سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

حمله به کارگران ایرانی یک شرکت نفت و گاز در عراق، واکنش کاخ سفید به گزارش‌های منتشره درباره هویت تبعه آمریکایی ناپدید شده در ایران، ادعای کاخ سفید درباره تحریم‌های جدید علیه ایران و هشدار وزارت خارجه روسیه در این زمینه و عدم توافق رهبران دمکرات و جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.


آمریکا: تحریم افراد و شرکت‌های جدید توافق ژنو را نقض نمی‌کند!

به گزارش «تابناک»، موضوع ‌حمله تروریستی علیه کارمندان یک شرکت نفتی در عراق و کشته شدن شماری از کارمندان ایرانی این شرکت، از جمله پربازتاب‌ترین اخبار امروز مطبوعات جهانی است.

روزنامه «حریت» ضمن پرداختن به این موضوع می‌نویسد، افراد مسلح نا‌شناس، هجده کارگر نفت و گاز را که بیشتر آن‌ها ایرانی بودند، در شهر مقدادیه در شمال شرقی عراق هدف قرار داده‌اند. این حمله در شرایطی انجام شده که این کارگران ‌مشغول انجام عملیات لوله‌گذاری بوده‌اند. هرچند هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته، ‌گفته می‌شود شاخه عراقی «القاعده» این حمله را انجام داده است. پانزده ایرانی و سه عراقی در میان کارگران کشته شده هستند.

آمریکا: تحریم افراد و شرکت‌های جدید توافق ژنو را نقض نمی‌کند!

انتشار گزارش‌‌ از سوی برخی رسانه‌های آمریکایی درباره هویت واقعی یک آمریکایی ناپدید شده در ایران، موضوع دیگری است که بازتاب بسیار گسترده‌ای در میان مطبوعات و رسانه‌های جهان داشته است. در این زمینه و پس از انتشار گزارش اولیه، سایت شبکه خبری «نیوز مکس» واکنش کاخ سفید به این گزارش‌ها را مورد توجه قرار داده است. این سایت می‌نویسد، کاخ سفید از تأیید هر گونه ارتباط میان رابرت لوینسون و سازمان «سیا» خودداری کرده است. به گفته سخنگوی کاخ سفید، وی در زمان سفر به ایران در سال 2007 از سوی سیا مأموریتی نداشته و مشغول رسیدگی به امور شخصی بوده است.

آمریکا: تحریم افراد و شرکت‌های جدید توافق ژنو را نقض نمی‌کند!

اما موضوع اعمال تحریم‌هایی از سوی آمریکا علیه افراد و شرکت‌های ایرانی، موضوعی است که امروز نیز در مرکز توجه مطبوعات و رسانه‌های جهان قرار گرفته است. روزنامه «واشنگتن پست» ضمن توجه به این موضوع، موضع دولت آمریکا را در قبال آن بازتاب داده که مدعی شده اعمال این تحریم‌ها به معنای نقض توافقنامه ژنو نیست.

«جی کارنی»، سخنگوی کاخ سفید اظهار داشته، تصمیم دولت آمریکا برای توقیف دارایی‌های شرکت‌هایی در پاناما، سنگاپور و اوکراین‌ بر مبنای تحریم‌های از پیش موجود صورت پذیرفته است. به گفته وی، رئیس‌جمهور آمریکا به تعهد خود مبنی بر خودداری از وضع تحریم‌های جدید علیه ایران پایبند است.

آمریکا: تحریم افراد و شرکت‌های جدید توافق ژنو را نقض نمی‌کند!

با ‌وجود این، دولت روسیه هشدار داده که تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، توافق هسته‌ای را ‌تهدید می‌کند. به نوشته «ریانووستی»، وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای هشدار داده اضافه شدن افراد و شرکت‌های جدید به لیست سیاه آمریکا درباره ایران، می‌تواند به تلاش‌های موجود برای تثبیت توافق هسته‌ای ایران آسیب جدی وارد کند.

در این بیانیه همچنین ضمن انتقاد از اقدامات آمریکا، بیان شده که تحریم‌های جدید سبب تقویت اعتماد در روند مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 برای رسیدن به توافق نهایی بر سر موضوع هسته‌ای نخواهد شد و بر عکس، روند اجرایی شدن توافق ژنو را پیچیده خواهد کرد.

آمریکا: تحریم افراد و شرکت‌های جدید توافق ژنو را نقض نمی‌کند!

در پایان، روزنامه «تایمز اسرائیل» از ‌توافق نکردن رهبران مجلس نمایندگان آمریکا بر سر مسائل مربوط به ایران خبر داده است. به نوشته این روزنامه، رهبران جمهوری‌خواه و دمکرات مجلس نمایندگان، نتوانسته‌اند بر سر طرحی که شاخصه‌های لازم برای مذاکره با ایران را تعیین می‌کند، به وحدت نظر برسند.

در این زمینه، «استنی هویر»، از چهره‌های اصلی دمکرات در این مجلس اظهار داشته از طرح پیشنهاد شده از سوی اریک کانتور جمهوری خواه حمایت نمی‌کند، زیرا زمان برای چنین کاری مناسب نیست.

بنا بر طرح غیرالزام‌آور یاد شده، به دولت آمریکا توصیه می‌شود وضع تحریم‌های جدید، افزایش بازرسی‌ها بیش از آنچه در توافقنامه ژنو پیش بینی شده و از میان بردن برنامه هسته‌ای ایران را ‌‌هدف نهایی خود در نظر بگیرد.

[ شنبه 92/9/23 ] [ 10:35 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

پایگاه خبری تحلیلی نگاه یک:

نماینده مردم تهران در مجلس درباره نامه 9 اصلاح‌طلب به روحانی مبنی بر رفع حصر سران فتنه اظهارداشت: موضوع رفع حصر و آزاد کردن زندانیان به قوه قضائیه و شورای عالی امنیت ملی کشور بازمی‌گردد.
 
محمداسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به نامه 9 اصلاح‌طلب به روحانی مبنی بر رفع حصر سران فتنه اشاره کرد و اظهارداشت: موضوع رفع حصر و آزاد کردن زندانیان به قوه قضائیه و شورای عالی امنیت ملی کشور بازمی‌گردد.
 
این نماینده مجلس تصریح‌کرد: این اصلاح‌طلبان با اینکه بارها اعلام کرده‌اند که آقای روحانی را قبول ندارند، اما می‌خواهند از وی استفاده کنند تا بتوانند به خواسته‌های خود برسند، اما آقای روحانی جایگاه خود را می‌داند و به وظایفش مسلط است و اگر جوابی هم بدهد در چارچوب قانون خواهد بود.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه فتنه 88 یک سوء‌تفاهم نبود، یادآورشد: کسانی که در فتنه فعال بودند باید دادگاهی شوند؛ اینگونه نیست که به راحتی بگویند تفاهم کنیم، چراکه جنایت فتنه‌گران با این موارد قابل پوشش نیست.
منبع: فارس
   
[ جمعه 92/9/22 ] [ 9:53 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

رئیس دولت اصلاحات با بیان اینکه «اگر روزی یاد شهیدان، جانباران، رزمندگان و آزادگان در جامعه ما ضعیف شد آن روز باید نگران شد»، به انتقاد از برخی تلاش‌ها برای سو، استفاده‌های سیاسی و گروهی از شهدا، جانباران و ایثارگران می‌شود پرداخت و تاکید کرد که این ارزش‌ها وعزیزان، یک بار مصرف نیستند که بتوان از آن‌ها به نفع یک حزب و گرایش استفاده کرد و باید از سوء استفاده آن جلوگیری شود.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی دفتر سید محمد خاتمی، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی روز پنجشنبه همراه با سید علی خاتمی و محمدرضا تابش نماینده مجلس شورای اسلامی با حضور در بیت شهیدان اسماعیلی با جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران دیدار و گفتگو کرد.

رئیس دولت اصلاحات در ابتدای این دیدار با اشاره به قرارداشتن در ماه صفر، اظهار داشت: به تعبیر حضرت امام (ره) محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است و در آستانه اربعین حسینی قرار داریم که عاشورای او الهام بخش همه حرکت‌های خداخواهانه ازادی طلبانه و رهایی بخش در طول تاریخ اسلام و به یک معنا در تاریخ انسان‌ها بوده است چنانکه گاندی بزرگ می‌گوید من چیز تازه‌ای جز آنچه در عاشورا و از امام حسین آموخته‌ام برای مردم هند نیاورده‌ام، البته گاندی از نظر شناسنامه‌ای هندو بود ولی خدا‌شناس بزرگی بود و واقعا فرادینی و فرا مذهبی بود.


***اباعبدالله (ع) و عاشورا الهام بخش همه حرکت‌های رهایی بخش و آزادی بوده است
وی با بیان اینکه «اباعبدالله (ع) و عاشورا الهام بخش همه حرکت‌های رهایی بخش و آزادی بوده است حتی برای کسانیکه مسلمان نیستند»، افزود: «ما در آستانه اربعین این بزرگوار هستیم و خود شما و خانواده‌های عزیز جانبازان و ایثارگران می‌دانید تاثیری که عاشورا تا چه اندازه بر اراده حرکت و تصمیم رزمندگان و ایثارگران و شهدای ما نقش داشت و این عزیزان تا چه اندازه به اباعبدالله و عاشورا عشق داشتند و چه پیوند تناتنگ و عمیقی میان امام حسین (ع) و دفاع مقدس ما و جانبازان ما شهیدان ما و ایثارگران ما بوده و هست.
رئیس دولت اصلاحات با ابراز خرسندی از حضور در جمع خانواده‌های شهدا در ماه صفر در بیت شهیدان اسماعیلی گفت: «من به پدر، مادر و برادران شهیدان اسماعیلی ارادت دارم و افتخار می‌کنم که در حضور جمعی از خانواده‌هائی هستیم که 2، 3، 4 و حتی 5 شهید را تقدیم انقلاب کرده‌اند.
خاتمی با بیان اینکه مردم ایران در سراسر کشور به نوعی با شهدا در ارتباط هستند، یا مستقیما خود شهید داده‌اند یا با واسطه‌ای به آن‌ها منتسب هستند، افزود: درجای جای ایران عزیز، جانبازان و نیز خانوا ده‌های شهدا حضور دارند که امروز نمونه‌‌اش را در این جمع می‌بینیم که خدمت همه ان‌ها ارادت داریم و خوب است اینجا یاد آن عزیزان را گرامی بداریم و عرض ادب و ارادتی خدمت پدر و مادر و بستگان آن شهیدان کرده باشیم.
وی تصریح کرد: امروز در بیت جناب آقای اسماعیلی هستیم که سه شهید را سخاوتمندانه و با دست و دلی باز نثار خدا کردند. جناب آقای قمی که 5 شهید داشتند از جمله مادر بزرگوارشان که در جریان حادثه مکه شهید شدند. جناب آقای سپهری که 4 شهید داشتند، جناب آقای سلیمی که 2 شهید را تقدیم انقلاب کرده‌اند، جناب آقای صباغی که 2 شهید داشتند، جناب آقای صفا که یک شهید تقدیم کردند، جناب آقای رباطی که یک شهید در اختیار انقلاب قرار دادند که این عزیزان نمونه‌ای از خانواده‌های بزرگوار شهدا در سراسر کشور هستند.


