سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

با برگزاری مراسم تحلیف، چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران، رسما آغاز به کار کرد. در این نشست، همچنین تکلیف ریاست شورای شهر تهران هم مشخص شد.

‌به گزارش «تابناک»، امروز چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران، پس از برگزاری مراسم تحلیف و خواندن متن سوگندنامه‌ اعضای شورای شهر رسما آغاز شد.
 
بنا بر این گزارش، احمد دنیامالی، عضو شورای شهر تهران پیشنهاد داد دو نفری که برای ریاست شورا کاندیدا می‌شوند، پس از انتخاب یکی از آن‌ها، فرد دیگری به ‌نایب رئیسی برگزیده می‌شود و دیگر برای نایب رئیس رأی‌گیری جداگانه انجام نمی‌‌‌گیرد.

مرتضی طلایی، دیگر عضو شورای شهر گفت: آن گونه که از آیین‌نامه شورا دریافت می‌شود، باید برای همه گزینه‌ها ‌نام‌نویسی ‌و ‌‌همزمان رأی‌گیری برای هر کدام از آن‌ها انجام گیرد.
 
‌عبدالحسین مختاباد برای ریاست شورای شهر تهران، احمدمسجدجامعی را پیشنهاد داد و مجتبی شاکری مهدی چمران را پیشنهاد داد و بنابراین با توجه به این که نام عضو دیگری برای این سمت پیشنهاد نشد، رأی‌گیری برای آن‌ها آغاز شد.
 
مسجد جامعی، رئیس شورای شهر شد

‌با نظر اعضای شورای شهر، احمد مسجدجامعی به ریاست شورای چهارم شهر تهران رسید؛ شانزده تن‌ از اعضا به احمد مسجد جامعی و پانزده تن از آن‌ها به مهدی چمران رأی دادند.


پس از انتخاب رئیس شورای شهر،برگه‌های انتخاب نایب رئیس شورای شهر بین اعضا توزیع شد؛ مرتضی طلایی و احمد حکیمی‌پور به عنوان کاندیداهای نایب‌رئیس شورای شهر معرفی شدند. معصومه آباد و اسماعیل دوستی از طرف اصولگرایان و اصلاح‌طلبان، گزینه‌های خود را معرفی کردند.

طلایی نایب رئیس شورای شهر شد

 حکیمی‌پور با بیان اینکه  رئیس شورا از میان دوستان ما انتخاب شد بنده به نفع طلایی از نامزدی نایب رئیس شورا انصراف داد اما برخی اعضا معتقدند رأی‌گیری باید انجام شود.

 حسین طلا عضو هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات خطاب به اظهارنظر اعضای شورا مبنی بر اینکه مجددا رأی‌گیری انجام شود گفت: برگشت به رأی‌گیری نداریم.

* مسجدجامعی هم ضمن تشکر از رفتار اخلاقی حکیمی‌پور گفت: این رفتارها کم است و حالا که کسی این رفتارها را انجام داده بهتر است بگذاریم این کارها نهادینه شود؛ بنابراین خواهش من این است که راهی برای این موضوع پیدا شود.

 در این میان رضا تقی‌پور پیشنهاد داد برگه‌های رأی‌گیری برای انتخاب نایب رئیس یک بار دیگر توزیع شود اما علی‌رغم اینکه اکثریت اعضا به موافقت با این پیشنهاد ایستادند، اسماعیل دوستی گفت: این قیام کردن قانونی نیست چرا که انصراف در حین رأی‌گیری انجام شده و بنابراین باید رأی‌‌های اخذ شده شمارش شود.

 در نهایت رأی‌گیری مجدد انجام نشد و براساس درخواست دوستی، شمارش آرای اولیه انجام و با نظر و رأی اعضای شورا، مرتضی طلایی با 22 رأی به عنوان نایب رئیس چهارمین دوره شورای شهر تهران برگزیده شد.

 معصومه آباد، الهه راستگو را به عنوان نماینده‌ای جبهه بانوان شورا به عنوان یکی از اعضای هیئت‌رئیسه پیشنهاد داد. مسجدجامعی هم هادی ساعی را به عنوان عضو دیگر هیئت رئیسه پیشنهاد داد. مجتبی شاکری، ابوالفضل قناعتی و هادی ساعی را برای هیئت‌رئیسه معرفی کرد. اسماعیل دوستی نیز عباس جدیدی را برای حضور در هیئت رئیسه شورا پیشنهاد داد. مجتبی شاکری نیز عبدالمقیم ناصحی را پیشنهاد داد اما ناصحی این پیشنهاد را نپذیرفت.

الهه راستگو درباره پیشنهاد معصومه آباد گفت: بنده نیز پیش از پیشنهاد خانم آباد قصد داشتم وی را با توجه به سابقه‌ای که دارند برای این موضوع پیشنهاد دهم.

 معصومه آباد هم پیشنهاد حضور در بین نامزدهای هیئت‌رئیسه را نپذیرفت.

 برگه‌های اخذ رأی برای انتخاب اعضای هیئت‌رئیسه بین اعضای شورا توزیع شد. کاندیداها برای حضور در هیئت‌رئیسه 6 نفر هستند که 2 نفر آنها از بانوان شورا هستند.

 شمارش آرای انتخاب هیئت‌رئیسه آغاز شد؛ طبق نظر اعضای شورا،‌ 2 نفر از کاندیدها به عنوان عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر انتخاب می‌شوند.

 هادی ساعی با 21 رأی، بیشترین رأی را به خود اختصاص داد و الهه راستگو 15 رأی، عباس جدیدی 13 رأی،‌ قناعتی 11 رأی کسب کردند. هادی ساعتی و الهه راستگو به عنوان اعضای هیئت رئیسه انتخاب شدند.

 اسماعیل دوستی با بیان تذکری گفت: حالا که انتخابات تمام شده است، اعضای جدید هیئت رئیسه باید در جایگاه مستقر شوند.

 علیرضا دبیر نیز در تذکری اعلام کرد: براساس قانون، سخنگوی شورای شهر رئیس شورای شهر است مگر اینکه اعضای شورا بخواهند فرد دیگری را برای این کار برگزینند؛ بنده 6 سال عضو هیئت رئیسه بودم و این موارد را به خوبی می‌دانم.


[ جمعه 92/6/15 ] [ 12:18 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 131
بازدید دیروز: 40
کل بازدیدها: 1645116