سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

پس از انتشار سخنان یک نماینده مجلس، دختر آیت الله هاشمی خواستار واکنش رئیس جمهور و رییس مجلس به این اظهارات شد.

فاطمه هاشمی در این مورد به «انتخاب» ، گفت: از این افراد توقع بیشتری نیست برخی زندگیشان با تهمت، غیبت و دروغ عجین است که خوشبختانه در جامعه شناخته شده هستند و کسی توجهی به اظهارات آن‌ها نمی‌کند.

وی در ادامه با اشاره به نقش مدیریتی رئیس مجلس گفت: هنگام پخش فیلمی مربوط به اقوام آقای لاریجانی که توسط احمدی‌نژاد به مجلس برده شده بود آقای علی لاریجانی موضع گیری قاطعی کردند.

دختر آیت الله هاشمی گفت: مجلس و قوه قضاییه موظف به رعایت حقوق مردم هستند. نه اینکه وقتی به برادر آقای علی لاریجانی تهمت می زنند، ایشان آن زلزله ی سیاسی را در کشور ایجاد کنند و برای بقیه واکنش عادی بگیرند.

وی افزود: ضمن آنکه در ماجرای مربوط به برادر اقای لاریجانی، مستند به یک فیلم بود که البته به خطا و درست بودن آن کاری نداریم، اما ماجرای امروز مجلس در مورد مهدی هاشمی چیزی جز تهت و توهین نبود.

فاطمه هاشمی گفت: "التهمت اشد من زنا" را آقایان چگونه معنا می کنند؟ آیا از نظر این افراد، باید به همین سادگی از این اتهامات سنگین گذشت؟

دختر آیت الله هاشمی گفت: از همه ی اینها بدتر آن است که این حرف های زشت، از زبان یک فرد روحانی منتشر شده که شان این لباس مقدس را رعایت نکرده است.

وی با بیان اینکه «این اتفاقات برنامه ریزی شده بود»، ادامه داد: خواسته ما از روسای قوه? قضاییه و مقننه این است که همانگونه که از حقوق خانواده خود دفاع می‌کنند باید پاسدار حقوق دیگر مردم نیز باشند.

دختر آیت الله هاشمی با اشاره به قضیه? بیست و دوم بهمن در قم و ارجاع و قرائت گزارش در مجلس گفت: مگر با آقای هاشمی چنین برخوردی نشد؟ اگر‌‌ همان زمان این نیروهای سازمان یافته رسوا می‌شدند دیگر امروز به تحرکات خود ادامه نمی‌دادند.

وی همچنین با تاکید بر نقش خاتمی و هاشمی در آرای دکتر روحانی گفت: ما از اقای رئیس جمهوری نیز توقع داریم موضع گیری کنند و به این بی‌حرمتی‌ها پاسخ دهند. چرا که افرادی چون هاشمی و خاتمی، افراد کوچکی نیستند که به اجازه توهین به آنان آن هم در تریبون مجلس و در تلویزیون داده شود.


[ پنج شنبه 92/5/24 ] [ 10:16 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

تیم فوتبال استقلال با پیروزی مقابل داماش گیلان صدرنشین لیگ برتر شد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، اولین دیدار هفته پنجم لیگ برتر از ساعت 19 و 20 دقیقه در ورزشگاه عضدی رشت و در حضور 7 هزار و  610 نفر ( طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه)بین دو تیم داماش و استقلال برگزار شد که بازی با نتیجه دو بر یک به سود استقلال به پایان رسید.
آبی‌پوشان بازی را تهاجمی آغاز کردند و در هفت دقیقه اول بازی صاحب چهار کرنر شدند اما این کرنرها حاصلی برای استقلال نداشت.
امین متوسل در دقیقه 17 روی پاس عمقی هادی محمدی در پشت مدافعان استقلال صاحب توپ شد و در موقعیت تک به تک با مهدی رحمتی با یک ضربه آرام گل اول بازی را به ثمر رساند.
بعد از این گل استقلال دوباره بازی را در دست گرفت و حملات زیادی انجام داد.
در دقیقه25 نکونام با ضربه سر توپ را به سیاوش اکبرپور در محوطه جریمه داماش رساند و اکبرپور با یک ضربه فنی دروازه داماش را باز کرد و بازی مساوی شد. در دقیقه 67 فرهاد مجیدی از عمق دفاع داماش فرار کرد و با یک ضربه دیدنی گل دوم آبی‌پوشان را به ثمر رساند.
در دقیقه 37 مهدی رحمتی ضربه مهدوی را در موقعیت تک به تک مهار کرد.
در دقیقه 40 ضربه سر نیکبخت واحدی به تیرک دروازه داماش خورد.
بازی دو تیم از سرعت قابل قبولی برخوردار بود و هر دوتیم تهاجمی بازی کردند.
احمد صالحی داور مسابقه به ابوذر رحیمی و مهدوی از داماش کارت زرد نشان داد.
داماش گیلان پیش از این دیدار هیچ بردی نداشته است و با سه امتیاز در رده سیزدهم بود و استقلال هم با این برد یازده امتیازی شد ( با احتساب کسر یک امتیاز کمیته انضباطی از آبی‌پوشان) و آبی‌پوشان به صدر جدول صعود کردند. داماش به این ترتیب در حسرت برد باقی‌ ماند.
هواداران داماش در اواخر بازی به شدت علیه داوری شعار دادند. آنها معتقد بودند که داور دو پنالتی برای داماش نگرفته است.
داماش فصل گذشته در هر دو دیدار رفت و برگشت استقلال را شکست داده بود که استقلال امشب انتقام آن دو شکست را هم از داماش گرفت.
ترکیب استقلال:
سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، امیرحسین صادقی، حنیف عمران‌زاده، پژمان منتظری، جواد نکونام، پژمان نوری، علیرضا نیکبخت واحدی( از دقیقه 53 فردین عابدینی)، محمدمهدی نظری( از دقیقه 46 فرهاد مجیدی)، سیاوش اکبرپور( 90+ 4 مهران قاسمی) و محمد قاضی.
سرمربی: امیر قلعه‌نویی
ترکیب داماش گیلان:
حبیب دهقانی، علیرضا نظیف‌کار، محمد مختاری،‌هادی محمدی، ابوذر رحیمی، محمدرضا مهدوی، ‌رضا کاردوست( از دقیقه 78 افشین چاووشی)، ابوالفضل حاجی‌زاده، امین متوسل‌زاده، مسعود حسن‌زاده( از دقیقه 79 کبه) و مصطفی حاجتی( از دقیقه 69 روح الله‌ سیف‌الهی)
سرمربی: افشین ناظمی

[ پنج شنبه 92/5/24 ] [ 10:14 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

برنده آکادمی گوگوش در برنامه 90  حضور داشت .
برنده آکادمی گوگوش در برنامه 90+ عکس
جام ورزشی، در برنامه 90 در حین پخش آیتم مربوط به حاشیه بازی پرسپولیس و سایپا، که به برنامه های سرگرمی قبل بازی که برگزار شده بود اشاره داشت  علاوه بر نشان دادن رقص محلی قومیت های مختلف همراه با موسیقی گروه رستاک، لحظات کوتاهی از اجرای صالح برنده بخش صداهای غایب آکادمی گوگوش 2013 در ورزشگاه سایپای کرج نیز به نمایش در آمد.
 
صالح در برنامه آکادمی گوگوش از سوی بینندگان این برنامه به عنوان بهترین صدای غایب شناخته شد. وی  یکی از هنرمندان با ذوق و قریحه روشندل قائمشهری است.
 

