علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

ایران فردا، نیاز به رییس جمهوری دارد که مهندس اقتصاد باشد»، « قالیباف گزینه‌ای مصمم برای انتخابات ریاست جمهوری است»، « جریان اصولگرا نیاز به بازسازی و بازنگری دارد»، « تکیه بر شاخص‌های مشهور تنها ارائه نسخه‌های تکراری است» و « اقتصاد ایران با راهکارهای سال های 64 و 65 قابل اداره نیست» اینها گزیده‌ای از اظهارنظرهای علیرضا محجوب،

به گزارش ایسنا، علیرضا محجوب در این گفت‌وگوی تفصیلی ضمن تشریح و ارزیابی فضای سیاسی کشور با توجه به در پیش رو بودن انتخابات ریاست جمهوری، در مورد معرفی کاندیدا از هم‌اکنون از سوی برخی تشکل‌ها و گروه‌ها اظهار داشت: در شرایط فعلی شانس برتر با محمدباقر قالیباف است و سپس اطرافیان رییس‌جمهور نیز به همین اندازه شانس دارند، البته باید در نظر داشت شانس قابل تقسیم و کسب کردن است.

وی هم‌چنین در مورد انتخاب حسین کمالی، دبیرکل حزب اسلامی کار، به‌عنوان کاندیدای موردنظر تشکل متبوعش گفت: تاکید ما بر انتخاب کمالی به معنی این نیست که شانس بزرگی خواهیم داشت، در این زمینه شرایط محاسبه‌شده‌ای نیز وجود دارد زیرا اگر رقابت‌ها زیاد باشد به همان اندازه شانس خواهیم داشت و می توانیم رأی قابل توجهی کسب کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: اگر شرایط امروز حاکم باشد یعنی اگر رقابت‌ها زیاد و کاندیداها متعدد باشند، ما نیز شانس ترقی خواهیم شد و این در حالی است که معتقدیم اگر قالیباف در صحنه حضور یابد، شانس اول با اوست.

کمالی کاندیدای نهایی حزب اسلامی کار است

محجوب با بیان این‌که کمالی کاندیدای نهایی حزب اسلامی کار است، اما مشخص نیست که وی ثبت‌نام کند یا نه، خاطرنشان کرد: کمالی عضو شورای مرکزی خانه کارگر است و در سابقه اجرایی خود سه دوره وزارت و سه دوره نمایندگی مجلس و ریاست کمیسیون اجتماعی را دارد و حدود ده سال نیز دبیرکل خانه کارگر بوده است، بنابراین تمام مجموعه سوابق اجرایی وی از لحاظ ما قابل قبول است، به‌ویژه دیدگاه اقتصادی معطوف به مردم، کار و تولید جزو مزیت‌های اساسی وی است.

ایران فردا نیاز به رییس جمهوری دارد که مهندس اقتصاد باشد

وی با اشاره به این‌که ایران فردا و دوره ریاست‌جمهوری آینده به رییس‌جمهوری نیاز دارد که مهندس اقتصاد ‌باشد و با این علم آشنایی کامل داشته باشد تصریح کرد: براساس مسیری که مقام معظم رهبری ترسیم کرده‌اند و با توجه به شعار سال جاری که «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» است، می‌توان در راستای مهندسی اقدام کرد زیرا اگر غیر از این باشد باید گفت که تمام راه‌ها را رفته‌ایم اما پاسخی نگرفته‌ایم و نتیجه‌ این مسئله هم اینست که نه‌ تنها ثروت تولید نمی‌شود بلکه تجارت نیز رونق نخواهد گرفت.

برای هیچ رییس‌جمهوری گناه نمی‌نویسم!

محجوب، مدیریت کلان اقتصادی کشور را به‌عنوان موضوع اصلی کشور عنوان کرد و افزود: من هم برای هیچ رییس‌جمهوری گناهی نمی‌نویسم، چه رییس‌جمهوری که کارهای فرهنگی انجام داده یا رییس جمهوری که به فعالیت‌های عمرانی اقدام کرده است.

وی خاطرنشان ساخت: بنابراین تصور این است که بتوان با حضور حسین کمالی این برداشت که یک مهندسی و اقتصاد جدید و کشوری مبتنی بر اقتصاد طراحی کرد، عملیاتی خواهد بود، زیرا وی ویژگی‌های مدیریتی قابل قبول را دارا است و ارگان‌های مختلف را با توجه به سوابق اجرایی که داشته تجربه کرده و هیچ کسری مدیریتی ندارد.

اگر شرایط متفاوت شود، قادر خواهیم بود تا حدی متفاوت باشیم

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: البته انتخاب امر دیگری است و ضرورت دارد که در این زمینه واقع‌بین باشیم، با این وجود شانس زیادی برای کاندیدای موردنظر خود پیش‌بینی نمی‌کنیم، اما مطمئن هستیم که اگر شرایط متفاوت شود، قادر خواهیم بود تا حدی متفاوت باشیم.

محجوب درباره این که گفته می شود در حال حاضر ورود به عرصه انتخابات زودهنگام است، چرا تشکل متبوعش زودتر اقدام به معرفی کاندیدای خود کرده‌است، گفت: البته شرایط حضور برخی افراد برای کاندیداتوری ریاست‌جمهوری از مدتی پیش و یا دو سال قبل نیز آغاز شده، اگر بگوییم اکنون شروع شده، شاید حتی دیر باشد چرا که فکر می‌کنیم قالیباف زودتر از اینها اقدام به این کار کرده، گرچه رسما اعلام نشده و "رسما" زمانی است که شخصی در زمان انتخابات ثبت‌نام کند.

وی ابراز عقیده کرد: قالیباف گزینه‌ای مصمم است و این مصمم بودن برای کشور یک حسن به شمار می‌رود، گرچه ممکن است تلقی بار منفی داشته باشد و بگویند که کشور زودتر به محاق انتخابات رفته اما عوارض بعدی آن بسیار کم خواهد بود زیرا به افرادی برمی‌خوریم که زمان کافی برای معرفی و شناخت آنها وجود داشته و نتیجه آن نیز در به حداقل رسیدن تلاطم در جامعه است.

مواضع مان نسبت به مجلس پنجم و ششم تاکنون تغییری نکرده است/ هیچ موقع در لیست آقایان قرار نگرفتیم

محجوب در پاسخ به این سوال که تا چند وقت پیش به عنوان چهره اصلاح‌طلب شناخته شده بوده، در پاسخ به این پرسش که در شرایط فعلی در مجلس نهم خود را یک نماینده اصولگرا می‌داند یا اصلاح‌طلب؟ اظهار داشت: اگر منظورتان اصلاح‌طلب بودن است، متاسفانه ما هیچ موقع در لیست آقایان قرار نگرفتیم، حتی در مجلس ششم که بارزترین مجلس در این گرایش بود، همانطور که واضح است ما در انتخابات میان‌دوره‌ای به مجلس راه یافتیم به دلیل اینکه از انتخابات افتادیم، چون اصولا در لیست آنها نبودیم.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: در هر دوره از مجلس هم که در خانه ملت حضور داشتم، از هر دو گروه دعوتنامه فرستاده شد که این نشان دهنده آن است که هرکسی امیدی داشته نامه فرستاده یا برداشت و احساس خوشایندی داشته است.

