سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
جمشید




















































[ دوشنبه 89/5/25 ] [ 12:36 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
نتایج یک پژوهش نشان می دهد تعدد زوجات منجر به مرگ زودهنگام افراد می شود.

واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی " بی بی سی عربی" ، بر اساس نتایج این پژوهش اگرچه ازدواج برای بهداشت جسمی و روانی مفید است اما چند همسری نتایجی کاملا بر عکس خواهد داشت .

طبق این پژوهش امریکایی ، چند همسری به مرگ زودهنگام بر اثر تنشها و فشارهای گوناگون منجر می شود .

نتایج این پژوهش که در مجله امریکایی " بهداشت و پیری" منتشر شده است نشان می دهد هرکس با سه زن یا بیشتر ازدواج کند در مقایسه با فردی که در زندگی خود فقط یک همسر اختیار کرده ؛ با احتمال مرگ زودهنگام روبرو است.

علت اصلی این امر به تنش ها و فشارهای روانی ناشی از جستجو درپی شریک جدید و اقدامات مربوط به طلاق یا درگذشت همسر قبلی است .

همچنین این احتمال وجود دارد که افراد چند همسری بر اثر فشارها وتنشها به سمت استفاده از مواد مخدر سوق پیدا کنند.

این در حالی است که طبق این پژوهش افراد متاهل به طور کلی شانس بیشتری در مقایسه با افراد مجرد دارند و با توجه به نگرش خود به زندگی و آینده به بهداشت خود توجه بیشتری دارند .

[ دوشنبه 89/5/25 ] [ 12:34 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
طرح برخورد با حاملان سلاح سرد در قهوه‌خانه‌های پایتخت شب گذشته به اجرا در آمد.















































[ دوشنبه 89/5/25 ] [ 12:33 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
جام جم آنلاین ـ هواپیماها به خودی خود شاید سوژه چندان جالبی برای یک گزارش تصویری نباشند. معمولا تصاویر سوانح هوایی و لاشه هواپیماهای سرنگون شده موضوع گزارش های تصویری از هواپیماها هستند. اما این گزارش هیچ نشانی از حوادث تلخ هوایی ندارد؛ بلکه عکاسان آماتور با تیزهوشی و استفاده از زمان و مکان مناسب تصاویر جالبی از هواپیماها را با دوربین خود ثبت کرده اند.

لحظه دیدنی فرود یک هواپیما از فراز ساحل ماهو در فرودگاه جولیانا در جزایر آنتیل هلند.



منظره فرود یک هواپیما در فرودگاه شهر مراکش در مغرب و انبوه آنتن‌های بشقابی بر فراز بام‌ها.



تصویر دیدنی عبور یک فروند ایرباس A380 پهن‌پیکرترین هواپیمای مسافربری جهان از فراز یک ساختمان در شهر لورد در جنوب غربی فرانسه.



یک لبنانی ثروتمند روی تپه مرتفعی در منطقه میزیارا در شمال لبنان ماکت یک هواپیمای ترابری غول‌پیکر را ساخته است تا به عنوان رستوران از آن استفاده شود.



لحظه عبور یک هواپیما از فراز مناره قطب منار در شهر دهلی‌نو در هند.



این هم یک شیشه پاک‌کن از نوع هوایی در فرودگاه پاریس ـ واتری.



تصویر رنگین کمان و هواپیمایی که در فرودگاه شهر لیبروویل در گابن فرود آمده است.



به نظر می‌رسد این آنتونوف غول‌پیکر روی سیم برق قصد فرود دارد.



فرودگاه گوسولی در شهر شارل روا در بلژیک در مکان چندان مناسبی واقع نشده است. زیرا دیدن منظره گورستان مجاور آن هر مسافری را از مسافرت پشیمان می‌کند.



صحنه بسیار دیدنی فرود یک هواپیما در فرودگاه جولیانا در جزیره سن ـ مارتن در مجمع‌الجزایر آنتیل هلند. به تابلوی هشدار توجه کنید!

[ دوشنبه 89/5/25 ] [ 12:22 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
به دنبال درج گزارش خبری در «تابناک» با نام «غار علیصدر با روزانه پنج هزار گردشگر بدون نجات غریق است»، شرکت سیاحتی علیصدر جوابیه فرستاده است.

به گزارش «تابناک»، متن این جوابیه به همراه توضیح «تابناک» در زیر می آید:

به استحضار علاقه مندان به صنعت توریست و گردشگری می‌رساند، چندی پیش روی سایت تابناک خبری با تیتر «غار علیصدر با روزانه پنج هزار گردشگر بدون غریق نجات است» درج شده بود.

علی رغم اینکه نگارنده مطلب یاد آور شده است جوابیه‌ای منتشر نگردد.! شرکت سیاحتی علیصدر برای حفظ موقعیت و دفاع از عملکرد کارکنانش و همچنین جلوگیری از شایعات و رفع شبهات حق خود می‌داند جوابیه‌ای نه چندان حرفه‌ای لیکن صادقانه به استحضار گردشگران و بازدیدکنندگان عزیز از غار علیصدر برساند.

در آستانه روز خبرنگار ضمن ارج نهادن به حرفه خبرنگاری و اطلاع‌رسانی صادقانه و سالم بنا نداریم رسانه، ‌خبرنگار یا دلسوزی را که اقدام به اشاعه خبر فوق نموده است را زیر سئوال ببریم، اما یاد آوری این نکته لازم و ضروری است که اصحاب رسانه و قلم قدری مراقبت نموده و قبل از انتشار خبرهای غیر واقع با مدیریت و روابط عمومی شرکت سیاحتی علیصدر تماس حاصل می‌کردند و باعث رنجش دل دست اندرکاران خدمت در عرصه گردشگری و جذب توریست نمی‌شدند.

از زمان تأسیس شرکت سیاحتی علیصدر تا کنون فقط یک مورد، ‌آن هم تقریباً 20 سال پیش فردی معلوم الحال که به واقع می‌توان گفت خودش را در آب داخل غار انداخت هیچگونه حادثه‌ای مبنی بر غرق شدن برای مسافران پیش نیامده است.

برای جلوگیری از هر گونه اتفاق شرکت سیاحتی علیصدر در سالهای گذشته و مخصوصاً چند سال اخیر اقدام به آموزش پرسنل و کارکنان داخل غار بویژه قایق رانان در دوره‌های متعدد آموزش شنا، ‌نجات غریق، ‌امداد کمک‌های اولیه نموده است که آخرین دوره آموزشی راهنمایان و شیوه ارتباط با توریست و گردشگر در تیر ماه سالجاری می‌باشد.

