سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به همه واحدهای بزرگ و جامعه دانشگاه آزاد اعلام کردیم که باید کاردانی‌ها را حذف کنند و کاردانی‌ها به مدارس و واحد سماء واگذار شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالله جاسبی در مراسم افتتاحیه مسابقات روبوکاپ ایران که صبح امروز در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شد گفت: هم اکنون دانشگاه آزاد یک میلیون و 500 دانشجو، 350 واحد و مرکز فعال دانشگاهی در داخل و خارج از کشور، بیش از 50 مرکز تحیقاتی، 600 مدرسه وابسته دارد و به بزرگترین مجتمع آموزشی جهان تبدیل شده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های این دانشگاه در سال 88 گفت: در سال 88 تمامی اموال و دارایی‌های دانشگاه آزاد اسلامی وقف شد که این بزرگترین وقف به مبلغ 250 هزار میلیارد تومان بود و سند وقف آن به ثبت رسید و برخلاف آنکه خیلی می‌گویند هدف از انجام این کار سیاسی بوده باید بگویم که هدف ما سیاسی‌-کاری نبوده است.

رئیس دانشگاه آزاد گفت: هدف مهم ما از وقف اموال و دارایی‌های دانشگاه آزاد جاودانه کردن این اموال بوده است و هیچ کس نمی‌تواند این اموال را جز در مواردی که در وقف‌نامه آمده صرف کند. این تنها راهی بود که ما می‌توانستیم این دارایی‌ها را جاودانه کنیم.

جاسبی افزود: در سال گذشته یکی دیگر از فعالیت‌های مهم تشکیل هیات امنای استانی و تغییر و اصلاح در ساختار دانشگاه آزاد اسلامی بود که موفق شدیم 3 هیات امنای استانی را مشخص کنیم که 2 تا از این هیئت امناها رسما آغاز به کار کردند و امسال نیز این فعالیت را ادامه می‌دهیم تا بتوانیم تمامی هیئت امنای استانی را مشخص کنیم.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 11 شعبه واحد علوم و تحقیقات در 11 استان این کشور ایجاد شده است گفت: ما توانستیم شبکه واحد علوم تحقیقات را درون شبکه دانشگاه آزاد ایجاد کنیم و 9 شعبه دیگر این واحد را در سال جاری ایجاد خواهیم کرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های سال جاری گفت: به همه واحدهای بزرگ و جامعه دانشگاه آزاد اعلام کردیم که باید کاردانی‌ها را حذف کنند و کاردانی‌ها به مدارس و واحد سماء واگذار شود و همچنین باید تمام واحدهای دانشگاه آزاد به سمت تحصیلات تکمیلی بروند، زیرا یکی از بحران‌های کشور پایین بودن ظرفیت پذیرش در تحصیلات تکمیلی است.

وی ادامه داد: بیش از 800 هزار نفر برای ورود به کارشناسی ارشد در سازمان سنجش ثبت‌نام کردند که هم دانشگاه‌های دولتی و هم دانشگاه آزاد تنها قادر به جذب 12 درصد این داوطلبان هستند و این موجب سیل مهاجرت به کشورهای مختلف برای ادامه تحصیل دانشجویان می‌شود و تنها راه ما افزایش و بالابردن ظرفیت در مقاطع تکمیلی است.

جاسبی گفت: ما در دانشگاه آزاد یک مرکز فناوری‌های نو ایجاد کرده‌ایم که این مرکز از رشته‌هایی که بخواهند در زمینه فناوری‌های نو ایجاد شوند هم از نظر مالی و هم از نظر تامین هیئت علمی حمایت می‌کنند.

جاسبی گفت: هم اکنون ما در زمینه انرژی باد در آستانه انعقاد قرارداد با کشور چین هستیم و امتیاز آن را از وزارت نیرو دریافت کرده‌ایم.

رئیس دانشگاه آزاد گفت: در سال 89 باید 7 هزار هیئت علمی جذب کنیم. و هم اکنون ما وارد فاز کیفیت شده‌ایم و امیداریم در دهه چهارم دانشگاه‌آزاد به معتبرترین دانشگاه جهان تبدیل شود و مهم این نیست که من باشم یا نباشم که زمزمه‌هایی اخیرا در این زمینه شنیده می‌شود.
[ چهارشنبه 89/1/18 ] [ 1:58 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
زمانی وقتی تختی این جا بود، من به او گفتم پهلوان باید حواست خیلی جمع باشد. من می‌ترسم با دو سه برنامه‌ای که داری به مشکلی بر بخوری و خدای ناکرده کار دست خودت بدهی.