وی با تاکید بر این که مواضعش نسبت به مجالس پنجم و ششم تغییر نکرده است، گفت: همان مواضعی که پیش از این وجود داشته، امروز نیز بر آنها تاکید می‌کنیم و حتی مواضع اقتصادی‌ام تغییر نکرده است.

محجوب تصریح کرد: به عنوان مثال در مجلس ششم بیشتر کار حول مباحث اقتصادی بود، حتی شخصی را فرستادند که به ما بگوید مواضع خود را در مسائل اقتصادی اصلاح کنیم، و به آنها اینگونه پاسخ داده شد که نه سرمایه‌داری را تایید می‌کنیم و نه با سرمایه‌داری موافق هستیم.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: بنابراین اگر از برخی جهات با گروه‌ها نزدیک باشیم، باز هم در یک لیست واقع نخواهیم شد، زیرا در انتهای آن در یک نقطه کور به هم می‌رسیم، در نتیجه مواضع ما به ویژه مواضع اقتصادی ما شفاف و تغییرناپذیر است.

تفاوت فراکسیون رهروان ولایت و اصولگرایان در مواضع داخلی مجلس است

محجوب در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره این که تفاوت دو فراکسیون رهروان ولایت و اصولگرایان در مجلس چیست؟ اظهار کرد: البته بنده عضو هیچ‌ فراکسیونی جز فراکسیون کارگری نیستم، گرچه در ابتدای مجلس نهم در برخی از جلسات آنها حضور داشتم، اما رسما عضویت هیچ فراکسیونی را پیش از این نداشته‌ام.

وی افزود: بنابراین در مورد دو فراکسیون رهروان ولایت و اصولگرایان ممکن است تفاوت در مواضع آن‌ها در مسائل داخلی مجلس باشد که بسیار متفاوت از آن چیزی است که می توان متصور ‌شد، لذا مشخص است که فراکسیون رهروان ولایت طرفدار رییس و هیات رییسه مجلس بوده است که ما نیز در خدمت‌شان بودیم و حتی در جلسات آنها شرکت داشتیم.

محجوب یادآور شد: در واقع، آنچه وجود دارد، به طور کلی در برخی مسائل مورد اختلاف است که عمدتا مسائل جاری مجلس، تفاوت در رویکردها، هیات رییسه و استقلال مجلس است.

جریان اصولگرا نیاز به بازسازی و بازنگری دارد

نماینده مردم تهران در مجلس درباره بازسازی و یا بازنگری در خط مشی‌ها میان گروه‌ها و جریانات سیاسی با توجه به در پیش رو بودن انتخابات ریاست‌جمهوری به خبرنگار پارلمانی ایسنا، گفت: پیش از پرداختن به بازسازی باید نوسازی سیاسی صورت گیرد، البته در میان گروه‌های سیاسی نیز جریان اصولگرا در برخی بخش‌ها نیاز به نوسازی دارد، به عنوان مثال اگر قالیباف در انتخابات حضور یابد، باید با نوسازی به میدان وارد شود و با بازسازی نمی‌تواند جواب گیرد.

وی تصریح کرد: نوسازی موانع مختلفی دارد، این در حالی است که احزاب و جریانات متفاوت انتخابات ممکن است نسبت به مسائل خارجی رویکرد نوسازانه داشته باشند.

محجوب در ادامه اذعان کرد: منافع عمومی وقتی در ترازوی معادله قدرت‌ها گذاشته شود، در روابط خارجی مشخص نیست که بتواند موفق باشد لذا اگر نوسازی بسیار گسترده صورت گیرد، در آن زمان نیازمند ارتباطات عجیب و غریب با خارجی‌ها و میدان‌دادن‌هایی خواهیم بود که باز با شئونات ما تزاحم پیدا می‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: بنابراین با کمی متعادل کردن یا حفظ مخاصمه در وضعیت موجود کارهای دشوار امکان پذیر خواهد بود،‌ اما حفظ وضع موجود نیز از نظر خارجی کمکی به ما نخواهد کرد، تحریم‌ها را از روبه‌روی ما بر نخواهد داشت، مشکلات اقتصادی را حل نخواهد کرد، فرصت‌های سرمایه‌گذاری یا رابطه اقتصادی را بهتر نخواهد کرد، لذا باید از فرصت‌های موجود داخل استفاده کرده و طراحی جدیدی را ارائه کرد.

تکیه بر شاخص‌های مشهور تنها ارائه نسخه‌های تکراری است

وی با اشاره به این که در امر داخلی این امکان وجود دارد که جریانات دست به تغییر در سیستم اقتصادی زنند و برنامه و استراتژی مشخصی را ارائه کنند، بیان کرد: اما تکیه بر روی شاخص‌های مشهور از قبیل تورم، اشتغال و... تنها ارائه نسخه‌های تکراری است لذا معتقدم مطالب تکراری جذابیت ایجاد نکرده و حتی مشکلی را حل نخواهد کرد، در نتیجه کاندیداها و جریانات باید به دنبال حل مشکل باشند و یا در مردم این احساس را ایجاد کنند که قادر به نوسازی اقتصادی هستند.

*** نوسازی اقتصادی یعنی بازگشت از راه سرمایه داری و تاکید بر مدارهای تعاونی و دولت

محجوب تاکید کرد: معتقدم نوسازی اقتصادی یعنی بازگشت از راه سرمایه‌داری، بازگشت از راه اقتصاد آزاد و تاکید بر روی مدارهای تعاونی و دولت در برخی شاخصه‌هایی که در آن ناموفق بوده‌ایم، زیرا اکنون شاهد تعطیلی بسیاری از واحدها و به ویرانه منتهی شدن آن ها و یا حتی مورد سوء استفاده قرار گرفتن شان هستیم.

وی در ادامه افزود: فرض کنید شخصی بدون هیچ تلاشی صاحب صدها میلیارد تومان پول شده و حداقل از کنار آن 30 شرکت ایجاد کرده و دارایی‌های داخلی و خارجی خود را ده‌ها بار افزوده است، خب، این چه جور نوسازی است که فقط تجار و حتی تولیدکنندگان، تولید تجارت پیشه گرا را تقویت می‌کند، اسم این کار نوسازی نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: بنابراین، منظور از بازگشت از راه سرمایه‌داری بازگشت به مدارهای اقتصادی مختلفی است که تمام جهان به آن رجوع کرده‌اند مانند کشورهای آمریکا و روسیه لذا کسانی که حرف می‌زنند، بدانند سقوط در اقتصاد آسان است و اکنون دوره سقوط آزاد است، چرا که اگر روس‌ها زودتر به فکر اقتصاد می‌افتادند سقوط نمی‌کردند و اگر چینی‌ها دست به اقتصاد مختلف نمی‌بردند، چین امروزی شکل نمی‌گرفت.