کلیه بازدید کنندگان از غار با تهیه بلیط ضمن بازدید کامل غار تا خروج از این مجموعه تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و اگر احیاناً بر اثر بی احتیاطی خود مسافران حتی کوچکترین مجروحیتی از قبیل زخمی شدن دست یا برخورد سرشان با سنگهای داخل غار باشد بطور کامل از طریق بیمه هزینه‌های درمانی آنان پرداخت میگردد.

لازم بذکر است جذابیت و اعجاب انگیز بودن داخل غار بقدری بازدید کنندگان را تحت تاثیر قرار می‌دهد که با احتیاط کامل و در ارامش وصف ناپذیر تمامی بازدید‌ها صورت می‌پذیرد و هیچ گونه اتفاقی تا کنون طی چند سال گذشته نیافتاده و انشاءالله با تدابیر اندیشیده شده نخواهد افتاد.

مدیریت عامل شرکت سیاحتی علیصدر جهت پیگیری امور پاسخگویی و نظارت بیشتر بر خدمات رسانی به بازدید کنندگان محترم و همچنین در راستای تقویت روحیه و ارتباط نزدیک با کارکنان داخل غار اقدام به نشستهای ماهیانه و حضور در مجتمع تفریحی گردشگری علیصدر را دارد و روزهای دوشنبه هر هفته را نیز برای ملاقات عمومی با کلیه مراجعین در نظر گرفته است.

در کلیه امور اجرایی و خدمات رسانی با نظارت هیات مدیره محترم و مدیر عامل شرکت سیاحتی تعداد 100 نفر پرسنل و را هنما و نگهبان تعداد 55 نفر قایقران و 3 بازرس به اتفاق مدیر مجتمع، ‌جانشین و مدیر داخل غار، ‌رئیس قایقرانان و همچنین مسئول روابط عمومی جمعاً به تعداد 160 نفر بصورت مستقیم در مجتمع فوق در طول تابستان بدون استفاده از مرخصی، از ساعت 30/7 صبح هر روز تا 24 شب با بهره گیری از نیروهای مجرب و توانمند مجموعه بعنوان مسئول شب به صورت شیفتی و ایجاد نگهبانان و نیروی انتظامی مستقر در مجتمع که طی قرارداد معین می‌باشد، ‌ طبق آمار دقیق موجبات رضایت مندی 90% درصدی بازدید کنندگان فراهم شده است.

برای نظارت و کنترل خدمات رسانی به گردشگران، مجتمع سیاحتی علیصدر مجهز به سیستم کامل دوربین مدار بسته بوده و مانیتور‌ها در دفتر مدیر مجتمع و همچنین دفتر مدیر عامل در همدان کلیه تصاویر را منتقل می‌کنند.

 توزیع جلیقه نجات بین مسافران، نصب تابلوهای تذکر دهنده متعدد در مجتمع، ‌توزیع بروشور در بین مسافران با ذکر نکات مهم ایمنی از دیگر اقداماتی است که در راستای تامین امنیت صورت پذیرفته است

با عنایت به اینکه یکی از محورهای توسعه استان همدان صنعت گردشگری می‌باشد، انتظار و توقع ما از رسانه‌ها این است که برای تقویت و توسعه صنعت گردشگری گامهایی بردارند و یاری رسان متولیان امور گردشگری و جذب توریست باشند و با درج اخبار غیر واقع به این محور توسعه ایی نو پا و روبه رشد آسیب وارد ننمایند.

روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سیاحتی علیصدر

توضیح «تابناک»

ـــ نخست این که یادآور شده اید، ما گفته ایم جوابیه ندهید، در حالی که از سیاق جمله ما مشخص است که منظورمان چه بوده و اگر احیانا منظور ما را نگرفته اید، خب اشکال ندارد الان می گوییم: منظور ما این بود که به جای توجیه این کوتاهی، سریعتر آن را رفع و رجوع کنید تا خدای ناکرده اتفاق بدی نیفتد.

ـــ دوم آنکه گفته اید خبر ما غیر واقع بوده، در حالی که این گزارش خبری، با حضور در آن محل و با پرسش از چند تن از عوامل آن مجموعه، مانند برخی قایقرانان تهیه و تنظیم شده است.

ـــ سوم؛ گفته اید باعث رنجش دست اندرکاران آن مجموعه شده ایم؛ اما قطعا قصد ما رنجش خاطر دوستان نبوده، بلکه یادآوری یک نکته مهم بوده که کوتاهی در آن، ممکن است به فاجعه پایان یابد که در این صورت، دیگر رنجش و خاطر و... محلی از اعراب نخواهد داشت؛ به هر روی، اگر ناراحت شدید ببخشید.

ـــ چهارم؛ گفته اید از آغاز راه اندازی شرکت علیصدر، تنها یک معلوم الحال غرق شده و رویداد دیگری رخ نداده است، حال آن که نیک می دانید، اینکه بیست سال پیش، یک معلوم الحال یا مجهول الحال غرق شده، اساسا و به لحاظ منطقی امکان تکرار این اتفاق را از بین نمی برد، ضمن اینکه اگر خدای ناکرده، چنین رویدادی آنجا رخ دهد، چه افراد معلوم الحال باشند یا نباشند، در میزان تقصیر و گناه شما تأثیری نخواهد داشت.

ـــ پنجم؛ گفته اید در چند سال اخیر، آموزش های لازم را به عوامل مشغول در آن مجموعه داده اید که در این صورت، جای تشکر دارد، ولی باید متوجه باشید که خبرنگار ما در گفت وگو با چند تن از همین عوامل شما، متوجه نامجرب و آماتور بودن آنها شده بود، نه اینکه از خود آسمان و ریسمان بافته باشد.

ـــ ششم؛ گفته اید اگر کسی دست یا سرش زخم شد، چون زیر پوشش بیمه است، بیمه آن را پرداخت می کند؛ اما باید این را یادآور شویم، منظور ما از بروز فاجعه در نقاط عمیق غار، زخم شدن سر افراد نبود و دیگر آن که بیمه کردن از وظایف شماست، ولی بدیهی است این را بدانیم، بیمه کردن جای خود را دارد و آموزش عوامل و بهره گیری از تجهیزات ایمنی هم جای خود را.

ـــ هفتم؛ گفته اید به دلیل جذابیت درون غار، بازدیدکنندگان در آرامشی وصف ناپذیر هستند و هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد، که البته این استدلال، نیازی به توضیح ندارد.