شیعه آنلاین نوشت:

حجت‌الاسلام و المسلمین "شیخ حسین انصاریان " سخنران سرشناس در خاطره‌ای در مورد جهان پهلوان تختی، چنین گفت: چند سالی که در محله خانی آباد منبر می‌رفتم، وی همراه خانواده‌اش پای منبرم می‌آمدند. خود من نیز گاه گاهی به زورخانه می‌رفتم. بدین ترتیب به مرور زمان با هم آشنا شده بودیم.

وی‌ عللی برای کشته شدن او ذکر می‌کنند و می‌گوید، روزی به بازار رفته بودم، از جلوی مغازه آقای شکوهی، پدر یکی از دوستان هم دوره‌ای مدرسه‌ام، رد می‌شدم. مرا صدا زد و خواست تا با هم چای بخوریم. ایشان سید بزرگواری بود و مغازه چای فروشی داشت. صحبت از تختی شد. او گفت که "زمانی وقتی تختی این جا بود، من به او گفتم پهلوان باید حواست خیلی جمع باشد. من می‌ترسم با دو سه برنامه‌ای که داری به مشکلی بر بخوری و خدای ناکرده کار دست خودت بدهی. یکی ارتباط با سید محمود طالقانی است، دیگری عضویت در جبهه ملی و بالاخره محبوبیتی که در بین مردم داری ".

انصاریان در ادامه خاطره خود افزود: مرحوم غلامرضا تختی در بین مردم خیلی عزیز و پرطرفدار بود. در زلزله بویین زهرا، برای جمع آوری کمک‌های مردمی از طرف دولت چادرهایی برپا شده بود، اما مردم به آنها توجه چندانی نمی‌کردند. یک مرتبه آقای تختی وسط سبزه میدان بازار، بلند فریاد زد: "ای مردم، کمک کنید. " با ندای آن رادمرد، سیل کمک‌های مردمی سرازیر و انبوهی از انواع و مایحتاج زلزله زدگان وسط میدان جمع شد.

شیخ حسین در ادامه گفت: یک بار نیز در باشگاهی در نزدیکی پارک شهر، مجلسی برپا و شاهپور غلامرضا، برادر شاه، دعوت بوده است. وقتی وارد می‌شود، مردم توجهی نمی‌کنند و استقبالی از او به عمل نمی‌آورند. دقایقی بعد، غلامرضا تختی وارد می‌شود. مردم همه سرپا می‌ایستند و کف مرتبی برایش می‌زنند و با سر دادن شعارهایی ابراز احساسات می‌کنند. بدین ترتیب شاهپور غلامرضا خیلی کوچک می‌شود و پیش روی مردم احساس خواری و ذلت می‌کند.

"شیخ حسین انصاریان " در پایان خاطرات خود گفت: در محله خانی آباد در مجلس ختم او شرکت کردم. مراسم به آرامی برگزار شد، اما در مجلس شب هفت او که در ابن بابویه برگزار شد، از اقشار مختلف مردم، شرکت داشتند، بخصوص انقلابیون و ملی‌گراها که در تضاد با حکومت بودند.

[ چهارشنبه 89/1/18 ] [ 12:19 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
شبکه خبر  : کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در سالهای گذشته کوشیده اند اخبار اختلافات خود را سانسور کنند اما گاهی اختلافات آنها به حدی می رسد که دیگر نمی توانند مانع رسانه ای شدن آنها شوند.

یکی از اختلافهای شدید که در شورای همکاری خلیج فارس در سالهای اخیر رفته رفته جدی تر شده است , اختلافهای مرزی عربستان و امارات متحده عربی است.

سابقه اختلافات عربستان و امارات به دهه هفتاد قرن گذشته و زمان استقلال امارات باز می گردد.