*** دنیا مشغول رفتارگرایی در عرصه اقتصادی است

محجوب با بیان این که در حال حاضر بسیاری در دنیا مشغول تلفیق یا رفتارگرایی در عرصه اقتصادی هستند، در ادامه ابراز عقیده کرد: رفتارگرایی در عرصه اقتصادی برتر از آرمان‌گرایی خود را نشان می‌دهد در حالی که آرمان‌گرایان عقب‌مانده‌تر از سایر بخش‌ها هستند. لذا اکنون یک جریان چپ مارکسیستی وجود دارد که آرمان‌گراست و یک جریان فعلی که اقتصاد را می‌چرخاند و معتقد به منش‌ها و مکتب فیلادلفیا است، اینها از نظر ما آرمان‌گرا هستند، یعنی نئومارکسیست‌ها در اقتصاد ایران حاکمیت داشته و یکه‌تازی می‌کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: اگر کسی آمده و قصد دارد کار اقتصادی انجام دهد چرا دستش را بالا می‌برد و اگر بلد نیست دستش را پایین نگه دارد، چرا مدعی است؟ به همین جهت است که تیم اقتصادی موجود نشان داده‌اند که از نظر تفکر محل بحث هستند با اینکه مهربان بوده و دلسوزند، اما این شاخص‌ها کافی نیست، باید می‌توانستند دست شان را معطوف به تولید و کار نگه دارند که در آن زمان افتخار می‌کردیم که برخلاف آنچه پیش‌بینی کرده بودیم، برنده شدند.

اقتصاد ایران با راه سال های 64 و 65 قابل اداره نیست

وی خاطرنشان کرد: اما امروز نمی‌دانند که اقتصاد ایران دیگر با برنامه های آن سال ها قابل اداره نیست. زیرا هر اندازه آن راه‌ها درست بوده در همان موقع درست بوده، امروز راه برگشت به گذشته برای مردم وجود ندارد باید راه‌های جدیدی پیدا کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه این گفت وگو بر ضرورت توجه به اقتصاد مقاومتی، تاکید کرد و با اشاره به به مولفه‌ها و ویژگی‌های این طرح اظهار کرد: سخنان رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی حجت و حکیمانه است، در واقع بنایی متفاوت گذاشته خواهد شد و شکل دیگری از اقتصاد را بنا خواهیم کرد، اما این لزوما راه‌های سال‌های 64 و 65 نیست.

محجوب با توجه به تشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس در مورد موثر بودن این کمیته برای مهار گرانی‌ها و حل معضلات اقتصادی، به خبرنگار پارلمانی ایسنا، گفت: تشریفات خوبی است، ان شاءالله که بتوانند راه‌هایی را پیدا کنند. البته هنوز چنین اصلی را نمی‌بینم که دو طرف بخواهند با یکدیگر به اتفاق نظر رسیده و راه‌هایی را بپذیرند زیرا بنده تنها راه‌های مجلس را معتبر می‌شناسم.

سواد و علم نه قابل کتمان است و نه پنهان

وی با بیان اینکه در گذشته نظر موازی با اقتصاددانان مجلس نداشته‌ام و حتی شاید اکنون نیز در بسیاری از نظرات متفاوت و مخالف عمل کنم، ابراز داشت: اما سواد و علم نه قابل کتمان است و نه پنهان، نمی‌توانیم عالمی را به جهت داشتن نظر خاص بگوییم عالم نیست. اکنون علمای اقتصادی مجلس را کتمان می‌کنند آیا می‌شود با این کار با مجلس راجع به مسائل اقتصادی به نتیجه واحد رسید؟

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: بنابراین می‌توان آن را تشریفاتی دانست، لذا انتظار این است که با صاحب‌نظران، صاحبفکران و کسانی که منتقد دلسوز هستند، جلساتی برگزار کرده تا مشکلات را بررسی و برطرف کنند. در واقع کسی با دولت لج نیست، تنها می‌کوشد تا به دولت کمک کند.

محجوب تصریح کرد: امیدواریم وحدتی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند، تبلور یابد ولی فقط امیدواریم چون آثار عملی در قدم گذاشتن نمی‌بینیم لذا با این تقابل مجلس و دولت مشکل حل نمی‌شود.

دولت به استراتژی مجلس در عرصه اقتصادی اعتماد پیدا کند

وی افزود: این موضوع احتیاج به ایمان، اعتقاد و گذشت از بسیاری مواضع گذشته دارد و باید دولت به استراتژی مجلس در عرصه اقتصادی اعتماد پیدا کند و سپس آن را عملیاتی کند.

محجوب خاطرنشان کرد: مجلسی که دارو بخورد خوب می‌شود، گرچه مجلس نسخه‌هایی پیچیده که من شخصا برخی از آن نسخه‌ها را قبول ندارم و وقتی که می‌کوشم نسخه را عوض کنم، دست‌شان را بالا می‌برند، صورت مساله را پاک می‌کنند و می‌گویند این راه را ادامه نمی‌دهیم، چه معنایی می‌تواند داشته باشد.

برخی نمایندگان تکنوکرات‌های کهنه کار در عرصه‌های مدیریتی هستند

نماینده مردم تهران در پایان این گفت‌وگو درخصوص تشکیل هیات نظارت بر نمایندگان اظهار داشت: بسیاری از کسانی که در مجلس نهم حضور دارند، مقامات اجرایی و تکنوکرات‌های کهنه‌کار در عرصه‌های مختلف مدیریتی هستند و قاعدتا امروز نظارت از هر زمان دیگری واجب‌تر و ضروری‌تر است.

وی گفت: گرچه نمایندگان در دوره‌های گذشته حرفه‌ای بودند ولی با راه‌های قانون‌گریزی و مقررات‌گریزی بیگانه بوده‌اند اما تکنوکرات‌ها در ایران یاد می‌گیرند قانون‌گریزی یک امر معمولی در کار اداری است در حالی که مجریان و روسا این موانع را حذف می‌کنند.

محجوب نظارت را در این شرایط بیش از گذشته لازم و ضروری دانست و گفت: حتی مجلس در این زمینه بخشی را قانونی کرده است.


[ شنبه 91/5/21 ] [ 1:51 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خیانت همسر انگیزه‌ای شد تا مرد جوان مصمم شود از زنان انتقام بگیرد. او به عنوان خواستگار دختران جوان را فریب می‌داد و بعد از برقراری رابطه از آنان اخاذی می‌کرد.

به گزارش شرق شکایت علیه این متهم که «رضا» نام دارد روز 17 خرداد در پلیس آگاهی مشهد به ثبت رسید و دختری جوان به نام «مهناز» به کارآگاهان گفت: «چندی قبل به طور اتفاقی با رضا آشنا شدم و او با من طرح دوستی ریخت و با بیان اینکه به من علاقه‌مند شده است پیشنهاد ازدواج را مطرح کرد. همین کار باعث شد اعتمادم نسبت به وی جلب شود. او جوان موقری به نظر می‌رسید و من نیز در این مدت به او علاقه پیدا کرده و به ازدواج با او مایل بودم. رابطه ما روز به روز صمیمانه‌تر می‌شد تا اینکه وی مرا به خانه‌اش دعوت و در آنجا با من رابطه برقرار کرد. چون قرار بود با هم ازدواج کنیم من مشکلی با این موضوع نداشتم اما بعد از آن اتفاق رفتار رضا با من تغییر کرد و او چند روز بعد گفت از رابطه‌اش با من فیلمبرداری کرده است و اگر به خواسته‌هایش تن ندهم فیلم را منتشر می‌کند و آبرویم را می‌برد. تازه آن زمان بود که متوجه شدم فریب خورده‌ام.»

