علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
کمیته خدمات نظامی سنای آمریکا در گزارشی که پس از یک سال بررسی منتشر کرده، عنوان کرده است که در بررسی‌های انجام گرفته، بیش از 1800 مورد قطعات تقلبی در جنگنده‌ها و هواپیماهای نظامی آمریکا یافت شده است.

گزارش منتشر شده از سوی سنای آمریکا نشان می‌دهد که ارتش و صنایع نظامی آمریکا به صورت گسترده‌ای از قطعات معیوب و تقلبی چینی استفاده کرده‌اند و همین امر هم قابلیت اطمینان به این تجهیزات را کاهش داده است.

به گزارش فارس به نقل از شبکه بی‌بی‌سی، یک گروه تحقیق از سنای آمریکا گزارش داد که جنگنده‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا مملو از قطعات الکترونیکی تقلبی چینی است.

کمیته خدمات نظامی سنای آمریکا در گزارشی که پس از یک سال بررسی منتشر کرده، عنوان کرده است که در بررسی‌های انجام گرفته، بیش از 1800 مورد قطعات تقلبی در جندگنده‌ها و هواپیماهای نظامی آمریکا یافت شده است.

این کمیته زنجیره تامین آمریکا را به دلیل استفاده از این قطعات به ضعف متهم کرده است. این کمیته همچنین عنوان کرده است که عدم کارکرد صحیح این قطعات می‌تواند موجب به وجود آمدن ریسک‌های امنیتی و ملی شده و موجب تحمیل شدن هزینه‌های سنگین‌تر به پنتاگون شود.

برخی از تجهیزات نظامی که این گزارش مستقیما به آن اشاره کرده، هلی‌کوپترهای SH-60B نیروی دریایی آمریکا، هواپیماهای ترابری C130J و C-27J و همچنین هواپیمای P-8A نیروی دریایی، هستند.

پس از چین، انگلیس و کانادا دو کشور بعدی هستند که قطعات تقلبی و معیوب به ارتش آمریکا فروخته‌اند.


[ چهارشنبه 91/3/3 ] [ 8:25 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

 رختکن استقلال در فاصله دو نیمه بازی با سپاهان تحت تاثیر اتفاقات پایان نیمه اول بازی بود.
به گزارش خبرآنلاین ؛ در فاصله دو نیمه بازی استقلال و سپاهان ، فتح الله زاده که گفته می شود اگر تیمش بازنده این بازی باشد باید جایش را به منتقمی مدیر مورد علاقه وزارت ورزش بدهد ، خیلی زود خودش را به رختکن تیمش رساند تا شرایط را آرام کند.
 رختکن استقلال اما تحت تاثیر فریادهای همراه با بغض و اشک مهدی رحمتی بود که هنوز هم از دست مرزبان شکایت داشت. مرزبان در کنار زمین مدام به مهاجمانش چیزهایی می گفته درباره اینکه رحمتی گلر خوبی نیست و هرچه آنها بزنند وارد دروازه می شود. حرف هایی که عصبانیت رحمتی را تشدید کرده بود و سبب شده بود آن واکنش را نشان دهد. رحمتی در نیمه دوم سمت طرفداران استقلالی قرار گرفت تا دیگر مشکلی از این بابت نداشته باشد. البته فتح الله زاده با خواهش های فتح الله زاده قبول کرد که نیمه دوم را هم به زمین برود.
فتح الله زاده بعد از بازگشت به جایگاه ویژه ، گفت:« حاجی جان نگران نباشید ، من قول می دهم 2 گل در این نیمه می زنیم و بازی را در پنالتی ها می بریم.»

[ چهارشنبه 91/3/3 ] [ 8:24 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
در حالی که اعلام خبر توافق ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی از سوی «یوکیا آمانو»، مدیر کل آژانس، موجی از خوش بینی را نسبت به مذاکرات بغداد ایجاد کرده است، واکنش صهیونیست ها به این توافق متفاوت بوده است.

