سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
رسالت
«صدای گریه نوزادان ایرانی بلند شود» عنوان سرمقاله روزنامه رسالت به قلم صالح اسکندری است که در آن می‌خوانید:
جمعیت به عنوان یکی از مهمترین اجزای دولتstate( )، فاکتوری مهم در اقتدار سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جوامع مختلف تلقی می شود. امروزه جمعیت یک میلیارد و سیصد میلیون نفری چین یک تهدید جدی برای قدرت های بزرگ تلقی می شود و جایگاه چین را در معادلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ارتقای کم سابقه ای داده است. در سالهای اخیر سیاست های تعدیل جمعیت در کشورهای جهان سوم طرفداران بسیاری پیدا کرده این در حالی است که سیاستمداران اروپایی و آمریکایی به علت کاهش زاد و ولد در تلاش هستند دوباره صدای گریه نوزادان را در جوامع خود بلند کنند.


مردم سالاری
«هدفمند کردن یارانه ها طرحی اقتصادی و نه سیاسی» عنوان سرمقاله روزنامه مردم سالاری به قلم میرزا بابا مطهری نژاد است که در آن می‌خوانید:
فروردین دو سال پیش (سال1387) از طرح تحول اقتصادی پرده  برداری شد یکی از مهمترین فرازهای این طرح نقدی  کردن یا هدفمند کردن یارانه ها بود از همان زمان این موضوع در کانون مباحث رسانه ای و سیاسی قرار گرفت و به تدریج توجه مردم و حساسیت کارشناسان به هدفمندکردن یارانه ها آنقدر گسترده شد و وسعت یافت که بقیه محورهای طرح تحول اقتصادی به فراموشی سپرده شد در حالی که طرح تحول اقتصادی دولت 7 محور داشت و یکی از آنها هدفمند کردن یارانه ها بود.


کیهان
«مرثیه‌ای بر منشور ملل متحد» عنوان یادداشت روز روزنامه کیهان به قلم حسام الدین برومند است که در آن می‌خوانید:
اجلاس امنیت هسته ای واشنگتن که هفته پیش در آمریکا برگزار شد و مقامات کاخ سفید هدف از برگزاری آن را مقابله با «تروریسم»  اعلام کرده بودند در نهایت پرده ای دیگر از ناکامی های آمریکا را در عرصه بین المللی رقم زد.

در این اجلاس که با حضور گزینشی 47 کشور جهان برگزار شد آمریکایی ها در جلب حمایت کشورها برای بوجود آمدن اجماعی علیه ایران در خصوص اعمال تحریم های شدیدتر ناکام ماندند و شرکت کنندگان در اجلاس از جمله چین، روسیه، برزیل، مالزی، هند و... بر طریق مذاکره و گفت وگو با جمهوری اسلامی تأکید کردند.

ابتکار
«دکتر احمدی نژاد این بار در پی یک انقلاب اجتماعی» عنوان سرمقاله روزنامه ابتکار به قلم محمدعلی وکیلی است که در آن می‌خوانید:
دهه چهارم انقلاب اسلامی کمی متفاوت از سه دهه گذشته شروع شده است .به غیر از تفاوت‌های طبیعی ناشی از تغییرات زمانه و متغیرهای پیرامونی عامل اصلی این دگرگونی به شخص دکتر محمود احمدی نژاد برمیگردد که در نقش شخصیت اول اجرایی کشور بیشترین اهتمام خود را به تغییر سیاست‌های گذشته (که به رغم او نادرست بوده اند) مبذول داشته است و اتفاقاً این نقش را به بهترین وجه به پیش برده است.


تهران امروز
«سیاست آزمون و خطا در نظام آموزشی» عنوان سرمقاله روزنامه تهران امروز به قلم حسام‌الدین کاوه است که در آن می‌خوانید:
نظام آموزشی ایران روزگار سخت و پرتنشی را از سر می‌گذراند. این وضع نه‌تنها به‌علت کمبود بودجه و منابع مالی و امکانات آموزشی و پژوهشی است که بیشتر ناشی از سندرم مدیریت دلبخواهی است؛ مدیریتی که فاقد دیدگاه استراتژیک، آینده‌نگر، برنامه‌ریزی، منضبط، سازمان‌دهنده و در یک کلام پرتکاپو و پویاست، فارغ از عوارض و تبعات بلندمدت رفتارهای حساب‌نشده و تصمیم‌سازی‌های فاقد پشتوانه کارشناسی از صدر تا ذیل دستگاه‌های نظام آموزشی را در معرض تکانه‌های سختی قرار داده که نتایج سوء اینگونه مدیریت‌ها پیشاپیش روشن و واضح است.


