سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه




[ چهارشنبه 91/11/11 ] [ 1:52 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

شرق:   شش مرد که متهم هستند بعد از ربودن دختری 15ساله بارها به وی تعرض کرده و او را مورد شکنجه قرار داده‌اند، در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه می‌شوند.

روز 20 دی امسال مردی میانسال بعد از اینکه از مدیر مدرسه دخترش شنید فرزندش به مدرسه نرفته است نگران شد و جست‌وجوهایی را برای یافتن «سمیرا» آغاز کرد اما وقتی راه به جایی نبرد، نزد ماموران نیروی انتظامی رفت و طی شکایتی مفقود شدن دخترش را گزارش داد.

 او گفت: «سمیرا در دبیرستان درس می‌خواند، او صبح امروز مثل همیشه به قصد رفتن به مدرسه خانه را ترک کرد اما ساعت یک بعد ازظهر مدیر مدرسه با من تماس گرفت و گفت سمیرا امروز مدرسه نرفته است.»

کارآگاهان بعد از دریافت این شکایت تجسس‌های خود را برای یافتن دختر نوجوان آغاز کردند و این در حالی بود که پدر دختر تماسی مشکوک از مردی ناشناس دریافت کرد. این مرد ناشناس به مرد میانسال گفت دخترش را ربوده است و برای آزادی او پول می‌خواهد.

ماموران بعد از اطلاع از این ماجرا دامنه تحقیقات‌شان را گسترش دادند اما ردی از آدم‌ربایان به دست نیاوردند تا اینکه سمیرا روز 19 بهمن در حالی‌که توانسته بود از چنگ آدم‌ربایان فرار کند به خانه بازگشت و از ماجرای هولناکی که برایش رخ داده بود، پرده برداشت.

دختر 15ساله سپس همراه پدرش به پلیس آگاهی رفت و واقعه را برای ماموران بازگو کرد، او گفت: «صبح روز 20 دی در راه رفتن به مدرسه بودم که یک خودرو نزدیکم توقف کرد و زنی سرش را از شیشه ماشین بیرون آورد و آدرسی را پرسید.

 برای راهنمایی کردن آن زن جلو رفتم که ناگهان مردی که سوار همان خودرو بود به طرفم حمله و با تهدید چاقو وادارم کرد سوار خودرو شوم.»این دختر ادامه داد: «دو مرد و یک زن که مرا ربوده بودند به باغی رفتند و من را داخل یک اتاق کوچک حبس کردند و شماره پدرم را گرفتند تا از آنها باج بگیرند.

در چند روزی که در آن اتاق زندانی بودم دو مرد چند بار به من تعرض کردند، در حالی‌که امیدی به آزادی نداشتم یک روز فرصت مناسبی به دست آوردم و توانستم از آن باغ فرار کنم. من نمی‌دانستم کجا هستم و چطور می‌توانم خودم را به خانه‌مان برسانم. برای همین از سه مرد که در آن اطراف بودم کمک خواستم.

یکی از آنها وقتی حرف‌هایم را شنید، تصور کرد من دختر فراری هستم برای همین پیشنهاد رابطه داد ولی به او توضیح دادم درباره من اشتباه فکر می‌کند او هم به ظاهر قانع شد و من همراه سه مرد سوار خودرو شدم تا مرا به ایستگاه پلیس برسانند و بتوانم از ماموران کمک بگیرم اما در میان راه آنها مرا به ساختمانی نیمه‌کاره بردند و در آنجا همراه مردی دیگر که نگهبان ساختمان بود به من تعرض کردند

.سمیرا در ادامه اظهاراتش گفت: «من یک شب در آن ساختمان نیمه‌کاره زندانی بودم تا اینکه نگهبان ساختمان صبح روز بعد مرا در خیابان رها کرد و به سختی توانستم خودم را به خانه برسانم و ماجرا را برای خانواده‌ام تعریف کنم.»ماموران بعد از شنیدن اظهارات این دختر با توجه به نشانی‌هایی که او از آدم‌ربایان ارایه داد، وارد عمل شدند و توانستند بعد از چند روز تحقیق هر شش مرد را که در دو مرحله این دختر را ربوده بودند، دستگیر کنند.

پس از آن چون موضوع اتهام این افراد تجاوز به عنف بود، پرونده در اختیار قضات شعبه 77 دادگاه کیفری استان تهران قرار گرفت. این متهمان به زودی محاکمه می‌شوند و از خود در برابر اتهام آدم‌ربایی و تعرض دفاع خواهند کرد.


[ چهارشنبه 91/11/11 ] [ 1:51 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

اواخر ماه گذشته ، عصر ایران یک فراخوان عمومی اعلام کرد و طی آن از کاربران اینترنت خواست کسانی که برای ریاست جمهوری مناسب می دانند را پیشنهاد و از آنان برای کاندیداتوری دعوت کنند.

