رادیو را به تصرف درمی‌آورند. زاهدی در حالی که کودتاچیان به سمت خانه دکتر مصدق حرکت کرده‌اند، بین ساعت 4 تا 5 به عنوان نخست‌وزیر جدید خطاب به ملت از رادیو ملی نطق می‌کند و نهایتا در ساعت 7 عوامل کودتا خانه مصدق را گرفته و وی را وادار به فرار می‌کنند.

سند نخست، اوراقی متشکل از «روی جلد، خلاصه، یک، دو، سه، چهار، پنج، شش، هفت، هشت، نه و ده،  ضمیمه A، ضمیمه B، ضمیمه C، ضمیمه D، ضمیمه E» به چشم می خورد که مشتمل بر رویکرد سازمان سیا، تاریخچه خدمات مخفیانه، سرنگونی مصدق نخست وزیر ایران است که مربوط به نوامبر سال 1952 تا اوت سال 1953، که توسط دونالد نیوتن ویلبر در مارس 1954 تنظیم نهایی شده است. ویلبر که پژوهشگر تاریخ معماری ایرانی و اسلامی و از متخصصان فرش ایرانی محسوب می‌شود و متهم (بدون ارائه سند) پیرامون آثار تاریخی ایران است، جزو جاسوسان آمریکایی بوده که این اسناد نیز همین موضوع را گواهی میدهد. شهرت او بیشتر به خاطر شرکت او در طراحی عملیات تی‌پی آژاکس است که به کودتای 28 مرداد منجر شد.


اسناد کودتای 28 مرداد، اولین بار در تابناک منتشر شد
تانک ها یکی از اضلاع به نتیجه رسیدن کودتا با کمترین هزینه برای زاهدی بود


سند دوم،
متشکل از یک «سند» تلاش برای ایجاد یک دولت طرفدار غربی در ایران. در این سند که مسئول تنظیم سند و برخی عوامل توسط مرکز اسناد ملی آمریکا همچنان سیاه شده و کپی سند منتشر شده، روند برکناری مصدق و حفظ شاه با نخست وزیری زاهدی توسط «CIA» تصریح و تا حدودی تشریح شده است.


[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 1:7 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

مخالفت با «جعفر میلی‏ منفرد» بیش از آنکه مخالفت علمی باشد، مخالفتی سیاسی است. این مساله به‌ویژه در سخنان وزیر پیشنهادی علوم به چشم می‌خورد: «بیش از آنکه من سیاسی باشم مخالفان من سیاسی هستند.»

آنچه در صحن علنی مجلس اتفاق افتاد، هم تاییدی است بر انبوهی از تلاش‌های همه‌جانبه، به‌طوری‌که مخالفان هرکدام بخشی از صحبت‌ها را به دیگری حواله می‌دادند، یکی از انتشار فیلمی از «مسجد» دانشگاه خبر می‌دهد و دیگری آن را پخش می‌کند؛ یعنی سناریویی ازپیش‌آمده برای وزیر پیشنهادی تدارک دیده‌اند و همه‌چیز مهیای رای «عدم‌اعتماد» است.

البته از اینها گذشته زیر فشار قراردادن نماینده برای انصراف از نطق موافق درباره «میلی‏منفرد» و در اختیار قراردادن برخی اسناد محرمانه به برخی نمایندگان نیز از دیگر مواردی است که در افتادن وزیر پیشنهادی علوم تاثیرگذار بوده. البته برخی در مجلس از همان روزهای نخست معرفی میلی‌منفرد برای او خط‌ونشان کشیده بودند، اینکه اگر فلانی به‌عنوان وزیر معرفی شود، به او رای‌اعتماد نخواهیم داد و درنهایت هم برنامه 88‌بندی او را نصفه‌ونیمه بررسی کردند.

