علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
کشیش افراطی ایالت فلوریدای آمریکا که فراخوان مراسم "قرآن‌سوزی " را مطرح کرده بود، اعلام کرد درصورت انتقال مکان پروژه مرکز اسلامی نیویورک به منطقه‌ای دورتر از محل حادثه یازده سپتامبر، دیگر صدها نسخه از کتاب مقدس اسلام را به آتش نخواهد کشید.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "تری جونز " کشیش کلیسای ایالت فلوریدا که فراخوان مراسم "قرآن‌سوزی " در سالروز حملات یازده سپتامبر را مطرح کرده بود، اعلام کرد در صورتی که پروژه ساخت یک مسجد و مرکز فرهنگی برای مسلمانان به منطقه‌ دیگری در نیویورک منتقل شود، این مراسم را نیز متوقف خواهد کرد.
این کشیش افراطی آمریکایی روز گذشته ابتدا اعلام کرده بود که مراسم "قرآن‌سوزی " روز شنبه (فردا) را متوقف کرده است، اما مدت زیادی از این اظهارات وی نگذشته بود که اعلام کرد تنها در صورتی این مراسم را لغو می‌کند که پروژه ساخت مسجد و مرکز فرهنگی برای مسلمانان که قرار است در نزدیکی محل حادثه یازده سپتامبر اجرا شود، به منطقه‌ دیگری در این شهر منتقل شود.
تری جونز در ادامه در توجیه این اقدام خود گفت: مردم آمریکا نمی‌خواهند که این مسجد در این منطقه ساخته شود و البته مسلمانان نیز نمی‌خواهند که ما صدها قرآن را به آتش بکشیم.
این در شرایطی است که مراسم "قرآن‌سوزی " در این کلیسای کوچک در ایالت فلوریدا نه تنها توسط مسلمانان جهان بلکه توسط مردم دیگر ادیان نیز محکوم شده است. حتی مقامات آمریکا نیز که خود این پروژه جدید اسلام‌هراسی را در آمریکا کلید زده‌اند، به همراه مقامات دیگر کشورهای غربی در اقدامی برای تحریک افکار عمومی این اقدام را محکوم کردند.
دولت آمریکا در آستانه حملات تروریستی یازده سپتامبر در کنار پروژه اسلام‌هراسی که چندی پیش با مطرح کردن موضوع ساخت مسجدی برای مسلمانان در نیویورک آغاز کرد، هم‌اکنون تلاش جدیدی را آغاز کرده است تا این‌بار با استفاده از تبلیغات رسانه‌ای به تحریک افکار عمومی بپردازد.
به دنبال این اقدام مقامات آمریکا، برخی از مقامات اروپایی و دیگر کشورهای غربی نیز به این تلاش ملحق شده و با واشنگتن در این زمینه هم صدا شدند.
امام "فیصل عبدالرئوف " که مسئول اجرای پروژه مرکز اسلامی نیویورک است در گفت‌وگو با شبکه خبری "سی‌ان‌ان " هرگونه توافق با این کشیش افراطی را رد کرد و گفت: من خوشحالم که کشیش جونز تصمیم گرفته است که هیچ قرآنی را نسوزاند. ما قصد نداریم با دین‌ خود و یا هر دین دیگر بازی کنیم. همچنین ما قصد نداریم هیچ معامله و دادوستدی را نیز انجام دهیم.
مقامات آمریکا و غرب همواره تلاش کرده‌اند تا برای رسیدن به مقاصد خود در گوشه ای از دنیا مسئله‌ای را مطرح کنند و با استفاده از رسانه‌های جمعی آن را بزرگ جلوه دهند تا افکار عمومی را با خود همراه کنند و به دنبال آن قوانینی را تصویب کنند و به گوشه کنار دنیا لشکرکشی کنند و یا با حمایت از گروه های مختلف موجبات دستیابی به خواسته‌های خود را فراهم کنند.
اظهارات اخیر مقامات عالیرتبه آمریکا و دیگر کشورهای غربی و همچنین نمایندگان سازمان‌های غربی درباره آتش زدن صدها قرآن توسط یک کلیسای کوچک مسیحی در ایالت فلوریدا که در رسانه‌های جهان منعکس شد، بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد تا ضمن ایجاد جوی روانی علیه دین اسلام، افراد تندرو در جهان را به انجام این کار که به ظاهر وی آن را منع کرده بود، ترغیب کند.
طبیعی است که چنین اظهارنظرهایی خود به طور غیرمستقیم می‌تواند افراد دیگری را که از ماجرا آگاه نبودند، دعوت به اهانت به مقدسات اسلامی و مسلمانان کند.
[ شنبه 89/6/20 ] [ 8:46 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 48
بازدید دیروز: 254
کل بازدیدها: 1667266