یک سال دیگر در همین روزها ، انتخابات ریاست جمهوری در کشور ، برای جایگزینی محمود احمدی نژاد برگزار خواهد شد. البته این به شرطی است که احمدی نژاد در این مدت باقی مانده ، همچنان رئیس جمهور بماند و کار به انتخابات زودهنگام نکشد.

دو دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد ، در کنار همه خوب و بدهایش ، این تجربه گرانسنگ را ، هم برای مردم و هم برای نظام به همراه داشت که برای سپردن پستی به اهمیت ریاست جمهوری ، باید سراغ کارآزمودگان و امتحان پس داده ها رفت و رخصت نداد جایگاه رفیع ریاست جمهوری ، محلی برای آزمون و خطا و تنش های دائمی باشد.

هم از این روست که انتخابات سال 1392 ، محکی است تا مشخص گردد که این تجربه ی گران به دست آمده ، تا چه اندازه می تواند مورد بهره مندی واقع شود و از تنور انتخابات ، نانی نه خام و خمیر و نه سوخته و سوزنده ، بلکه برشته و خوش خوراک برای ملت ایران بیرون آید.

هر چند تجریه ثابت کرده است که انتخابات در ایران ، تا هفته های پایانی و گاه تا روزهای واپسین قابل پیش بینی نیست و بارها همه چیز در دقیقه 90 دستخوش تغییر شده است ، اما دستکم می توان در خصوص افرادی که بالقوه می توانند سکاندار کشتی ریاست جمهوری باشند ، گمانه زنی کرد و از هم اکنون درباره شان سخن گفت و از ایشان پرسش کرد و کارنامه شان را سنجید و تأمل و سبک سنگین کرد.

کمترین فایده پرداختن به کاندیداهای بالقوه این است که مردم در ایام منتهی به انتخابات ، مرعوب موج تبلیغات و غلیان احساسات نمی شوند و بر اساس نتایج بررسی های چند ماهه دست به انتخاب می زنند.

در فراخوان مذکور آمده بود: در برخی کشورها مانند آمریکا ، کاندیداهای ریاست جمهوری - دستکم دو کاندیدای اصلی - از ماه ها پیش کاملاً مشخص هستند و در طول چند ماه منتهی به انتخابات ، مردم می توانند با تأمل و مقایسه ، به جمع بندی برسند و رأی دهند.

از آنجا که در ایران به دلایل متعدد ، تا زمان اندکی مانده به انتخابات ، هنوز ترکیب کاندیداها مشخص نیست و حتی گاه در روز پایانی ثبت نام نیز چهره های جدیدی به رقابت می آیند ، بی مناسبت نیست که رسانه ها متکفل این خلأ باشند و فضا را برای بررسی هوشمندانه و البته منصفانه کاندیداهای بالقوه فرهم سازند.

از این رو ، در گام اول پیشنهاد می شود کاربران سایت ،اسامی افرادی که به نظرشان می توانند کاندیدای ریاست جمهوری شوند و مهم تر از آن ،در مقایسه با بقیه - ولو نسبی - شایستگی تصدی این پست را دارند ، معرفی و پیشنهاد کنند و نام فرد یا افراد مورد نظر را در زیر همین خبر برایمان بفرستند.

آن فراخوان بیش از 30 هزار بار کلیک خورد و افراد متعددی به عنوان گزینه های پیشنهادی مردم ، نام برده شدند.

البته دو نکته در فراخوان مطرح شده بود که خوشبختانه از سوی اکثر شرکت کنندگان در آن رعایت شد ؛ آن دو نکته عبارت بودند از:
1- نام افرادی را بفرستید که واقعاً امکان کاندیداتوری آنها وجود دارد.
ممکن است مد نظرتان شخص یا اشخاصی باشند که گزینه های مناسبی هستند ولی در عمل امکان کاندیداتوری نخواهند داشت. سعی مشترک همه ما در معرفی گزینه ، "واقع گرایی" است نه "شعار زدگی" . واقعیت های موجود را فراموش نکنیم.

2- حداکثر نام سه نفر را به ترتیب اولویت بنویسید.

نتایج

بررسی اسامی رسیده نشان می دهد که افراد متعددی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری پیشنهاد شده اند.
برخی از این اسامی ، در کامنت های مختلف ، بسیار تکرار شده اند و تکرار برخی دیگر ، اندک شمار بوده است.

بررسی ها نشان داد که اسامی 12 نفر بیش از بقیه تکرار شده است که نام این افراد را بر اساس حروف الفبا اعلام می کنیم.
علت این که نام ها را بر اساس حروف الفبا اعلام می کنیم نه بر مبنای تعداد تکرار نام ها ، این است که این نظرسنجی ، باز بود و امکان این که یک فرد بیش از یک بار نظر بدهد وجود داشت و لذا هر چند کلیت نظرات رسیده می تواند بر آیندی قابل توجه به دست دهد ، اما تقدم و تأخر افراد را نمی توان دقیقاً اعلام کرد. در واقع ، آنچه از نتایج این فراخوان قابل استخراج است ، نزدیک شدن به فضای افکار عمومی است.