[ چهارشنبه 92/5/23 ] [ 1:5 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
خانه ملت نوشت:

عطاء الله حکیمی نماینده مردم رودبار درمجلس شورای اسلامی در پاسخ به تکذیبیه  دفتر رئیس  مجمع تشخیص مصلحت نظام  در خصوص سخنان روز گذشته  وی در صحن علنی مجلس نامه ای را برای خبرگزاری خانه ملت ارسال کرده است که متن آن را در ذیل می خوانید:

                                                      بسم الله الرحمن ارحیم


ان‌َّ الذینَ قالُوا ربَّنا اللّه ثُمَّ استَقاموُا فَلا خَوْفّ عَلَیهِم وَلا هُم یَحزَنُون

سلام علیکم

خداوند را شاکرم که توفیق شناخت و استقامت و پایمردی بر محور حق وعدل و ولایت را در وانفسای جهل و تذبذب بر محور نفس و ظلم و دیکتاتوری را نصیب فرمود. بخشی از مطالب روشنگرانه‌ای که اینجانب با افتخار در روز دوشنبه، مورخ 21/5/92، در مجلس شورای اسلامی به منظور تنویر افکار عمومی و نمایندگان محترم مجلس ارائه نمودم، توسط آقای محمد هاشمی رئیس دفتر و برادر آقای هاشمی رفسنجانی مورد تکذیب قرار گرفت که لازم دانستم نکاتی را در این خصوص جهت تبیین بیشتر موضوع بیان نمایم:

1- امضاء کننده مذکور، اولاً مشخص نمایند که به عنوان عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی این نامه را امضاء نموده‌اند یا رئیس دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ چرا که متأسفانه از بدو تشکیل حزب کارگزاران سازندگی تا کنون، سالهاست تفکیک بین فعالیت‌های گروهی، انتخاباتی یا فعالیت‌های موظف مسئولین دولتی و اکنون مجمع تشخیص مصلحت نظام برای ناظرین آگاه مشکل شده است و استفاده از بودجه و امکانات بیت المال مسلمین به عنوان سپری در جهت دفاع از منافع شخصی افراد مورد سوء استفاده قرار می گیرد. آیا بیانات آقای آیت ا... هاشمی که مورد انتقاد و اعتراض اینجانب واقع شده بود در جلسه رسمی مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت پذیرفته بود که آقای محمد هاشمی مسئول دفتر پاسخ می دهند؟ و آیا هر گونه اظهار نظر ایشان در هر محلی توسط امکانات بیت المال باید پشتیبانی شود؟

2- اگر جناب آیت ا... هاشمی رفسنجانی اصرار بر تکذیب اظهارات مذکور خود را دارند، ضمن اینکه شاهدین موضوع و حاضرین جلسه هنوز در قید حیات هستند، در صورت نیاز، توضیحات تکمیلی در این خصوص را در صحن علنی مجلس ارائه خواهم نمود. چگونه است که هر اظهار مخالفی علیه آقایان دروغ و افترا می‌باشد و نهاد پخش کننده آن مقدس‌ترین نهادها محسوب می‌شود لکن اصل بیانات ایشان که سرشار از دروغ و افترا علیه پاکترین مسئولین نظام و مهمترین ارکان نظام اسلامی یعنی اعضای محترم شورای نگهبان قانون اساسی و بالاتر از آن خطاب به امام امت، مولی و مقتدایمان، خار چشم دشمنان و ولی امر مسلمین جهان ایراد شده است، هیچگونه توضیحی برای آن وجود ندارد. لذا اینجانب به خداوند قادر متعال پناه برده و از آقای هاشمی نیز مشتاقانه دعوت می‌نمایم برای پاسخگویی به اتهامات وارده به شورای محترم نگهبان و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حضور پیدا نموده و در پیشگاه خداوند متعال و در مقابل نمایندگان ملت، از سخنان خود عذرخواهی نمایند و یا به قرآن کریم قسم یاد نماید که اظهارات اینجانب کذب محض بوده است!

3- از سوی دیگر برخی فرزندان ایشان نیز اظهاراتی را علیه اینجانب بیان نموده اند که از پاسخ به آن‌ها صرف نظر می‌نمایم چرا که تکلیف ایشان برای ملت روشن است و بهتر است بیشتر از این از رأفت نظام اسلامی سوء استفاده ننموده، پاسخگوی اتهامات خود باشند و به بهانه این اظهارات، توهم بازگشت به صحنه سیاسی را از خود دور نمایند. "

عطاء الله حکیمی 

نماینده رودبار در مجلس شورای اسلامی"

[ چهارشنبه 92/5/23 ] [ 1:4 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
درحالیکه طی سالهای اخیر، سایت روزنامه ایران انتقادات تندی به هاشمی و خاتمی مطرح کردهبود، تغییرات در راس موسسه ایران باعث شد ، برای نخستین بار تصویر خاتمی و هاشمی به تیتر نخست این رسانه تبدیل شود.

خاتمی و هاشمی تیتر یک رسانه ی دولت شدند!

 


[ چهارشنبه 92/5/23 ] [ 1:3 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

چگونگی ظهور و بروز احمدی نژاد در سیاست و سرانجام وی در آخرین روز کار دولت یازدهم، آینده روابط ایران و غرب در دوره ریاست جمهوری روحانی و تکلیف کابینه وی یک روز پیش از معرفی احتمالی به مجلس مهم‌ترین مطالب روزنامه‌های امروز کشور است.

 

 

دیگر تمام شد

امروز روزنامه‌های اصلاح‌طلب بیش‌ از این که به آمدن روحانی پرداخته باشند، به بررسی رفتن احمدی‌نژاد اشاره کرده‌اند. اعتماد در بخشی از «گزارشی از چگونگی ظهور و بروز احمدی‌نژاد در سیاست و افول او» نوشته است: در واقع او متوجه این مهم شد که این مرحله آخر است و اگر در راهی که اکنون در پایان آن قرار گرفته بی‌احتیاط گامی بردارد ممکن است به انتحار سیاسی او منجر شود که برای همیشه احمدی‌نژاد و نزدیکانش از صحنه سیاسی کشور حذف شوند. برای همین مدتی نه چندان طولانی است که او راه و روش خود را تغییر داده است: نسبت به عدم احراز صلاحیت مشایی نه واکنش تندی از او سر می‌زند و نه اظهارنظری جنجالی بیان می‌کند. در آخرین گزارش از دولت خود اگرچه همچنان بر موفقیت‌های بی‌شمارش تأکید می‌کند ـ که البته در هر حوزه‌ای به لحاظ کار‌شناسی اما و اگرهای فراوانی در آن هست ـ اما بر خلاف رویه گذشته‌اش می‌گوید که تأکید بر موفقیت‌های خود، نفی «خدمات ارزشمند دولت‌های گذشته» نیست. این‌ها در کنار موارد دیگری از این دست که وجه تمایز احمدی‌نژاد سال 92 نسبت به گذشته‌اش است نشان دهنده دو مسأله می‌تواند باشد: اول اینکه او برای آینده خود برنامه دارد و بنا ندارد که با پایان یافتن دوره ریاست جمهوری‌اش، عطای سیاست را به لقای آن ببخشد و با آن خداحافظی کند. دوم این که به برکت محرومیت وی از حمایت‌هایی که در گذشته از آن‌ها برخوردار بوده، اکنون با الفبای سیاست آشنا شده و با توان و نیروی ضعیفی که برایش باقی مانده در تلاش و تقلاست تا بتواند به نحوی از انحا به حیات سیاسی خود ادامه دهد.

اعتماد از زبان سعید لیلاز به درس‌های دوران احمدی‌نژاد پرداخته و نوشته است: احتمالا بزرگ‌ترین درس دوران ریاست جمهوری احمدی‌نژاد تجربیات هزار بار تکرار شده اقتصادی او با نتایجی که هر یک از ما به سادگی قادر به پیش بینی و تشخیص آن بودیم، بلکه عبرت آموزی از رفتار حامیان اوست که در ‌‌نهایت فرصت طلبی هم شریک کامیابی‌های او در تضییع منابع اقتصاد ایران بودند و هم اکنون، در صف نخست منتقدان او ایستاده‌اند. اگر نیاموزیم که همین حالاو بی‌هیچ مصلحت اندیشی این گرایش سه هزار ساله جامعه ایران را بشناسیم و افشا‌ کنیم، حتما به تکرار تجربه آن، گیریم در شکلی دیگر اما نه الزاما کمتر ناخوشایند ناگزیر خواهیم بود.