***مایه انقلاب و علت بقای آن و توانمدی انقلاب ما در کاری است که شهیدان کردند
رئیس بنیاد باران تاکید کرد: اگر روزی یاد شهیدان جانبازان رزمندگان و ازادگان در جامعه‌مان ضعیف شد و اگر فاصله ذهنی و روحیمان با دفاع مقدس زیاد شد باید نگران باشیم چرا که مایه انقلاب و علت بقای آن و توانمدی انقلاب ما در کاری است که شهیدان کردند و اوج عظمت انقلاب ما در دفاع مقدس آشکار شد اگر ما با آن فاصله بگیریم باید نگران آینده‌مان باشیم که آیا ما می‌توانیم با دور شدن از چشمه و منشا بتوانیم آن دستاورد که اصل انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است نگه داریم یا نه؟
وی با بیان اینکه «باید همواره در جامعه ما ذکر و یاد شهیدانمان، یاد و ذکر جبهه‌های ما و یاد و ذکر جانبازان و ایثارگران ما زنده باشد»، اظهار داشت: البته آن طرف قضیه هم هست که اگر خدای نکرده از این سرمایه عظیم که منشا عظمت کشور و ملت ما و انقلاب ماست سوء استفاده بشود و به نام شهیدان و جانبازان و ایثارگران در جهت سیاست‌های خاص بهره برداری شود و کسانیکه مخالفتی با بعضی سیاست‌ها و روش‌ها دارند به عنوان کسانیکه با شهادت و دفاع مقدس مشکل دارند مورد فشار قرار بگیرند آن هم باید نگران باشیم.


***باید جلوی سوء استفاده از شهیدان و بچه‌های جنگ گرفته شود
خاتمی تاکید کرد: در عین حال که باید یاد شهیدان و جبهه‌ها و بچه‌های جنگ را زنده بداریم و هم باید جلوی اینکه ازاین سرمایه عظیم سوء استفاده بشود گرفته شود.
وی با ابراز خرسندی از توجه فراوان مردم به شهدا و ایثارگران گفت: امروز هم که نگاه می‌کنیم در سطوح بالا و سطوح محوری می‌بینیم که با جبهه‌ها و شهیدان ما پیوند مستحکمی وجود دارد، رهبر ما امروز جانباز انقلاب است و ایشان نسبت به جنگ و رزمندگان همیشه عنایت داشتند، امروز هم همین طور است عنایتی که ایشان به شهدا و خانوا ده‌های شهدا دارند زیاد است.
رئیس موسسه بین‌المللی گفت‌و‌گوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها اظهار داشت: ایت الله هاشمی رفسنجانی با آن سابقه بلند مبارزاتی، از یاران نزدیک امام بودند در دوران دفاع مقدس به عنوان امین امام و قائم مقام فرمانده کل قوا در جنگ حضور کارساز و نقش ممتازی داشتند و جناب آقای روحانی به عنوان قائم مقام آقای هاشمی، به عنوان کسی که همه تلاشش را در دوران جنگ در اختیار این جبهه‌ها قرار داده بود و نقش ممتازی داشت امروز رییس جمهور ماست.


***یکی از افتخاراتم عضویت در ستاد عملیات جنگ است
وی یادآور شد: من خودم در دولت جناب آقای مهندس موسوی بودم و دیدم که عنایت به جنگ چقدر زیاد بود و این افتخار را داشتم که در چند ماه آخر جنگ، قبل از پذیرش قطعنامه که بنا شد ارتباط میان جبهه و دولت تنگاتنگ باشد و به این نتیجه رسیدیم که دولت بشود ستادعملیات جنگ و ستاد فرماندهی کل قوا و آقای مهندس موسوی رئیس ستاد شد و چند تن از وزرا، معاونان آن ستاد شدند؛ من هم یکی از آنان بودم علاوه بر اینکه ما قبل از آن هم با جنگ در رابطه بودیم ولی یکی از افتخارات بزرگ بنده این است که این انتصاب و خدمت رسمی را داشتم.
رئیس‌جمهور سابق کشورمان تصریح کرد: ما تلاشمان این بود که با جبهه و جنگ و ایثارگران ارتباط مستحکمی باشد، یادم هست شاید بیش از یک هفته از فتح فاوو نگذشته بود، شاید اولین گروه غیر جنگی که آنجا رفت با حضور خود بنده گروهی فرهنگی بود، بسیاری از سرودهایی که می‌بینید در انجا اجرا شد حتی کلاس‌های خوشنویسی و فرهنگی و هنری برای پر کردن اوقات فراغت برادران رزمند، برقرار شد و این کار از سوی وزارت ارشاد و بنده انجام شد.
خاتمی با بیان اینکه، از بهترین هنرمندان ما از جمله سینماگران ما کسانی هستند که در جریان جنگ در جبهه‌ها حضور داشتند و با جبهه‌ها در ارتباط بودند و همین‌ها فیلم‌های بزرگی ساختند، ادامه داد: بسیاری از ادبا و شعرای ما، همین‌هایی که امروز هم هستند و عزیز هم هستند، بعضی‌ها از دنیا رفته‌اند مثل مرحوم سید حسن حسینی، مرحوم قیصر امین‌پور و دیگرانی که هستند حتی عزیزانی مثل اوستا، مثل آقای قدسی خراسانی وخانم سپیده کاشانی و خیلی‌های دیگر که اسم نمی‌برم می‌دانم در رابطه با جبهه و جنگ چه تلاشی می‌کردند چه مراسمی که در اینجا می‌گذاشتند چه آنکه می‌رفتند در میان جبهه‌ها و کار می‌کردند می‌خواهم بگویم این ارتباط الحمدالله بوده است ولی فعالیتم به صورت بارز به عنوان معاون تبلیغاتی و فرهنگی ستاد فرماندهی کل قوا بود که موجب بیشتر شدن انس ما با جبهه و جنگ شد.
وی در ادامه به ذکر خاطره‌ای پرداخت و گفت: قبل از آنکه مهندس موسوی مسئولیت را بپذیرند، یادم هست در سال 64 که بودجه را می‌بستیم توقعاتی دوستان ما داشتند، بر آورد ما آن بود که برای سال 65 مجموع درآمد ارزی ما 6 میلیارد دلار باشد که هم بایستی جنگ را اداره کنیم و هم ملکت را! حالا این را مقایسه بکنید با سالی 120-110 میلیاردی که همین 8 سال اخیرنصیب دولت شد. در آن سال‌ها دولت با کمال سخاوت و یک جا نصف درآمد ارزی‌اش را برای جنگ اختصاص داد و با نصف دیگ کل مملکت را قرار شد اداره بکند و کرد. یعنی همه از صدر تا ذیل نسبت به جنگ احساس مسئولیت می‌کردیم.
رئیس دولت اصلاحات افزود: در آن روز‌ها خود حضرت امام؛ رئیس جمهور آن روز و رهبر امروز ما، آقای هاشمی که رییس مجلس بودند و در جنگ نقش داشتند آقای روحانی بعنوان معاون ایشان بودند و اقای مهندس موسوی و ما و همه در خدمت جنگ بودیم.»
خاتمی در بخش دیگری از سخنانش به مطرح بودن بحث خشونت و عدم خشونت در دنیا اشاره کرد و گفت: ما می‌دانیم خشونت‌ها بصورت ایجاد کودتا‌ها در کشور‌ها، اشغال سرزمین‌ها، نابود کردن خانه‌های مردم، آواره کردن افراد، کشتارهای وسیع و سرکوب‌ها در دنیا زیاد است و شاید خیلی از کسانیکه مدعی دموکراسی هستند و بیشتر شعار صلح می‌دهند و اینکه در دنیا باید صلح باشد هستند به این خشونت‌ها دامن‌می زنند اما متاسفانه نسبتی هم به شرقی‌ها و بخصوص به مسلمانان داده می‌شود که خشونت طلب و خشونت گرا هستند.
وی تصریح کرد: حتی گاهی با کمال بی‌انصافی می‌خواهند بگویند اصلا اسلام دعوت به خشونت می‌کند برای اینکه جهاد و شهادت در اسلام هست، غافل از اینکه اگر ما درست ببینیم جهاد و شهادت اسلامی درست ضد خشونت است نه خشونت گرا و امام حسین (ع) مظهر آن است و در مقابل خشونت ایستاد، گفتند تسلیم خشونت شو! گفت نمی‌شوم و شهیدش کردند.