البته  برخی اسامی ارسالی ، مغایر با نکته شماره یک فراخوان بودند که در عین احترام به نظرات شرکت کنندگان ، آن اسامی را در نتیجه نهایی قید نکردیم که البته خوانندگان فرهیخته سایت ، بر دلایل واقع گرایانه این وضعیت آگاهی دارند و نیازی به توضیح نیست. به بیان دیگر ، اسامی منتشر شده در زیر ، همه ابعاد افکار عمومی را نشان نمی دهد زیرا از یک سو ، عده ای طبیعتاً  در انتخابات شرکت نمی کنند و عده ای هم افرادی را دعوت کرده اند که با توجه به واقعیت های ایران امروز ، اساساً امکان نامزدی ندارد (مانند موسوی) یا نامزد نخواهند شد(مانند هاشمی رفسنجانی).

با این اوصاف ، به معرفی 12 نفری می پردازیم که نام هایشان بیشترین تکرار را در میان پیشنهاد های مردم داشته است:

اسامی 12 نفر برتر (بر اساس حروف الفبا)

1سعید جلیلی - سعید جلیلی

دبیر شورای عالی ملی است که هر گاه مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 شکل می گیرد ، نام جلیلی بر صدر اخبار ایران و جهان می نشیند.

جلیلی متولد سال 1344 در شهر مشهداست. وی تحصیلات خود را تا مقطع دکتری علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق به پایان رسانده است.

عنوان پایان‌نامه? او «سیاست خارجی پیامبر» بود. او در دوران دفاع مقدس در جبهه‌های جنگ حضور یافت و از ناحیه پا مجروح شد.


2سید محمد خاتمی - سید محمد خاتمی

متولد 1322 اردکان است و وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی ، رئیس جمهور ایران در دولت های هفتم و هشتم و عضو مجمع روحانیون مبارز. هر چند بعد از ریاست جمهوری سمت رسمی ندارد ولی همچنان گفتمان اصلاح طلبی عمدتاً بر محوریت وی می چرخد. خاتمی با شرکت در انتخابات مجلس و رأی دادن در ان انتخابات ، بحث های زیادی را برانگیخت اما خودش صراحتاً اعلام کرد که در چارچوب نظام و برای اصلاح گری تلاش می کند. هرچند بسیاری کاندیداتوری خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری را منتفی می دانند و بر نقش رهبری وی تأکید دارند اما همچنان گروه هایی از اصلاح طلبان بر آنند او را به صحنه بیاورند.

3سید حسن خمینی - سید حسن خمینی

نوه امام خمینی(ره) و فرزند مرحوم حاج احمد خمینی(ره) ؛ سید حسن ، فاقد سابقه اجرایی و دولتی است. عمده فعالیت در موسسه حفظ و نشر آثار امام و تولیت حرم رهبر فقید انقلاب متمرکز است. او متولد 1351 نجف است.

سید حسن خمینی همچنین در کار تدریس و تألیف و پژوهش است و برخی آثار وی به عنوان کتاب سال برگزیده شده است. وی به دلیل مواضع اصلاح طلبانه اش مورد اقبال این جریان سیاسی است.


4محسن رضایی - محسن رضایی

فرمانده سپاه دوران دفاع مقدس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام. او که سال 1333 در خانواده ای فقیر در مسجد سلیمان به دنیا آمده است ، قبل از انقلاب در رشته مهندسی مکانیک تحصیل می کرد که با پیش امدن انقلاب و سپس جنگ ، تحصیلات دانشگاهی اش را نیمه کاره رها کرد و به سپاه رفت. او پس از جنگ در رشته اقتصاد ادامه تحصیل داد و دکترا گرفت.
رضایی در دور گذشته انتخابات ریاست جمهوری ، به عنوان " با برنامه ترین کاندیدا " مطرح شد اما در فضای دو قطبی موسوی-احمدی نژاد ، اقبالی برای کسب رأی نداشت. فدرالیسم ، مهم ترین یا دستکم معروف ترین برنامه وی است.

5محمدرضا عارف - محمدرضا عارف

متولد سال 1330 در یزد است. عارف بین سال‌های 1380 تا 1384 معاون اول رئیس جمهور ایران سید محمد خاتمی بود و در حال حاضر با حکم رهبر انقلاب، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

عارف دکترای خود را از دانشگاه استنفورد آمریکا و رشته مهندسی برق گرفته و زمینه تحقیقاتی اش نظریه اطلاعات و رمزنگاری است.


6فتاح - پرویز فتاح

متولد 1340 در ارومیه است. در دوران دفاع مقدس در جبهه ها حاضر بود . در سال 1368 در رشته? مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی شریف فارغ‌التحصیل شد و در سال 1382 نیز مدرک کارشناسی ارشد صنایع (گرایش سیستم‌ها) را از دانشگاه صنعتی امیرکبیر دریافت کرد. فتاح در دوره اول ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد ?وزارت نیرو را برعهده داشت ولی منش رفتاری او با رویکردهای احمدی نژادی سازگار نبود. بنابراین در دولت دهم حضور نیافت و راهی بنیاد تعاون سپاه شد تا به عنوان مدیرعامل در آنجا فعالیت کند.