اعتماد در ‌مطلبی دیگر ‌از مطالب فراوان خود درباره رفتن احمدی‌نژاد نوشته است: او رییس جمهوری بود که نسل اول را کنار زده بود. او با خود رسالتی را آورد که در آن احساس می‌کرد فضیلت‌های خاموش شده انقلاب را احیا می‌کند. محمود احمدی‌نژاد با تصویری متفاوت از آیین کشورداری به پاستور رفت. او خود را در موقعیتی فرض کرد که مأمور است تا مسیر منحرف را اصلاح کند. در سیاست داخلی خود را به دامان سلوک و سیره توده گرایان آویخت. توسعه را دایما با ترجیح بند عدالت تکرار کرد. سعی کرد هم امیرکبیر باشد هم مصدق هم دوست داشت رجایی نامیده شود هم هاشمی رفسنجانی. هم خاتمی بودوهم... ناپسند نمی‌دانست که به تمام شهر‌ها سرک بکشد. وعده بدهد. اعتبار مالی امضا کند. از قانون تفسیر دلبخواه خود ارائه کند. حوزه اقتصاد خصوصی را دولتی کند. دنبال افزایش محبویت کاریزماتیک خود باشد. لباس مردم عامی و قشر‌های پایین جامعه را بپوشد. سفر استانی را در سه دور تکرار کند و در راند آخر بی‌توضیح آن را قطع کند. در جمع مردم حاضر شود و عامیانه بپرسد انرژی هسته‌ای می‌خواهید یاخیر؟ در باب گرانی از مغازه محل خود قیمت بیاورد/ از مردم بپرسد که می‌خواهید این نقطه از فلان شهر به شهر شما ملحق شود؟ آیا از مسئولان خود راضی هستید یا که وقتی مردم بگویند نه،‌‌ همان جا آن‌ها را عزل کند. فلان فیلم سینمایی را بدون روال قانونی تأیید یا رد کند، از وزیرش انتقاد کند که چرا آن روزنامه را توقیف کردی؟ در تلویزیون بنشیند و همگان را نقد کند. او با اقداما تش اهمیت و جایگاه ریاست جمهوری را به همگان گوشزد کرد. او نگفت تدارکاتچی است، او وزیر را خود انتخاب کرد و خود نخواست عزل کرد. وزیر را در سفر خارجی عزل کند. تنها وزیر زن کابینه را به خاطر یک معاون برکنار کند. خانه‌نشینی کند و بعد بگوید مرخصی بوده است. سازمان مهم برنامه را منحل کند. او وقتی به مجلس نیاز داشت به آن احترام گذاشت و وقتی خود را فرا‌تر یافت، آن را ندید. در مجلس فیلم نشان داد و در برابر انظار مقابل رییس مجلس ایستاد. هرگاه خواست به مجمع تشخیص مصلحت رفت و هرگاه نخواست نرفت. از اینکه با قوه قضاییه چالش کند نهراسید. قانون را تفسیر کند، مرخصی بگیرد با یار نزدیکش در ستاد انتخابات حاضر شود. در سیاست خارجی هم همین گونه نظر دارد. یک سال از هشت سال ریاست جمهوری را در سفر خارجی باشد. هر ساله به نیورک برود. به کوبا و ونزوئلا و بولیوی نظر داشت. پیام او این بود که انقلابیون جهان متحد شوید. برای بوش و اوباما و پاپ نامه نوشت، بر جنازه چاوز بوسه زد. محمود احمدی‌نژاد پیشوای گریز از مفاهیم مدرن هم بود، در ادبیات او واژگانی چون دمکراسی، تحزب، آزادی جایی ندارد. چنین است که او دمکراسی را تهوع آور می‌خواند. ابایی ندارد در دولتش دانشگاهیان ستاره دار شوند و دانشجویان منتقد و استادان معترض اخراج. مطبوعات وابسته خوانده و نهادهای مدنی به هیچ انگارده شوند. نامی از جمهوری اسلامی نبرد و تا مدت‌ها دولت اسلامی را بر زبان جاری کند. تاریخ سیاست ایران زمین باردیگر ساعت 17 امروز رقم می‌خورد. آمدن و رفتن احمدی‌نژاد برای ایران زمین دیگر قصه‌ای تاریخی شد. محمود احمدی‌نژاد با تمام عملکرد‌های خوب و بدش به تاریخ می‌پیوندد. چه خوب چه بد چه بخواهیم و چه نخواهیم شاد باشیم یا اندوهگین، امروز احمدی‌نژاد را باید بدرقه کنیم. اما قضاوت درباره او هشت سال ریاست جمهوری‌اش را به تاریخ بسپاریم که تاریخ قاضی خوبی است.

از میان حامیان احمدی‌نژاد هم‌ جوانفکر در گفت‌وگو‌ با اعتماد، سخنان جالبی بر زبان آورده است. به باور جوانفکر، اصولگرایان در انتخابات اخیر از اصلاح طلبان شکست خوردند که البته به زعم او، شکست اصولگرایان به معنای شکست جریان دولت نیست. جوانفکر با تأکید بر این که استفاده از واژه «جریان» را برای تیم احمدی‌نژاد نمی‌پسندد، ولی درباره انتخابات با اشاره به رد صلاحیت مشایی در آن می‌گوید: «من نسبت شکست دادن به دولت آقای احمدی‌نژاد را نمی‌پذیرم. مگر ما در چه رقابتی شرکت داشته‌ایم که حالابگوییم شکست خورده‌ایم‌».

جوانفکر در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به حمایت اشخاصی همچون آیت‌الله مصباح یزدی در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری پیشین می‌گوید که این مسأله تاثیر چندانی در به ریاست جمهوری رسیدن احمدی‌نژاد نداشته است: «اگر طیف آیت‌الله مصباح یزدی در جامعه وزنی دارند و تعیین کننده‌ای در انتخابات هستند، خب در انتخابات اخیر هم این طیف از آقای جلیلی حمایت کردند. پس چرا آقای جلیلی نتوانست رای بیاورد؟» جوانفکر در بخش دیگری از گفت‌و‌گوی خود با «اعتماد» با ابراز ناخرسندی از مسأله عدم احراز صلاحیت اسفندیار رحیم مشایی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: «رییس جمهور از یک نفر حمایت کرد تا مردم این امکان را داشته باشند درباره ادامه دولت فعلی هم اظهارنظر کنند. خوب بود ایشان هم صلاحیتش تأیید می‌شد و نتیجه رقابت همه چیز را معلوم می‌کرد. همانطور که صلاحیت آقای قالیباف در‌‌ همان شب قبل از اعلام نتایج بررسی صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان، تأیید شد‌».

او درباره سکوت احمدی‌نژاد نسبت به رد صلاحیت مشایی گفت: «آقای احمدی‌نژاد سکوت کردند و سکوت هم خودش به هر حال یک موضع است. اما اینکه شما فکر کنید با رد صلاحیت آقای مشایی، گفتمان آقای دکتر احمدی‌نژاد حذف شده است به گمان من تصور باطلی است و این جریان در جامعه و بین مردم زنده خواهد ماند که در یک موقعیت و شرایط دیگری احتمال اینکه دوباره بتواند بروز و ظهور پیدا کند وجود دارد‌».

سهم‌خواهی و هشدار از دو طرف به روحانی

ابتکار در پاسخ به این پرسش که «آیا ناطق نوری در کنار روحانی می‌نشیند؟» نوشته است: حجت الاسلام علی اکبرناطق نوری که در چندسال اخیر همواره موضع سکوت انتقادی در برابر اتفاقات سیاسی کشور از خود نشان داده بود، در چند هفته گذشته به این انزوا پایان داد و بیش از گذشته در مجامع عمومی حضور پیداکرده و درباره مسائل کشور به اظهار نظر می‌پردازد.

رئیس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری که شاید در مهم‌ترین اظهار‌نظر خود در صبح روز انتخابات 24 خرداد هنگام حضور در پای صندوق رأی گفته بود که پیروز انتخابات در مرحله اول مشخص خواهد شد، در شب‌های احیا در حرم امام خمینی و همچنین در جمع مردم یزد نسبت به برخی از مسائل کشور واکنش نشان داد. از چندی پیش نیز زمزمه حضور وی در کنار دکتر حسن روحانی دردولت یازدهم در کسوت وزارت و مشاورت به گوش می‌رسید. موضوعی که در روزهای گذشته قوی‌تر از قبل نیز مطرح شد، مشاورت عالی او در دولت روحانی بوده است. ناطق نوری روز گذشته در حاشیه راهپیمایی روز قدس به این گمانه زنی‌ها واکنش نشان داد و البته نه آن را رد کرد و نه تایید. این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره خبر انتصابش به عنوان مشاور عالی رئیس جمهور یازدهم گفت: هنوز درباره انتصابم به عنوان مشاور عالی روحانی تصممی گرفته نشده است.

آرمان روزنامه نزدیک به هاشمی رفسنجانی، از نشست بزرگان در منزل آیت‌الله خبر داده و نوشته است: سه شنبه شب منزل آیت‌الله هاشمی رفسنجانی چه خبر بود؟ شاید مهم‌ترین جلسه روزهای اخیر، سه‌شنبه در منزل رئیس مجمع تشخیص مصلحت برگزار شد؛ جلسه‌ای که بزرگان به دور هم نشستند و برای آینده برنامه ریزی کردند البته احتمالاً برای آینده‌ای نزدیک که روز تحلیف یازدهمین رئیس جمهور نتایج آن مشخص خواهد شد. بزرگانی روز سه‌شنبه در منزل آیت‌الله بودند که شاید کمتر پیش آمده بود که اینچنین به دور هم بنشینند و گفت‌و‌گو کنند.

