سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
خبرآنلاین نوشت:

این روزها نام رزا اوتانبایوآ در صدر خبرهای رسانه های جهانی است . اما او که حالا گفته می شود انقلاب مخملی قرقیزها در سال 2005 را با سرنگونی دولت باقی اف به پایان رسانده کیست؟


اوتانبایوآ، زنی که انقلاب مخملی قرقیزستان را تمام کرد/تصویر

رزا اوتانبایوا رئیس دولت انتقالی قرقیزستان که روز پنجشنبه این سمت را عهده دار شد در بیست و سوم اوت سال هزار و نهصد و پنجاه در شهر اوش در جنوب قرقیزستان بدنیا امد. او در سال هزار و نهصد و هفتاد و دو از دانشکده فلسفه دانشگاه ایالتی مسکو فارغ التحصیل شد.

اوتانبایوا بعدا به مدت شش سال سمت هایی را در دانشگاه ملی دولتی قرقیزستان از جمله استاد ارشد و رئیس دپارتمان فلسفه برعهده گرفت. حیات سیاسی اوتانبایوا در سال هزار و نهصد و هشتاد و یک و زمانی که به عنوان دبیر دوم حزب کمونیست شورای منطقه ای لنین در شهر فرونز ( بیشکک کنونی) خدمت می کرد شروع شد. اوتانبایوا چندین بار به عنوان وزیر خارجه قرقیزستان انتخاب شد و اولین و تنها وزیر خارجه زن تاریخ این کشور به حساب می اید.

او در سال هزار و نهصد و نود و هفت از وزارت خارجه قرقیزستان استعفا داد. اوتانبایوا در فاصله سالهای هزار و نهصد و نود و هشت تا دو هزار و یک اولین سفیر قرقیزستان در انگلیس بعد از فروپاشی شوروی بود. در فاصله سالهای دو هزار و دو تا دو هزار و چهار نام اوتانبایوا اغلب در ارتباط با مناقشه سال دو هزار و یک گرجستان - ابخازی مطرح می شد.

او در این دوره به عنوان رئیس هیئت ویژه سازمان ملل در گرجستان فعالیت می کرد. اوتانبایوا از جمله چهره های کلیدی انقلاب رنگی قرقیزستان در سال دو هزار و پنج بود که به سرنگونی حکومت رئیس جمهور وقت عسکر اقایف منجر شد. به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری ریانوستی ،اوتانبایوا در سال دو هزار و هفت عضو پارلمان قرقیزستان شد.

[ شنبه 89/1/21 ] [ 8:43 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
یک کارشناس مسکن گفت: کاهش بیشتر قیمت ملک و زمین نه تنها از نظر علم اقتصاد غیر قابل قبول است، بلکه با توجه به اتفاقات حوزه مسکن نیز غیر قابل پذیرش است.

بیت الله ستاریان ـ عضو هیت علمی دانشگاه تهران ـ در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که آیا کاهش بیشتر قیمت مسکن امکان پذیر است؟ گفت: این‌که گفته می‌شود قیمت مسکن در سال جاری باز هم کاهش می‌یابد، حرفی غیر کارشناسی و غیر علمی است.

وی ادامه داد: طی مدتی که رکود حاکم بوده، فقدان توان خرید باعث شده قیمت‌ها به همان میزان باقی بماند و افزایش نیابد، بنابراین این‌که بگوییم قیمت ملک کاهش یافته یا آن را کاهش دادیم، ارزیابی کاملا نادرستی است و در صورتی که این فرض را قبول کنیم، باید بپذیریم که رشد اقتصادی ما قرار است منفی شود.

او با بیان این‌که کاهش در روند افزایش قیمت مسکن و کاهش قیمت مسکن با هم متفاوت هستند، تصریح کرد: کاهش در روند افزایش امری منطقی و قابل قبول است؛ بدین معنا که از افزایش سرسام آور قیمت مسکن جلوگیری می‌شود.

وی با بیان این‌که کاهش قیمت مسکن حرفی عامیانه است، اظهار کرد: در شرایط فعلی بخش مسکن در حوزه خرید و فروش و تولید در اوج دوران رکود قرار دارد.

ستاریان خاطرنشان کرد: بخش تولید و بخش خرید و فروش مسکن همواره هم سو هستند؛ به طوری که اگر در یک بخش رکود حاکم باشد، به طور قطع در بخش دیگر نیز رکود حاکم است و برعکس.

