سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
این خانواده عید ندارد ...+ عکس
در روزهایی که دلمشغولی ما خرید شب عید و دلمشغولی های معمول ایام آخر سال است و برای نو شدن سال لحظه شماری می کنیم ، خانواده ای در گوشه ای از پایتخت ، شهر من و شما دغدغه گشنگی دارند و سقفی که بالای سرشان نیست. نه از لباس نو خبری هست و نه از شیرینی و آجیل ، این خانوده امسال عید ندارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «فردا» ، این خانوده در حالی به زندگی خود ادامه می دهند که در تأمین اولیه ترین نیازهای خود نیز ناتوان مانده اند و جبر روزگار آنچنان عرصه را بر آنها تنگ کرده که عید را هیچ ، زند گی را نیز از یاد برده اند.

پدر خانواده چندی است به علت تصادف رانندگی توان کار کردن را از دست داده و ظاهری آشفته به خود گرفته است و در نهایت ناتوانی در پرداخت اجاره منزل موجب شده تا 2 دختر و 2 پسر این خانواده همراه والدین خود در گوشه ای از خیابان روزگار را سپری کنند . اخیرا دختر کوچک این خانوده به علت بیماری به بهزیستی منتقل شده و اداره زندگی این خانواده تنها با کمک اهالی محل و آن هم به سختی میسر می شود.

تنها با لحظاتی معاشرت با این خانواده می توان آثار گشنگی و نا امیدی را به سادگی متوجه شد ، بله باورش سخت است که درست در زیر گوشمان خانواده ای در آستانه فرارسیدن عید دلمشغولی شان فرار از گرسنگی و پیدا کردن سرپناهی باشد.

این خـانواده در خیابان خـاوران روبروی ترمـینال خـاوران انتهای خـیابان میرزاده (8 متری مولا) گوشه ای از دیوار مـدرسه شهید مطهـری پناه گرفته اند و امید به واجدان من و تو دارند تا قدمی برداریم و سال خود را با احسان به پایان برده و سرمایه ای برای آغاز سال نو فراهم کنیم.

این قانون هستی است که هیچ نیکی و احسانی بی جواب نمی ماند.

به گزارش «فردا» آقای جوادی با شماره تلفن 09125083812آماده اطلاع رسانی و هماهنگی جهت کمک به این خانواده نیازمند است.



[ چهارشنبه 88/12/26 ] [ 11:5 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 25
بازدید دیروز: 64
کل بازدیدها: 1655438