در حالی که اعلام خبر توافق ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی از سوی «یوکیا آمانو»، مدیر کل آژانس، موجی از خوش بینی را نسبت به مذاکرات بغداد ایجاد کرده است، واکنش صهیونیست ها به این توافق متفاوت بوده است.

به گزارش «تابناک»، ساعاتی پس از اعلام خبر توافق ایران و آژانس در مورد برنامه هسته ای کشورمان، این خبر در میان تقریباً همه سایت های خبری و خبرگزاری های بین المللی منتشر شده و به عنوان نشانه ای مثبت پیش از برگزاری مذاکرات فردا در بغداد تلقی شده است. اما در این میان، وضع رژیم صهیونیستی متفاوت است.

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» ضمن اعلام خبر مذکور، تیتر مطلب خود را «موفقیت ایران در خرید زمان در ساعت هسته ای» انتخاب کرده و سعی کرده نسبت به جدی بودن عزم ایران در رسیدن به توافق شک و تردید ایجاد کند. سایت خبری «اسرائیل هایوم» نیز در همین راستا، اقدام به انتشار مطلبی با هدف زیر سوال بردن این توافق کرده است.

علاوه بر این، «ماتان ویلنای»، وزیر دفاع شهری رژیم صهیونیستی در این رابطه گفته: «ایران طی سال ها فقدان اعتبار و عدم صداقت خود را به اثبات رسانده است. بنابراین ما باید همیشه نسبت به آن ها مظنون باشیم و موافقتنامه ای که طراحی شده را مورد آزمون قرار دهیم».

«یووال استینیتز»، وزیر امور مالی این رژیم نیز در اظهاراتی مشابه گفته: «در این مقطع، در سایه تجربیات قبلی، ما نسبت به این موضوع بدبین هستیم».

این اظهارات در حالی بیان می شود که از شب گذشته، برخی مقامات رژیم صهیونیستی، از جمله شخص «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر این رژیم بار دیگر هشدارها و ادعاهای خود نسبت به برنامه هسته ای ایران را آغاز کرده و با طرح ادعای عدم صداقت ایران، خواهان برخورد شدید جامعه بین المللی و به ویژه گروه 1+5 با ایران شده اند.


[ چهارشنبه 91/3/3 ] [ 8:21 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

سلام مهربان..تولدت را تبریک عرض میکنم.انشاالله عمر با عزت داشته باشید.


[ چهارشنبه 91/3/3 ] [ 8:13 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

او بعد از دژاگه دیگر ایرانی است که از اروپا به تیم ملی می‌آید. نظری آرزوهای زیادی با تیم ملی ایران دارد اما ابتدا می‌خواهد نظر کرش را در کمپ ترکیه جلب کند. امید نظری از دوشنبه بازیکن تیم ملی ایران است و باید دید تا چه حد می‌تواند به تیم ملی در راه صعود به جام جهانی کمک کند

گفتگو با امید نظری ، بازیکن جدید و دورگه تیم ملی + عکس

 گفتگوی سایت گل را با ملی‌پوش جدید فوتبال ایران بخوانید:

امید؛ فوتبال را از کجا شروع کردی؟

من در مالمو زندگی می‌کنم و بهترین تیم سوئد در شهر من است. یعنی همان تیمی که زلاتان در آن بازی می‌کرد. من هم از شش سالگی آنجا بازی کردم و تا سال قبل هم بازیکن مالمو بودم. اما الان قرضی رفتم یک تیم دیگر. پدرم فوتبالیست بوده، برادرم هم فوتبالیست هست. پدرم دوست داشت ما فوتبالیست شویم.

پدر شما در کجا فوتبال بازی کرده؟

در ایران… اما اسم تیمش را من نمی‌دانم.

سابقه بازی در تیم‌های ملی سوئد را هم داری؟

بزرگسالان که نه، اما سابقه بازی در نوجوانان و جوانان را دارم. برادرم کاپیتان تیم جوانان سوئد هست. من در کمپ تیم ملی جوانان سوئد مصدوم شدم.

تا حالا ایران آمدی؟

بله، سه بار آمدم. وقتی آمدم رفتم آبادان. تهران و کرج هم بودم. من از ایران خوشم آمد. همه چیز خوب بود. هر بار که آمدم حدود یک ماه ماندم.

