سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
آتلانتیک در هفتمین روز جنگ میان فلسطین و اسرائیل تصاویری از شلیک موشک های نیروهای مقاومت از شمال غزه به سوی سرزمین های اشغالی منتشر نموده است.

[ چهارشنبه 91/9/1 ] [ 11:33 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


ناصرالدین شاه چهارمین شاه قاجار بود که پس از درگذشت محمد شاه به سلطنت رسید.دوران حکومت ناصری، با توجه به مدت طولانی و شرایط سیاسی کشور درآن زمان یکی ازمهمترین دوره های تاریخی ایران به شمار می رود.

ناصرالدین شاه در 12 اردیبهشت 1275 هجری شمسی در آستانه پنجاهمین سال سلطنت خود هنگامی که به زیارت حرم حضرت عبدالعظیم رفته بود، بدست میرزا رضای کرمانی هدف گلوله قرار گرفت و جان سپرد. پس از مضروب شدن، پیکر ناصرالدین شاه را بر یک صندلی نشاندند و دستمالی بر زخم او گذاشتند.به گزارش تابناک این صندلی و دستمال که بقایای خون خشک شده شاه قاجار پس از یکصدوشانزده سال بر آنها دیده می شود، هم اکنون در کاخ موزه گلستان نگهداری می شوند.در سال 1384 سازمان میراث فرهنگی با همکاری انیستیتو پاستور اقدام به استخراج DNA ناصرالدین شاه از روی دستمال آغشته به خون وی کرد.با وجود موفقیت انیستیتو پاستور در استخراج DNA، هنوز اطلاعات بدست آمده از تجزیه و تحلیل DNA منتشرنشده است. گفتنی است آزمایش DNA اطلاعات بسیاری درباره ویژگی‌های جسمی و ژنتیک از گروه خون، قد، رنگ چشم و بیماری‌ها گرفته تا روحیات و ویژگی‌های خلقی افراد را مشخص می‌کند.در گفتگو با مسئولان موزه در خصوص انتشار گزارش آزمایش دی ان ای مذکور، متأسفانه پاسخ دقیقی ارائه نگردید و همچنان نتیجه آزمایش فوق که در نوع خود بسیار قابل توجه است در هاله ای از ابهام فرو رفته است.

 






[ چهارشنبه 91/9/1 ] [ 11:32 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

3، 5 یا 10 دقیقه این پا آن پا کردن در ایستگاه برای رسیدن اتوبوس بعدی استرس زیادی به آدم وارد می‌کند مخصوصاً اگر برای رسیدن به مقصد تأخیر داشته باشد.

به گزارش فارس، اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که در رفت آمد هار روزانه خود از وسایل نقلیه عمومی مثل مترو اتوبوس استفاده می‌کنید، حتماً استرس حاصل از انتظار رسیدن سرویس بعدی را حس کرده‌اید.

یک هنرمند ایتالیایی که ظاهراً همیشه درگیر استرس انتظار اتوبوس بوده دست به ابتکار جالبی زده است. او با قرار دادن کیسه های حبابی در ایستگاه‌های اتوبوس شهر میلان مسافران منتظر را به ترکاندن این حباب‌ها برای خالی کردن استرس تشویق می‌کند.

نکته جالب‌تر کار او این است که این کیسه‌ها را در اندازه های مختلف برش داده تا برای 3، 5 و 10 دقیقه انتظار حباب کافی داشته باشند.



[ چهارشنبه 91/9/1 ] [ 11:29 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

مدیرعامل باشگاه استقلال که از سوی مرکز تحقیقات و نوآوری مدیریت اروپا لقب شوالیه را دریافت کرده است، گفت که این نشان وقتی به فردی داده شود، دیگر کسی از آن کشور در این زمینه نمی‌تواند این لقب را دریافت کند.

علی‌فتح‌الله‌زاده که به تازگی از سفر به آلمان و بلژیک و با کسب لقب شوالیه به ایران برگشته است، درباره سفر خود، نشانی که دریافت کرد، صدرنشینی استقلال و سایر مسائل این تیم در گفت‌وگو با ایسنا صحبت کرد.

* ابتدا از حضورتان در آلمان صحبت کنید.

در آلمان چند بازدید داشتم و حدود دو ساعت به طور کامل یک جلسه تمرینی بایرن مونیخ را از نزدیک مشاهده کردم و قرار شد که هنکه مذاکرات خود را با ما ادامه دهد. یکی از بازی‌های مونشن گلادباخ را در ورزشگاه دیدم و با دوستان‌مان در این باشگاه و سه باشگاه دیگر صحبت‌های خوبی برای همکاری‌های چند جانبه در آینده نزدیک انجام دادیم. در آینده‌ای نزدیک هیاتی از باشگاه ما برای پیگیری مذاکرات و همکاری با باشگاه‌های آلمانی به این کشور سفر خواهد کرد.

* آیا برای ترانسفر علی حمودی هم با باشگاه‌های آلمانی صحبت کردید؟

دوستان ما در حال انجام مذاکراتی هستند که باید نهایی شود.