مهناز در ادامه اظهاراتش گفت: «من که آبروی خودم را درخطر می‌دیدم هیچ راه چاره‌ای جز تسلیم شدن در برابر رضا نداشتم و به ناچار به او پنج‌‌میلیون و 500‌هزار تومان باج دادم. رضا همچنین گوشی موبایلم را نیز از من گرفت. در حالی‌که فکر می‌کردم ماجرا تمام شده است چندی بعد رضا به من تلفن زد و خواسته تازه‌ای را مطرح کرد. او گفت قصد دارد از دختر دیگری خواستگاری کند اما به تنهایی نمی‌تواند این کار را انجام بدهد و من باید خودم را به‌عنوان خواهر او معرفی و برای رسیدن به هدفش کمک کنم. در حالی‌که می‌دانستم چه سرنوشت شومی در انتظار آن دختر است باز هم از روی ناچاری با رضا همکاری و به عنوان خواهر وی از طعمه جدیدش خواستگاری کردم اما دیگر نتوانستم این شرایط را تحمل کنم چون احتمال می‌دادم او بار دیگر خواسته تازه‌ای را مطرح کند و من همین‌طور مجبور به باج دادن به وی باشم. برای همین تصمیم گرفتم علیه او شکایت کنم.»

ماموران بعد از تشکیل پرونده با توجه به اطلاعاتی که دختر جوان در اختیار آنان قرار داد تلاش خود را برای ردیابی رضا آغاز کردند و چند روز پیش او را در منطقه «طرقبه» به دام انداختند و از خانه‌اش گوشی تلفن همراه مهناز را کشف کردند. رضا بعد از انتقال به پلیس آگاهی تحت بازجویی قرار گرفت. او به خواستگاری از مهناز و اغفال او اقرار کرد و گفت همین نقشه را در مورد چند دختر دیگر نیز اجرا کرده است.

رضا در اعترافاتش گفت: «همسرم به من خیانت و با مرد دیگری رابطه برقرار کرد. من زنم را خیلی دوست داشتم و وقتی این موضوع را فهمیدم ضربه روحی بزرگی خوردم. به ناچار از همسرم جدا شدم و بعد از آن تصمیم گرفتم از زنان انتقام بگیرم. برای همین با آنها طرح دوستی می‌ریختم و بعد از فریب دادن طعمه‌هایم با آنها رابطه برقرار و از آنان اخاذی می‌کردم.»

کارآگاهان تاکنون شماره تلفن 30 دختر جوان را از بین مدارک رضا پیدا کرده‌اند و با توجه به سرنخ‌های موجود احتمال می‌دهند این افراد قربانیان رضا باشند که از ترس آبروی خود از طرح شکایت صرف‌نظر کرده‌اند.

بنا بر این گزارش تحقیقات از متهم همچنان ادامه دارد.


[ شنبه 91/5/21 ] [ 1:50 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

ادامه تلاش رژیم صهیونیستی برای تحریم اجلاس غیرمتعهد‌ها در تهران، بازتاب جو شدید ضدایرانی رسانه‌های اسرائیلی در مطبوعات جهان، ادعاهای جدید آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران و ادامه مباحث درباره بانک انگلیسی متهم شده به خاطر رابطه با ایران، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، با نزدیک شدن هر چه بیشتر به زمان برگزاری اجلاس جنبش عدم تعهد در ایران، تلاش مقامات و گروه‌های اسرائیلی برای تحریم این اجلاس و یا دست‌کم کمرنگ کردن آن تشدید می‌شود، به گونه‌ای که تقریباً روزانه اخباری در این باره در رسانه‌های این رژیم به چشم می‌خورد. در آخرین مورد از این دست، روزنامه «تایمز اسرائیل» نوشته دو گروه مهم یهودی در سرزمین‌های اشغالی و آمریکا با فرستادن نامه به دبیرکل سازمان ملل و همچنین صدور بیانیه خطاب به کشورهای عضو عدم تعهد، از آنها خواسته‌اند شرکت در اجلاس تهران را تحریم کنند.

روز گذشته نیز بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از «بان کی مون» خواسته بود از شرکت در این اجلاس صرف‌نظر کند.

اما جو ضد ایرانی پدید آمده در رسانه‌های اسرائیلی طی روزهای گذشته به اندازه‌ای شدید است که توجه مطبوعات و رسانه‌های دورترین نقاط جهان را به خود جلب کرده است. در همین باره، روزنامه «چاینا دیلی» امروز با انتشار مطلبی از غالب بودن بحث حمله فوری به ایران در میان رسانه‌های اسرائیلی خبر داده است. اشاره اصلی این روزنامه، به مطلبی است که روز گذشته در «یدیعوت آحارانوت» انتشار یافته و در آن نوشته شده که نخست وزیر و وزیر دفاع رژیم صهیونیستی به دنبال حمله به ایران پیش از برگزاری انتخابات آمریکا هستند. هرچند اصل این ادعا چیز جدیدی نیست، ولی مانور رسانه‌های اسرائیلی روی آن نه تنها توجه «چاینا دیلی»، بلکه شماری دیگر از مطبوعات جهان را نیز به خود جلب کرده است.

البته فضاسازی‌های ضدایرانی تنها به اسرائیلی‌ها محدود نمی‌شود، زیرا روزنامه «تودی زمان» ترکیه نیز در روزهای اخیر به یکی از تریبون‌های مهم جهانی برای این گونه جوسازی‌ها تبدیل شده است. از میان چندین مطلبی که تنها طی روز گذشته علیه ایران در این روزنامه انتشار یافته، یکی عنوان «مقابله با تهدید ایران» را بر خود دارد.

«عبدالله بوزکورت»، نویسنده این مطلب که به انتشار مطالب ضدایرانی شهرت دارد، مدعی شده که از دید مقامات دولتی ترکیه، «ایدئولوژی فارسی شیعه» به خطری آشکار برای امنیت ملی ترکیه تبدیل شده است. به مانند همیشه، تلاش در ایجاد تقابل فارسی ـ ترکی نیز یکی از محورهای بحث وی را تشکیل می‌دهد، زیرا‌‌ همان گونه که مشخص است، تشیع را صرفاً یک ایدئولوژی فارسی می‌خواند!
در این میان، دولت آمریکا نیز ادعاهای جدیدی را درباره برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده است. به نوشته «دیلی استار»، «جی کارنی»، سخنگوی کاخ سفید روز گذشته در پاسخ به مباحث موجود در رژیم صهیونیستی، مبنی بر اینکه ایران بیش از پیش به ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک شده، ادعا کرده آمریکا به درون برنامه هسته‌ای ایران دید و اشراف کامل دارد و در صورتی که ایران بخواهد با اقدامی ناگهانی به سوی دستیابی به سلاح هسته‌ای حرکت کند، ایالات متحده از آن با خبر خواهد شد.