چطور شد به تیم ملی ایران آمدی؟

من آزاد بودم تا بین سه کشور یک تیم را برای بازی انتخاب کنم. من احساس می‌کنم شانس خوبی در ایران دارم. من ایرانی هستم و پاسپورت ایرانی دارم. وقتی با کرش حرف زدم تصمیم خودم را گرفتم برای آمدن به ایران.

خیلی‌ها می‌پرسند چرا به اردوی ایران نیامدی و می‌خواهی از ترکیه کارت را شروع کنی؟

من بازی دارم و الان لیگ سوئد در حال برگزاری است. باشگاه به من اجازه نداد به اردوی تهران بیایم. فردا بازی داریم و بعد از بازی می‌روم ترکیه.

چه تصوری از فوتبال ایران داری؟

زیاد نمی‌شناسم. چند وقت پیش یک تیم ایرانی پیشنهاد داد اما قبول نکردم. فقط پرسپولیس و استقلال را می‌شناسم و در مورد آن‌ها هم فقط می‌دانم تماشاگر زیاد دارند!

لیگ ایران را زیاد نگاه نمی‌کنی؟

زیاد نه.

بازی‌های تیم ملی را چطور؟

دیدم… کمی دنبال می‌کنم.

آخرین بازی که از تیم ملی ایران دیدی کدام بود؟

بازی با برزیل. ایران خوب بازی کرد اما باخت.

از بازیکنان کدام را می‌شناسی؟

با هیچ بازیکنی ارتباط ندارم. اما نکونام و دژاگه را که در اروپا بازی می‌کنند می‌شناسم.

هدفت از بازی در تیم ملی ایران چیست؟

می‌خواهم در جام جهانی بازی کنم.

فکر می‌کنی ایران می‌تواند به جام جهانی برود؟

شانس ایران خیلی زیاد است. با کرش این شانس بیشتر می‌شود.

فکر می‌کنی مقابل ازبکستان بازی کنی؟

هنوز نمی‌دانم. شاید کرش خطم زد. من تلاشم را می‌کنم و به دنبال شانس هستم.

چهره‌ات کمی شبیه شرق آسیایی‌ها است!

مادرم فیلیپینی است و به همین خاطر گفتم می‌توانستم در سه کشور بازی کنم.

از فیلیپین هم پیشنهاد داشتی؟

بله داشتم، اما آنها ضعیف هستند.

در چه پستی بیشتر دوست داری بازی کنی؟

در همه پست‌های خط هافبک بازی می‌کنم.

چرا برادرت امین قبول نکرد برای تیم ایران بازی کند؟

من دقیقا نمی‌دانم. اما فکر می‌کنم امین جوان است و باید بزرگ‌تر شود بعد در مورد تیم ملی فکر کند.


[ سه شنبه 91/3/2 ] [ 10:20 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
در حالی که نزدیک به یک سال به انتخابات ریاست جمهوری در ایران زمان باقی مانده است، در کشور ستادهایی فعال شده تا با فرستادن پیام‌های دروغ درباره شخصیت‌هایی که توانایی کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری را دارند، آنان را تخریب کنند.

انتخاب افراد برای پست‌های مهم و حساس بر پایه رأی مردم، از جمله مهم‌ترین تجربه‌های سیاسی ـ اجتماعی بشر است؛ این تجربه البته، با گذر زمان کمال یافته و کارآمد‌تر شده است.

به گزارش «تابناک»، پس از قرن‌ها تجربه حکومت‌های پادشاهی، ایرانیان در دوره مشروطه پروژه جمهوری خواهی را کلید زدند و در انقلاب اسلامی به ثمر نشاندند. با این همه، به دلیل تجربه کم ما در این زمینه، امر انتخابات و مراجعه به آرای مردم در کشور، دچار آسیب‌هایی است که باید با حوصله و تدبیر برطرف شود. یکی از این آسیب‌ها که بسیار هم مهم و جدی است و با فرهنگ و ارزش‌های ما هم تضاد جدی دارد، محور این گزارش است.

