علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
از گذشته‌های دور چگونگی انتخاب لباس و سبک لباس پوشیدن افراد مشهور و بخصوص رهبران سیاسی دنیا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده است و به این ترتیب برخی از رهبران و سیاستمداران توانسته‌اند با پوشیدن لباس‌های خاص و منحصر به فرد مد جدیدی را در کشور خود به وجود آورند که حتی گاهی مورد توجه رهبران سیاسی دیگر کشورهای دنیا قرار گرفته است.

به گزارش بولتن، براساس بررسی‌ها و نظرسنجی‌های کارشناسی انجام شده در سطح دنیا کیم یونگ ایل نخست‌وزیر کره شمالی به عنوان یکی از بدلباس‌ترین رهبران سیاسی دنیا شناخته شده است. او همیشه یک لباس خاکی رنگ ساده به تن دارد و کفش‌هایی با پاشنه بلند می‌پوشد تا کمی قد بلندتر دیده شود، اما معمولا لباس‌های او یکی دو سایز کوچک‌‌تر از اندازه واقعی خودش است که این موضوع نیز مزید بر علت شده و او را بدتیپ‌تر نشان می‌دهد.

این در حالی است که نیکلاس سارکوزی رئیس‌جمهور فرانسه در انتخاب لباس دقت زیادی دارد و کت و شلوارهایی را انتخاب می‌کند که با اندامش تناسب داشته و عیب و ایرادهای ظاهری او را می‌پوشاند.

کلنل معمر قذافی که بیش از 4 دهه است بر کشور لیبی حکمرانی می‌کند عادت‌های نامتعارفی دارد که در میان آنها عادت به پوشیدن لباس‌های عجیب و غریب بیش از دیگر عادت‌هایش موجب شهرت او شده است. رهبر لیبی معمولا یک پارچه شال مانند رنگی روی لباسش می‌اندازد و به تبعیت از رسوم قدیمی آفریقایی لباس بادیه‌نشین‌ها را که از جنس پوست حیوانات است به تن می‌کند. اگرچه او بر این باور است که سیاست عرصه نمایش است،‌ اما متاسفانه قدری ابتکار به خرج می‌دهد و مدهای غربی و شرقی را بر اساس نظریات شخصی خودش در هم می‌آمیزد تا به این ترتیب با ظاهری متفاوت در مقایسه با دیگر سیاستمداران در مجامع رسمی حاضر شود.

لوئیس ایناسیولولا داسیلوا رئیس‌جمهور برزیل به همه ثابت کرده است که می‌توان با انتخاب لباس مناسب که دوخت خوبی دارد به آسانی بسیاری از کمبودها و نواقص ظاهری بدن را پوشاند. اغلب لباس‌ها و کت‌های او سه دکمه است و علاوه بر این او بندرت دکمه‌های کت خود را باز می‌گذارد تا به این ترتیب برآمدگی شکمش خیلی به چشم نیاید.

او بسیار خوب لباس می‌پوشد و دریافته است که رئیس‌جمهور بودن مستلزم این است که به گونه‌ای در جوامع عمومی ظاهر شود که بتواند مورد توجه جناح‌های سیاسی مختلف کشور قرار گیرد.

از سوی دیگر فیدل کاسترو از جمله رهبران سیاسی است که در سن 80 سالگی علی‌رغم این که در گذشته به پوشیدن لباس‌های نظامی علاقه خاصی داشت به پوشیدن لباس‌های ورزشی علاقه‌مند شده است.

او از طرفداران پرو پا قرص مارک آدیداس است تا جایی که وقتی در سال 2006 تحت عمل جراحی قرار گرفت در بیمارستان از پوشیدن لباس‌های بیمارستانی خودداری کرد و به جای آن پوشیدن لباس‌های ورزشی آدیداس را انتخاب کرد. اگرچه ممکن است چنین تغییری در سبک لباس پوشیدن این سیاستمدار جالب به نظر برسد، اما همین موضوع سبب شده است تا نام فیدل کاسترو نیز در فهرست اسامی بدلباس‌ترین رهبران سیاسی دنیا قرار گیرد.

خوزه لوئیس رودریگز زاپاترو، رئیس‌جمهور اسپانیا از جمله خوش‌لباس‌ترین سیاستمداران دنیاست. او در عین حال که بسیار ساده به نظر می‌رسد، اما اغلب کت و شلوار کلاسیک و پیراهنی به رنگ سفید به تن دارد و همین حفظ سادگی رمز موفقیت او در شیک‌پوشی است. او به ندرت با لباس غیررسمی در جاهای مختلف حضور پیدا می‌کند، اما حتی زمانی که با لباسی غیررسمی او را می‌بینید نیز احساس می‌کنید که او بسیار رسمی لباس پوشیده است. بسیاری از کارشناسان دنیای مد و لباس بر این باورند که او می‌تواند عنوان شیک‌پوش‌ترین و خوش‌لباس‌‌ترین رهبر سیاسی دنیا را از آن خود سازد.

