سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
سرویس بین الملل ـ "ایهود باراک " وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اعتراف به درخواست های جهانی مبنی بر شفاف سازی فعالیت های اتمی اسرائیل گفت : اصل ثابت اسرائیل ، همچنان بر " سکوت هسته ای " است زیرا برنامه های اتمی موضوعی نیست که رسانه ای شود.

به گزارش "تابناک" و به نقل از "اسلام آنلاین"، باراک با بیان جملات بالا افزود : هیچ ضرورتی را احساس نمی کنیم که از این سیاست روی بگردانیم

باراک در پاسخ به این سوال که چه زمانی امکان دارد که بشود از پایگاه اتمی " دایامونا " بازدید کرد ، گفت : این آرزو عملی نیست.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از دیدار دو هفته گذشته خود با اوباما خبر داد و افزود : در دیداری که با مقامات آمریکا و رئیس جمهورش داشتم ، تمامی مقامات آمریکا به ما اطمینان دادند که تنها ایران و کره شمالی هدف محدودیت های اتمی هستند و اسرائیل از این قاعده جهانی استثاء است.

"اسلام آنلاین " در نقدی بر این خبر می افزاید: اسرائیل هم اکنون بین 100 تا 300 کلاهک هسته ای دارد و با دهن کجی به تمامی مقررات بین المللی ، به فعالیت های زیرزمینی خود ادامه می دهد.

از سوی دیگر یک مقام نظامی ستاد ارتش اسرائیل، با ادعایی مضحک گفت : مانورهای ایران ما را نگران نمی کند و تل آویو تنها نگران موضوع انحراف موشک های ایران است!

وی مدعی شده : تلورانس ( انحراف ) موشک شهاب 3 ایران پس از پرتاب حدود 40 کیلومتر است و این موضوع می تواند بسیار خطر آفرین باشد زیرا همانند پرتاب تیر در تاریکی است!

به نظر می رسد مانورهای نظامی ایران ، مقامات رژیم صهیونیستی را به وحشت انداخته و با این اظهارنظران در حال فرار به جلو هستند تا از معادلات منطقه عقب نمانند.

[ یکشنبه 89/2/26 ] [ 8:48 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

سرویس بین‌الملل ـ یک عضو فراکسیون اتحاد اسلامی کردستان در پارلمان عراق در اظهاراتی شگفت‌انگیز مدعی شد، حکومت عراق بابت خسارت جنگ هشت ساله ، هیچ تعهدی نسبت به‌ ایران ندارد.

به ‌گزارش خبرنگار «تابناک» از بغداد، «سامى اتروشى»، عضو کمسیون اقتصادی پارلمان عراق در گفت‌وگو با سایت رسمی حزب اتحاد اسلامی کردستان گفت: عراق به‌ هیچ وجه‌ خسارات ایران را پرداخت نخواهد کرد، زیرا هیچ تعهدی نسبت به‌ آن ندراد و تنها خسارت کشور کویت را پرداخت خواهد کرد.

اتروشی در مقابل، بر ضرورت پرداخت خسارت‌های دیگر کشورها از سوی عراق تأکید کرد و گفت: عراق آماده‌ پرداخت خسارت کشور کویت بوده و نسبت به‌ آن تعهد داده‌ است.

این گزارش می‌افزاید، حزب اتحاد اسلامی کردستان که در تهران نیز نمایندگی رسمی دارد، از سوی احزاب اتحادیه‌ میهنی و پارت دمکرات کردستان، همواره‌ به‌ دریافت امکانات مادی و معنوی از مقامات عربستان سعودی متهم شده و‌ احتمالا این اظهارات از آنجا سرچشمه گرفته‌ باشد!

اظهار نظر اخیر این نماینده مجلس عراق، این پیام را با خود به همراه دارد که سهل انگاری مقامات مسئول کشورمان در پیگیری موضوع دریافت غرامت جنگ تحمیلی از عراق، سبب خواهد شد تا در آینده نه تنها چنین موضوعی محقق نشود، بلکه طرف عراقی ژست طلبکاری نیز به خود بگیرد.

گفتنی است، پیش از این نیز نمایندگان دیگری از پارلمان عراق مانند محمود عثمان، اظهار نظرهای مشابهی داشتند؛ اما به رغم یادآوری متعدد رسانه‌ها و همچنین نخبگان وطن‌دوست کشورمان، دولت تاکنون کار ملموسی درباره گرفتن غرامت جنگ تحمیلی از عراق نکرده است


[ یکشنبه 89/2/26 ] [ 8:48 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
یک کارشناس مسائل اجتماعی گفت: طلاق در استان خراسان رضوی ‌0،7 درصد به نسبت سال گذشته افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا، جواد محمدزاده امروز در نشست مطبوعاتی خود اظهار داشت: بزرگترین استراتژی در یک جنگ استراتژی تهاجمی است و اگر بخواهیم استراتژی تهاجمی خود را در مقابل دنیای غرب ترسیم کنیم، باید از خانواده آغاز کرد و در کنار آن، آسیب‌پذیرترین نقطه نیز همین خانواده است.

