علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
گویا او با دعوت از طلاب و روحانیون می‌خواهد اینگونه وانمود کند که وقتی من روحانیت را قانع کرده‌ام! تکلیف بقیه روشن است.
قاسم روانبخش سردبیر نشریه پرتو در مطلب اخیر وبلاگ خود نوشت:

آقای مشایی ریاست دفتر رئیس‏جمهور در کنار دیدار طلاب سال‌های اولیه برخی مدارس کرج با رئیس‏جمهور به هر یک از طلاب یک کتاب و دو عدد سی‌دی مربوط به سخنرانی‌های خود در جمع طلاب و شورای ایرانیان را هدیه کرد.

برخی از طلاب حاضر در این دیدار ضمن تماس با نشریه پرتو این عمل را نامناسب و در راستای تبلیغات احتمالی ریاست‌جمهوری آینده دانستند.البته این اقدامات برای اولین بار نیست که از سوی وی صورت می‌گیرد؛ آقای مشایی چندی پیش نیز با دعوت از طلاب جوان شاهرود و دامغان و... انجام سخنرانی برای آنها اقدام به توزیع سی‌دی تبلیغاتی کرد.

گویا او با دعوت از طلاب و روحانیون می‌خواهد اینگونه وانمود کند که وقتی من روحانیت را قانع کرده‌ام! تکلیف بقیه روشن است.

آقای مشایی چندی پیش نیز با دعوت از متولیان نشریات دانشجویی به شورای ایرانیان و تهیه بلیت هواپیما هتل و... برای آن‌ها قریب به دو ساعت سخنرانی کرد. به‌نظر می‌رسد که وی برای آینده خود نیاز به حضور نخبگان دارد و تا نخبگان نباشند نمی‌تواند بر افکار عمومی تاثیرگذار باشد.

[ سه شنبه 89/12/24 ] [ 9:5 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 244
بازدید دیروز: 447
کل بازدیدها: 1662307