7محمدباقر قالیباف - محمدباقر قالیباف

سال 1340 در طرقبه مشهد به دنیا آمد.از فرماندهان دوران دفاع مقدس بود و از دانشگاه تربیت مدرس دکترای جغرافیای سیاسی گرفته است.فرماندهی نیروی انتظامی کل کشور ، فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیا ، فرماندهی نیروی هوایی سپاه و ریاست ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا (با حکم محمد خاتمی) مهم ترین سمت های او قبل از شهرداری تهران بوده اند. او همچنین خلبان ایرباس است و هر از گاهی در خطوط پروازی داخلی پرواز می کند.

قالیباف ، در انتخابات نهم ریاست جمهوری کاندیدا شد ولی رأی نیاورد و پس از آن راهی شهرداری تهران شد.

8علی لاریجانی - علی لاریجانی

متولد 1336 در نجف و دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف در رشته? کاربرد کامپیوتر در ریاضی است. او دکترای خود را در رشته فلسفه غرب اخذ کرده است. وی پیش از این رییس سازمان صدا و سیما ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارشاد و دبیر شورای عالی امنیت ملی بود. او پس از اختلاف با احمدی نژاد ، از دبیری شورای عالی امنیت ملی استعفا کرد.لاریجانی رئیس مجلس هشتم بود و هم اکنون نیز ریاست نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را بر عهده دارد.

9 - منوچهر متکی

متولد 1332 ? بندر گز است و وزیر امور خارجه? ایران در سالهای 1384 تا 1389 بود. وی پیش از وزارت ، دو دوره نمایندگی مجلس، سفارت ایران در ژاپن و ترکیه ، چندین مدیرکلی و معاونت وزیر در وزارت امور خارجه را در سابقه اش دارد. اختلافات او با احمدی نژاد درباره نحوه اداره سیاست خارجی کشور نهایتاً باعث شد وقتی در سفر رسمی سنگال به سر می برد، توسط احمدی نژاد برکنار شود. اوج اختلافات او با احمدی نژاد مربوط به موازی کاری در سیاست خارجی بود که متکی زیر بار نرفت. او بعد از برکناری، وقتی مواجه با حملات احمدی نژاد و اطرافیانش علیه خود شد در چند مصاحبه پاسخ آنها را داد که معروف ترین شان " 24 خلاف گویی احمدی نژاد در 20 سطر سخن" بود.

10علی مطهری - علی مطهری

متولد 1336 تهران و فارغ التحصیل دکترای فلسفه و کلام اسلامی است. او از منتقدان سرسخت اصلاح طلبان بود اما در عین حال ، از سیاست های احمدی نژاد نیز انتقاد می کند و معتقد است که سهم احمدی نژاد در حوادث بعد از انتخابات 88 را نباید نادیده گرفت.
او که از طراحان اولین سوال از رئیس جمهور در تاریخ جمهوری اسلامی است در سال 1390 در اعتراض به رسیدگی نشدن به طرح سوال از رئیس جمهور از سمت نمایندگی مجلس استعفا داد ولی درخواست استعفایش رای نیاورد. مطهری در انتخابات مجلس نهم ، از سوی اصولگرایان بایکوت شد ولی خود به تنهایی به میدان آمد و با تشکیل ائتلاف صدای ملت ، راهی مجلس شد.

11محمدعلی نجفی - محمدعلی نجفی

متولد 1330 تهران و از بنیانگذاران حزب کارگزاران سازندگی است. او تحصیلات خود را در رشته ریاضی تا مقطع فوق لیسانس در آمریکا ادامه داد ولی به علت انقلاب به کشور بازگشت و دکترایش را ناتمام گذاشت.

او هم‌اکنون یکی از اعضای شورای شهر تهران است. در رزومه کاری او وزارت علوم،آموزش و پرورش و ریاست سازمان برنامه و بودجه وجود دارد.


12علی اکبر ولایتی - علی اکبر ولایتی

متولد 1324 شمیران است. در رشته پزشکی اطفال دکتر گرفته و فوق تخصص بیماری‌های عفونی را در دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا گذرانده است. او بعد از انقلاب ، نماینده مجلس و سپس به مدت 16 سال وزیر خارجه ایران شد. ولایتی هم اکنون مشاور عالی رهبری در امور بین الملل است و از معتمدان جریان اصولگرا به شمار می رود.