میلی‌منفرد در گفت‌وگو با «شرق» به مسایلی پاسخ گفته که طی همین چندروز در ماجرای عدم رای‌اعتماد به او از سوی برخی نمایندگان مطرح و برای خیلی‌ها سوال‌برانگیز شده؛ از ماجرای برگه بازجویی‌اش گرفته تا اعلام برائت از سیدمحمد خاتمی و دیگر حاشیه‌سازی‏ها.

‌ شما از جمله وزرایی بودید که انتخابتان بسیار دقیقه‌نودی انجام شد، فکر می‌کردید برای حضور در بهارستان با این همه حاشیه مواجه شوید؟

به دوستان دیگر هم می‏گفتم که من بی‏ حاشیه‌ترین بودم و پرحاشیه‌ترین شدم. گاهی مسایلی از من می‌پرسیدند که تعجب مرا برمی‏ انگیخت؛ اینکه آیا نام فامیلی‌ات را عوض کردی، در ولنجک دستگیر شدی یا اینکه در رابطه با «سلمان رشدی» کاری انجام داده ‏ای.

‌ گفته می‌شد ابتدا قرار بود نام آقای «توفیقی» به‌عنوان وزیر علوم مطرح شود، چه شد که یکباره شما گزینه اصلی شدید، شایعه برخی مخالفت‏ها با حضور ایشان در کابینه صحت دارد؟
دکتر روحانی برای تعیین تمامی وزرا، کارگروه‌هایی تشکیل دادند و نفر اول در کارگروه وزارت علوم جناب آقای توفیقی بود، بعدتر که نام ایشان مطرح نشد، بحث من قطعی شد. برای وزیرشدن ایشان هیچ منعی نبوده و نیست. من هم در این 28سال خدمتم در نظام جمهوری اسلامی به هیچ مسوولیتی نه نگفتم اما هیچ‌وقت هم برای پذیرش مسوولیت‌ها تلاشی نکرده‌ام.

‌ اما اگر به‌خاطر بیاورید، سال 82 پس از رد نخستین وزیر علوم، زمزمه‌های وزارت شما بالا گرفت و گویا خودتان پیشنهاد وزارت را نپذیرفتید، خب حالا چه شد که با گذشت یک دهه احساس وظیفه کردید؟
وزارت علوم تنها ویترین دولت است؛ هم از نظر داخلی و هم خارجی. نسل جوان همه‌جانبه در خلق حماسه 24خرداد حاضر شدند و نمی‌خواستم به وزارتخانه‌ای که مستقیما به فردای زندگی و تحصیل آنها مربوط می‌شود، جواب رد بدهم. اگرنه پیشنهاد وزارت مطرح بود و نفر دومی بودم که در مجلس مطرح می‌شدم و خب رای آوردن تا حدودی هم قطعی بود اما خب به دلایلی نپذیرفتم.

‌ هفته‌نامه «9دی» به‌تازگی اعلام کرده که شما پس از حوادث 88، 48ساعت بازداشت بودید. این مساله صحت دارد؟
انجمن اسلامی مدرسان پس از انتخابات سال 88 نشستی با عنوان «بررسی مسایل و حوادث پس از انتخابات 88» برگزار کرد و 80نفر از اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌ها برای حضور در این نشست جمع شده بودند که خب عده‌ای آمدند و همه استادان را دستگیر کردند، چند ساعتی ما را بازداشت کردند و بعد هم عذرخواهی کردند. شاید سرجمع، سه چهار ساعتی بازداشت بودیم و اینکه بازداشت ما 48ساعت بوده، صحت ندارد.

‌ برگه بازجویی که آقای «مطهری» در گفت‌وگو با «شرق» به آن اشاره کردند، مربوط به همان ماجرای دستگیری می‌شود؟
بله، البته آن برگه، به نظرم برگه بازجویی نبود، برگه‌ای شامل اطلاعات اسم و نام و مشخصات فردی بود و تشریفاتی که باید انجام می‌شد.

‌ می‌دانستید که این برگه در اختیار نمایندگان قرار گرفته؟
راستش را بخواهید نخستین‌بار از طریق گفت‌وگوی آقای مطهری از این مساله مطلع شدم.