* درباره نشان شوالیه که به شما داده شد صحبت کنید.

مرکز مدیریت اینوا در بروکسل هر سال از هر کشور چند نفر را نامزد دریافت این نشان می‌کند که البته تنها افراد ورزشی نیستند، در زمینه‌های مختلف هم این نشان داده می‌شود، تاکنون دو نخست وزیر، چندین وزیر و دانشمند، این نشان را گرفته‌اند. حالا هم که این نشان به من داده شده است، موضوعی نیست که سال به سال تغییر کند. این عنوان تا آخر عمر و تا زمانی که در قید حیات باشم باقی خواهد ماند و فکر می‌کنم اگر کسی بخواهد به این نشان دست پیدا کند باید من را بکشد!

* استقلال با پیروزی برابر سپاهان توانست با یک بازی کمتر از رقبایش، صدر جدول را از آن خود کند.

باید از معاونان و همکارانم در باشگاه و بخصوص قلعه‌نویی و بازیکنان باغیرت تشکر کنم که با این مشکلات توانستند به موفقیت برسند. ما مقابل سپاهان رکوردزنی کردیم و پس از 11 سال توانستیم این تیم را در زمینش شکست دهیم. هرچند که به علت محرومیت و مصدومیت بعضی از بازیکنان‌مان را هم در اختیار نداشتیم. به عنوان نماینده باشگاه از قلعه‌نویی تشکر می‌کنم که با یک بازی خوب توانست سه امتیاز شیرین را بگیرد و جایگاه‌مان را در صدر جدول تثبیت کند. ما یک بازی کمتر داریم و باید تلاش‌مان را بیشتر کنیم. حالا به صدر جدول رسیده‌ایم و وظیفه‌مان سنگین‌تر شده است چرا که باید تلاش کنیم تا جایگاه خودمان را تا آخر فصل حفظ کنیم.

* امیر قلعه‌نویی در نشست خبری خود در پایان دیدار برابر سپاهان به حضور فرهاد مجیدی در استقلال چراغ‌ سبز نشان داد.

قلعه‌نویی همیشه روحیه بزرگوارانه‌ای داشته است و هر وقت که درباره مجیدی صحبت می‌کردم، می‌گفتم که با قلعه‌نویی هماهنگ هستیم. خوشحالم که قلعه‌نویی دیشب این حرف‌ را زده است. یکی از دلایلی که هواداران استقلال همیشه به من احترام می‌گذارند این است که با آن‌ها روراست بودم و حقایق را به آن‌ها می‌گویم. قلعه‌نویی گفته است که در استقلال به روی فرهاد مجیدی باز است و هر وقت بتوانیم از او استفاده می‌کنیم. برای من، قلعه‌نویی و سایر دوستان بزرگی استقلال مهم است.

* پس با این وجود در نیم فصل فرهاد مجیدی به عنوان مربی یا بازیکن در استقلال حضور خواهد یافت؟

باید جلوتر برویم و ببینیم شرایط مجیدی چگونه است. ما مشکلی نداریم اما شاید او درگیر دوره‌های مربی‌گری که می‌گذراند، باشد.

* به نیم فصل لیگ نزدیک می‌شویم و تیم‌ها کم‌کم به فکر تغییرات در ترکیب‌هایشان هستند. آیا شما بازیکنانی را مد نظر گرفته‌اید؟

هفته آینده با قلعه‌نویی جلسه‌ای برگزار خواهیم کرد. کارها را بررسی می‌کنیم و گزارش می‌گیریم و سپس طبق نقاط ضعف و قوتی که داریم برای جذب بازیکن در نیم فصل تصمیم می‌گیریم.

* محمد رویانیان در مصاحبه‌ای گفته بود با شما بر سر انتقال ساموئل توافق‌نامه امضا کرده است و به نوعی استقلال به تعهدش درباره انتقال این بازیکن عمل نکرده است. آیا این گونه بوده است؟

ما توافق کردیم اما پس از آن رویانیان به سراغ جذب بازیکنان اروپایی رفت که البته حق‌شان است. ما هر وعده‌ای که بدهیم عمل می‌کنیم ولی رویانیان و دوستانش تصمیم گرفتند که بازیکنان اروپایی مانند آپیا و کارنی را بیاورند، حالا هم مشکلی وجود ندارد و ما با هم رفاقت نزدیکی داریم و هر کمکی که از دست‌مان برآید انجام می‌دهیم چرا که استقلال و پرسپولیس قوی، تیم ملی قوی را به همراه دارد.

