سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
علی‌اصغر اوجانی تهیه کننده باتجربه سینما و تلویزیون درسن 52 سالگی درگذشت.

به گزارش فارس علی‌اصغر اوجانی عصر روز 5 شنبه بر اثر ایست قلبی در بیمارستان بوعلی تهران دار فانی را وداع گفت.

بنابر این گزارش، پیکر زنده‌یاد اوجانی پس از تشییع، صبح فردا جمعه 24 اردیبهشت در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) به خاک سپرده خواهد شد.

از کارهای این تهیه‌کننده می‌توان به فیلم‌های سینمایی همه دختران من (اسماعیل سلطانیان)، زمزمه بودا(حسین قاسمی‌جامی)، سریال اصحاب کهف (فرج‌الله سلحشور) و تله تئاتر خسیس اشاره کرد.

گفتنی است مراسم یادبود این تهیه کننده روز یکشنبه 26 اردیبهشت در مسجد بلال صداوسیما برگزار خواهد شد
[ جمعه 89/2/24 ] [ 9:1 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
پلیس انگلستان خبر از دستگیری مردی داد که قصد داشت با پوشیدن لباس شخصیت کارتونی اسنوپی به داخل یک زندان نفود پیدا کرده و یکی از اقوام خود را آزاد کند.

به گزارش خبرآنلاین این مرد که مسلح نیز بود قصد داشت با شکستن در ورودی کارکنان به داخل زندان راه پیدا کند. لباس و ظاهر عجیب این فرد بیش تر به جای آن که باعث ترس شود، تعجب و شگفتی نگهبانان را به همراه داشت.

این مرد تنها نبود و یک همدست نیز او را در این کار یاری می‌کرد. آن‌ها بلوا و آشوب زیادی در زندان ایجاد کردند، اما بعد از مدتی مشخص شد اسلحه آن‌ها یک هفت تیر آب‌پاش ساده است و پلیس به سادگی هر دو نفر را دستگیر کرد.

البته این تنها موضوع جالب در این سرقت نبود.بعد از دستگیری این دو نفر مشخص شد که آن‌ها حتی زندان را هم اشتباهی آمده اند و خویشاوند آن‌ها در جای دیگری زندانی است.

یکی از مقامات زندان در این باره به روزنامه سان گفت: دیدن یک سگ کارتونی بزرگ که قصد ورود غیر مجاز به زندان را داشته باشد، چیزی نیست که هر روز اتفاق بیفتد.

به نظر می‌رسد این اتفاق را باید بدترین عملیات فرار از زندان تاریخ نامگذاری کرد.
[ جمعه 89/2/24 ] [ 9:0 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
رئیس‌جمهور آمریکا در جدیدترین رسوایی خود یک زن یهودی هم‌جنس باز را به عنوان نهمین قاضی دادگاه عالی فدرال در این کشور انتخاب کرد.

به گزارش فارس، انتخاب "الینا کاگان " به عنوان قاضی شماره 9 دادگاه عالی فدرال آمریکا از سوی رسانه‌های مختلف رسوایی تازه‌ای برای "باراک اوباما " رئیس‌جمهور این کشور نامیده شد.

کاگان رئیس سابق دانشکده حقوق در دانشگاه هاروارد و مشاور حقوقی کنونی اوباما است که ناگهان با اعلام کاندیداتوری وی از سوی اوباما برای تصدی ریاست دادگاه عالی فدرال آمریکا به محل توجه رسانه‌های خبری تبدیل شد.

از آنجائیکه اعضای این دادگاه 9 نفره نقش مهمی را در صدور قوانین مربوط به مردم‌ آمریکا ایفا می‌کند، انتخاب این یهودی به این سمت در محافل قضایی آمریکا جنجال زیادی بر پا کرده است.

پایگاه خبری فلسطین‌الیوم، در گزارش خود در این باره می‌نویسد وی که همکار اوباما در دانشگاه هاروارد نیز بوده، یک زن یهودی 50 ساله است که تاکنون ازدواج نکرده و انتشار برخی اخبار در مورد هم‌جنس‌‌باز بودن وی بر عمق هیاهوی رسانه‌ای در مورد این اقدام اوباما افزوده است.