در حالی که نزدیک به یک سال به انتخابات ریاست جمهوری در ایران زمان باقی مانده، در کشور ستادهایی فعال شده است تا با فرستادن پیام‌های دروغ درباره شخصیت‌هایی که توانایی کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری را دارند، آنان را تخریب کنند.

بنا بر این گزارش، این ستادهای تخریب که چندی است، فعال شده، متأسفانه توسط کسانی اداره می‌شود که در دوران دفاع مقدس بسیار کوشیدند با حضور در جبهه‌ها برای خود سابقه جهاد و حماسه‌ای درست کنند، اما همین افراد در آن زمان حتی نتوانستند مأموریتی چون ساماندهی یک تیپ را به درستی به پایان ببرند و پس از پایان جنگ بود که خود را رزمنده جا زدند تا امتیازاتی به دست آورند که البته امتیازاتی هم گرفتند و مؤسساتی را هم فعال کردند.

بر پایه این گزارش، اما در روز‌های اخیر، این افراد از چنین مؤسساتی بهره‌های دیگری می‌برند. آنان به جای انجام درست کارهایی که مبنای مجوز این چنین مؤسساتی است با غفلت از وظایف خود، کارهایی می‌کنند که بتوانند دل عاشقان بی‌قرار صندلی ریاست در پاستور را به دست آورند و کاسبی خود را رونق بخشند.

عقل و اخلاق، همچون آموزه‌های دین ما، می‌گوید به اثبات و تبلیغ داشته‌های خود بپرداز و حتی در صورت لزوم، رقیبت را با معیارهای حرفه‌ای نقد کن، اما هرگز نمی‌گوید و مجاز نمی‌داند که به او اتهامات ناروا بزن و در پی فریب افکار عمومی باش؛ اما آنکه چیزی برای عرضه و حرفی برای گفتن ندارد، چه می‌تواند کرد، جز اینکه حرف و طرح رقیب را بد جلوه دهد و دیگرگون به جامعه عرضه کند؟

به عزیزانی که قرارداد آنچنانی نوشته‌اند و ساز و برگ خود را برای تخریب کاندیداهای احتمالی انتخابات آینده ریاست جمهوری جمع کرده‌اند، می‌توان نصیحت کرد که هم زمان فعالیت‌های آنان برای ورود به تبلیغات و تخریبات انتخاباتی و هم روش‌هایشان نامناسب است؛ اما چه سایت تابناک و چه دیگر رسانه‌ها، در صورت تکرار این کارهای ناپسند، به نصیحت بسنده نخواهند کرد و در صورت تکرار این بداخلاقی‌ها، آنچه را که باید از پرده برون خواهند افکند!


[ سه شنبه 91/3/2 ] [ 8:51 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
طی روزهای گذشته و با نزدیک شدن به زمان انجام مذاکرات هسته ای در بغداد، گمانه زنی ها معطوف به امکان رسیدن به توافق در این مذاکرات بوده؛ اما موضع رژیم صهیونیستی همچنان بر عدم امکان حصول توافق و مصالحه استوار بود. با این حال، به نظر می رسد مقامات این رژیم حداقل در لفظ، تغییراتی در جهت گیری های خود انجام داده اند.

طی روزهای گذشته و با نزدیک شدن به زمان انجام مذاکرات هسته ای در بغداد، گمانه زنی ها معطوف به امکان رسیدن به توافق در این مذاکرات بوده؛ اما موضع رژیم صهیونیستی همچنان بر عدم امکان حصول توافق و مصالحه استوار بود. با این حال، به نظر می رسد مقامات این رژیم حداقل در لفظ، تغییراتی در جهت گیری های خود انجام داده اند.