اگرچه لباس‌هایی که زاپاترو می‌پوشد از نظر ظاهری بسیار ساده و عاری از هرگونه زرق و برقی هستند اما حفظ تناسب بین آنها و همچنین دوخت مناسب این لباس‌ها سبب شده است که او نمونه بارزی از یک فرد خوش‌تیپ و خوش‌لباس باشد.

گوردون براون از اعضای حزب کارگر انگلیس نیز که پس از استعفای تونی‌بلر به عنوان نخست‌وزیر این کشور منصوب شد برخلاف تونی‌بلر که یکی از سیاستمداران خوش‌لباس به شمار می‌رفت، همواره با ظاهری آشفته و نامنظم در جلسات رسمی حاضر می‌شد و همین موضوع سبب شده بود تا نام گوردون براون هم در فهرست بدلباس‌ترین رهبران سیاسی دنیا قرار گیرد.
[ شنبه 89/4/12 ] [ 8:50 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
سرویس سیاست خارجی ـ در حالی که سفر اخیر ملک عبدالله، پادشاه مملکت سعودی به آمریکا و توصیه وی به اعمال فشار بیشتر به ایران و همچنین پیشنهاد خرید بیست میلیارد دلار سلاح از آمریکا  در رسانه های منطقه ای، بازتاب گسترده ای داشته است، به نظر می رسد که این سیاست سعودی ها نه به خاطر مسأله هسته ای ایران، بلکه به خاطر مسأله کلیدی دیگر است.
 
به گزارش «تابناک»، روزنامه «النهار» لبنان در یادداشتی که امروز منتشر کرده است، می نویسد: ملک عبدالله در این دیدار به اوباما گفته است که تحریم های کنونی، نمی تواند فعالیت های هسته ای ایران را متوقف کند و آمریکا باید گزینه های جایگزین دیگری را در این زمینه بیازماید.

روشن است که اقدامات جایگزین دیگر در این زمینه، اقدامی به جز حمله نظامی به ایران نخواهد بود، چرا که اگر نگاهی کوتاه به مدل های موجود در نزد آمریکاییان در رویارویی با ایران داشته باشیم، درخواهیم یافت که ملک عبدالله، بر گزینه نظامی تأکید کرده است.

در ادامه این یادداشت آمده است: آمریکاییان همواره در برابر ایران، چند مدل را آزموده اند. این کشور گاهی از گفت وگو با ایران و گاه از سیاست انزواگرایی سخن به میان آورده است. علاوه بر این، سیاست چماق و هویج، تحریم، تهدید و فشار و در نهایت حمله نظامی نیز همواره از سوی این کشور در برخورد با ایران بوده داشت است؛ در واقع، همواره پس از گزینه تحریم و تهدید است که سخن از حمله نظامی به ایران به میان می آید.

با نگاهی تحلیلی به اظهارات رئیس مملکت سعودی و یادداشت روزنامه لبنانی، در حالی که در چند ماه گذشته نیز خبرهایی مبنی بر اینکه این کشور به هواپیماهای رژیم صهیونیستی اجازه استفاده از حریم هوایی خود برای حمله احتمالی به ایران را داده است، به نظر می رسد این کینه ورزی رئیس سعودی ها، بیش از آنکه نتیجه نگرانی از مسأله هسته ای ایران باشد، برگرفته از ظهور یک قدرت اسلامی شیعی است که با پیروزی انقلاب اسلامی روی داده و در سی سال گذشته، سعودی ها را به سبب سیاست های سازشکارانه شان در موضوعات جهان اسلام به چالش کشیده است.

باید گفت که این کینه دیرین مستقیم ناشی از درگیری هویتی سعودی ها به ایرانیان است، چرا که سعودی ها  ایران را به مثابه «دگر» خود تعریف کرده و برای همین، برای تعریف «خود» هر چه بر نقاط منفی «دگر» تأکید کند، نکات مثبت «خود» را تقویت کرده است.
هنوز کلام گهربار حضرت امام در گوش ایرانیان طنین افکن است که ما اگر با حزب بعث کنار بیاییم با «آل سعود» کنار نمی آییم؛ راهبردی که بعدها برخی گمان کردند، با عملگرایی در سیاست خارجی و یا تنش زدایی حل شدنی است، غافل از اینکه  امام(ره)، به نیکی دریافت بوده که اختلاف رژیم فهد با ایرانیان نه سیاسی، بلکه هویتی و ایدئولوژیک است.

علاوه بر این، تحولات عراق پس از صدام نیز دیگر حکام مستبد سعودی را کلافه کرده است؛ جایی که آنان اعتراف نمودند که ده ها برابر صدام به مخالفان حکومت شیعی کمک خواهند کرد، آنان در این راه، به جای درک حقیقی ماهیت و خاصیت تعلق مردم عراق به اهل بیت (س)، ایران را نشانه رفتند.

