علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
برتری هلند بر دانمارک و پیروزی ژاپن برابر کامرون و توقف ایتالیا؛
آخرین نتایج مرحله گروهی جام جهانی فوتبال
آلکاراز در دقیقه 39 با ضربه سر دروازه بوفون را گشود تا برخلاف انتظار،‌ ایتالیا نیمه اول را با شکست مواجه شود؛ اما شاگردان مارچلو لیپی در نیمه دوم برای تغییر نتیجه تلاش کردند و در دقیقه 63 ده روسی گل تساوی را به ثمر رساند و نتیجه یک بر یک تا پایان پابرجا ماند تا مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی، در گام نخست متوقف شود.
گروه F
ایتالیا 1 - پاراگوئه 1
دیدار تیم های ایتالیا و پاراگوئه از گروه ششم جام جهانی 2010 به تساوی یک بر یک انجامید.

این دیدار از ساعت 23 دوشنبه شب در ورزشگاه گرین پوینت آغاز شد و در پایان با تساوی یک بر یک خاتمه یافت.

آلکاراز در دقیقه 39 با ضربه سر دروازه بوفون را گشود تا برخلاف انتظار،‌ ایتالیا نیمه اول را با شکست مواجه شود؛ اما شاگردان مارچلو لیپی در نیمه دوم برای تغییر نتیجه تلاش کردند و در دقیقه 63 ده روسی گل تساوی را به ثمر رساند و نتیجه یک بر یک تا پایان پابرجا ماند تا مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی، در گام نخست متوقف شود.

لیپی در بین دو نیمه این دیدار بوفون را تعویض کرد. بنیتو آرچوندیا از مکزیک قضاوت این دیدار را برعهده داشت. وی به کاکرس از پاراگوئه و کامورانزی از ایتالیا اخطار داد.


گروه E
ژاپن 1 - کامرون 0

تیم ملی ژاپن
با غلبه بر کامرون در مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی، دومین شگفتی ساز آسیا پس از کره‏ای ها در این دوره رقابت‏ها لقب گرفت که امید اهالی قاره کهن را به درخشش متفاوت نمایندگانشان نسبت به ادوار پیشین، بیش از پیش ساخت.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، دو تیم ژاپن و کامرون ساعت 18:30 دقیقه امروز به وقت تهران از گروه پنجم در ورزشگاه فری‌استیت شهر بلوم‌فونتان به میدان رفتند که در پایان 45 دقیقه نخست، تیم آبی‌پوش خاور دوری بعد از چند حمله پراکنده در دقیقه 39 توسط کیسکو هوندا به گل رسید. در این نیمه ژاپنی‌ها با استفاده از تاکتیک ذاتی حریف خویش را تحت تاثیر قرار داده و برتری را بدست آوردند.

در نیمه دوم سامورایی ها با دفاع بسته و انجام ضدحملات سریع مقابل نماینده آفریقا دست رقیب را بست و مقابل حملات این تیم مقاومت کرد. بهترین موقعیت تیم تحت رهبری پل‌له‌‌گوئن برای کسب تساوی در دقیقه 81 توسط استفان ام بوجود آمد که با شوتی مهلک تیر دروازه ژاپنی‌ها را به لرزه درآورد.

در پایان سامورایی‌های آبی با هوشیاری توانستند بر شیران رام‌نشدنی غلبه کرده تا پس از برد 2 بر صفر روز شنبه کره‌‌جنوبی مقابل یونان، دومین شگفتی آسیایی جام رقم خورد.


در این مسابقه که با قضاوت "الگاریو بنکوئه‌رنسا" پرتغالی در ورزشگاه فری استاته برگزار شد، "کیزوکه هوندا" در دقیقه 39 گل برتری تیم ژاپن را به ثمر رساند. نیکولاس انکولو از تیم کامرون و مارکوس تولیو از تیم ژاپن بازیکنان اخطاری دیداری بودند که حدود 40 هزار تماشاگر با حضور در ورزشگاه فری استاته آن را از نزدیک تماشا کردند.

هلند 2 - دانمارک 0
تیم ملی فوتبال هلند با پیروزی برابر دانمارک در مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی خود را به عنوان مدعی نخست صعود از گروه E معرفی کرد.

دو تیم هلند و دانمارک ساعت 16 به وقت تهران از گروه پنجم در ورزشگاه ساکرسیتی ژوهانسبورگ و در حضور 75 هزار تماشاگر برگزار شد، به میدان رفتند که هلندی‌ها مقابل وایکینگ‌ها‌ به پیروزی 2 بر صفر رسیدند.

