سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
شاید اغلب شما شنیده باشید که ژاپنی‌ها نسبت به سایر مردم جهان عمر طولانی‌تری دارند. علت این طول عمر زیاد مربوط به رژیم غذایی آنهاست. در حقیقت رژیم غذایی مردم ژاپن بر پایه خوردن غذاهای خوشمزه و چشیدن آنها استوار نیست، بلکه بیشتر غذاها با توجه به فواید و مزایایی که برای سلامتی دارند، مصرف می‌شوند. بر خلاف اینکه بگویند «من دوست دارم این غذا را بخورم» طرز فکر عاقلانه و تصمیم آگاهانه این مردم چنین است «خوردن چه چیزی برای من مفید است؟»

به گزارش سلامت نیوز، اما داشتن عمری طولانی وسوسه‌ای است که افراد زیادی را به فکر واداشته تا با دانستن اسرار طول عمر ژاپنی‌ها و الگوبرداری از آن، چندسالی به عمرشان بیفزایند. اگر زندگی بر وفق مرادتان است و مایل نیستید به این زودی‌ها تمام شود، از همین فردا سعی کنید با توجه به رموز زیر رژیم غذایی سالم‌تر و در نتیجه عمر طولانی‌تری داشته باشید.

? راز اول

خوردن ماهی به جای گوشت قرمز اولین رمز طول عمر ژاپنی‌هاست که به کاهش خطر حملات قلبی منجر می‌شود. ماهی یکی از اجزای اصلی اغلب غذاهای ژاپنی برای تأمین پروتئین مورد نیاز بدن است. گوشت قرمز قیمت بالاتری دارد و معمولاً به مقدار کمی مصرف می‌شود.

ضمن اینکه ماهی غذای سالم‌تری است و هرچه تازه‌تر باشد فواید بیشتری دارد. ماهی‌ها در ژاپن خام مصرف نمی شوند و روش‌های آماده‌سازی متعددی از جمله کبابی کردن، پختن، سرخ کردن، پوره و ... برای مصرف آنها وجود دارد. همچنین زنان ژاپنی معتقدند که پوست ماهی باعث بروز زیبایی طبیعی پوستشان شده و رنگ چهره را باز می‌کند.

? راز دوم

استفاده از سویا در رژیم غذایی دومین راز طول عمر ژاپنی‌هاست. فرآورده‌های سویا به کاهش بیماریهای قلبی و پایین آوردن فشار خون کمک می‌کنند و یک منبع عالی پروتئین محسوب می‌شوند.

توفو (یک نوع غذای ژاپنی که با سویا تهیه می‌شود) و سایر فرآورده‌های سویا از اجزای اصلی رژیم غذایی ژاپنی‌ها هستند. بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که چربی‌های اشباع شده موجود در گوشت و لبنیات باعث افزایش کلسترول خون می‌شود.

اما غذاهای مشتق‌شده از گیاهانی چون سویا اثر معکوسی نسبت به مصرف گوشت و فرآورده‌های لبنی دارند و برای سلامتی بسیار مفیدند. دانه‌های سویا میزان پروتئین کافی و مورد نیاز بدن را بدون داشتن چربی اشباع‌شده و کلسترول موجود در گوشت، تأمین می‌کند.

ضمن اینکه فاقد چربی زیاد موجود در فرآورده‌های لبنی است. سس سویا، توفو و ناتو (دانه‌های سویای مخلوط شده با تخم‌مرغ خام که با برنج خورده می‌شود) نمونه‌هایی از غذاهای تهیه شده با سویا هستند که هر روز توسط مردم ژاپن مصرف می‌شوند.

? راز سوم

مصرف آرد گندم و آرد غلات سومین رمز داشتن عمری طولانی است که ژاپنی‌ها از آن بهره‌مندند و به مراحل هضم غذا کمک می‌کند. مصرف نشاسته در رژیم غذایی آنها در حداقل ممکن است و اغلب غذاهایی که می‌خورند اصلاً آرد سفید ندارد.

همچنین رشته فرنگی ژاپنی‌ها از آرد غلات یا آرد گندم تهیه می‌شود که هر دوی این آردها سالم‌تر از آرد سفید غنی شده هستند. برنج نیز یکی دیگر از غذاهای اصلی ژاپنی‌هاست که البته فقط شامل یک کاسه کوچک در هر وعده غذایی است و نه بیشتر!

? راز چهارم

داشتن وعده‌های غذایی کم‌حجم رمز دیگر افزایش طول عمر است. پرس‌های غذایی کوچک امکان غذا خوردن بیش از اندازه را کاهش می‌دهد و بدین منظور غذاهای ژاپنی‌ها در ظروف کوچکی سرو می‌شود.

همچنین خوراک ژاپنی‌های سنتی تقریباً نصف یک پرس غذای معمولی غربی‌هاست. با وجود اینکه اغلب غذاهایی که این افراد می‌خورند سالم است ولی در غذا خوردن زیاده‌روی نمی‌کنند و سهم هر نفر مقدار ناچیزی را شامل می‌شود.

? راز پنجم

آخرین رمز از اسرار ژاپنی‌ها مصرف چای است. چای اثرات ناسالم غذاها را در بدن از بین می‌برد؛ در حقیقت مصرف چای سبز ژاپنی یا چای چینی که به صورت سرد یا گرم تهیه می‌شود، مزایای متعددی برای سلامتی دارد.

چای نصف کافئین موجود در قهوه را دارد و به تجزیه روغن در دستگاه گوارش کمک می‌کند؛ به همین دلیل ژاپنی‌ها معمولاً هنگام صرف غذا چای می‌نوشند؛ به ویژه وقتی که غذاهای سرخ‌شده می‌خورند.

[ دوشنبه 91/11/30 ] [ 12:38 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بنی صدر می خواست از روحانیت عبور کند تصریح کرد: بنی صدر چون زحمت نکشیده و سختی های این مسیر را درک نکرده بود با اظهاراتش انحراف ایجاد می کرد و حتی سواد زیادی نداشت و آیات قرآن را غلط می خواند و ترجمه می کرد.

به گزارش مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم سالگرد شهید احمد سوداگر از فرماندهان جنگ اظهار داشت: شهید سوداگر یکی از دردانه های دفاع مقدس بود و تمام عمرش را در این دوران مصروف کرد.