بزرگان خاندان آل نهیان در زمان استقلال امارات به منظور جلب حمایت عربستان مجبور شدند منطقه دریایی العیدید را با وجود اختلافات جدی بر سر مالکیت به عربستان واگذار کنند ؛ موضوعی که تا امروز هم منشا اختلاف است و مسوولان کنونی امارات بر مالکیت امیر نشین خود بر العدید که دارای ذخایر عظیم نفتیست تاکید دارند.

علاوه بر اختلاف شدید مرزی بین عربستان و امارات , دو کشور که رقیب اقتصادی محسوب می شوند بر سر راهبردهای اقتصادی منطقه خلیج فارس هم اختلاف نظر دارند.

امارات که خود را اقتصاد برتر خلیج فارس می داند در سالهای اخیر با مطرح شدن طرح پول واحد شورای همکاری خلیج فارس استقرار دبیر خانه پول واحد را در کشور خود خواستار شده است اما مخالفت عربستان با خواست امارات نه تنها منجر به تیرگی روابط فیمابین شد بلکه موجب شد امارات از پول واحد شورای همکاری خارج شود و طرح را عقیم کند.

اما نکته حائز اهمیت آن است که شدت اختلافات و جبهه گیری مسوولان عربستان و امارات علیه یکدیگر تنها به عرصه های دیپلماتیک محدود نمی شود و از سال گذشته گریبانگیر شهروندان دو کشور نیز شده است.

سال گذشته اقدام تلافی جویانه ریاض در محدود کردن ورود اتباع امارات به خاک عربستان موجب شد تا آتش زیر خاکستر بار دیگر شعله ور شود و دو کشور علیه هم موضع گیری کنند.

اماراتی ها هم در پاسخ بیکار ننشستند و چند ماه قبل یک کشتی عربستانی را به اتهام ورود به آبهای امارات به گلوله بستند و غرق کردند.

از سوی دیگر در هفته های اخیر هم از مرز زمینی عربستان و امارات موسوم به گذرگاه الغویفات خبر می رسد که عربستانیها مانع ورود صدها کامیون ترانزیت امارات به خاک کشور خود شده اند.
گزارشهای رسیده حاکیست جلوگیری مرزبانان سعودی از ورود کامیونهای اماراتی صفی 35 کیلومتری را از کامیونها رقم زده است.
 

اما اینکه تشدید اختلافات امارات و عربستان به کجا کشیده خواهد شد موضوعیست که گذر زمان آن را مشخص خواهد کرد ؛ به ویژه آنکه غربیها و به ویژة آمریکا با توجه به منافعی که در هر دو کشور دارد توان جانبداری جدی از هیچ کدام از این دو کشور را ندارند و دیگر کشورهای عربی شورای همکاری خلیج فارس هم گرچه بیشتر هوادار امارات در درگیریهای مرزی هستند اما به علت سنگینی سایه عربستان در حوزه جنوبی خلیج فارس سکوت را ترجیح می دهند.

[ چهارشنبه 89/1/18 ] [ 12:18 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
زوج جوانی به خاطر رابطه زن با نامادری‌اش از هم جدا شدند.‌

به نوشته «آفتاب یزد» به نقل از فارس، زوج جوانی با حضور در شعبه 268 مجتمع قضایی خانواده ونک، ‌درخواست طلاق توافقی خود را به رئیس این شعبه ارائه کردند. ‌

زن جوان درباره علت تصمیم به طلاق، به قاضی عموزادی رئیس شعبه 268 گفت: مادر من 3 ‌سال قبل فوت کرد و پدرم مدتی بعد از آن دوباره ازدواج کرد. ‌وی ادامه داد: من با نامادری خود رفت‌وآمد دارم ولی شوهرم از این رابطه راضی نیست و اجازه ‌نمی‌دهد من به خانه پدرم بروم. ‌

زن جوان با بیان اینکه 9 ماه از ازدواج آنها گذشته است، گفت: همسرم به شدت بداخلاق است و این ‌موضوع بهانه‌ای شده است برای بیشتر اذیت کردن من و به همین دلیل من را مجبور به طلاق کرده ‌است. ‌

شوهر این زن نیز گفت: من به هیچ وجه اجازه نمی‌دهم همسرم با نامادری خود رابطه داشته باشد و ‌به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم به صورت توافقی از هم جدا شویم.