***شهید کسی است که زندگی‌اش را برای آرامش و رفع خشونت از زندگی بندگان خدا فدا می‌کند
رئیس جمهور اسبق کشورمان ادامه داد: ایران ما مورد تجاوز قرار گرفت آن هم با پشتیبانی قدرت‌های بزرگ، اما ملت ما گفت من در مقابل تجاوز می‌ایستم، تجاوز بد‌ترین شکل خشونت است و شهید کسی است که زندگی‌اش را برای آرامش بندگان خدا و برای رفع خشونت از زندگی بندگان خدا برای رفع تنگناهای زندگی مردم و برای اینکه مردم با عزت و آزادی و با معنویت و اخلاق زندگی کنند جانش را فدا می‌کند، این ‌‌نهایت لطافت کار هست که در اسلام وجود دارد.
رئیس موسسه بین‌المللی گفت‌و‌گوی فرهنگ‌‌ها و تمدن‌ها، تاکید کرد: ما نباید طوری رفتار بکنیم که خدای نکرده این طور تلقی شود که ایمان داشتن و اسلام داشتن مساوی خشونت است، نخیر! ایمان و اسلام داشتن یعنی با خشونت مبارزه کردن. کاری نداریم که بعضی فرقه‌ها هستند که جز با ترور، جز با خشونت، جز با حذف و سرکوب اصلا نمی‌توانند زندگی بکنند، این با روح اسلام مخالف است.
سید محمد خاتمی تصریح کرد: انقلاب اسلامی انقلاب رحمت است و مهربانی. این انقلاب ضد خشونت است، انقلاب ضد ساواک و ضد حکومت نظامی است، انقلاب ضد سر نیزه است، انقلاب ضد حاکمیت مستشاران خارجی در کشور و تحقیر ملت ایران است، این انقلاب انقلاب خشونت گرا نیست، این انقلاب دفع کننده خشونت است.
وی ادامه داد: انقلابی که اولین گامش حتی قبل از اینکه پیروز بشود می‌گوید من می‌خواهم جمهوری اسلامی برقرار بکنم یعنی مردم بر سرنوشت خودشان حاکم بشوند یعنی حاکمان بر آمده از اراده مردم باشند، یعنی حاکمان در مقابل مردم مسئول باشند و مردم آزاد باشند که از حاکمانشان انتقاد بکنند، آن‌ها را بازخواست بکنند و جمهوری اسلامی یعنی این و نیز علاوه بر همه این‌ها که در همه جمهوری‌ها هست اخلاق، صداقت و عدالت و راستی در آن حاکم باشد این انقلاب انقلاب خشونت است؟ این انقلاب، انقلاب خشونت گراست یا ضد خشونت است؟
وی یادآور شد: این عین حرمت، کرامت انسان و محبت به او است، این انقلاب اسلامی ماست، بچه‌های ما برای این انقلاب شهید شدند، یک زورگوی متجاوز با توهمات و افکار باطل به سرزمین ما تجاوز و بخش‌هایی از آن را را اشغال کرد و متاسفانه قدرت‌های چپ و راست دنیا پست سر او قرار گرفتند اما مردم ما ایستادند و زیر بار ذلت نرفتند، بچه‌ها و زندگیشان را دادند، آواره شدند، اسیر و شهید دادند برای اینکه جلوی تجاوز و خشونت بایستند؛ این است رمز و راز عظمت کاری که ما کردیم و باید انجام دهیم.
رئیس بنیاد باران با بیان اینکه «خانواده‌های شهیدان، بهترین و بزرگ‌ترین سرمایه‌های ما هستند»، اظهار داشت: ما همگی مدیون و مرهون خون شهیدان و ایثارگران و ازادگانمان هستیم و به همین دلیل هم همانگونه که بی‌اعتنایی به این قشر و از یاد بردن این قشر باید ما را برانگیزاند هرگونه سوء استفاده‌ای هم از این سرمایه عظیم باید ما را نگران کند و سعی بکنیم با محبت و مهربانی و همدلی نگذاریم این سرمایه‌ها را از دست بدهیم، همچنانکه دینمان، اخلاق، انقلاب و شهادت را نباید از دست داد و زیر سئوال برد، این ارزش‌ها و اعتقادات یک بار مصرف نیست که به نفع یک حزب و گروه یا جریان و گرایش بخواهد مورد استفاده قرار بگیرد همه باید احساس مسئولیت بکنیم، آن‌ها فرا‌تر از احزاب و گروه‌ها و جریانات هستند. برای اصل عزت مردم حاکمیت مردم بر سرنوشت و حاکمیت اخلاق، ادب، راستی و عدالت برجامعه شهید شدند و باید حرمت آن‌ها را نگه بداریم و دین خودمان را نسبت به ان‌ها ادا بکنیم.