در این روز حسن روحانی، رئیس جمهور منتخب در ادامه جلسات خود با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای انجام مشورت‌های نهایی به منزل ایشان رفته بود. در این زمان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به روحانی اظهار می‌کند که آقایان خاتمی و سید حسن خمینی نقطه نظراتی درباره کابینه دارند و سپس خاتمی و سید حسن خمینی با حضور در منزل هاشمی به بیان دیدگاه‌های خود درباره برخی افراد می‌پردازند. حجت الاسلام روحانی نیز که گفته می‌شود این روز‌ها تحت فشار از سوی برخی افراطیون قرار دارد، دلایل خود را بیان کرده و برخی از دلایل رسیدن به فهرست کنونی را با دیگر مهمانان در میان می‌گذارد. اینکه رایزنی‌های خاتمی و سید حسن چه میزان در تغییر فهرست کابینه موثر بوده، اخبار دقیقی در دست نیست، اما برخی احتمال می‌دهند منتفی شدن رحمانی فضلی برای وزارت کشور از نتایج این جلسه بوده است.

همین روزنامه در مورد ترکیب دولت آینده نوشته است: اخباری که دریافت داشتیم، حاکی از آن بود که دو وزارتخانه کشور و صنعت و معدن و تجارت هنوز تعیین تکلیف نشده‌اند و آخرین بحث‌ها پیرامون این دو وزارتخانه کلیدی در جریان است. سکانداری وزارت کشور که می‌توان آن را یکی از گرانیگاه‌های اصلی کابینه دانست و بی‌گمان در رویکرد سیاسی کابینه نقش بسزایی خواهد داشت؛ پس از نام آوری از حجت الاسلام علی یونسی و مطرح شدن نام رحمانی فضلی اکنون در آستانه تنفیذ به دریادار علی شمخانی است. در سوی دیگر وزارت صنعت و معدن و تجارت نیز که از ارکان مدیریت اقتصادی کشور است پس از آنکه چندین گزینه برای آن مطرح شد اکنون سخن از مهندس نعمت‌زاده است و نکته جالب آنکه گویا اسحاق جهانگیری که در تمامی گمانه زنی‌ها نام وی به عنوان معاون اولی قطعی آمده بود خود ابراز تمایل کرده که در این پست به ایفای وظیف بپردازد. با تعیین تکلیف این دو وزارتخانه و قطعی شدن گزینه‌های آن کابینه یازدهم آماده معرفی به مجلس شورای اسلامی می‌شود.

البته این نکته هم شایان ذکر است که بر خلاف گمانه زنی‌های رسانه‌ها هنوز به شکل قطعی ترکیب معاونین رئیس جمهور و همچنین مسئولین نهاد ریاست جمهوری و ریاست دفتر رئیس جمهوری مشخص نشده و اولویت به معرفی اعضای کابینه داده شده است. در پی لیست قطعی اعضای کابینه می‌آید و این نکته را هم باید خاطر نشان کرد که این افراد اگر اتفاق غیر منتظره‌ای رخ ندهد به مجلس معرفی خواهند شد: 1 ـ وزیر اطلاعات: حجت الاسلام علوی 2 ـ وزیر امور خارجه: محمد جواد ظریف 3 ـ وزیر نفت: بیژن نامدار زنگنه 4 ـ وزیر آموزش و پرورش: محمد علی نجفی 5 ـ وزیر نیرو: حمید چیت چیان 6 ـ وزیر کشاورزی: محمود حجتی 7 ـ وزیر راه و مسکن و شهرسازی: عباس احمد آخوندی 8 ـ وزیر بهداشت: سید حسن قاضی‌زاده هاشمی 9 ـ وزیر کار و رفاه اجتماعی: علی ربیعی 10 ـ وزیر علوم: جعفر میلی منفرد 11 ـ وزیر ارتباطات: محمود واعظی 12 ـ وزیر دفاع: حسین دهقان 13 ـ وزیر اقتصاد: علی طبیبیان 14 ـ وزیر ورزش و جوانان: مسعود سلطانی فر 15 ـ وزیر ارشاد: علی جنتی 16 ـ وزیر دادگستری: علی امیری 17 ـ وزیر صنعت و معدن و تجارت: محمد رضا نعمت‌زاده (قطعی نشده) 18 ـ وزیر کشور: علی شمخانی (قطعی نشده) در خصوص معاونین رئیس جمهور هم گزینه‌ها در حال قطعی شدن هستند و در این میان گماردن محمد باقر نوبخت بر رأس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سیف بر ریاست بانک مرکزی قطعی شده و علی یونسی، مجید انصاری، محمد نهاوندیان، مرتضی بانک و حسین فریدون نیز از زمره چهره‌هایی هستند که نامشان برای تصدی سمت‌های معاونت و نهاد ریاست جمهوری مطرح شده اما هنوز هیچ کدام به قطعیت نرسیده است.

بهار در مطلبی که از علاقه طیف فکری نزدیک به خود نسبت به وزارت کشور نشان دارد و با تیتر «وزارت کشور تجربه نمی‌خواهد؟» آورده است: در فهرست چهره‌های احتمالی دولت دکتر روحانی، اسامی سه نفر به‌عنوان وزیر کشور جای گرفته است. دو نفر از وزرای دولت هشتم یک‌نفر فاقد سابقه و تجربه درون دولتی است.

آنچه این روز‌ها در گمانه‌زنی‌ها بیشتر به‌ چشم می‌خورد، نام رییس دیوان محاسبات برای وزارت کشور است. نگارنده فارغ از توجه به شخصیت هر یک از این سه نفر، به ‌ویژه رییس دیوان محاسبات که او را می‌شناسد و از شخصیت و سابقه فعالیت‌های سیاسی‌اش در مجلس شورای اسلامی، صداوسیما، شورای ‌عالی امنیت ملی و یوان محاسبات کشور آگاهی دارد، چند جمله خطاب به حضرت حسن روحانی در میان می‌گذارد و امیدوار است، مشاوران و نزدیکان وی در همین یکی‌دوروز باقی مانده در معرفی وزیر کشوری که سابقه کار و فعالیت در این وزارتخانه را داشته باشد، اقدام کنند.

نمی‌دانم این چه رسمی است که در عصر جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون، برحسب آنچه بنده در خاطر دارم، به جز یک مورد، هیچ وزیر کشوری، سابقه وزارت کشوری نداشته است. آن یک‌نفر هم، آقای عبدالله نوری بود که در مرحله دوم وزارتش، ‌تجربه وزارت کشور داشت. این تجربه هم به وزارتش در مرحله اول بازمی‌گردد. ایشان در دولت اول هاشمی‌رفسنجانی و بدون هیچ سابقه وزارت کشوری، وزیر این وزارتخانه شد. با این سابقه، وقتی در دور اول دولت خاتمی، وزیر کشور شد، برای اولین‌بار و آخرین‌بار، وزارت کشور دارای وزیری شد که تجربه در وزارت مذکور را داشت. معلوم نیست چرا روسای جمهوری فکر می‌کنند، برای تمامی وزارتخانه‌ها وزیری با تجربه در آن بخش را داشته باشد، اما برای وزارت کشور هیچ سابقه و تجربه‌ای لازم نیست؟ آیا واقعا کار وزارت کشور را هر فردی با هر تخصصی می‌تواند پیش ببرد؟

از سوی مقابل، کیهان در آغاز مطلبی با تیتر «این زنگنه مگر‌‌ همان زنگنه نیست؟!» نوشته است: آقای روحانی در آذرماه سال 81 و از جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی با ارسال نامه‌ای خطاب به آقای خاتمی رئیس جمهور وقت به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت کابینه اصلاحات به شدت اعتراض کرده و اقدام ایشان در انعقاد قرارداد نفتی «کرسنت» را بیرون از چارچوب قانون و از طریق «واسطه» دانسته و این قرارداد را دارای آثار منفی فراوان برای جمهوری اسلامی ایران دانسته بود و اکنون زمزمه نام بیژن زنگنه به عنوان گزینه احتمالی تصدی وزارت نفت با توجه به سوابق زنگنه که مورد اعتراض روحانی نیز بوده است، در میان صاحب‌نظران اقتصادی و سیاسی با تعجب آمیخته به تاسف روبرو شده است.

بنا بر آخرین خبر‌ها و احتمالاً به دلیل برخی فشارهای فزاینده به رئیس جمهور منتخب، احتمال معرفی زنگنه به عنوان وزیر نفت به مجلس افزایش یافته و این در حالی است که زنگنه دارای سوابق تخلفات بزرگ اقتصادی و سیاسی است. وی ضمن این که یکی از نقش‌آفرینان فتنه و آشوب سال 88 در مرکزیت ستاد موسوی بود، یکی از عوامل و متهمان اصلی امضای قرارداد خائنانه فروش گاز به امارات (شرکت کرسنت) است. این قرارداد 25 ساله به واسطه دلالی و رشوه‌های کلان برخی دلالان، 14 برابر زیر قیمت امضا شد و موجب اعتراض گسترده کار‌شناسان اقتصادی و نفتی شد.

