علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
حمیدرضا حاجی بابایی درحاشیه همایش موسسین مدارس غیردولتی گفت: سابقه، مهم‌ترین مولفه استخدام حق‌التدریسی‌ها خواهد بود و این تعداد معلم حق التدریس با طی مراحل استخدام فعالیت خود را از سال آینده با احکام رسمی آغاز خواهند کرد .
وزیر آموزش و پرورش گفت : مراحل استخدام 24 هزار معلم حق‌التدریس آموزش و پرورش از فروردین سال آینده آغاز می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر، حمیدرضا حاجی بابایی درحاشیه همایش موسسین مدارس غیردولتی گفت: سابقه، مهم‌ترین مولفه استخدام حق‌التدریسی‌ها خواهد بود و این تعداد معلم حق التدریس با طی مراحل استخدام فعالیت خود را از سال آینده با احکام رسمی آغاز خواهند کرد .

وی افزود : بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، آموزش و پرورش طی پنج سال آینده باید 60 هزار معلم حق‌التدریسی را به تدریج استخدام کند و بر اساس نیازسنجی‌های ، 26 هزار نفر از این تعداد در سال آینده استخدام خواهند شد.

وی خاطر نشان کرد : آگهی استخدام 40 هزار نیروی متخصص در آموزش و پرورش که پیش از این اعلام شد نیز از فروردین سال آینده چاپ خواهد شد.

حاجی بابایی تصریح کرد : از داوطلبان استخدام در آموزش و پرورش ابتدا آزمون علمی گرفته می شود و سه برابر نیاز پذیرفته خواهند شد و بعد از برگزاری آزمون تخصصی تعداد مورد نیاز را جذب خواهیم کرد .

وی به پاداش پایان خدمت بازنشستگان پیش از موعد اشاره کرد و یادآور شد: تنها بدهی وزارتخانه هم اکنون پاداش پایان خدمت بازنشستگان پیش از موعد است که 53 هزار نفر هستند و با احتساب بازنشستگان عادی به 70 هزار نفر می‌رسند.
 

[ سه شنبه 88/12/18 ] [ 8:45 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 288
بازدید دیروز: 392
کل بازدیدها: 1664645