لاریجانی گفت: ویژگی اصلی شخصیت ایشان شرایط روحی ای بود که از دوران دفاع مقدس کسب کرده بود و این گونه انسانها را امام خمینی (ره) توانست در  مکتب خود تربیت کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تامل در زندگی این شهدا یک ویژگی مشترک را به یاد می آورد و نشان می دهد امام توانست علاوه بر مکتب سیاسی، مکتب تربیتی نیز ایجاد کند.

لاریجانی با بیان اینکه این انسانها را شهید مطهری انسانهای مسلکی می نامید گفت: آنها در زندگی خصوصی و اجتماعی شان مرام داشتند و به تعبیر جلال آل احمد هِرهِری مسلک نبودند. نقطه مقابل هِرهِری مسلکان انسانهای مسلکی هستند که ویژگی آنها این بود که با عقیده زندگی می کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران یک درخشندگی در دوران معاصر ایجاد کرد گفت: خصوصیات انسانهای مسلکی جاذبه و دافعه آنهاست. یکی این انسانها اهل نفاق نیستند که تنها جاذبه داشته باشند بلکه به نوعی اشداء علی الکفار و روحما بینهم هستند برخلاف عده ای که اشداو علی الرفقا هستند.

لاریجانی خصوصیت دوم انسانهای مسلکی را این گونه بیان کرد که آنها در زندگی فردی با تقوا و اهل شریعت هستند. اهل اخلاق و عبادت می باشند و حلال و حرام سرشان می شوند و صریح الاعتقاد هستند. این گونه انسانها طبق مکتب اهل بیت که امروز توسط روحانیت و مراجع به ما رسیده است یعنی همان اسلام ناب محمدی عمل می کنند.

وی افزود: یکی از مشکلات ما قبل و بعد از انقلاب این بود که یک  عده پابرهنه وارد تفکر اسلامی می شدند و بدون تحمل هرگونه سختی اظهارات سطحی می کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنانش به قبل از انقلاب اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در آن ایام کتابی از بنی صدر چاپ شد که نقد جدی به روحانیت کرده و معتقد بود هر گاه فکر اسلامی نهادمند شود از حرکت می ایستد و چون روحانیت یک چیز نهادمند شده است باید از روحانیت عبور کرد.

لاریجانی تصریح کرد: البته بنی صدر در آن زمان امام را مستثنی می دانست و یک چیزهایی را برای خودش می بافت چون سازندگی اش خوب بود.

وی گفت: بنی صدر چون زحمت نکشیده و سختی های این مسیر را درک نکرده بود با اظهاراتش انحراف ایجاد می کرد. او حتی سواد زیادی نداشت و آیات قرآن را غلط می خواند و ترجمه می کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با کم سوادی نمی شود اسلام را درست فهمید گفت: اینکه امام خمینی روی مرجعیت تاکید می کرد و می گفت مبادا از مرجعیت جدا شوید به خاطر این بود که اسلام راه و روش دارد و انسانهایی که در مکتب امام تربیت شده اند راه و روش امام را قبول داشتند.

لاریجانی با اشاره به اینکه بعد از انقلاب نیز از این طیف آدمهای سطحی نیز داشتیم اظهار داشت: شهدا اهل شریعت بودند و راه جدیدی را برای خود در پیش نمی گرفتند. آنها از نظر سیاسی نیز انسانهای آرمانگرا و معتقد به اسلام بودند.

وی با اشاره به اینکه شهدا با اعتقاد به حکومت اسلامی و ولایت فقیه باعث آزادی خرمشهر و توفیقات مکرر در جنگ شدند گفت: در همان زمان نیز بنی صدر این گونه فکر می کرد که ما باید به شکل اشکانیان با دشمن بجنگیم و نمی گذاشت فرزندان امام در سپاه و ارتش اقدامی انجام دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وقتی بنی صدر عزل شد نیروهای حزب اللهی وارد جبهه شدند و ارتباط معنوی جبهه ها و ولایت فقیه شکل گرفت و حرکت آغاز شد.

لاریجانی در ادامه افزود: در حوزه سیاست نیز همین طور بود و در حزب جمهوری اسلامی شهید بهشتی، شهید باهنر و مقام معظم رهبری نیز در پی این بودند تا آدمهای مسلکی بسازند که اهل معامله نباشند.

وی گفت: بهشتی پای عقیده اش ایستاد و معامله نکرد، شهید مطهری نیز خونش را پای عقیده اش داد و این دو بزرگوار به راهشان اعتقاد داشتند.

نماینده مردم قم راه سوم انسانهای مسلکی را اهل مجاهدت بودن آنها خواند و تصریح کرد: این انسانها برای شهادت پر پر می زدند و خصوصیت اینکه انقلاب ما در منطقه تحولی را ایجاد کرد به خاطر ویژگی مجاهدت است و انسانهای مجاهد همیشه شرایط را عوض کرده و ذلت را از بین می برند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اهل شهدا اهل مجاهدت نبودند امروز ایران سرافراز نبود گفت: برخی کشورهای منطقه با اینکه گاز و نفت و پول دارند اما به خاطر نداشتن روحیه مجاهدت با یک تلفن وزیر امورخارجه آمریکا به خود می لرزند.

لاریجانی اهل برنامه ریزی بودن را چهارمین ویژگی انسانهای مسلکی دانست و گفت: برنامه ریزی در زندگی شهید سوداگر که در بخش اطلاعات و عملیات فعالیت می کرد بیشتر دیده می شود و ایشان زندگی پیچیده ای داشت.

وی افزود: استفاده بهینه در جنگ و غیر جنگ ضروری است و عقلانیت اسلامی یکی از مهمترین روشها در برنامه ریزی و بهره برداری از منابع است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عقل چراغ راه است اما نه به تنهایی بلکه دین عقل را کامل می کند. اگر از عقلانیت اسلامی استفاده کنیم گزاف نیست و در برنامه باید به هر دوی اینها توجه داشت.

لاریجانی با اشاره به اینکه چرا در جامعه بی اخلاقی بوجود می آید گفت: بی اخلاقی ها به این خاطر است که دیگر شب زنده داری ها که حاصل آن تقوا و صبر بود کم شده است.