* تیم ملی ایران هم برابر ازبکستان در ورزشگاه آزادی شکست خورد و باز هم کار صعود به اما و اگر کشیده شد. به نظر شما در شرایط فعلی چه کار باید کرد؟

در حال حاضر شرایط بسیار حساسی داریم و نه می‌توان کاری انجام داد و نه حرفی زد و غیر از حمایت نمی‌شود کاری کرد. اگر تیم ملی ما نتیجه نگیرد، همه لطمه می‌خورند. ما بازیکنان بزرگی داریم که در خلاقیت‌های فردی سرآمد فوتبالیست‌های جهان هستند. البته منظورم این نیست که از مسی بهترند ولی بازیکنان خیلی خوبی داریم. فکر می‌کنم در حال حاضر اصلی‌ترین نقطه‌ای که باید پوشش دهیم مسائل روحی روانی است و برای این کار باید در تیم ملی از روانشناسان مجرب ایرانی استفاده شود تا روحیه از دست رفته بازیکنان برگردد. آن‌ها بازیکنان بزرگی هستند که 70 میلیون هوادار پشت سرشان است و قطعا با این وضع نتیجه می‌گیرند.

* آیا فکر می‌کنید با شرایط فعلی به جام جهانی صعود می‌کنیم؟

با روحیه‌ای که در بازیکنان وجود دارد اگر بخواهند می‌توانند فعل خواستن را صرف کنند. اما به شرط‌ها و شروط‌ها که یکی از شرط‌ها هم توجه به همین مسائل روحی و روانی تیم است.


[ دوشنبه 91/8/29 ] [ 2:22 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
ماسال ـ خبرگزاری مهر: ماسال شهری است در استان گیلان که در میان جنگل‌های سر به فلک کشیده در کنار کوه‌های تالش واقع شده‌است، مناظر روستایی این منطقه در کنار طبیعت زیبایش در فصل پاییز مناظر سحرانگیزی را به نمایش می‌گذارد.

[ دوشنبه 91/8/29 ] [ 2:20 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

آژانس بین‌المللی انرژی در آخرین گزارش خود که مربوط به پیش بینی وضعیت بازار جهانی نفت است، دست به پیش بینی‌هایی زده است که باید گفت بر اساس چند فاکتور این پیش بینی‌ها چندان صحیح نیست. در میان ادعاهایی که این گزارش مطرح کرده البته یک ادعا بسیار جالب تو.جه است و آن اینکه ایالات متحده آمریکا تا سال 2020 به بزرگ‌ترین تولید کننده نفت در جهان تبدیل خواهد شد و تا سال 2030 نیز به عنوان یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان نفت جهان به شمار خواهد رفت.

به گزارش تابناک، آخرین گزارش آژانس بین‌المللی انرژی برای سال 2012 چندی پیش منتشر شد که در میان پیش بینی‌های مختلف آن از وضعیت بازار نفت طی سال‌های آینده، این ادعا نیز مطرح شده بود که آمریکا تا سال 2020 به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده نفت در جهان شناخته خواهد شد.

این ادعا بر اساس سناریو "سیاست‌های جدید" آمریکا در بخش انرژی مطرح شده است و شکل زیر در واقع بر اساس اطلاعاتی است که آژانس ارائه کرده است:

این شکل نشان می‌دهد که آنچه آژانس پیش بینی کرده در بخش تولید نفت گاز طبیعی است و نه صادرات نفت. آنچه فراموش کرده آن است که تبدیل شدن آمریکا به یکی از صادرکنندگان نفت بستگی بسیار زیادی به تقاضای بازار جهانی دارد، زیرا طبق آمار خود آژانس در گزارش، طی سال‌های آینده تقاضای جهانی نفت به شدت کاهش خواهد یافت. در واقع پیش بینی بهای نفت این ادعا را رد می‌کند و تقریباً باقی پیش بینی‌های مطرح شده در گزارش نیز به همین ترتیب:

یکی از دلایلی تخمین گزارش آژانس را غیر منطقی می‌کند این است که بهای نفت نسبت به پیش بینی میزان تولید نفت به شکل غیر واقع‌بینانه ای پایین ارزیابی شده. این اتفاق از آن روی رخ داده است که گویا آژانس مشکل کاهش تولید را نادیده گرفته است. از آنجا که روز به روز دسترسی به نفت و میادین نفتی که با هزینه های پایین‌تر قابل استخراج هستند کاهش میابد، هزینه های تولید نفت افزایش یافته که خود منجر به کاهش تولید می‌گردد.

در واقع شواهدی وجود دارد که هم اکنون نفت در دسترس آمریکا برای استخراج به محدودیت‌های تولیدی خود نزدیک شده است، و تولید آن با این بهای فعلی صرفه اقتصادی ندارد. تنها راه مقرون به صرفه بودن استخراج نفت از میادین خارج از دسترس نیز بالا رفتن بهای نفت است، بهایی بیش از آنچه آژانس در گزارش خود پیش بینی کرده.

از سویی بهای بالای نفت، به دلیل تبعات منفی که بر اقتصاد جهانی دارد مشکل زا است. آژانس نیز در گزارش خود به این موضوع اشاره کرده است که بهای بالای فعلی نفت ترمزی برای اقتصاد جهانی است. بهایی بالاتر از بهای فعلی نیز خود به معنی افزایش هزینه های سرمایه گذاری برای استخراج نفت است که خود پیش بینی آژانس از تبدیل شدن آمریکا به بزرگ‌ترین تولید کننده در سال 2020 را زیر سؤال می‌برد.

