وی تصریح کرد: بنده از طرف یادگار امام و بیت ایشان مسائلی که در این ارتباط مطرح میشود را تکذیب میکنم، این موضوعی که در اخبار منتشر شده که در دیدار یادگار امام با رئیس جمهور مباحثی در مورد انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده را نادرست میدانم.
دبیر ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) در واکنش به برخی اخبار مبنی بر احتمال کاندیداتوری سیدحسن خمینی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد: یادگار امام(ره) و بیت ایشان به دنبال کسب پست و مقام نیستند.
به گزارش ایسنا، محمدعلی انصاری در نشستی که به مناسبت فرا رسیدن بیست و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) برگزار شد، در پاسخ به سوالی درباره خبر مربوط به دیدار سید حسن خمینی و رئیس جمهور که گفته شده در این دیدار درباره کاندیداتوری نوه امام (ره) در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری بحث و گفت و گو شده، با رد این موضوع تاکید کرد: یادگار امام و خانوادهی بیت شریف امام(ره) علاقهای برای حضور در عرصهی قدرت و امور اجرایی ندارند و خدمتگزاری به مردم برای آنها از این مسائل دارای اهمیت بیشتری است.
وی با اشاره به جایگاه مهم ریاست جمهوری در کشور و با بیان این که رئیس جمهور شخص دوم کشور محسوب میشود و جایگاه حساسی دارد، گفت: سوال اساسی این است که آیا خانواده امام و بیت شریف امام و یادگاران ایشان داعیه ورود به مسائل انتخابات ریاست جمهوری و کاندیدا شدن و اصولا حرکت در مسیر رقابتهای سیاسی و انتخاباتی را دارند یا ندارند؟ و امیدوارم پاسخی که در ارتباط با این پرسش میدهم برای تمام کسانی که دنبال حقیقت هستند کافی بوده باشد و به این مسائل خاتمه داده شود.
وی تصریح کرد: بنده از طرف یادگار امام و بیت ایشان مسائلی که در این ارتباط مطرح میشود را تکذیب میکنم، این موضوعی که در اخبار منتشر شده که در دیدار یادگار امام با رئیس جمهور مباحثی در مورد انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده را نادرست میدانم.
انصاری گفت: با توجه به شناختی که من از خانواده امام (ره)و اخلاقیات آنها دارم ، میدانم که آنها در خدمت مردم بودن را با تاسی به فرمایشات امام راحل ارجح بر پذیرش مسئولیت در حوزهی قدرت میدانند و به خدمتگزاری مردم و مدافع مردم بودن علاقهی بیشتری دارند، تا نسبت به دیگر امور.
وی در ادامه با طرح این پرسش که چرا هر چندگاه بخصوص در مواقعی که ما انتخابات در پیش داریم، این مسائل مطرح میشود، گفت: اگر بخواهیم با دید خوشبینی به این مساله پاسخ بدهیم، باید گفت که در کشور ما تحلیل، نقد و اظهارنظر آزاد است و ممکن است چه جریان چپ و راست و چه اصولگرا و اصلاح طلب در گمانه زنی های خود نام افرادی را در که در مظان این موضوع هستند، مطرح کنند مثلا نام حجتالاسلام و المسلمین سید حسن خمینی را مطرح کنند، بدون این که نظر وی را جویا شده باشند یا اجازه گرفته باشند. البته این موضوع جرم نیست، ولی ما به این افراد توصیه میکنیم که در مورد بیت امام راحل حتی در تحلیلهای شخصی خودشان اگر میخواهند موضوعی را مطرح کنند، استمزاج بکنند، قبل از این که تحلیل بکنند.
وی همچنین گفت: اگر بخواهیم بدبینانه نیز به پرسش فوق جواب بدهیم باید گفت که متاسفانه یک سری طیفها در کشور هستند که اصلا کاری به این موضوع ندارند، چه کسی در عرصهی انتخابات ثبت نام کرده یا نکرده و میخواهد این کار را انجام دهد یا نه. آنها به دنبال منافع خود و فضا سازی هستند و به دنبال این هستند که در طیف و محفلهای خود سوژهای را ایجاد کنند، مسالهای را مطرح کنند و به دیگران بگویند که حول این موضوع یا سوژه تحلیل ارائه دهند، مثلا میآیند بحث کاندیداتوری حجتالاسلام و المسلمین سید حسن خمینی را مطرح میکنند و بعد این موضوع را مطرح میکنند که ایشان با چه کسی ائتلاف میکند و به مسائل این چنینی دامن میزنند. وی تصریح کرد: در واقع آنها از موضع تخریب و آسیب زدن به این جایگاه رفیع و به این خانواده که قدر و منزلت آنها در جامعه ما به این نیست که آنها رئیس جمهور باشند یا بر ریاست یک قوه تکیه بزنند، وارد میشوند.