وی افزود: اگر دستاوردها را به عنوان آسیب‌های اجتماعی دنیای غرب بشناسیم و به جامعه خود درست معرفی کنیم و همچنین ابزار درستی را برای استحکام بنیان‌ خانواده داشته باشیم، از بهترین و قوی‌ترین جوامع می‌شویم.

محمدزاده ادامه داد: اگر استراتژی تهاجمی داشته باشیم، در کنار آن استفاده به هنگامی از ظرفیت‌های خود خواهیم داشت و می‌توان گفت بزرگترین آسیب‌های حرکت فرهنگی خود نگاهی موجی و مناسبتی است.

وی با بیان این‌که باید ظرفیت‌های موسسه مشاوره آستان قدس شناخته شود، تصریح کرد: اگر این ظرفیت‌ها خوب شناخته شود، این موسسه استراتژی تهاجمی را در برنامه پنجم توسعه انجام داده است.

محمدزاده اظهار داشت: اگر به هنگام برنامه‌ریزی کنیم و همچنین برنامه مدار رشد خود را طی کنیم و از ظرفیت‌ها استفاده شود، الگوی خانواده توسعه پیدا خواهد کرد و می‌توان گفت که دلیل استقبال بالای کشورهای دیگر از سریال‌ها و فیلم‌های ایرانی عرضه بهترین نمونه خانواده در فیلم‌هاست.

وی مشکل را در تدافعی عمل‌کردن دانست و افزود: مشکل این است که از مساله‌ای که دچارش شده‌ایم، شروع می‌کنیم و همچنین الگوی خاصی را ارائه نمی‌دهیم و راه‌حل آن در ارائه الگوی بومی با نگاه اسلامی- ایرانی است.

وی با بیان این‌که دستور حوزه فرهنگی عمومی کاهش دو درصدی طلاق است، خاطرنشان کرد: باید دید آسیب‌های خانواده ایرانی چیست و چرا در این خانواده‌ها طلاق رخ می‌دهد، همچنین می‌توان گفت که متاسفانه از همه ظرفیت‌ها آن طور که باید و شاید استفاده نشده است و خانواده در جامعه ایرانی با افزایش سن ازدواج و تمایل به تجرد و تک‌زیستی مواجه است.

مدیرعامل موسسه خدمات مشاوره‌ای جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی با اشاره به این نکته که در استان خراسان رضوی ‌0،7 درصد طلاق نسبت به سال قبل افزایش داشته است، تصریح کرد: افزایش هفت دهم درصدی طلاق در استان نشانه به صدا درآمدن زنگ خطر است و آن اتفاقی که برای آنفلوآنزای خوکی می‌افتد و تبدیل به پوستر می‌شود، برای شناساندن آسیب‌های خانواده اتفاق نمی‌افتد و راه‌حل آن تبدیل کردن مسائل اجتماعی به زنگ خطر است.

وی با بیان این‌که دست‌اندرکاران و مسوولان باید برای کاهش طلاق راهکار ارائه دهند، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل توجه کم به بحث خانواده و آسیب‌های آن ظاهری بودن عوارض آن است و برنامه‌ریزی‌ها بر اساس سلایق مختلف است.

محمدزاده ادامه داد: از دیگر مشکلات در مسیر خانواده کم‌شدن روحیه سازش‌پذیری و به تبع آن افزایش دعواهای خانوادگی و طلاق است که دلیل آن می‌تواند افزایش آگاهی‌ها و کاهش مهارت‌ها و بینش‌ها باشد.

وی افزود: نظام رویکرد دین، اندیشه اسلامی و قرآنی و همچنین مبنای فکری جامعه ما نشان‌دهنده این است که باید برای خانواده کارهای متعدد صورت پذیرد، اما در عمل استراتژی درستی برای اقدام در این مقوله طراحی نکردیم.

این کارشناس مسائل اجتماعی تصریح کرد: این موسسه تلاش می‌کند با پرهیز از شتاب‌زدگی و مناسبت‌زدگی در یک بستر علمی و متناسب با نیاز مخاطب، موضوع خانواده را شکل دهد و به هیمن دلیل باید از جوان شروع کرد؛ معتقدیم جوان در خانواده تربیت می‌شود و پدر و مادر به عنوان اولین و مهم‌ترین جوان‌یاور، اصلی‌ترین نقش را داراست و همچنین خود جوانان ازدواج می‌کنند و خانواده‌های جدید را تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: جوانان موثرترین گروه برای آینده محسوب می‌شود و اگر هسته خانواده خوب تشکیل شود، قوی‌ترین جامعه را خواهیم داشت.