هم اکنون مراجع عظام شیعه، می توانند یک بار دیگر، نقش تاریخی خود را ایفا کرده و همان گونه که در نبردهای تاریخی ایران و روس، فتوای جهاد علیه دشمن خارجی دادند، در این برهه هم، تا حد امکان، فعالیت هایی را که هر گونه سودی را به رژیم آل سعود می رساند، تحریم کنند تا از تحقیر مسلمانان و به ویژه شیعیان جلوگیری شود
[ شنبه 89/4/12 ] [ 8:50 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
نخستین جنگنده میگ 29 کشور به دست متخصصان داخلی تعمیر و با موفقیت به پرواز درآمد.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر خلبان حسن شاه‌صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که برای بازدید از مراحل تعمیر و تست پرواز جنگنده میگ29 به تبریز سفر کرده بود، با بیان اینکه تمامی مراحل بازسازی و تعمیرات اساسی این هواپیمای راهبردی که 9 سال زمین گیر بود، بدست کارکنان متعهد و مجرب پایگاه دوم شکاری تبریز صورت گرفته است، به تلاش یگان‌های متعدد نیروی هوایی ارتش در سراسر کشور در زمینه اورهال انواع جنگنده‌ها اشاره و تاکید کرد: امروز دیگر هیچ هواپیمای زمین‌گیری در یگان‌های نیروی هوایی ارتش وجود ندارد.
شاه‌صفی همچنین با اشاره به آمادگی کامل نیروی هوایی برای دفاع از آسمان کشورمان، تصریح کرد: نهضت قطعه‌سازی و ارتقا و بهینه‌سازی انواع هواپیما اکنون با جدیت هر چه تمام تر در این نیرو پیگیری می‌شود.
جنگنده میگ 29 که برای نخستین بار و با بهره‌گیری از دانش و تجربه متخصصان 18 رشته مرتبط و صرف 14 هزار ساعت کار، بازسازی شد، تمامی تست‌های پروازی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت.

[ شنبه 89/4/12 ] [ 8:49 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
پس از نمازجمعه امروز قم اطلاعیه‌ای بر علیه رئیس مجلس شورای اسلامی با عنوان "آقای لاریجانی رأی ما را پس دهید، شما دیگر نماینده ما نیستید"، توسط عده‌ای که خود را امت حزب الله می‌نامیدند، توزیع شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در ذیل این اطلاعیه که نویسندگان آن، خود را منتسب به جمع کثیری از طلاب، دانشجویان و مردم نامیده بودند، مطالبی در انتقاد از موضع گیری‌های اخیر علی لاریجانی در مورد مسائل پیرامونی دانشگاه آزاد و این که هنوز هم نسبت به برخی نامزدهای دهمین انتخابات ریاست جمهوری دچار خوشبینی است، عنوان شده است.

در قسمت‌هایی از این اطلاعیه آمده است: با توجه به چندین مورد از عمکرد غیر قابل دفاع شما در هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، ما همان‌هایی که به اشتباه به شما رای دادیم، اعلام می‌کنیم که دیگر نماینده ما نیستید.

اطلاعیه افزوده است: امید است همان‌گونه که مقام معظم رهبری برای نمایندگان مجلس شان نظارتی را تعریف کردند و مجلس را موظف به قانونی کردن آن نمودند همین شان برای مردم واختیار فسخ وکالت برای آنان روزی قانونی شود.


[ شنبه 89/4/12 ] [ 8:49 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
علاء الدین بروجردی در نشست سیاسی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ماجرای دیدار خود با میرحسین موسوی را تشریح کرد.

به گزارش فارس، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که در دهمین نشست سیاسی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی سخن می‌گفت به آخرین وضعیت آمریکا در عرصه بین‌المللی اشاره کرد و اظهار داشت: رفتار امروز آمریکا در جهان شباهت زیادی به رفتار شوروی قبل از فروپاشی دارد به نظر من امروز آمریکا همانند شوروی سابق در حال فروپاشی است و این فروپاشی مشهود و محسوس است.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص پاسخ نامه سفیر انگلیس افزود: پاسخ نامه سفیر انگلیس را به طور مفصل نوشتم و البته در رسانه‌های منتشر شد اما موضوع کاهش روابط با انگلستان در جلسات متعددی در کمیسیون امنیت ملی به بحث گذاشته شده است.

بروجردی در ادامه به انتخابات اخیر کشورمان اشاره کرد و تصریح کرد: متاسفانه فتنه اخیری که در کشورمان رخ داد ناشی از برخی اشتباهات افراد و نا آگاهی آنها بود؛ بعد از انتخابات دیداری هیئت رئیس کمیسیون امنیت ملی با آقای موسوی داشت که من در این جلسه خطاب به آقای موسوی گفتم که وقتی شما نخست وزیر بودید من سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین بودم، می‌خواهم بگویم که مگر شما با حکم قانون نخست وزیر این کشور نشدید مگر با حکم قانون در برنامه تبلیغاتی شما در تلویزیون به نمایش گذاشته نشده و مگر با حکم قانون کاندیدای ریاست جمهوری نشدید. حالا چه شده است که قانون را قبول ندارید و قبل از شمارش آراء بدون هیچ دلیل و منطقی اعلام می‌کنید که پیروز انتخابات هستید تا فضای انتخابات متشنج شود.