این در حالی است که به احتمال قوی کنگره آمریکا که ارتباط بسیار نزدیکی با لابی صهیونیستی در آمریکا دارد، تعیین این زن یهودی به این سمت را مورد تایید قرار داده و وی را به این سمت منصوب نماید.

این در حالی است که در گذشته عرف بر این بوده است که اعضای این کمیته 9 نفره از میان قاضی‌های مشهور در کشور آمریکا انتخاب شوند، اما کاگان هیچ سابقه قضاوتی را در پرونده خود ندارد.

بر اساس این گزارش، در صورت تایید انتخاب کاگان به این سمت، وی سومین زن یهودی در میان قاضی‌های این دادگاه خواهد بود و باقی قاضی‌ها نیز کاتولیک هستند.


[ جمعه 89/2/24 ] [ 8:59 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
دبیر یک نشریه آمریکایی، در کتاب جدید خود که هفته آینده منتشر خواهد شد، فاش کرد که اظهارات خارج از ادب و عرف دیپلماتیک همسر سارکوزی در دیدار اولش با همسر اوباما موجب بهت وی شده است.

به گزارش سرویس بین‌الملل شبکه ایران به نقل از شبکه تلویزیونی "سی ان‌ان"، انتشار کتابی در آمریکا درخصوص گفتگوی غیررسمی "کارلا برونی" همسر نیکلا سارکوزی رییس‌جمهور فرانسه با "میشل اوباما" همسر باراک اوباما، جنجال‌های زیادی را برانگیخته است.

جاناتان آلتر نویسنده این کتاب و یکی از دبیران نشریه آمریکایی نیوزویک در کتاب خود اعلام کرده است: همسر سارکوزی در اولین دیدار با همسر اوباما، برای وی تعریف کرده که یکی از سران کشورهای اروپایی، به خاطر اینکه سارکوزی و همسرش مشغول امور زناشویی بوده‌اند برای ساعتی معطل مانده است!

برونی در دیدار با میشل اوباما از وی پرسیده که آیا اتفاق مشابهی برای وی رخ داده و همسر اوباما در حالی که از این سوال خصوصی برونی متعجب و عصبانی شده، به وی پاسخ منفی داده است.

روزنامه دیلی میل در گزارش خود آورده است: احتمال می‌رود منظور برونی از یکی از سران خارجی، ملکه انگلیس بوده باشد چرا که در آن دیدار، زوج اول فرانسه با تاخیر حاضر شده بودند.

آلتر در این کتاب با نام "وعده: رییس‌جمهور اوباما؛ سال اول" که در خصوص وقایع سال اول ریاست جمهوری اوباماست و هفته آینده منتشر خواهد شد، آورده است: برونی 42 ساله که سابقاً به شغل مانکنی مشغول بوده، در این دیدار همچنین در اظهاراتی خارج از نزاکت و عرف دیپلماتیک، به میشل اوباما اظهار داشته که همسرش نمی‌تواند نیازهای عاطفی او را برآورده کند.

کارلا برونی پیش از ازدواج با سارکوزی، تجربه ازدواج‌هایی کوتاه‌مدت با اشخاصی همچون "میک جاگر" و "اریک کلاپتون" ستاره‌های موسیقی راک و همچنین "لوران فابیوس" نخست‌وزیر سوسیالیست سابق فرانسه را داشته است.

سارکوزی نیز پیش از برونی، تجربه دو ازدواج دیگر را داشته است و در فرانسه به دلیل زندگی ناصحیح خانوادگی مشهور شده است تا آنجا که سیسیلیا همسر دوم وی، سارکوزی رییس‌جمهور فرانسه را اینگونه توصیف کرده است: زن‌باره‌ای که هیچکس جز خودش را دوست ندارد.

[ جمعه 89/2/24 ] [ 8:58 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
بازارهای جهانی طلا شاهد افزایش بی سابقه قیمت فلز زرد بوده و بر اساس اظهار نظر کارشناسان ، کشورهایی که پشتوانه مالی انها طلا است با بحران مواجه خواهند بود.