محمدزاده مهم‌ترین نیاز جوانان و خانواده‌ها را آموزش دانست و تصریح کرد: جوان در چهار سال اولیه زندگی آسیب‌پذیرتر است و آمارهای تلفنی مرکز آستان مهر نشان می‌دهد از هشت هزار تلفن ‌46 درصد مربوط به اختلافات زوجین در شروع زندگی و استقلال است.

وی با بیان این‌که مرکز آستان مهر در ابتدای سال ‌88 آغاز به کار کرد، ادامه داد: بزرگترین کمبودی که در این مرکز با آن مواجه بودیم کمبود نیروهای تخصصی برای سوالات جوانان بوده است.

محمدزاده ادامه داد: برای پر کردن این نقیصه، تربیت مربی خانواده و همیار خانواده در دستور کار قرار گرفت و آمارها در شش ماهه اول سال ‌88 نشان می‌دهد بیش از ‌80 جلسه برای پرداختن به موضوعات تخصصی در حوزه خانواده تشکیل شده است.

وی در خصوص تعداد مربیان در این مرکز تصریح کرد: در حال حاضر این مرکز دارای ‌60 مربی تخصصی با مدرک مرتبط و یک گروه عمومی‌تر همیار خانواده به تعداد ‌180 تا ‌200 نفر است.

مدیرعامل موسسه خدمات مشاوره‌ای جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی با بیان این‌که بیش از ‌12 میلیون مجرد در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: از این تعداد نیمی را پسران و نیمی را دختران تشکیل می‌دهند و همچنین دو میلیون نفر از این تعداد بالاتر از سن ازدواج هستند.

[ یکشنبه 89/2/26 ] [ 8:47 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
با ورشکستگی چهار بانک دیگر در آمریکا ، تعداد بانک های ورشکسته در این کشور از آغاز سال میلادی تاکنون به 74 بانک رسید .

به گزارش شبکه خبر با ورشکستگی این چهار بانک، تعداد بانک های ورشکسته در آمریکا به علت پیامدهای بحران مالی جهانی از ابتدای امسال تاکنون به هفتاد و چهار بانک رسید.

ارزش دارایی های یکی از این چهار بانک، سه میلیارد و دویست میلیون دلار بود.

140 بانک آمریکایی در سال گذشته به علت بحران مالی ورشکست شدند که در هجده سال گذشته بی سابقه بود .

کارشناسان پیش بینی می کنند به علت ناتوانی وام گیرندگان از پرداخت اقساطشان ، بانک ها در آمریکا باز هم ورشکست شوند.

[ یکشنبه 89/2/26 ] [ 8:47 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
دیروز علی ‌هاشمی، پس از گذشت 22 سال که در جزیره مجنون عراق به شهادت رسید و به خدایی که با همه وجود به او عشق می‌ورزید، پیوست، به تهران آمد تا دوستان خود و همه کسانی چون من را که درگیر دنیا و متاع آن شده‌اند، حتی برای دقایقی هم که شده، به خود آورده و تارهای اسارتشان در دام دنیا و زرق و برق آن را بگشاید و آنان را برای لحظاتی هم که شده، بار دیگر به راهی که سال‌ها با آنها در دشت‌های گرم خوزستان این دروازه بهشت ایران می‌پیمودند، متوجه سازد.

دیروز، علی آمده بود تا دوستانش را ببیند و به آنان فیض دیدار و ثواب حضور در تشییعش را هدیه کند.

خطبه دوم بود که به مراسم نماز جمعه رسیدم. خطیب موقت جمعه تا پایان خطبه، جز ذکری کلی از شهدایی که به مراسم نماز جمعه به دانشگاه برده شده بودند، از سیدالشهدای این شهدای جسد بازیافته یعنی سردار سرلشکر پاسدار شهید علی ‌هاشمی ذکری به میان نیاورد و اندکی از خدمات این سردار هور و غیور هور را به نمازگزاران و مخاطبان خطبه‌های جمعه بازگو نکرد.

کسی که هنوز او را نمی‌شناسم و من را می‌شناخت، در میان جمعیتی که در خیابان انقلاب تهران در تشییع علی و لاله‌های سرخ بوستان امام و ملت اشک می‌ریختند، ناراحت و نگران به سویم آمد و با ناراحتی پرسید: چرا آقای صدیقی، خطیب موقت جمعه هیچ اشاره‌ای به علی نکرد؟ وقتی در پاسخ به او گفتم، غربت بر و بچه‌های جنگ پایان ندارد، سری به تأسف تکان داد و به دنبال علی به راه افتاد.