ـــ هشتم؛ گفته اید که مدیریت مجموعه، فردی پاسخگوست و با مراجعان ملاقات عمومی دارد که خب، البته این کار بسیار خوبی است، ولی جای رعایت نکات ایمنی و بهره گیری از تجهیزات لازم برای جلوگیری از بروز هرگونه حادثه ای را نمی گیرد.

ـــ نهم؛ گفته اید با تلاش شبانه روزی شما و همکارانتان، 90 در صد بازدیدکنندگان راضی بوده اند، که از این بابت ما هم به شما تبریک می گوییم، ولی این کار خوب و تلاش زیاد شما، جای رعایت نکات ایمنی و بهره گیری از تجهیزات لازم برای جلوگیری از بروز هرگونه رخدادی را نمی گیرد؛ بنابراین، حیف نیست این همه تلاش، خدای ناکرده با یک اتفاق ناگوار از بین برود؟!

ـــ دهم؛ گفته اید برای نظارت بهتر، از دوربین مداربسته استفاده می کنید که این هم بسیار خوب است، ولی دردی از دغدغه گزارش ما دوا نمی کند.

ـــ یازدهم؛ آورده اید توزیع جلیقه نجات بین مسافران، نصب تابلوهای تذکر دهنده متعدد در مجتمع، ‌توزیع بروشور در میان مسافران با ذکر نکات مهم ایمنی، از دیگر اقداماتی است که در راستای تأمین امنیت انجام پذیرفته است که در این باره باید گفت، نخست این که دست کم در این مدتی که خبرنگار ما آنجا بوده، از پوشیدن جلیقه گردشگران چیزی ندیده و دوم آن که نصب تابلو و توزیع بروشور و... به جای خود خوب است، ولی وقتی قایقران شما شنا بلد نیست و نجات غریق هم ندارید و مردم جلیقه نپوشیده اند و... به چه کار می آید؟!

ـــ و در پایان باز هم با تأکید بر اینکه ما خلاف واقع گفته ایم، گفته اید که انتظارتان از رسانه ها، یاری رسانی است؛ اما باید این را دریافته باشید که رسانه صادق و منصف مانند یک دوست خوب و مومن است که عیب تو را به تو می گوید تا تو آن را رفع کنی، نه آنکه همواره از خوبی تو بگوید و چشم از نواقصت برگیرد... .


[ یکشنبه 89/5/24 ] [ 9:54 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
متن جلسه اول اخلاق آیةالله العظمی تهرانی در ماه رمضان امسال
حاج آقا مجتبی تهرانی در شب های ماه مبارک رمضان همچون سال های پیش جلسات اخلاق خود را برگزار می کنند.

"تابناک" با همکاری دوستان دفتر ایشان، هر روز متن کامل هر جلسه را برای استفاده کاربران محترم منتشر خواهد کرد.

رمضان المبارک 1431 / 21-5-1389 / جلسه (1)


اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم؛ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبّ‏ِ الْعَلَمِین وَ صَلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرین وَ لَعنَةُ اللهِ عَلی اَعدائِهِم اَجمَعین.
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اسْمَعْ نِدَائِی إِذَا نَادَیْتُکَ وَ اسْمَعْ دُعَائِی إِذَا دَعَوْتُکَ وَ أَقْبِلْ عَلَیَّ إِذَا نَاجَیْتُکَ فَقَدْ هَرَبْتُ إِلَیْکَ وَ وَقَفْتُ بَیْنَ یَدَیْک»

خدایا بر محمد و خاندانش درود فرست و صدایم را بشنو هنگامی که تو را صدا می‌زنم؛ به دعایم گوش فرا ده، آن‌هنگام که تو را می‌خوانم و رو به من فرما در آن‌زمان که با تو نجوا می‌کنم. همانا من به سوی تو فرار کرده‌ام و در مقابل تو ایستاده‌ام.

مقدمه

بحث ما طی سه سال گذشته، در ماه مبارک رمضان پیرامون دعا بود. من امسال می‌خواستم مطلب دیگری را مطرح کنم، اما بعد متوجه شدم که تقسیماتی را که در سال گذشته نسبت به دعا کردم ناتمام است و بحث آن کامل نشده است. امسال بنای من بر این بود که دعای زین‌العابدین (صلوات الله علیه) در صحیفه سجادیه را که هنگام دخول ماه مبارک رمضان انشا فرمودند، به عنوان مصداق دعا نسبت به بحث‌های گذشته‌ام مطرح کنم. ولی بعد که مراجعه کردم، دیدم در سال گذشته یک تقسیم‌بندی راجع به دعا کردم که شاید بیش از بیست جلسه هم روی همین تقسیم‌بندی صحبت کردم، و آن این بود که ادعیه ما دو قسم است: ادعیه مأثوره، و ادعیه غیرمأثور. راجع به دعای غیرمأثور شاید بیش از بیست موضوع را به عنوان آداب و شرایط دعای غیرمأثور، مطرح کردم. خود دعاهای مأثوره هم دارای اقسامی هستند؛ موقته، غیرموقته. موقته هم دوباره دارای اقسامی هستند. من دیدم به هیچ نحوی وارد بحث این‌ها نشده‌ام. لذا حالا که بحث دعا را مطرح کردم، ادامه می‌دهم تا تقریباً بحث را کامل کنم.

ماه رمضان، ماه سخن گفتن ربّ با عبد

به عنوان جلسه اول، دوباره ذهن‌های دوستان را متوجه دو مطلب می‌کنم. اوّل، این معنا که ماه مبارک رمضان به حسب آنچه که اهل معرفت می‌گویند، ماه سلوک إلی‌الله‌تعالی و دار ضیافت‌الله است. طبق آنچه که ما در معارفمان داریم، مطلب این است که این ماه، ماهی است که ربّ با عبدش سخن گفته است. به حسب روایتی که من سابقاً از امام صادق(علیه السلام) نقل کردم، کتب آسمانیه از تورات و انجیل و زبور تا قرآن، همه در ماه مبارک رمضان به پیامبران الهی نازل شده است. یعنی این ماه، ماهی است که خداوند با بندگانش سخن گفته است و آن‌ها را مورد خطاب قرار داده و مورد عنایت خاصّه خودش قرار داده است.