به گزارش تابناک خبرگزاری رویترز در ادامه این خبر آورده است : بحران مالی آمریکا و اروپا چهره دیگر خود رانشان داد و افزایش قیمت طلا و نقره در چند روز گذشته موجب شده که بسیاری از بورس های منطقه خاورمیانه و اروپای مرکزی دچار رکود شدو و به بیماری "گران شدن طلا " دچار شوند.

در مقابل ، ارزش پلاتین با ارزان شدن در بازارهای معاملات فلزات گران بها بر تشنج اوضاع افزود و معامله گران نمی دانند که در روزهای آینده چه سرنوشی در انتظار سرمایه های آنان است .
[ جمعه 89/2/24 ] [ 8:56 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
جام جم آنلاین: این پوستر زیبا مال یکی از شهرهای آلمانه که زیرش نوشته شده: اگه دوست ندارید خط مورب بالای عکستون باشه، هنگام رانندگی اونو روی شونتون ببندید.





[ جمعه 89/2/24 ] [ 8:56 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
فرشته هاشمی
... نکته این جاست که زمان، منتظر ما نمانده و نمی‌ماند و سزاوار است اگر مسؤولان در برابر این دغدغه که: «هوای این خانه‌ها، چقدر زود خفه شده است؟» خواب و آرام نداشته باشند ...

بسیاری از واژه ها امروز دیگر توان بر دوش کشیدن حقایق فرتوت اجتماعی را ندارند‌، از آن رو که نه به روشنی دیده و نه بخوبی شنیده می‌شوند. اما، چه بخواهیم و چه نخواهیم، یا باید این بار سنگین هزینه آسیب‌های تلخ جامعه را به مقصد برسانیم و یا باید آن را بر زمین بگذاریم و خیال همه را راحت کنیم!

 چندهزار قلب شکسته،‌ چند هزار کودک شبه‌یتیم دربه‌در شده در میان انبوه مشکلات طاقت‌فرسا، چندهزار زن بی‌سرپرست ـ زن بی‌سرپرست را با همه مشکلاتش در جامعه تصور کنید ـ و دهشتناک‌تر از همه، ‌چند هزار بزهکار امروز و مجرم فردا، کفاف می‌کند تا برای دیوار خانه‌هایی که هنوز گل آنها خشک نشده، فرو می‌ریزند، دست به معماری علمی بزنیم و شاهد انتشار گدازه‌های 70 درصد آسیبهای اجتماعی  بر سر جامعه، فقط به خاطر رشد طلاق نباشیم.

اگر امروز بر زبان آوردن رشد 134درصدی! فروپاشی خانواده‌ها در 10 سال گذشته خیلی آسان شده و دیگر لب هم نمی‌گزیم، شک نکنید که برای ما ـ خانواده‌ها و مسوولان ـ «پرزدن جوانان به سوی آشیانه مشترک» بسیار مهمتر از «پرپرنشدن آنها در همان آشیانه مشترک» بوده است؛ بی‌آن که بدانیم پرواز کردن را آداب و اسلوبی است که اگر همین طور از کنار آن بی‌تفاوت بگذریم، نتیجه آن می‌شود که فقط در سال 88، عمر زندگی مشترک 35/10 درصد جوانان ازدواج کرده ما به زیر یک سال و ناامیدکننده‌تر از آن، اصلا به یک سال هم نمی‌رسد و قبل از شروع،‌ در صفر سالگی ـ طلاق در دوران عقد ـ به پایان می‌رسد!

طلاق عین کفتار گرسنه بر آشیانه بسیاری از جوانان سایه افکنده و منتظر شکار تازه است و طرح‌های گاه و بی‌گاه برخی متولیان و اقدامات نسنجیده خانواده‌ها که جوانان را به هر قیمتی ـ بدون امکانات اولیه ازدواج و مهمتر از آن بدون آموزش پایه‌ و جامع دانش زندگی ـ فقط ترغیب به ازدواج می‌کنند، از همین خطر هشداردهنده خبر می‌دهند.