اما غیر از این اسامی ، نام های دیگری از سوی کاربران مطرح شد که چون فراوانی آنها در حد افراد فوق الذکر نبود و در فهرست برترین ها نیامدند ، از جمله:

مصطفی پورمحمدی، عماد افروغ، نهاوندیان، حسن روحانی، حدادعادل، کرباسچی، کمال خرازی، نیک زاد، لنکرانی، مهرعلیزاده، باقری لنکرانی، زنگنه، مشایی، پزشکیان، ناطق نوری، ضرغامی،صالحی، مسجدجامعی، توکلی، حاج بابایی، صدر، شمخانی و ...


[ چهارشنبه 91/11/11 ] [ 1:48 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

حجاب با حضور مانتوهای تنگ؛چگونه؟

 

مانتو

 

بنیاد ملی مد و لباس با اهتمام هنرمندان و دست اندرکاران عرصه طراحی و تولید پوشاک به مدیریت کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری درارائه سبک زندگی اسلامی و ایرانی و در راستای تولید ملی، دومین جشنواره بین المللی مد و لباس را از دهم تا بیستم اسفند 91 برگزار می کند. این در حالی است که دوره اول این جشنواره اسفند ماه سال گذشته برگزارشده بود.

این طور که از فراخوان جشنواره که 16 تیرماه سال جاری منتشر شد برمی آید، هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد فضای مناسب برای معرفی برند، ارایه نمونه طرح های جدید متناسب با فصل اول و دوم سال، متناسب با شاخص ها و استاندارد های جمهوری اسلامی، ایجاد ساختار مناسب برای ساماندهی مثلث طراحی، تولید و توزیع پوشاک، زمینه سازی برای کشف استعدادها و خلاقیت های نو، توسعه صنعت پوشاک با ارائه الگوی اسلامی- ایرانی و ایجاد زمینه های همکاری و صادرات با سایر کشورها، ایجاد اشتغال پایدار برای طراحان مد و لباس کشور، زمینه سازی برای آگاهی بخشی آحاد جامعه، ترویج طرح های ملی مناسب با سلیقه ها و در خور شأن والای ملت ایران بر اساس سبک زندگی اسلامی و در نهایت تقدیر از طراحان و تلاشگران پوشاک ایرانی اسلامی است.

قسمت های جدید جشنواره

البته این دوره از جشنواره قسمت های جدید هم خواهد داشت و به گفته شاه آبادی معاون هنری وزارت ارشاد، این جشنواره امسال شامل بخش هایی چون بخش مسابقه (طراحی لباس بانوان، آقایان، کودکان و لباس مدارس)، بخش علمی، دانشگاهی و کارگاه های آموزشی، بین الملل، برندها و فروش، اقوام و استان ها، سازمان ها و نهادها، صنعت و بخش فعالیت هایی فرهنگی و هنری است.

در این میان بانوان با حجاب برای تهیه پوشش متناسب با هنجاریهای اسلامی این روزها با مشکلات بسیاری روبرو هستند. چون بوتیک ها و مراکز خرید سطح شهر پر شده اند از مانتوهایی که با الگوی ترکیه ای بریده شدند و در این میان پیدا کردن مانتو آزاد و متناسب مانند پیدا کردن یک سوزن در بازار کاه است

ماجرای برگزاری نمایشگاه های مد و لباس به اسفند ماه سال 89 باز می گردد. زمانی که نمایشگاه مد و لباس در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد ،یک سری مانتوی مطابق با هنجاری های ایرانی و اسلامی به نمایش در آمد. اما عمر این مانتوها تنها به مدت زمان برگزاری نمایشگاه محدود شد و پس از اتمام آن در هیچ نقطه از شهر ردپایی از آنها باقی نمانده بود. مسئولان وقت کارگروه مد و لباس وزارت ارشاد تصمیم گرفتند که برای برطرف کردن این مشکل در دوره بعدی نمایشگاه که در اردیبشهت ماه سال بعد برگزار شد، از رئیس اتحادیه کشوری پوشاک هم دعوت به عمل آورند تا تضمیمنی برای تولید انبوه آثار ارائه شده یا لااقل برگزیده آثار جشنواره در بازار پوشاک کشور داشته باشند. دوره دوم نمایشگاه سرانجام آذر ماه سال 90 بار دیگر در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد و به گفته ابوالقاسم شیرازی رئیس اتحادیه پوشاک کشور، مدل هایی های ارائه شده در نمایشگاه، ابتدا در 100 فروشگاه ، سپس در 600 مرکز فروش و در ادامه در تمامی مانتو فروشی های کشور عرضه شد.

پس از برگزاری نمایشگاه در آذر ماه سال 90، این بار نوبت جشنواره فجر بود که پذیرای مد و لباس های اسلامی باشد. این شد که اسفند ماه گذشته اولین جشنواره مد و لباس فجر برگزار شد و برگزیدگان در اختتامیه جشنواره در  تالار وحدت، معرفی و تقدیر شدند. اسفند ماه امسال هم دومین دوره از این جشنواره در تهران برگزار می شود.