لحظاتی پیش از آن، یکی از سرداران مسئول تفحص پیکرهای شهدا و دست‌اندرکار اصلی تشییع شهدا را دیدم که با ناراحتی می‌گفت: ما با زحمت زیاد پیکر علی با بیست نفر از خانواده‌اش را به درون دانشگاه بردیم و تقاضا کردیم بر او نماز خوانده شود؛ اما انگار نه انگار و مثل آن برادر قبلی گلایه کرد که تازه هیچ اشاره‌ای هم در خطبه‌‌ها به علی ‌هاشمی نشد!

من شک ندارم که خطیب جمعه، علی ‌هاشمی و منزلت او را نمی‌شناخت که این همه راحت و ساده از حضور نورانی او در برابر خود و جمعیت نمازگزار تهرانی گذشت و او را در همان غربت 22 ساله‌اش، اما این بار در تهران باقی گذاشت.

برخی بزرگان جنگ و غیر جنگ هم که نقش ارزنده علی و خدمات بی‌بدیلش را در عملیات‌های هور، نظیر بدر و خیبر و.. می‌دانستند و می‌دانند، دم فرو بستند و حتی از صدور چند خط نوشته در تکریم علی و منزلت او که ادای دینی به مادر، برادر و همسر و فرزند سال‌ها منتظرش بود، خودداری کردند.

کسی چه می‌داند؛ شاید از روز ازل سرنوشت بچه‌های جنگ را با غربت پیوند زده‌اند و از آن راه گریزی نیست!

و کسی چه می‌داند که علی ‌هاشمی که بود؟!
هم او که در پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری آن پیر سفر کرده که سیره و خط نورانی او در غبار فراموشی‌ها و تحریف‌ها دارد گم می‌شود! تنها هفده بهار را دیده بود و در نوزدهمین بهار زندگیش که فرمانده سپاه حمیدیه شد، تنها با جمعی از بروبچه‌های سپاه کوچک حمیدیه با سلاح‌هایی ناچیز، رو در روی قویترین ارتش منطقه ایستاد و او را که سوسنگرد و بستان را فاتحانه و مغرورانه پشت سر نهاده بود، از پیشروی به سوی شهرش اهواز عزیز بازداشت.

و کسی چه می‌داند علی ‌هاشمی که بود و چه کرد!
هم او که پس از انجام عملیات موفق فتح‌المبین که فرماندهان جنگ و مسئولان سیاسی کشور از هور و حساسیت‌های عملیاتی آن بی‌خبر بودند و کسی برای هور ارزشی عملیاتی نمی‌شناخت؛ با تدبیر فرمانده‌اش محسن رضایی و پا به پای او روزها و شب‌ها در هور و مردم آن با وجود همه مخاطراتش زندگی کرد و گشت و شناخت و شناساند تا بستر عملیات‌های آینده سپاه اسلام را در کمال استتار و رازداری فراهم کند.

و کسی چه می‌داند علی ‌هاشمی که بود و چه کرد!
هم او که یکپارچه شور بود و تلاش و تدبیر و تفکر؛ هم او که شب و روزش یکی بود و خستگی را خسته کرده بود! هم او که عرب بود و دشمن عرب به خونش تشنه بود!

چند ماه پیش از عروجش به بهشت که با او در قرارگاهش در جزیره شمالی مجنون بودم، با توجه به کمرنگ شدن حضور نیروهای داوطلب مردمی در جنگ از سازماندهی گسترده‌تر نیروهای بسیج و تأسیس گردان های جدید اهوازی و حضورشان در جبهه‌‌ها سخن گفت. به هنگام صحبت وقتی به سیمایش که از آن نجابت و مردانگی می‌بارید، می‌نگریستم، او را مردی بزرگتر از سن و سالش می‌دیدم؛ وقار و بزرگی‌اش بدون اختیار به من و امثال من که به سال از او بزرگتر بودیم، تحمیل می‌شد.

هم او که پس از اینکه قرارگاه نصرت برای انجام عملیات‌های سخت شناسایی در هور و عمق مواضع دشمن در ورای هور تأسیس شد، با کمک بچه‌های خوب اطلاعات و شناسایی مانند برادر شهیدم حمید رمضانی و شهیدان سالمی، سید نور که در ادامه کار شناسایی خود تا کربلا پیش رفتند و دیگرانی مانند هواشمی، ناصری، بمان، خزاعیلی و... به خوبی از پس این کار برآمد و هم به دلیل همین شایستگی از سوی فرماندهی کل سپاه به فرماندهی سپاه منطقه 6 کشور منصوب شد.