***شیعیان واقعی اباعبدالله (ع)، خانواده‌های شهیدان هستند
خاتمی با تاکید بر اینکه «شما خانواده‌های بزرگ شهدا در درگاه خداوند رو سفید هستید»، ادامه داد: شهید ارزشش بالا‌تر از این است که شهید دادگان چشم‌داشت عوض مادی داشته باشند، البته که وظیفه حکومت و مردم این است که به خانواده‌های شهدا و ایثارگرانش برسد، آن وظیفه ماست، اما خانواده شهید و ایثارگر شانش بالا‌تر از این است که در مقابل سرمایه معنوی که داده است یک دستاورد مادی کوچکی داشته باشد و الحمدالله شما نشان داده‌اید که صبور و شکیبائید، شما شیعیان واقعی ابا عبدالله هستند فرزندانتان کسانی هستند که عشق ابا عبدالله را داشتند و الگو‌هایشان فرزندان ابا عبدالله بودند.
وی در بخش پایانی سخنانش به ذکر مصیبت حضرت علی اکبر (ع) پرداخت و اظهار داشت: شما جوان دادید، ابا عبدالله هم جوان داد آن هم جوانی مثل علی اکبر که الگو واسوه جوانان ما در جبهه‌ها و همه ایثارگران و رزمندگان بود. علی اکبر که بود؟ او کسی بود که حضرت ابا عبدالله می‌گفت او شبیه‌ترین افراد از نظر ظاهر و خلقت و اخلاق و گفتار و منطق به حضرت محمد (ص) بود و هر وقت دلمان برای جدمان تنگ می‌شد به او نگاه می‌کردیم.
وی افزود: یک جوان برازنده، آن هم جوانی که آئینه شخصیت پیامبر (ص) بوده، این جوان جوان ارزشمندی است، با آن خلوص و معرفت و بزرگی که علی اکبر داشته که نمونه‌اش را در مسیر کربلا نشان داد، حضرت ابا عبدالله در مسیر مکه به کربلا خوابشان برد، علی اکبر مثل پروانه دور پدر می‌چرخید و ایشان از خواب بیدار شد و گفت انا لله و انا الیه راجعون، این کلمه استرجاع معمولا جایی گفته می‌شد که مصیبتی و خطری در کار هست، حضرت علی اکبر نگران شد، آمد کنار پدر و پرسید می‌بینم استرجاع می‌کنید آیا مشکلی هست؟ فرمودند نه من خواب دیدم، یا به من این طور الهام شد این کاروان می‌رود در حالیکه مرگ بالای سر آن است و به سوی مرگ می‌رود، این جوان پر از شور زندگی، قاعدتا باید از مرگ نگران شود، ولی او علی اکبر است معرفت دارد نگفت بابا برگردیم یا... یک دغدغه دارد و آن اینکه آیا ما بر حق هستیم یا نه؟ رو به پدر کرد و گفت آیا ما بر حقیم؟ امام فرمود آری؛ گفت‌ای پدر اگر بر حقیم ما باکی از مرگ نداریم.
سید محمد خاتمی خاطرنشان کرد: این روحیه‌ای بود که در کاروان اباعبدالله و فرزندان او از جمله علی اکبر حاکم بود، عین این مساله را در جوانان و جبهه‌هایمان می‌بینیم، این‌ها برای ما ارزش است و ابا عبدالله است که فرزند و گوهر را می‌شناسد و وقتی اباعبدالله بر سر پیکر او آمد و روی پای پدر جان داد، این تعبیر را گفت که نشانه اهمیت علی اکبر است؛ «بعد از تو خاک برسردنیا و زندگانی»، امیدوارم خداوند به همه شما عزت و سعادت و سلامت بدهد.
گفتنی است در ابتدای این دیدار، آقایان دکتر محمد قمی و دکترحسن اسماعیلی برادران شهیدان سخنانی کوتاه ایراد کردند و به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و رشادت‌های رزمندگان اسلام پرداختند.
نی‌نوایی و مداحی نیز از جمله برنامه‌های این دیدار بود.