وی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در پناه این مسلک در حوزه فرهنگ، هنر و سیاست گفت: حتی در سیاست نیز ما پیشرفته کرده ایم چرا که سیاست ایران دیگر بسیط نبوده و پیچیده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران بهترین استراتژی را در مسائل منطقه  داشت و در عراق که بهترین کشورها مانند آمریکا و روسها اشتباه کردند جمهوری اسلامی ایران درست عمل کرد. هچنین در موضوع فلسطین و جنگ 33 روزه و انقلاب های منطقه ای نیز جمهوری اسلامی ایران استراتژی درستی را در پیش گرفت و عمدتا این سیاست ها با تدبیر و هدایت مقام معظم رهبری بود.

لاریجانی با اشاره به مسئله هسته ای ادامه داد: شاید در مسئله هسته ای دشمن درشت گویی کند اما با تدبیر و هدایت رهبر معظم انقلاب امروز، ایران هسته ای البته از نوع صلح آمیز است.

وی با اشاره به فراز و فرودهایی که در طول این 34 سال در داخل کشور رخ داد اضافه کرد: این اتفاقات باعث شد تا تجربه و ظرفیت مردم بیشتر شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین به دوران دوم خرداد اشاره کرد و افزود: در این دوران حتی به ولایت فقیه نیز اشکال می گرفتند اما پاسخ خود را نیز می شنیدند و گذر این دوران باعث شد جامعه تجربه بیشتری کسب کند.

لاریجانی اظهار داشت: یک نکته کاملا در سیاست داخلی و خارجی ما در طول این 34 سال کاملا مکشوف بود و دو عامل، ایران را در این مدت قوی نگه داشت. یکی وحدت درونی ملت که هیچگاه راه خودش را گم نکرد و دیگری نقش ولایت فقیه؛ که در شرایط سخت کشور را سامان داد.

وی گفت: در مسائل مهم منطقه ای نیز که جمهوری اسلامی ایران استراتژی دقیقی داشت به خاطر وجود ولایت فقیه بود و گرنه در دولت های مختلف شاهد فراز و فرودهایی بودیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز در آستانه فریبکاری جدیدی از آمریکایی هستیم گفت: رهبر معظم انقلاب دیروز سخنان بلیغی را بیان کردند و تحلیل روشنی از برنامه و هدف آمریکایی ها فرمودند.

لاریجانی با بیان اینکه چرا آمریکایی ها از این شگرد برای مذاکره با ایران استفاده می کنند با طرح این سئوال که آیا آنها به دنبال حل مسائل خود با ایران هستند یا خیر، گفت: انسانهایی که ذهن های ساده دارند این گونه فکر می کنند؛ آمریکا بدنبال ماجراجویی جدیدی است و نقشه جدیدی را برای جهان کشیده است. آنها سعی می کنند اطراف فلسطین را به هم نزدیک کنند و از جمله نقاط مهمی را که هدف گرفته اند جمهوری اسلامی ایران است.