‌ آقای «مطهری» البته به نقش برخی دستگاه‌ها در افتادن وزرای کابینه یازدهم اشاره داشتند و اینکه اسنادی در اختیار برخی نمایندگان قرار گرفته که تنها می‌توانسته ازطریق برخی نهادهای خاص به آنها رسیده باشد.
خب بالطبع وقتی برخی اطلاعات در اختیار افراد قرار می‌گیرد و ماجراهایی اتفاق می‏ افتد، این مساله به ذهن می‌رسد.

‌ آیا صحت دارد که از شما خواسته بودند از سید«محمد خاتمی» تبری بجویید. چه نکات ناگفته دیگری مطرح شده بود؟
بله مطرح شده بود، اما من به تجربه و کارنامه کاری‌ام در دهه‌های گذشته افتخار می‌کنم و حاضر نیستم برای رفتارهای در چارچوب و اصول از فرد و نهادی تبری بجویم.

‌ در جلسه‌های فراکسیونی چه مسایلی مطرح می‏شد؟

مسایل همان‌ چیزهایی بود که در صحن هم مطرح شد، البته درنهایت هم آنها هیچ سند و مدرکی رو نکردند و خیلی از مطالب کذب بود، اوج اسناد همان فیلمی بود که هی دور سر من را هم قرمز کرده بودند که حضار به‌خوبی ببینید اما اصل ماجرا، خلاف قانون نبود.

شنبه بعد از انتخابات خبر آمده بود که به کوی حمله شده، تشویشی در بدنه دانشگاه به وجود آمده بود و خیلی هم طبیعی بود، خب چه جایی بهتر از مسجد دانشگاه تا عده‌ای مسوولان و استادان دوساعتی گردهم بیایند و تلاش کنند تا تشویش برطرف شود. البته نکات دیگری هم مطرح شد، اینکه در تحصن مجلس ششم که من آن موقع سرپرست وزارتخانه بودم، سوالاتی داشتند و درباره 18تیر هم که مسایل بسیار بود، جالب اینکه آقای «حسن روحانی» از من برای حضور در کابینه‌اش دعوت کرده و آن‌موقع هم رییس «شورایعالی امنیت ملی» بود، همان موقع هم ایشان از نقش تمام دستگاه‌های ذی‌ربط و از جمله وزارت علوم تقدیر کردند، خب اگر من در حوادث 18تیر 78 نقشی خلاف قانون داشتم که رییس‌جمهوری - دبیر شورایعالی امنیت وقت - از من برای حضور در کابینه‌اش دعوت نمی‌کرد.

‌ برخی می‏گفتند جلسه‌های علنی و مطالب مطرح شده ازسوی برخی نمایندگان شبیه جلسه‌های تفتیش عقاید بود، برای شما چطور بود؟
به‌هرشکل سوال‌ها و مطالب مطرح‌شده حق نمایندگان بوده و من با همان توان قبلی در خدمت دانشگاهیان خواهم بود. در تمام این مدت نمایندگان با روی گشاده و باز از ما استقبال می‌کردند و من هم تلاش داشتم تا اگر ابهامی وجود داشته باشد، فضا به سمت تفاهم پیش رود.

‌ اما عده‌ای از همان ابتدا گفته بودند که اگر فلانی به‌عنوان وزیر معرفی شود، به او رای‌اعتماد نخواهیم داد. یا اینکه مختصر آبروی خود را هزینه کرده و اجازه نمی‌دهیم میلی‌منفرد وزیر علوم شود.
به‌هرشکل من معتقد به دموکراسی هستم و به رای نمایندگان احترام می‌گذارم.

‌ یک بیانیه با امضاهایی ازسوی اعضای هیات‌علمی در سایت‌ها منتشر شده بود و بعد هم چندتایی از این امضاها پس گرفته شد، پشت‌صحنه پس‌گرفتن امضاها چه بود؟
خبرهایی که به ما رسیده نشان از آن دارد که برخی از این استادان از سوی حراست دانشگاه خود مورد سوال‌وجواب قرار گرفته و به آنها پیشنهاد شده که اسمشان را از نامه حذف کنند.