لباس هایی که هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی و اسلامی دارد

برای آگاهی یافتن از نوع پوشش این روزها خانم ها کافی است نگاهی اجمالی به معابر شهر تهران بیندازیم . آن وقت است که با هجوم مانکن هایی روبرو می شویم که در مدل لباس ها و آرایش همه نوع مدی دیده می شود جز مد ایرانی و اسلامی. در این میان بانوان با حجاب برای تهیه پوشش متناسب با هنجاریهای اسلامی این روزها با مشکلات بسیاری روبرو هستند. چون بوتیک ها و مراکز خرید سطح شهر پر شده اند از مانتوهایی که با الگوی ترکیه ای بریده شدند و در این میان پیدا کردن مانتو آزاد و متناسب مانند پیدا کردن یک سوزن در بازار کاه است.

 

آسیب زایی پوشش نابهنجار

آسیب شناسان بر این باورند که بیشتر مزاحمت های خیابانی که برای خانم ها ایجاد می شود به دلیل پوشش نامناسب خودشان است. البته این مسئله به این معنا نیست که بانوان با حجاب از آزار و اذیت های خیابانی در امان هستند اما لااقل احتمال وقوع این اتفاق ها برای باحجاب ها کمتر است. در نتیجه حجاب بیش از هر چیز برای خود خانمها سودمند است و باعث امنیتشان در اجتماع می شود. اما زمانی که مانتو فروشی ها و مراکز خرید سطح شهر پر هستند از مانتوهای تنگ و کوتاه دیگر چطور می توان انتظار رعایت پوشش را در میان بانوان جامعه داشت.

آسیب شناسان بر این باورند که بیشتر مزاحمت های خیابانی که برای خانم ها ایجاد می شود به دلیل پوشش نامناسب خودشان است. البته این مسئله به این معنا نیست که بانوان با حجاب از آزار و اذیت های خیابانی در امان هستند اما لااقل احتمال وقوع این اتفاق ها برای باحجاب ها کمتر است

ضمانت عرضه مدل های ایرانی و اسلامی در مانتو فروشی ها

مسئله ای که مدتها ذهن مردم را بخود جلب می کرد این بود که نیروهای گشت ارشاد، خانم هایی با پوشش های تعریف شده را دستگیر می کردند اما مراکزی که همین پوشش ها تعریف شده را بفروش می رساندند کماکان به قوت خویش باقی بودند و بدون هیچ مزاحمتی به کار خود ادامه می دادند. در این میان نیروهای انتظامی باید نظارت خود را بر پوشاک عرضه شده در مراکز خریدرا هم افزایش دهند تا پوشش های نامناسب به راحتی خرید و فروش نشود.

مانتو فروشی

 

مردان هم به فهرست مد و لباس اضافه می شود

اتفاقی که در تمام نمایشگاه های مد و لباس و جشنواره های پیشین فجر رخ داد این بود که تمام آثار ارائه شده در نمایشگاه ها ، پوشاک بانوان بود و هیچ جایگاهی برای لباس های اقایان در این نمایشگاه ها در نظر گرفته نشده بود. اما مثل اینکه معاونت هنری وزارت ارشاد این مسئله را از خاطر نبرده است و در نشستی اعلام کرد که برنامه‌های رعایت عفاف و پوشش در آقایان از سال 92 عملیاتی می‌شود. بنا بر اظهارات وی، برخی از پوشش‌های آقایان با شاخصه‌های ایرانی و اسلامی مغایرت دارد، از سویی بسیاری از کالاهای وارداتی هم تناسبی با فرهنگ ما ندارند اما متاسفانه در جامعه رواج زیادی یافته‌اند.

به هر رو برگزاری چنین نمایشگاه هایی به خودی خود نمی تواند ضمانتی بر اشاعه پوشاک ایرانی و اسلامی در سطح کشور باشد و در این میان این مدیران هستند که با حمایت از مدلهای ایرانی و اسلامی ارائه شده در این جشنواره ها باید ضامن ترویج آنها در سطح کشور باشند تا از این پس مانتو فروش های سطح شهر به جای فروش مدل های ترک و چینی، مدل های ایرانی و اسلامی را به فروش برسانند.

تبیان



[ چهارشنبه 91/11/11 ] [ 1:47 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

امامی ناصری «هاشمی» را تهدید به افشاگری کرد

خبرگزاری فارس: رئیس ستاد مردمی حمایت از هاشمی در انتخابات 84، وی را تهدید به افشاگری کرد.

 

خبرگزاری فارس: امامی ناصری «هاشمی» را تهدید به افشاگری کرد
  •  

محمدمهدی امامی ناصری مدیرمسئول روزنامه «مغرب» در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس اعلام کرد که به زودی انتشار مجدد این روزنامه را با تغییر تیم و با رویکردی شفاف‌تر از سر می‌گیرد.

وی همچنین خاطر نشان کرد که این روزنامه در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به عنوان ارگان مطبوعاتی یکی از کاندیداهای مطرح و به عنوان منتقد دولت به عنوان یکی از اضلاع انتخابات آینده عمل خواهد کرد.

