علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
دادستان کل آمریکا اظهار داشت: یک فرد که مظنون به جاسازی بمب در یک خودرو در نیویورک بود در حالی که تلاش داشت سوار یک هواپیما به مقصد دبی شود دستگیر شد.

به گزارش ایسنا، اریک هولدر، دادستان کل آمریکا و مقام‌های اف.بی.آی در خصوص هویت این فرد اظهار داشتند: وی فیصل شهزاد نام دارد که یک شهروند آمریکایی است.

هولدر با بیان جزییات دیگری از حادثه بمب‌گذاری نافرجام در یکی از میادین اصلی شهر نیویورک پرداخت و افزود: تحقیقات در این خصوص در چندین جبهه ادامه دارد.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، وی تاکید کرد: تحقیقات در حال انجام است و ما مشغول جمع آوری اطلاعات با ارزش هستیم. ما چندین سرنخ موجود را پیگیری خواهیم کرد.

وی افزود: واضح و روشن است که هدف اصلی این بمب‌گذاری قتل مردم آمریکا بوده است.

اف.بی.آی نیز اعلام کرد که فرد مظنون بازداشت شده روز سه شنبه در دادگاه فدرال منهتن حاضر می شود.

طبق گزارش‌ها فرد بازداشت شده یک دو رگه پاکستانی آمریکایی 30 ساله است که در ایالت کانکتیکات زندگی می‌کند.

تاکنون تنها گروهی که مسئولیت این بمب‌گذاری نافرجام را برعهده گرفته گروه شبه نظامی تحریک طالبان پاکستان است.

خودروی بمب گذاری شده در منطقه برادوی نیویورک و نزدیک یک پیاده روی شلوغ پارک شده بود.

از این خودرو دود خارج می شد و باعث جلب توجه عابران گردید، پس از حضور آتش نشانی گروه خنثی سازی بمب به محل آمد و از وقوع انفجار جلوگیری کرد.

[ سه شنبه 89/2/14 ] [ 1:54 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 102
بازدید دیروز: 333
کل بازدیدها: 1666844