زن جوان نیز با بیان اینکه دیگر حاضر به زندگی با این مرد نیست، ادامه داد: من هم مهریه 314 سکه‌ای ‌خود را در قبال صدور حکم طلاق می‌بخشم. ‌قاضی عموزادی نیز بعد از شنیدن اظهارات این زوج، حکم طلاق توافقی آنها را صادر کرد. ‌

[ چهارشنبه 89/1/18 ] [ 12:18 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
گردشگران زنی را از غرق شدن در رودخانه زاینده رود ، نجات دادند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، فرمانده کلانتری بخش سامان گفت: این زن 42 ساله به علت سهل انگاری از روی پل زمانخان به ارتفاع 10 متر به داخل رودخانه زاینده رود سقوط کرد ولی با کمک گردشگران نجات یافت .

پل زمانخان یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری چهارمحال وبختیاری است که در 35 کیلومتری شهرکرد قرار دارد.
[ چهارشنبه 89/1/18 ] [ 12:17 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
روزنامه گل نوشت:

سال جدید برای مدافع ملی‌پوش سپاهان اصلا خوش‌یمن نبوده است. هادی عقیلی در بازی رفت سپاهان مقابل پاختاکور به دلیل برخورد با بازیکن حریف دچار پارگی لب شد و مجبور شد با بخیه‌هایی که در ناحیه صدمه دیده‌اش وجود داشت بازی برگشت را برای تیمش به میدان برود.

عقیلی در شروع نیمه دوم بازی سپاهان مقابل استیل‌آذین از زمین بازی اخراج شد و این اتفاق در شرایطی افتاد که شاگردان قلعه‌نویی نیمه اول را با برتری به رختکن رفته بودند. 10 نفره شدن سپاهان باعث شد استیل‌آذینی‌ها فشار برای جبران نتیجه را بیشتر کنند و تیم اصفهانی در نهایت بدون کسب امتیاز زمین را ترک کند.

 این موضوع باعث شد پیکان انتقادات را به سمت هادی عقیلی نشانه رود. البته این تمام بدبیاری‌های عقیلی در سال جدید نبوده است.

یکشنبه خبری روی خروجی یکی از سایت‌ها قرار گرفت که طبق آن عقیلی هنگام عزیمت با سپاهان به تهران با یک خانم غریبه در کافی‌شاپ فرودگاه اصفهان دیده شده و از سوی ماموران حراست مورد سوال قرار می‌گیرد و در نهایت کار به درگیری فیزیکی می‌کشد. البته سایتی که این خبر را انعکاس داده بود در آن اسمی از هادی عقیلی نبرد اما کدهایی داد که کاملا مشخص بود منظورش این بازیکن است. با این حال عقیلی اتفاقی که در فرودگاه اصفهان برای او افتاده را تایید کرده و درصدد رفع اتهام از خود برآمده است.

از بازی با استیل‌آذین شروع کنیم.

بازی خوب پیش می‌رفت که تصمیمات اشتباه داور در نیمه دوم همه‌چیز را به هم ریخت. اخراج من و قلعه‌نویی باعث شد تیم ما از هم بپاشد. نیمه دوم با اخراج زود‌هنگام من آغاز شد و همین موضوع جو منفی بسیار بدی در تیم حاکم کرد. سپاهان در نیمه اول خیلی خوب بازی کرد و همه این مساله را دیدند.

فکر می‌کنی داور در اخراج تو اشتباه کرد؟

فکر می‌‌کنم توپ بالای سر من و غلامی بود و هر دو ما در حال نگاه کردن توپ بودیم. برای همین برخوردی با هم داشتیم و هر دوی ما به زمین افتادیم ولی داور تصمیم گرفت که مرا اخراج کند. معتقدم تصمیم داور در این صحنه کاملا اشتباه بود.

در این فصل بارها این مساله عنوان شده که داوری‌ها به سود سپاهان بوده است...

من همیشه معتقد بوده‌ام که اشتباهات داوری عمدی نیست. به نظر من آنهایی که چنین نظری دارند حداقل با اتفاقات بازی ما مقابل استیل‌آذین تغییر عقیده دهند.