‌ البته خبر رسیده دانشجویان علامه‌طباطبایی هم به همین سرنوشت دچار شده‌اند و حراست، برخی از آنها را احضار کرده؟ گویا آنها هم نامه‌ای در حمایت از شما امضا کرده بودند.
خب چنین برخوردهایی شایسته محیط دانشگاه نیست.

‌ آنچه در این سال‌ها بر دانشگاه‌های ما گذشت، خیلی‌ها را نگران کرده، از تفکیک جنسیتی گرفته تا سهمیه‏ بندی جنسیتی و ستاره‌دارکردن دانشجویان. نظر شما درباره این تصمیم‌گیری‌ها چه بود؟
خب من به‌شخصه با این مسایل مخالف بودم، به‌ویژه ستاره‌دارشدن دانشجویان. البته در مورد دانشگاه‌های تک‌جنسیتی در حد عرف موافقم و معتقدم که دانشگاه‌ها باید براساس نقشه علمی کشور و سند دانشگاه اسلامی - که به‌تازگی به تصویب رسیده - مدیریت شود. نیت من این بود که دانشگاه در جایگاه واقعی‌اش قرار بگیرد، سازوکارهای علمی در ارتباط با فعالیت دانشگاهی جاری شود. جامعه دانشگاهی در تصمیم‌سازی‌های دولت یازدهم به شکل قانونمند حضور داشته باشد تا بتوان محیطی بانشاط و ارزشی برای حضور دانشگاهیان به وجود آورد.


[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 1:6 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ارائه تاریخی از روند علم پزشکی در ایران و برنامه‌های سالهای پس از جنگ گفت: سابقه درخشان و استعدادهای برتر جوانان ایرانی، بهترین سرمایه علوم پزشکی در آینده است که باید از اعتبار پزشکان حاذق کشور در اکثر کشورهای دنیا دفاع کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از اعضای شورای عالی نظام پزشکی کشور، نگاه سیاسی به اقدامات صنفی قشری را که نقشی سازنده و سلامت جامعه دارند، بی‌صفایی دانست و گفت: آرامش روحی پزشکان سلامت جسمی جامعه را به همراه دارد.

ایشان با اشاره به تدوین سیاست‌های کلی سلامت در مجمع تشخیص، گفت: با استفاده از تفکرات کارشناسان پزشکی، افق بسیار روشنی ترسیم شد که در راستای اهداف سند چشم‌انداز 20 ساله نظام است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ارائه تاریخی از روند علم پزشکی در ایران و برنامه‌های سالهای پس از جنگ گفت: سابقه درخشان و استعدادهای برتر جوانان ایرانی، بهترین سرمایه علوم پزشکی در آینده است که باید از اعتبار پزشکان حاذق کشور در اکثر کشورهای دنیا دفاع کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به وظیفه خطیر پزشکان در پیشگیری از بیماری‌ها و کم کردن آلام مردم اشاره و بر وظیفه حاکمیت برای حفظ شأن جامعه پزشکی تأکید کرد و گفت: ارزش علم پزشکی در ذات همه ایرانیان است و انتخاب رشته پزشکی از سوی داوطلبان کنکور به خاطر این جایگاه است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تأسیس سازمان نظام پزشکی در سالهای قبل از پیروزی انقلاب و سوابق بحث‌های مربوط به آن در مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام را به خاطر اهمیت آن دانست و گفت: همه مسئولان باید تلاش کنند تا قوانین و مصوبات در جهت تسهیل مسائلی باشد که مستقیم و غیرمستقیم با سلامت مردم ارتباط دارد.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان، اخلاق پزشکی را بسیار ستود و با اشاره به آگاهی علمی پزشکان با کارکردهای جزئی هر یک از اعضای بدن انسان، گفت: خداشناسی پزشکان برخاسته از علم‌الیقین است، چون از طراحی الهی در بدن انسان آگاهی دارند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با بیان جمله‌ای که علم را به ادیان و ابدان تقسیم می‌کند، گفت: توجه به جسم و تلاش برای بقای سلامتی آن، کوششی مقدس در جهت تقویت روح و کم کردن روحیه ناامیدی خانواده‌هاست و پزشکان مطمئن باشند هر قلم و قدمی که برای سلامتی مردم برمی‌دارند، ذخیره‌ای ارزشمند برای آنان خواهد بود.