وی با بیان اینکه به موسوی گفته بود که محبوبیت جمهوری اسلامی به عنوان یک کشور قدرتمند مسلمان قبل از انتخابات 80 درصد و بعد از انتخابات به 27 درصد در کشور مسلمانی چون اندونزی کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: امروز این آقایان باید پاسخ بدهند که چرا رفتاری را انجام داده‌اند که محبوبیت یک نظام اسلامی در کشورهای مسلمان کاهش یافته است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خطاب به موسوی گفت: آقای موسوی شما 20 سال در حال کشیدن نقاشی بودید اما آقای احمدی نژاد در متن جامعه بودند. ایشان بعد از زلزله بروجرد به گونه‌ای رفتار کردند که مردم این شهر احمدی نژاد را در متن خود احساس کردند و در انتخابات اخیر 70 درصد آنها به آقای احمدی نژاد رای دادند.

بروجردی به دیدار خود با ناطق نوری اشاره کرد و افزود: آقای ناطق نوری می‌‌گفتند که من زنگ زدم و به آقای موسوی گفتم که فراخوان شما برای حضور مردم در خیابان‌ها با بحران‌های اجتماعی مواجه خواهد شد و ممکن است در این فراخوان‌های کسی جان خود را از دست بدهد. اما من هر چقدر اصرار کردم ایشان نپذیرفتند.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص انگشت نگاری هموطنانم هنگام ورود به برخی از کشورهای غربی و برخورد مقابل به مثل با آنها گفت: در خصوص انگشت نگاری هموطنانم در برخی از کشورها در کمیسیون امنیت ملی بحث و بررسی‌های متعددی انجام داده‌ایم و برای همین چندین مرتبه وزیر امور خارجه را به کمیسیون دعوت کردیم. ما در مقابل رفتار برخی کشورها مبنی بر انگشت نگاری از ایرانیان به انجام رفتار مقابل به مثل که اصل پذیرفته شده بین‌المللی است مصر هستیم و البته این کار را در مورد آمریکایی‌ها انجام داده‌ایم.

وی به حضور آمریکا در منطقه اشاره و به مقوله تولید مواد مخدر در افغانستان پرداخت و گفت: آمریکا در حقیقت یک دزد کلان بین‌المللی است. آنها از اشغال کشورها اهداف مختلفی را دنبال می‌کنند. آقای کرزی اعلام کرده است به 100 میلیارد دلار آمریکا از تولید مواد مخدر در افغانستان در آمد داشته است. کل دنیا در مقابل پدیده شوم مواد مخدر در افغانستان نگران هستند اما آمریکا با حضور خود در این کشور تولید مواد مخدر را افزایش داده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی کشورمان در پاسخ به سؤالی در خصوص ربوده شدن دانشمند هسته‌ای کشورمان در عربستان، گفت: در اینکه آقای امیری توسط سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و ظاهرا با کمک دستگاه اطلاعاتی عربستان ربوده شده است تردیدی وجود ندارد، آمریکا در حالی ادعای مختلفی در آقای امیر مطرح می‌کند که پاسخ ما به این کشور این است که اگر آمریکا در گفتار خود صادق است. اعلام کند که آقای امیری آزاد است که به کشورش برگرد اما ما معتقدیم که آقای امیری ربوده شده و در حال حاضر تحت سیطره نیروهای امنیتی آمریکا است.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص دانشگاه آزاد گفت: برخی نمایندگان به استفتاء رهبری استناد کردند و اعلام کردند که می‌خواهند نظر رهبری را در خصوص دانشگاه آزاد قانونی کنند اما بعد از روشن‌تر شدن موضوع نمایندگان رفتار خود را اصلاح کردند و قبل از اینکه نظر شورای نگهبان اعلام شود نمایندگان به قانونی بودن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کردند.

بروجردی در پاسخ به سؤالی در خصوص آتش زدن پرچم کشورمان توسط برخی از افراد در مقابل سفارت کشورمان در کابل گفت: اگر کسی در ایران 100 یا 1000 کیلو مواد مخدر جابه جا کند باید به سزای عملش برسد. فرقی نمی‌کند ایرانی باشد. اکنون بسیاری از اتباع افغانی به صورت غیر مجاز در کشورمان زندگی می‌کنند که باید به کشورشان باز گردند. اما برخی‌ها با تحریک عوامل با نفوذ در افغانستان اقدام به رفتارهای در مقابل سفارت کشورمان در کابل کردند که واکنش سفیر ایران در کابل را داشت و جمهوری اسلامی ایران را نیز سفیر این کشور را به وزارت خارجه احضار کرد.
این نماینده مجلس در پاسخ به سؤالی در خصوص بحران نفتی خلیج مکزیک گفت: ما در دوران جنگ با یک آتش سوزی نفتی مواجه بودیم که آمریکایی‌ها اعلام کردند شما آتش بس بدهید تا ما آتش نفتی را خاموش کنیم اما متخصصان حزب اللهی وارد صحنه شدند و با روش ایرانی آتش را خاموش کردند و حدود 10 روز پیش همان گروهی که در دوران جنگ آتش را در منطقه نفتی کشورمان خاموش کرده بودند به مجلس آمدند و اعلام آمادگی کردند که می‌توانند بحران خلیج مکزیک را برطرف کنند و با توجه به این نکته که آمریکا رسما اعلام کرده است که کمک‌های خارجی را می‌پذیرد ما به سفیر سوئیس پیغام دادیم و اعلام کردیم که به خاطر انسانی بودن خلیج مکزیک ایران آمادگی برطرف کردن مشکل را دارد.

