سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

چگونه باید مراقبت از کودکان در خانواده‌مان را تقسیم کنیم؟

بر طبق تحقیقات جدید مرکز بوستون قسمت کار و خانواده، سه نوع از پدرهای شاغل وجود دارد. در مطالعه اخیر BCCWF ، هزار نفر از پدرهای شاغل این دو سؤال را پرسیدند.

همان‌طور که معلوم است، دوسوم پدران به تقسیم مسئولیت نگه‌داری معتقد بودند و فقط یک‌سوم از آن‌ها می‌گفتند وظیفه خانواده است.

 پاسخ به دو سؤال در این تقسیم‌بندی جالب است.


پدرهایی که موافق برابری بودند: کسانی که می‌گفتند مسئولیت نگهداری باید به‌طور مساوی تقسیم شود و انجام هم می‌دادند.

پدرهای سنتی: کسانی که می‌گفتند نگهداری نباید مساوی باشد و همسر آن‌ها باید بیشتر دهد. که بیشتر هم انجام می‌داد

پدرهای متناقض: کسانی که می‌گفتند باید مساوی تقسیم شود اما تأثیری در انجام آن نداشتند.

BCCWF  پاسخ‌های پدران را در رابطه با سؤالات دیگری باهم مقایسه کرد که شامل رضایت از زندگی، رضایت شغلی و میزان استرس بر طبق رابطه تعارض کار وخانواده بود. نتایج جالبی به دست آمد.

شادترین گروه از نظر رضایت شغلی و کاری و همچنین تعارض کمتر کار وخانواده پدرهای طرفدار مساوات بودند. علی‌رغم اینکه ممکن است حجم کار بیشتری را در خانواده و محل کار داشته باشند.

شادترین گروه نوبت بعدی پدرهای سنتی بودند. و پدرهای متناقض کمترین شادی را داشتند.

من با کارمندان و پدرهای زیادی برای کمک کردن به مشکلات کار و خانواده آن‌ها در سراسر کشور کارکردم.

پدران تساوی طلب و سنتی اکثراً شادبودند، برای اینکه با اولویت‌هایشان زندگی می‌کردند.

اگرچه معمولاً از ازدواج‌های تساوی طلب حمایت می‌کنم (نسبت طلاق کمتر است، درآمد بالاتر است و ارزش‌های تساوی به فرزندان نیز انتقال می‌کند) ولی پدرهای سنتی نیز مسیر دیگری برای موفقیت دارند. آن‌ها بیشترین حمایت را برای همسرانشان به‌عنوان مراقبت از فرزندانشان و مدیریت خانه‌دارند.

با فرض اینکه اگر در خانواده حامی تساوی و یا مدیریت سنتی باشد و بچه‌هایشان نیز از آن‌ها الگو می‌گیرند که نمونه یک مدیریت خوب کار و خانواده است.

برخلاف آن پدران متناقض در کشمکش بودند، برای اینکه آن‌ها امید به اهداف تساوی طلب دارند اما به علت مشغله‌های کاری، درآمد وخانواده، به آن‌ها نمی‌رسند.

در کتاب، راهنمایی برای پدران شاغل: چگونه در کار و خانه موفق باشیم، یک برنامه‌ریزی برای پدران متناقض در تشخیص اولویت‌هایشان قرار داده‌شده که با شروع تغییرات بزرگ و کوچک، به موفقیت بیشتر در تعادل کار و خانواده دست یابند.
 برخی از مهم‌ترین پیام اینجا آورده شده است؛

1- اولویت‌های کار خانواده را ارزیابی کنید و آن‌ها را مقایسه کنید و ببینید چگونه از زمان خود می‌توانید استفاده کنید.

2- بحث‌های صادقانه و صریح درباره چیزی که هستید یا جوری که هر دو دوست دارید باشید و چگونه می‌توانید باشید، با همسر خود داشته باشید

3- به موقعیت مالی خود نگاهی بیندازید که می‌تواند آزادی شمارا محدودتر یا بزرگ‌تر کند.

4- با اهداف دو سه‌هفته‌ای شروع کنید و برنامه‌ریزی کنید تا زمان‌های بیشتری را برای اولویت‌هایتان صرف کنید.

5- موقعیت کاریتان را ارزیابی کنید. فکر کنید چگونه امکان دارد شرایط کاری خود را منعطف‌تر کنید. هیچ‌وقت نخواهی فهمید مگر اینکه بپرسید.

6- وقتی اعتماد کاری در ایجاد کنید، برای آزادی بیشتر بهتر می‌توانید مذاکره کنید. مثلاً می‌توان مذاکره کرد در طول هفته بیشتر کارکرد ولی جمعه‌ها تعطیل بود.

7- برای اصلاح برنامه کاریتان در مسئولیت‌های خانوادگی، راه‌هایی که کوچک و کمتر قابل‌مشاهده هستند، جستجو کنید.

8- اگر می‌توانید خود را ارزیابی کنید.

9- برای خانواده و اولویت‌های شخصی خود نسبت به زمان برنامه‌ریزی کنید. اگر آن‌ها را در تقویم خود قرار دهید، برای کار و زندگی راه جالبی به دست آوردید.

10- اگر همسر شما به شما والد اول بودن را اجازه نداد و یا شمارا خواست کنترل کند، رک بحث کنید و در مورد ارزش‌ها و کارها صحبت کنید.

11- به خود اطمینان دهید زمان کافی و زمان باهم بودن را دارید. مطمئن باشید تا به‌اندازه کافی کارکنید و گاهی اوقات نیز استراحت کنید.

12- با پدرهای دیگر که موقعیتی مانند شما دارند در همسایگی یا محیط کار، رابطه دوستانه برقرار کنید. خیلی از پدرها درباره مشکلاتشان با دیگران سخن نمی‌گویند اما با رابطه بیشتر می‌توان از دیگران نیز کمک گرفت.
منبع: یک پزشک

[ یکشنبه 95/9/7 ] [ 11:6 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 181
بازدید دیروز: 262
کل بازدیدها: 1639040