ایشان به بعضی از کارهای منفی منسوب به پزشکان اشاره کرد و با تأکید بر لزوم یافتن راهکارهای دائمی برای رفع آنها، گفت: مطالبه پول از خانواده که بیمارشان در اورژانس منتظر درمان است، با هیچ دلیلی توجیه‌پذیر نیست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان سابقه‌ای از طرح 60 صفحه‌ای بیمه تأمین اجتماعی دولت سازندگی و تشریح عاقبت آن در دولت‌های بعدی گفت: آن طرح برای از بین بردن دغدغه خانواده‌ها در بهداشت و درمان، شغل، تحصیل، مسکن و بیمه بیکاری فرزندان بود تا هیچ ایرانی برای نیازهای فوری زندگی در مضیقه نباشد.

در آغاز این دیدار آقای دکتر زالی، رئیس نظام پزشکی کشور گزارشی از اوضاع پزشکی کشور در همه زیرشاخه‌ها و برنامه‌های آینده ارائه کرد و آقای دکتر آقازاده، رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی به ماجرای انتخابات اخیر شورای عالی نظام پزشکی و نگاه‌های متفاوت به نتایج آن پرداخت.


[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 1:2 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

مایکروسافت به کاربران ویندوز XP هشدار داد درصورتی‌که پیش از آوریل 2014 به استفاده از این سیستم عامل پایان ندهند، با آسیب‌پذیری‌هایی روبرو خواهند شد که هرگز ترمیم نمی‌شوند.

به گزارش ایسنا، این هشدار که آخرین هشدار در کمپین دوساله متقاعد کردن کاربران برای کنار گذاشتن ویندوز XP است، مشابه هشداری است که یکی از اعضای SANS هفته گذشته منتشر کرد و پیش‌بینی کرد که هکرها آسیب‌پذیری‌های شناسایی شده ویندوز XP را تا زمانی که مایکروسافت پشتیبانی این سیستم عامل را قطع کند، نگاه خواهند داشت و پس از آن اقدام به سوء استفاده از این آسیب‌پذیری‌ها بر روی سیستم‌های محافظت نشده خواهند کرد.
 
به گفته یک محقق امنیتی، در اولین ماه‌های پس از آوریل 2014 با عرضه به‌روز رسانی‌های امنیتی مایکروسافت، مهاجمان این به‌روز رسانی‌ها را مهندسی معکوس کرده و آسیب‌پذیری‌ها را کشف کرده و بر روی ویندوز XP تست خواهند کرد.درصورتی‌که ویندوز XP نیز این آسیب‌پذیری‌ها را داشته باشد، مهاجمان تلاش خواهند کرد کد سوء استفاده کننده از این آسیب‌پذیری‌ها در ویندوز XP را تولید کنند. از آنجایی‌که از آن پس هیچ به‌روزرسانی امنیتی برای ویندوز XP عرضه نخواهد شد، این آسیب‌پذیری‌ها همواره اصلاح نشده باقی خواهند ماند.
 
بنا بر اعلام مرکز ماهر، مهندسی معکوس اصلاحیه‌ها یک روش معمول مورد استفاده محققان امنیتی و مجرمان سایبری است. زمانی که اصلاحیه‌ای عرضه می‌شود (برای مثال برای ویندوز 7)، هکرها می‌توانند با مقایسه کد نسخه‌های به‌روز رسانی شده و به‌روز نشده، تغییرات را شناسایی کنند. به این ترتیب محل وقوع آسیب‌پذیری‌ها مشخص می‌شود. در نهایت آنها می‌توانند از این اطلاعات برای بررسی وجود این آسیب‌پذیری‌ها در ویندوز XP استفاده کنند.
 