دبیر ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) در ادامه گفت: مسوولان محترم هستند، ولی کسی که رگی از رگ نسبیه امام در وجودش باشد، این مساله بر اموری چون کسب قدرت و تلاش برای رسیدن به آن برابری و حتی برتری دارد. انصاری گفت: برخی در گذشته میگفتند که مزیت منسوبان امام (ره)تنها به این است که با امام نسبت دارند و به نظر من کسانی که این حرف را میزنند حتی اگر یک موی سرشان به امام(ره) می رسید و با ایشان نسبتی پیدا میکردند به واسطهی آن به کائنات فخر میفروختند؛ مگر منتسب بودن به امام و جزو اهل بیت امام بودن کم جایگاهی است؟! وی گفت: خود امام و هیچ کدام از یاران امام برای کاری که برای مردم انجام میداده و میدهند، مزد نمیخواهند و ما باید قدر شناس جایگاه امام و فرز ندان امام(ره) باشیم.آنها تمام وجودشان را در طبق اخلاص گذاشتند، بدون این که ادعایی داشته باشند.
وی در ادامه به خصوصیات و ویژگیهای سید حسن خمینی اشاره کرد و گفت: ایشان از نظر علم و اخلاق و تسط بر زبان خارجی و مسایل بینالمللی سرآمد هستند، ولی به دنبال ریاست نیستند و اگر کسی فکر میکند که منافع گروهیاش اقتضاء میکند که بیت امام را درگیر مسائل این چنینی بکند سود میکند، باید بداند که ضرر می کند.
به گزارش ایسنا، دبیر ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) در ادامه این نشست خبری با اشاره به همزمانی سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با تولد حضرت علی(ع)، اظهار کرد: باید به حق گفت که امام(ره) فرزند راستین و پیروی شایسته از سلاله پیامبر عظیمالشان اسلام (ص) و حضرت امیرالمومنین(ع) است.
انصاری با اشاره به شخصیت و جایگاه امام(ره) گفت: برخی معتقدند موفقیت و هدف امام در عرصههای مختلف مرهون روحیه بالای امیدواری ایشان بوده است و برخی برعکس معتقدند که موفقیت امام در عرصههای مختلف به دلیل شناخت و بیم و هراس ایشان از حوادث و مشکلات بوده است ولی در یک نگاه عمیقتر که برگرفته از قرآن و مکتب امیرالمومنین و اهل بیت است باید گفت که امام در پیشبرد نهضت خودشان دارای دو ویژگی همزمان بیم و امید هستند.
وی اضافه کرد: امام در تمام شئونات فردی، خانوادگی، اجتماعی و حتی حکومتی خود با دو بال بیم و امید حرکت میکردند اما در یک سو در اوج غربت و تنهایی و در اوج سختی و محاصرهها که در واقع روزنههای امید برای پیروزی به صورت ظاهری بسته شده بود و با صلابت از آینده درخشان ملت و پیروزی سخن میگفتند و از سویی دیگر در اوج اقتدار و حماسه و در روزی که تمام مشکلات را پشت سر گذاشته بودند و بر اریکه رهبری ملت ایران تکیه زده بودند و هیچ مانعی را در راه پیشرفت خود نمیدیدند، از کوچکترین حادثه و مشکلات فراروی این ملت و نظام سخت در بیم و هراس بودند.
انصاری با بیان اینکه "امام با دو بال بیم و امید کشور را از حوادث بیمه کردند"، افزود: جمهوری اسلامی که تحقق عینی خواسته امام است همواره باید در مرز بیم و امید حرکت کند یعنی در واقع قدرت، استحکام، اعتلا و عزت نباید موجب مغرور شدن و احساس شکستناپذیری ما شود و از طرف دیگر صفبندیها و اتحاد دشمنان علیه ما نباید عامل فروپاشی درونی و احساس ناتوانی و حقارت در بین افراد جامعه باشد.