ماه رمضان؛ بهار قرآن

لذا ما در روایات بسیار داریم که در ماه مبارک رمضان، به قرائت قرآن سفارش شده است. حالا جهت آن را بعداً عرض می‌کنم.  ما در روایاتمان نسبت به این موضوع، تعبیرات مختلفی داریم. این روایت از امام باقر(علیه السلام) نقل شده است و معروف است: «لِکُلِّ شَیْ‏ءٍ رَبِیعٌ وَ رَبِیعُ الْقُرْآنِ شَهْرُ رَمَضَان»  هرچیزی بهاری دارد و بهار قرآن ماه مبارک رمضان است. یا روایتی که از امام صادق(علیه السلام) است که راجع به ماه‌ها حضرت می‌فرماید: «فَغُرَّةُ الشُّهُورِ شَهْرُ اللَّهِ عَزَّ ذِکْرُهُ وَ هُوَ شَهْرُ رَمَضَانَ» تا به این جمله می‌رسد: «فَاسْتَقْبِلِ الشَّهْرَ بِالْقُرْآنِ»  تو به این ماه با قرآن رو بیاور! حالا من عرض خواهم کرد که منظور چیست. یا در آن خطبه معروفی که از پیغمبر اکرم(صلّی الله علیه و آله و سلّم) نقل شده است، حضرت فرمود: «أَیُّهَا النّاس... إِنَّهُ قَدْ أَقْبَلَ إِلَیْکُمْ شَهْرُ اللَّهِ بِالْبَرَکَةِ وَ الرَّحْمَةِ وَ الْمَغْفِرَة» تا اینجا «وَ مَنْ تَلَا فِیهِ آیَةً مِنَ الْقُرْآنِ کَانَ لَهُ مِثْلُ أَجْرِ مَنْ خَتَمَ الْقُرْآنَ فِی غَیْرِهِ مِنَ الشُّهُور».  این تعبیر هست که اگر کسی یک آیه از قرآن را در این ماه تلاوت کند، اجر او مثل این است که در ماه‌های دیگر یک ختم قرآن کرده باشد. این اجرِ خیلی زیادی است.

ختم قرآن؛ سنت ائمه: در ماه مبارک رمضان

یک روایت در وسائل از مُقنع مفید(رضوان الله علیه) نقل شده که در آن آمده حضرات ائمه در ماه مبارک رمضان ده ختم قرآن می‌کردند. یعنی هر سه روز، یک ختم قرآن. روایتی است که محدث قمی از مرحوم مجلسی(رضوان الله علیه) نقل می‌کند که در یک حدیث هست که بعضی از ائمه(علیهم السلام) در ماه مبارک رمضان، چهل ختم قرآن می‌کردند و اگر هر ختم قرآن را ثوابش را به روح مقدس یکی از چهارده معصوم(علیهم السلام) هدیه کند، ثوابش مضاعف می‌شود. در آن روایت دارد که هر ختم قرآنی که می‌کردند، ثوابش را به یکی از معصومین(علیهم السلام) هدیه می‌کردند. اینها یعنی چه؟

چرا تلاوت فراوان؟

حالا جهت این بود که اثر این کارها در قیامت این است که همنشین با قرآن می‌شوند. می‌خواستم این را عرض کنم که در روایت دارد اجر چنین کسی آن است که در روز قیامت با ائمه(علیهم السلام) باشد. این همه سفارش که می‌کنند که در ماه مبارک رمضان هرچه می‌توانید قرآن تلاوت کنید، برای این است. من اشارتاً عرض کنم که –قبلاً هم روی آن تأکید کردم که- اهل معرفت می‌گویند قرآن کلامی است که از مصدر وحی برای بندگان صادر شده و نزول پیدا کرده است. تلاوت قرآن، یادآور این معنا است که در این ماه، خدا بندگان را مخاطب قرار داده است و این معارف را به وسیله انبیائش برای آن‌ها فرستاده است.

«أَیُّهَا النّاس»، «أَیُّهَا المُؤمِنون»، این خطاب‌های قرآنی یک افتخار برای بندگان است. مایه افتخار و مباهات است. قرآن خواندن در این ماه به این معنا است که برای انسان یادآور این نکته است که در این ماه من مورد عنایت الهی قرار گرفته‌ام و او به وسیله انبیائش مرا مخاطب قرار داده است و من را به حساب آورده و مرا از بقیه حیوانات جدا کرده و این معارف را برای من فرستاده است. خودِ این لذتبخش است! اینکه ائمه(علیهم السلام) در این ماه ده ختم یا چهل ختم قرآن می‌کردند و حتی بعضی از روایات را که من دیده‌ام اصلاً رقم هم نمی‌گذارد، برای این مطلب است.
لذّت تکرار خطاب محبوب
در یک روایت هست که زین‌العابدین (صلوات الله علیه)در این ماه سخن که می‌گفت، سخن او یا آیات الهی بود و یا دعا. این‌ها همه گویای این معنا است که خودِ این تکرار کلام ربّ لذت‌بخش است. یعنی اگر یک رابطه محبت، بین مُحبّ و محبوب باشد، اقتضایش این است که انسان سخن محبوبش را یادآوری کند. چقدر هم لذت می‌برد که محبوب این سخنان را به من گفته است! اگر مُحبّ، مُحبّ واقعی باشد سخن محبوب برای او لذت‌بخش است و تکرار آن به او جلا می‌بخشد و به روحش صفا می‌بخشد. لذا ما در روایات می‌بینیم که اینطور سفارش شده است که قرآن نازل را تلاوت کنید.

ماه رمضان، ماه سخن گفتن عبد با ربّ

در گذشته من این را عرض کردم که اهل معرفت از دعا به «قرآن صاعد» تعبیر می‌کنند. یعنی محبوب و مولا، اجازه فرموده است که بنده در این ماه از هر دری با او سخن بگوید. این مطلب در روایات ما هست و تأکید هم شده که خدا به من اجازه داده است که در این ماه با او حرف بزنم.  به تعبیر دیگر این ماه، ماه سخن گفتن بین «محبوب و مُحبّ» و «مُحبّ و محبوب» است؛ ماه گفت‌وگوی «ربّ با عبد» و «عبد با ربّ» است. از طرفی ماه سخنان ربّ را تکرار کردن و لذت‌بردن است و از طرف دیگر ماهی است که عبد سخنانش را با ربّش می‌گوید.

هر چه می‌خواهی درخواست کن!

این تعبیراتی که ما در روایاتمان نسبت به ماه مبارک رمضان داریم که از امام صادق(علیه السلام) منقول است که علی(علیه السلام) فرمود: «عَلَیْکُمْ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ بِکَثْرَةِ الِاسْتِغْفَارِ وَ الدُّعَاء»  یعنی هیچ‌کدام از خواسته‌هایت را کنار نگذار! هر خواسته‌ای داری بگو! معنای «کثرت» این است؛ چه مادی، چه معنوی، این خواسته‌ها را با خدا در میان بگذار و از او تقاضا کن.