دیروز از سردار باقرزاده که سال ها توفیق خدمت در میدان کشف اجساد شهدا را بر عهده داشته، شنیدم که علاوه بر انجام آزمایش‌های علمی d.n.a که روی باقی‌مانده پیکر علی شده و پاسخ داده است، علی دوبار به خواب مادر و برادرش آمده و به آنها که در انتساب این اعضا به او شک داشته‌اند، اطمینان داده که در اینکه جسد کشف شده، خود اوست و کمترین تردیدی نداشته باشند.

22 سال پیش در تابستان 67 پس از آنکه دشمن با تصرف جزیره مجنون، تلاش کرد با نشاندن بالگرد در کنار قرارگاه فرماندهی علی ـ که در عمق خاک عراق با هدایت نیروهای اسلام، در نبردی سخت و نابرابر که نمونه آن جنگ شیمیایی عراق علیه نیروهای اسلام بود، سعی در عقب راندن ارتش عراق از آن داشت ـ او را به اسارت بگیرد؛ بنابراین، علی و محدود کسانی که با او در جزیره باقی مانده بودند و بناچار قصد ترک قرارگاه و جزیره در حال تصرف را داشتند، با نیروهای عراقی درگیر شدند و به فیض شهادت رسیدند.

هنوز بر ما معلوم نیست، علی و یارانش که سال‌ها دشمن را با عملیات‌های خود در عمق هور و... به درماندگی و ذلت کشانده بودند، چگونه به شهادت رسیده‌اند؛ اما آنگونه که سردار باقرزاده می‌گفت، بقایای بالگرد موجود در کنار منطقه‌ای که علی 22 سال در آن قبری بی‌نشان با زایرانی که ما توفیق دیداری کوتاه با آنان را شاید در حد خیال هم نتوانیم تصور کنیم، داشت، بیانگر این است که شاید وی و دوستانش با زدن بالگردهای عراقی‌ها، سعی در شکستن حلقه محاصره دشمن داشته و در این جنگ و گریز به شهادت رسیده‌اند!

علی در ایام فاطمیه به میهن بازگشت تا در مزار نورانی خود در شهرش اهواز ـ که سال ها منتظر بود، بخشی از اعضای پیکرش را همچون مرواریدی در برگیرد ـ به خاک سپرده شود و همچون دیگر مزارات شهدای اهواز در شهیدآباد این شهر ـ که با شهدایی که میزبانی می‌کند ـ قطعه‌ای از بهشت شود تا نفخه صور بر آسمان اهواز نور افشانی کند.

و خوشا به حال بر و بچه‌های قدیمی و اول جنگ که دیروز یکی از آنان به من می‌گفت، در تدارک و برنامه‌ریزی جشن سی امین سال آزادی سوسنگرد هستند. آنها اینک با بازگشت علی به اهواز، پناهی برای خویش یافته‌اند تا در روزها و شب‌هایی که با او خلوت می‌کنند، برای لحظاتی کوتاه هم که شده، دنیا را با همه چرب و شیرین ظاهری آن، به اهلش واگذارند و با علی بگویند و از او انشاءالله رازهای مگو بشنوند.

کاش می‌دانستم در این 22 سال به ظاهر غریبی علی و دیگر یاران شهیدش در ورای هور، جز ملایک الهی چه کسانی زایران قبر بی‌نشان او بوده اند! چه حلقه‌ای زده‌اند شهدای شناسایی و قرارگاه نصرت به گرد علی!

من شک ندارم، اهواز و مردم شریف آن در استقبال از علی، یکی از باشکوهترین تشییع شهدایی را که تاکنون به خود دیده‌اند، شاهد خواهند بود.
   
[ یکشنبه 89/2/26 ] [ 8:46 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
کلیسای تاتائوس یا به زبان محلی قره کلیسا به گفته بسیاری از مسیحیان، قدیمی ترین کلیسای تاریخ محسوب می‌شود که نخستین بار به وسیله حواریون ساخته شده است.

دیرینه ترین کلیسای  تاریخ



به گزارش شبکه خبر، شاید بسیاری از ایرانیان و غیر ایرانیان ندانند  که نخستین کلیسای تاریخ مسیحیت، درجنوب شهرستان  ماکو در استان آذربایجان غربی  و در 20 کیلومتری شمال شرقی شهر چالدران واقع شده است.

قره کلیسا یا کلیسای تاتائوس که به عنوان نهمین اثر کشور در ردیف آثار جهانی، در سازمان علمی، فرهنگی، آموزشی ملل متحد (یونسکو) ثبت شده، یکی از زیباترین آثار تاریخی موجود در استان آذربایجان غربی است که نظر هر گردشگری را با معماری خاص و کم نظیرش به خود جلب می‌کند.



