سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
1- اجرا بزرگ‌ترین مسالهء مطرح نشده در مدیریت امروز است و نبود آن بزرگ‌ترین مانع موفقیت و بیش‌تر ناکامی‌هایی است که به اشتباه به گردن علل دیگر گذاشته می‌شود.

?- شرکت‌هایی که برای کارهای درست وقف شده‌اند و برای مسوولیت‌های اجتماعی خود تعهدنامه‌ای دارند که براساس آن کار کنند سودآورتر از آن‌ها‌یی هستند که این کارها را نمی‌کنند. …

?-به جای پرداختن به برنامهء استراتژیک, به تفکر و ایده‌های استراتژیک روی آورید.

?-در بازاریابی نوین (بازاردانی)به جای داشتن سبد محصولات باید به داشتن سبد مشتریان توجه داشت.

?- رمز برد و پیروزی روشن است: بکوشیم تا در یک زمینه دوبار بازنده نشویم.

?- انسان در بازی گاهی می‌برد و گاهی چیز یاد می‌گیرد.

?- هنر بازاریابی امروز< ,فروش یخچال به اسکیمو نیست,> بلکه اسکیمو را به عنوان یک مشتری خشنود همواره در کنار داشتن است.

?- مشتریان زبان گویایی دارند, اگر بی‌واسطه با آن‌ها در ارتباط بوده و گوشی شنوا داشته باشیم می‌توان از ایشان چیزهای زیادی یاد گرفت.

?- مسیر ناهموار تحول باید به‌کوشش خود مدیر پیموده شود, زیرا تحول چیزی نیست که مدیر فرمان دهد و دیگران اجرا کنند.

??- به جای شغل, در پی مشتری باشید, اگر انسان بتواند محصولی عرضه کند که خواهان داشته باشد, از بیکاری نجات‌یافته است.

??- دنیا را دوگونه می‌توان تغییر داد: با قلم(کاربست اندیشه) و با شمشیر (کاربست زور)

??- می‌توان مدیر مردم نبود ولی آنان را دوست داشت,‌اما بدون عشق به مردم نمی‌توان آن‌ها را مدیریت کرد.

??- مدیریت یعنی هنر جلب پیروی داوطلبانهء دیگران.

??- موفقیت اغلب باعث غرور شده و غرور باعث شکست می‌شود.

??- برای پیروزی ابلیس, کافی است آدم‌های خوب دست روی دست بگذارند.

??- هزینهء به دست آوردن یک مشتری تازه, حداقل پنج برابر هزینهء خشنود نگه‌داشتن مشتریان کنونی است.

??- هر کس می‌تواند سررشتهء کار خویش را به دست گرفته و آن را به مسیر دلخواه ببرد.

??- مدیریت هنر گوش دادن به دیگران است. چنانچه به سخنان کسی خوب گوش فراندهید, نمی‌توانید درون او را بشناسید.

??- توان یادگیری و به کار بستن با شتاب آموخته‌ها, بزرگ‌ترین امتیاز رقابتی را در اختیار سازمان می‌گذارد.

??- اولین روش برآورد هوش یک فرمانروا این است که به آن‌هایی که در اطرافش گرد آمده‌اند بنگریم.

??- اگر بتوانید همهء کارکنان یک سازمان را به سوی یک هدف مشترک بسیج کنید, در هر رشته و در هر بازار و در برابر هر رقیبی, در هر زمانی موفق خواهید شد.

??- بیش‌تر انسان‌ها ترجیح می‌دهند بمیرند اما فکر نکنند, خیلی‌ها هم فکر کردن را بر مرگ ترجیح می‌دهند.

??- مدیر عامل آگاه کسی است که به جای رویین‌تن شدن, به همکاران خود اعتماد کند.

??- تمایز یک محصول باید در راستای ذهنیت مصرف‌کننده صورت گیرد, نه مخالف آن.

??- در طول تاریخ بیش‌تر کامیابی در دست‌یابی به منابع طبیعی مانند زمین, طلا و نفت بوده است, اما اکنون ناگهان ورق برگشته و دانش به جای آن نشسته است.

??- در بیش‌تر موارد, کشورهای فقیر از نظر دارایی‌ها ، ثروتمند اما از نظر سرمایه فقیرند, دارایی را نمی‌توان تبدیل به سرمایه کرد مگر آن که قانون حاکم باشد.

??- آن‌هایی که از جای خود می‌جنبند, گاهی می‌بازند و آن‌هایی که نمی‌جنبند, همیشه می‌بازند.