بروجردی در پاسخ به سؤالی علت حمایت‌های ایران از کشورهای منطقه از جمله لبنان و عراق گفت: جنگی که برای ملت ایران تحمیل شد هزار میلیارد دلار خسارات وارد کرد و ما امروز آگاه تر از گذشته هستیم و معتقدیم بدترین نوع دفاع این است که کشوری مرزهای دفاعی خود را به مرزهای جغرافیای خود اختصاص دهد.

وی افزود: ما حتما باید مرزهای پدافندی خود را در خارج از مرزها قرار دهیم و حمایت ما از کشورهای منطقه بر اساس منافع ملی و امنیت ملی ما است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی کشورمان در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص برخورد با منافقین تاکید کرد: خانواده‌های منافقین امروز در مقابل پادگان اشرف تجمع می‌کنند اما سران منافقین حتی اجازه خروج از اشرف را به کسی نمی‌دهند. ما بارها با دولت عراق مذاکره کردیم و دولت جمهوری اسلامی ایران به طور جدی در این خصوص وارد شده است و مسئله را پیگیری می‌کند.
بروجردی با اشاره به تعهد روسیه برای تحویل اف 300 به کشورمان گفت: روسیه در قبال تحویل اف 300 به ایران قرار داد امضاء کرده است و باید به آن پایبند باشد. اما ما همان گونه که موشک‌های آمریکا را ساختیم امروز اگر روسی‌ها اف 300 را به ما ندهند کلاه سرشان خواهد رفت چرا که ما آن را خواهیم ساخت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی کشورمان در پاسخ به این سؤال که آقای مشائی اعلام کرده است که ورود همه ایرانیان خارج از کشور به کشور بلامانع است و آیا کسانی که جرم سیاسی مرتکب شده‌اند می‌تواند وارد کشور شوند، متذکر شد. کسانی که جرائم سیاسی مرتکب شده‌اند اگر بخواهند به کشور باز گرداند باید قانون در خصوص آنها اقدام کند و اگر در خواست عفو داشته باشند رئیس قوه قضائیه می‌تواند از رهبری برای عفو و بخشش آنها درخواست کند. اما اینکه برخی‌ها فکر کنند مجرمان سیاسی به ایران خواهند آمد و خواهند رفت این گونه نخواهد بود.
بروجردی گفت: بر اساس اطلاعاتی که ما داریم آقای موسویان به طور غیر قانونی از کشور خارج نشده است همان گونه که آقای مهدی هاشمی هنگام خروج از کشور ممنوع الخروج نبوده است.
[ شنبه 89/4/12 ] [ 8:48 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
منابع افغان اعلام کردند: رهبر القاعده در دسامبر سال 2007 در پی بیماری کلیه در کوههای تورابورا جان باخت.

به گزارش ایسنا منابع آگاه افغان اظهار داشتند: اسامه بن لادن، رهبرتشکیلات القاعده که از سال 2004 با یک کلیه به سر می‌برد، اواخر دسامبر 2007 در شرق افغانستان مرد.

این منابع اعلام کردند: آمریکا از مرگ بن لادن آگاه است، از این رو کارشناسانی آمریکایی، فیلم‌ها و نوارهای صوتی از وی آماده و با هدف دستیابی به اهداف ویژه خود در منطقه منتشر می‌کنند.

این منابع جزئیاتی بیشتر در این خصوص بیان نداشتند.

لئون پانتا، مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، یکشنبه گذشته گفته بود: سالها است که آمریکایی‌ها اطلات خوبی درباره مکان حضور بن لادن ندارند. هرچند معتقدند وی در پاکستان به سر می‌برد.

روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط نیز به نقل از یک مقام ارشد دستگاه اطلاعاتی آمریکا نوشت: نشانه‌های فراوانی درباره مرگ اسامه بن‌ لادن وجود دارد.

دو مقام مسوول، یکی در دفتر تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) و دیگری از آژانس اطلاعات مرکزی (سیا) آمریکا بر نبود اطلاعات در این باره تاکید و اشاره کردند: نشانه‌های فراوانی مبنی بر احتمال مرگ رهبر القاعده وجود دارد.

این دو مسئول که خواستند نامشان فاش نشود، برای نخستین بار از دستگیری گروهی از نیروهای امنیتی شخصی بن لادن خبر دادند که در پایگاه گوانتانامو در کوبا به سر می‌برند و از آنان بازجویی می‌شود.