چنانچه بهای بالای نفت منجر به رکود اقتصاد کشورهای واردکننده باشد، خود به خود این امر بهای نفت را کاهش می‌دهد و در نتیجه این امر انگیزه برای سرمایه گذاری در زیرساخت‌های جدید تولید نفت را پایین می‌آورد. در واقع آمریکا به "قله نفت" می‌رسد –جایی که از آن به بعد تولید نفت به سراشیبی خواهد رفت- و این امر به دلیل یک معضل اقتصادی خواهد بود: چنانچه بهای نفت استخراجی آمریکا به دلیل هزینه های بالای تولید افزایش داشته باشد، ناخودآگاه یا تولید باید متوقف شود یا اینکه برای رقابت با سایر تولید کنندگان بهای نفت تولیدی کاهش یابد. نتیجه تقریباً مشخص است. (این آینده تمام تولیدکنندگان نفت از جمله عربستان و ایران است البته با تفاوت‌های زمانی).

شکل زیر به سادگی خلاصه مطالب بالا را بیان می‌کند:

با توجه به شکل در واقع، تولید کنندگان بیش از همه ابتدا به سراغ تولید و استخراج از میادینی می‌روند که هزینه تولید کمتری در پی دارد و در واقع نفت تولیدی از آن به لحاظ خواص فیزیکی و شیمیایی کیفیت بالاتری دارد. به مرور و با حرکت به سمت قاعده مثلث هم کیفیت نفت تولیدی کاهش پیدا می‌کند و هم هزینه های تولید افزایش میابد. تا جایی که بهای نفت تولیدی باید به حدی بالا رود که اساساً مصرف کننده قادر به پرداخت آن نبوده و تولید مقرون به صرفه نیست.

با توجه به این امر، پیش بینی آژانس از تبدیل شدن آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده نفت در جهان تا سال 2020 و بزرگ‌ترین صادرکننده تا سال 2030 حتی با استفاده از اعداد و ارقامی که در خود گزارش آمده است چندان واقع‌گرایانه نیست. از سویی نباید نقش انرژی‌های جایگزین نفت همچون انرژی هسته ای و انرژی‌های تجدید پذیر، و علاقه کشورهای توسعه یافته به این‌گونه از انرژی‌ها را فراموش کرد.


[ دوشنبه 91/8/29 ] [ 11:39 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


جسد امیرعلی حاتمی، قهرمان بوکس رده جوانان کشور دو شب پیش در باغی به صورت حلق‌آویز کشف شد.
 
خسروپور رئیس هیئت بوکس شهرستان نظرآباد در گفت‌وگو با فارس گفت: امیر علی 16 ساله از قهرمانان کشور بوده و طی 2 سال گذشته در مسابقات رسمی باختی نداشته است.
وی ادامه داد: امیر علی صبح روز قبل از حادثه در تمرین حاضر شد و شرایط روحی و جسمانی مساعدی هم داشت.
وی گفت: قرار بود عصر همان روز نیز در جلسه تمرین حضور یابد اما غیبت غیر منتظره او ما را نگران کرد و بعد از ساعاتی متوجه شدیم خود را در باغی کنار منزلشان در روستای ابراهیم بیگی حلق آویز کرده است.