در این جدال مردان تیم سرزمین لاله‌ها با استفاده از روش 1-2-3-4 و با بهر‌ه‌گیری از مردانی همچون فان‌پرسی، برونکهورست، فان در فارت، کوئیت و... از همان ابتدای بازی آهنگ دروازه حریف کردند که در نیمه اول به هدف خویش نرسیدند؛ ولی در آغاز نیمه دوم با گل به خودی پولسن در دقیقه 46 از حریف پیش افتادند. این گل که بر اثر اشتباه محرز مدافعین دانمارک زده شد، اولین گل به خودی به ثبت رسیده در چهار روز نخست بازی‌ها محسوب می‌شود.

تیم تحت فرماندهی فان‌مارویک با ادامه بازی رو به جلو در دقیقه 85 با گل دیرک کوئیت،‌ بازیکن لیورپولی خویش شمار گل‌های زده را به 2 افزایش و در نهایت 2 بر صفر به کار خود پایان دادند.

در این مسابقه که با قضاوت "استفان لانوی" فرانسوی در ورزشگاه ساکرسیتیسیمون پولسن(47 - گل به خودی) و دیرک کویت(85) برای تیم هلند گل زدند. "دی یانگ" و "روبین وان پرسی" از تیم هلند و "سیمون کیائر" از تیم دانمارک بازیکنان اخطاری این دیدار بودند.


گروه D

آلمان 4 - استرالیا 0
تیم ملی فوتبال آلمان در نخستین دیدار خود در جام جهانی 2010 با 4 گل استرالیا را در هم کوبید.
این دیدار از ساعت 23 یکشنبه شب در ورزشگاه دوربان آغاز شد و شاگردان یواخیم لو در دیداری یک طرفه و برتر با 4 گل حریف خود را شکست دادند.

لوکاس پودولسکی در دقیقه 8 با شوتی از داخل هجده قدم گل نخست آلمان را به ثمر رساند و میروسلاو کلوزه در دقیقه 27 با ضربه سر دومین گل ژرمن ها را وارد دروازه مارک شوارتز کرد تا نیمه نخست با برتری 2 بر صفر آلمان خاتمه یابد.

در نیمه دوم سفیدپوشان باز هم توپ و میدان را در اختیار گرفتند و 2 بار دیگر نیز به گل رسیدند ضمن اینکه 10نفره استرالیا در این نیمه نیز به ژرمن ها کمک کرد.



مولر در دقیقه 68 با شوتی از پشت محوطه هجده قدم اختلاف را به عدد 3 رساند و کاکائو مهاجم سیه چرده آلمان در دقیقه 70 و فقط یک دقیقه پس از ورود خود به زمین مسابقه چهارمین گل ژرمن ها را به ثمر رساند تا شاگردان یواخیم لو قاطعانه ترین پیروزی در پایان روز سوم مسابقات جام جهانی را کسب کنند.

مارکو رودریگوئز از مکزیک قضاوت این دیدار را برعهده داشت. وی به اوزیل و کاکائو از آلمان و مور، نیل و والری از استرالیا اخطار داد. ضمن اینکه تیم کاهیل در دقیقه 56 با کارت قرمز مستقیم داور از بازی اخراج شد.

صربستان 0 - غنا 1
دو تیم ملی فوتبال صربستان و غنا از ساعت 18:30 در ورزشگاه لفتوس ورسفیلد پریتوریا برابر یکدیگر صف‌آرایی کردند که در نهایت غنا با یک گل برابر حریف اروپایی اش به برتری رسید و نخستین تیم پیروز قاره آفریقا لقب گرفت.

در این دیدار که صربستان با سیستم 4-4-2 و غنا با آرایش 4-2-3-1 وارد در ورزشگاه لوفتوس فرزفلد شهر پرتوریا به میدان رفتند، دو تیم به بازی قدرتی روی آوردند و صربستان با اتکا به برتری نفری خود به خصوص در میانه میدان فشار بیشتری روی دروازه حریف وارد می‌کرد.



در نیمه دوم غنا با انگیزه‌تر دیده می‌شد و صربستان که منطق بیشتری را در بازی خود تزریق کرده بود، موقعیت‌های گلزنی روی ضدحملات بی رمق دوتیم یکی پس از دیگری از دست می‌رفت. در دقیقه 74 ورق برگشت و لوکویچ پس از کشیدن پیراهن آساموا جیان با دریافت کارت قرمز از میدان اخراج شد تا غنا بیش از پیش برای پیروزی امیدوار باشد.