تحریف سخنان روحانی جنجال‌ساز شد

اعتماد در شرح رخداد دیروز و تحریف سخنان روحانی نوشته است: روز گذشته و در جریان حضور حسن روحانی در راهپیمایی روز قدس، خبرگزاری مهر در اقدامی عجیب، سخنان رییس جمهوری منتخب را به گونه‌ای بازتاب داد که بلافاصله واکنش نخست وزیر اسراییل و رسانه‌های این کشور را برانگیخت. خبرگزاری مهر و پس از آن سایر خبرگزاری‌های اصولگرا نظیر تسنیم، از قول حسن روحانی نوشته بودند: «به هر حال در منطقه ما، زخمی است که سال هاست بر بدن دنیای اسلام نشسته است و باید این زخم از بین برود‌». این در حالی است که به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رییس جمهوری منتخب، روحانی در حاشیه راهپیمایی روز قدس گفته بود: «در منطقه ما در سایه اشغال سرزمین فلسطین و قدس عزیز، زخمی بر بدن دنیای اسلام نشسته و این یادآور آن است که مردم مسلمان این حق تاریخی خود را فراموش نخواهند کرد و در برابر ظلم و تجاوز ایستادگی خواهند کرد‌».

آرمان از جمله روزنامه‌هایی است که امیدواری نهاوندیان برای حل مشکلات ایران و غرب در دولت روحانی ار مورد توجه قرار داده است. محمد نهاوندیان، رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران که از تهران با برنامه «نیوزنایت» شبکه دو تلویزیون بی‌بی سی جهانی گفت‌و‌گو می‌کرد، اظهار داشت: با روی کار آمدن دولت حسن روحانی، فرصت مناسبی پیش آمده که مشکلات بین ایران و غرب، حل و فصل شود.

بهار هم تماس تلفنی هیگ با صالحی را «گام بلند لندن برای بهبود روابط با تهران» دانسته و نوشته است: لندن برای بهبود رابطه با تهران جدی است؛ آن‌قدر جدی که تاکنون دو گام بلند برای بهبود این رابطه برداشته است؛ گام نخست لغو دستور عدم مسافرت اتباع انگلیس به ایران بود و گام دوم تماس تلفنی ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه انگلیس، با همتای ایرانی‌اش؛ آن هم سه ‌روز مانده به پایان عمر دولت محمود احمد‌ی‌نژاد و در شرایطی که او پیش از این چندبار حاضر نشده بود تماس تلفنی همتای ایرانی‌اش در این دولت را پاسخ دهد.

این روزنامه البته به سخنان حقیقت‌پور، نایب‌رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس‌ هم ‌اشاره کرده است که: هر گونه تصمیم‌گیری برای ارتقای روابط دو کشور به مصوبه جدید مجلس وابسته است

 

 


[ شنبه 92/5/12 ] [ 9:1 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

مراسم تنفیذ حکم رئیس جمهور منتخب یازدهم در حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی (ره) آغاز شد.

 

به گزارش تابناک، با تنفیذ حکم حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس‌ جمهور منتخب از جانب رهبر معظم انقلاب اسلامی دوره ریاست جمهوری یازدهم به طور رسمی آغاز می شود.

 

 

در این مراسم سران قوا و رئیس جمهور منتخب، وزرای دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای نگهبان، مسئولان قوه قضاییه، فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی و شخصیت‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور، خانواده‌های معظم شهدا و شهدای هسته‌ای و سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی نیز حضور دارند.

محمود احمدی‌نژاد در کنار آیات جنتی و آملی لاریجانی در سمت راست مقام معظم رهبری و حجت‌الاسلام روحانی در کنار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و علی لاریجانی در سمت چپ رهبر معظم انقلاب نشسته‌اند. مراسم از شبکه‌های یک، خبر، جام‌جم، پرس، العالم و رادیو ایران به طور زنده پخش می‌شود.

استاد کریم منصوری در ابتدای مراسم آیاتی از قرآن کریم را قرائت کرد. 

در این مراسم، ابتدا مصطفی محمدنجار وزیر کشور طی سخنانی گزارشی از روند برگزاری انتخابات مطرح خواهد کرد و سپس حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، حکم تنفیذ ریاست جمهوری یازدهم را قرائت خواهد کرد.

 

پس از تنفیذ حکم رییس جمهور منتخب، حجت‌الاسلام روحانی و سپس حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی سخنرانی خواهند کرد. 

مهم‌ترین سخنان وزیر کشور به قرار زیر است:

نجار گفت: انتخابات 92 در یکی از حساسی‌ترین مقاطع در اوج شکوه برگزار شد و مردم با اقتدا به رهبر و مولای خویش، حماسه‌ای بزرگ آفریدند.

* نجار ادامه داد: انتخابات 92 آب سردی بر پیکره دشمنان نظام جمهوری اسلامی ریخت. وی بر امانتداری همیشگی مسئولان اجرایی کشور در برابر آرای مردم در انتخابات‌ها تاکید کرد.

* وزیر کشور خاطرنشان کرد: تدابیر حکیمانه و ارشادات شما(رهبر معظم انقلاب) در تبیین جایگاه انتخابات و برگزاری قانونمند آن و مشارکت گسترده مردم و هویدا شدن نیات پلید دشمنان، نقش بسیار اساسی در برگزاری حماسی و شکوهمند انتخابات 92 داشت.

* وی تاکید کرد: انتخابات 92 خط بطلانی بود بر همه شبهه‌افکنی‌ها درباره سلامت انتخابات.

* نجار در ادامه سخنان خود به رخدادهای پس از انتخابات 88 و وارد آمدن خسارات فراوان به کشور بر اثر اقدامات شبهه‌افکنان علیه سلامت انتخابات اشاره کرد.

* وزیر کشور همچنین به اقدامات مناسب رسانه ملی در تامین عدالت رسانه‌ای برای نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری 92 اشاره کرد.

 * نجار همچنین با بیان اینکه در ایران مجریان اصلی و واقعی انتخابات خود مردم هستند، به بیان فهرستی از اقدامات وزارت کشور و هیئت مرکزی انتخابات در راستای برگزاری انتخابات 92 پرداخت.

 

پس از گزارش وزیر کشور، آیت‌الله محمدی گلپایگانی متن حکم تنفیذ ریاست جمهوری حجت‌الاسلام حسن روحانی را قرائت کرد.بر این اساس، آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب، با تنفیذ رای مردم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی را به ریاست‌جمهوری اسلامی ایران برای 4 سال منصوب کردند.

 


متن حکم تنفیذ ریاست جمهوری آقای دکتر روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با سپاس به درگاه خداوند حکیم و قدیر و درود بر پیامبر گرامی و خاندان مکرمش، آغاز دور تازه یی از زنجیره ی خدمت و مسئولیت سنگین اجرایی در کشور را، به ملت بزرگ ایران تبریک می گویم و در برابر الطاف کریمانه ی الهی که کمک و هدایتش، عزم و توان و کامیابی در ایجاد حماسه یی دیگر را به این ملت بخشید، جبهه ی خشوع و شکر بر زمین می سایم. ملت ایران مفتخر است که مسیر مردمسالاری اسلامی را در دوره های پی در پی با انگیزه و نشاط، پیموده و این درخت سرسبز و ثمربخش را در هر دوره، سرافرازتر و ریشه دارتر کرده است. در این نوبت نیز ملت ایران، با آگاهی و بصیرت، میدان را با حضور مبارک خود مزین ساخت و به دشمنان که برای دلسرد کردن مردم از هیچ تلاش سیاسی و تبلیغاتی فروگذار نکرده بودند، پاسخی قاطع و پرمعنی داد. مشارکت گسترده مردم و برگزیدن منتخب شایسته یی که آزمون بیش از سه دهه خدمت به نظام جمهوری اسلامی را در کارنامه خود نگاشته و از دوران مبارزات انقلابی تا دهه ها پس از پیروزی انقلاب، از سنگر روحانیت، به مقاومت در برابر دشمنان انقلاب پرداخته است، پیامهایی روشن به همه رسانید؛ پیام وفاداری خدشه ناپذیر به انقلاب؛ پیام اعتماد و امید به نظام جمهوری اسلامی؛ پیام اعتماد به روحانیت شجاع و پیشرو؛ و اعتماد به خدمتگزارانی که با همت و ابتکار خود، بر آنند که بر موفقیتها افزوده و از مشکلات بکاهند.