[ دوشنبه 91/11/30 ] [ 12:37 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
رییس عملیات کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در خاور نزدیک و میانه اعلام‌کرد: به دلیل نبود امنیت برای ارائه خدمات بشردوستانه توسط کارکنان درمانی بر طبق آمار وزارت بهداشت عراق 18 هزار پزشک از مجموع 34 پزشک عراقی بین سال‌های 2003 تا 2006 از این کشور گریخته‌اند. به گزارش ایسنا، رابرت ماردینی با بیان اینکه توصیف خشونت علیه مراقبت‌های درمانی را می‌توان در گزارش تصویری که اواخر سال گذشته میلادی از بیمارستانی در سوریه گرفته شد، مشاهده کرد، گفت: این بیمارستان قبلا به علت حملات متعددی که به آن و به مناطق اطراف شده بود به شدت آسیب دید و هجوم مصدومان غرق در خون که اغلب غیر نظامیانی بودند، بسیار شدید است. وی با بیان اینکه این تنها نمونه‌ای از موارد مشابه بسیار در سوریه است که با دوربین خبری تصویربرداری شده و در رسانه‌های بین المللی پخش شده است گفت: با این حال بیشتر حوادثی که هر یک به نوعی حقوق بیماران را در برخورداری از مراقبت‌های درمانی نقض می‌کنند، گزارش نمی‌شود اما گستردگی چنین معضلاتی در مخاصمات مسلحانه و دیگر شرایط خشونت‌آمیز در جهان هشداردهنده است. وی با بیان اینکه در حالی در برخی موارد بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها مستقیما مورد حمله قرار می‌گیرند که موجب کشته و زخمی‌شدن بیماران و کارکنان مراقبت‌های درمانی می‌شوند گفت: موارد بسیار بیشتری از حملات غیرمستقیم وجود دارند که از دسترسی آمبولانس‌ها به افراد زخمی ممانعت می‌شود یا آنان را برای ساعت‌ها در ایست‌های بازرسی معطل می‌کنند. وی با بیان اینکه از دسترسی سازمان‌های بشردوستانه از جمله کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ به جمعیت متاثر از درگیری که نیاز شدید به کمک‌های درمانی دارد جلوگیری می‌کنند گفت: در مجموع بی‌حرمتی وقیحانه‌ای نسبت به جایگاه بی‌طرف تاسیسات، وسایط حمل و نقل و کارکنان مراقبت‌های درمانی بیش از اندازه رایج شده است. رییس کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در خاور نزدیک و میانه با بیان اینکه کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ، صدها مورد از حوادث خشونت‌آمیزی که مراقبت‌های درمانی را تحت تاثیر قرار داده‌اند در طول دو سال و نیم از سال 2008 میلادی، در 16 کشور که در آنها فعالیت می‌کند مورد تحلیل قرار داده و مستند کرده است، گفت: این مطالعه که در سال 2011 منتشر شد نشان می‌دهد که با وجودی که تعداد حوادث مثبت شده در خور توجه است، اما این تعداد تنها به منزله نوک یک کوه‌یخی است که بخش اعظم آن در زیر آب پنهان است. وی افزود: تنها، حادثه‌ای خشونت‌آمیز علیه زیر ساخت یا کارکنان مراقبت‌های درمانی می‌تواند عواقب وخیمی برای تمامی جامعه‌ای که با معضلات مربوط به جنگ یا معضلات دیرینه‌ بهداشتی دست به گریبان است به همراه داشته باشد. به عنوان مثال، انفجار بمب در موگادیشو در ماه دسامبر 2009 که منجر به کشته شدن دو پزشک و چندین دانشجوی پزشکی در مراسم جشن فارغ‌التحصیلی شد، پیامدی بیشتری از کشته‌شدن غم‌انگیز چندین تن داشت. این حادثه همچنین بیانگر از بین رفتن هزاران مشاوره‌ پزشکی در هر سال در کشوری است که زیر ساخت‌ها و خدمات مراقبت‌های درمانی آن برای مدت‌ها تحت فشار شدید قرار دارند. ماردینی افزود: ورای تاثیر حوادث خاص، ناامنی عمومی بوجود آمده بواسطه‌ی درگیری یا خشونت، در عین حال که به سختی قابل اندازه گیری است، بی‌شک تاثیر بسزایی در ارائه مراقبت‌های درمانی دارد. برای مثال در شمال کشور مالی، وجود درگیری مسلحانه و بحران دیرینه غذا، بیانگر این مطلب بود که حتی پیش از آن که عملیات نظامی اخیر فرانسه موقعیت را پیچیده‌تر کند، نیاز به مراقبت درمانی و چالش‌های پیش رو در رسیدگی به آنان وخامت داشت. اغلب مراکز مراقبت‌های درمانی روستایی پیشتر از بین رفته بودند، بسیاری نیز غارت شده یا کارگران ماهر آنجا را ترک کرده بودند. آنهایی نیز که کماکان فعالیت می‌کردند، اگر بدست آوردن امکانات درمانی برای‌شان غیرممکن نبود، انجام آن را بسیار دشوار می‌یافتند. تلاش روزانه‌ افرادی که به واسطه درگیری آواره شدند و همین‌طور قبایلی که مستقرند، برای دسترسی به مراقبت‌های درمانی سخت‌تر از همیشه شده است. ماردینی افزود: گریز کارکنان درمانی می‌تواند فاجعه بار باشد: در عراق، وزارت بهداشت گزارش داد که در سال‌های بین 2003 تا 2006 میلادی 18000 پزشک از مجموع 34000 پزشک، از این کشور گریخته‌اند و ناامنی ناشی از درگیری در افغانستان و پاکستان، مانع از واکسیناسیون صدها هزار کودک در برابر بیماری فلج اطفال شد. موانع و اختلالات این چنین می‌توانند به اندازه‌ حملات آشکار، برای تمامی بیماران و زخمی‌ها که هرگز نمی‌توانند به کمکی که به آن نیاز دارند دسترسی پیدا کنند،‌ مرگبار باشند. وی با بیان اینکه خشونت علیه تاسیسات و کارکنان مراقبت‌های درمانی به وضوح در حقوق بین‌المللی بشردوستانه نامشروع شمرده شده است، گفت: کنوانسیون‌های ژنو و پروتکل‌های الحاقی آنها حقوق بیماران و زخمیان را، به طور یکسان برای غیرنظامیان و مبارزان، به گونه در نظر گرفته است تا از درد و رنج بیشتر در حین مخاصمات مسلحانه در امان بمانند و کمک‌های به موقع دریافت کنند. از این رو، حمل و نقل، کارکنان و تاسیسات مراقبت‌های درمانی،‌ تا هنگامی که عملکرد بی‌طرفی را پیش گیرند و رفتار یکسانی را فارغ از تمایلات سیاسی، مذهبی و نژادی با بیماران داشته باشند، از جایگاه حمایت شد‌ه‌ای برخوردارند. نشان‌های حمایتی همچون صلیب‌سرخ و هلال‌احمر به روشنی تاسیسات، کارکنان و وسایط حمل و نقل درمانی را مشخص می‌کنند. به علاوه، تمامی طرفان درگیری توسط قانون ملزم به جستجو و جمع‌آوری زخمیان پس از جنگ و تسهیل دسترسی آنان به امکانات مراقبت‌های درمانی است. وی افزود: در موقعیت‌ها خشونت‌آمیز غیر از مخاصمات مسلحانه، که خارج از حدود حقوق بین‌المللی بشردوستانه قرار گیرند، قوانین بین‌المللی حقوق بشر تصریح دارند که دولت‌ها باید از ممانعت و تاخیر عمدی در ارائه مراقبت‌های درمانی به بیماران و زخمیان، در شرایطی که حیات را تهدید می‌کنند، خودداری کنند و اینکه هر فردی بدون تبعیض از حق دسترسی به امکانات ضروری مراقبت‌های درمانی برخوردار است. هنگامی که استفاده از نیروی جبر اجتناب‌ناپذیر باشد، لازم