ماه باز شدن درب‌های آسمان

این مطلب یک سرّی دارد که من نمی‌خواهم وارد آن مسائل شوم که مسائل پیچیده‌ای است.  اما ما نسبت به ماه مبارک رمضان این را داریم که «إِنَّ أَبْوَابَ السَّمَاءِ تُفَتَّحُ فِی أَوَّلِ لَیْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ»؛  تمام درب‌های آسمان، از شب اول ماه رمضان تا آخرین شب باز شده است. در روایت «درب‌ها» دارد. این تعبیر «ابواب» که در اینجا هست، این یعنی چه؟

روایت از علی(علیه السلام) دارد: «أَلَا وَ أَبْوَابُ السَّمَاءِ مُفَتَّحَةٌ مِنْ أَوَّلِ لَیْلَةٍ مِنْه‏»؛  من این روایت را قبلاً نخوانده بودم. آگاه باشید که درب‌ها آسمان -تعبیر به «ابواب» می‌کند- از شب اول ماه مبارک رمضان باز است. فقط به یک نکته‌اش اشاره کنم؛ یعنی تمام حُجُب از ناحیه ربّ، برداشته شده است. در این ماه دیگر هیچ حجابی نیست. یعنی از ناحیه خداوند نسبت به بندگانش هیچ حجابی نیست. هیچ دری بسته نیست؛ اصلاً و ابداً. تمام درب‌ها باز است. اگر بخواهیم این را تنزّل بدهیم باید بگوییم، هر تقاضایی -اگر متناسب با دربی از درب‌های رحمت الهی باشد- این تقاضا به ربّ می‌رسد؛ هر تقاضایی! چه مادی و چه معنوی به ربّ می‌رسد و به هیچ مانعی از آن ناحیه برخورد نمی‌کند. چون ابواب سماء باز است.

خود خدا همه دعاها را می‌شنود!

نتیجه آن چیست؟ نتیجه آن این است که این تقاضاها در این ماه بی‌جواب نمی‌ماند. به تعبیر روز هیچ دعایی به بایگانی نمی‌رود! بلکه مستقیم به دست خودش می‌رسد؛ مستقیم خودش می‌شنود. به این جملات مناجات علی(علیه السلام) که من این چند سال اول بحثم می‌خوانم و در روایت دارد که همه ائمه(علیه السلام) این مناجات را می‌خواندند، دقت کنید: «وَ اسْمَعْ نِدَائِی إِذَا نَادَیْتُکَ وَ اسْمَعْ دُعَائِی إِذَا دَعَوْتُکَ وَ أَقْبِلْ عَلَیَّ إِذَا نَاجَیْتُکَ‏» خطاب به خودِ خدا می‌کند. هیچ‌کدام از این تقاضاها بدون جواب نمی‌ماند.

به همه دعاها پاسخ مثبت داده می‌شود!

لذا ما در روایت از پیغمبر اکرم(صلّی الله علیه و آله وسلّم) داریم که حضرت فرمود: «وَ دُعائُکُم فیهِ مُستَجاب»؛  یعنی دعای شما در ماه مبارک رمضان بی‌جواب نمی‌ماند. این دعاها مستجاب است و بی‌جواب نمی‌ماند. اما جواب چیست؟ آن‌وقت علی(علیه السلام) می‌گوید: «أَلَا وَ الدُّعَاءُ فِیهِ مَقْبُولٌ»  جواب‌ها همه مثبت است. هیچ جواب منفی در کار نیست. هیچ دعایی جواب منفی ندارد. لذا اینکه من بحثم را متمرکز کردم روی دعا و تقسیماتی که قبلاً ذکر نکردم، به این دلیل است که این مطالب را تکمیل کنم.

رحمت بیکران خداوند در این ماه

اما یک روایت بخوانم و آن روایت این است که در هر روز از ماه مبارک رمضان هنگام افطار خداوند هزار هزار نفر را از آتش نجات می‌دهد و شب جمعه و روز جمعه ماه مبارک رمضان «در هر ساعت» این کار را می‌کند. یعنی هر ساعت شب جمعه و هر ساعت روز جمعه، هزار هزار نفر را از آتش نجات می‌دهد. بعد در روایت دارد آن کسانی را آزاد می‌کند که مستحق عذاب هستند. این ماه، یک چنین ماهی است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی آیةالله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی

[ یکشنبه 89/5/24 ] [ 9:35 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
زن باردار 24 ساله در یکی از شهرهای استان هرمزگان که جمعه شب هفته گذشته به علت درد معده به تنها بیمارستان این شهرستان مراجعه کرده بود، به دلیل نبود پزشک شیفت و کوتاهی پرستاران در زمان پخش مجموعه تلویزیونی فاصله‌ها پس از رفتن به کما ظهر پنج‌شنبه 21 مرداد جان خود را از دست داد.

به گزارش مهر، این بیمار در پی احساس دردی شدید در معده به بیمارستان مراجعه کرد و پرستاران در تماس تلفنی با پزشک شیفت که به گفته برادر و همراهان بیمار در منزل استراحت می‌کرد، کسب تکلیف کردند و به دستور وی بدون معاینه و اطمینان از اینکه زمان وضع حمل وی رسیده است آمپول فشار جهت وضع حمل به بیمار تزریق شد.

براساس این اظهارات، پرستاران پس از تزریق آمپول بیمار را به حال خود رها کرده و در ایستگاه پرستاری مشغول دیدن سریال فاصله‌ها شدند تا در این فاصله بیمار برای زایمان آماده شود.

 به گفته یکی از نزدیکان این زن، اما او به علت تشنج بیهوش می‌شود.

بیمار پس از سه روز بیهوشی در بیمارستان به اصرار بستگانش به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس منتقل می‌شود و در آنجا فوت می‌کند. البته نوزاد سالم به دنیا می‌آید.


[ یکشنبه 89/5/24 ] [ 9:35 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
دیرینه
فرش ایرانی مجموعه‌ای است از نقش و نگارها و هنر اقوام گوناگون ایرانی که بر اساس طبیعت، فرهنگ و جهان‌بینی مردم مناطق مختلف این سرزمین کهن، خلق می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، فرش ایرانی را میتوان از نظر طرح و نقش به دو گروه کلی تقسیم کرد، فرش‌هایی با طرح هندسی و فرش‌هایی با نقوش منحنی که به نام فرش‌های گلدار هم شناخته می‌شوند.

طرح‌های هندسی رایج در فرش ایرانی

بسیاری از فرش‌های ایرانی با خطوط افقی، عمودی و موربی که در اندازه‌های مختلف و نقشهای تکرار شونده در سراسر فرش قرار میگیرند تزئین می‌شوند. این قالیها توسط ایلهای چادرنشین بافته میشود که هر یک نقوش خاص خود را دارد.
یک روش مهم تشخیص اینکه فرش مورد نظر حاصل دست چه ایلی و در چه منطقه‌ای است، از طریق همین نقوش ویژه میسر میشود.