می‌دانم اثر این یادآوری‌ها بی‌رنگ شده است اما چه باید کرد که دل انسان به درد می‌آید وقتی می‌بیند دانیال 7 ساله‌ای که به طرزی خشنونت‌بار، قربانی خشم ناپدری معتاد خود شد، ـ جام جم/ اردیبهشت 89 ـ فرزند طلاق بود. سحر 11 ساله که به دست ناپدری در خانه با اتوی داغ  شکنجه می‌شد، قربانی کوچک طلاق بود (وطن امروز/ 11 اردیبهشت 89). اعضای باند نوجوانان 14 و 15 ساله که اخیرا به اتهام ده‌ها فقره سرقت دستگیر شده و هزینه روزانه اعتیاد شدید آنها به مواد مخدر صنعتی، یکصدهزار تومان بوده است، (جام جم/ 19 اردیبهشت89) همگی فرزندان طلاق بوده‌اند.

خیلی فرقی نمی‌کند اول هیولای فقر در خانه را می‌زند و پشت سرش طلاق وارد می‌شود یا اول طلاق و بعد فقر و نکبت و ازدواج با مردان معتاد از سر ناچاری و نداری زنان بیوه می‌آید؛ مهم آن است که شمار زیادی از فرزندان همین سرزمین، حالا اول قربانیان فروپاشی خانواده‌ها هستند.

اگر «بیکاری،‌ فقر و اعتیاد» را از جمله شرایط مفروض برای فراهم کردن زمینه فروپاشی یک خانواده و کاهش آمار طلاق را نیازمند کاستن از این سه علل مهم تلقی کنیم، با سایر علل مهم طلاق که حکایت از قصور متولیان در رسیدگی به مشکلات اجتماعی جوانان و خانواده‌ها می‌کند، چه خواهیم کرد؟

تحقیقی از 10 هزار زوج جدا شده که اتفاقا 67 درصد آنها دارای فرزند بوده‌اند، نشان داده که «سوء تفاهم» علت 80 درصد اختلافات در میان آنها بوده است. یا به گفته یک مقام مسوول 60 درصد طلاق‌ها دلایل جنسی دارند.

 اینها حکایت پردرد «فقدان نظام آموزشی منسجم و تاثیرگذار» در زمینه کسب مهارتهای زندگی توسط جوانان است. یعنی سیاستی که بتوان در آن رویکرد مشخص و توافق شده‌ای برای مواجهه با:
-  شکسته شدن سنتهای مهم اجتماعی

- رشد تفکرات ایده‌آلیستی

- آماده نبودن جامعه در برابر تغییرات فرهنگی و سبکهای زندگی

- شکاف نسلی

- کمرنگ شدن نقش خانواده‌ها در انتخاب همسر

- بی‌توجهی به نقش عوامل هویتی

-  پناه بردن دختران به ازدواج برای گریز از مشکلات خانوادگی و اجتماعی

- ناهمگونی‌های فرهنگی و اقتصادی در انتخاب همسر

- داشتن روابط نامتعارف پیش و پس از ازدواج

- کاهش آستانه تحمل جوانان امروز

- ریخته شدن قبح فروپاشی خانواده

-دوساختی شدن جامعه

- کمبود فضای گفت‌وگو در میان اعضای خانواده

- فقدان مهارت حل مشکلات زندگی

- ازدواج در سنین پایین

- ازدواجهای اجباری و تحت فشار خانواده‌ها

- انتخابهای نسنجیده و برخاسته از هوسهای زودگذر

- کمرنگ شدن ارزشهای اخلاقی در جامعه

- سوءظن زوجین به یکدیگر

- مشکلات جنسی زوجین

- آشنایی‌های اینترنتی و شکل‌گیری روابط بی‌پایه و اساس

به عنوان سایر علل مهم طلاق یافت، وجود ندارد و نتیجه دست روی دست گذاشتن‌ها این شده است که:

طلاق در 10 سال گذشته، 134 درصد و ازدواج 56 درصد رشد کرده است

با وقوع طلاقها در کشور،‌ سالانه 60 هزار زن بی‌سرپرست شده‌اند

70 درصد آسیبهای اجتماعی کشور فقط به خاطر وقوع طلاق است

 آمار طلاق در استان تهران با بیشترین شاخص (اختصاص 20 درصد کل طلاق‌ها در کشور)، 10 برابر آمار کشوری شده است!