از خبری که در برخی سایت‌ها و روزنامه‌ها در خصوص تو عنوان شده بود اطلاع داری؟

اگر منظورتان اتفاقی است که در فرودگاه اصفهان افتاد، بله خبر دارم. من نمی‌خواهم جانماز آب بکشم، مختصر می‌گویم که خدا جای حق نشسته است. من همیشه حلقه‌ام دستم است و عکس بچه‌ام روی گوشی‌ام است. از طرفی معمولا همسرم مرا تا فرودگاه همراهی می‌کند.
اما در خبر آمده بود که تو با یک خانم غریبه در کافی‌شاپ فرودگاه اصفهان در حال گفت‌وگو بوده‌ای...

اصلا فرودگاه اصفهان کافی‌شاپ ندارد. آن خانم، همسر یکی از دوستان من بود که در لیست انتظار قرار داشت و از من خواست که برای او بلیت تهیه کنم. من هم موضوع را به سرپرست تیم‌مان گفتم تا اگر شود به او کمک کنیم. در ضمن اگر خانمی بخواهد صحبت کند دیگر من مقصر نیستم.

بنابراین تاکید داری که مرتکب اشتباهی نشده‌ای؟

من فقط می‌خواهم به کسانی که به این موضوع دامن زدند یاد‌آوری کنم که خدایی وجود دارد و بعد از مرگ‌شان باید پاسخگوی اعمال‌شان باشند. آبروی مسلمان از حج واجب‌تر است و اینکه افرادی با آبروی من بازی کردند درست نیست. ما به هنگام سفر با لباس فرم سپاهان هستیم و مگر می‌شود در این شرایط من با خانم غریبه در کافی‌شاپ باشم. من چند سال است که در این فوتبال حضور دارم و همه مرا می‌شناسند. از طرفی کادر‌فنی سپاهان دو میز آن طرف‌تر از من نشسته بود و واقعا چه کسی در این وضعیت چنین خطایی مرتکب می‌شود.

پس چرا در مقابل حراست فرودگاه از خودت دفاع نکردی و حقایق را نگفتی؟

من اصلا نمی‌دانم آنها چه کسانی بودند. فکر می‌کنم این موضوع برنامه‌ریزی شده بود و این افراد می‌خواستند هرطور شده به من گیر بدهند.

قصد شکایت از آن افراد را هم داری؟

یکی از خود این آقایان به من گفت که تو بازیکن آبروداری هستی و برو شکایت کن اما من واقعا نمی‌خواهم این موضوع را ادامه دهم و فکر می‌کنم مسوولان باشگاه پیگیر موضوع هستند. این افراد صادقانه برخورد نکردند و من مطمئنم که جایی چوب این موضوع را می‌خورند. ما که کسی را نداریم و تنها امیدمان به خداست.

با باخت سپاهان مقابل استیل‌آذین هنوز هم از قهرمانی سپاهان مطمئنی؟

خدا را شکر که تیم‌های رقیب ما هم نتیجه نگرفتند. ما می‌توانستیم فاصله را بیشتر کنیم اما همین که کمتر نشد باز هم خوب است. در قهرمانی سپاهان هم هیچ شکی ندارم.
مطالب مرتبط

[ چهارشنبه 89/1/18 ] [ 8:59 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
پس از انتصاب حسین رضازاده، صدور احکام چهار ساله برای برخی مسئولان این فدراسیون جزو اقداماتی جالبی بود که توسط سرپرست این فدراسیون که حکم خود وی شش ماه اعتبار قانونی دارد، صورت پذیرفت تا مشخص شود چه میزان تسلط به ابتدایی ترین امور یک فدراسیون در این مجموعه موج می‏زند اما این تمام ماجرا نبود...
دوازده تن از کارمندان با سابقه فدراسیون وزنه برداری در بخش‏های اداری و مالی این فدراسیون به حکم حسین رضازاده اخراج شدند تا این مجموعه برگی دیگر از شیوه‏های نوین اصلاح ساختار مدیریتی را در این مجموعه شاهد باشد.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ پس از انتصاب حسین رضازاده، صدور احکام چهار ساله برای برخی مسئولان این فدراسیون جزو اقداماتی جالبی بود که توسط سرپرست این فدراسیون که حکم خود وی شش ماه اعتبار قانونی دارد، صورت پذیرفت تا مشخص شود چه میزان تسلط به ابتدایی ترین امور یک فدراسیون در این مجموعه موج می‏زند.