دبیر ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) تاکید کرد: اگر جامعه ما آرام آرام با آهنگ امید شکل بگیرد، آرام آرام از مسئولیتپذیری، اعتراض به نارساییها، نقد و تحلیل کاستیها و مبارزه با عوامل آن و احساس کمین دشمنان خارجی علیه کشور فاصله میگیرد و در یک کلام خوشخیال، راحتاندیش، کم تحرک و ناکارآمد میشود و همه چیز را با عینک امید میبیند و در نقطه مقابل نیز اگر ما در گرداب ترس گرفتار شویم از سایه خود نیز میترسیم و دوستان دیروزمان ممکن است تبدیل به دشمنان خیالی امروزمان شود. متحدان دیروزمان ممکن است به مشکلتراشان خیالی امروز ما مبدل شوند و در سایه هراس، ترس و بیم، جامعهمان تبدیل به یک جامعه ترسو، بیاراده و در حقیقت یک جامعه خودباخته و استعمارزده شود.
وی با بیان اینکه "همه ما اذعان داریم که شرایط حساسی در کشور ما حاکم است"، تصریح کرد: اگر کسانی فکر میکنند همه چیز در کشور بر وفق مراد است و مشکلی از نظر سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریتی نداریم و همچنین تصور کنند که مشکلات یک شبه حل میشود با یک شعار، گرانی برطرف میشود و با یک تصمیم، مشکل بیکاری رفع خواهد شد و مشکلات از سر راه کشاورزی، مدیریت و صنعت ما برطرف میشود، این یک خیال خام است و از نگاه واقعی یک تحلیلی است دور از واقعیتهای عینی جامعه است.
انصاری ادامه داد: همچنین کسانی تصور میکنند مسیر موفقیت بر روی این کشور بسته شده است و با عینک سیاهنمایی به تمام تصمیمات نگاه میکنند و حوادث از نگاه آنها کمرشکن است و از نگاه آنها جامعه ما محکوم به زوال و نابودی است. ما باید واقعیت را بپذیریم که امروز با استناعت از فرهنگ و تاسی فرهنگ و اندیشه امام راحل، روحیه امیدواری در اقشار مختلف مردم موج میزند و مردم به آینده خود، حاکمیت و پیروزی کشور در صحنههای مختلف امیدوار هستند اما از سوی دیگر نباید از نگرانیهای عمیق مردم هم غافل باشیم.
وی در ادامه، با اشاره به نامگذاری سال 91 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی و با بیان اینکه "این نامگذاری ناشی از وجود نگرانیها و بیمهایی در حوزه اقتصاد، مدیریت و حوزه کار کشور است"، گفت: کشور ما به اعتراف دوست و دشمن سرشار از منابع خدادادی اعم از نیروی انسانی متخصص و منابع طبیعی است ولی متاسفانه در بخشهایی از مسائل مهم اولیه، جامعه با مشکلات دسته و پنجه نرم میکند و ما امروز شاهد وجود مشکلات طبقاتی در کشورمان هستیم. متاسفانه برخی از مدیران دستگاههای وابسته به نظام حقوقهای آنچنانی دریافت میکنند و اختلاف طبقاتی فاحشی را مشاهده میکنیم و در برخی از عرصهها شاهد سوءاستفادههای میلیاردی هستیم و اگر با دقت بیشتر دیده و پیگیری شود ممکن است صحنههای بیشتر از این اختلافات و سوءاستفادهها دیده شود.