غنا با وجود تداوم فشار صربستان در حملات منظم این تیم کم‌کم به سمت دروازه حریف پیش رفت تا بالاخره روی اشتباه مدافع این تیم و خطای دست بی مورد کازمانوویچ به یک ضربه پنالتی رسید. آساموا جیان این پنالتی را در دقیقه 84 به گل تبدیل کرد و غنا به خوشبختی رسید.

آساموا جیان مهاجم توانمند غنا و زننده گل برتری این تیم آفریقایی به عنوان بهترین بازیکن دیدار با صربستان لقب گرفت و جایزه ویژه خود را به صورت نقدی از کمپانی هیوندا دریافت کرد. او متولد 1985 بوده و در باشگاه رن فرانسه درخشش قابل توجهی داشته است.

در این دیدار لوکوویچ در دقیقه 54، زیگیچ در دقیقه 19 از صربستان و وورسا در دقیقه 26 و تاگوئه در دقیقه 89 از غنا
از سوی داور کارت زرد دریافت کردند. غنا با این پیروزی نخستین تیم آفریقایی است که در جام جهانی 2010 به پیروزی می‌رسد.


گروه c

انگلیس 1 - آمریکا 1
دیدار تیم های انگلیس و آمریکا با تساوی یک بر یک خاتمه یافت تا در دیداری که شاگردان کاپلو بیش از رقیبی
آمریکایی توپ و میدان را در اختیار داشتند و انتظار می‏رفت در نیمه دوم سر حریف را ببرند، توقف مدعی حضور در فینال جام نوزدهم تا حدودی ناامیده کننده باشد.

در این دیدار که از ساعت 23 شنبه شب در ورزشگاه 42 هزار نفری رویال بافوکنگ و در حضور بیش از 30 هزار تماشاگر آغاز شد و در پایان به تساوی یک بر یک انجامید. استیوون جرارد کاپیتان انگلیس در دقیقه 4 گل نخست بازی را وارد دروازه تیم هاواراد کرد و دمپسی در دقیقه 40 روی اشتباه دروازه بان انگلیس گل تساوی آمریکا را به ثمر رساند.

شاگردان کاپلو که تیم برتر میدان بودند در نیمه دوم نیز هجومی بازی کردند؛ اما موفق به باز کردن دروازه آمریکا و کسب هر سه امتیاز نشدند، ضمن اینکه آمریکا یک بار نیز در نیمه دوم روی یک ضدحمله تیر دروازه انگلیس را به لرزه در‌آورد.

کارلس سیمون از برزیل قضاوت این دیدار را برعهده داشت و به میلنر، کاراگر و جرارد از انگلیس و چراندولو، دمیریت و فیندلی از آمریکا اخطار داد.


اسلوونی 1 - الجزایر 0



تیم ملی فوتبال اسلوونی با نتیجه یک بر یک برابر الجزایر به پیروزی رسید و با کسب اولین سه امتیاز در صدر گروه سوم جام جهانی نوزدهم قرار گرفت.

تیم‏های ملی فوتبال الجزایر و اسلوونی از گروه سوم ب
در ورزشگاه پیتر موکابا از منطقه پولوکوان برابر یکدیگر و از ساعت 16:00 صف‌آرایی کردند.  هر دو تیم با سیستم 4-4-2 وارد میدان شدند و می‌شود گفت که حداقل تا دقیقه 30 نیمه اول بازی به صورت متعادل پیگیری می‌شد. پس از آن اسلوونی تا حدودی کنترل میانه میدان را در اختیار گرفت و چند موقعیت گلزنی را نیز از دست داد.

در نیمه دوم، اسلوونی بازی را به خوبی کنترل کرد و موفق شد با ارائه یک بازی منطقی بازی را با نتیجه یک بر صفر به سود خود به پایان برساند. گل دقیقه 79 کورن روی کار تیمی بسیار منطقی اسلوونی شکل گرفت و البته اشتباه دروازه‌بان در جاگیری نیز در این گل بی تاثیر نبود.

این پیروزی اسلوونی را به مدد تساوی یک بر یک انگلیس و آمریکا به صدر جدول هدایت کرد. بازیکنان الجزایر هر چه زدند بر در بسته خورد و نکته مهم این بود که اسلوونی هرگز به سمت فوتبال تدافعی نرفت و تماشاگرانش از معدود حملات زیبا و با برنامه این تیم راضی بودند.