اما این تمام ماجرا نبود و در کنار انتصابات دسته‏ای سرپرست فدراسیون که حکایت از انتخاب قریب الوقوع رضازاده در مجمع انتخاباتی سه ماهه اول سال جاری این فدراسیون دارد، دو جین یا به عبارت روان تر دوازده کارمند این فدراسیون که تنی چند از ایشان چندین سال سابقه مستمر فعالیت با این مجموعه را داشتند، اخراج شدند.

[ چهارشنبه 89/1/18 ] [ 8:58 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
تشییع پیکر مرحوم رضا کرم‌رضایی







































[ چهارشنبه 89/1/18 ] [ 8:57 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از ارایه و بررسی طرحی در شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت ساماندهی تعطیلات موجود کشور به ویژه تعطیلات نوروزی و تابستانی خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین محمدیان در گفت‌وگو با ایسنا،‌ با اشاره به نامگذاری سال 1389 با عنوان «همت مضاعف و کار مضاعف»، یکی از عوامل اصلی تضعیف همت‌ها را تعطیلات زیاد در کشور عنوان کرد و گفت: برای تحقق همت مضاعف در ابتدا باید عوامل تضعیف‌کننده همت‌ها را شناسایی و از بین برد و پس از آن به تقویت عوامل افزایش همت پرداخت.

وی افزود: یکی از مواردی که در فضای جامعه باعث رخوت شده و اراده‌ها را تضعیف و به فرهنگ کار آسیب وارد می‌کند، تعطیلات فراوان، خصوصا تعطیلات پشت سر هم و طولانی است. وقتی به صورت یک‌باره سه هفته کشور تعطیل می‌شود تا دوباره روح کار ایجاد شود چند روز دیگر طول می‌کشد. بنابراین ممکن است با توزیع تعطیلات مقداری از مشکلات کم و رخوت کمتری ایجاد شود.

محمدیان تاکید کرد: برای جامعه‌ای که بخواهد عقب‌ماندگی‌های چند صد ساله خود را جبران کند و خود را به سرعت تحولات جهانی رسانده و از آن پیشی گیرد، تحمل این همه تعطیلات دور از انصاف است. بنابراین دلسوزان جامعه و طراحان برنامه‌های کلی جامعه باید به این نکته توجه کنند که آیا با این همه تعطیلات می‌توان به آن جهش مورد نظر رسید یا نه.

وی با تاکید بر این که موضوع کاهش تعطیلات کشور با بخشنامه و مباحث این چنینی حل نمی‌شود، تصریح کرد: این که به کارمند خود بگوییم حتما باید هفته دوم عید سر کار باشد، مشکل موجود حل نمی‌شود. وقتی بستر کار وجود ندارد، آمدن کارمند در سر کار نیز نتیجه‌ای ندارد، جز اتلاف وقت و امکانات.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها همچنین با اشاره به تعطیلی آموزش عالی و آموزش و پرورش به عنوان دو عنصر اساسی کشور با بیشترین مخاطب در روزهای تعطیل، گفت: بدون ساماندهی تعطیلات آموزش عالی و آموزش و پرورش، بستر حل مشکل تعطیلات فراهم نخواهد شد. در واقع این موضوع نیازمند یک بررسی بیشتر است و باید راهکارهای جدیدتر تعریف شود که امیدارم این موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی به شکل کارشناسانه‌تر پیگیری شود.

محمدیان در ادامه به تعطیلات طولانی مدت تابستان نیز اشاره کرد و گفت: تعطیلات تابستان به صورت مخفی است، ولی چون همانند عید نیست کمتر به آن توجه می‌شود. در تابستان جوانان ما که سرمایه‌های اصلی کشورند،‌ یک باره سه تا چهار ماه کاملا تعطیل می‌شوند. اما جای این سوال مطرح است که مگر می‌شود کسانی که دنبال رشد و ارتقا کشورند این همه تعطیلات داشته باشند؟

وی اظهار کرد: به غیر از تعطیلات تابستانی آموزش و پرورش، اکثر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور نیز در تابستان تعطیل هستند، در صورتی که به غیر از سه چهار استان کشور، مابقی استان‌ها در تابستان می‌توانند فعال باشند که در این زمینه نیز باید راهکاری اندیشیده شود.