جمهوری اسلامی
«اجلاس تهران و ضرورت مقابله با تروریسم هسته‌ای» عنوان سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی است که در آن می‌خوانید:
برگزاری اجلاس خلع سلاح اتمی در تهران که از امروز شروع می شود نباید مانند بسیاری از اجلاس ها به شعارهای بدون پشتوانه محدود گردد. خواندن مقاله و ایراد سخنرانی و انتشار بیانیه که رسم همه گردهمائی های داخلی و بین المللی است تا زمانی که به اراده ای جمعی برای ایجاد تغییر در وضعیت موجود و حرکت به سوی وضعیت جدیدی که به سود مصالح عموم به ویژه صلح جهانی باشد منجر نشود اتلاف وقت و نیرو و امکانات است . برای جلوگیری از این هدر رفتن ها باید گردهمائی ها را به سوی عمل هدایت کرد و از شعار زدگی نجات داد.


دنیای اقتصاد
«نرخ رشد جمعیت‌، کمتر یا بیشتر؟» عنوان سرمقالهِ‌ روزنامه دنیای اقتصاد به قلم محمد صادق الحسینی است که در آن می‌خوانید:
جمعیت و مولفه‌های جمعیت شناسی، از موضوعاتی است که حداقل از پنج دهه گذشته اقتصاددانان و جمعیت‌شناسان بر سر چگونگی سیاست‌گذاری در‌این عرصه و نیز سیاست‌های اصلی در‌این حوزه به توافق رسیده‌اند.

‌این توافق که در قالب سیاست‌های جمعیتی اصلی کشورهای جهان در 5 دهه گذشته خود را نشان داده است، بر کاهش رشد جمعیت (حدود یک درصد) برای کشورهای دارای جمعیت جوان و رو به تزاید و حفظ تقریبا همین نرخ رشد برای کشورهای صنعتی و به لحاظ هرم سنی، سالخورده، تاکید دارد.‌ این سیاست عمومی ‌و همه‌گیر از آنجا رخ نمود که کشورهای مختلف در مواجهه با افزایش یا کاهش و نیز در ارتباط با شکل هرم سنی، با دو نوع متفاوت و غیرهم‌سنخ از مشکلات مواجه بودند. از یک سو، کشورهای دارای جمعیت جوان و با هرم‌های سنی نامتوازن و به اصطلاح «باردار»  در پایین هرم و غالبا با نرخ‌های رشد جمعیت بالا بودند و از دیگر سو، کشورهایی با نرخ‌های پایین رشد جمعیت، هرم‌های سنی سالخورده و احیانا «باردار»  در بالای هرم قرار داشتند.


آرمان
«جمعیت، عامل بدبختی یا خوشبختی؟» عنوان سرمقاله روزنامه آرمان به قلم محسن رنانی است که در آن می‌خوانید:
بسیاری از طرفداران رشد جمعیت معتقدند که جمعیت با خود، تکنولوژی می‌آورد؛ زیرا انسان از هیچ خلق می‌کند و این حرف هم کاملا جدی است و هم مطالعه شده است.  در این حالت تعیین محدودیت برای رشد جمعیت غیر‌منطقی است؛ زیرا که جمعیت عامل فراوانی منابع است. چون که تکنولوژی تابع سطح جمعیت است. مخالفین کنترل جمعیت با طراحی مدل‌های اقتصادی بهره وری، رفاه، تولید بیشتر و... را در جمعیت کم تر نمیدانند.
 

جهان صنعت
«خداحافظ همین حالا...» عنوان سرمقاله روزنامه جهان صنعت است که در آن می‌خوانید:
رییس کل بانک مرکزی در آخرین اظهارنظر خود اعلام داشت که برای ایجاد فضای تازه و میدان دادن به جوانان حاضر است دو دستی! پست ریاست بانک مرکزی را واگذار کند.
بهمنی کاهش تورم و تحقق برنامه‌های تکوینی دولت در دوره یک‌سال و نیمه مدیریتش بر سیاست‌های پولی و مالی کشور را توفیق خود دانسته اما این در حالی است که بسیاری از کارشناسان با اندکی شک به موضوع می‌نگرند و با لحنی ممتنع، شرایط رکودی جهان و ایران را عامل اصلی کاهش تورم می‌دانند.

[ یکشنبه 89/1/29 ] [ 10:17 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 57
بازدید دیروز: 64
کل بازدیدها: 1655470