در ‌پایان، خبر قابل اشاره دیگر آنکه جدال‌ها و مباحث در رابطه با بانک انگلیسی «استاندارد چارترد» که به اتهام همکاری با ایران از سوی نهادهای مالی آمریکایی متهم شده بود، همچنان ادامه دارد و در روزهای گذشته، مطبوعات انگلیسی تلاش بی‌وقفه‌ای برای رفع اتهام از این بانک آغاز کرده‌اند. روزنامه «تلگراف» در این رابطه نوشته که این بانک، یکی از نهادهای مالی بوده که بیشترین کمک را به خزانه‌داری آمریکا کرده است؛ افزون بر این، تلگراف نسبت به عنوان «تهدید برای صلح و ثبات جهانی» که از سوی آمریکا درباره این بانک به کار رفته، به شدت انتقاد کرده است.


[ شنبه 91/5/21 ] [ 1:48 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

تا کنون در خصوص برنامه مریخ‌نورد کنجکاوی،از مشارکت ایرانی‌هایی مانند دکتر فیروز نادری، دارا صباحی و بابک فردوسی آگاه بودیم و حالا خوشحال هستم که نام 2 برادر ایرانی دیگر در میان عوامل مرتبط با این پروژه بزرگ دیده می‌شود.

به گزارش "بهار نیوز" افتخارات و مدارج علمی که ایرانی‌ها و ایرانی‌تبارهای مقیم خارج کشور به دست می‌آورند، را نباید تنها به DNA آنها نسبت داد، اما برای همه ما این مطلب جالب و تشویق‌آمیز می باشد که بدانیم در شرایط و محیط مناسب، می‌توانیم با سعی و تلاش به رؤیاهای خود برسیم. جواد مخبری، یک از این رؤپردازها بود، او سال‌ها پیش، در دوره جوانی در تهران بود، او همانند پدر و مادرهای ما، مأموریت آپولو و نخستین فرود انسان را بر روی ماه دید و از این زمان بود که عشق و علاقه او به فضا، شعله‌ور شد.


مطابق اطلاعات موجود، جواد مخبری از سال 1978 تا 1985 در شرکت GSE کار می‌کرد، از این هنگام، او وارد برنامه ساخت حسگر برای صنابع خودروسازی و صنایع هوانوردی شد. بعد از GSE، مخبری وارد شرکت دیگری شد که او را مستقیما در برنامه ساخت شاتل فضایی دیسکاوری، درگیر کرد.

این بار کار او و همکارانش ساخت حسگرهای حساسی بود که در مخزن خارجی شاتل قرار می‌گرفتند و اهمیتی حیاتی داشتند. هرگونه نقص در این حسگر باعث عدم موفقیت در پرتاب شاتل یا حتی انفجار آن می‌شد. بعد از موفقیت در این پروژه، مخبری، در مرکز پژوهشی «لنگلی» استخدام شد تا یک حسگر برودتی شناور در هلیوم مایع را بسازد.

این تجارب آنقدر به مخبری مهارت داد که تصمیم گرفت که شرکت خودش را برای طراحی و ساخت حسگرها تأسیس کند. در سال 1988، او و برادرش -محمد- شرکت فوتک را تأسیس کردند، شرکتی که در ساخت حسگرهای متنوع، تخصص دارد. این حسگرها در صنایع هوایی، خودروسازی، خودکارسازی، روباتیک و پزشکی، داروسازی، هسته‌ای و … کاربرد دارند.



محمد (راست) و جواد (چپ) مخبری


اعتباری که فوتک به دست آورد، آنچنان بوده است که این شرکت همکار ناسا، Raytheon، MIT، JPL و لاکهید مارتین در بسیاری از پروژه‌ها شده است.

شرکت فوتک، دو حسگر برای مریخ‌نورد کنجکاوی ساخته است، یکی از این حسگرها، چرخش و حرکت بازوی مجهز به مته مریخ‌نورد را کنترل می‌کند. مریخ‌نورد با این مته، نمونه‌‌برداری می‌کند و آنها را تجزیه و تحلیل می‌کند. پیداست که هدف دانشمندان از اعزام مریخ‌نورد در این سفر پرماجرا و حساس،‌ در نهایت، رسیدن به اطلاعات دقیقی از سطح مریخ است و نفسِ خود اعزام و نشاندن مریخ‌نورد اهمیت نداشت، پس اگر هر یک از آزمایشگاه‌های سیار روی مریخ‌نورد خوب عمل نکنند، کل پروژه شکست خواهد خورد. پس می‌بینید که درستی کارکرد بازوهای مریخ‌نورد چه میزان اهمیت دارد.

این را هم در نظر داشته باشید که حسگرها باید در دمای بسیار سرد سطح مریخ بین منفی پنج تا نزدیک به منفی 90 درجه سانتیگراد به خوبی عمل کنند، حسگری که فوتک ساخته است، این توانایی و استفامت را دارد.


[ شنبه 91/5/21 ] [ 1:47 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

آمارها حاکی از آن است که یک میلیون و 700 هزار نیروی کار از کشورهای افغانستان، عراق، پاکستان و ترکیه در بازار کار ایران حضور دارند که بروز این مسئله به‌دلیل ضعف عملکرد و نظارت مسئولان است. مسئولان دولت و مجلس که ظاهرا هیچ کدام متوجه تغییر وضعیت نشده اند و سیاستگزاری ها و اجرای امور را مانند سال های پیشین و بدون دغدغه مندی انجام می دهند. همه این ها در کنار این مساله قرار می گیرد که جوان ایرانی امروز ، در آرزوی پشت میز نشینی است و اتفاقا کارهایی را که این خارجی های غیر مجاز انجام می دهند را به هیچ وجه انجام نمی دهند!به همین خاطر است که افکار عمومی یکی از دلایل عدم اهتمام جدی مسئولان برای برخورد با این پدیده را کمبود نیروی کار ایرانی ، برای انجام کارهای خاص می دانند و معتقدند که این خود جوانان است که زمینه را برای اشتغال این عده فراهم کرده اند . به این مطلب بیافزایید طمع کارفرمایان برای استخدام نیروی ارزان ، کم توقع ، پرکار و کسانی که انتظار بیمه و حقوق ایام بیکاری را ندارند.