او افزود: رکود موجود در بخش مسکن ناشی از حذف نقدینگی از این بخش است، چرا که قدرت خرید و در پی آن تقاضای موثر نیز کاهش یافته و باعث شده که معاملات صورت نگیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که خطر بسیار شدیدی بخش مسکن را تهدید می‌کند، گفت: طی دو سال گذشته تولید چندانی در این بخش صورت نگرفته است و اگر شرایط در سال جاری طبق روال گذشته ادامه یابد و سیاست‌های گذشته در پیش گرفته شود، همچنان تولید نخواهیم داشت. این در حالیست که مانور و فشار وزارت مسکن و شهرسازی بر طرح مسکن مهر نیز تاثیری بر تولید نخواهد داشت.

وی با بیان این‌که سالانه بیش از یک میلیون واحد مسکونی نیاز داریم، اضافه کرد: اگر طرح مسکن مهر به طور کامل موفق شود، سالانه 200 هزار واحد مسکونی ساخته می‌شود.

این کارشناس به انباشت تقاضا اشاره و تصریح کرد: عدم تولید سالانه حدود یک میلیون واحد مسکونی طی دو سال گذشته، انباشت تقاضا را به دنبال دارد و به معنای عقب افتادن از تولید است.

او صنعت مسکن و ساختمان را از بزرگترین صنایع کشور دانست و با بیان این‌که حدود رونق 80 درصد اقتصاد کشور در گرو فعال بودن بخش ساختمان است، اظهار کرد: در شرایطی که بخش ساختمان در رکود به سر می‌برد، 80 درصد اقتصاد کشور نیز در رکود به سر می‌برد که فاجعه است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا رونق و همچنین افزایش قیمت مسکن با هم رخ می‌دهند؟ گفت: این دو امر همواره هم سو بوده‌اند، بنابراین دولت نباید به دنبال کاری غیر علمی باشد و بگوید که تولید را افزایش داده و همچنین در بازار رونق ایجاد ‌کرده، اما قیمت‌ها افزایش نمی‌یابد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران ادامه داد: اگر عرضه و تقاضا متعادل شود، آنگاه افزایش شدید قیمت نخواهیم داشت، اما در شرایطی که فاصله بین عرضه و تقاضا زیاد است، همیشه با افزایش قیمت رو به رو می‌شویم، مگر این‌که به جای تقاضای مطلق، تقاضای موثر کاهش یابد و در بازار رکود ایجاد شود.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران سیاست زمین صفر که در طرح مسکن مهر به کار گرفته شده را سیاستی ناتوان دانست و گفت: دولت نمی‌تواند با مدیریت دولتی در بخش مسکن فعال شود، چرا که مدیریت دولتی توانایی مدیریت بخش مسکن را ندارد و باید سیاست‌گذاری کرده و کارهای راهبردی را انجام دهد.

وی با بیان این‌که دولت در حال حاضر در حوزه اجرا و مدیریت وارد شده است، اضافه کرد: این روند مانند فعالیت کلیه مدیریت‌های دولتی در دنیا به شکست منجر می‌شود.

به گفته ستاریان، در شرایط فعلی بهترین راهکار این است که دولت برنامه اقتصادی را برای اقتصاد کلان تنظیم کند تا وضعیت مسکن را مشخص کند.

این کارشناس مسکن در پاسخ به این سوال که رکود تا کی ادامه داد؟ تصریح کرد: این امر به برنامه‌های دولت بستگی دارد و اگر با همین روند فعلی ادامه یابد، طی شش ماه آینده باید شاهد رونق باشیم؛ اما اگر سیاست‌های انقباضی تری در پیش گرفته شود، رکود طولانی تر می‌شود.
[ شنبه 89/1/21 ] [ 8:42 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
مدیر مسئول روزنامه ایران با شکایت میرحسین موسوی، سید محمد خاتمی و مهدی هاشمی به دادگاه احضار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در احضاریه‌های جداگانه‌ای که امروز به امضای بازپرس شعبه دوم دادسرای کارکنان دولت به کاوه اشتهاردی ابلاغ شد، قربان بهزادیان‌نژاد با امضای ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی، محمود علیزاده طباطبایی به وکالت از مهدی هاشمی و سیدمحمد خاتمی از مدیر مسئول روزنامه ایران شکایت کردند.