??- اگر همه چیز مهم باشد, پس بدان که هیچ چیز مهم نیست.

??- مدیران پیروزمند دنیای امروز, رمز پیروزی سازمان خود را بهره‌مندی از انسان‌ها فرهیخته می‌دانند.

??- حداکثر شادی و خشنودی انسان‌ها زمانی به دست می‌آید که در شغل هم‌ راستا با شخصیت (هوشمندی)خود, به کار گمارده شوند.

??- نقش مدیر این است که به درون فرد نفوذ کند و هوشمندی بی‌همتای او را کشف کند و به عملکرد تبدیل نماید.

??-  مدیران برجسته نه تنها تفاوت کارکنان را می‌پذیرند, بلکه بر این تفاوت‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. شاگرد تنبل, احمق یا ضعیف وجود ندارد, تنها چیزی که وجود دارد معلم خوب یا ضعیف است.

??-  زندگی ارزشمندتر از آن است که تنها به امید فرارسیدن دوران بازنشستگی کار کنیم.

??- نه پیروزی پایدار است و نه شکست مرگ‌آور.

??- به کارکنانتان بگویید هیچ‌گاه اجازه ندهند قربانی واقع شوند; اما اگر چنین احساسی دارند بهتر است بروند جای دیگری کارکنند.

??- صدای کردار, از صدای گفتار بلندتر است.

??- هرگاه در بازی شطرنج در حال باختن هستم, به طور پیوسته از جای خود بلند شده و سعی می‌کنم صفحه را از پشت سر رقیبم نگاه کنم, آن گاه به حرکت‌های احمقانه‌ای که انجام داده‌ام پی می‌برم.

??- دانستن کافی نیست, باید اقدام کرد. خواستن کافی نیست, باید کاری کرد.

??- اگر می‌خواهید دلیل خوب کار نکردن کارکنانتان را بدانید, کنار آینه بروید و دزدانه بدان نگاه کنید.

??- جلسه‌ای که خوب اداره نشود, حاصلی جز اتلاف زمان ندارد.

??- بهترین راه پیش‌بینی آینده, ساختن آن است.

??- یک مشتری خشنود, رضایتش را به سه نفر می‌گوید, اما یک مشتری ناخشنود ?? نفر را باخبر می‌کند.

??- کسی را سرزنش نکنید, به جای بحث دربارهء این‌که چه کسی باعث وقفه در پیشرفت است, در مورد این‌که چه چیز مانع پیشرفت است بحث کنید.

??- زمانی دست از کار بکشید که کار شما انجام شده باشد, نه آنگاه که خسته شده‌اید


[ دوشنبه 89/1/30 ] [ 4:41 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

چند دانستنی جالب به همراه  تصویر - takmahfel.com

مایع داخل نارگیل تازه سبز، حاوی پلاسمای مشابه خون است

چند دانستنی جالب به همراه تصویر -  takmahfel.com

هیچ کاغذی بیش از ? بار از وسط تا نمی شود

چند  دانستنی جالب به همراه تصویر - takmahfel.com
میزان سوختن کالری در هنگام خواب بیشتر از هنگام تماشای تلویزیون است

چند دانستنی جالب به همراه تصویر - takmahfel.com
زهره، تنها سیاره ای است که در جهت عقربه های ساعت می چرخد

چند  دانستنی جالب به همراه تصویر - takmahfel.com
سیب بیشتر از کافئین ، در بیدار کردن شما مؤثر است

چند دانستنی  جالب به همراه تصویر - takmahfel.com
اولین صاحب کمپانی مارلبرو بر اثر سرطان ریه مرد

چند دانستنی  جالب به همراه تصویر - takmahfel.com
مروارید در سرکه حل می شود


[ دوشنبه 89/1/30 ] [ 4:38 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

چگونه همسر خود را آرام کنید؟

چگونه همسر خود را آرام کنید؟ ?.هنگامی که خشم خود را بر ملا می‌سازد به حرف هایش گوش کنید و بگذارید هر چه می‌خواهد به زبان بیاورد.
??با ارائه رفتاری مشابه وضعیت او را همچون آینه منعکس کنید. به این معنی که اگر نشسته شما هم بنشینید .اگر او ایستاده شما هم بایستید.
??پس از آن که او هم عقده‌اش را خالی کرد به او اجازه دهید که این برخورد را تمام کند.
??فکر خود را به او تلقین و به او اعتراف کنید که حق دارد عصبانی باشد.
??وضعیت او را تائید کنید و تائید خودتان را از او به عنوان اینکه رفتارش را درک کرده‌اید به او ثابت کنید.
??از بیان جملاتی که ممکن است به خشم او بیشتر دامن بزند خوداری کنید.
??سکوتی رابرقرار کنید، وضع آرامی را به خود بگیرید و با صدائی آرام صحبت کنید به وی کمک کرده تا مشکل را برطرف کند تا به این ترتیب آن وضعیت مجددا رخ ندهد. ??از او بخواهید که مشکلات پیچیده‌تر را به صورت مکتوب بازگو کند و شما نیز وقتی را به منظور حل مشکل او درنظر بگیرید. 

