علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام با دستور جلسه مبارزه
با مواد مخدر برگزار شد.

در این جلسه
جناب لاریجانی تبسمی کردند!



بقیه حاضران جلسه هم این‌گونه واکنش نشان
دادند!


وزیر ارشاد در صحن مجلس مورد انتقاد شدید
نمایندگان مجلس قرار گرفت.

عیب نداره البته سر جناب رامین
سلامت.


تصویر زیر مربوط به جلسه اخیر مجلس است.

لاریجانی: نه تو رو خدا بفرمایید، تعارف
نکنید.

حاج‌آقا: جناب رئیس کاری
ندارم، فقط می‌خوام سنگر ریاست رو فتح کنم.


آرژانتین با تمام ستاره‌هایش باز هم باخت!

خب وقتی جناب «توز» مشغول سیاحت تو سینما و هدیه و
تهرانی و ... هستند، خب همین می‌شه دیگه آرژانتین می‌بازه.


سالن‌های بیلیارد و بولینگ با رسیدن فصل تابستان
با استقبال فراوان روبه‌رو شدند.

این پاسخی به افرادی که می‌گن بیلیارد و بولینگ و...
بی‌ایمانی میاره؛ دیدید که سالن بیلیارد نمازخونه هم داره!


تئاتر منهای دو با قاطعیت تمام در حال
اجراست.

با تشکر از رقم زدن
چنین صحنه‌های جالب و جذاب و ...


این روزها بانکداری الکترونیک و گسترش ابزارهای
الکترونیکی در کشور بیداد می‌کند!

خداییش حال کردین تکنولوژی روز رو؛ حتی اعلام خرابی هم
تمام دیجیتاله!



[ چهارشنبه 89/4/16 ] [ 12:28 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
لیا ترائوره بر فراز تیر چراغ برق
در پاریس هنر نمائی می کند



فوتبال


[ چهارشنبه 89/4/16 ] [ 12:28 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
سخنگوی رسمی آکواریم شهر اوبرهاوزن آلمان ساعاتی قبل رسما اعلام کرد که امروز سه
شنبه هشت پای معروف نتیجه دیدار آلمان و اسپانیا را با حذف ژرمنها پیشگویی
کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، صبح امروز برخی سایت‌ها خبر پیشگویی روز گذشته
«پل» را که بسیاری از رسانه‌های اینترنتی از جمله روزنامه گاردین منتشر کرده بودند
جعلی خواندند.

اکنون به نظر
می‌رسد که پیشگویی فتوشاپی جعلی روز گذشته امروز به حقیقت پیوسته است و این بار
«دنیل فی» سخنگوی رسمی آکواریم «زندگی دریایی» شهر اوبرهاوزن آلمان رسما اعلام کرد
که این هشت پا پیشگویی خود را انجام داده و پیروزی اسپانیا را در نیمه نهایی در
برابر آلمان اعلام کرده است.

این گزارش که در
بسیاری از سایت‌های خبری معتبر از جمله اسکای نیوز، آسوشیتدپرس، خبرگزاری فرانسه و
واشنگتن پست همراه با فیلم مراسم آمده است نشان می‌دهد که ژرمن‌ها در دیدار
چهارشنبه شب با اسپانیا از مرحله نیمه نهایی جام جهانی 2010 از اسپانیایی‌ها شکست
می‌خورند.

پل در این مراسم
ابتدا به طرف محفظه شیشه‌ای دارای پرچم اسپانیا رفت، سپس دچار تردید شد و به طرف
جعبه منقش به پرچم آلمان بازگشت، اما بلافاصله تغییر عقیده داد و در جعبه اسپانیا
را باز کرد.

[ چهارشنبه 89/4/16 ] [ 12:26 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
پرداخت نقدی یارانه ها به مردم از نیمه دوم سال آغاز می شود .

به گزارش
واحد مرکزی خبر ، مدیرکل طـرح هـدفمند کردن یارانه ها در وزارت رفاه در مصاحبه بـا
خبرنگاران رسانه های گروهی آذربایجـان غربی گفت : این یارانه ها به حسابی که
سرپرستان خانوار اعلام کرده اند واریز خواهد شد .

کیانی افزود : شیوه پرداخت
یارانه به احتمال زیاد به صورت 2یا سه ماهه خواهد بود .