دبیر ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) همچنین با بیان اینکه "مشاهده میکنیم که چندین دهک جامعه به دریافت یارانهها وابسته شدهاند"، خاطرنشان کرد: یارانه و پرداخت آن میتواند فی نفسه یک اقدام خداپسندانه و عدالتبخش در جامعه باشد اما اگر چندین دهک جامعه در آغاز هر ماه منتظر واریز یارانهها باشند، این گواه بر ضعف قدرت تولید ما و ثروت ملی ما و همچنین ضعف توان معیشت مردم است و اگر دولت و کشور به هر دلیلی برای مدت نتواند سه ـ چهار ماه به این دهکهایی که وابسته به یارانه شدهاند یارانه بدهد، چه اتفاق سیاسی و اجتماعی در کشور رخ میدهد و کسانی که وابسته به یارانهها شدهاند این کمبود را چگونه جبران میکنند؟
انصاری ادامه داد: امروز میبینیم که دولت خدمتگذار در آغاز هر سال وعده ایجاد بیش از دو میلیون شغل را میدهد و دادن این وعده گواه بر این است که ما در کشور میلیونها انسان بدون شغل داریم و اگر جوانان ما اشتغال سالم و سازنده داشته باشند چه نیازی به چنین تولید شغل بود؟ بدون اینکه بخواهیم در تحلیل خود با نگاه بدبینانه سخن بگوییم، باید گفت که کشور ما در عرصه اقتصادی، تولید، کارآفرینی و حمایت از سرمایهگذاری و مدیریت سرمایهگذاری مشکلات اساسی دارد و در کنار این موضوع باید توقعاتی را که امروز در جامعه در سطح بالا از نظام وجود دارد اضافه کنیم.
وی با بیان اینکه "امروز مردم در سطح عمومی از مسئولان نظام انتظار حل و فصل مساله هستهیی به صورت شرافتمندانه و آبرومندانه را دارند"، افزود: همه میدانیم که هرگونه کوتاه آمدن از مواضعی که چندین سال بر آن اصرار و تاکید داشتیم میتواند چه ضربهای را به حیثیت جهانی ما وارد کند، پس این انتظار شایستهای است که مردم از مسئولان امر دارند.
دبیر ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) با اشاره به تحولات منطقه و کینهجویی دشمنان علیه کشورمان، به موضوع اهمیت وحدت ملی اشاره کرد و گفت: بارها عرض کردهایم که در فرهنگ سیاسی ما و مکتب امام هیچ چیز مهمتر از وحدت ملی نبوده و نخواهد بود. هیچ هدفی برای امام متعالیتر از وحدت ملی در جامعه نبوده است، پس پرسش اساسی این است که در حال حاضر آیا این خواسته امام در کشور همانگونه که امام میخواستند تحقق پیدا کرده است یا اینکه هر گروهی وحدت ملی را متناسب با خواسته خود تفسیر میکند؟
انصاری با بیان اینکه "متاسفانه هرکس وحدت ملی را در راستای منافع خود تفسیر میکند"، اظهار کرد: هرکس فکر میکند وحدت ملی یعنی او و نه دیگری؛ یعنی تمکین به خواستههای یک حزب و یا یک جریان اقلیت یا اکثریت. تصور میکنیم که امروز نقطه آسیبپذیر کشور ما و نقطه اصلی آسیب به تمام آرمانها عزت، اقتدار کشور مساله وحدت ملی است. وحدت ملی تنها با شعار و سخنرانی شکل نمیگیرد بلکه نیازمند راهکارها، ابزارها و ضمانتهای خاص خود است. وحدت ملی یعنی احساس آرامش تمام طیفهای وفادار به نظام و ولایت برای حضور در عرصههای مختلف سیاسی و مدیریت کشور.
وی ادامه داد: متاسفانه باید بگوییم در صحنههایی که جامعه اوج بلوغ سیاسی و اقتدار ملی خود را به مانند انتخاباتها به نمایش میگذارد، در هنگام تحقق این حماسه کسانی با انگیزههایی خاص گاهی درصدد ضربه زدن به وحدت ملی بر میآیند و هیچ چیز نمیتواند ضربهای را که آنها میزنند جبران کند. با کمال تاسف امروز دامنه برخی اختلافها از دایره جناحبندیهای چپ و راست و اصولگرایان و اصلاحطلبهای مرسوم گذشته و به دایره اصولگرایی کشیده شده است. اتهامزنی در سطح بالا در بین روسای قوا در نگاه سیاسی هیچ توجیحی ندارد و اتهامزنی به طیفهای وفادار به انقلاب و نظام در سطوح بالا پذیرفتنی نیست و نمیتوان آن را مصداق رقابت سالم عنوان کرد.