سن طلاق زنان در کشور 20 -24  و سن طلاق مردان به 25 – 29سال است

بیشترین طلاق‌ها مربوط به طلاق‌های توافقی است!

فاصله زندگی مشترک زوجین جدا شده از 5 سال به 3 سال کاهش یافته است

 راه دوری نمی‌رویم و زیاد هم به گذشته باز نمی‌گردیم. در همین 11 ماه فروردین تا بهمن سال 88 که دیرمدتی نیست از مقابل چشمانمان گذشته است،‌ شاهد بودیم که:

طلاق نسبت به مدت مشابه سال قبل آن، 2/13درصد رشد داشته است

طلاق در تهران طی نیمه نخست سال گذشته با یک رشد بی‌سابقه ، 21 درصد افزایش داشته است

35/10درصد طلاق‌ها مربوط به زوجینی با صفر سال زندگی مشترک است!!!

37/7درصد زوجین جدا شده ، یک سال با هم زندگی مشترک داشته‌اند

40درصد مردانی که طلاق گرفته‌اند بیش از 8 ساعت در روز کار می‌کردند

37درصد زوجین جدا شده دارای یک فرزند و 15 درصد 2 فرزند داشته‌اند

اکثر افراد جدا شده دارای سابقه نامزدی نبوده‌اند

یکایک این آمار در دل خود فاجعه‌ای دارند. یعنی در حال حاضر با تعداد زیادی جوان شکست‌خورده در زندگی مواجهیم که سن آنها به 30 سال هم نرسیده است . موقعیت اجتماعی خود را متزلزل می‌بینند. دچار فشارهای روحی و عاطفی شده‌اند. شرایط اقتصادی آنها متاثر شده است. شاهد تخریب آمال و آرزوهایشان هستند و مهمتر آن که بخش زیادی از این جمعیت آسیب دیده ، کودکانی روی دستشان مانده است که وضعیت بسیار دشواری را طی خواهند کرد.

ما می‌دانیم بنای «آموزش زندگی» باید از کودکی بنیان نهاده شود. ما می‌دانیم مجموعه نظام تعلیم و تربیت ما کوتاهی کرده است و می‌دانیم با وجود 127 مرکز کاهش طلاق در کشور، اغلب راه‌حل‌هایی که برای کاهش جدایی همسران انتخاب کرده‌ایم، در اجرا، راه به جایی نبرده است؛ اما نکته این جاست که زمان، منتظر ما نمانده و نمی‌ماند و سزاوار است اگر مسولان در برابر این دغدغه که: «هوای این خانه‌ها، چقدر زود خفه شده است؟» خواب و آرام نداشته باشند. حتی خانواده‌ها هم نباید منتظر راه حلی از سوی مسوولان باشند و باید خود دست به کار شوند.  این که طبق ارزیابی‌های همان تحقیق یاد شده ( 10هزار زوج جدا شده)  خانواده 78درصد زوج‌ها و 91 درصد زوجه‌ها، قبل از ازدواج زوجین جدا شده، از وصلت‌ها ، رضایت داشته‌اند، مسوولیت سنگینی را متوجه پدران و مادرانی می‌کند که وظایف خویش را از یاد برده‌اند و تنها دل به احتمالات خوش کرده‌اند. چه کسی منکر آن است که رشد ازدواج در جامعه اتفاقی خوشایند برای همه است، به شرط آن که کاشانه‌ها با زلزله «طلاق» ویران نشود. حالا شما بگویید «پر زدن مهمتر است یا پرپر نزدن؟»

[ جمعه 89/2/24 ] [ 8:55 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

سرویس سیاست خارجی ـ در حالی که دست‌های پنهان دشمنان ایران زمین در عرصه تحدید تمامیت ارضی ایران بسیار فعال شده‌اند، گسترش فعالیت‌های شوم تجزیه‌طلبانه ایران را این بار در سوئد می‌بینیم.