[ جمعه 92/9/22 ] [ 9:35 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
عبدالله شهبازی مورخ ایران، تصاویر زیر را از یادگارنویسی سر جان ملکم و سایر دیپلمات‌های انگلیسی بر دیواره های تخت جمشید در صفحه فیسبوک خود منتشر کرده است. ملکم در اوایل قرن نوزدهم میلادی بارها برای انجام ماموریت به ایران آمده است.

[ جمعه 92/9/22 ] [ 9:32 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

روسیه روز جمعه اعلام کرد که اقدام جدید آمریکا برای هدف قرار دادن شرکت ها و اشخاص حامی برنامه هسته ای ایران، برخلاف روح توافق ژنو بوده و ممکن است اجرای این توافقنامه را با مشکل مواجه کند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز از مسکو،?ماریا زاخاروا?سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه دراین خصوص گفت: تصمیم دولت آمریکا مخالف با روح توافقنامه ژنو است.

وی افزود: بزرگتر کردن فهرست های سیاه آمریکایی ممکن است اجرای توافق ژنو را که کاهش رژیم تحریم ها را پیشنهاد می دهد،بطور جدی با پیچیدگی مواجه کند.

کاخ سفید روز گذشته(پنجشنبه)اقدام به اضافه کردن نام 17 شرکت و شخص حقیقی خارجی به فهرست سیاه تحریم های ایران به دلیل همکاری با تهران برای دور زدن تحریم های اقتصادی کرد.


[ جمعه 92/9/22 ] [ 9:31 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
یک مقام مسئول در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ترک کردن مذاکرات کارشناسی از سوی هیات ایرانی در وین به دلیل اقدام آمریکا در تصویب تحریم‌های یک جانبه جدید علیه ایران بوده است.

وی اظهار کرد: مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 به خوبی در وین پیش می‌رفت و دو طرف توانسته بودند به نقاط مشترک خوبی برسند اما با اقدام یک جانبه آمریکا در تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران که بر خلاف روح توافق ژنو و حسن نیت دو طرف است، مذاکرات پایان یافت و هیات ایرانی برای برخی مشورت‌ها به تهران بازگشت.

به گزارش ایسنا، مذاکرات کارشناسی هیات‌های ایران و 1+5 که با حضور ناظرانی از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین در حال انجام بود، پنج شنبه شب و در حالی که قرار بود این مذاکرات امروز جمعه نیز ادامه یابد تحت تاثیر اقدام یک جانبه آمریکا در تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران متوقف شد.

ایران و 1+5 از 18 آذر ماه مذاکرات کارشناسی در راستای رسیدن به درک مشترک از بندهای توافق ژنو را آغاز کردند که تا پنج شنبه شب به طول انجامید.

بر اساس توافق ژنو در بخش مقدمه‌ی آن آمده است که 3 کشور اروپایی به اضافه‌ی آمریکا، روسیه و چین و ایران مسئول نهایی کردن و اجرای قدمهای مورد توافق میان مدت و راه حل جامع با حسن نیت خواهند بود.

در بخش دیگری از این توافق آمده است: در دوره‌ی زمانی 6 ماهه که گام اول قرار است به اجرا درآید همه‌ی اعضا با حسن نیت در جهت حفظ فضای سازنده در مذاکرات فعالیت خواهند کرد.

از این رو اقدام یک جانبه آمریکا در اجرای تحریم‌های جدی علیه تعدادی از شرکتهای ایرانی خلاف حسن نیت و حفظ فضای سازنده در مذاکرات است.

همچنین این مقام مسئول از احتمال گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه‌ کشورمان با کاترین اشتون در این رابطه خبر داد.

به نظر می‌آید خروج هیات مذاکره کننده ایران از مذاکرات کارشناسی با 1+5 اولین واکنش ایران به اقدام آمریکا در اجرای تحریم‌های جدی بوده است.

[ جمعه 92/9/22 ] [ 9:30 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
?مایکل مان? سخنگوی ?کاترین اشتون? رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز (جمعه) گفت که مذاکرات کارشناسی در مورد برنامه هسته ای ایران که شب گذشته متوقف شد، احتمالا به زودی از سر گرفته خواهد شد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز از وین، مان گفت: ?پس از چهار روز مذاکره طولانی و مشروح، با توجه به پیچیدگی مسائل فنی مورد مذاکره، مشخص شد که کار بیشتری باید صورت بگیرد.?

وی افزود که پیش بینی می شود کارشناسان پس از مشورت در کشورهای خود، مذاکرات را به زودی ازسر خواهند گرفت.

به گزارش ایرنا، یک عضو هیات مذاکره کننده هسته ای جمهوری اسلامی ایران شب گذشته اعلام کرد که مذاکرات کارشناسی ایران و 5+1 در وین اتریش برای انجام مشورت هایی در تهران پایان یافت.

ریاست هیات کارشناسی ایران را حمید بعیدی نژاد مدیرکل سیاسی و امور بین الملل وزارت امور خارجه کشورمان برعهده دارد .

دراین مذاکرات کارشناسان هسته ای، مالی و بانکی و نفتی، بعیدی نژاد را همراهی می کنند.

[ جمعه 92/9/22 ] [ 9:30 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

مذاکرات هیئت های کارشناسی ایران و گروه 1+5 که به مدت چهار روز در شهر وین جریان داشت، اواخر وقت شب گذشته با بازگشت هیئت ایرانی به تهران پایان یافت. در این میان، ایران و طرف غربی هر یک دلایل مختلفی را درباره پایان این مذاکرات عنوان می کنند و هنوز موضعی رسمی درباره حقیقت کامل ماجرا از سوی مقامات مسئول اتخاذ نشده است.