 


[ دوشنبه 89/1/30 ] [ 4:36 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
برای بعضی خانم‌ ها، گم شدن کیف لوازم آرایش یعنی مصیبت بزرگ؛ چون استفاده از لوازم آرایشی برای شان به عادت تبدیل شده و بعضی‌ ها حتی قبل از شستن صبحگاهی صورت ‌شان، اول سراغ میز آرایش می‌ روند.
اگر شما هم، چنین عادت اشتباهی دارید، بهتر است کمی روی خودتان کار کنید تا این عادت را کنار بگذارید.
ما به شما می ‌گوییم که چگونه قدم به قدم استفاده از لوازم آرایشی را کنار بگذارید و با زیبایی طبیعی‌ تان ارتباط برقرار کنید.
اعتماد به نفس داشته باشید
اولین قدم برای کنار گذاشتن لوازم آرایشی این است که روی اعتماد به نفس ‌تان کار کنید. شاید شما سال‌ها فکر می‌ کردید که فقط با استفاده از یک خط ‌چشم و رژلب زیبا خواهید شد ولی بهتر است روی این عادتان کار کنید. اگر به خودتان اعتماد به نفس کافی ندارید، چند لحظه بدون آرایش جلوی آینه بایستید و روی نقاط قوت چهره ‌تان متمرکز شوید و از این به بعد به همان نقاط قوت فکر کنید. شما می ‌توانید کتاب‌ های افزایش اعتماد به نفس را هم مطالعه کنید و تلاش کنید دیگران را با شخصیت و رفتارتان تحت تاثیر قرار دهید نه با زیبایی ظاهری. شاید فکر کنید اگر روزی بدون آرایش در مقابل دیگران ظاهر شوید، دیگران شما را زشت خواهند یافت ولی در بیشتر موارد اگر جسارت داشته باشید و این کار را انجام دهید، دیگران حتی متوجه تغییر صورت شما نخواهند بود.
زیبایی طبیعی را امتحان کنید
توصیه دوم ما این است که به جای استفاده از لوازم آرایشی، محصولات طبیعی را جایگزین لوازم‌ آرایشی روی میز آرایش تان کنید. برای این منظور شما نیاز به یک کرم مرطوب ‌کننده، یک کرم ضد آفتاب، کرم ویتامین A برای تقویت پوست لب خواهید داشت. داشتن یک کرم روز و یک کرم شب، محصولات سلامت و زیبایی پوست شما را کامل می‌ کند. یک کرم ضد آفتاب خوب، پوست شما را در برابر اشعه آفتاب محافظت می ‌کند و از اثر لک آفتاب بر پوست شما پیشگیری خواهد کرد.پوست لب دائم در تماس با دندان‌ ها و هوای سرد زمستان است. اگر شما به کندن پوست لب تان عادت دارید، پوست لب‌ های شما ترک خورده و زخمی به نظر می ‌رسند، با استفاده از کرم ویتامین A شما به پوست لب‌های تان این امکان را می ‌دهید تا دوباره بازسازی شود و سالم و زبیا به نظر برسد. خرید یک شیرپاک ‌کن خوب و کرم لایه‌ بردار ضعیف هم می‌ توانند به شما کمک کنند تا پوستی بهتر داشته باشید.
زیر نظر یک متخصص پوست و مو باشید
حتما شما هم خانم‌ هایی را دیده‌اید که پوستی فوق‌العاده جوان و شاداب دارند، چنین صورت‌ هایی به دلیل طراوت و سلامت پوست‌ شان چهره‌هایی زیبا و جذاب به شمار می ‌روند. اصولا داشتن پوستی سالم، شفاف و جوان یکی از معیارهای چهره زیبا است. بنابراین اگر پوست صورت شما پر از جوش و آکنه است و یا خال‌ های بزرگ و بد شکلی روی پوست صورت شما وجود دارد و یا از خشکی و اگزمای پوست صورت به خصوص در نواحی دور لب و یا چانه و یا زوایای بینی در عذاب هستید، راهش این نیست که این اشکالات پوستی را با کرم‌‌ پودرهای گریم و یا چند لایه‌ کرم ‌پودر پایه و اصلی بپوشانید، چون همین محصولات آرایشی می توانند باعث التهاب و خارش پوست صورت شما شوند.