به همین دلیل است که زمانی که مایکروسافت نقصی را در سیستم عاملی مثل ویندوز 8 برطرف می‌کند، به طور همزمان همان آسیب‌پذیری را در سایر نسخه‌های سیستم عامل خود نیز اصلاح می‌کند.
 
نظراتی که به تعمیق و گسترش بحث کمک کنند، پس از مدت کوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت دیگر بینندگان قرار می گیرد. نظرات حاوی توهین، افترا، تهمت و نیش به دیگران منتشر نمی شود.


[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 1:2 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


وکیل فائزه هاشمی اعلام کرد موکلش از اتهام اخلال در نظم عمومی زندان اوین تبرئه شده است.

به گزارش مهر، غلامعلی ریاحی با بیان اینکه صبح امروز برای اعلام حکم نهایی دادگاه به دادگاه انقلاب شعبه 15رفته بودم گفت: رئیس دادگاه اعلام کرد که فائزه هاشمی در پرونده اخلال در نظم عمومی زندان اوین تبرئه شده است.

وی افزود: این حکم باید به دادستانی تهران هم اعلام شود.

ریاحی اظهار داشت: این پرونده 50 برگ داشت که پس از مطالعه کامل در دادگاه حاضر شده و از خانم هاشمی دفاع کردم. من توضیحات شفاهی ام را در دادگاه مطرح کردم و همان توضیحات را به صورت کتبی به قاضی ارائه کردم. جلسه دادگاه غیرعلنی بود و نمی توانم درباره جزئیات آن صحبت کنم. توهین به مقامات ارشد و مسئولان کشور از جمله اتهامات موکلم بود که سه ماه قبل برای این اتهام قرار منع تعقیب صادر شد و موکلم تنها به اتهام اخلال در نظم زندان محاکمه شد.

در جریان رسیدگی به اتهامات فائزه هاشمی وی پس از صدور کیفرخواست علیه خودش گفته بود: اتهاماتی که به من نسبت می‌دهند صحت ندارد و اگر بر فرض مثال این اتهامات به عنوان اخلال در نظم زندان باشد باید به سبب قانون آیین نامه داخلی زندان‌ها مجازات شوم اما من خلاف قانون، 5 روز انفرادی را در زندان تحمل کردم.


[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 9:13 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

دولت یازدهم، 10 مصوبه دولت قبل را که متضمن ایجاد امتیاز خاص برای اشخاص حقیقی و حقوقی بود و یا تعهد مازاد بر اعتبار برای دستگاهها ایجاد می‌کردند را لغو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، نخستین نشست هیات دولت تدبیر و امید عصر یکشنبه به ریاست حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در این جلسه که بیش از سه ساعت طول کشید، بعداز اظهارات روحانی و قرائت منشور اخلاقی دولت، تصمیمات و مصوباتی مهم اتخاذ شد که از جمله آنها برای بهبود وضعیت معیشت مردم و نجات دریاچه ارومیه است.

در این جلسه، هیات دولت مصوب کرد که کارگروه نجات دریاچه ارومیه با مسئولیت وزیر نیرو و عضویت وزرای جهاد کشاورزی، کشور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست و نماینده معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ایجاد شود.

این کارگروه ماموریت یافت با استفاده از سوابق مطالعات و اقدامات قبلی به عمل آمده در این زمینه و بررسیَ‌های تخصصی و میدانی بیشتر، ظرف 2 ماه راهکارهای نجات دریاچه ارومیه را تدوین و جهت تصمیم‌گیری نهایی به دولت ارائه کند.