قره در زبان ترکی به معنی سیاه است و دلیل این نام گذاری به علت  سنگ‌های سیاهی است که در بنای آن به کار رفته و احتمالا این کار برای  پاسداشت ظلمی بوده  که در حق حواریون مسیح توسط پادشاه ارمنستان روا شده است. البته هم اکنون در برخی قسمت‌ها ی این کلیسا سنگ‌های سیاه جای خود را به سنگهای سفید داده‌اند.



مشخصات ظاهری کلیسا:


        

ارتفاع گنبد سیاه 60 کلیسای تاتائوس، 18 متر و ارتفاع گنبد سفید 24 متر است. تعداد دیرهای اطراف کلیسا چهل و چهار باب و مساحت کل مجموعه کلیسا با حصار دیرها 6285 متر مربع است.



تزیینات این کلیسا به دو بخش تقسیم می‌شود:

1- نقش و نگارهای روی بدنه کلیسای قدیمی که احتمالاً ریشه در اساطیر دارد

2 – تزیینات بدنه قسمت جدید کلیسا که شامل تصاویری از قصه‌های قدیمی، طاق نماها، نیم ستونهای برجسته و قوسهای تزئینی حجاری شده است



نخستین کلیسا  از دریچه تاریخ: 

در سال 43 میلادی (به گفته برخی 48 میلادی ) دو شخص به نامهای تاتائوس و بارتقیموس برای ترویج آیین مسیحیت وارد شمال غربی ایران می‌شوند.

در آن زمان اشکانیان در ایران حکومت می‌کردند و بسیاری از مردم زرتشتی بودند و بسیاری نیز به آیین مهر روی آورده بودند.

        

پس از دعوت شاگردان مسیح به آیین مسیح 3هزار و پانصد نفر مسیحیت را می‌پذیرند که از جمله آنان سانتروک یا سنادوک پادشاه ارمنیان به همراه دخترش ساندوخت بودند.

پس از مدتی کوتاه، پادشاه از ایمان به مسیح روی گردان می‌شود و دستور می‌دهد که تمام افرادی که به این دین روی آورده‌اند را بکشند و حتی ساندوک دخترش را نیز در این راستا از دم تیغ می‌گذراند.
      
«عیسی مسیح: آنچه را که در تاریکی نجوا می‌کنید، روزی در روشنایی فریاد خواهید زد.»
بیش از دو قرن بعد در سال 301 میلادی و در زمان حکمرانی تیرداد پادشاه اشکانی تبار  ارمنستان آیین مسیحیت دین رسمی این کشور اعلام می‌گردد ( ارمنستان نخستین کشوری بود که آیین مسیحیت را رسمی اعلام کرد).



به سبب مقدس بودن کلمه شهید نزد مسیحیان در سده‌های 3-6 میلادی کنار  کلیسایی نخستینی که حواریون بنا نهاده بودند، پیکر آنها پس از شهادت دفن می‌شود و  ساخت کلیسایی که همان کلیسای باقی مانده امروزی است، آغاز می‌گردد.

در طول دوران مختلف به علت  جنگ‌های فراوانی که در منطقه روی می‌دهد کلیسا دچار آسیب‌های فراوانی می‌شود.
برای مثال پس از حمله چنگیز مغول در سال 1230میلادی به این مناطق، بیشتر قسمت‌های کلیسا تخریب می‌شود ولی بعدها در زمان فرمانروایی هلاکو خان، کلیسا توسط خواجه نصیرالدین توسی دوباره بنا می‌شود.

- در سال 1691میلادی با سنگ سفید و از سال 1810 توسط اسقف ماکو (سیمون بزنونی ) با سنگ سفید و در دوره قاجاریه توسط عباس میرزا دوباره  مرمت می‌شود.

- بنابر  باور مسیحیان ارمنی نژاد ؛ کلیسای تاتائوس نخستین کلیسایی است که توسط مبشرین مسیح در دنیا ساخته شده است. آنها هر سال در هفته آخر تیر وهفته اول مردادماه که مصادف با شهادت تاتائوس، مراسم خاصی در این کلیسا برپا می‌دارند
[ یکشنبه 89/2/26 ] [ 8:46 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
نمی‌دانم اکنون کجا هستی. این بار ما را بی‌خبر گذاشتی...گفتی که در غار کن کنار رودخانه قراچولان که به عنوان پناهگاه و محل تجمع مجروحان و اجساد مطهر شهدا و استراحتگاه رزمندگان مورد استفاده قرار می‌گرفته، نظم درستی حاکم نبوده و توقع داشتی که فرماندهان آنجا را مرتب تر و منظم تر نگهداری کنند. شاید حق با تو باشد و شاید هم در آن شرایط بهتر از آن نمی شده.