به گزارش «تابناک»، چندی است که علاوه بر محدود کردن حقوق ملی ایران در دریای مازندران، تحریف نام تاریخی، رسمی و بین‌المللی خلیج فارس، زیر سؤال بردن قرارداد رسمی مرزی ایران و عراق (1975 الجزایر) و حقوق ایران در اروندرود، توهین به هویت ملی ایرانی توسط بیگانگان حتی در خاک ایران و ادعای مالکیت جزایر جنوبی ایران، هم اکنون توسعه تحریکات و القائات قومیت‌گرایانه و تجزیه طلبانه را در مناطق کردستان، آذربایجان، بلوچستان و خوزستان شاهد هستیم.

بنا بر اطلاعات به دست آمده از وطن‌دوستان ایرانی در اروپا، دستگاه جاسوسی و ضد جاسوسی سوئد موسوم به «سِپو» سخت به انجام دلالی اطلاعات و همکاری با سرویس‌هایی همچون سیا، موساد و اینتلیجنس سرویس ـ به ویژه درباره کشورهای جهان سوم و کشورهای غیر غربی ـ مشغول است.

در پی فروپاشی اتحاد شوروی و طرح آمریکا برای ایجاد جهان تک قطبی و گسترش نئولیبرالیسم و اقتصاد بازار، طرح فروپاشی قدرت‌های منطقه ای نیز، در دستور کار سازمان‌های اطلاعاتی غرب ـ و از جمله سوئد ـ قرار گرفت. در پی چنین طرحی بود که پس از فروپاشی اروپای شرقی، بالکان تجزیه شد و نفوذ گسترده در حاکمیت‌های بازمانده از اتحاد شوروی نیز آغاز شد.

بر پایه این گزارش، طرح فروپاشی و تغییر جغرافیای سیاسی خاورمیانه نیز بر خلاف تصور رایج، پس از روی کار آمدن جورج دبلیو بوش مطرح نشد! بلکه بسیار پیشتر، یعنی در آغاز ریاست جمهوری جورج بوش پدر، در دستور کار قرار گرفت؛ از جمله امکاناتی که در این جهت، برای غرب و به ویژه آمریکا و انگلیس مطرح بود، استفاده از دستگاه‌های اطلاعاتی ناشناخته برای دستگاه امنیتی ایران، همانند سازمان جاسوسی سوئد بود!

در راستای چنین مأموریتی، طرح سازماندهی قومی ـ به اصطلاح خودشان، ملیتی؟! ـ اقوام ایرانی نیز مطرح شده، و با دادن امکانات مالی، رادیوئی و رسانه ای، حمایت از برگزاری جشن‌ها و مراسم، و همچنین تشکیل انجمن‌های مستقل و جدا از انجمن‌های ایرانیان، همانند انجمن کردها، انجمن آذری‌ها، انجمن بلوچ‌ها و... فراهم شد.

میدان دادن و تبلیغ گسترده و به رسمیت شناختن هویت جداگانه از هویت ایرانی برای این گروه‌ها، کار را به آنجا رساند که پس از مدتی، نسل دوم این گونه مهاجرین، دیگر خود را نه ایرانی، بلکه، ترک و کرد و بلوچ می‌دانستند و می‌دانند! و حتی مردم عادی سوئد نیز، غالبأ بر این باورند که این جمعیت‌ها، هویت و سرزمینی مستقل دارند که به اشغال ایرانیان درآمده است!

این گزارش می‌افزاید: تأکید بر مسائل و تفاوت‌های گویشی و زبانی، مذهبی، و رسم و رسوم منطقه ای این گروه‌های انسانی و برگزاری گردهمایی‌ها و جلسات توجیهی، با حضور اساتید دانشگاه‌ها و سخنوران ـ مستخدمان سپو! ـ و تبلیغات گسترده پیرامون تفاوت‌های فرهنگی... همه و همه، آنچنان سازماندهی شد که بتواند نوعی نمونک ـ ماکت ـ از طرح بزرگ فروپاشی ایران باشد.

در گام دوم، این تشکیلات باید به مناطق بومی داخل کشور وصل می‌شد تا با کار تدریجی، آنچه در خارج عمل شده بود، در درون کشور نیز عملی شود! اینچنین است که به یکباره شاهد مثلأ برگزاری گردهمایی پیرامون زبان‌ها و گویش‌های اقوام، در ایران و در دانشگاه سیستان و بلوچستان و با شرکت مأمور کارکشته سپو (کارین ـ ج) و به تازگی نیز در سنندج ـ 16 اردیبهشت 1389 ـ هستیم.