به گزارش «تابناک » ، این مساله زمانی رنج آورتر است که گفته می شود اغلب این خارجی هایی که در ایران اشتغال دارند ، به صورت غیر قانونی در ایران حضور دارند و کارفرمایان هم با اشتیاق فرصت های شغلی خود را در اختیار این افراد قرار می دهند .
همه این ها در کنار این مساله قرار می گیرد که جوان ایرانی امروز ، در آرزوی پشت میز نشینی است و اتفاقا کارهایی را که این خارجی های غیر مجاز انجام می دهند را به هیچ وجه انجام نمی دهند!به همین خاطر است که افکار عمومی یکی از دلایل عدم اهتمام جدی مسئولان برای برخورد با این پدیده را کمبود نیروی کار ایرانی ، برای انجام کارهای خاص می دانند و معتقدند که این خود جوانان هستند که زمینه را برای اشتغال این عده فراهم کرده اند . به این مطلب بیافزایید طمع کارفرمایان برای استخدام نیروی ارزان ، کم توقع ، پرکار و کسانی که انتظار بیمه و حقوق ایام بیکاری را ندارند! افرادی که عمدتا همین خارجی های غیر مجاز هستند.در چنین وضعیتی چه می توان گفت ؟ به مسئولان باید هشدار داد یا کارفرمایان یا جوانان ؟ اصولا آیا با هشدار کاری درست می شود؟

در همین ارتباط «عبدالرضا عزیزی » رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی  با اشاره به منعفت طلبی برخی کارفرمایان، به خبرنگار «تابناک» می گوید : : متأسفانه برخی از کارفرمایان تنها به پول و منفعت بیشتر فکر می‌کنند؛ از همین رو به‌دنبال نیروی کار خارجی هستند که هم ارزان قیمت بوده و هم نیازی به بیمه ندارد.

از سخن این نماینده مجلس اینگونه بر می آید که کارفرمایان نه تنها به اشتغال زایی برای جوانان کشور خیانت می کنند ، بلکه با استخدام و بیمه نکردن خارجی هایی که به صورت غیر قانونی در ایران حضور دارند ، با بی مسئولیتی تمام ، نسبت به سرنوشت این افراد نیز برخورد می کنند .

رئیس کمیسیون اجتماعی با ابراز تاسف از نرخ بالای بیکاری در کشور از خیانت اینگونه کارفرمایان می گوید که : متأسفانه نرخ بیکاری در کشور بسیار زیاد است و در شرایطی که بسیاری از جوانان فاقد شغل مناسب بوده و بیکار هستند به‌کارگیری نیروهای خارجی خیانت به کشور محسوب می‌شود.

عزیزی در ادامه خاطر نشان می کند : باید به این نکته توجه داشت که برخی از نیروهای کار خارجی به شکل غیرقانونی وارد کشور شده و اقامت گزیده‌اند. اگر فردی خارجی به شکل قانونی وارد کشور شده و دارای کارت اقامت باشند؛ استخدام آنان از سوی کارفرمایان از توجیه بیشتری برخوردار است اما اگر کارفرمایی اقدام به استخدام نیروی کار خارجی غیرقانونی کرده باشد باید به‌شدت با وی برخورد شود.


البته این نماینده مجلس مشخص نمی کند که چه ارگانی و بر اساس چه قانونی باید با این افراد و کارفرمایان برخورد کند ؟ اگر هم ارگان های نظارتی مشخص است و قانون هم در این زمینه وجود دارد ، باز هم مشخص نیست که چرا وضع بدین گونه در آمده است . لذا هنوز مشخص نیست چه کسی در این رابطه باید پاسخگو باشد و اگر پاسخگو نبود ، چه کسی یا ارگانی با آن برخورد می کند.

 این نکته را فراموش نکنیم که ایجاد اشتغال برای یک میلیون و 700 هزار خارجی به معنای بیکاری همین تعداد جوان ایرانی است. اگر مسئولان ذی‌ربط هماهنگی بیشتری در مورد ورود به کشور و نحوه جذب در بازار کار نیروهای خارجی داشته باشند؛ قطعاً مسائلی از این دست بروز نمی‌کند.

عزیزی با اعلام هشدار از ورود مجلس به موضوع کارگران غیر مجاز خارجی گفت: در این میان لازم است که نیروی کار ایرانی از اولویت بیشتری نسبت به نیروی کار خارجی برای جذب در بازار کار برخوردار باشد. اگر موضوع حضور و اشتغال افراد خارجی در بازار کار ایران به همین شکل ادامه یابد کمیسیون اجتماعی مجلس حتماً این موضوع را مورد پیگیری قرار خواهد داد.

البته لازم به ذکر است که مساله اشتغال جوانان ، نه با توصیه مجلسیان حل خواهد شد و نه با هشدار آنان . مجلس وظیفه نظارتی خود را انجام دهد ، رسانه ها هشدار لازم را خواهند داد. مجلس برای اعلام هشدار نیست . مجلس شان نظارتی بسیار قدرتمندی دارد که دیده نمی شود.


[ شنبه 91/5/21 ] [ 9:23 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

اگر در شرایط خلأ زندگی می کردیم چه بلایی سرمان می آمد؟

متاسفانه پاسخ دقیقی برای این پرسش وجود ندارد. در سال 1971 سه کیهان نورد روسی فضاپیمای سایوز 11 در حال بازگشت به زمین بودند که ...

 
 

متاسفانه پاسخ دقیقی برای این پرسش وجود ندارد. در سال 1971 سه کیهان نورد روسی فضاپیمای سایوز 11 در حال بازگشت به زمین بودند که در ارتفاع 168 کیلومتری از سطح زمین، دریچه کنترل فشار کابین دچار نقص فنی شد و برای 11 دقیقه و 40 ثانیه، فشار داخل کابین به صفر رسید. بررس مشخص کرد که فضانوردان طی 30 تا 40 ثانیه اول فشار، به دلیل افت شـدید اکسیژن در بافت های مغز، جان سپردند. دلیلش هم ساده است؛ برای انتقال اکسیژن به بافت های مغزی، هم باید اکسیژن وجود داشته باشد و هم فشار هوا!
البته اگر شرایط خلأ برای زمان محدودتری اتفاق بیفتد، می توان جان سالم به در برد. در سال 1966 یکی از مهندسان ناسا مشغول آزمایش یک لباس فضایی در اتاقک خلأ بود که ناگهان فشار اتاق به شرایط مشابه ارتفاع 36.5 کیلومتری تغییر کرد و عملا به صفر رسید! هرچند دیگر افراد، خیلی زود عکس العمل نشان دادند و فشار را در کمتر از 30 ثانیه به حالت عادی برگرداندند، اما این مهندس بعد از 12 تا 15 ثانیه از هوش رفت و 27 ثانیه بعد به هوش آمد. فکر می کنید آخرین چیزی که یادش مانده بود، چه بود؟ اینکه بزاق دهانش به جوش آمده بود!
با کاهش فشار هوای خارجی، حباب های گاز در خون تشکیل می شوند و طی چند دقیقه به ریه ها آسیب می رسانند. بعد از آن خون درون رگ های بدن به جوش می آید، چراکه در نبود فشار هوا، مایعات به سرعت تبخیر می شوند. بعد از چند ساعت گاز نیتروژن محلول در خون آزاد می شود و به شبکه عصبی انسان آسیب می زند.
اگر فشار هوا ناگهان به صفر برسد، هوای محبوس در ریه آ نقدر سریع منبسط می شود که می تواند طی چند ثانیه، ریه را بترکاند. اما اگر تحت شرایط ویژه پزشکی و به آرامی در معرض شرایط نزدیک به خلأ قرار بگیرید، می توان تا یک دقیقه هم در معرض آن ماند و آسیب ندید.