آنچه ملت ایران هموراه و اکنون، از حضور انتخاباتیِ پرشور و بی تنش به دست آورده است، تنها نقش آفرینی در مدیریت کشور و برگزیدن و برکشیدن خدمتگزارانی تازه نفس برای دوره یی تازه نیست، بلکه فراتر از آن، نشان دادن پختگی و بلوغ سیاسی یی است که اقتدار ملیِ او را با حکمت و عقلانیت در می آمیزد و او را در افکار عمومی جهان، در رتبه ی والایی از عزت و شکوه می نشاند. آنان که خواسته اند با وسوسه های خود، این دریادلیِ ستایش برانگیز را برآشوبند و مرجعیت صندوقهای رأی و چرخه ی قانونی آن را نفی کنند، هر بار به گونه یی، با سنگر استوار عزم ملی روبرو شده اند.

اکنون که رأی قاطع ملت ایران شخصیتی دانشمند، و کار آزموده ی میدانهای گوناگون، و دارای سوابق جهادی متعدد، و مفتخر به حضور در مسئولیتهای دینی و سیاسی را به مدیریت اجرایی کشور، برگزیده است، اینجانب نیز به پیروی از آنان و همراه با تبریک به ایشان، رأی ملت را تنفیذ و جناب حجه الاسلام آقای دکتر حسن روحانی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب می کنم و از خداوند متعال توفیقات بزرگ ایشان را در این مسئولیت خطیر و با ارزش مسألت مینمایم. بدیهی است که آن رأی و این تنفیذ تا هنگامی است که ایشان به تعهد در پیمودن صراط مستقیمی که تاکنون در پیش داشته اند یعنی راه آرمانهای نظام اسلامی و دفاع از حقوق ملت و ایستادگی در برابر زورگویانو مستکبران پایبند باشند که به کمک الهی چنین خواهد بود، انشاءالله.

رئیس جمهور محترم را به استعانت از حضرت احدیت و التزام به پرهیزگاری و خشوع و توسل به خداوند قادر متعال و بهره گیری از ظرفیتهای عظیم و دستاوردها و تجارب متراکم کشور توصیه می کنم و هدایت الهی و حمایت همگانی از ایشان را آرزومندم.

والسلام علی جمیع عبدالله الصالحین

سیدعلی خامنه ای

12/مرداد/1392

پس از قرائت متن حکم تنفیذ، رئیس جمهور جدید به سخنرانی پرداخت.

دکتر حسن روحانی گفت: خداوند را سپاسگزارم که مرا مفتخر به رای اعتماد ملت و امضای حکم ریاست‌جمهوری‌ام توسط رهبر معظم انقلاب کرد.

وی ادامه داد: انتخابات خرداد 92 گرچه با تردید و سوءظن بخشی از جامعه آغاز شد ولی با تایید و استقبال عموم مردم به پایان رسید. انتخابات با شفافیت، رقابت و آرامش کامل برگزار شد که نتیجه آن برای بسیاری غافل‌ کننده بود. ایران که از منظر بدخواهان قرار بود در اثر تحریم و انزوا در ستزه‌ای داخلی فروغلتد و شکافی بزرگ بین ملت و دولت ایجاد شود با انتخاباتی پرشور و مشارکت گسترده اقشار مختلف مردم، خالق حماسه ای کم نظیر گردید. این انتخابات فرایندی بود که با اتکا به خرد جمعی و با مشارکت همه فعالات پایبند به نظام به گونه ای شکل گرفت که نشانگر بلوغ نظام و بازساری هرچه بیشتر اعتماد بین حاکمیت و مردم گردید. همه مردم و نخبگان منافع ملی و شرایط کشور را به خوبی درک کردند. و در راه سربلندی میهن قدم نهادند. این انتخابات نتیجه شکاف بین مردم و حاکمیت نبود، چه اینکه مردم ایران شخصی را به عنوان رئیس جمهور برگزیدند که سالها در مسئولیت های خطیر انجام انجام وظیفه کرده بود. این انتخابات نشانگر عزت خواهی مردم ایران بود و این واقعیت را مورد تاکید قرار داد که مردمسالاری در ایران نهادینه شده و ماندگار است. و انقلاب اسلامی ایران از بلوغ و پختگی برخوردار است.

روحانی ادامه داد: مشارکت بالا، برگزاری سالم و بدون حاشیه انتخابات، شعارها و سیاست‌های نامزدها و حجم گسترده بحث و نقد در جریان انتخابات،‌همگی نشاندهنده فرآیندی رو به کمال در جمهوریت و اسلامیت نظام بود. مردم در انتخابات 24 خرداد حماسه ای بزرگ آفریدند و با حضور کم نظیر خود از شکاف های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی فروکاستند و بر وفاق و همگرایی ملت و منزلت بیشتر جهانی و منطقه ای ایران تاکید نمودند. نشاط، امید و اعتمادی که از دل این انتخابات برآمد، سرمایه اجتماعی جدیدی را برای ایران مهیا نمود. سرمایه ای که نه تنها دفع و رفع مخاطرات و تهدیدات مختلف را از دامان کشور ممکن ساخت، بلکه فرصت های جدیدی را برای جهش در روند پیشرفت و توسعه همه‌جانبه و هدفمند کشور به وجود آورد. اگر چه انگشت امید در این انتخابات بیشتر به گفتمانی نشانه رفت که در برنامه های این بنده کوچک متبلور بود اما باید عوامل اقتصادی و اجتماعی و سیاسی فراوانی را در پیدایش این وضع دخیل دانست.

باید قدردان رهبری موثر نظام، حضور فعال و موثر همه گروه ها و اقشار و طبقات و نقش آفرینی علما و نخبگان بود. همه شهروندان ایرانی با آرا و افکار مختلف و گرایش های متنوع سیاسی دست به کار شدند و امید و اعتمادی بزرگ در متن نظام ظهور یافت.

مسئولین محوری من حفظ امید و نشاط مردم خواهد بود.

مردم در این انتخابات شگفتی آفریدند و بعد از این نوبت ما مسئولان است که پیام این تحول تغییر را بپذیریم و در همه سطوح نظام متعهد به احترام آن باشیم. حقوق و تکالیف میان مردم و حکومت در همین جا معنی پیدا می‌کند.

حداقل انتظار مردم ایجاد ثبات و رفع دغدغه ها و تنگناهای امروز کشور است.

روحانی ادامه داد: لازمه پایبندی دولت به عهدش با مردم، وفاداری و راستگویی در برابر مردم است. در آئین ما اساس دینداری، ادای امانت و پایبندی به عهد و پیمان است. راستگویی سبب اصلاح امور و دروغگویی سبب تباهی کارهاست.

دولت بر عهد خود بر شکوفا کردن اخلاق اسلامی و تلاش برای تبیین و تحقق احکام نورانی اسلام وفادار خواهد بود. من با حمایت و پشتوانه مردمی پا به میدان مسئولیت نهادم که خواستار تغییر و بهبود معیشت و منزلت خویش هستند. مردمی که می‌خواهند بهتر زندگی کنند و میخواهند از فقر و فساد و تبعیض به دور باشند و می‌خواهند حرمت و کرامت بیشتری داشته باشند. مردمی که می‌خواهند در فضای آزاد معنوی و عقلانی رشد کنند و می‌خواهند به آینده ای مطمئن امیدوار باشند. خواسته های این مردم به حق است اگرچه برآوردن همه آنها به یکباره امکان پذیر نخواهد بود.

دولت می کوشد داشته ها و نداشته ها و موانع پیش رو را با صداقت با مردم در میان بگذارد و برای گذر از تنگناها از قوای دیگر و مردم استمداد جوید.

کشور به عزم ملی برای دور شدن از افراط و افراطی گری در سیاستگذاری و مدیریت و تمرکز بر حاکمیت قانون و قانونگرایی نیاز دارد. گفتمانی که در انتخابات از رای اکثریت برخوردار شد نیز همین بود: اعتدال، تعامل. که سخن مشترک همه جریان های سیاسی و اجتماعی است.

اعتدال مشخصه بارز فرهنگ ایرانی اسلامی است. اعتدال به معنای عدول از اصول و محافظه‌کاری در برابر تغییر و تحول نیست. اعتدال رویکردی خردورزانه، فعالانه و صبورانه در جامعه برای دور شدن از ورطه افراط و تفریط است. مسیر استقرار و استمرار مردمسالاری دینی از اعتدال می گذرد و تحول‌خواهی نیز بر مدار اعتدال می چرخد. اعتدال همان تحقق مشیت الهی است که برای امت وسط بودن را برگزیده است.

روحانی خاطرنشان کرد: من بر اساس رویکردی که در انتخابات داشتم و دانش و تجربه‌ای که به دست آوردم خود را موظف میدانم که این مفهوم را در قالب برنامه های اجرایی دولت پیگیری کنم.

باید ظرفیت های فعلی دولت را ارتقا دهیم.

