بیست و چهار ساعت مانده به آغاز دیدار ایران و بحرین، کارشکنی بحرینیها شروع شد.
به گزارش ایسنا در حالی که فدراسیون فوتبال ایران برای بازی رفت برابر بحرین، تمامی امکانات را برای اعضای تیم فوتبال این کشور آماده کرده بود و این میزبانی با قدردانی کتبی سران فدراسیون بحرین همراه شده بود، 24 ساعت پیش از دیدار برگشت، کارشکنی بحرینیها آغاز شد.
امروز شش خبرنگار و عکاس به همراه تعدادی از مشوقین تیم ملی فوتبال برای پوشش خبری و تصویری دیدار ایران و بحرین به منامه اعزام شدند. این خبرنگاران و عکاسان که با تاییدیه سفارت بحرین برای صدور ویزای فرودگاهی به این کشور سفر کرده بودند، هنگام ورود به خاک بحرین، با مقاومت پلیس این کشور روبهرو شده و دیپورت شدند.
این در حالی است که تاییدیه صدور ویزای فرودگاهی در اختیار نمایندهی خبرنگاران بود و تمامی تمهیدات برای ورود آنها به خاک بحرین اندیشیده شده بود.
پس از رفتار نامناسب پلیس بحرین، این شش خبرنگار و عکاس به همراه مشوقین تیم ملی فوتبال ایران، با تلاش فدراسیون فوتبال ایران بلیت برگشت را دریافت کرده و بامداد جمعه ساعت 1 به تهران بازخواهند گشت