[ پنج شنبه 91/5/19 ] [ 12:50 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
قهرمانان افتخارآفرین تیم ملی کشتی فرنگی‌ کشورمان در میان استقبال پرشور و گرم هواداران این رشته ورزشی، وارد فرودگاه‌ بین‌المللی امام خمینی (ره) تهران شدند.



























































[ پنج شنبه 91/5/19 ] [ 12:47 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

رییس جمهور به وزیر ورزش و جوانان دستور داد، نظر به شایستگی‌های قهرمان کشتی فرنگی کشور و برخورد ناعادلانه با وی در المپیک، مدال ایشان طلا محسوب شده و مورد تقدیر شایسته قرار گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، رییس جمهور به وزیر ورزش و جوانان دستور داد، نظر به شایستگی‌های قهرمان کشتی فرنگی کشور و برخورد ناعادلانه با وی در المپیک، مدال ایشان طلا محسوب شده و مورد تقدیر شایسته قرار گیرد.

متن این دستور به شرح زیر است:

باسمه تعالی

جناب آقای عباسی

وزیر محترم ورزش و جوانان

با سلام و احترام

نظر به شایستگی‌های قهرمان کشتی فرنگی کشور جناب آقای سعید عبدولی و درخشش وی در بازیهای المپیک و با توجه به برخورد ناعادلانه‌ای که نسبت به او انجام شده است، حسب دستور ریاست محترم جمهوری لازم است مدال ایشان طلا محسوب شده و مورد تقدیر شایسته قرار گیرند.


[ پنج شنبه 91/5/19 ] [ 12:46 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

پدر احسان حدادی به دنبال کسب تاریخی‌ترین مدال دوومیدانی ایران در بازی‌های المپیک، گفت: برای من مدال نقره احسان حکم طلا را دارد و امیدوارم پس از بازگشت پسرم به ایران کسی او را به حاشیه نبرد و آزار ندهد.

محمد حدادی در گفت‌وگو با ایسنا، پس از درخشش فرزندش در رقابت‌های پرتاب دیسک المپیک لندن اظهار کرد: این موفقیت را به تمام مردم ایران و خانواده دوومیدانی تبریک می‌گویم و خدا را شاکرم که فرزندم موفق شد در شبی که همه قهرمانان ایرانی افتخارآفرین بودند، نشان نقره را به ارمغان بیاورد.

وی با بیان اینکه برای من مدال نقره احسان حکم طلا را دارد، ادامه داد: احسان خیلی سختی کشیده و فشار زیادی را در سال‌های گذشته متحمل شده است. احسان را خیلی به حاشیه بردند و اذیت کردند، اما سرانجام به هدفش رسید. او کارش را انجام داد، امیدوارم احسان برای همه جوانان الگو باشد.

پدر احسان حدادی با تشکر از کفاشیان، کریمی و داوری ادامه داد: آنها زحمات بسیار زیادی را برای احسان کشیده‌اند. داوری در ماه‌های اخیر تنها حامی احسان بود و به او کمک کرد تا به مدال برسد. برعکس برخی مدیران می‌گفتند که مگر حدادی چند مدال می‌تواند در المپیک برای ایران بگیرد که روی او سرمایه‌گذاری کنیم؟! داوری از پسر ما حمایت کرد. خدا را شکر می‌کنم که جواب زحماتش را گرفت. امیدوارم وقتی که برمی‌گردد او را به حاشیه نبرند. احسان را اذیت نکنند و اجازه دهند با آرامش به کارش ادامه دهد. دوست دارم فرزندم به عنوان یک ورزشکار اخلاق‌مدار الگوی همه جوانان باشد و بتواند باز برای ایران در میادین مختلف برای ایران افتخارآفرینی کند.

وی با یادآوری چگونگی استعدادیابی و گرایش احسان به دوومیدانی گفت: احسان از 9 سالگی انرژی بسیار زیادی از خود نشان داد و به ورزش علاقه داشت. از من نشنیده بگیرید اما او زیاد دنبال درس و مدرسه نمی‌رفت. در 9 سالگی معلم‌های ورزشش استعدادش را کشف کردند. او به ورزش‌های همگانی روی آورد و بعد به بازی هندبال پرداخت. مربیانش می‌گفتند که استعداد عجیبی دارد و می‌تواند از کنار یک دروازه توپ را در دروازه دیگر هندبال جای دهد. این موضوع باعث شد که استعدادش در رشته‌های پرتابی شناخته شود و به اردوهای مختلف دعوت شود. ما هم به عنوان پدر و مادرش دیدیم که استعداد و علاقه به ورزش دارد و بنابراین از او حمایت کردیم و هرکاری که ازدستمان برمی‌آمد برایش انجام دادیم.

پدر احسان حدادی اضافه کرد: هر بچه‌ای به موضوعی علاقه دارد. ما احسان را مجبور نکردیم که درس بخواند اما همیشه از او حمایت کردیم و او با پشتکار به ورزش ادامه داد. اولین باری که از ته قلب مرا خوشحال کرد، کسب مقام در مسابقات جوانان اوکراین بود که رکورد ایران را شش متر جابه‌جا کرد. بعد هم در مسابقات قهرمانی جوانان جهان در ایتالیا درخشید و پس از آن در مسابقات مختلف افتخارآفرین شد.

وی درباره رابطه پدر و فرزندی‌اش با احسان گفت: رابطه من و با احسان رابطه پدر و فرزندی نیست. ما از هر دوستی با هم رفیق‌تریم. فکر نمی‌کنم مساله‌ای باشد که او از من پنهان کند. هر مشکلی که داشته باشد، در ابتدا با من درددل می‌کند.

وی درباره تفریحات فرزندش یادآور شد: باور کنید احسان تا این سن تفریح خاصی نداشته و فقط ورزش کرده است. عشق او فقط ورزش است و همیشه دنبال کار خود و فعالیت حرفه‌ای بوده است.

محمد حدادی اضافه کرد: هرکس به مدال المپیک می‌رسد، قطعا لطفا خدا شامل حالش بوده است. به همه خانواده‌هایی که فرزندان مستعدی در رشته‌های ورزشی دارند، اجازه دهند در فضای آموزشی مناسب قرار بگیرند و از فرزندانشان حمایت کنند تا موفق شوند.


[ پنج شنبه 91/5/19 ] [ 12:44 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران معتقد است با نتایجی که کشتی فرنگی در المپیک گرفته است و مدال‌هایی که می‌تواند در 2 وزن باقیمانده بگیرد، نه تنها سقف آرزوهایش برآورده شده؛ بلکه سرش به آسمان سائیده می‌شود.
 
محمد بنا در گفت‌وگو با  فارس، در مورد موفقیت‌های تیمش در بازی‌های المپیک گفت: نوروزی 5 دور کشتی گرفت که با کسب مدال طلا نتیجه تمام استقامت‌ها و زحمت‌هایش را گرفت؛ امید در این سال‌ها خیلی زحمت کشیده است. نمی‌دانید شب گذشته امید برای رسیدن به سر وزن چه حالی داشت و حتی خیلی‌ها فکر می‌کردند  نتواند کشتی بگیرد.
 
