علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

سران گروه هشت در مذاکرات مقدماتی در کمپ دیوید توافق کردند که ایران خواسته‌های هسته‌یی‌اش را روشن‌تر کند و اکنون زمان تمرکز بر گذار سیاسی در سوریه است.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز با اعلام این خبر به نقل از یک مقام آمریکایی از کمپ دیوید در مریلند گزارش داد: سران گروه هشت هم‌چنین بر اهمیت پایبندی کره شمالی به هنجارهای بین‌المللی در برنامه‌ی هسته‌یی این کشور تاکید کردند و گفتند که پیونگ یانگ در صورت تداوم مسیر کنونی با انزوای بیش‌تری روبه‌رو خواهد شد.

ضیافت شام جمعه شب که به ضیافت باراک اوباما، رییس‌جمهور آمریکا برگزار شد اولین فرصت برای دیدار سران گروه هشت به منظور مذاکره درباره‌ی نگرانی امنیتی جهانی بود. آن‌ها درباره‌ی بحران منطقه یورو و دیگر مسایل اقتصادی از جمله فشارهای بازار نفت در نشست روز شنبه مذاکره خواهند کرد.

مقام آمریکایی یاد شده درباره وضعیت میانمار ابراز خوش‌بینی کرد و گفت: که سران گرد آمده در کمپ دیوید متعهد شدند برای ارایه کمک به برمه پیشین با یکدیگر همکاری کنند.

به گفته‌ی او، فرانسوا اولاند، رییس‌جمهور جدید فرانسه نیز برای اولین‌بار در نشست سران حاضر شد، "اتحاد خوبی" را در رابطه با ایران نشان داد و در مورد دمیتری مدودف، نخست‌وزیر روسیه هم‌چنین چیزی صادق بود.

نشست کمپ دیوید در آستانه دور بعدی مذاکرات بغداد میان ایران و 1+5 برگزار می‌شود.

به گفته‌ی مقام آمریکایی یاد شده سران گروه هشت " بر ا همیت اتخاذ تلاشی متحد در وارد شدن به مذاکرات بغداد" تاکید کردند.

این مقام آمریکایی ادامه داد: هر یک از سران به فوریت مساله برداشتن گام‌های ملموس از جانب ایران برای دادن اطمینان درباره‌ی اهداف صلح آمیز در برنامه‌ی هسته‌یی این کشور اشاره کردند.

در مورد دمشق هم این مقامات درباره لزوم حرکت سریع به سوی برنامه‌ای برای گذار سیاسی درون سوریه توافق کردند.


[ شنبه 91/2/30 ] [ 2:1 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 380
بازدید دیروز: 750
کل بازدیدها: 1663909