تحقیقات هنوز ادامه دارد و مشخص نیست امیر علی خودکشی کرده یا به قتل رسیده است


[ دوشنبه 91/8/29 ] [ 11:38 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

با تصویب هیئت دولت «تسهیل همسر گزینی» در لیست مراکز مجاز مشاوره آیین نامه ساماندهی و اعتباربخشی مراکز مشاوره قرار گرفت.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، اعضای هیئت وزیران در جلسه مورخ 23/7/1391 بنا به پیشنهاد شماره 25338/100 مورخ 7/4/1391 معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور و به استناد ماده (43) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران ـ مصوب 1389ـ ، آیین‌نامه ساماندهی و اعتباربخشی مراکز مشاوره را به شرح زیر تصویب نمود:
آیین‌نامه ساماندهی و اعتبار بخشی مراکز مشاوره
ماده1ـ در این آیین‌نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می‌روند:
الف ـ قانون: قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران ـ مصوب1389ـ
ب ـ وزارت: وزارت ورزش و جوانان
پ ـ سازمان: سازمان بهزیستی کشور
ت ـ مراکز: مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده و نیز مراکز مشاوره اجتماعی که تحت نظارت دستگاههای اجرایی موضوع ماده (222) قانون در ساختار تشکیلاتی دستگاه اجرایی مربوط و یا براساس مجوز دستگاه اجرایی ذی‌ربط توسط اشخاص حقیقی و حقوقی فعالیت می‌کنند.
ث ـ خدمات: خدمات مشاوره‌ای ازدواج و تحکیم خانواده و خدمات مشاوره‌ای اجتماعی موضوع مواد (3) و (4) این آیین‌نامه اعم از حضوری و غیرحضوری.
ج ـ مجوز: پروانه‌ای که برای فعالیت‌های مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده توسط وزارت و برای فعالیت مراکز مشاوره اجتماعی توسط سازمان برای اشخاص حقیقی و حقوقی برای مدت سه سال صادر می‌شود.
ماده2ـ به منظور ساماندهی و اعتباربخشی مراکز متناسب با فرهنگ اسلامی ـ ایرانی، ارایه هر گونه خدمات مستلزم اخذ مجوز می‌باشد.
ماده3ـ خدمات مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده به شرح زیر تعیین می‌شود:
الف ـ آموزش و مشاوره حقوق و وظایف متقابل زن، مرد و فرزندان در خانواده
ب ـ آموزش و مشاوره ازدواج (پیش و پس از ازدواج)
پ ـ آموزش و مشاوره امور اعتقادی، فرهنگی، تربیتی و رفتاری خانواده
ت ـ آموزش و مشاوره در جهت ارتقای توانمندی جوانان در امور فردی و اجتماعی
ث ـ تسهیل همسر گزینی
ماده4ـ خدمات مراکز مشاوره اجتماعی به شرح زیر تعیین می‌شود:
الف ـ مشاوره خدمات توانبخشی
ب ـ مشاوره پیشگیری از اعتیاد
پ ـ مشاوره ژنتیک
ت ـ مشاوره خدمات روانشناسی و روانسنجی
ماده5 ـ متقاضیان تأسیس مراکز باید دارای شرایط زیر باشند:
الف ـ اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام (در مورد اقلیت‌های دینی ذکرشده در قانون اساسی، پایبندی به احکام دینی مربوط به خود آنان کفایت می‌کند.)
ب ـ تابعیت جمهوری اسلامی ایران
پ ـ داشتن حداقل 35 سال سن (صرفاً برای مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده)
ت ـ متأهل (صرفاً برای مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده)
ث ـ نداشتن سوء پیشینه کیفری
ج ـ دارا بودن سلامت روانی به تأیید روانپزشک معتمد
چ ـ التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
ح ـ انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی برای مردان
خ ـ دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد
د ـ دارا بودن تأییدیه وزارت کشور (صرفاً برای مراکزی که اقدام به مشاوره پس از ازدواج با رویکرد تحکیم خانواده ی‌نمایند)
ماده6 ـ دارنده مجوز موظف است نسبت به بکارگیری مسئول فنی دارای حداقل مدرک کارشناسی ارشد مشاوره یا روانشناسی (در کلیه گرایش‌ها) اقدام نماید.
تبصره1ـ چنانچه دارنده مجوز شرایط مذکور در این آیین‌نامه را داشته باشد می‌تواند مسئولیت فنی را برعهده بگیرد.
تبصره2ـ در استانهایی که فارغ‌التحصیلان دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته‌‌های مرتبط موضوع این آیین‌نامه به تعداد کافی وجود نداشته باشد دارندگان مدرک کارشناسی رشته‌های فوق‌الذکر با داشتن پنج سال سابقه کار در مشاغل روانشناسی و مشاوره می‌توانند به عنوان مسئول فنی معرفی شوند.
تبصره3ـ مسئول فنی در مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده باید متأهل باشد.
ماده7ـ دارنده مجوز موظف است بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت و سازمان، فضای مناسب و امکانات و نیروی انسانی متخصص را متناسب با خدمات موضوع مواد (3) و (4) تأمین نماید.
تبصره ـ دارنده مجوز موظف است از مشاوران و روانشناسان دارای گواهی صلاحیت تخصصی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استفاده نماید و سایر کارشناسان ملزم به اخذ صلاحیت حرفه‌ای از مراجع رسمی مرتبط می‌باشند.
ماده8 ـ دارنده مجوز مکلف است سه ماه قبل از پایان مدت اعتبار پروانه فعالیت نسبت به تمدید آن مطابق این آیین‌نامه اقدام نماید.
ماده9ـ در صورت عدم رعایت شرایط مندرج در این آیین‌نامه و نیز دستورالعمل‌های مصوب وزارت و سازمان و تخطی از آنها توسط مراکز به شرح زیر با آنان برخورد می‌شود:
1ـ اخطار کتبی با درج در پرونده
2ـ عدم تمدید اعتبار مجوز برای یک یا دو سال
3ـ تعلیق فعالیت به مدت سه سال
4ـ لغو دایم مجوز
تبصره ـ چنانچه به موجب نظارتهای دوره‌ای وزارت یا سازمان حسب‌مورد سلب هر یک از شرایط موضوع این ماده یا تخطی از آن محرز گردد مطابق این ماده اقدام خواهد شد.
ماده10ـ سازمان مجاز است طبق قوانین و مقررات مربوط در مقابل صدور و تمدید مجوز برای مراکز مشاوره اجتماعی وجوهی را دریافت نماید.
ماده11ـ مراکز فعال در ارایه خدمات مشاوره از زمان ابلاغ این آیین‌نامه مکلفند حداکثر ظرف شش ماه نسبت به تطبیق وضعیت خود با شرایط مندرج در این آیین‌نامه اقدام نمایند. پس از انقضای مهلت یادشده فعالیت مراکز مذکور مجاز نمی‌باشد.
ماده12ـ معیارهای ارایه خدمات مبتنی بر فرهنگ اسلامی ـ ایرانی و نحوه نظارت بر مراکز موضوع این آیین‌نامه طبق ضوابطی که حداکثر شش ماه پس از ابلاغ این آیین‌نامه توسط وزارت کشور با همکاری وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ورزش و جوانان و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور، مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران تهیه می‌شود تعیین خواهد شد.
معاون اول رئیس‎جمهور ـ محمدرضا رحیمی