هم‌اکنون سوئد به همراه کانادا و انگلیس، از جمله پایگاه‌های اصلی فعالیت تجزیه طلبان است؛ وطن فروشانی که از حمایت گسترده مالی و تدارکاتی اطلاعاتی و رسانه ای این کشورها و دستگاه‌های اطلاعاتی آنها برخوردارند.

دستگاه اطلاعاتی سوئد ـ بر خلاف بسیاری از کشورها ـ به کار تدریجی و فرهنگی دراز مدت، برای رسیدن به مقاصد خود اعتقاد دارد، چرا که آنها به تأثیرگذاری و ماندگاری این گونه عملیات‌ها، در تجارب طولانی کار اطلاعاتی خود پی برده‌اند. هم از این روست که در عین حفظ روابط دوستانه؟! با جمهوری اسلامی، توانسته اند آنچه را آمریکایی‌ها با تهدید و ارعاب و زور نتوانسته‌اند به دست آورند، به دست بیاورند.

آنها ـ سوئدی‌ها ـ تحت عنوان حمایت از تنوع فرهنگی و زبانی و قومی؛ یعنی چیزی که خود به هیچ وجه درباره کشورشان و دیگر کشورهای غربی بدان اعتقاد ندارند، هدایت رهبران قوم‌گرا و تجزیه طلب را در دست گرفته، و از این طریق، در راستای چند پاره کردن جامعه ایران، توانسته‌اند گام‌های بلندی بردارند.

این گزارش می‌‌افزاید: بیشتر رهبران گروه‌های تجزیه‌طلب ایرانی، بدون اینکه شاید خود متوجه باشند! از لحاظ نظری و تئوریک، توسط کارشناسان «سپو» تغذیه می‌شوند و مجموعه‌ای از اطلاعات نادرست تاریخی و هویتی و قومی و زبانی را به شبکه فرهنگی جامعه ایران، تزریق می‌کنند.

اکنون دیگر حرف‌ها و سخنانی را که تا چند سال پیش، تنها در محافل وطن‌فروشان و جاسوسان می‌شد شنید، از زبان برخی نوجوان و جوانان مناطق قومیتی می‌شنویم و این همه نیست، جز ثمره کار حساب شده دستگاه اطلاعاتی سوئد و شرکای انگلیسی و اسرائیلی آن! و عجیب‌تر از همه آنکه به نظر می‌رسد در تمامی یک دهه گذشته که «سپو»، بیشترین فعالیت را در ایران داشته، دستگاه‌های امنیتی جمهوری اسلامی، واکنشی درخور از خود نشان نداده‌اند.


[ جمعه 89/2/24 ] [ 8:54 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
به گزارش خبرنگار تابناک اجتماعی، روز چهارشنبه همچون روزهای دیگر دارای حوادث و اتفاقاتی بود که امروز روزنامه ها و خبرگزاریهای جهان منتشر شده اند.

به گزارش تابناک، مهمترین حوادث و اتفاقات روز گذشته به شرح ذیر است.

جام جم:
مهریه خونین برای نوعروس 17 ساله
کنجکاوی، سرکرده شرکت هرمی 50 عضو را به دام انداخت
دختر معتاد، از خانواده‌اش پول زور می‌گرفت

ایران
طراحی نقشه کلاهبرداری بزرگ در سلول

مرکز اطلاع رسانی پلیس
102 تصادف جاده‌ای با 28 کشته دریک روز
کلاهبرداری اینترنتی زوج جوان
سقوط هواپیمای تک موتوره در نوشهر

آسوشیتدپرس
کودک 9 ساله، تنها بازمانده سقوط هواپیما

خبرگزاری شینهوا
جنایت هولناک در مهدکودک

دیدار پدر و پسر گمشده در اینترنت


[ پنج شنبه 89/2/23 ] [ 9:44 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]



[ پنج شنبه 89/2/23 ] [ 9:43 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 73
بازدید دیروز: 64
کل بازدیدها: 1655486