به گزارش «تابناک»، هرچند مقامات رژیم صهیونیستی همواره با اصراری غیرمنطقی از لزوم تعلیق همه فعالیت های غنی سازی از سوی ایران سخن می گفتند، اما وزیر جنگ این رژیم امروز در اظهاراتی جدید، از پذیرش غنی سازی با درصد پایین برای ایران خبر داد.
در همین رابطه، روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت» به نقل از «ایهود باراک»، وزیر جنگ این رژیم نوشت اسرائیل مایل به مصالحه است و از موضع شش کشور طرف ایران در مذاکرات هسته ای حمایت می کند. وی همچنین گفته اسرائیل بر مبنای طرح تهیه شده از سوی گروه 1+5، غنی سازی 3.5 درصد از سوی ایران را می پذیرد.   
این در حالی است که موضع رسمی رژیم صهیونیستی تاکنون بر لزوم تعلیق کامل فعالیت های هسته ای از سوی ایران استوار بوده و این موضع تا همین امروز نیز ادامه داشته است. از جمله «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر و «موشه یعالون»، وزیر امور استراتژیک این رژیم روز دوشنبه طی سخنانی بر لزوم تعلیق همه فعالیت های مرتبط با غنی سازی از سوی ایران تأکید کردند.
با این حال، یدیعوت آحارانوت می نویسد اظهارات جدید باراک، احتمالاً نشانه منعطف تر شدن موضع کلی رژیم صهیونیستی است. اما این روزنامه در عین حال اشاره می کند که این رژیم بر خواسته خود مبنی بر ضرورت تعطیلی تأسیسات هسته ای «فردو» همچنان استوار است.
در صورت استوار بودن این موضع جدید، از یک سو می توان آن را به تشکیل ائتلاف جدید در دولت رژیم صهیونیستی مرتبط دانست. در حقیقت برخی معتقدند اینک با آسوده شدن خیال نتانیاهو از چالش های سیاسی داخلی، وی نیاز کمتری به مانورهای صرفاً تبلیغاتی در مورد برنامه هسته ای ایران دارد و می تواند موضع واقع بینانه تری در این رابطه اتخاذ کند.
اما از سوی دیگر و بر اساس دیدگاهی بدبینانه تر، می توان این اقدام را تنها سیاستی از سوی رژیم صهیونیستی برای مشروعیت بخشیدن به اقدام نظامی احتمالی علیه ایران تعبیر کرد. از این منظر، در صورت برآورده نشدن انتظارات غرب و رژیم صهیونیستی از مذاکرات، این رژیم می تواند ادعا کند که تلاش خود را برای دستیابی به توافق انجام داده و اینک گزینه نظامی اجتناب ناپذیر است.
به هر حال، این ماهیت پیشنهادهای 1+5 در بغداد است که مشخص خواهد کرد سمت و سوی مذاکرات به چه سمتی پیش رفته و حصول توافق امکان پذیر خواهد بود یا خیر.

[ سه شنبه 91/3/2 ] [ 8:44 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
قرار است در ادامه مذاکرات استانبول که 26 اردیبهشت‌ماه انجام شد، مذاکرات ایران و 1+5 در بغداد دنبال شود.

سعید جلیلی مذاکره‌کننده ارشد کشورمان با گروه 1+5 در راس هیاتی برای شرکت در مذاکرات سوم خرداد، وارد بغداد شد.

به گزارش ایسنا، سعید جلیلی در بدو ورود خود به فرودگاه پایتخت عراق مورد استقبال هوشیار زیباری، وزیر امور خارجه این کشور همسایه و دانایی‌فر، سفیر ایران در این کشور قرار گرفت.

قرار است در ادامه مذاکرات استانبول که 26 اردیبهشت‌ماه انجام شد، مذاکرات ایران و 1+5 در بغداد دنبال شود.

ایران و 1+5 در پایان مذاکرات استانبول توافق کردند که مذاکرات در بغداد در راستای برداشتن گام‌های متقابل برای همکاری پیگیری شود.

هم‌چنین در مذاکرات استانبول قرار شد که معاونان اشتون و جلیلی، برای تهیه و تدوین چارچوبی جهت همکاری‌های متقابل با یکدیگر مذاکره کنند و بر اساس جمع‌بندی که در مذاکرات میان معاونان اشتون و جلیلی به دست می‌آید، دو طرف در بغداد حاضر شوند و پس از گفت‌وگو و در صورت تفاهم میان دو طرف، به یک جمع‌بندی نهایی دست یابند.