« فرزند بسیار عزیزم یاسر

از خداوند می‌خواهم که تو و سایر همرزمان و همفکرانت را محفوظ و موفق و پیروز بدارد. نمی‌دانم اکنون کجا هستی. این بار ما را بی‌خبر گذاشتی. گرچه مهدی از مراغه تلفن کرد و خبر سلامتی تو را هم داد ولی بهتر است خودت هم هر جا به تلفن دست یافتی زنگی به خانه بزنی و با مادرت صحبت کنی. اگر از قلب و دل مادر خبر داشتی، مسلما تا به حال زنگ زده بودی. حدس می‌زنم ملاحظه حال بقیه رزمندگان را می کنی که می‌دانی خیلی از آنها مثل تو نمی‌توانند تماس تلفنی داشته باشند...»

به گزارش خبرآنلاین، آنچه در بالا ذکر شد مطلع نامه آیت‌الله هاشمی رفنسجانی به فرزندش یاسر در روزهای دفاع در سال 66 است که در کتاب تازه رییس مجلس خبرگان «دفاع و سیاست» منتشر شده است.

بنابرگزارش خبرنگار ما چاپ دوم «دفاع و سیاست» هم در نمایشگاه کتاب عرضه شد و اکنون چاپ سوم آن در اختیار علاقمندان قرار می‌گیرد. کتابی که علیرضا هاشمی، نوه آیت‌الله آن را تهیه و تنظیم کرده است و به خاطرات و کارنامه عملکرد پدربزرگ از سال 1366 اختصاص دارد.


نامه هاشمی به یاسر



در بخش دیگری از این نامه می‌خوانیم:

«برای من خاطرات همین چند هفته که تو در جریان مقدمات و آموزش و سفر به جبهه بودی به اندازه عمری سازنده و شیرین است و می‌دانم این روحیه در بخش عظیمی از جوانان و خانواده‌های این ملت حاکم است؛ انتظاری که برای رسیدن به سن مجاز رفتن به جبهه کشیدی...دست به دامن من و عفت شدی که برای پذیرفته شدنت شفاعت کنیم و عجیب‌تر اینکه مادرت را هم برای شفاعت نزد مسئولان پذیرش تحت فشار گذاشتی!

...

گفتی که در غار کن کنار رودخانه قراچولان که به عنوان پناهگاه و محل تجمع مجروحان و اجساد مطهر شهدا و استراحتگاه رزمندگان مورد استفاده قرار می‌گرفته، نظم درستی حاکم نبوده و توقع داشتی که فرماندهان آنجا را مرتب تر و منظم تر نگهداری کنند. شاید حق با تو باشد و شاید هم در آن شرایط بهتر از آن نمی شده.

آقای رحمانی از تاثیر حضور شماها در میدان جنگ، در روحیه و ایمان دیگران موردی را گفت که باعث رضایت بیشترم برای حضورت در جهاد شد. گفت که خط جنوبی قامیش در مقابل پاتک های دمشن از ارتفاع دوبشک نیاز به نیروی بیشتر داشت و افراد به خاطر چندر روز نبرد در سرما و پیاده‌روی‌های زیاد خسته و کوفته بودند و کمتر داوطلبی پیدا می‌شد. فرمانده به آنها آطلاع داد که فرزند نوجوان فرمانده جنگ و فرزند دادستان کل کشور جلو افتاده‌اند و ناگهان داوطلبان زیادی به پاخاسته‌اند. حق هم همین است...

...از خاطرات بسیار شیرین و الهام بخشم، مشاجره تو و برادر بزرگت مهدی است که بر سر رفتن به جبهه داشتید. عصر را می‌گویم. مهدی می گفت یاسر به جبهه رفته و در عملیات شرکت کرده چرا می‌خواهد باز هم برود. علاوه بر این استدلال می‌کرد که او امتحان ترم اول دانشگاهش را داده و فرصت محدودی دارد که...»


[ یکشنبه 89/2/26 ] [ 8:45 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
روزنامه کیهان نوشت :

وجود انواع ناهنجاری ها از جمله بدحجابی در بین کارکنان دستگاههای دولتی نشان از این دارد که گزینش کم رنگ بوده است.

این روزنامه در ستون "‌کیهان و خوانندگان "‌خود افزود : مشخص است که حساسیت های لازم در مرحله گزینش بعمل نیامده و یا بهتر بگوییم بعضی از افراد سفارشی پذیرفته شده اند.

کیهان افزود :بنابراین یکی از راههای درمان پدیده و معضل بدحجابی اهمیت دادن به گزینش دقیق در دستگاههای دولتی است
[ یکشنبه 89/2/26 ] [ 8:44 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
بزرگترین موتورسیکلت جهان با استفاده از جالب ترین ابتکارات و خلاقیت ها در طراحی و ساخت سازه های پیچیده ی فلزی، ساخته شد. این موتور سیکلت عظیم الجثه حدود نه متر طول و هشت متر ارتفاع دارد و جالب است بدانید وزن آن معادل وزن یک اتوبوس است! در صورتی که این موتور سیکلت از روی یک خودرو عبور کند، عملا چیزی از آن باقی نمی ماند.