وی با بیان این که در زمینه تعطیلات موجود کشور یک طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شده است و دبیرخانه شورا نیز بر روی آن در حال فعالیت است، تصریح کرد: لذا علاوه بر تعطیلات نوروزی و تابستانی، در زمینه تعطیلاتی که در طول سال به عناوین و مناسب‌های مختلف مطرح می‌شود نیز باید تجدیدنظر شود، چراکه این تعطیلات فرصت‌های زیادی را از کشور سلب می‌کند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در خاتمه و در عین حال با تاکید بر این که البته مردم نیازمند نشاط و شادابی نیز هستند، گفت: باید الزام کنیم که افراد از مرخصی‌های خود نیز استفاده کنند، ولی این مرخصی‌ها باید در طول سال تقسیم و توزیع شود تا چرخ کشور تعطیل نشود و کشور حالت تعطیلی به خود نگیرد.
[ چهارشنبه 89/1/18 ] [ 8:55 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
 وجود آنکه رسانه‌های منطقه‌ کردستان عراق در روزهای گذشته، از اقدام هولناک یک مسئول نظامی حزب پارت دمکرات کردستان در شهر کرکوک پرده‌ برداشتند، هنوز نسبت به این موضوع کار مؤثری انجام نگرفته است.

به ‌گزارش «تابناک»، سایت «سبه» ارگان رسمی حزب «گوران» در گزارشی آورده‌ است: فرزند یکی از مسئولان بلند پایه‌ نظامی شهر کرکوک که‌ عضو برجسته‌ حزب پارت دمکرات کردستان است، به‌ خانه‌ یکی از شهروندان کرد شهر کرکوک حمله‌ کرده‌ و به‌ دلیل علاقه‌ ای که‌ به‌ زن صاحب خانه‌ داشته‌ وی را با زور و تهدید مورد تجاوز جنسی قرار می‌دهد.

«پشتیوان عمر»، همسر این زن در گفت‌وگو با سایت سبه،‌ شرح حال خود را این گونه‌ توصیف کرد: من کارمند دفتر اتحادیه‌ میهنی کردستان(حزب جلال طالبانی) در شهر کرکوک هستم، کار من به‌ گونه‌ای است که‌ باید یک هفته‌ در محل کار و یک هفته در خانه‌ باشم. یک روز پس از پایان کار به‌ خانه‌ برگشتم و متأسفانه با وضعیت بحرانی و تأسفبار همسرم روبه‌رو شدم که با پافشاری من، ماجرا را بازگو کرد و البته گفت که تهدید شده است که اگر سخنی بگوید، هر دوی ما را خواهند کشت.

پشتیوان که‌ با گریه‌ و بعض به‌ سخنانش ادامه‌ می‌داد، به نقل از همسرش گفت: شبی که‌ شما خانه‌ نبودی، نیمه‌های شب، سه‌ نفر با اسلحه‌ و لباس‌های نظامی وارد خانه‌ شدند؛ یکی از آنها «ر.ج»، فرزند سرلشکر «ج» مسئول بلندپایه‌ حزب دمکرات بود و دو نفر دیگر محافظان او بودند. آنها به‌ زور من را به‌ یکی از اتاق‌ها بردند و من را تا صبح مورد تجاوز جنسی قرار داده‌ و از من نیز فیلم گرفتند و تهدید کردند که‌ در صورت بازگو کردن این ماجرا، فیلم را منتشر کرده‌ و من را نیز خواهند کشت.

پشتیوان پس از شنیدن این ماجرا فورا به‌ کلانتری عروبه‌ رفته‌ و از این مسئول نظامی شکایت می‌کند. پلیس نیز پس از بررسی‌های فراوان، از سرلشکر «ج» خواسته‌ فرزند خود را تحویل مقامات قضایی دهد؛ اما «ج» فرزند خود را تحویل نداده‌ و با احضار پشتیوان و دادن پول هنگفت به‌ وی از او می‌خواهد از شکایت خود صرف نظر کند، ولی پشتیوان پول را رد کرده‌ و بر شکایت خود اصرار ورزیده‌ است.