پیش از این فائزه هاشمی، محسن هاشمی، محمد هاشمی و دفتر آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی شکایت‌های جداگانه‌ای را علیه مدیر مسئول روزنامه ایران به دادگاه ارائه کرده بودند.
[ پنج شنبه 89/1/19 ] [ 8:50 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
1)
اگر قصد داشته باشید در سفرتان به شهر بروجرد، سری به خانه آیت‌الله العظمی بروجردی بزنید خیلی هم خوش خیال نباشید که با تابلوهای راهنما به راحتی خانه این مرجع بزرگ شیعه را پیدا کنید. حتی در ورودی شهر ـ آنگونه که مرسوم است ـ تابلویی با این مضمون هم پیدا نمی‌کنید که مثلا «به شهر زادگاه آیت الله العظمی بروجردی خوش آمدید». اگر بخواهید از مردم شهر نشانی بپرسید هم باید کلی بگردید و دور خودتان بچرخید تا از پیرمردی مو سپید آدرس درست را بگیرید. آن وقت سر کوچه‌ای باریک، لابه‌لای درخت‌ها تابلوی کوچکی را می‌یابید که نام بروجردی بر آن نقش بسته است.

در میانه کوچه در چوبی قدیمی مشکوکی می‌بینید که بعید نیست اصل ماجرا باشد.


روی در نوشته‌های پر شماری هست و دخیل‌هایی که ظن شما را تقویت می‌کند.





از اهالی کوچه که بپرسید تایید می‌کنند که اینجا بیت همان مرجع عالیقدر شیعه است. اما در بسته است. امکان بازدید وجود ندارد. اگر حوصله تان سر رفته باشد، نهایتا عکسی با در قدیمی می‌گیرید و می‌روید وگرنه دنبال راهی می‌گردید که وارد خانه شوید. در خانه همسایه را که بزنید و اصرار کنید، لطف می‌کند و شما را به داخل منزل می‌برد. آنچه می‌بینید خانه‌ای است متروکه اما زیبا و آرام با حیاطی دلباز و سرپوشیده با شیشه‌هایی آبی و حوضی در میان.




خانواده‌ای در اتاق‌های ضلع جنوبی زندگی می‌کنند. بقیه اتاق‌های خانه جملگی متروکه‌اند. یا قفل شده‌اند و یا به انباری تغییر کاربری داده‌اند. بوی نا و تارهای عنکبوت در اتاق‌ها، شما را از هر توضیحی بی‌نیاز می‌کنند. ظاهرا تنها در دهه اول محرم و ایام فاطمیه عزاداران به حیاط این خانه راه می‌یابند و بس.



به همین منظور حسینیه‌ای کوچک در طبقه دوم ساختمان مهیا شده.

چشم که بچرخانید منبر آیت الله را هم گوشه‌ای خواهید دید.


به اتاق شخصی ایشان هم می‌توانید سری بزنید که انبوهی از وسایل و خرت و پرت را در خود جای داده است.

این خانه را که با خانه‌های شخصیت‌های دیگر مثل خانه شهریار در تبریز، نیما در یوش، ابوالحسن صبا، و یا خانه موزه‌های شهید مطهری، مرحوم شریعتی، دکتر شهیدی ، دکتر حسابی و شهید چمران مقایسه می‌کنید که با چه وسواس و دبدبه‌ای برای بازدید علاقه مندان مهیا شده و وقتی شان و جایگاه آیت‌الله را با دیگران قیاس می‌کنید، آن وقت است که آرزو می‌کنید ای کاش همان وقت با در، عکسی به یادگار می‌گرفتید و می‌رفتید پی کارتان.

 2)
سیاست سازمان میراث فرهنگی در زمینه حفظ و نگهداری از خانه‌ها معمولا بر محور معماری استوار بوده. از این رو یا خانه‌های اشرافی رجال، اعیان و تجار مورد لطف سازمان قرار می‌گیرد و یا کاخ‌های سلطنتی و خانه شاهان و درباریان. با این حساب به رغم ادعاهای مرسوم، خانه‌های ساده شخصیت‌های مذهبی، علمای دینی یا شخصیت‌های فرهنگی هرگز مورد توجه این سازمان قرار نمی‌گیرند و حتی ثبت ملی هم نمی‌شوند؛ چرا که معماری فاخری ندارند. خانه‌های شخصیت‌هایی چون آیت‌الله کاشانی، آیت الله مدرس، اخوان ثالث، دکتر مصدق، آیت الله بهبهانی، پروین اعتصامی، جلال آل احمد و ... از این دست هستند.