* وقتی زندان بودم، هاشمی هیچ سراغی از ما نگرفت/ هاشمی خانواده اش را بر همه ترجیح می دهد

خبرنگار فارس از مدیرمسئول روزنامه «مغرب» که در انتخابات ریاست جمهوری 84 ریاست «ستاد مرکزی حمایت مردمی از سردار کبیر ایران» را بر عهده داشت، سؤال کرد آیا در انتخابات آتی نیز از هاشمی رفسنجانی یا نامزد مورد نظر وی حمایت می کند؟

امامی ناصری که در روزهای اخیر بعد 120 روز بازداشت آزاد شده، پاسخ داد: نسبت به رفتار هاشمی در دوره بازداشتم انتقاد جدی دارم و توقع داشتم به عنوان مدیر روزنامه «فرهنگ آشتی» که حتی بیشتر از فرزندش برای او فعالیت کردم، در این ایام، به خانواده من توجه می کرد.

وی در پایان با بیان اینکه هاشمی رفسنجانی ثابت کرد که خانواده‌اش را بر هر چیزی حتی اهداف و آرمان‌ها ترجیح می دهد، هشدار داد چنانچه هاشمی رفتار خود را اصلاح نکند، ناگفته‌هایی که از وی دارد منتشر خواهد کرد.

گفتنی است امامی ناصری سال 84 در اطلاعیه‌ای به عنوان رئیس ستاد مرکزی حمایت مردمی از هاشمی رفسنجانی، هاشمی را توانمندترین، با تجربه ترین، مقبول‌ترین و با هوش‌ترین چهره سیاسی کشور جهت حل مشکلات خوانده بود.


[ سه شنبه 91/11/10 ] [ 12:50 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خبرگزاری فارس: مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود: «صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ»

خبرگزاری فارس: عباراتی که بر دسته شمشیر رسول‌الله(ص) حک شده بود
  •  

به گزارش خبرنگار آیین واندیشه خبرگزاری فارس، آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

«صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ»

چه جمله‌های پرمحتوایی، آن هم بر قبضه شمشیر! یعنی اکنون که پیامبر(ص) به قدرت رسیده و شمشیر به دست گرفته است چه باید بکند؟ آیا کارش جنگ و خون‌ریزی و بی‌رحمی است یا رحمت و لطف و کرم؟

از آنجایی که شمشیر هم برای دفع مهاجم و رفع مزاحم است از این رو بر دسته‌اش نوشته شده:

«صِلْ مَنْ قطعک؛ اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوند».

او به خانه‌ات نیامد تو به خانه‌اش برو؛ از حالت جویا نشد تو از حال او جویا شو؛ نگو که او نیامد من هم نمی‌روم؛ او از حالم نمی‌پرسد من هم نمی‌پرسم.

«قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا عَلی نَفْسِکَ؛ (همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شود.

«و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ؛ نیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است».

خیلی مهم است اگر به کسی که با ما هیچ رابطه‌ای ندارد، نه به ما بدی کرده و نه خوبی، خدمتی کرده و یا مشکلی از او حل کنیم. البته کار خوبی کرده‌ایم؛ اما خیلی کار مهمی انجام نداده‌ایم. زمانی هم که کسی به ما خدمتی کرده و ما هم متقابلاً به او خدمتی می‌کنیم باز هم کار مهمی نکرده‌ایم.

مهم این است که به کسی که به ما بدی کرده، در زندگی ما مشکلی ایجاد کرده و یا چاهی سر راهمان کنده است خوبی کنیم، مشکلش را برطرف و خار را از سر راهش برداریم؛ این است کمال و از مکارم اخلاق است. چرا که الگو و اسوه ما رسول‌الله(ص) فرموده‌اند:

«إنی بعثت لأتمم مکارم الاخلاق»

من آمده‌ام تا مکارم اخلاق را به کمال برسانم.

انتهای پیام/


[ سه شنبه 91/11/10 ] [ 12:50 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

34 سال پس از انقلاب؛ شکنجه‌گران ساواک روبه‌روی شکنجه شده‌ها

خبرگزاری فارس: مجموعه مستند «کمیته مشترک» با محوریت سازمان ساواک در ایام دهه فجر از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

 

خبرگزاری فارس: 34 سال پس از انقلاب؛ شکنجه‌گران ساواک روبه‌روی شکنجه شده‌ها
  •  

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، مجموعه مستند «کمیته مشترک» با محوریت سازمان ساواک در ایام دهه فجر -12 تا 22 بهمن- از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

مستند «کمیته مشترک» در 10 قسمت 30 دقیقه‌ای نگاهی متفاوت به سیستم امنیتی شاه می‌پردازد به شکلی که با دهها نفر از اعضا ساواک و بازجوها و حتی رهبر تیم عملیات ساواک در آن مصاحبه شده  است.

بنا براین گزارش در این مستند، بعد از گذشت 34 سال از انقلاب، شکنجه‌گر و شکنجه شده روبه روی هم قرار گرفته و بسیاری از ناگفته‌های سیستم امنیتی به این فاش می‌شود.