جامعه ما در شرایط حساسی قرار دارد باید از رنج معیشت مردم کاست و فضا را برایشان گشود. باید به اقتصاد رونق دیگری داد. جهت گیری دولت نجات اقتصاد و تعامل سازنده با جهان خواهد بود. دولت بیش و پیش از هرچیز به دنبال معیشت مردم خواهد بود و گام های جدیدی برای ارتقای منزلت ایران در عرصه روابط بین المللی بر اساس تامین منافع ملی و رفع تحریم های ظالمانه کنونی برخواهد داشت.

اگر خلق حماسه با تدبیر رهبر انقلاب و اقدام مردم میسر شد، خلق حماسه اقتصادی نیز میسر خواهد بود.

بگذاریم شایستگان به ملت خدمت کنند و سینه ها از کینه ها پاک شود. بگذاریم که آشتی جای قهر و دوستی جای دشمنی بنشیند. بگذاریم که اسلام با چهره رحمانی اش و ایران با چهره عقلانی اش و انقلاب با چهره رحمانی و نظام با چهره عاطفی اش همچنان حماسه بیافریند.

وظیفه خود می دانم از اقدامات همه دولت های سابق به ویژه رئیس جمهور دهم تشکر کنم.

دکتر روحانی در پایان گفت: من سنگینی بار این رای و تنفیذ را درک می کنم و فقط به خدا پناه می برم. خداوند این بنده ضعیف خود را از کبر و غرور و بخل و حسد وارهاند. خداوندا به تو پناه می برم از استبداد در رای و عجله در تصمیم و تقدم منافع شخصی بر منافع گروهی. بارالها یاری ام کن بنده مخلصی برای تو و خادم لایقی برای مردم باشم و فراموش نکنم آنچه بر پیشینیان رفته است. سخن بسیار است و مجال اندک. چه بسیار که سخن را کوتاه کنیم و پا در ره نهیم که دراز است ره مقصد و من نوسفرم.

پس از پایان سخنرانی رئیس جمهور جدید، رهبر انقلاب سخنان خود را آغاز کردند.


[ شنبه 92/5/12 ] [ 8:58 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

عصرایران نوشت:
«برادر امام» همه را در وهله اول به یاد آیت الله سید مرتضی پسندیده می اندازد. اما رهبر فقید انقلاب اسلامی تنها همین یک برادر را نداشت. بلکه برادر دیگری نیز داشت به نام «سید نورالدین هندی» که در 30 تیر 1355 درگذشت.
در تمام 34 سال گذشته اما بسیار به ندرت درباره این برادر گفته شده است. شاید به خاطر سوء استفاده ای که ساواک به خاطر این نام خانوادگی در پیش از انقلاب انجام داده بود. یک بار البته حجت الاسلام جلالی خمینی در برنامه ای تلویزیونی نکاتی را درباره این برادر امام گفت اما چون در کنار موارد دیگر مطرح شد بازتاب رسانه ای چندانی نداشت. این بار اما نشریه حریم امام (متعلق به آستان مقدس امام خمینی) در سی و هفتمین سالروز درگذشت سید نورالدین از او یاد کرده و درباره اش نوشته است.(شماره 75- صفحه 18)
به گزارش عصرایران ، بخش هایی از این مطلب از این قرار است:
- سید نورالدین – که در خانه به نورالله مشهور بود- در سحرگاه اول اسفند 1276 خورشیدی در همان خانه ای که 5 سال بعد امام خمینی به دنیا آمد چشم به جهان گشود.
- هر چند ابتدا به تحصیل حوزوی پرداخت ولی بعد علاقه ای نشان نداد و به کشاورزی مشغول شد. در عین حال به کسب معلومات قضایی نیز می پرداخت.
- پس از کودتای سوم اسفند 1299 و تاسیس تشکیلات جدید اداری به خصوص ادارات قضایی به خاطر معلومات و سر شناسی ،آقا نورالدین به ریاست دادگستری خمین برگزیده شد. البته در رسیدگی به امور قضایی خمین تنها نبود بلکه پسر عمه اش – میرزا علی محمد امام جمعه - نیز به عنوان فقیه دادگستری مددیار او بود.
- بعدها به دلیل ارتباط نزدیک با بختیاری ها مغضوب رضا خان سردار سپه شد و مورد پیگرد قرار گرفت به گونه ای که در سال 1303 از سوی نظمیه بازداشت شد. در پی آن سید نورالدین ناچار از ترک اداره دادگستری شد و به عنوان وکیل دادگستری مشغول کار شد و تا آخر نیز در این شغل باقی ماند.
- آقا نورالله به رسم آن زمان از هنگام شروع به تحصیل از 6 سالگی عبا  و عمامه استفاده می کرد و در دوره کار دادگستری خمین و وکالت نیز با همین لباس فعالیت داشت اما در سال 1313 از زمانی که قانون پوشیدن لباس های متحد الشکل برای مردان تصویب و اجباری شد و برای لباس روحانیت هم مجوز و حکم اجتهاد می خواستند چون مجوز معمم بودن نداشت ناگزیر از کنار گذاشتن عبا و عمامه شد و تا آخر عمر نیز لباس رسمی – کت وشلوار و کراوات – بر تن داشت.
- ایشان در نهایت در 79 سالگی در تیرماه 1355 درگذشت و در قم (آرامستان باغ بهشت – رو به روی گلزار شهدای قم) به خاک سپرده شد.
- خانم فاطمه طباطبایی عروس امام هم در خاطرات خود به او اشاره می کند: « آقای هندی با توجه به شغل وکالت به دلیل دشمنی یکی از موکلین در آغاز دهه 40 با چاقو به شدت مضروب شد و چند هفته در بیمارستان بستری بود و امام خمینی برای عیادت برادر از قم به تهران می آمد.»
- پس از فوت او امام نامه ای از نجف فرستادند: «من الان تنها نشسته ام و به برادرم که در این آخر عمر موفق نشدم او را ببینم فکر می کنم تقدیر این است که من به ملاقات عزیزانم نایل نشوم. از امشب مجلس ختم در مسجد شیخ منعقد است...  مقدر بود که من به مجلس عزای برادرم بروم. زنده باشم و تحمل مصیبت کنم ... من با حال بسیار افسرده این نامه را نوشتم...»
- علت تفاوت نام خانوادگی برادران (مصطفوی، پسندیده و هندی) این بود که به موجب قانون اولیه ثبت احوال در هر شهر نباید نام خانوادگی اشخاص تکراری می شد. لذا آقا روح الله نام خانوادگی مصطفوی (برگرفته از نام پدر) و سید مرتضی و سید نورالدین به رغم منع قانونی هر دو نام خانوادگی هندی را برمی گزینند.... در جریان جنگ جهانی دوم ( سال های 1317 و 1318 خورشیدی) که سربازان هندی برای انگلیسی ها می جنگیدند رضا شاه که به نوعی با آلمان ها بود با هر چه یادآور انگلیس و هند باشد مخالف بود و به همین خاطر حذف آثار هندی و انگلیسی در دستور کار دولت قرار گرفت و کمیسیونی برای رسیدگی به نام خانوادگی آقا مرتضی و آقا نورالدین در خمین تشکیل شد که رای به تغییر نام هندی داد. آقا مرتضی قبول کرد و «پسندیده»را پیشنهاد داد و کمیسیون پذیرفت ولی آقا نورالدین از رای کمیسیون اطاعت نکرد.
- ساواک بعدها درصدد برآمد از نام خانوادگی «هندی» علیه امام سوء استفاده کند اما به نتیجه مورد نظر دست نیافتند.
- امام خمینی پس از بازگشت به ایران و بعد از یک ماه که از تهران به قم رفتند، پس از دو سال و نیم این امکان را یافتند که بر مزار برادر حاضر شوند.