است تا افسران پلیس نسبت به ارائه‌ کمک‌های درمانی به آسیب‌دیدگان در اسرع وقت اطمینان حاصل کنند. ماردینی افزود: معضل مهم، عدم‌رعایت گسترده‌ این قوانین توسط گروه‌های مسلح و طرفین درگیری است. این موضوعی است که به توجه فوری بین‌المللی نیاز دارد. هنگامی که نشان‌های حمایتی آشکار نادیده گرفته می‌شوند، اقدامات حفاظتی فیزیکی همچون استفاده از کیسه‌های شن و نوارچسب‌های ضد انفجار بمب روی شیشه‌های پنجره، تنها تاثیر ناچیزی خواهند داشت. چالش اصلی درمرحله اول، یافتن راه‌هایی برای پیشگیری از وقوع خشونت‌ها است. برای این منظور، لازم است تا اطلاع رسانی نسبت به هزینه‌های هولناک انسانی خشونت علیه مراقبت‌های درمانی افزایش یافته و در بین تمامی طرفین مربوطه فرهنگ مسئولیت‌پذیری برقرار شود. وی با بیان اینکه مسئولیت اولیه در این خصوص متوجه دولت‌ها و مبارزان است، گفت: به علاوه، ضرورت دارد تا قانون‌گزاران و محاکم‌ ملی مسئولیت‌های خود را نسبت به تضمین این امر به انجام رسانند که قوانین داخلی، مسئولیت کیفری افرادی را که حقوق بین‌المللی بشردوستانه را نقض می‌کنند به رسمیت شناسند و این که در عمل این قوانین را اجرایی کنند. عاملان نقض این قوانین نیز باید پاسخگو باشند. وی افزود: رفتار و عملکرد سازمان‌های بشردوستانه و کارکنان مراقبت‌های درمانی نیز خود حائز اهمیت است، بدست آوردن مقبولیت از تمامی جوامع، گروه‌های نظامی و سیاسی مربوطه برای انجام فعالیت‌شان، پیش نیاز ضروری است تا قادر باشند در موقعیتی حساس و متزلزل کار کنند. این امر نیازمند اثبات صریح اصل بی‌غرضی است. ارائه مراقبت‌های درمانی که صرفا بر پایه نیازهای بشردوستانه است. به گفته وی اطلاعات کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در رابطه با سال 2012 حاکی از آن است که میزان بالایی از حوادث خشونت آمیز – بیش از 80 درصد از تمامی 900 مورد ثبت شده – بر کارکنان بومی مراقبت‌های درمانی اثر گذاشته‌اند و از میان کسانی که در بحبوحه‌ چنین حوادثی گرفتار شده‌اند، 25 درصد کشته یا مجروح شده‌اند. در برخی موارد، هدف انفجارهای ثانویه کسانی بوده‌اند که به قربانیان انفجار اولیه کمک می‌کرده‌اند. وی با اشاره به نقش مثبت جمهوری اسلامی ایران و جمعیت هلال‌احمر این کشور در برگزاری این رویداد مهم گفت: آگاهی رسانی در مورد هزینه‌های انسانی خشونت علیه مراقبت‌های درمانی و ایجاد فرهنگ مسئولیت‌پذیری در میان کنشگران مربوطه، نیازمند تلاش بین‌المللی هماهنگ در حوزه‌های دیپلماتیک، حقوقی و عملیاتی است. هرچه اهمیت این موضوع بهتر شناخته و پیامدهای انسانی آن بیشتر بررسی شود، به همان نسبت جان‌های بیشتری نجات یافته و از میزان رنج و عذاب افراد کاسته خواهد شد. تجارب دست اول هلال‌احمر ایران از مراقبت‌های درمانی در معرض خطر همچنین پی‌یر ریتر صبح امروز در کارگاه آموزشی نقش و مسئولیت جمعیت‌های ملی در ارائه مراقبت‌های درمانی ایمن در درگیری مسلحانه و دیگر شرایط اضطراری با بیان اینکه به منظور بررسی موضوع خشونت و تاثیر آن بر مراقبت‌های درمانی در سی و یکمین کنفرانس بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر در نوامبر 2011 از کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ خواسته شد تا مشاوره‌های لازم را با کارشناسان دولتی، نهضت صلیب‌سرخ و هلال‌احمر و دیگر افراد فعال در بخش مراقبت‌های درمانی به عمل آورد، گفت: حتی پیش از این کنفرانس بین‌المللی نیز همان ایده بررسی این موضوع از سوی ایران مطرح شده بود. وی با بیان اینکه جمعیت هلال‌احمر ایران با بیش از 90 سال سابقه، تجارب دست اولی از مفهوم «مراقبت‌های درمانی در معرض خطر» در اختیار دارد، گفت: به خصوص به دلیل تجارب کسب شده از جنگ هشت ساله با عراق و ماجرای اخیر ربوده شدن در لیبی کسب کرده است. رییس نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در ایران با بیان اینکه دو سال پیش رییس سازمان نظام پزشکی ایران در نامه‌ای به رییس کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در رابطه با یکی از کشورهای همسایه ایران که گرفتار خشونت بود، مراتب نگرانی خود را اعلام کرد، گفت: در سال 2015 و در زمان سی و دومین کنفرانس بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر، کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ گزارش پیشرفت‌های حاصله در طول چهار سال را اعلام می‌کند. وی با بیان اینکه کارگاه آموزشی – تخصصی مکمل کارگاه آموزشی دو ماه قبل است که در اسلو برگزار شد، گفت: در این کارگاه آموزشی سه موضوع کلی، چالش‌های پیشروی جمعیت‌های ملی در روند ارائه مراقبت‌های درمانی در درگیری مسلحانه، رویارویی با چالش‌ها – ابعاد عملیاتی، رویارویی با چالش‌ها – مدافع‌گری و ارتباطات مورد بررسی قرار می‌گیرد.
[ سه شنبه 91/11/24 ] [ 11:40 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
پس از گذشت چندین روز از ابلاغ مصوبه دولت مبنی بر نرخ‌گذاری خودروهای داخلی با ارز مبادلاتی و پس از آن که ابلاغ این مصوبه منجر به رشد سرسام آور خودرو در بازار آزاد شد، سرانجام  بهای رسمی خودرو‌ها با ملاک ارز مبادلاتی تعیین شد و بنابراین، بهای رسمی پراید به 16 میلیون و 750 هزار تومان افزایش یافت.این قیمت ها مورد تایید سازمان حمایت از مصرف کنندگان هم رسیده است!  به گزارش «تابناک»، امروز    فهرست قیمت‌های جدید خودروهای داخلی با تأیید سازمان حمایت اعلام شد. قیمت‌های جدید بر این اساس است: از روز شنبه بیست و یکم بهمن دیگر باید با قیمت های پیشین خودرو خداحافظی کرد و باید با قیمت های جدید هر خودرویی را که خودروسازان تولید کردند بدون توجه به کیفیت و خدمات پس از فروش خریداری کرد! اما نگران نباشید بین دو خودروساز اصلی کشور یعنی ایران خودرو و سایپا قدرت انتخاب دارید!
[ شنبه 91/11/21 ] [ 1:15 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
بیداری زنان ایل در سحرگاهان که مردان خفته‌اند، به چشمه رفتن و آب آوردن با مشک‌های نهاده بر دوش، مشک دوغ زدن، جمع‌آوری هیزم از دل کوه و دشت برای آتش، دوشیدن احشام و پختن شیر، پخت نان و آماده کردن صبحانه، تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های زنان ایل است / خوانا نیوز کد خبر: 301532 تاریخ انتشار: 20 بهمن 1391 - 22:36
[ شنبه 91/11/21 ] [ 1:13 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