 
"ری باو من" استرالیایی مبتکری است که این موتور سیکلت را طراحی کرده و برای راه اندازی آن از موتور کامیون دیزلی استفاده کرده است. بدین ترتیب، قدرتی قابل توجه به آن داده است.

هر یک از چرخ های این ابر موتور سیکلت یک متر عرض داشته و بدین ترتیب سامانه ی حرکتی آن به هنگام حرکت بر روی زمین تعادل کاملی خواهد داشت. این چرخ ها مربوط به یک جرثقیل عظیم کاترپیلار 80 تنی است که هر کدام 3 متر ارتفاع دارند.



وزن این موتورسیکلت 6/13 تن بوده که معادل وزن حدود 10 خودرو یا یک اتوبوس است. این سازه ی موتوری جدید در نمایشگاه موتوری ملبورن به نمایش گذاشته شد.



این مبتکر استرالیایی مدت سه سال را برای ساخت آن صرف کرده و در این پروژه از همکاری گروهی از مهندسان و طراحان نیز استفاده کرده است.





[ یکشنبه 89/2/26 ] [ 8:43 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
به دنبال انتشار مطلبی در یکی از وبلاگ‌های «بلاگفا»، قاضی دادگاه کرمان رئیس شرکت بلاگفا که سرویس‌دهنده و ارایه‌دهنده خدمات وبلاگ است را محکوم کرده است و به دنبال این حکم، مدیر بلاگفا در منزلش بازداشت و به دادسرای نیابت منتقل شده است.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، به دنبال انتشار یک مطلب و شکایت شخص حقیقی در شهر کرمان از سایت بلاگفا که خدمات وبلاگ را ارایه می‌دهد، قاضی پرونده که در دادگستری کرمان است، با رأی عجیب، مدیر بلاگفا را مجرم شناخته و حکم محکومیت برای وی صادر کرده است و گذشته از روند حقوقی پرونده که مستلزم مطالعه کل پرونده و بررسی فنی پرونده و استفاده از نظر کارشناسان مربوطه و متخصصان در این زمینه است، این حکم از لحاظ فنی و عرفی دارای مشکلاتی است که خلأهای قانونی کشور و به ویژه قانون جرایم رایانه‌ای که به تازگی تصویب شده و اجرایی نیز بر این مشکلات افزوده است.

حال مشخص نیست که قاضی پرونده که احتمالا موفق به کشف مجرم اصلی (وبلاگ‌نویس) نشده چرا مدیر بلاگفا را که از لحاظ فنی تنها خدمات سرویس وبلاگ را ارایه می‌دهد، مجرم شناخته است؟!

حال این‌که مدیریت و نظارت بر مطالب منتشره در تک تک وبلاگ‌ها آن هم با حجم انبوهی از وبلاگ‌ها که در سایت‌های گوناگون ارایه‌دهنده خدمات وبلاگ ثبت شده و مشغول کار است نشدنی بوده کنترل آن میسر نیست نه تنها در ایران بلکه در سایر چراکه در این صورت باید برای هر وبلاگ موجود، یک نفر را برای کنترل گمارند.

البته اکنون نیز شاهد هستیم که به جای برخورد با مجرم اصلی (وبلاگ‌نویس) و دستگیری این مجرم اینترنتی، برخی وبلاگ‌ها فیلتر می‌شوند و وبلاگ‌نویسان متعدد در حاشیه امن قرار می‌گیرند.

البته ناگفته نماند در دستگاه قضائی بحث آموزش قضات و بحث و بررسی درباره تکنولوژی‌های روز دنیا و مصادیق جرم‌ها به فراموشی سپرده شده و توجه چندانی در این‌باره صورت نمی‌گیرد و لزوم توجیه کامل و آموزش‌های فنی و تخصصی به قضات محترم روشن است و این آموزش‌ها به ویژه در حوزه جرایم سایبری و اینترنتی باید به صورت کامل و تخصصی مورد توجه قرار گیرد.

گفتنی است، در خبری که در خود سایت بلاگفا منتشر شده، بازداشت علیرضا شیرازی مدیر شرکت بلاگفا و پارسیک را تأیید کرده است.

اطلاعات تازه خبرنگار ما حاکی است، علیرضا شیرازی موقتا با قید وثیقه آزاد شده است.


[ جمعه 89/2/24 ] [ 9:2 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 51
بازدید دیروز: 64
کل بازدیدها: 1655464