• فرش ایرانی بازتاب طبیعت ایران زمین

یک خصوصیت برجسته قالی ایرانی، نقشهای پیچیده و نمادین آن است که همواره متخصصین و هنردوستان را در سراسر جهان به تحسین واداشته است. عده بسیاری عقیده دارند که نقش قالی ایرانی، بر خلاف آنچه تصور میشود نمادین یا سمبولیک نیست، بلکه بازتاب آن احساس قرابت و نزدیکی است که فرد ایرانی نسبت به محیط اطراف خود و نقشهای موجود در طبیعت در خود داشته است.

طبیعت، بزرگترین منبع الهام طراحان فرش بوده است، گاهی نیز بعضی طراحان نقوشی از فرهنگهای دیگر چون چین و عربستان را در طرحهای خود وارد کرده‌اند. طراحی فرش در ایران از سابقه‌ای دیرینه برخوردار است که با نقوش نزدیک به طبیعت درخت، گل، پرنده و ابر اجرا میشده است و این اشکال با عبور از هر نسل به تدریج ساده و انتزاعی شده و در عین حال به پیچیدگی نقوش آن افزوده گشته است.


 طرح لچکی

یک شکل عمده در فرش ایرانی، به خصوص در انواع بزرگتر آن، طرح لچکی یا استفاده از یک قاب بیضی یا گاهی متمایل به لوزی در مرکز است که نقشها در دور و میان آن قرار میگیرند و به آن ترنج میگویند.

در طی سالیان، پژوهشگران هنر و متخصصین قالی بافی و هنرهای دستی در زمینه طبقه بندی طرحها و نقوش قالی ایرانی به کوششهایی دست زده‌اند و مجموعا به 17 گروه اصلی تقسیم کرده‌اند که البته هر یک دارای طرحی فرعی است.


 • 17 گروه اصلی فرش ایرانی:



1. طرح ابنیه باستانی: در این طرح، نقوش با الهام از کاشی کاری، ساختار و اشکال هندسی بناها به وجود می‌آیند. از نقشهای اصلی این سبک، چندین طرح فرعی حاصل شده که از بین آنها میتوان به طرحهای "تخت جمشید"، "طاق بستان"، طاق کسری (ایوان مدائن) و طرح جدیدتر "زیر خاکی" را نام برد.



2. طرح شاه عباسی: شاه عباس صفوی، از جمله شخصیتهای تاثیر گذار در هنر ایران به شمار میرود و طرح شاه عباسی نیز با گل زنبق درشت و معروفش که گل شاه عباسی نامیده میشود، از جمله طرحهای محبوب زمان او به شمار میرود. در فرشهایی با این نقوش، گل شاه عباسی با برگها و گلها جلوه میکند. از جمله طرحهای فرعی این طرح میتوان به شیخ صفی، درخت، حیوان، شاه عباسی مزین و لچک ترنج اشاره نمود.




3. طرح اسلیمی یا مارپیچ: عنصر اصلی این طرح، شاخه‌های مارپیچی هستند که با گل و برگ احاطه شده و انشعابهای آن به نقوش اسلیمی ختم میشوند.

معروفترین اسلیمی‌ها، اسلیمی دهن اژدر است. در این نوع اسلیمی انتهای هر شاخه به دو بخش متقارن منشعب می‌گردد و بصورت دهان اژدها نشان داده می‌شود و روی ساقه شاخه‌ها جوانه‌هایی در نقاط مختلف تزئین شده است که بیشتر این جوانه‌ها را اسلیم مینامند.

شاید کلمه اسلیمی از اسلیم به معنای جوانه باشد و شاید هم این لغت مصغر اسلامی باشد، می‌دانیم که در هنرهای اسلامی از این طرح بسیار استفاده شده است. این طرح به دلیل تغییرات و دخل و تصرف‌ها به گروههای فرعی بسیار تقسیم شده است مانند اسلیمی، اسلیمی بندی، اسلیمی شکسته، اسلیمی دهان اژدر، اسلیمی لچک ترنج، اسلیمی ترنجدار و اسلیمی ماری.



4. طرح افشان: در طرحهای افشان، نقوش معمولا از یک نوع (مثلا گل یا پرنده) بوده و به یکدیگر متصل هستند. قلم طراح در طول اجرای طرحهای افشان از ابتدا تا انتها بر روی کاغذ باقی میماند و طرح در هیچ نقطه‌ای قطع نمیشود.


تنها در جاهایی که شاخ و برگها در زمینه پخش و پراکنده میشوند، طرح از هم گشوده میشود. طرحهای ختایی افشان، دسته گل افشان، طرح حیوانی افشان و ترنج افشان از جمله طرحهای فرعی این طرح هستند.



5. طرح تزئینی: بعضی از این طرحها، شبیه نقش بافته‌های مناطق مرزی کشورهای همسایه با ایران است و گاهی به نام آنها شهرت یافته است. تحقیقات فراوان نشان میدهد که بعضی از آنها در واقع ایرانی هستند و توسط همسایگان ایران الگو برداری شده‌اند. بعضی از این طرحهای مشهور عبارتند از طرح افغانی، طرح قفقازی و گوبلن.



6. طرح بندی (بند بندی): هنگامی که یک بخش کوچک از طرح تکرار شود و در طول و عرض قالی نقشی پیوسته ایجاد کند، نقش حاصل، طرح بندی نامیده میشود.در زیر مجموعه طرح بندی گروههای متعددی وجود دارند که از جمله میتوان به بندی مستوفی، بندی شکسته، بندی کتیبه، بندی ورامین، بندی درختی،بندی مجلسی، بندی بختیاری و بندی خشتی اشاره نمود




7. طرح بوته: اساس این طرح، موتیف سرو خمیده(بوته) است که از قدیمیترین نقوش ایران و هند است. در قالی ایران، این طرح شکلها و اندازه‌های متعددی می‌یابد، بعضی از طرحهای فرعی مشهور بوته عبارتند از: بته(بوته) جقه، بوته سرابند، بوته خرقه ای، بوته قلمدان اصفهان، بوته سنندجی و بوته افشاری



8. طرح درختی: هرچند استفاده از شاخه‌های ساده و انتزاعی در طراحی قالی ایرانی بسیار معمول است، اما نقوش درختی به خاطر شباهت مشخص خود به فرمهای طبیعی از آن متمایز است. در میان شاخه‌های فرعی این طرح میتوان به درخت و حیوان، درخت گلدانی و بید مجنون اشاره نمود.