* نوروزی به کم قانع نیست و همواره به بیشترین فکر می‌کند
 
وی ادامه داد: امید فعل خواستن را که در وجودش بود صرف کرد. نوروزی کشتی‌گیر مغروری است؛ هیچ موقع به کم قانع نیست و همواره به بیشترین فکر می‌کند. خدا هم کمکش کرد تا با شایستگی صاحب مدال طلا شود. این مدال را به خودش، خانواده‌اش و چمیانی مربی سازنده‌اش تبریک می‌گویم.
 
* در جوانی کسی نتوانست به من سالتو بزند، اما امید در پیری زد!
 
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره شوخی امید نوروزی در پایان مسابقه فینال و اینکه آیا این اجرای فن هماهنگ شده بود، گفت: من می‌خواستم بغلش کنم، گفتم چه کار می‌کنی، گفت اجازه بده یک سالتو بزنم؛ من هم اجازه دادم و بعد گفتم در جوانی کسی به من نتوانست سالتو بزند، اما تو در پیری من این کار را انجام دادی!
 
بنا تصریح کرد: این مدال با زحمات خودش و خانواده‌اش به دست آمد. البته اعضای کادر فنی و فدراسیون کشتی هم خیلی زحمت کشیده بودند. این مدال متعلق به تمام مردم ایران است چون می‌دانم با این مدال واقعا خوشحال شدند.
 
وی ادامه داد: امیدوارم امروز باز هم 2 بار دیگر دل مردم را شاد کنیم. رضایی قرعه خوبی دارد البته در المپیک قرعه بد و خوب نداریم. اگر به مسابقات وزن 84 کیلو نگاه کنیم می‌‌بینیم چه اتفاقی در این وزن رخ داده است. در سنگین وزن هم همه یکدیگر را بردند و نامداران این وزن ناکام‌ ماندند.
 
* موفقیت‌های کشتی فرنگی ایران برای جهانیان باورکردنی نیست
 
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی افزود: قبلاً هم گفته‌ام المپیک جای شگفتی‌ها است. مربیان کشورهای دیگر این پیروزی‌ها را به ما تبریک می‌گویند. برای جهانیان باورنکردنی است که ایران صاحب 2 مدال طلای المپیک در کشتی فرنگی شود.
 
* باز هم مدال می‌خواهم
 
بنا در پاسخ به این سوال که پیش از سفر به لندن امید زیادی به درخشش در المپیک داشتید، آیا با کسب این 2 طلا انتظارتان برآورده شده است، گفت: در تهران هم گفتم می‌رویم قهرمان المپیک شویم و دنبال طلسم شکنی با یک مدال نیستیم؛ بیشتر از این مدال می‌خواستم و می‌خواهم. در کشتی باباجان‌زاده در حال هدایت نوروزی بودم. بشیر می‌توانست فینالیست شود یا حداقل برنز بگیرد، اما نشد. افتخار بزرگی نصیب کشتی فرنگی شده است که تقدیم به مردم ایران و متعلق به مردم عزیز کشورم است.
 
* سقف آرزوها که هیچ سرم به آسمان ساییده می‌شود
 
وی در این خصوص که قبلا در مورد سقف آرزوهایش صحبت کرده بود و اینکه در لندن این سقف را می‌زند، گفت: دارم به این سقف نزدیک می‌شوم. اگر کشتی‌گیر مصری در فینال 84 کیلو روسیه را برده بود قبل از پایان مسابقات جشن قهرمانی المپیک را می‌گرفتیم. خوشبختانه روسیه در وزن 66 کیلوگرم نماینده‌ای ندارد و اگر عبدولی طلای این وزن را بگیرد قهرمان المپیک خواهیم شد. با قرعه‌ای که وی دارد به غیر از طلا برای او متصور نیستم. اگر بتوانیم در روز آخر هم دو مدال خوش‌رنگ بگیریم، سقف آرزوها که هیچ؛ سرم هم به آسمان ساییده می‌شود.
 
* حذف حبیب کامم را تلخ کرد
 
محمد بنا با اشاره به ناکامی اخلاقی گفت: حذف حبیب کامم را تلخ کرد. وی در تاکتیکش اشتباه کرد. خیلی صحبت کرده بودم که در هجومش رو به جلو باشد و به دنبال خسته کردن حریف و اخطار گرفتن از حریف نباشد. شرایط وزن 84 کیلو به هم ریخت و کشتی‌گیرانی که به ایرانی‌ها باخته بودند به مدال رسیدند. دوست داشتم حبیب با مدال المپیک کشتی‌اش را تمام می‌کرد که متاسفانه نشد.
 
* دیگر کشتی برای من بس است
 
وی درباره اینکه هنوز هم با وجود این افتخارات برای کناره‌گیری از تیم ملی اصرار دارد گفت: در این سال‌ها واقعاً خسته شدم و به سقف آرزوهایم هم نزدیک شدم. فرنگی‌کاران یک کار رویایی در لندن انجام دادند و فکر کنم کشتی دیگر برای من بس است.
 
* بدنم دیگر جواب نمی‌دهد
 
مسئولان ورزش اصرار دارد شما بمانید و همه از شما حمایت کردند؛ محمد بنا در این باره عنوان کرد: لطف دارند؛ در این 2 روز به ما محبت کردند؛ هم آقای علی‌آبادی، هم دکتر عباسی و هم آقای افشار‌زاده همواره کنار بچه‌ها بودند. این نظر خودم است؛ بدنم دیگر جواب نمی‌دهد؛ نه اینکه قلبم نخواهد. قلبم می‌خواهد اما حداقل باید یک سال بدون کشتی زندگی کنم. به زندگی‌ شخصی‌ام برسم؛ به پدرم، مادرم و دخترم برسم. جوانان شایسته‌ای داریم که می‌توانند راه را ادامه بدهند. کشتی فرنگی هم به این خودباوری رسیده است که بتواند راهش را طی کند.
 
* محمد بنا فقط به عشق مردم زندگی می‌کند
 
بهترین مربی کشتی فرنگی جهان گفت: دست همه مردم را می‌بوسم. به فرموده پیامبر اسلام(ص) هیچ چیزی لذت‌بخش‌تر از شاد کردن دل مومن نیست. خوشحالم که با تیم کشتی فرنگی و به کمک هم مردم ایران را خوشحال کردیم. ان شاء‌الله در این شب‌های عزیز و کنار سفره‌های افطار ما را دعا کنند تا امروز هم شما خبرهای خوشی به مردم بدهید.
 
وی در پایان گفت: محمد بنا فقط به عشق مردم زندگی می‌کند و هیچ چیز در دنیا با ارزش‌تر از مردم ایران برای من نیست. عاشقانه مردم و کشورم را دوست دارم و دست تک تک آنها را می‌بوسم.


[ پنج شنبه 91/5/19 ] [ 12:44 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 68
بازدید دیروز: 333
کل بازدیدها: 1666810