در عوض، خانه امام جمعه تهران و داماد ناصرالدین شاه در ناصر خسرو، خانه‌های کاشان، خانه وثوق الوله، خانه ملک التجار در یزد و حتی خانه رضاشاه در تهران پیش از رسیدن به سلطنت توسط میراث فرهنگی خریداری شده، نگهداری می‌شوند و مورد بازدید قرار می‌گیرند.

خانه‌هایی نظیر دکتر حسابی و حاج امین الضرب و چندتای دیگر توسط خانواده‌ها نگهداری می‌شود و خانه‌هایی چون خانه دکتر شریعتی، شهید چمران و... را هم شهرداری احیا و نگهداری کرده و ربطی به تشکیلات عریض و طویل میراث فرهنگی ندارد.

[ پنج شنبه 89/1/19 ] [ 8:49 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
تابناک اجتماعی ـ پدیده کودکان خیابانی یکی از پدیده‌های اجتماعی است که امروزه متخصصان مددکاری و علوم اجتماعی در ایران به آن می‌پردازند.

به گزارش همشهری، این پدیده معلولی از عوامل گوناگون و درهم پیچیده اجتماعی و اقتصادی است که اگر به نحو شایسته‌ای مورد بررسی و توجه قرار نگیرد، می‌تواند اثرات زیان بخش و غیرقابل جبرانی را در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، فردی، اجتماعی، خانوادگی و انسانی بر پیکره جامعه تحمیل کند. در حال حاضر تهران بیشترین تعداد کودکان خیابانی را در خود جای داده است ولی زمینه گسترش این معضل در شهرهای دیگر از جمله مشهد و قم نیز وجود دارد. در عین حال مراکز استان‌های گلستان، لرستان، فارس و خوزستان تعداد زیادی از این کودکان را در خود جای داده‌اند.

متن کامل این گزارش را در صفحه تابناک اجتماعی بخوانید

[ پنج شنبه 89/1/19 ] [ 8:47 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
وزیرآموزش و پرورش ، جزئیات آزمون استخدامی 40 هزار نیروی انسانی در این وزارتخانه را اعلام کرد .
 

به گزارش واحد مرکزی خبر ، حمید رضا حاجی بابایی گفت : آزمون استخدام در آموزش و پرورش در دو مرحله عمومی و تخصصی برگزار می شود.

وی افزود : در مرحله اول آزمون 120 هزار نفر ، معادل سه برابر ظرفیت مورد نیاز گزینش خواهند شد و در مرحله دوم که آزمون تخصصی است 40 هزار نفر استخدام می شوند.

حاجی بابایی گفت : جذب و استخدام افراد بر اساس نیاز هر استان و ولادت و سکونت در آن منطقه خواهد بود.

وی افزود : افراد جذب شده در فصل تابستان با شرکت در دوره‌های تخصصی، آمادگی لازم را برای خدمت در آغاز سال تحصیلی90-89 کسب خواهند کرد.
[ پنج شنبه 89/1/19 ] [ 8:45 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
دور جدید مذاکرات نفتی و گازی مسئولان شرکت ملی نفت ایران و هیئت بلند پایه چینی برای مشارکت در توسعه 4 میدان نفتی، در تهران آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دور جدید مذاکرات مسئولان شرکت ملی نفت ایران و هیئت بلند پایه نفتی  چین به میزبانی شرکت مناطق مرکزی در تهران آغاز شد.

در این نشست که با حضور علیرضا ضیغمی مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و " شیه شیائون" نماینده تام الاختیار دولت چین آغاز شده پیش بینی می شود مذاکراتی برای سرمایه گذاری و مشارکت شرکتهای چین در توسعه میادین نفت و گاز مناطق مرکزی ایران انجام شود.

علیرضا ضیغمی در گفتگو با مهر با اشاره به آغاز نشستهای متعدد با شرکتهای چینی گفت: اطلاعات مربوط به میادین نفت و گاز ایران در اختیار سرمایه گذاران چینی قرار گرفته است و در حال حاضر بررسی برای سرمایه گذاری بر روی این میدانها توسط چینی ها در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران افزود: پروژه های مهمی همچون NGL 1100 و پروژه میدان گازی گشوی جنوبی به همراه توسعه میادین نفتی همچنین توسعه میادین دی- سفید زاخور در بخش پائین دستی و بالادستی از جمله پروژه هایی است که اطلاعات فنی آن برای سرمایه گذاری در اختیار سرمایه گذاران چینی قرار گرفته است.