ترکیب هیات نمایندگان کشورهای عضو گروه 1+5 به جز نماینده فرانسه که با روی کار آمدن اولاند تغییر پیدا کرده است، همان‌ ترکیبی است که در مذاکرات استانبول 2 حضور داشت.

هم‌چنین قرار است سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، روز سه‌شنبه با برخی از مقامات عراق دیدار و گفت‌وگو کند.

علی باقری، معاون سیاست خارجی و امنیت بین‌الملل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، سید عباس عراقچی ـ معاون وزیر امور خارجه، حمیدرضا عسگری ـ مشاور وزارت امور خارجه ـ و مصطفی دولت‌یار در این سفر جلیلی را همراهی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، جلیلی در همراهی سایر اعضای تیم مذاکره کننده از بخش عمومی مسافران وارد فرودگاه شد و تعدادی از مسافران با وی گفت‌وگو کردند.

مذاکرات ایران و 1+5، سوم خرداد (23 مه) در منطقه‌ الخزرا (منطقه سبز) برگزار می‌شود.

مقامات عراقی عنوان کرده‌اند که اقدامات لجستیکی و هماهنگی‌های لازم برای برگزاری مذاکرات روز چهارشنبه به پایان رسیده است.

پیش‌بینی می‌شود که بیش از 200 خبرنگار و نمایندگان رسانه‌های بین‌المللی مذاکرات بغداد را پوشش دهند.

به گزارش ایسنا، سعید جلیلی روز دوشنبه در حالی تهران را به مقصد بغداد ترک کرد که ساعاتی قبل، میزبان یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بود و با وی دیدار کرد.


[ سه شنبه 91/3/2 ] [ 8:44 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

نگاهی به خواب از لحاظ علمی

نگاهی به خواب از لحاظ علمی

خواب بعد از ظهر از نظر علمی هم توصیه می‌شود!

 بنابر نتایج یک مطالعه، خواب بعد از ظهر، کارکردهای شناختی را نیز بهبود می‌بخشد.
در هر سنی، خواب بعد از ظهر توصیه می‌شود. مطالعه ای که اخیراً انجام شده است، به طور خاص، فواید یک چرت کوتاه بر روی بزرگسالان را مورد بررسی قرار داده است.

رابط? خواب و فعالیت های فکری بر روی پانزده نفر که سلامت بوده و خواب شبان?، کوتاهی، یعنی حدود 4 ساعت، داشته اند، مطالعه شده است. پارامترهای الکترو فیزیولوژیک (ساختار خواب طی زمانی که فرد چرت می‌زند) و نتایج یک سری از تست ها روانی در بین کسانی که خواب بعد از ظهر یک ربعه داشته اند و کسانی که این چُرت کوتاه را نداشته اند، مورد مقایسه قرار گرفتند.

نتایج اعلام می‌کنند، کسانی که در طی روز خصوصاٌ در ساعات 13:15 و 14:45 هوشیارتر و کاراتر بوده اند، کسانی هستند که توانسته اند از یک خواب کوتاه بعد از ظهری بهره ببرند. اگر بزرگسالی خواب شبان? کوتاهی داشته باشد، برای سرحال بودن توصیه می‌شود که حتماً بعد از ظهر چُرت کوچکی بزند!

منبع : ارسالی اعضا


[ دوشنبه 91/3/1 ] [ 4:1 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

عکسی که تابحال ندیده اید: شکلک درآوردن زنان و دختران وحشتناک قاجاری!!

تصویر بی نظیری است از گروهی از زنان دربار قاجاری که گویی دوربین را غریبه نیافته و شکلک ساخته‌اند. با گذشت زمان هنوز این عکس لبخند بر لب می‌نشاند. در این تصویر، عصمت‌الملوک دختر دوست محمدخان معیرالممالک و نوه ناصرالدین شاه قاجار در میان بستگانش دیده می شود.

منبع : ارسالی اعضا


[ دوشنبه 91/3/1 ] [ 3:59 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 525
بازدید دیروز: 716
کل بازدیدها: 1663304