[ دوشنبه 91/8/29 ] [ 11:37 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

اگر روزی محمود احمدی نژاد توانست که بسیاری از بزرگان جبهه اصولگرا را متقاعد کند که بهترین گزینه برای مقابله با اصلاح طلبان است، اینک بسیاری از آن چهره‌ها به دنبال فردی هستند که بتواند با خودوی مقابله کند.
به نوشته روزنامه ابتکار روند روبه رشد جدایی احمدی نژاد از اصولگرایان بدون تردید در انتخابات ریاست جمهوری 92 به اوج خود خواهد رسید. اگرچه رئیس جمهور در چند مورد گفته است که با پایان ریاست جمهوری اش قدرت را به دیگران می‌سپارد، اما سخنان دیگر وی و برخی از عملکردهای او و نزدیکانش در چند سال اخیر نشان می‌دهد که هیچ علاقه ای به خداحافظی از دنیای سیاست ندارد و برعکس تلاش‌هایی می‌شود تا سایه حضورش برسر تحولات آینده کشور حفظ شود.از این منظر است که باید در انتظار یک رویارویی جانانه میان وی و حامیان سابقش در اردوگاه اصولگرایی بود. او اکنون رئیس جمهور است و طبق قانون نمی‌تواند خود نامزد ریاست جمهوری شود، اما چگونه می‌خواهد که حضورش هرچند در پشت پرده تداوم داشته باشد؟«احمدی نژادی ها» چه تصمیمی خواهند گرفت؟ این چنین است که گمانه‌های فراوانی در خصوص نوع رفتار سیاسی او در این باب مطرح است.
اریا در گزارش در این باره می‌نویسد.دامنه احتمالات البته وسیع و متفاوت است اما در مهترین گمانه پردازی‌ها برخی استفاده از مدل پوتین - مدودف را به‌عنوان استراتژی اصلی احمدی‌نژاد و اطرافیانش مطرح می‌کنند؛احتمالی که البته خود احمدی‌نژاد هیچ وقت به صورت رسمی و جدی آن را رد نکرده و گاه با لبخند و گاه با کنایه از کنارش گذشته است. ماجرا اما آنچنان است که از سال‌های گذشته تاکنون بسیاری دنبال مدودف ایرانی می‌چرخند و چه گزینه ای ساده تر از اسفندیار رحیم مشایی. او که اگر چه خیلی وقت است در قاب تصاویر رسمی دوربین‌های خبرنگاران جای نمی‌گیرد اما آنچنان که روایت می‌کنند جای او همیشه در یمین و یسار احمدی نژاد در جلسات حفظ است.اوست که می‌گویند محمود احمدی نژاد بیشتر تفکراتش را در دولت دومش از او می‌گیرد و حتی می‌گویند او که نزدیکترین فرد به احمدی نژاد به شمار می‌آید از نگاه رئیس جمهور می‌تواند صاحبخانه بعدی ساختمان پاستور باشد تا راه نیمه تمام او به پایان رساند.
اخباری که جسته و گریخته در فضای غیر رسمی از هم نشینی‌های دکتر احمدی نژاد و دوستانش منتشر می‌شود نیز این چنین گمانه‌هایی را تایید میکند. این اخبار البته همواره مهر تکذیب دفتر رئیس جمهور را پای خود دارند.در همین راستا عبدالرضا داوری که از چهره‌های نزدیک به مشایی به شمار می‌رود معتقد است:«اگر شایعات مربوط به کاندیداتوری آقای مشایی را دنبال کنید اتفاقا خواهید دید مخالفان دولت این شایعات را مطرح می‌کنند در واقع بنده بر اساس اطلاعاتی که دارم هیچگونه تصمیمی در خصوص کاندیداتوری آقای مشایی از سوی دولت اتخاذ نشده است زیرا دولت درگیر حل مشکلات مردم است اما متاسفانه مخالفان دولت همواره مشغول حاشیه سازی برای دولت هستند و حتی کسانی که در دوران مربوط به خودشان مدل پوتین-مدودف را دنبال می‌کردند امروز اتهاماتی به دولت می‌زنند تا به نوعی مطرح کنند که دولت بر روی کاندیداتوری چهره‌های خاص کار می‌کند در حالی که اینگونه نیست و همانطور که اشاره کردم مهمترین دغدغه قوه مجریه رفع مشکلات مردم است.»
اما هر چه هست این مدوف اگر وجود داشته باشد از این دامنه خارج نخواهد بود:«اطرافیان، منسوبان و منصوبان آقای رئیس‌جمهور».حلقه‌ای که البته امروز بسیار محدودتر از سال‌های ابتدایی حضور احمدی نژاد در پاستور است. طیفی از همقطاران او حالا در کنارش نیستند، او نیز تلاشی نکرد تا به ‌ترمیم همبستگی‌های آسیب‌‌دیده میان خود و آنان بپردازد. 
به بیان دیگر از میان همه افرادی که می‌توان گمان برد شاید مدودف احتمالی باشند این اسفندیار رحیم مشایی است که هم از اطرافیان است هم چند سالی است منسوب شده است و هم البته از منصوبان آقای ریس جمهور است.
نمی توان از این نکته گذشت که او حالا مدتی است با اتهاماتی مواجه شده‌؛ اتهاماتی که البته سر به مهر باقی نمانده‌اند و برخی بارها و بارها در محافل سیاسی و رسانه ای محل بحث بوده اند.در این میان البته احمدی‌نژاد نیز تمام‌قد در برابر آنها ایستاده و همگی را کذب و بلامحل توصیف می‌کند؛ حمایت و دفاعی که نقشی بی‌بدیل در حفظ و ثبات او داشته است.اینگونه است که بسیاری معتقدند اگرچه اتهامات رحیم مشایی از تفکراتش تا مسایل اقتصادی هرگز در هیچ دادگاهی به هر دلیلی بررسی نشده اما می‌تواند برای شورای نگهبان کافی باشد تا او را با عدم تایید صلاحیت مواجه سازد.