دو روز دیگر باراک اوباما برای دومین بار به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده سوگند یاد می کند.
به گزارش تابناک، باراک حسین اوباما چهل و چهارمین رئیس جمهور ایالات متحده و نخستین رئیس جمهور سیاه پوست این کشور است که 20 ژانویه 2013 برای دومین بار به عنوان رئیس جمهور این کشور سوگند یاد می کند.
پِت سوزا عکاس رسمی کاخ سفید که در چند سال گذشته تصاویر قابل توجهی از رئیس جمهور ایالات متحده را منتشر کرده روز گذشته تصویر رسمی رئیس جمهور این کشور را ثبت کرده است. کاخ سفید با قرار دادن تصویر جدید اوباما در کنار تصویر رسمی او در سال 2009 تفوت های چهره اورا به نمایش گذاشته است.
انتشار این تصویر از اوباما با اشاره به تغییرات چهره او یاد آور یکی از پوسترهای تبلیغاتی جالب محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان در جریان انتخابات سال 88 بود که در آن هم با مقایسه چهره او در سال 84 و 88 به تفاوتهای چهره او پرداخته بود. این پوستر تبلیغاتی در زمان خود بسیار پر سروصدا شد.

[ دوشنبه 91/11/16 ] [ 10:40 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

یک بمب 500 پوندی در منطقه شیبان اهواز کشف شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در پی گزارش های مردمی بنا بر وجود شیء مشکوک در منطقه  خیط الرواس (شهرک شهید بهشتی) شیبان نیروهای سپاه و ناجا به منطقه اعزام شدند و پس از بررسی ها مشخص شد که آن شی مشکوک یک بمب هواپیمایی 500 پوندی عمل نکرده از جنگ تحمیلی بوده است.

با هماهنگی های صورت گرفته با نیروهای چک و خنثی سپاه  طی یک عملیات کارشناسی  بمب از زیر زمین خارج و با موفقیت به بیرون کشیده شد. گروه چک و خنثی سپاه بعد از کشیدن این راکت از زیر زمین مقدمات انتقال آن را برای انهدام انجام دادند.

گفتنی است جای جای خوزستان هنوز نشانه هایی از دوران دفاع مقدس دارد که هرازچندگاهی شاهد کشف اقلام جنگی در نقاط مختلف استان هستیم.

باتوجه به اینکه شیبان از مرز کشور و خط مقدم جنگ فاصله بسیاری دارد و تقریبا چسبیده به اهواز است ضرورت توجه به مناطق بمب باران شده توسط تیم های پاکسازی را طلب می کند.


[ دوشنبه 91/11/16 ] [ 10:38 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: تمام نامزدهای احتمالی پایداری به صورت تیمی با نامزد جبهه همکاری می‌کنند.
مجید متقی‌فر عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درباره آخرین وضعیت انتخاباتی جبهه پایداری، گفت: تا کنون دیده نشده است کسی گفتمان جبهه پایداری را نقد کند بلکه به شیوه ها و روش های پایداری ایراد می‌گیرند در حالی که شیوه هر گروهی برگرفته از مبانی فکری آن گروه است.
وی ادامه داد: سال گذشته در همین ایام جبهه پایداری زیر بمباران سنگین تهمت‌ها و اهانت‌ها از سوی دوست و دشمن قرار داشت و حتی آیت الله مصباح نیز مورد هجمه قرار گرفتند چرا که احساس می‌شد این عظمت گفتمان است که جریانات مختلف را به هراس انداخته است در حالی که این هیمنه از جبهه پایداری نیست بلکه از خود اسلام است و هر کس داعیه اسلام داشته باشد خداوند او را تقویت می‌کند.
گزیده اظهارات عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت و گو با فارس در ادامه می آید:
• مشکل ما با منتقدین و مخالفین در مبانی گفتمان سیاسی است که دیانت و سیاست را عین هم تلقی نمی‌کنند و این دو را در هم تنیده نمی‌بینند. به ما می گویند بیایید به آنچه ما از پیش ساخته‌ایم بپیوندید در حالیکه هیچ مشورتی با ما در فرایند شکل گیری این مدل نشده است.
• ما در انتخابات مجلس هم حرفمان این بود که نمی‌توانیم کنار کسی بنشینیم که در جریان فتنه و حتی بعد از آن سکوت کرده و نمی‌توانیم با کسانی که در اذهان مردم در قضیه فتنه نمره قابل قبولی نگرفته‌اند اتحاد داشته باشیم؛ ما می‌گفتیم انتخابات را شرکت سهامی فرض نکنید که هر گروهی و حزبی منافع خود را مطالبه کند و منافع مردم قربانی مطامع حزبی و گروهی یا چهره های سیاسی شود؛ چگونه از این نگاه معامله گرانه وحدت حاصل می‌شود وکلام امام در کجای این نگاه قرار دارد که فرمود تمام مقصد ما مکتب ماست؟
• اگر قرار باشد ائتلافی هم اتفاق بیفتد گروه‌ها باید دنبال گزینه اصلح باشند دراین صورت جبهه پایداری با سایر گروههای اصولگرا می‌تواند ائتلاف کند.
• جبهه پایداری در زمان انتخابات مجلس لیست 30 نفره‌ای ارائه داد که کمتر از نصف آن اعضای پایداری بودند و بقیه افراد دیگری بودند و ما تصمیم گرفتیم این افراد را با این که از ما نبودند در لیست خود قرار دهیم. 
• درباره مطرح شدن نام میرکاظمی به عنوان گزینه جبهه پایداری در انتخابات، هنوز برای مذاکرات زود است و عجله‌ای نداریم. نگاه جبهه در این زمینه وسیع است اما نام وی نیز در پایداری مطرح است چرا که او نیز از یک سری شاخص‌ها و برجستگی‌ها برخوردار است. غیر از آقای میرکاظمی برخی دیگر از افراد نیز وی میزبررسی هستند.
• آقای سعید جلیلی هم این نگاه را قبول دارد و عمل به تکلیف می‌کند. برای کسی که رزمنده اسلام است و خود را سرباز ولایت می‌داند، جا مهم نیست بلکه عمل به تکلیف مهم است. دوستان ما یک خوبی دارند که از آمدن در این سطح اشتیاق شخصی ندارند و این ویژگی از خوبی‌های آنهاست و موضع تقوای این افراد را نشان می‌دهد نه کسی که همه کائنات را به هم می‌ریزد و از هر ابزاری استفاده می‌کند تا رئیس جمهور شود و برای رئیس جمهور شدن با هر تفکری سازش می‌کند. این طرز تفکر خطرناک است از این رو نه جایز است به چنین فردی رای داد و نه جایز است او نامزد شود چرا که دویدن به سمت پست و مقام جاه طلبی است و این امر همیشه در اسلام مذموم بوده است.
• آقای فتاح کمتر از دیگران مطرح نیست. آقای فتاح چهره‌ای خدوم، باتجربه، مدیری لایق، متدین است که می‌تواند برای کاندیداتوری مطرح باشد.
• وقتی برنامه انتخابات تیمی پیگیری شود، مشکلی پیش نمی‌آید و در حال حاضر برنامه‌های دولت آینده در حال تدوین است و هر کس تعیین شد برنامه‌ را دریافت می‌کند. برنامه ها متعلق به فرد نیست بلکه متعلق به نظام است و قرار است مجموعه‌ای که نماد اندیشه ولایی باشد جلو بیاید. برنامه ریاست جمهوری که با رویکرد علمی و دینی در حال تدوین است اگر رئیس جمهور از جبهه پایداری هم نباشد این برنامه قابل استفاده است.
• درباره برنامه ریاست جمهوری جبهه پایداری، دوستان پیگیر هستند البته به تلاشی که می‌شود بستگی دارد و احتمال می‌رود تا آخر سال این برنامه جمع‌بندی شود.
• درباره مسئول برنامه ریاست‌جمهوری در جبهه پایداری، دوستان مجلس این برنامه را پیگیری می‌کنند برخی مسائل بصورت مبسوط به بحث گذاشته می‌شود و این کاری پژوهشی است. تیم‌هایی تشکیل شده و اطلاعات جمع‌آوری می‌کنند وقتی به جمع‌بندی رسیدند در جلسه شورا با حضور همه اعضاء برسی می‌شود.
• درباره این موضوع که اخیرا سخنگوی جبهه پایداری اعلام کرد که جبهه پایداری به فهرست 3 نفره‌ای از کاندیداها رسیده است. و این که این 3 نفر احتمالا همان آقایان جلیلی، لنکرانی و فتاح هستند؛ بله، همین 3 نفرند اما فهرست بسته نیست افراد دیگری که ظرفیت داشته باشند ممکن است بررسی شوند.
• با جابجایی اشخاص نقش جریان انحرافی کم‌رنگ نمی‌شود و ممکن است فردی از منزل خود هم نقش‌آفرینی کند. افرادی که انحرافی هستند، هنوز به نظر ما تاثیر گذارند و اینها یک تیم هستند این جابجایی نیز به این نیت اتفاق نیفتاده که تاثیرگذاری را کم کنند بلکه ممکن است تاثیرگذاری وی بیشتر هم بشود.