یک مقام مسئول در سازمان سیا نیز با اشاره به عدم صدور هرگونه فتوی از سوی بن لادن یا عدم حضورش در رسانه‌ها، اعلام کرد: هیچ مانعی برای ضبط نوار ویدئویی از سوی وی وجود ندارد و این امری شگفت آور است. می‌توان فکر کرد وی مایل است خود را به عنوان یک مسوول و اینکه در قید حیات است به ما و جهان نشان دهد و این کار را نمی‌کند؟ با این حال سخنگوی وی گفته بن لادن به زودی خود را نشان خواهد داد و ما منتظر هستیم.
[ شنبه 89/4/12 ] [ 8:47 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
گرایش به جامعه‌گریزی، تنوع‌طلبی جوانان، مسئولیت‌گریزی، ترس از طلاق و شکست در زندگی آینده، ترس از خیانت همسر، رواج مردسالاری و زن‌سالاری و رقابت بین آنها، مهمترین دلایل اجتماعی هستند که تمایل جوانان را به ازدواج کاهش می‌دهند.

به گزارش فارس پروفسور حسین باهر گفت: دلایل مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و سیاسی در بالا رفتن سن ازدواج جوانان تأثیر‌گذار است. وی افزود: بررسی‌هایی در رابطه با دلایل تأخیر ازدواج جوانان در ایران انجام دادم که 40 دلیل گردآوری شد.

 این روانشناس درباره عوامل اقتصادی موثر بر بی‌میلی جوانان برای ازدواج عنوان کرد: مشکلات اقتصادی، مسکن، تهیه وسایل زندگی، مهریه سنگین، بیکاری، رفاه زدگی برخی از جوانان و فقر خانوادگی، از مهمترین دلایل اقتصادی موثر در تأخیر ازدواج جوانان است. باهر، فقر مالی خانواده‌ها در تأمین امکانات ازدواج فرزندانشان را از عوامل موثر در تأخیر ازدواج دانست و اظهار داشت: مادی بودن قوانین مانند زندانی شدن جوانانی که قادر به پرداخت مهریه نیستند موجب ترس آنها از ازدواج می‌شود.

این استاد دانشگاه شهید بهشتی هزینه‌های سنگین عقد و عروسی را در تأخیر ازدواج موثر دانست و پخش فیلم‌های مختلف در برنامه‌های ماهواره‌ای را موجب الگوبرداری جوانان از فرهنگ غرب دانست و بیان کرد: در اثر گرایش جوانان به این فرهنگ، زندگی مجردی و بی‌میلی به ازدواج در جامعه رشد می‌یابد. وی درباره مسایل فرهنگی که سن ازدواج را بالا می‌برد، عنوان داشت: ادامه تحصیلات به ویژه توسط دختران، مدرن شدن زندگی، الگوپذیری جوانان از غرب و تمایل آنها به زندگی مجردی، تزلزل ارزش‌های سنتی و مهاجرت فرهنگی، از مهم‌ترین دلایل فرهنگی برای بالا رفتن سن ازدواج است.

این استاد دانشگاه شهید بهشتی درک نکردن تفاوت‌های زن و مرد و رسیدن به کمال معنوی از طریق ازدواج‌ را یکی دیگر از عوامل تأخیر در ازدواج دانست و با اشاره به ناهنجاری‌های موجود در خانواده تصریح کرد: شکست والدین در زندگی و درگیری‌های مداوم آنها موجب عدم تمایل آنها برای ازدواج فرزندانشان می‌شود.

این روانشناس درباره مسایل اجتماعی و اخلاقی که موجب عدم تمایل جوانان به ازدواج می‌شود، بیان کرد: گرایش به جامعه‌گریزی، تنوع‌طلبی جوانان، مسئولیت‌گریزی، ترس از طلاق و شکست در زندگی آینده، ترس از خیانت همسر، رواج مردسالاری و زن‌سالاری و رقابت بین آنها، مهمترین دلایل اجتماعی هستند که تمایل جوانان را به ازدواج کاهش می‌دهند.

وی مداخله خانواده‌ها در زندگی جوانان را یکی دیگر از دلایل بالا رفتن سن ازدواج دانست و افزود: اعتیاد برخی از جوانان به مواد مخدر نیز موجب ترس بسیاری از دختران از ازدواج می‌شود. این استاد دانشگاه شهید بهشتی کاهش قبح دیر ازدواج کردن را نسبت به گذشته موجب بالا رفتن سن ازدواج دانست و اظهار کرد: در گذشته دیر ازدواج کردن امر ناپسندی بود اما امروزه این موضوع به یک امر بسیار عادی در جامعه تبدیل شده است.