[ پنج شنبه 92/5/3 ] [ 11:24 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

هر حیوانی که پیرمرد روستای بالانیج ارومیـه را نیش بزند، بعد از چند ثانیه از پای می‌افتد و زود می‌میرد.
سایت ندای ارومیه نوشت: در روستای بالانیج ارومیــه آدرس پیرمرد 92 ساله گزارشمان را از هر کسی که می پرسیدیم لبخند برای لبانش جاری می شد و خانه حسن آقا را نشانمان می داد. در این حوالی کمتر کسی پیدا می شود که نام حسن زَهَر معروف را نشنیده باشد، شاید به القاب و عناوینی متفاوت.
مار که به مار بزند، شاه مار می شود و حسن آقای گزارش ما،شاه مار مردم این منطقه است. مردم روستا در مورد حسن، که 37 سالی می شود رفیق و همنشین پیک نیک است، می گویند: هر حیوانی که حسن زَهَر را نیش بزند یا گاز بگیرد چند ثانیه بعد دراز به دراز می افتند و زود میمیرد!
تا کنون حدود 16 مار و چندین عقرب خطرناک در اثر گزش حسن آقا کشته شده اند نه آنکه حسن آقا بخواهد مارها و عقرب ها را بکشد،بلکه خطرناک ترین موجودات گزنده با نیش زدن حسن سریعا از پا درآمده اند.
همسایه حسن در خصوص این شاخصه عجیب و غرب می گوید: همه اهالی روستا میدانند که دلیل اصلی این اتفاق استفاده بیش از حد حسن آقا از مواد مخدر است و سم بدن حسن به حدی رسیده است که هر موجودی بخواهد او را گاز بگیرد سریعا از پا در می آید.البته این اتفاق برای اهالی روستا خیلی هم بد نشده است.هر کجای روستا که مار دیده میشود سریعا «حسن زهر» را صدا میزنند و وی در مقابل دریافت مبلغی مار را گرفته و یا به روش خودش می کشد! سم بدن حسن به حدی رسیده است که هر موجودی بخواهد او را گاز بگیرد سریعا از پا در می آید.البته این اتفاق برای اهالی روستا خیلی هم بد نشده است. هر کجای روستا که مار دیده میشود سریعا حسن زهر را صدا میزنند و وی در مقابل دریافت مبلغی مار را گرفته و یا به روش خودش می کشد.
شاه مار منطقه بالانیج در گفت و گو با ندای ارومیـــه از وضعیت پیش آمده اظهار ناراحتی کرده و می گوید: اینکه من با وجود این همه گزش و نیش سالم می مانم و در مقابل، حیوان متهاجم را می کشم، نشان از آن است که من به آخر خط رسیده ام. یعنی اینکه حسن، بدان این همه سال با بدنت چه کرده ای، حتی پشه ها و زنبور ها هم پس از گزش من میمیرند. مردم وقتی مرا میبینند میخندند و با انگشت نشانم می دهند.
وی در پاسخ به سئوالی، مبنی بر اینکه این نیش ها هیچ دردی برایت ندارد؟ اظهار داشت: چرا یادم هست سال 70 یک مار بسیار بزرگ نیشم زد که چند روزی نمیتوانستم راه بروم و تب شدید کردم، اما آن مار هر چقدر هم که بزرگ و سمی بود، من از آن افعی تر بودم و آن را هم از پا در آوردم.
نیش عقرب ها و زنبور ها دیگر برایم درد هم ندارد اما وقتی که مار نیشم میزند،در محل گزش احساس سوزش می کنم.
بنابر این گزارش، مصرف مواد مخدر با بدن انسان کاری می کند که نه تنها سموم وارده از موجودات دیگر به سلامت بدن انسان کارساز نمی باشد بلکه سموم وارده از بدن وی به بدن حیوان، آن ها را از پای در می آورد.

[ پنج شنبه 92/5/3 ] [ 11:24 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

عصرایران نوشت:
«برادر امام» همه را در وهله اول به یاد آیت الله سید مرتضی پسندیده می اندازد. اما رهبر فقید انقلاب اسلامی تنها همین یک برادر را نداشت. بلکه برادر دیگری نیز داشت به نام «سید نورالدین هندی» که در 30 تیر 1355 درگذشت.
در تمام 34 سال گذشته اما بسیار به ندرت درباره این برادر گفته شده است. شاید به خاطر سوء استفاده ای که ساواک به خاطر این نام خانوادگی در پیش از انقلاب انجام داده بود. یک بار البته حجت الاسلام جلالی خمینی در برنامه ای تلویزیونی نکاتی را درباره این برادر امام گفت اما چون در کنار موارد دیگر مطرح شد بازتاب رسانه ای چندانی نداشت. این بار اما نشریه حریم امام (متعلق به آستان مقدس امام خمینی) در سی و هفتمین سالروز درگذشت سید نورالدین از او یاد کرده و درباره اش نوشته است.(شماره 75- صفحه 18)
به گزارش عصرایران ، بخش هایی از این مطلب از این قرار است:
- سید نورالدین – که در خانه به نورالله مشهور بود- در سحرگاه اول اسفند 1276 خورشیدی در همان خانه ای که 5 سال بعد امام خمینی به دنیا آمد چشم به جهان گشود.
- هر چند ابتدا به تحصیل حوزوی پرداخت ولی بعد علاقه ای نشان نداد و به کشاورزی مشغول شد. در عین حال به کسب معلومات قضایی نیز می پرداخت.
- پس از کودتای سوم اسفند 1299 و تاسیس تشکیلات جدید اداری به خصوص ادارات قضایی به خاطر معلومات و سر شناسی ،آقا نورالدین به ریاست دادگستری خمین برگزیده شد. البته در رسیدگی به امور قضایی خمین تنها نبود بلکه پسر عمه اش – میرزا علی محمد امام جمعه - نیز به عنوان فقیه دادگستری مددیار او بود.
- بعدها به دلیل ارتباط نزدیک با بختیاری ها مغضوب رضا خان سردار سپه شد و مورد پیگرد قرار گرفت به گونه ای که در سال 1303 از سوی نظمیه بازداشت شد. در پی آن سید نورالدین ناچار از ترک اداره دادگستری شد و به عنوان وکیل دادگستری مشغول کار شد و تا آخر نیز در این شغل باقی ماند.
- آقا نورالله به رسم آن زمان از هنگام شروع به تحصیل از 6 سالگی عبا  و عمامه استفاده می کرد و در دوره کار دادگستری خمین و وکالت نیز با همین لباس فعالیت داشت اما در سال 1313 از زمانی که قانون پوشیدن لباس های متحد الشکل برای مردان تصویب و اجباری شد و برای لباس روحانیت هم مجوز و حکم اجتهاد می خواستند چون مجوز معمم بودن نداشت ناگزیر از کنار گذاشتن عبا و عمامه شد و تا آخر عمر نیز لباس رسمی – کت وشلوار و کراوات – بر تن داشت.
- ایشان در نهایت در 79 سالگی در تیرماه 1355 درگذشت و در قم (آرامستان باغ بهشت – رو به روی گلزار شهدای قم) به خاک سپرده شد.
- خانم فاطمه طباطبایی عروس امام هم در خاطرات خود به او اشاره می کند: « آقای هندی با توجه به شغل وکالت به دلیل دشمنی یکی از موکلین در آغاز دهه 40 با چاقو به شدت مضروب شد و چند هفته در بیمارستان بستری بود و امام خمینی برای عیادت برادر از قم به تهران می آمد.»
- پس از فوت او امام نامه ای از نجف فرستادند: «من الان تنها نشسته ام و به برادرم که در این آخر عمر موفق نشدم او را ببینم فکر می کنم تقدیر این است که من به ملاقات عزیزانم نایل نشوم. از امشب مجلس ختم در مسجد شیخ منعقد است...  مقدر بود که من به مجلس عزای برادرم بروم. زنده باشم و تحمل مصیبت کنم ... من با حال بسیار افسرده این نامه را نوشتم...»
- علت تفاوت نام خانوادگی برادران (مصطفوی، پسندیده و هندی) این بود که به موجب قانون اولیه ثبت احوال در هر شهر نباید نام خانوادگی اشخاص تکراری می شد. لذا آقا روح الله نام خانوادگی مصطفوی (برگرفته از نام پدر) و سید مرتضی و سید نورالدین به رغم منع قانونی هر دو نام خانوادگی هندی را برمی گزینند.... در جریان جنگ جهانی دوم ( سال های 1317 و 1318 خورشیدی) که سربازان هندی برای انگلیسی ها می جنگیدند رضا شاه که به نوعی با آلمان ها بود با هر چه یادآور انگلیس و هند باشد مخالف بود و به همین خاطر حذف آثار هندی و انگلیسی در دستور کار دولت قرار گرفت و کمیسیونی برای رسیدگی به نام خانوادگی آقا مرتضی و آقا نورالدین در خمین تشکیل شد که رای به تغییر نام هندی داد. آقا مرتضی قبول کرد و «پسندیده»را پیشنهاد داد و کمیسیون پذیرفت ولی آقا نورالدین از رای کمیسیون اطاعت نکرد.
- ساواک بعدها درصدد برآمد از نام خانوادگی «هندی» علیه امام سوء استفاده کند اما به نتیجه مورد نظر دست نیافتند.
- امام خمینی پس از بازگشت به ایران و بعد از یک ماه که از تهران به قم رفتند، پس از دو سال و نیم این امکان را یافتند که بر مزار برادر حاضر شوند.

[ پنج شنبه 92/5/3 ] [ 11:16 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 286
بازدید دیروز: 40
کل بازدیدها: 1645271