در همین راستاست که حمید رضا ترقی به آریا می‌گوید:« از حالا نمی‌توانیم نسبت به رد یا تایید صلاحیت مشایی ازسوی شورای نگهبان نظر بدهیم زیرا بررسی صلاحیت‌ها بر عهده شورای نگهبان است اما بحث‌هایی که ا کنون در خصوص کاندیداتوری مشایی مطرح می‌شود به نظر می‌رسد بیشتر گمانه زنی‌هایی است که برای محک زدن جامعه صورت می‌گیرد از سوی دیگر این احتمال وجود دارد که طرفداران و یا حتی مخالفین دولت با مطرح کردن این موضوع حاشیه ای بخواهند مسائل اصلی دولت را به حاشیه برانند.»
وی درباره نسبت دادن جریان انحرافی به رحیم مشایی نیز می‌گوید:«این جریان یک بار از نظر فکری و عقیدتی از سوی دستگاه قضایی و اطلاعاتی کشور بررسی شده است که برخی از عوامل آن محکوم شده و به زندان افتادند اما دستگاه قضایی تا کنون موضوع دیگری در این خصوص مطرح نکرده است بنابراین این مساله می‌تواند گویای این موضوع باشد که یا هیچ مدرک قضایی علیه مشایی وجود نداشته که بخواهند ایشان را محکوم کنند و یا به دلیل پست و مسئولیت سیاسی مشایی دستگاه قضایی وارد این مقوله نشده است.البته شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها منابع مختلف دیگری را در نظر می‌گیرد و فقط به نداشتن پرونده یک فرد در دستگاه قضایی اکتفا نمی‌کند در واقعا اگرشورای نگهبان به این نتیجه برسد که انحرافی در فکر و اندیشه فردی وجود دارد صلاحیت فرد را تایید نمی‌کند. »حامیان احمدی نژاد البته در شاخه ای که به دولت نزدیک ترند معتقدند که این اتهامات به دلیل رای بالای مشایی در بدنه اجتماعی محمود احمدی نژاد است و اصولگرایان که حالا از منتقدان اصلی او به شمار می‌آیند به همین جهت با او مخالفند؛ چون او را خلف صالحی برای جایگزنی احمدی نژاد به شمار نمی‌آورند.
در همین رابطه نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی می‌گوید:«عکس العمل‌های مردم نسبت به افکار مشایی در مقاطع مختلف گذشته کاملا نشان داده است که مردم نسبت به افکار بی اساسی که بعضا ایشان مطرح می‌کند انتقاد دارند و حتی بارها مشاهده کرده ایم علما و مراجع مذهبی و مردم به اظهارات مشایی عکس العمل نشان داده اند و اظهار نظرهای وی را محکوم می‌کنند بنابراین نمی‌توانند ادعا کنند که مشایی طرفدارانی دارد در واقع بهتر است این افراد شاخص‌هایی که برای این ادعای خود دارند را بگویند تا حداقل ما به این موضوع پی ببریم بر چه اساسی معتقدند افکار مشایی طرفدارانی دارد.»در مقابل نقوی حسینی، صادق زیبا کلام تفکرات دیگری دارد. او می‌گوید:«اگر شورای نگهبان مشایی را تایید صلاحیت کند قطعا بخشی‌هایی از جامعه که طرفدار احمدی نژاد هستند به مشایی رای خواهند داد و این بنا بر درخواست خود احمدی نژاد صورت می‌گیرد. شماری از رای دهندگان هم به دلیل اینکه مشایی مورد نفرت اصولگرایان است ممکن است به ایشان رای بدهند؛ زیرا مشایی را نامزد غیر وابسته به اصولگرایان می‌دانند، البته شماری از مردم عادی و تحصیلکرده‌ها نیز ممکن است مشایی را انتخاب کنند »
صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران درباره تایید صلاحیت رحیم مشایی از سوی شورا نگهبان هم می‌گوید:«در ارتباط با رد صلاحیت رحیم مشایی شورای نگهبان نیازی به دلیل ندارد مگر آنکه رایزنی‌هایی صورت گیرد تا مشایی تایید صلاحیت شود در بسیاری از موارد شورای نگهبان اساسا افراد را از نظر چارچوب کلی سیاسی مورد تایید قرار نداده است بنابراین این رد صلاحیت به معنای داشتن پرونده در دستگاه قضایی و دادگاه نیست بلکه گرایشات سیاسی ‘افکار و عقاید سیاسی افراد از نظر شورای نگهبان صحیح نیست بنابراین رد صلاحیت می‌شوند.در ماجرای رد صلاحیت دکتر معین هم دیدیم مقام معظم رهبری مداخله کردند و ایشان وارد انتخابات شد در حالی که شورای نگهبان هیچ دلیلی برای رد صلاحیت دکتر معین ارائه نداد بنابراین درباره رحیم مشایی هم شرایط همینطور خواهد بود و شورای نگهبان در صورت رد صلاحیت هیچ دلیلی ارائه نخواهد داد. »
عبدارضا داوری از چهره‌های نزدیک به مشایی اما در این مورد می‌گوید:«دلیلی ندارد که ایشان رد صلاحیت شود در واقع شورای نگهبان بر اساس چه دلیل و برگه ای می‌خواهد مشایی را رد صلاحیت کند. اگر شورای نگهبان بر اساس معیار قانونی پیش رود باید صلاحیت مشایی احراز شود.برخی حتی گمانه پردازی می‌کنند که اگر اسفندیار رحیم مشایی رد صلاحیت هم شود این مساله آنقدر برای احمدی نژاد مهم خواهد بود که به رایزنی‌هایی در سطوح بالا بپردازد.
هر چه هست حالا زمان به پایان دوران غیبت اسفندیار رحیم مشایی نزدیک می‌شود و اگر این احتمال واقعیت داشته باشد که او بنا دارد آلترناتیو احمدی نژاد شود روزهای مهمی را باید در انتظارش باشیم. روزهایی که نشان می‌دهد رقابت سیاسی این بار هم فقط بیین دوجناح راست و چپ مانند سالهای پس از انقلاب نخواهد بود.اما آیا واقعا این مدودف اسفندیار رحیم مشایی است یا باید منتظر کاینداتوری فرد دیگری به جای مشایی باشیم.فردی مانند دکتر الهام که باز به دولت بازگشته و حالا یکی از صندلی‌های کنار رئیس جمهور برای اوست.