باهر، افسردگی و اضطراب، بی‌توجهی به مسایل دینی، ترس از تعهد متقابل را در تأخیر ازدواج موثر دانست و با اشاره به تمایل بسیاری از جوانان به ازدواج برای برطرف کردن نیازهای جنسی، گفت: هدف اصلی از ازدواج باید رسیدن زن و مرد به کمال باشد همچنین رواج بی‌بند و باری و مبهم بودن آینده جوانان در کاهش ازدواج موثر است
[ شنبه 89/4/12 ] [ 8:47 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
سازمان قضایی نیروهای مسلح در اطلاعیه‌ای نتایج رسیدگی به پرونده‌های متهمان بازداشتگاه کهریزک و کوی دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش "تابناک"، در این اطلاعیه در مورد پرونده بازداشتگاه کهریزک آمده است که به دنبال صدور کیفرخواست علیه 12 نفر از متهمان پرونده بازداشتگاه کهریزک توسط دادسرای نظامی تهران که در اطلاعیه قبلی اعلام شد، پرونده به دادگاه نظامی یک تهران ارجاع شد و رسیدگی به اتهامات متهمان با رعایت مقررات قانونی در جلسات متعدد دادگاه با حضور شکات، متهمان و وکلای آنان صورت پذیرفت.

در این جلسات اولیاء دم، جمعی از شکات و وکلای آنان به تفصیل شکایات خود را مطرح کردند و متهمان پرونده و وکلای آنان نیز به طرح دفاعیات خود پرداختند.

پس از پایان رسیدگی، دادگاه بر اساس تحقیقات انجام شده، نظریات پزشکی قانونی و سایر مستندات موجود در پرونده، دو نفر از متهمان را به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی منتهی به قتل مرحومان «امیرجوادی فر»، «محسن روح الامینی» و «محمدکامرانی» علاوه بر حبس، انفصال موقت از خدمت، جزای نقدی، شلاق تعزیری و پرداخت دیه، به قصاص نفس و 9 متهم دیگر را حسب اتهامات منتسب به آنان، به تحمل حبس، پرداخت دیه، جزای نقدی، انفصال موقت از خدمت و شلاق تعزیری محکوم کرده و یکی از متهمان نیز به دلیل احراز نشدن جرم، از اتهامات وارده تبرئه شده است.

حکم صادره غیرقطعی است و پس از طی مراحل قانونی به مرحله اجرا درخواهد آمد.

در بخش دیگری از این اطلاعیه درباره پرونده حوادث کوی دانشگاه نیز آمده به دنبال وقوع اغتشاشات در خردادماه سال 1388 در کوی دانشگاه و تخریب اموال عمومی و درگیری آشوب‌گران با مأموران انتظامی، برای کنترل اوضاع و جلوگیری از اغتشاش و تخریب اموال عمومی، مأموران انتظامی با رعایت مقررات وارد کوی دانشگاه تهران می‌شوند.

در این اثناء عده‌ای افراد متفرقه و غیرمسوول وارد کوی دانشگاه شده و با اغتشاشگران درگیر و متأسفانه بعضی از آنان وارد خوابگاه‌های دانشجویی شده و تعدادی از دانشجویان را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و به اموال عمومی و خوابگاه‌های کوی و لوازم شخصی دانشجویان خسارت وارد می‌آورند.

به دنبال وقوع این حادثه تلخ که موجب تأثر شدید مقام معظم رهبری شد، سازمان قضایی نیروهای مسلح در جهت انجام وظیفه قانونی خویش و با اخذ گزارش از مراجع ذی‌ربط، از جمله دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، مسوولان دانشگاه تهران و دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه تهران، بر اساس ابلاغ ویژه، پیگیر موضوع شده و پرونده‌ای برای رسیدگی به اتهامات عوامل ضرب و شتم دانشجویان و تخریب اموال عمومی و شخصی هم‌چنین عوامل اصلی اغتشاش و آشوب در کوی دانشگاه تشکیل می‌شود. در این ارتباط تحقیقات جامعی از سوی دادسرای نظامی تهران انجام و تعدادی از متهمان شناسایی و تحت تعقیب قرار می‌گیرند.

هم‌زمان با رسیدگی به پرونده کوی دانشگاه تهران، پرونده تخریب در مجتمع سبحان نیز مورد پیگیری و رسیدگی قرار گرفت و تعدادی از عوامل دخیل در این حادثه نیز شناسایی و مورد تعقیب قرار می‌گیرند.

در مجموع بیش از 60 نفر تحت تعقیب قضایی واقع و در نهایت بر اساس اسناد، مدارک و شواهد موجود، دادسرای نظامی تهران 33 نفر از متهمان را مجرم شناخته و پرونده آنان را به دادگاه ارسال و در مورد سایر متهمان به دلیل احراز نشدن جرم، قرار منع پیگرد صادر کرده است.

لازم به ذکر است، تحقیقات در مورد تعداد دیگری از عوامل اغتشاش در کوی دانشگاه ادامه دارد که پس از تکمیل تحقیقات، تصمیم قضایی مقتضی اتخاذ خواهد شد.


[ پنج شنبه 89/4/10 ] [ 8:46 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
شوند.
خرچنگ‌های کالیفرنیایی «کمانچه‌زن» ماده که سخت گیر ترین جانور در در انتخاب جفت است پیش از جفت گیری بیش از 106 خرچنگ نر را زیر ذره بین خود قرار داده و آنها را مورد بررسی قرار می دهند.