[ دوشنبه 91/11/16 ] [ 10:38 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

دولتی ها ، بین خود تقسیم کاری هوشمندانه ای دارند: جریان نهفته در دل دولت ،با شعارهایی مانند ایرانیت و آزادی های اجتماعی در صدد ربودن آرای اصلاح طلبان و قشر خاکستری است. چندی پیش یکی از اعضای شاخص این جریان در جمع گروهی از بسیجیان گفته بود: ما از شما هیأتی تر هستیم ولی این شعارها را برای این می دهیم که در انتخابات به آرای اصلاح طلبان هم نیاز است. جریان برون دولتی هم آرای حزب اللهی های دو آتشه را هدف قرار داده است.


انتخابات سال 1392 ریاست جمهوری ، به احتمال قوی ، یک انتخابات درون اصولگرایی خواهد بود.

هم اکنون سه ضلع برای حضور در رقابت های انتخاباتی متصور است:

1 – اصولگرایان
2 – افراط گرایان
3 – اصلاح طلبان

اصولگرایان ، شامل گروه ها ، احزاب و چهره های مشخص اند. از جامعه اسلامی مهندسین گرفته تا حزب موتلفه اسلامی و از چهره هایی مانند قالیباف و متکی و پورمحمدی گرفته تا ولایتی و حداد و دیگران.

افراط گرایان، حامیان دولت هستند که برخی از آنها در دل دولت هستند و گروهی در خارج از آن فعالیت می کنند.
آنها بین خود تقسیم کاری هوشمندانه ای دارند: جریان نهفته در دل دولت ،با شعارهایی مانند ایرانیت و آزادی های اجتماعی در صدد ربودن آرای اصلاح طلبان و قشر خاکستری است. چندی پیش یکی از اعضای شاخص این جریان در جمع گروهی از بسیجیان گفته بود: ما از شما هیأتی تر هستیم ولی این شعارها را برای این می دهیم که در انتخابات به آرای اصلاح طلبان هم نیاز است.
جریان برون دولتی هم آرای حزب اللهی های دو آتشه را هدف قرار داده است.

با توجه به اتفاقات سیاسی یکی دو سال اخیر که با ماجرای خانه نشینی رئیس جمهور ، بخشی از آن عیان شد، این طیف ، کار دشواری برای عبور از فیلترینگ شورای نگهبان خواهد داشت.

اصلاح طلبان ، هم اکنون به دو گروه تقسیم می شوند: چهره های اصلی اصلاح طلبان مانند خاتمی ، سیدحسن خمینی ، حسن روحانی و برخی افراد که در حبس هستند و چهره های فرعی مانند کواکبیان ، عارف و پزشکیان و نظایر این ها.

برای حضور چهره های اصلی در انتخابات موانع متعددی وجود دارد و به جز حسن روحانی – آن هم با اما و اگرها متعدد – برای بقیه چهره ها ، شانس زیادی برای حضور وجود ندارد.
چهره های فرعی نیز ، قدرت جذب آرا ندارند و نخواهند توانست رأی دهندگان جبهه اصلاحات را به نفع خود بسیج کنند.
اتفاقاً جریان اصولگرا ، تمایل بسیار دارد تا فرعی های اصلاحات وارد میدان شوند تا هم ، تمام طیف ها در انتخابات حاضر باشند و هم اصلاح طلبان ، شکست بخورند.

با توجه به جمیع جهات پیش گفته ، این “احتمال” قوی تر از بقیه احتمالات است که انتخابات ریاست جمهوری 92 ، با محوریت اصولگرایان و در رقابتی درون گروهی بین آنها برگزار شود.

هر چند که تا کنون ، نام های متعددی از این جریان برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری به میان آمده ، اما تا به امروز افراد زیر مطرح ترین گزینه های موجود هستند که شانس پیروزی دارند.
طبیعی است که “سیب سیاست” که به هوا پرت شده ، تا به زمین برسد ، هزار چرخ می خورد و باید تا لحطه آخر منتظر بود. لذا آنچه مطرح می شود ، مربوط به تحلیل “صحنه حاضر” است:

1 – علی اکبر ولایتی: پزشک اطفال و دیپلماتی که هم اکنون مشاور عالی رهبر انقلاب در امور بین الملل است. رکورد طولانی ترین دوران وزارت خارجه در جمهوری اسلامی ایران را در کارنامه دارد و بعد از مدت ها سکوت نسبی ، در ماه های اخیر عزم خود را برای ریاست جمهوری جزم کرده است.او یکی از اضلاع ائتلاف سیاسی 1+2 است.