به گزارش «تابناک»، به فاصله اندکی پس توقف گفت و گوهای کارشناسی ایران و 1+5 که شب گذشته صورت گرفت، خبری در برخی منابع خبری داخلی منتشر شد مبنی بر اینکه وضع تحریم های جدید آمریکا علیه برخی شرکت ها و افراد ایرانی – که مغایر با مفاد موافقتنامه ژنو ارزیابی می شود – دلیل اصلی ترک مذاکرات از سوی هیئت ایرانی بوده است. بر این اساس، شماری از منابع غربی نیز با استناد به همین اخبار، دلیل توقف مذاکرات را وضع تحریم های جدید عنوان کردند.

شاید سخنان امروز سید عباس عراقچی، معاون وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، مهمترین شاهدی بود که به تقویت این خبر کمک کرد. عراقچی اقدامات جدید آمریکا را مغایر با روح موافقتنامه ژنو دانست و گفت ایران پس از ارزیابی موقعیت، واکنش مناسب را انجام خواهد داد.

پس از عراقچی، مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه کشور نیز ضمن انتقاد شدید از سردرگمی مقامات آمریکایی، هشدار داد که عواقب اقدامات نسنجیده بر عهده دولت آمریکا خواهد بود.

با این حال، نه عراقچی و نه افخم، هیچ یک به طور مستقیم ارتباطی میان تحریم های جدید آمریکا و پایان مذاکرات کارشناسی برقرار نکرده و مطلب صریحی را در این زمینه بیان نکردند. بر این اساس، می توان گفت که وزارت خارجه تاکنون در این زمینه اظهارنظری مشخصی نکرده است.

اما طی ساعات اخیر، بار دیگر برخی از منابع خبری داخلی به نقل از «مقامات مسئول» در کشور، ترک مذاکرات کارشناسی 1+5 را ناشی از اقدام آمریکا دانستند. یکی از این منابع نوشت: «مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 به خوبی در وین پیش می‌رفت و دو طرف توانسته بودند به نقاط مشترک خوبی برسند اما با اقدام یک جانبه آمریکا در تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران که بر خلاف روح توافق ژنو و حسن نیت دو طرف است، مذاکرات پایان یافت و هیات ایرانی برای برخی مشورت‌ها به تهران بازگشت».

مقارن با انتشار این اخبار، علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز ضمن انتقاد از تحریم های جدید آمریکا، بازگشت هیئت ایرانی را مرتبط به همین موضوع و بر اساس تصمیم وزارت خارجه دانست و گفت: «این اقدام وزارتخانه تصمیم منطقی و انقلابی بود اما این وزارتخانه باید بداند که ملت ایران و نمایندگان مجلس نسبت به منافع ملی، حقوق ایران در عرصه هسته‌ای و خون شهدای هسته‌ای عقب‌نشینی نخواهند کرد و انتظار می‌رود که تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای با قاطعیت از منافع ملی دفاع کند».

اما در طرف دیگر ماجرا، مقامات غربی از بیان هرگونه ارتباط – ولو غیرمستقیم – میان وضع تحریم های جدید و بازگشت هیئت ایرانی خودداری کردند. «مایکل مان»، سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن بیان اینکه مذاکرات احتمالاً به زودی از سر گرفته می شود، گفت: «پس از چهار روز مذاکره طولانی و مشروح، با توجه به پیچیدگی مسائل فنی مورد مذاکره، مشخص شد که کار بیشتری باید صورت بگیرد».

وی افزود که پیش بینی می شود کارشناسان پس از مشورت در کشورهای خود، مذاکرات را به زودی از سر بگیرند.

جان کری، وزیر خارجه آمریکا نیز ضمن تکرار سخنان مان و بیان اینکه مذاکرات طی چند روز آینده از سر گرفته خواهد شد، گفت که مذاکرات پیشرفت داشته و نیاز بوده که در این مرحله، مشورت های میان هیئت ها و مقامات ارشدشان صورت بگیرد. وی همچنین اظهار داشت که پس از دیدار مجدد هیئت ها طی چند روز آینده، روند اجرایی شدن کامل موافقتنامه ژنو آغاز خواهد شد.

به این ترتیب، هنوز به طور دقیق مشخص نیست که روز و شب گذشته در مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 چه گذشته و توقف این مذاکرات تاچه حد به اقدامات تحریمی آمریکا مربوط بوده است. طبیعی است در این شرایط تنها اعلام موضع رسمی وزارت خارجه می تواند ابعاد واقعی ماجرا را روشن سازد.


[ جمعه 92/9/22 ] [ 9:29 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


به گزارش ایسنا، دکتر مجید انوشیروانی گفت: نخستین گوشزد مهم در مواجهه با سرماخوردگی آن است که تا حد امکان در دو سه روز اول از سرکوب آبریزش بینی و عطس? احتمالی با آنتی هیستامین‌ها پرهیز کنید به خصوص اگر ترشحات بینی بسیار رقیق نباشند این امر اهمیت بیشتری دارد.

وی در این رابطه توصیه کرد: در صورت بروز این بیماری به بدن فرصت بدهید که فرآیند پاکسازی و تخلی? مواد تباه را از طریق دفع ترشحات انجام بدهد و از کلونیزه شدن ویروس‌ها در موکوس پیشگیری کند.

این متخصص طب سنتی ایران با بیان اینکه مصرف آنتی هیستامین به غلیظ شدن ترشحات دستگاه تنفس منجر می شود، افزود: غلیظ شدن و چسبندگی این ترشحات هم می تواند باعث انسداد در مجاری خروجی سینوس ها به بینی شده و هم موجب رشد بیشتر و کلونیزاسیون ویروسها در این بستر گردد.