همسر این زن در ادامه‌ افزود: پس از اینکه‌ من این پول هنگفت را رد کرده‌ و بر شکایت خود پافشاری کردم، هفته‌ گذشته،‌ در حالی که‌ در بازار شهر کرکوک مشغول خرید میوه‌ بودم، سه‌ ماشین نظامی با شیشه‌های دودی جلوی دید همه‌ مردم من را به‌ زور به‌ داخل یکی از ماشین‌ها هل داده‌ و به‌ مکان نامعلومی منتقل کردند.

آنها چهار روز پی در پی مرا به شدت تحت شکنجه‌ جسمی و روحی قرار‌ داده‌ و از من می‌خواهند که‌ از شکایت خود صرف نظر کنم، اما من این درخواست را رد کردم.

پس از اینکه‌ رئیس کلانتری عروبه‌ از ناپدید شدن من آگاه می‌شود، به‌ سرلشکر «ج» زنگ زده‌ و به‌ وی می‌گوید که‌ باید هر چه‌ زودتر پشتیوان را آزاد کند، در غیر این صورت تمامی روزنامه‌ها را از این ماجرا آگاه‌ خواهد کرد.

سرلشکر «ج» در این مدت با درست کردن پاپوش و تهمت‌های ناروا برای پشتیوان به‌ رئیس کلانتری عروبه‌ اطلاع می‌دهد که‌ پشتیوان به‌ جرم همکاری با گروهای تروریستی دستگیر شده‌ و به‌ هیچ وجه‌ آزاد نخواهد شد و به‌ زودی حکم اعدام وی نیز صادر خواهد شد.

مادر پشتیوان نیز که‌ از این وضعیت فرزند خود آگاه می‌شود، نزد بسیاری از مسئولان حزب اتحادیه‌ میهنی کردستان رفته‌ و از آنها می‌خواهد که‌ فرزند خود را که‌ کاملا بی گناه‌ است و تنها مورد ظلم قرار گرفته،‌ آزاد کنند؛ اما مسئولان حزب اتحادیه‌ به‌ مادر پشتیوان می‌گویند، ما می‌دانیم که‌ فرزند شما در جریان انتخابات پارلمانی عراق به‌ حزب ما رأی نداده؛‌ پس برای او کاری هم انجام نمی‌دهیم.

مادر پشتیوان از تلاش‌های خود دلسرد نشده‌ و سرانجام‌ موفق می‌شود پشتیوان را از زندان سرلشکر «ج» آزاد کند.

پشتیوان در پایان گفت: پس از آزادی به‌ کلانتری عروبه‌ رفتم تا وضعیت شکایت خود را بررسی کنم؛ اما رئیس کلانتری به‌ من گفت: کسانی که‌ تو از آنها شکایت کردی و زن تو را جلوی دیدگان فرزندانت مورد تجاوز جنسی قرار دادند، بالاتر از قانون هستند و هیچ کس نمی‌تواند آنها را دستگیر کند و ما نیز مجبور شدیم شکایت تو رو به‌ سطل آشغال بیندازیم.

سرلشکر «ج» نیز پس از اینکه‌ درمی‌یابد هنوز پشتیوان مشغول تلاش برای شکایت خود است با فرستادن پیامی به‌ پشتیوان به‌ وی می‌گوید که‌ تنها یک هفته‌ فرصت دارد،‌ برای همیشه‌ شهر کرکوک را ترک کند، در غیر این صورت، همه خانواده‌ وی را خواهد  کشت.

هم اکنون نیز پشتیوان از ترس جان خانواده‌ خود در مکانی نامعلوم پنهان شده‌ است.

با وجود انتشار این جنایات در بیشتر روزنامه‌های منطقه‌ کردستان، تا کنون حزب دمکرات کردستان در برابر این جنایات سکوت کرده‌ و هیچ واکنشی نشان نداده‌اند.

گفتنی است، اکنون فضایی همراه با نگرانی در میان فعالان اجتماعی کردستان عراق ایجاد شده است، زیرا بر پایه سنن و باورهای مردم کرد، چنین کاری از قبح بسیار بالایی برخوردار بوده و اگر چنین ساختار شکنی‌هایی با پشتیبانی نیروهای اجرایی و کارگزاران اقلیم نیز همراه شود، باید منتظر هرج و مرج و افزایش جرم و جنایت در این منطقه بود.


[ سه شنبه 89/1/17 ] [ 2:55 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 82
بازدید دیروز: 208
کل بازدیدها: 1655956