9. طرح شکارگاه: درست مانند طرح درختی، حیوانات موجود در این طرح هم بسیار نزدیک به طبیعت ترسیم میشوند. طرحهای فرعی آن شامل: شکارگاه خشتی، شکارگاه لچکی، شکارگاه افشان هستند.



10. طرح قابی یا خشتی: اساس این طرح استفاده از قابهای متعددی است که در هر یک تصویر مستقلی وجود دارد که میتواند تکراری یا تک باشد. از جمله طرحهای فرعی آن میتوان به خشتی مارپیچ و خشتی ستونی اشاره نمود.



11. طرح گلفرنگ (گل اروپایی): این طرح در اصل ترکیب بندیهایی با نقوش اصیل ایرانی است که در آنها گل سرخ با رنگهای تیره و روشن وجود داشت و بعدها به خاطر طبیعت گرا بودن، به طرح اروپایی یا فرنگی مشهور شد. از جمله زیر گروههای این طرح میتوان طرح گل بیجار، گل مستوفی، گل خشتی، دسته گل و گل و مرغ را نام برد.



12. طرح ترکمن یا بخارا: طرح فرشهای ترکمن از لحاظ هندسی و شکستگی خطوط در ردیف طرحهای ایلی و خاص مردم کوچ نشین است که بطور ذهنی و بدون نقشه بافته می‌شود. ترکمنی قاب یمونی، ترکمنی شانه ای، ترکمنی غزال گز(چشم آهو)، ترکمنی آخال، ترکمنی چهار قاب، ترکمنی خورجینی و ترکمنی قاشقی، طرحهای فرعی این طرح را تشکیل می‌دهند.



13. طرح گلدانی: در این طرح، گلدان در اندازه‌های مختلف به کار برده میشود، ممکن است یک گلدان بزرگ تمام قالی را بپوشاند یا نقش گلدانهای کوچک در سراسر فرش تکرار شود. این طرح زیر مجموعه بزرگی دارد که گلدان ختایی، گلدان دو طرفه، گلدان محرابی، گلدان افشان، گلدان حاجی خانم و گلدان لچک ترنجی از آن جمله‌اند.



14. طرح ماهی درهم: هرچند این طرح توسط طراحان امروزی بسیار متنوع و غنی شده است، اما نقش آن در اصل محصول خلاقیت چادرنشینانی است که آنرا حفظ نموده‌اند. این طرح برای اولین بار در بیرجند بافته شد و طرح آن به زودی از محبوبیت فراوانی برخوردار شده و تا شهرهای دوری چون همدان و آذربایجان نیز رواج یافت و در هر ناحیه خصوصیات خاصی پیدا کرد. از این رو طرح ماهی درهم تنوع زیادی دارد که ماهی کردستان، ماهی ریز، ماهی فراهان از آن جمله‌اند.



15. طرح محرابی یا سجاده‌ای: این طرح با زمینه ساده، ستونها و شمعدانهایی در دو طرف و نقوش گل و گیاه اجرا میشود، طرحهای فرعی آن شامل محرابی گلدان و ستون دار، محراب و منظره و محراب و شمعدان است.



16. طرح محرمات: این نام به طرحی اطلاق میشود که به شکل نوارهایی در طول قالی اجرا میشود. هر نوار دارای نقشها و رنگهای خاص خودش است. این طرح در بعضی از مناطق ایران طرح قلمدانی نامیده میشود. زیر مجموعه آن شامل قلمدانی افشان، گل ریز (با پس زمینه تک رنگ) و بوته (با رنگهای متعدد پس زمینه).

17. طرح مرکب: علاوه بر طرحهای اصیل، طرح‌ها در گذر زمان با یکدیگر ترکیب شده و طرحهای ترکیبی از به هم پیوستن دو یا چند طرح اصلی، به وجود آمده‌اند.

[ یکشنبه 89/5/24 ] [ 9:34 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
خراسان: سرم محکم به سنگ زمانه خورد و از قله غرور و خودخواهی آن چنان سقوط کردم که دیگر رو ندارم به چشمان پدر و مادرم نگاه کنم.

«رامین» با صدایی بغض  گرفته افزود: ? سال قبل تازه از سربازی آمده بودم که با کمک پدرم کار و کسب آبرومندانه ای راه انداختم و روی پای خودم ایستادم. خانواده ام از تلاش و پشتکارم راضی بودند و تصمیم گرفتند برایم آستین بالا بزنند. در حالی که آن ها دختران قوم و آشنا را معرفی می کردند من به مادرم گفتم با دختری به نام سوسن آشنا شده ام و او را خیلی دوست دارم. پدر و مادرم با خوشحالی تحقیقات خود را درباره دختر مورد علاقه ام آغاز کردند ولی آن ها با اطلاعاتی که در مورد سوسن و خانواده اش به دست آوردند مخالفت شدید خود را با این ازدواج اعلام کردند.

مرد جوان افزود: متاسفانه من که یک دل نه، صد دل عاشق و خاطر خواه شده بودم بدون توجه به نظر و خواسته خانواده ام و تحت تاثیر حرف های تحریک آمیز سوسن، از خانه فرار کردم و همراه دختر مورد علاقه ام به یکی از شهرهای شمالی کشور رفتیم. ما ? روز در خانه یکی از دوستان دوران سربازی ام میهمان شدیم و سپس به شهر خودمان بازگشتیم و به این ترتیب بود که خانواده ام از ترس آبروی شان بساط مراسم عقدکنان را چیدند و من زندگی مشترک خود را با کسی که از صمیم قلب دوستش داشتم آغاز کردم.

روزهای اول خیلی خوب و شیرین گذشت و هر چیزی که همسرم اراده می کرد برایش فراهم می ساختم. سوسن دنبال مد و تفریحات متنوع بود و برای هر مجلس و مراسمی لباس های گران قیمت می خرید من هم چون خیلی دوستش داشتم با این که از نوع لباس پوشیدن و حرکات و رفتارش در بیرون از خانه دلخور بودم چیزی نگفتم و با خودم می گفتم به مرور زمان و با تولد یک فرزند همه چیز درست خواهد شد. اما افسوس که با تولد دخترمان هم سوسن تغییری نکرد و حتی از چندی قبل متوجه حرکات و رفتار و تلفن های مشکوک او شدم. من او را زیر نظر گرفتم و به چشم خودم دیدم وقتی سرکار هستم مرد غریبه ای...!

در این لحظه بغض دلتنگی مرد جوان شکست و او که برای پی گیری شکایت خود به پلیس مراجعه کرده بود رشته کلامش پاره شد.