[ دوشنبه 91/8/29 ] [ 8:34 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

«نمرود بن کنعان بن مروذ» در سال 2053 قبل از میلاد به دنیا آمد و از جمله شخصیت‌های تاریخی است که برای اولین بار در تورات به عنوان پادشاهی ستمگر که به جنگ با خدای برخاست، از آن یاد شد.

به گزارش فارس، «نمرود بن کنعان بن مروذ» در سال 2053 قبل از میلاد به دنیا آمد و از جمله شخصیت‌های تاریخی است که برای اولین بار در تورات به عنوان پادشاهی ستمگر که به جنگ با خدای برخاست، از آن یاد شد.

در قرآن نیز از نمرود یاد و پادشاهی بیان شده که حضرت ابراهیم(ع) را در آتش افکند. همانگونه که برخی مورخان اظهار کرده‌اند که وی برج بابل را ساخت تا به مبارزه با خدای بپردازد.

بسیاری از فرهنگ‌ها او را نماد شر و اولین ستمگر و ظالم جهان می‌دانند. همچنین وی از جمله چهار پادشاه دنیاست که در قرآن از وی به عنوان پادشاه ستمگر یاد شده است. همچنین اولین پادشاه دنیاست که تاج برسر گذاشت و ادعای خدایی در جهان کرد.

اما گنج‌های نمرود طی سال‌های 1988 تا 1992 در شمال عراق در 37 کیلومتری شهر موصل کشف شدند و در بانک مرکزی عراق حفظ شدند و برای مدت کوتاهی تحت عنوان «گنج‌های نمرود» به نمایش گذاشته شدند.

تصاویری از این گنج‌ها و بقایای قلعه نمرود در بابل عراق را مشاهده می‌کنید:


[ دوشنبه 91/8/29 ] [ 8:33 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 71
بازدید دیروز: 253
کل بازدیدها: 1655737