در نیمه نخست،
کوماچ در دقیقه 91 و رادوساولویچ از اسلوونی در دقیقه 35 کارت زرد دریافت کردند. اخراج قزال در دقیقه 73 نیز در عقب نشینی تاکتیکی الجزایر بی تاثیر نبود و البته از این تیم یبدا نیز در دقیقه پایانی کارت زرد گرفت.


گروه B
آرژانتین 1 - نیجریه 0
تیم ملی فوتبال آرژانتین در نخستین بازی خود در جام جهانی 2010 برابر نیجریه با یک گل پیش افتاد و برتری را از آن خود کرد؛ دیداری که در صورت عدم حضور یک سنگربان کاربلد در دروازه نیجریه می‏توانست به مراتب پرگل تر دنبال شود و به این ترتیب نیجریه در برداشت دیگری از دیدار تکراری‌اش برابر آرژانتین، نتوانست مانع از تکرار تاریخ و شکست برابر این تیم اهل آمریکایی شود.

دو تیم آرژانتین و نیجریه از ساعت 18:30 به وقت تهران نخستین نبرد خود را در ورزشگاه الیس‌پارک ژوهانسورگ آغاز کردند. آرژانتین با سیستم 3-4-3 مقابل حریف سبزپوش که 3-3-4 بازی می‌کرد، در نیمه اول به برتری رسید و آن را تا پایان زمان بازی حفظ کرد.



در این بازی که آرژانتینی‌ها با بازی هجومی، کار خود را شروع کردند، مزد تلاش خود را در دقیقه 6 با گل گابریل هاینزه گرفتند. این بازیکن روی یک ضربه کرنر با سر به زیبایی دروازه حریف را گشود و سه امتیاز به حساب یارانش واریز کرد.

آرژانتین پس از آن نیز توسط لیونل مسی، گونسالس ایگواین و ته‌وز موقعیت‌های مسلم گلزنی داشت. مردان دیگو‌ مارادونا تا پایان این بازی موقعیت‌های فراوانی را از دست دادند. هرچند که تیم تحت رهبری لارس لاگربک در 45 دقیقه دوم تلاش زیادی برای جبران گل خورده کرد که موفق نشد.

در پایان این دیدار آنیاما در حالی که تیمش برابر آرژانتین شکست خورد بعنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. این بازیکن در طول بازی بارها و بارها موقعیت‌های لیون مسی، ورون و هیگواین را مهار کرد و مانع از فروپاشی دروازه تیمش شد.

در این دیدار که به قضاوت ولفگانگ اشتارک آلمانی انجام گرفت‌، گوتیرس از آرژانتین و هارونا از نیجریه کارت زرد گرفتند. با این نتیجه آرژانتین پس از کره‌جنوبی با سه امتیاز در رده دوم گروه دوم جای گرفت و نیجریه و یونان بدون امتیاز در رده های سوم و چهارم قرار گرفتند.

کره جنوبی 2 - یونان 0
دو تیم فوتبال کره جنوبی و یونان ساعت 16 به وقت تهران در ورزشگاه نلسون ماندلای شهر پورت الیزابت برابر یکدیگر صف آرایی کردند که در نهایت کره جنوبی با نتیجه دو بر صفر برابر قهرمان یورو 2004 به برتری رسید و صاحب نخستین سه امتیاز این رقابت‏ها شد.



در این دیدار که دو تیم با سیستم مشابه 4-2-3-1 به میدان رفتند، کره جنوبی در چند حمله مداوم سرانجام به هدف رسید و در دقیقه 7 توسط یانگ سو لی مدافع شماره 14 تیم به گل رسید. بازیکنان کره جنوبی نیمه دوم را نیز بسیار منسجم و با برنامه نشان دادند و فرصت‏های گلزنی متعددی را خلق کردند که تنها یکی دیگر از آنها به ثمر نشست.

این تیم آسیایی در دقیقه 52 بازی روی هنرنمایی پارک جی سونگ به گل دوم رسید تا یونان پیر بیش از پیش برابر معدود هواداران ناامید خود شرمنده باشد. یونان خیلی تلاش کرد ناکامی پیش آمده را جبران کند اما این تلاش نیز به دست و پا زدن دولت این کشور برای حل بحران اقتصادی شبیه بود.

در پایان بازی کره جنوبی به پیروزی 2 بر صفر دست پیدا کرد و گام اول برای عرض اندام در جام جهانی را بسیار خوب و مقتدارنه برداشت. توروسیدیس از یونان در دقیقه 56 کارت زرد دریافت کرد.