وی گفت: حـدود 17
میلیون خانوار در سال 87 فرم هدفمند سازی یارانه ها را تکمیل کرده اند
.

مدیرکل طرح هـدفمند کردن یارانه ها در وزارت رفاه همچنین از امنیت بالای
شبکه ارتباطی یارانه ها در دریافت شماره حساب خبر داد و گفت : برای ورود شماره حساب
، واردکردن کد ملی و سریال شناسنامه سرپرست خانوارها نیز الزامی است .

کیانی
عنوان کرد : خانوارهایی که اطلاعات اقتصادی آنها تغییر کرده است در ارائه مشخصات
دقت و در صورت نیاز از مراجع ذیربط اطلاعات لازم را دریافت کنند
[ چهارشنبه 89/4/16 ] [ 12:16 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
معاون نوسازی و تحول اداری ریاست جمهوری از برگزاری جلسه ویژه‌‌ای در هفته جاری با حضور رئیس جمهور خبر داد که در این جلسه موضوع زمان و اولتیماتوم آخر برای خروج شرکتهای دولتی از تهران تعیین تکلیف می‌شود.

احمد بزرگیان در گفتگو با مهر از برگزاری جلسه ای در هفته جاری با حضور رئیس جمهور برای بررسی نتیجه اقدامات و عملکرد دستگاهها از زمان آغاز برنامه ریزی برای خروج شرکتهای دولتی از تهران که استارت آن از یک ماه و نیم ماه گذشته زده شده است، خبر داد و گفت: در این زمینه با حضور رئیس جمهور، معاونین دستگاهها و وزارتخانه های مرتبط با موضوع خروج از تهران آخرین وضعیت و عملکردها بررسی خواهد شد.

جلسه رسمی دستگاهها با رئیس جمهور

معاون نوسازی و تحول اداری ریاست جمهوری اظهار داشت: در این جلسه رسمی، دستگاهها آخرین اقدامات و تلاشهای خود برای خروج شرکتهای دولتی که قبلا لیست آنها توسط دولت اعلام شده بود را ارائه خواهند داد.

بزرگیان با تاکید بر اینکه خوشبختانه با جدی گرفته شدن مسئله خروج شرکتهای دولتی از سوی دستگاهها، اقدمات موثر و خوبی نیز در این زمینه صورت گرفته است، ادامه داد: هم اکنون گزارشات خوبی از سوی دستگاهها و وزارتخانه ها اعلام می‌شود.

دستگاهها گزارش می‌دهند، دولت تصمیم می‌گیرد

وی در پاسخ به این سئوال که آیا ممکن است پس از سپری شدن مهلت دو ماهه به شرکتها برای خروج از تهران، زمان و شرایط جدید دیگری توسط دولت اعلام شود؟ بیان داشت: همه این موارد در نشست با حضور رئیس جمهور و پس از ارائه گزارشات دستگاهها بررسی خواهد شد، بنابراین هر تصمیم جدیدی نیز بخواهد اتخاذ شود پس از آن خواهد بود.

معاون نوسازی و تحول اداری ریاست جمهوری افزود: همچنین برای ماندن برخی دستگاهها و شرکتها در تهران باید استدلال کافی و منطقی ارائه شود.

بزرگیان همچنین به جلسه ای که در معاونت نظارت و برنامه ریزی ریاست جمهوری با حضور معاونین دستگاهها برگزار شده است، اشاره کرد و گفت: در هر صورت دولت در این زمینه عزم جدی دارد و برنامه خروج شرکتها نیز اجرا می شود.

15 هزار کارمند خواستار ترک تهران شدند

وی در بخش دیگری از سخنانش در زمینه آخرین وضعیت ثبت نامها برای خروج از تهران به آمار حدود 15 هزار نفری اشاره کرد و اظهار داشت: تاکنون 15 هزار نفر توانسته اند درخواست خروج از تهران خود را به ثبت برسانند.

معاون نوسازی و تحول اداری ریاست جمهوری همچنین به نهایی شدن برنامه خروج 1100 نفر از استان تهران از طریق برگزاری نشست استانداری سخن گفت و تصریح کرد: از طریق واحدهای اجرایی استان تهران، برنامه خروج 1100 نفر نهایی شده است.

بیشترین درصد تقاضا بر اساس سابقه کار

به گفته بزرگیان، افراد ثبت نام شده و داوطلب خروج از تهران به لحاظ نوع شغل، رسمی بودن، پیمانی، قراردادی و حتی سنوات خدمتی نیز تفکیک شده اند.