فرمانده انتظامی شهرستان جوین درباره این پرونده گفت: با اعلام شکایت رامین، ماموران انتظامی سوسن و مرد جوانی را به اتهام رابطه نامشروع در منزل مسکونی دستگیر کردند.

سرهنگ حسین بدری افزود: متهمان این پرونده با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شده اند.

وی تاکید کرد: مشاوره قبل و بعد از ازدواج می تواند بسیاری از اختلافات و مشکلات را حل کند تا جوانان با آگاهی از مهارت های زندگی، انتخاب صحیح و درستی در زمان ازدواج داشته باشند و راه حل منطقی برای اختلافات و مشکلات خود به کار گیرند.
[ یکشنبه 89/5/24 ] [ 9:30 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
خراسان: مردی که همسرش را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود صبح روز پنج شنبه در بازسازی صحنه جنایت اظهار داشت: همسرم در آخرین لحظات مرگ خود به من گفت: می دانستم امروز مرا می کشی!

صبح روز پنج شنبه گذشته متهم به قتل همسر خود در حالی که توسط ماموران انتظامی همراهی می شد کوچه پس کوچه های خیابان نوغان مشهد را طی کرد تا به محل جنایت که منزل مسکونی زائرپذیر بود رسید. پله های منزل کوچک را در حالی بالا می رفت که بغض گلویش را می فشرد به محض این که در اتاق کوچک بالای ساختمان گشوده شد صدای گریه متهم فضا را پر کرد.

کارآگاه احسان حسن نژاد (افسر پرونده) ابتدا به تشریح ماجرای قتل پرداخت و در حضور قاضی علی اکبر صفائیان (قاضی ویژه قتل عمد) گفت: در تاریخ ??/?/?? کشف جسد زنی در مهمان پذیر (منزل اجاره ای) اعلام شد که بررسی ها نشان داد این زن توسط شوهرش کشته شده است.

وی افزود: در حالی که تحقیقات برای دستگیری متهم علیرضا.ر ادامه داشت او خود را به یکی از پاسگاه های انتظامی لشت نشاء واقع در استان گیلان معرفی کرد و سپس برای ادامه رسیدگی به پرونده به مشهد منتقل شد.

سخنان کارآگاه در مقابل دوربین پایان یافته بود اما هنوز متهم با یادآوری خاطرات تلخ آن روز گریه می کرد.

مقام قضایی از او خواست تا خود را کنترل کند و ماجرای قتل را توضیح بدهد: ?? سال با همسرم زندگی کردم اما ?چیز بیشتر از او نخواستم (نظافت، نماز، حجاب) ولی او توجهی به خواسته هایم نمی کرد وقتی می پرسیدم چرا دیر به خانه آمدی؟ می گفت: هر وقت دلم خواست می آیم...

وی ادامه داد: قبل از قتل که به همسرم زنگ زدم او به من گفت: باید به شمال بروی تا من بیایم و جهیزیه ام را بردارم. گفتم من کمکت می کنم اما او می گفت: من می ترسم تو خانه جدید ما را یاد بگیری و به ما ضربه بزنی یا ما را اذیت کنی! تو به شمال برو و از خانه بستگانت زنگ بزن! آن ها با من صحبت کنند تا من مطمئن شوم که تو در شمال هستی من هم به خواسته اش عمل کردم. او آمد و همه وسایل زندگی را برد من هم دوباره به مشهد آمدم و این اتاق کوچک را اجاره کردم. مالک منزل پرسید چند روز می مانی؟ گفتم: معلوم نیست.

دوباره با همسرم تلفنی تماس گرفتم و گفتم: تو که عشق و زندگی را از من گرفتی حداقل بیا این ? میلیون تومان پول رهن خانه را به تو بدهم. او با دختر بزرگم آمد و دخترم یک کاغذ نوشت و او پول را در بنگاه گرفت همان روز با گریه و زاری به او گفتم بیا با هم زندگی کنیم گفت: من تقاضای طلاق کرده ام گفتم من که در دادگاه تعهد دادم که دیگر شما را کتک نزنم، آزار و اذیت نکنم. اما او گوش نکرد. یک روز دیگر دوباره به او که نمی دانستم در کجای مشهد سکونت دارد زنگ زدم و به دروغ گفتم کاری پیدا کرده ام که ماهی ???هزار تومان حقوقم است این را گفتم که او را به این جا بکشانم.از قبل هم زیرپوشم را پاره و کنار در آویزان کردم اما او باور نمی کرد و می گفت دروغ می گویی می خواهی مرا بکشی. گفتم نه فقط می خواهم با تو صحبت کنم و ???هزار تومان پول باقی مانده را هم به تو بدهم.وقتی آمد اول دست و صورتش را شست و لباس هایش را درآورد. چاقو را بیرون آوردم گفتم دیگر کلافه شدم، خسته شده ام تو عشق اولم بودی، ? سال نامزد بودیم اما امروز می خواهم تو را بکشم ولی قبل از آن ? سوال دارم. ?میلیون پول را که برای رهن خانه گذاشتی از کجا آوردی؟ من ? شب قبل تو را تعقیب کردم. در آن بیابان با راننده چه می کردی؟ من دیگر علی سابق نیستم فقط به من بگو که پول را از کجا آوردی؟

با تکه های زیرپوشم می خواستم دست و پاهایش را ببندم او سر و صدا می کرد. گفت پول بیمه بیکاری را گرفتم. گفتم آن پول ??? هزار تومان بقیه از کجا؟ در همین حال که او را به دیوار فشار داده بودم چاقو را در شکمش فرو کردم خون فواره زد. گفت: می دانستم تو امروز مرا می کشی اما نمی دانم چرا آمدم.

گفتم هنوز هم دیر نیست تو را به بیمارستان می رسانم. بغلش کردم و سرش را روی زمین گذاشتم اما او دیگر حرف نمی زد. از منزل که بیرون رفتم، سرایدار مرا دید دوباره برگشتم که تلفن همراهم را بردارم چاقو را شستم و در کنار میدان طبرسی داخل سطل زباله انداختم. پس از آن با اتوبوس به شمال رفتم و خودم را به پاسگاه لشت نشاء معرفی کردم. با پایان اظهارات متهم مقام قضایی پایان بازسازی صحنه جنایت را اعلام کرد و او در حالی که دوباره گریه هایش شروع شده بود به طرف خودروی پلیس هدایت شد.
[ یکشنبه 89/5/24 ] [ 9:29 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 74
بازدید دیروز: 64
کل بازدیدها: 1655487