هیات دولت همچنین تصویب کرد که بانک مرکزی و وزارتخانه‌های مربوط اقدامات لازم را برای ترخیص کالاهای اساسی وارده به کشور بویژه تخلیه و ترخیص کشتی‌های حامل کالاهای اساسی را به عمل آورند.

در این جلسه، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی موظف شد:

الف- ظرف حداکثر دو هفته لایحه اصلاح قانون بودجه سال 1392 را تدوین و به دولت ارایه کند.

ب- گزارش اجرای قانون برنامه پنجم را پس از اخذ گزارش دستگاههای مربوط تدوین و به دولت ارایه نماید تا در هنگام ارایه بودجه سال 1393 مطابق قانون به مجلس شورای اسلامی و مردم ارایه شود.

ج- لایحه بودجه قانون سال 1393 را سریع تر تدوین و به دولت ارایه نماید تا در موعد قانونی مقرر، تقدیم مجلس شورای اسلامی شود.

هیات دولت همچنین تعدادی از آیین‌نامه‌های اجرایی و اساسنامه‌ها و موضوعات پیشنهادی دستگاهها که در دولت قبل به تصویب رسیده بود ولی به دلیل تغییر دولت ابلاغ نشده بود را مجددا بررسی و تصویب کرد که در سیر ابلاغ قرار خواهند گرفت.

دولت همچنین تعدادی دیگر از این موارد برای بازنگری و در صورت لزوم برای اصلاح به دستگاه های مربوطه و کمیسیون های هیات دولت ارجاع داد تا پس از بررسی بیشتر در دستور کار دولت قرار گیرند.

دولت کنونی همچنین 10 مصوبه دولت قبل را که متضمن ایجاد امتیاز خاص برای اشخاص حقیقی و حقوقی بود و یا تعهد مازاد بر اعتبار برای دستگاهها ایجاد می‌نمودند را لغو کرد.

بر اساس دستور رییس جمهور، مقرر شد دستگاههای اجرایی اقداماتی را که می توانند در 100 روز بر اوضاع و معیشت مردم تاثیر مثبت داشته باشند، ظرف یک هفته به دولت اعلام کنند.


[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 12:10 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

دولت یازدهم، 10 مصوبه دولت قبل را که متضمن ایجاد امتیاز خاص برای اشخاص حقیقی و حقوقی بود و یا تعهد مازاد بر اعتبار برای دستگاهها ایجاد می‌کردند را لغو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، نخستین نشست هیات دولت تدبیر و امید عصر یکشنبه به ریاست حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در این جلسه که بیش از سه ساعت طول کشید، بعداز اظهارات روحانی و قرائت منشور اخلاقی دولت، تصمیمات و مصوباتی مهم اتخاذ شد که از جمله آنها برای بهبود وضعیت معیشت مردم و نجات دریاچه ارومیه است.

در این جلسه، هیات دولت مصوب کرد که کارگروه نجات دریاچه ارومیه با مسئولیت وزیر نیرو و عضویت وزرای جهاد کشاورزی، کشور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست و نماینده معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ایجاد شود.

این کارگروه ماموریت یافت با استفاده از سوابق مطالعات و اقدامات قبلی به عمل آمده در این زمینه و بررسیَ‌های تخصصی و میدانی بیشتر، ظرف 2 ماه راهکارهای نجات دریاچه ارومیه را تدوین و جهت تصمیم‌گیری نهایی به دولت ارائه کند.

هیات دولت همچنین تصویب کرد که بانک مرکزی و وزارتخانه‌های مربوط اقدامات لازم را برای ترخیص کالاهای اساسی وارده به کشور بویژه تخلیه و ترخیص کشتی‌های حامل کالاهای اساسی را به عمل آورند.

در این جلسه، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی موظف شد:

الف- ظرف حداکثر دو هفته لایحه اصلاح قانون بودجه سال 1392 را تدوین و به دولت ارایه کند.