این عضو هیئت مدیره شرکت ملی نفت با بان اینکه توسعه این میادین با بهره گیری از منابع داخلی در حال انجام است، اظهار داشت: این آمادگی وجود دارد که در صورت درخواست سرمایه گذاران عملیات واگذاری این پروژه ها انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران می توانند به صورت مستقل یا در قالب کنسرسیوم در این پروژه ها مشارکت داشته باشند.


[ پنج شنبه 89/1/19 ] [ 8:44 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
رییس مرکز آمار فناوری و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در طول سال‌های گذشته وضعیت کار آماری در وزارت آموزش وپرورش بسیار نامناسب بوده است، گفت: پس از افتتاح مرکز آمار وزارت آموزش و پرورش بعد از 8 سال تازه فهمیدیم که 12 میلیون و800 هزار دانش آموز دانش آموز داریم، نه 14 میلیون دانش آموز.

به گزارش ایلنا اسدی‌‌گرمارودی با اشاره به نادرست بودن آمار 14 میلیون دانش‌آموز که پیش از این از سوی وزرا و مسئولان اسبق این وزارتخانه اعلام شده بود گفت: 12میلیون و 800 هزار دانش‌آموز با 128 هزار مدرسه داریم و این آمار که 14 میلیون دانش‌آموز داریم درست نیست چرا که ما 13 میلیون دانش‌آموز هم نداریم.

وی افزود: از این پس مسئولان باید آمار دقیقی از حوزه فعالیت خود داشته باشند و این آمار را به روز در سایت وزارتخانه خواهیم داشت تا هر کسی که بخواهد بتواند آن را ببیند.

گرمارودی از نصب سخت‌افزارهای مورد نظر برای جمع‌آوری آمار در مناطق آموزش و پرورش تمام استانها خبر داد و گفت: این امکانات تا مدارس نیز گسترش می‌یابد به شکلی که اگر امروز 10 دانش آموز ترک تحصیل کردند فردا هشت صبح بتوانیم در سایت آن را ببینم.
[ پنج شنبه 89/1/19 ] [ 8:42 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

دولت1


[ پنج شنبه 89/1/19 ] [ 8:41 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
وزیر امور خارجه با بیان اینکه بحران در آمریکا با ایجاد یک بحران جدید کمرنگ نمی شود و مناسبات جهانی تغییر کرده است، گفت: آمریکا آمده بود در منطقه خاورمیانه اسیر بگیرد ولی خود اسیر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر متکی وزیر امور خارجه در ادامه کنفرانس خبری خود با رسانه های داخلی و خارجی که صبح امروز در وزارت خارجه برگزار شد، درباره تبادل سوخت هسته ای برای رآکتور تهران اظهار داشت: ما سوخت هسته ای تهران را باید تامین کنیم. این نیروگاه برای تولید دارو بوده و صدها هزار نفر به آن نیازمند هستند دولت جمهوری اسلامی ایران سوخت این نیروگاه را به هر شکل ممکن تامین خواهد کرد ولی تبادل سوخت علاوه بر تامین این نیاز یه اقدام اعتماد ساز است که منافع چند جانبه بر آن مترتب است.

وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا خلع سلاح در برگیرنده منع اشاعه سلاح های کشتار جمعی نیز می باشد، گفت: کنفرانس تهران بر خلع سلاح هسته ای متمرکز بوده اما در کنار آن به مسئله سلاح های کشتار جمعی نیز توجه خواهد داشت.

متکی افزود: بحث تدوین کنوانسیون منع اشاعه سلاح های میکروبی در این اجلاس مطرح خواهد شد ولی جمهوری اسلامی ایران بر منع تکثیر و تولید سلاح های هسته ای بیشتر تاکید دارد.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سئوالی درباره نقش سازمان های غیر دولتی و حضور آنها در اجلاس خلع سلاح تهران گفت: در این کنفرانس به نقش سازمان های مردم نهاد نیز تاکید جدی شده و از آنها نیز دعوت به عمل آورده ایم ما به نقش سازمان های غیر دولتی در این زمینه باور داریم و فرهنگ سازی در زمینه خلع سلاح می تواند بسیار موثر باشد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور در زمینه مذاکرات خلع سلاح هسته ای میان آمریکا و روسیه را چندان مهم ندانست و گفت: روسیه و آمریکا از دهه 80 مذاکرات را آغاز کردند ولی این مذاکرات در راستای از رده خارج کردن برخی از سلاح های تاریخ گذشته بوده و توسعه عمودی نسل جدید سلاح های هسته ای همچنان ادامه دارد که البته می تواند به طور جدی در اجلاس تهران در دستور کار قرار گیرد.