به گزارش شهر، بیشتر جانوران، قبل از تشکیل زندگی و انتخاب همسر آینده خود تنها با تعداد معدودی جفت بالقوه ارتباط برقرار کرده و از میان این تعداد معدود جفت دلخواه خود را انتخاب می کنند. اما این مسئله در مورد تمامی جانوران صادق نیست.

دانشمندان دریافته اند که نوع ویژه ای از خرچنگ های کالیفرنیایی پیش از جفت گیری و انتخاب جفت بیش از 106 خرچنگ نر را زیر ذره بین خود قرار داده و آنها را مورد بررسی قرار می دهند. این تحقیق نشان می دهد که خرچنگ های کمانچه زن ماده (Uca crenulata) سخت گیرترین و مشکل پسندترین جانوران روی زمین هستند.

«کاترین دریورا» که سرپرستی این گروه تحقیقاتی را به عهده داشته است می گوید: «تا آنجا که به خاطر دارم هیچ گونه ای همانند خرچنگ کمانچه زن ماده اقدام به انتخاب جفت از میان تعداد زیادی از نرهای خواهان خود نمی کند.»

«دریورا» که استاد زیست شناسی دانشگاه کالیفرنیا در سن دیه گو می گوید: «اغلب بی مهرگان، تعدادی از پستانداران، دوزیستان و خزندگان معمولاً با نرهای همسایه خود یا با اولین نری که توجهشان را جلب کند یا حداقل با اولین نری که رفتار معاشقه مناسبی را از خود به نمایش بگذارد، جفت گیری می کنند. اما مسئله در مورد خرچنگ های کمانچه زن ماده کاملاً فرق می کند. این ماده ها به آسانی تحت تاثیر هر خرچنگ نری قرار نمی گیرند.»

«دریورا» و هم تیمی های او جمعیتی از خرچنگ های کمانچه زن ساکن یک ناحیه جزر و مدی واقع در رودخانه «سوئیت واتر» کالیفرنیا را مورد مشاهده و بررسی قرار دادند.

خرچنگ های نر پیش از جفت گیری اقدام به حفر سوراخ های جفت گیری کرده و در ادامه این سوراخ ها را با شاخ و برگ پوشانده و مرتب می کنند. در ادامه این نرها در کنار سوراخ های خود ایستاده و به کمک چنگال های بزرگ خود از ماده ها دعوت می کنند که وارد حفره آماده شده توسط آنها شوند.

 ماده ها در هنگام عبور از کنار نری که توجه آنها را به خود جلب کرده نیم نگاهی نیز به حفره جفت گیری او می کنند، برای خرچنگ ماده تنها یک نگاه گذرا به داخل حفره کافی است که تصمیم بگیرد که داخل حفره شود یا اینکه بهتر است راهش را کج کرده و به سراغ نر دیگری برود.خرچنگ ماده قبل از یافتن خانه مناسب خود ممکن است بیش از 100 حفره را مورد بررسی قرار بدهد تا بتواند خانه مناسب خود که متناسب با اندازه بدنش است را بیابد.

«مطالعه دریورا به خوبی نشان می دهد که چگونه جانورانی با مغزهای ساده و ابتدایی دارای قواعد برآورد و ارزیابی بوده و می توانند انتخاب های سازشی پیچیده ای داشته باشند.



[ پنج شنبه 89/4/10 ] [ 8:44 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی وزارت صنایع و معادن از ساخت نخستین ربات انسان نما در کشور خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، حسن شیخ نیا امروز در مشهد گفت:این ربات دوازدهم تیر همزمان با گرامیداشت هفته صنعت و معدن با حضور رییس جمهور رونمایی می شود.

او افزود: این ربات انسان نما با نام "سرنا" به همت محققان بخش صنعت و دانشگاه تهران ساخته شده است.

http://www.irna.ir/NewsMedia/Photo/Larg_Pic/2010%5C6%5C30%5Cimg634135007298593750.jpg

معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی وزارت صنایع و معادن گفت : اندازه و وزن متوسط این ربات به اندازه یک انسان کامل است و برای انجام حرکات فیزیکی همانند انسان حرکت می کند.

او افزود: طراحی و ساخت این ربات صد درصد داخلی است و برای ساخت آن از فن آوری و افکار محققان ایرانی بطور کامل بهره گرفته شده است و به همین علت از افتخارات ملی کشورمان به شمار می آید.

حسن شیخ نیا گفت : طراحی و ساخت این ربات هوشمند بیش از 2 سال زمان برده است.

معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی وزارت صنایع و معادن گفت : ارتباط خوب صنعت و دانشگاه و استفاده از ظرفیت علمی دانشگاهها ، از جمله اقدامات دیگری است که در وزارت صنایع صورت می گیرد.

[ پنج شنبه 89/4/10 ] [ 8:42 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 607
بازدید دیروز: 447
کل بازدیدها: 1662670