دکتر انوشیروانی در ادامه اظهار کرد: هنگامی که ترشحات بینی و یا مجاری برونشی غلیظ باشند، مصرف آنتی هیستامین‌ها، منع شدیدتری دارد اما اگر این ترشحات بسیار رقیق باشند و فرد دچار خارش و سوزش و گزش در بینی و چشم و سینه و گلو نیز باشد، ضروری است که ترشحات را به قوام غلیظ‌تری آورد تا از روان شدن آنها و نفوذشان به گوش میانی یا مجاری تحتانی و کیسه‌های هوایی ریه جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه ما مصرف آنتی هیستامین را توصیه نمی‌کنیم، پیشنهاد کرد که فرد دچار سرماخوردگی همراه با ترشحات رقیق و خارش دار و گزنده بینی و چشم، سوپ جوی نیمه غلیظ همراه با عدس و ماش و اسفناج و کمی شلغم میل کند و از مصرف سیر تند و پیاز تند همراه با آن خودداری کند


[ جمعه 92/9/22 ] [ 2:4 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

شاید یکی از رخدادهای نادر‌ و بی‌نظیر در‌ تاریخ‌ از آغاز تأسیس مجلس در ایران، ‌استعفای دسته‌جمعی نمایندگان مجلس در اعتراض به برخی‌ نا‌عدالتی‌ها باشد! امروز نمایندگان استان خوزستان‌ در اعتراض به لایحه بودجه سنواتی کشور ـ که ‌یکشنبه ‌رئیس‌جمهور به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد ـ به دلیل نادیده گرفتن شدن برخی منافع استان، استعفای خود را تقدیم هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی کردند.

به گزارش «تابناک»، این نمایندگان دلیل کار خود را این‌ گونه آوردند که در بودجه 93 نگاه مناسبی به خوزستان نشده‌، به گونه‌ای که حتی در مواردی که در دوره پیش، این بودجه به استان داده شده بود، در بودجه امسال از آن کاسته شده است.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ‌گفت: نمایندگان خوزستان به دلیل ظلمی که در بودجه 93 و پولی که برای انتقال آب گذاشته‌اند، ‌دسته‌جمعی استعفا داده و آن را تقدیم هیأت‌رئیسه کردند. این نامه در هیأت‌رئیسه ارائه ‌شده، ولی هیأت‌رئیسه در خصوص تحویل گرفتن یا ‌نگرفتن آن در حال چانه‌زنی با مجمع نمایندگان خوزستان است.

وی بی‌توجهی به استان خوزستان در لایحه بودجه 93 و تخصیص ردیف مستقل به انتقال آب از سر‌شاخه‌های کارون به استان‌های همجوار را علت اصلی استعفای دسته‌جمعی نمایندگان خوزستان دانست.

‌این نماینده همچنین گفت: در صورتی که دولت در لایحه بودجه تجدیدنظر کند و توقعات نمایندگان استان را مد نظر گیرد، نمایندگان از تصمیم خود بازخواهند گشت، در غیر این صورت، بر استعفای خود می‌مانند.

این نماینده گفت: ما می‌خواهیم نوع نگاه به خوزستان عوض شود؛ بنابراین، هر گاه این مشکل رفع شد، ما به مجلس بر‌خواهیم گشت. در غیر این صورت و از آنجا که‌ ما نمی‌توانیم پاسخگوی مردم منطقه باشیم، از نمایندگی ‌انصراف می‌دهیم، زیرا ما تا هنگامی نماینده هستیم که بتوانیم از حق مردم خود دفاع کنیم؛ بنابراین، وقتی توان این کار را نداشته باشیم، باید کنار برویم تا افراد توانمند‌تری بیایند و این کار را انجام دهند.

پاپی‌زاده، دیگر نماینده استان خوزستان ضمن تأیید مطالب خود، دلیل اصلی استعفا را نوع نگاه بودجه به مناطق محروم دانست و افزود: استان به علت نگاه اشتباه مسئولین کشور، جزو پنج استان محروم است و باید این معضل حل شود.

نماینده دزفول گفت: هم‌اکنون هیأت‌رئیسه از اعلام وصول استعفا در مجلس خودداری کرده‌ تا اعضای مجمع نمایندگان خوزستان با هماهنگی‌هایی که با رئیس‌جمهور و تیم اقتصادی آن‌ها دارد، جلساتی را تشکیل دهند و موضوع را رفع کنند.

اما موضوع استعفای نمایندگان به اینجا پایان نیافت. گویا یکی از نمایندگان استان مازندران نیز خبر از استعفای نمایندگان این استان داده و گفته که احتمال استعفای نمایندگان استان مازندران در اعتراض به لایحه بودجه سال 93 می‌رود!

وی افزود: در این لایحه، بودجه سهم استان مازندران نادیده گرفته شده و همین باعث پدید آمدن مشکلاتی خواهد شد.

و سرانجام این که این موضوع باعث شد تا تابناک موضوع را از دیگر نمایندگان استان پیگیری کند. این در حالی است که پیگیری از نمایندگان استان و سؤال از آن‌ها، نشان داد که این نمایندگان اصلاً از موضوع بی‌خبرند و حتی یکی از نمایندگان مجلس، سخنان فیاضی را استهزای نمایندگان خوزستان دانست و گفت، این گونه رفتار‌ها مناسب نمایندگان نیست.

دامادی ‌دیگر ‌نماینده استان مازندران ضمن بی‌اطلاعی از موضوع گفت: من با استعفا مخالفم و اگر روزی به این نتیجه برسم که استعفا دهم، استعفای خود را به مردم تقدیم خواهم کرد. نماینده باید بایستد و مبارزه کند؛ افزون بر ‌اینکه هنوز نشست مجمع نمایندگان تشکیل نشده و اگر کسی هم چیزی گفته، نظر خودش را اعلام کرده‌ است.


[ جمعه 92/9/22 ] [ 2:2 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 20
بازدید دیروز: 40
کل بازدیدها: 1620043