ب- گزارش اجرای قانون برنامه پنجم را پس از اخذ گزارش دستگاههای مربوط تدوین و به دولت ارایه نماید تا در هنگام ارایه بودجه سال 1393 مطابق قانون به مجلس شورای اسلامی و مردم ارایه شود.

ج- لایحه بودجه قانون سال 1393 را سریع تر تدوین و به دولت ارایه نماید تا در موعد قانونی مقرر، تقدیم مجلس شورای اسلامی شود.

هیات دولت همچنین تعدادی از آیین‌نامه‌های اجرایی و اساسنامه‌ها و موضوعات پیشنهادی دستگاهها که در دولت قبل به تصویب رسیده بود ولی به دلیل تغییر دولت ابلاغ نشده بود را مجددا بررسی و تصویب کرد که در سیر ابلاغ قرار خواهند گرفت.

دولت همچنین تعدادی دیگر از این موارد برای بازنگری و در صورت لزوم برای اصلاح به دستگاه های مربوطه و کمیسیون های هیات دولت ارجاع داد تا پس از بررسی بیشتر در دستور کار دولت قرار گیرند.

دولت کنونی همچنین 10 مصوبه دولت قبل را که متضمن ایجاد امتیاز خاص برای اشخاص حقیقی و حقوقی بود و یا تعهد مازاد بر اعتبار برای دستگاهها ایجاد می‌نمودند را لغو کرد.

بر اساس دستور رییس جمهور، مقرر شد دستگاههای اجرایی اقداماتی را که می توانند در 100 روز بر اوضاع و معیشت مردم تاثیر مثبت داشته باشند، ظرف یک هفته به دولت اعلام کنند.


[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 12:10 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

یک پایگاه خبری مدعی شد، سرانجام سمت جدید دکتر محمدرضا عارف مشخص شد و او جایگزین دکتر حسن روحانی می‌شود.
به گزارش سفیر، سرانجام سمت جدید دکتر محمدرضا عارف مشخص شد و او جایگزین دکتر حسن روحانی می‌شود.
شنیده‌های خبرنگار پایگاه خبری سفیر حاکی از آن است که دکتر عارف به زودی به سمت رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب خواهد شد.
به ادعای پایگاه خبری سفیر، مقامات ارشد نظام نیز موافقت خود جهت حضور دکتر عارف در این سمت را اعلام کرده‌اند.
یادآور می‌شود انصراف دکتر عارف در انتخابات 92 یکی از اصلی‌ترین دلایل پیروزی حسن روحانی به شمار می‌رود.

[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 12:9 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

علی طیب‌نیا گفت: به سمت تعیین نرخ سود منطبق بر عقود اسلامی حرکت می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه اولین جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: از اهداف ما این است که به سمت تعیین نرخ سود منطبق بر عقود اسلامی حرکت کنیم و قاعدتا براساس این منطق تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

طیب‌نیا در جواب این سوال که گفته می‌شود، اشتباه آقای احمدی‌نژاد این بود، که پول نفت را وارد بودجه سراسری کرد و آیا این روند تغییراتی خواهد داشت؟ گفت: مشکلی به طور کلی در 30، 40 سال گذشته در اقتصاد ایران وجود داشته است و به مشکل کاملا ساختاری و نهادی تبدیل شده است و تلاش ما این است که وابستگی به نفت را چه در بودجه دولت و چه در بخش تجارت خارجی کشور به تدریج کاهش دهیم و آنچه تحت عنوان بیماری هلندی شناخته می‌شود و منشاء اصلی کاهش بهره‌وری و نرخ رشد اقتصادی پایین و تورم در اقتصاد خودمان است را درمان کنیم.

وی افزود: طبیعی است که مشکلی که در طی سال‌های طولانی شکل گرفته است، در طی چند روز قابل حل و فصل نیست و در برنامه زمانی منطقی، ما در جهت حل این مشکل و کاهش وابستگی به نفت، حرکت خواهیم کرد.


[ دوشنبه 92/5/28 ] [ 12:8 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 192
بازدید دیروز: 40
کل بازدیدها: 1645177