2 – محمد باقر قالیباف: دیرپا ترین فعالیت های انتخاباتی مربوط به اوست. بعد از شکست در انتخابات ریاست جموری سال 84 ، تصمیم به حضور مجدد در انتخابات 88 را نیز داشت ولی با هوشمندی از کنار آن گذشت تا در سال 92 ، در شرایطی کاندیدا شود که هیچ کدام از رقبا ، رئیس جمهور حاکم نباشد.
با این حال ، حضور او در ائتلاف 1+2 ، بسیاری از حامیان و اعضای ستادهایش را سرخورده کرده است زیرا تا قبل از این ، او را بخت نخست می دانستند ولی حضور قالیباف در این ائتلاف ، این گونه ترجمه شده که او ، مردد در پیروزی است و به همین خاطر به ائتلاف تن داده تا لااقل بخشی از دولت آینده را داشته باشد.

3 – منوچهر متکی: دیپلمات کهنه کاری که سابقه دو دوره نمایندگی مجلس ، دو دوره وزارت امور خارجه ، دو دوره سفارت و چند دوره معاونت وزیر و مدیرکلی را در کارنامه اش دارد.
او که در دوران وزارتش همواره با محمود احمدی نژاد بر سر روش های تعامل با جهان اختلاف داشت ، در اواخر دوران وزارتش ، طرحی را برای حل مساله مسالمت آمیز هسته ای ایران به رئیس جمهور داد ولی چندی بعد ، وقتی در مأموریت دیپلماتیک سنگال بود ، از سوی احمدی نژاد عزل شد!
متکی ، هر چند تا کنون رسماً اعلام کاندیداتوری نکرده و لذا ، برنامه هایش را نیز اعلام نداشته است ، اما نزدیکانش می گویند که او بر “بهره گیری از تجربه کشورهای دیگر برای برون رفت از مشکلات داخلی” ، به جای ادعای مدیریت جهان تأکید دارد.

4 – غلامعلی حداد عادل: ریاست فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی و تعریف کلمات فارسی به جای واژه های خارجی ، او را مشهور کرد.هر چند که بسیاری او را به خاطر تألیف کتاب اجتماعی سوم ابتدایی می شناسند. ریاست مجلس هفتم ، مهم ترین فراز زندگی سیاسی اوست. حداد عادل هم اکنون در قالب 1+2 در صدد کسب آرای مردم برای رسیدن به جایگاه ریاست جمهوری است.

5 – محسن رضایی: رضایی در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 ، باخت ولی بسیاری او را برنده واقعی مناظره های انتخاباتی می دانند و بر آنند که تنها “کاندیدای با برنامه” در آن انتخابات جنجالی ، محسن رضایی بود.اگر انتخابات 88 ، دو قطبی نمی شد ، ای بسا محسن رضایی آرای بسیار بیشتری کسب می کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ، فرماندهی سپاه در جنگ 8 ساله را بر عهده داشت. فدرالیسم اقتصادی ، از مهم ترین ایده های رضایی است که البته فرصت اجرایش را هرگز به دست نیاورده است.

6 – مصطفی پور محمدی: او نیز از منتقدان درون دولتی احمدی نژاد بود و به همین دلیل ، از وزارت کشور برکنار شد و بعد از آن ، ریاست سازمان بازرسی کل کشور را بر عهده گرفت.
پور محمدی ، تا این لحظه ، تنها کاندیدای روحانی از جبهه اصولگرایان است. حامیان او می گویند که حضور پور محمدی در رأس سازمان بازرسی کل کشور ، باعث شده است وی اشراف کاملی بر مسائل کشور و نقاط ضعف آن داشته باشد و بهتر از هر کس دیگری بتواند چاره اندیشی کند.
دولتی ها ، به لحاظ این که رئیس سازمان بازرسی ، بر بسیاری از پرونده ها وقوف دارد ، نگران کاندیداتوری پور محمدی اند.

7 – سعید جلیلی: دبیر شورای عالی امنیت ملی که مردم او را بیشتر به خاطر مذاکرات هسته ای اش می شناسند ، تا کنون اعلام کاندیداتوری نکرده است اما حامیانش مدت هاست که با راه اندازی پایگاه های اینترنتی ، تحت عنوان دعوت از جلیلی برای حضور در انتخابات ، نام او را به عنوان یک کاندیدای اصولگرا بر سر زبان ها انداخته اند.

البته همان گونه که ذکر شد ، تحلیل حاضر و نام های موجود ، ناظر به شرایط کنونی است و با نزدیک شدن به انتخابات ، تحولات ، با دور تند ، حرکت خواهند کرد… .
منبع عصر ایران


[ چهارشنبه 91/11/11 ] [ 1:56 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

دختر 22ساله بخاطر لب های بزرگ و عجیبش مشهور شد! + عکس
نظر شما درمورد زیبایی چیست؟ آیا داشتن عضو عجیب و نا متعارف در بدن نشان دهنده زیبایی است؟
کریستینا رای دختری است که فکر می کنید داشتن لب های بیش از حد بزرگ یعنی زیبایی!
او هم اکنون 22ساله است و 4سال است که تزریق ژل به لب هایش را آغاز کرده است.
http://www.fungozar.com/wp-content/uploads/25nps3.jpg

کریستینا می گوید: شاید خیلی فکر کنند که من زشت شده ام اما برای من مهم نیست حتی اگر شبیه شخصیت های کارتونی شده باشم باز هم راضی هستم. اینکار با اینکه بسیار دردناکه من بیش از 100 بار انجام داده و 5هزار دلار پرداخت کرده ام.

http://www.fungozar.com/wp-content/uploads/art5400000x4233.jpg
پدر و مادر من نیز از چهره جدیدم راضی هستن و هیچ شکایتی ندارم. خواهر بزرگتر من نیز اینکارو انجام داده و او نیز زیبا شده است! من میخواهم تمام اجزای بدنم را جراحی زیبایی کرده تا بیش از پیش جذاب شوم!


[ چهارشنبه 91/11/11 ] [ 1:55 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 60
بازدید دیروز: 147
کل بازدیدها: 1654001