وی بیشترین درصد داوطلبان خروج از تهران را از لیست 15 هزار نفره، افراد دارای سوابق کاری بین 5 تا 25 سال اعلام کرد و بیان داشت: در این رابطه کمترین درصد تقاضا نیز در بین افراد دارای سابقه کار کمتر از 5 سال و بالای 20 سال است.

متقاضیان ترک تهران به کجا می روند؟

معاون نوسازی و تحول اداری ریاست جمهوری در پاسخ به این سئوال که از بین افراد ثبت نام شده بیشترین تقاضاها برای خروج از تهران به کدام استانها بوده است؟ تصریح کرد: هم اکنون بیشترین انتخابها در استانهای مازندران، گیلان، خراسان رضوی، اصفهان و آذربایجان شرقی بوده است.
 

[ یکشنبه 89/4/13 ] [ 9:24 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
از راست به چپ :محمود احمدی نژاد (رئیس جمهور) ، علیرضا احمدی نژاد ، سید حسن نصرالله (دبیر کل حزب الله لبنان) ، مهدی احمدی نژاد







[ یکشنبه 89/4/13 ] [ 9:22 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
یکی از خبرنگاران زن بازداشت شده در جریان تظاهرات اعتراض‌آمیز به نشست گروه 20 در کانادا گفت که پلیس این کشور مرا تهدید به تجاوز جنسی دسته جمعی کرد و 13 ساعت درون قفس نگاه داشت.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "راو استوری "، خبرنگارانی که هفته پیش نشست گروه 20 در تورنتوی کانادا را پوشش می‌دادند اعلام کردند که پلیس کانادا [پس از دستگیری] آنها را به تجاوز جنسی تهدید کرده و پس از آنکه پلیس آنها را عریان کرد، پلیس‌های مرد به بازجویی آنها پرداخته و حتی شاهد این صحنه بودند که پلیس‌های مرد کانادا، دختران جوانی که هنوز به سن قانونی نرسیده بودند به طور نامناسب بازجویی بدنی می‌کردند.

چهار خبرنگار شکایت‌هایی را درباره رفتارهای زننده پلیس تهیه کرده و به مراجع قانونی کانادا ارائه کردند. "امی میلر " و "جسی روزنلفد " از جمله خبرنگارانی هستند که با رفتارهای زننده پلیس کانادا مواجه شده‌اند.

میلر در کنفرانس مطبوعاتی در توصیف نحوه برخورد پلیس با وی گفت: در حالی که من کارت خبرنگاری داشتم و در تلاش برای ثبت درگیری بین پلیس و معترضان بودم، پلیس مرا دستگیر کرد و به درون قفسی منتقل کرد.

وی افزود که 13 ساعت درون این قفس که در بخش شرقی شهر قرار داشت قرار داشته است. البته وی در این زندان کوچک تنها نبوده و 25 زن دیگر نیز به همراه وی زندانی بودند.

این خبرنگار زن درباره ساعاتی که در زندان بود گفت: " به من گفته شد که به من تجاوز خواهد شد، به من گفته شد که به من تجاوز جنسی دسته جمعی خواهد شد، به من گفته شد در مدت زمانی که در زندان هستم، آنقدر به من تجاوز جنسی خواهد شد که هرگز دیگر نخواهم خواست که به عنوان یک خبرنگار کار کنم. " وی رفتار پلیس کانادا را تنفر آور و کاملا نامناسب توصیف کرد.

نشست گروه 20 که هفته گذشته در تورنتوی کانادا برگزار شد با تظاهرات و اعتراضات گسترده‌ای همراه بود. پلیس کانادا دست کم 400 نفر را در این تظاهرات دستگیر کرد.

کانادا از جمله کشورهایی است که خود را پیشروی رعایت حقوق بشر در جهان معرفی می‌کند و همواره از نقض حقوق بشر در کشورهای دیگر از جمله ایران ابراز نگرانی می‌کند.
 

[ یکشنبه 89/4/13 ] [ 9:21 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
محمدرضا شجریان بعداز دو سال، مهرماه سالجاری به مدت هفت شب در تهران و شش شب در شیراز به صحنه می‌رود.