پارک جی سونگ هافبک شماره 7 تیم ملی کره جنوبی و بازیکن تأثیرگذار منچستر یونایتد انگلیس به عنوان بهترین بازیکن میدان لقب گرفت. پارک جی سونگ کاپیتان کره جنوبی متولد 25 فوریه 1981 با 178 سانتی‌متر قد و 12 گل زده در لباس ملی جایزه ویژه خود را از نماینده فیفا دریافت کرد.


گروه A

آفریقای جنوی 1 - مکزیک 1
دیدار افتتاحیه جام‌جهانی 2010 با تساوی یک بر یک تیم‌های آفریقای‌جنوبی و مکزیک خاتمه یافت.

جام جهانی فوتبال 2010 در حالی با دیدار تیم های فوتبال آفریقای جنوبی و مکزیک از ساعت 18:30 در حضور حدود 70 هزار نفر در ورزشگاه ساکر سیتی شهر ژوهانسبورگ آغاز شد که میلیاردها نفر در سراسر جهان در انتظار نتیجه این دیدار بودند.

در نیمه اول با وجود برتری نسبی مکزیک، گلی از خط دروازه‌‌ها عبور نکرد. در دقیقه 43 سیاهپوشان مکزیکی روی یک ضربه کرنر صاحب گل شدند و دلا بازیکن پیش‌تاخته این تیم موفق به گشودن دروازه حریف شد که به دلیل آفساید بودن مورد پذیرش ایرماتوف داور ازبکستانی قرار نگرفت.

با آغاز نیمه دوم آفریقای‌جنوبی با حمایت تماشاگران بیشمار خود حمله را دستور کار خود قرار داد و در دقیقه 55 شابالالا، مهاجم تیم میزبان از غفلت خط دفاع حریف استفاده کرد و با فراری سریع و شوتی سهمگین دروازه تیم تحت رهبری خاویر آخیره را باز کرد و اولین گل جام را به نام خود ثبت کرد.

پس از این گل آفریقایی‌ها بر اثر اشتباهات پیاپی خط دفاع تیم میهمان صاحب دو موقعیت خوب دیگر نیز شدند که بهره‌ای نبردند. تیم مکزیک پس از گذشت این دقایق به بازی برگشت و توانست در دقیقه 79 توسط مارکز، بازیکن شاخص بارسلونایی خود روی ضربه کرنر گل تساوی را به ثمر برساند.



تیم میزبان در دقیقه پایانی بازی می توانست از این نتیجه فاصله گرفته و برنده جدال شود اما امفلا، مهاجم پیش‌‌تاخته آفریقا‌ی جنوبی با فراری سریع توپ را به تیر دروازه مکزیک زد تا نتیجه تساوی یک بر یک در گروه اول شکل گیرد. دراین بازی خوارس و تواردو از مکزیک و دیگاوچی از آفریقای‌جنوبی با کارت زرد روبرو شدند.

پس از پایان دیدار افتتاحیه جام جهانی 2010 که میان تیم‌های آفریقای جنوبی و مکزیک برگزار شد امپی شی شابالالا هافبک تیم میزبان از سوی مسئولان برگزاری مسابقات به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.

فرانسه 0 - اروگوئه 0
تیم های ملی فرانسه و اروگوئه از ساعت 23 جمعه شب دومین دیدار جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی را در شهر کیپ تاون و در ورزشگاه گرین پوینت برگزار کردند که این بازی با تساوی بدون گل خاتمه یافت.

دومنش سرمربی فرانسه که منتقدان زیاد دارد، برای کسب نتیجه و پیروزی در نیمه دوم این بازی مالودا و هانری را به زمین فرستاد اما بی نتیجه بود و دو تیم به کسب یک امتیاز بسنده کردند.

یوشیمی اورا از ژاپن قضاوت این دیدار را برعهده داشت. وی به پاتریس اورا، فرانک ریبری و تولالان از فرانسه و ویکتورینو، لودیرو و لوگانو از اروگوئه اخطار داد.

لودیرو در دقیقه 81 با دریافت دومین اخطار از بازی اخراج شد. ورزشگاه گرین پوینت برای این دیدار پر نشد و بیش از 20 هزار صندلی این ورزشگاه 66 هزار نفری خالی ماند.



این خبر در طول مرحله گروهی جام جهانی به روز می‏شود.

[ سه شنبه 89/3/25 ] [ 8:55 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 141
بازدید دیروز: 118
کل بازدیدها: 1661436