ایمان گودرزی در این باره به فارس گفت: ما با سختی زیاد توانستیم تعدادی از شکنجه‌گران و شکنجه شده در سازمان ساواک را پیدا کنیم و آن‌ها در همان مکان شکنجه با یکدیگر رو به رو کنیم. 

وی در ادامه افزود: در این مستند شکنجه‌گران بدون هیچ پوشش استتاری -شطرنجی شدن چهره و ...- رو به روی دوربین ما قرار می‌گیرند و به افشاگری فعالیت‌ سازمان ساواک می‌پردازند.

این کارگردان درباره انگیزه ساخت این مستند گفت: یکی از دلایل ساخت «کمیته مشترک، چاپ کتاب «در دامگه حادثه» نوشته مدیر کل اداره سوم ساواک بود که در آن به تطهیر این سازمان پرداخته است. 

گودرزی خاطر نشان کرد: «کمیته مشترک» یک مستند بازسازی است و بسیاری از این صحنه‌های مربوط به شکنجه بازسازی شده است، البته این کار با موسسه راهبردی دیده‌بان تولید شده است و بنده از مدیریت این موسسه و قاسم حسن‌پور رئیس موزه عبرت ایران سپاسگزارم.

عوامل تولیدی این مجموعه مستند عبارتند از:

تهیه کننده و کارگردان : ایمان گودرزی، تدوین :حسن ایزدی، تصویربرداران :امیر مهدی رضایی و روح الله خسروی، مدیر تولید :حسین فریدون جاه، دستیار تهیه کننده :امین گودرزی.


[ سه شنبه 91/11/10 ] [ 12:49 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
مادر بشار اسد هرگز دمشق را ترک نخواهد کرد

خبرگزاری فارس: در حالی که برخی رسانه‌ها از رفتن مادر رئیس جمهور سوریه از این کشور خبر داده بودند اما دفتر رسانه‌ای ریاست جمهوری این کشور این خبر را تکذیب کرد.

خبرگزاری فارس: مادر بشار اسد هرگز دمشق را ترک نخواهد کرد
  •  

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «العهد»، دفتر رسانه‌ای ریاست جمهوری مصر گزارش اخیر برخی رسانه‌ها درباره رفتن «انیسه مخلوف» مادر «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه به امارات را تکذیب کرد.

این بیانیه تاکید کرد: وی [مادر بشار اسد] هرگز دمشق را ترک نمی‌کند.

شبکه خبری العربیه روز گذشته طی خبری مدعی شد که مادر بشار اسد، سوریه را ترک کرده و به امارات رفته است.

پیشتر نیز، شبکه‌های مخالف نظام سوریه چندین بار اخباری این چنینی را منتشر کرده بودند اما هر بار با تکذیب مواجه می‌شده‌اند.


[ سه شنبه 91/11/10 ] [ 12:48 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خانواده‌ای که 30سال است در یک سنگ غول پیکر در مکزیک زندگی می‌کنند.



















[ چهارشنبه 91/11/4 ] [ 11:8 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

کیهان نوشت: افسران گارد ریاست‌جمهوری در رژیم صدام به میزبانی قطر مشغول توطئه برای براندازی دولت ملی نوری مالکی هستند.
این روزنامه به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نهرین‌نت افزوده است: منابع مطلع تاکید می‌کنند دو هفته پیش افسران گارد ریاست‌جمهوری منحل شده و افسران سابق اطلاعات رژیم بعث بعد از موفقیت سیاستمداران طرفدار نظام سابق در برپایی تظاهرات و تحصن نشستی در دوحه برگزار کردند و به بررسی تحولات این کشور پرداختند.
بر اساس این گزارش آنان مایلند تشکیل منطقه سنی‌نشین در عراق را اعلام کنند.
این منابع به نهرین نت گفته‌اند که نشست مذکور با حضور «طارق الهاشمی» که به طور پنهانی به دوحه سفر کرده و «حارث الضاری» روحانی‌نمای نزدیک به صدام برگزار شده است.
گفته می‌شود در این نشست‌ها افسران اطلاعاتی ترکیه و قطر نیز حضور داشتند و راههای تشکیل گروههای مسلح به نام «ارتش آزاد عراق» و یا به عنوان نیروهای سازمان‌یافته تحت نام نیروهای مسلح استان سنی‌نشین در صورت اعلام تشکیل منطقه اهل سنت مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
این منابع تاکید کرده‌اند امارات اکنون به شدت از تظاهرات و اعتراضها در استان الانبار حمایت می‌کند به طوری که «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح در امارات دستور حمایت کامل از توسعه اعتراضها و تظاهرات در مناطقی که اکثریت آنان از اهل سنت هستند به خصوص در مناطق الانبار و صلاح الدین و نینوی را صادر کرده است.

[ چهارشنبه 91/11/4 ] [ 11:7 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 33
بازدید دیروز: 118
کل بازدیدها: 1654092