انصاری در ادامه با تاکید بر اینکه "مراسم سالگرد ارتحال امام باید نماد تحقق آرزوی دیرینه امام یعنی وحدت ملی باشد"، تاکید کرد: مراسم بزرگداشت ارتحال امام مراسم قدرتنمایی یک طیف یا یک جناح خاص نیست بلکه نماد وحدت تمام وفاداران به امام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ولایت است. در 14 خرداد هر کس با هر ایدهای و با هر پرچمی که به امام معتقد است باید در مراسم حضور پیدا کند و به جهانیان بگوییم که ملت ایران پای امام و آرمانهای امام ایستاده است و امام و مکتب امام را با هیچ چیز معاوضه نمیکند.
دبیر ستاد بزرگداشت ارتحال امام(ره) گفت: در آستانه برگزاری سالگرد ارتحال امام بیاییم در سخنرانیها، مصاحبهها و اظهارنظرهای خود به بزرگترین خواسته امام که وحدت ملی است توجه کنیم و به جریانهای سیاسی بگوییم ما کاری به چپ و راست و اندیشههای سیاسی نداریم و برای ما اصل، حرکت کردن در مسیر اتحاد و همدلی و آرمانهای امام است.
وی در ادامه، با اشاره به تشکیل سه کمیته اصلی جهت بزرگداشت مراسم ارتحال امام با حضور دستگاههای اجرایی، قضایی، قانونی و انتظامی گفت: ما تلاش میکنیم که مراسم بزرگداشت اما را با شکوهی مضاعف و گستردهتر از سالهای قبل به یاری خداوند برگزار کنیم و انشاءالله این مراسم در 14 خرداد در حرم مطهر امام خمینی با حضور میلیونها زائر استانی و شهرستانی و صدها اندیشمند خارجی و با حضور رهبر فرزانه انقلاب سران سه قوه و خانواده و اعضای بیت شریف امام از ساعت 9 صبح شکوه خاصی آغاز میشود.
انصاری با اعلام اینکه "در شب 14 خرداد رییسجمهور در حرم مطهر امام راحل سخنرانی میکند"، اظهار کرد: در شب 14 خرداد نیز مانند هر سال مراسم ویژه استقبال از مراسم روز 14 خرداد را در حرم مطهر امام و با سخنرانی رییسجمهور برگزار میکنیم و از آنجا که امسال این مراسم مصادف میلاد حضرت علی(ع) شده است، در شب 15 خرداد و روز 15 خرداد مراسم ویژهای در حرم مطهر امام برگزار میشود.
دبیر ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) در بخش دیگری از صحبتهای خود به برخی برنامههای کمیته فرهنگی ستاد بزرگداشت ارتحال امام(ره) اشاره کرد و گفت: برگزاری همایش دو روزه سیاست و اخلاق در سیره علوی از نگاه امام خمینی(ره) با حضور مهمانهای خارجی، برگزاری همایش امام خمینی(ره) در حوزه و اخلاق با حضور آیتالله امینی در شهر مقدس قم، برگزاری همایش بیداری اسلامی در نگاه امام با حضور میهمانهای خارجی، برگزاری دومین جشنواره عکس و پوستر دل دیده که این آثار از دهم لغایت 15 خرداد در خانه هنرمندان به نمایش گذاشته میشود و برگزاری جشنواره وبلاگنویسی آیینه مهر توسط پرتال امام خمینی (ره)، از جمله برنامههای پیشبینی شده است.
وی همچنین با بیان اینکه "کمیته اجرایی ستاد با حضور نماینده ویژه رییسجمهور یعنی وزیر کشور شکل گرفته است"، به فعالیتهای این کمیته اجرایی اشاره کرد و افزود: این کمیته کار هدایت، برنامهریزی و مدیریت تمام امکانات دستگاههای وزارتخانهها و سازمانها و نهادهای وابسته به دولت را در مراسم برگزاری بر عهده دارد. یکی دیگر از مسئولیتهای سنگین کمیته اجرایی، کار اسکان و تغذیه زائران است. به دلیل مشکلاتی که داریم، نمیتوانیم از بیش از یک و نیم میلیون زائر به صورت متمرکز پذیرایی کنیم و کار ثبتنام و اعزام و تهیه مقدمات لازم کاروانها به صورت متمرکز در قالب یک و نیم میلیون جمعیت در حال انجام است و سازمان بسیج مستضعفین مسئولیت هدایت، اسکان و پذیرایی این زائران را بر عهده دارد.