به گزارش ایلنا این استاد آواز، 13 و 14 مرداد ماه(چهارم و پنجم آگوست) در یک فستیوال موسیقی در شهر بیروت پایتخت لبنان نیز به اجرای موسیقی می‌پردازد.

محمدرضا شجریان در اجرای خود در تهران به همراه گروه شهناز‏، برای هفت شب در برج میلاد به صحنه می‌رود. قرار است زمان دقیق اجرای کنسرت استاد آواز ایران در برج میلاد بعداز دریافت مجوز کنسرت، اعلام شود.

همچنین گروه شهناز بعداز 20 مهرماه در شهر شیراز به اجرای برنامه خواهد پرداخت.

شجریان در کنسرت‌های آتی خود، قطعات آلبوم «رندان مست» در دستگاه همایون را اجرا می‌کند.

همچنین وی در بخش دوم اجرای خود، تصنیف بی‌همزبان از ساخته‌های خود که روی شعری از جواد آذر در دستگاه ماهور ساخته شده؛ به همراه آواز و تصنیف‌هایی از ساخته‌های مجید درخشانی با اشعاری از سعدی، حافظ و مولوی اجرا می‌کند.

بسیاری از نوازندگان گروه شهناز که نام خود را از جلیل شهناز، نوازنده برجسته تار گرفته است، سال‌ها در گروه خورشید به سرپرستی مجید درخشانی می‌نواختند.

گروه شهناز با همراهی رامین صفایی (سنتور)، مژگان شجریان (سه تار)، محمدرضا ابراهیمی (عود)، عندلیبی و رادمان توکلی (تار)، حمید قنبری (تمبک)، سامان صمیمی (کمانچه)، حسین رضایی‌نیا (دف و دایره)، حامد افشاری (قیچک باس)، مهدی امینی (رباب)، مهرداد ناصحی و کاوه معتمدیان دهکردی (کمانچه)، سحر ابراهیم (قانون)، نگار خارکن (کمانچه)، جمشید صفرزاده (سنتور) و سرپرستی مجید درخشانی (تار) روی صحنه می‌رود.

[ یکشنبه 89/4/13 ] [ 9:19 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
والدین داوطلبان کنکور سراسری 1389 فرزندان خود را تا حوزه‌های امتحانی همراهی کردند.

























[ یکشنبه 89/4/13 ] [ 9:18 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
هلث‌دی در گزارشی به یافته‌های جدید محقققین برای درمان ایدز پرداخته است.

به گزارش خبر آنلاین  این مطالعه از یک نظر با سایر مطالعاتی که روی حیوانات آزمایشگاهی انجام می‌گیرد متفاوت است،‌ موش‌هایی که در این مطالعه استفاده شده‌اند، ‌انسانی شده هستند، ‌یعنی سلول‌های سیستم ایمنی بدنشان در حقیقت سلول‌های سیستم ایمنی بدن انسان است و به مقابله با یک بیماری انسانی هم پرداخته است. البته از آن‌جایی که انجام این گونه مطالعات بر روی انسان ها ممکن و البته اخلاقی نیست، چاره دیگری وجود ندارد.

در واقع محققین با تزریق سلول‌های بنیادی انسان به موش‌ها،‌ توانسته‌اند این ویژگی را در این موش‌های خاص به وجود بیاورند. اما مقابله با ایدز. ظاهرا ‌سیستم ایمنی بدن انسان‌ها یک گیرنده پروتئینی خاص دارد که مانند یک در برای ورود ویروس اچ.آی.وی عمل می‌کند.

 در گروه بسیار کمی از انسان‌ها بر اساس یک نقص یا شاید بهتر باشد بگوییم تفاوت ژنتیکی،‌ این گیرنده غیرفعال می‌شود و بنابراین این افراد به طور ذاتی در برابر ابتلا به ایدز مصون هستند. حالا دانشمندان با دستکاری ژن‌ها می‌خواهند این در ورودی را در بیماران مبتلا به ایدز قفل کنند و از پیشروی بیماری در بدن آن‌ها جلوگیری نمایند. محققین این پروژه معتقدند که بالاخره طبیعت راه مقابله با ایدز را به آن‌ها نشان داده است. باید ببینیم در آینده این پروژه به کجا خواهد رسید.
[ یکشنبه 89/4/13 ] [ 9:17 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 294
بازدید دیروز: 447
کل بازدیدها: 1662357