متکی در ادامه این نشست خبری درباره موانع تحقق خاورمیانه عاری ازسلاح هسته ای گفت: در سال 1874 میلادی ایران و مصر پیشنهاد خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای را مطرح کردند تنها جایی که این سلاح ها در آن مستقر شده فلسطین اشغالی است که رژیم صهیونیستی در پی برتری جویی منطقه ای صدها کلاهک هسته ای را در این سرزمین مستقر کرده است که به واقع یکی از موانع اصلی خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای محسوب می شود.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سئوالی درباره بازنگری در ان پی تی ، گفت: در اجلاس خلع سلاح تهران بخشی از این موضوع نیز مورد توجه بوده و بخشی دیگر از مواضع جمهوری اسلامی در خصوص بازنگری در ان پی تی طی اجلاس نیویورک مطرح خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه نقاط قوت معاهده ان پی تی در حال امحاء از سوی قدرت های بزرگ است گفت: ما بر این نقاط و تقویت آن تاکید کرده و تلاش خواهیم داشت.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران درباره سخنان اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر نقش آفرینی سازمان کنفرانس اسلامی، خاطر نشان کرد: تاکید رهبر معظم انقلاب برای نقش آفرینی سازمان کنفرانس اسلامی در دفاع از فلسطین بایستی مورد توجه جدی این سازمان قرار گیرد زیرا سازمان کنفرانس اسلامی در حقیقت پس از آتش زدن مسجد الاقصی و با همین هدف تشکیل شده است. ما نیز این سازمان را برای انجام وظیفه قانونی خود تشویق و حمایت می کنیم.

متکی همچنین در رابطه با روابط اقتصادی ایران و چین گفت: روابط ایران و چین طی 5 سال گذشته روند پرشتابی داشته و در این مدت از 10 میلیارد دلار روابط تجاری امروز به حدود 30 میلیارد دلار رسیده و این با درک و احترام متقابل روند رو به رشدی دارد.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی درباره ایجاد بحرانی برای پوشش بحران غرب بر علیه ایران گفت: در مناسبات کنونی جهان شرایط تغییر کرده است و دیگرنمی توان با ایجاد بحران جدیدی بحران سابق را کمرنگ کرد.

وزیر امور خارجه با بیان خاطره ای از آخرین حمله رژیم صهیونیستی به بیروت گفت: در دیداری که با رئیس جمهور لبنان در آن زمان داشتم به وی گفتم که این حمله انشاء الله آخرین حمله رژیم صهیونیستی به لبنان خواهد بود ولی دیدیم که شکست صهیونیست ها در جنگ 33 روزه چه وحشتی به دل آنان انداخت و در پی این شکست رژیم صهیونیستی به نوار غزه حمله کرد تا پوششی برای شکست نبرد 33 روزه باشد ولی در آن حمله نیز با مقاومت نیروهای فلسطینی شکستی به مراتب سنگین تر را متحمل شد.

متکی افزود: شاید در زمانی آمریکا برای شکست اقتصادی خود راهکارهای غیر اقتصادی را دنبال می کرد اما امروز شرایط به آمریکاییان اجازه ورود به بحران دیگر را نمی دهد زیرا آمریکایی ها آمده بودند که در منطقه خاورمیانه اسیر بگیرند ولی خود اسیر شدند و اقبال به اوباما به خاطر همین مسئله بود.

وی در ادامه اظهارات خود تاکید کرد: اینکه آمریکا بخواهد بحران خود را با بحران دیگر حل کند دور از ذهن است ما در منطقه حضور قوی و قانونی خود را داشته و مراقبت های لازم را داریم دستگیری ریگی و آزادسازی عطارزاده نشان داد که هر تحولی در منطقه زیر نظر ماست و اشراف اطلاعاتی کاملی بر منطقه داریم.

وزیر امور خارجه سطح کنفرانس خلع سلاح را به عنوان یک شروع بسیار مناسب عنوان کرد و گفت: ما از این کنفرانس که یک شروع محسوب می شود انتظار خیلی بالایی نداریم ولی حضور صاحبنظران داخلی و خارجی در این اجلاس می تواند سرآغاز خوبی باشد زیرا ایران سعه صدر لازم برای شنیدن مواضع و مصالح جهانی در این زمینه را دارد.
[ چهارشنبه 89/1/18 ] [ 1:59 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 68
بازدید دیروز: 208
کل بازدیدها: 1655942