انصاری در ادامه با بیان اینکه مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) فقط در تهران برگزار نمیشود و با همکاری استانداران، فرمانداران، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به صورت گسترده در سراسر کشور در مساجد ، مدارس ،سازمانها و وزارتخانهها این مراسم برگزار میشود، گفت: از هفته آینده شاهد حضور دستگاههای مختلف در حرم امام خمینی و حسینیه جماران برای ادای احترام به امام (ره)و تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی هستیم .
وی با اشاره به آغاز کار رسمی مجلس نهم از هفتم خرداد، اظهار کرد: منتخبان مردم در مجلس نهم به همراه اعضای هیات رییسه سنی و مجموع دستاندرکاران مجلس برای ادای احترام و دیدار با یادگار امام(ره) در هفت خرداد در حرم مطهر امام راحل حضور پیدا میکنند.
انصاری همچنین به حضور میهمانان خارجی در مراسم ارتحال امام(ره) و تقاضاهای زیادی که در این ارتباط از سوی اندیشمندان مختلف در نقاط مختلف دنیا مطرح است اشاره کرد و گفت: هر ساله اندیشمندان و شخصیتهای فرهنگی جهان متقاضی هستند که در این مراسم حضور پیدا کنند و ستاد خارجی ما در این زمینه فعالیت خود را آغاز کرده و بخش مهمی از این میهمانان با هزینه خود به این مراسم میآیند و در ایران پذیرایی آنها و اقامتشان بر عهده ماست و صدها مهمان ویژه از طریق مرزهای زمینی و همچنین مرزهای هوایی به کشور خواهند آمد. وی همچنین به حضور خبرنگاران در این مراسم اشاره کرد و گفت: ورزشکاران کشورمان نیز حضور گستردهای در این مراسم خواهند داشت، البته در 14 خرداد تیم ملی فوتبال کشورمان با ازبکستان نیز مسابقه دارند و ما آرزوی موفقیت برای این تیم را داریم.
انصاری در ادامه گفتوگوی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی معتقدند هرمهای حرم حضرت امام (ره) شبیه نماد فراموسونرها است، با رد این موضوع گفت: این سخن یک جفای بزرگ است و این القائات شیطانی است که متاسفانه از سوی برخی ها انجام می شود، طراحی حرم امام (ره) از سوی خالصترین انسانهای کشور و در راستای طراحی و معماری اسلامی صورت میگیرد و کسانی که بیشترین سبقه طراحی بناهای اسلامی و دینی را داشتهاند، حرم را طراحی کردهاند در ضمن آنچه که شما اشاره کردید، اینها هرم نیستند، بلکه خیمه هستند. وی با ارائه توضیحاتی در مورد ساخت حرم مطهر امام و رایزنیهایی که در این ارتباط با بیت امام و همچنین متخصصان امر صورت گرفت،افزود: در طراحی حرم امام(ره) از معماریهای اصیل اسلامی استفاده شده است .
وی همچنین با تاکید بر اینکه در ارتباط با ساخت حرم و بناهای حرم و طراحیهایی که در ارتباط با حرم صورت میگیرد با مقامات عالیرتبه کشور نیز مشورت شده ،گفت: متاسفانه میبینید که عدهای در برخی از سایتها و مجلات چنین مطالبی را با هدف مطرح کردند و چرا ما با بیان این گونه مطالب با دست خودمان دشمنان را تقویت میکنیم .
وی گفت: کاش دوستان منتقد در ارتباط با نحوه طراحی و ساخت حرم امام صبر میکردند که کار حرم تمام میشد، کار خیمهها و معماریآنها تمام میشد و بعد در مورد آن صحبت میکردند . انصاری در بخش دیگر از صحبتهای خود در پاسخ به سوالی در ارتباط با حوادث رخ داده در حرم امام در سال 89 با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه ما دیگر شاهد این گونه اتفاقات نباشیم ،تصریح کرد: هیچ کس علاقهمند نیست که این اتفاقات تکرار شود، امیدواریم که هیچ کس به خود اجازه ندهد با حرکت خودسرانه وحدت و انسجام مردم را در این روز به هم بزند و ما این اطمینان را به مردم میدهیم که این گونه اتفاقات تکرار نمیشود.