بهترین کار این است که زیر نظر یک متخصص پوست و مو روی پوست خودتان کار کنید. متخصص پوست می‌ تواند با تجویز کرم‌ های لایه‌ بردار و یا تقویت کننده پوست باعث تقویت و سلامت پوست صورت شما شود و در عین حال با استفاده از داروها و یا لیزرها به حذف این نواقص پوستی کمک کند.
اگر پوست شما سالم، شفاف، شاداب و زنده باشد خواهید دید که اصلا به استفاده از کرم‌ پودر نیازی نخواهید داشت. اگر شما مطمئن باشید که پوست خوبی دارید دیگر احساس نیاز نمی ‌کنید که روی آن را با چند لایه کرم‌ پودر بپوشانید.
به موها و ناخن خودتان برسید
فراموش نکنید همیشه مرتب بودن، زیبایی را برای تان به ارمغان می ‌آورد. برای رسیدگی به موها و ناخن‌های تان لازم نیست چند لایه لاک بزنید و یا از ناخن مصنوعی و ناخن کاشته شده استفاده کنید. لازم نیست هر روز یک دنیا ژل و موس را روی موهای تان خالی کنید. به جای آن یک ست مانیکور، پدیکور خوب برای خودتان در منزل بخرید و ناخن‌های تان را همیشه مرتب نگه دارید. با محصولات شامپو و نرم‌ کننده مناسب، موهای تان را حالت و فرم دهید. مطمئن باشید موهای سالم و خوب نیازی به ژل و موس نخواهند داشت.
استفاده از لوازم آرایش را کم کنید
اگر برای تان سخت است که یک باره استفاده از لوازم آرایش را کنار بگذارید می ‌توانید از این روش استفاده کنید و استفاده از لوازم آرایش را کم کنید. برای پوشاندن پوست صورت ‌تان از یک ضد آفتاب همراه با مواد روشن ‌کننده پوست استفاده کنید. این محصولات هم پوست شما را در برابر آفتاب محافظت می‌ کنند و هم به پوست شما کمی ‌رنگ می ‌دهند. به جای استفاده از خط‌ چشم، فقط از یک لایه ریمل خیلی کم رنگ روی مژه‌های تان استفاده کنید. با این روش چشم ‌ها کمی بزرگ ‌تر به ‌نظر می‌رسند. می‌ توانید از کمی رژ گونه برای رنگ کردن به گونه‌ ها، بینی، چانه و پیشانی خودتان استفاده کنید. برای این کار برس رژگونه را بدون فرو بردن در ظرف آن، فقط روی این بخش ‌های صورت خودتان بمالید تا کمی گرد رنگی روی این بخش‌ها بنشیند. با این روش شما استفاده از لوازم آرایش را به ‌تدریج، کم کرده و می ‌توانید به مرور زمان استفاده از این محصولات را به طور کلی کنار بگذارید
[ دوشنبه 89/1/30 ] [ 4:35 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
پرو در اواسط سال گذشته میلادی، 244 فروند از این موشک‌ها را از اسراییل خریداری کرد و اکنون پس از آزمایش این موشک‌ها، وزیر دفاع پرو خواستار توضیح شرکت واسطه‌ای شده است که این موشک‌ها را از رژیم صهیونیستی خریداری کرده است.
ارتش پرو جمعه شب، دو موشک اسراییل را که برد آن را 2 تا 4 هزار متر عنوان کرده‌اند آزمایش کرد اما موشک اسراییلی نتوانست بیش از 50 متر برد داشته باشد و پس از پرتاب، در کنار جایگاه مقامات نظامی سقوط کرد.

به گزارش شبکه ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، شلیک آزمایشی موشک اسراییلی در یک مراسم رسمی در پرو و سقوط این موشک در نزدیکی محل شلیک آن، باعث فرار مقامات نظامی پرو از محل آزمایش شد.



ارتش پرو جمعه شب، دو موشک "اسپیک‌ام‌آر- ال‌آر" (Spike MR/LR) ساخت رژیم صهیونیستی را که برد آن را از 2 هزار و پانصد تا 4 هزار متر عنوان می‌کنند آزمایش کرد اما در این آزمایش موشک اسراییلی نتوانست بیش از 50 متر برد داشته باشد و پس از پرتاب، در کنار جایگاه مقامات نظامی سقوط کرد و باعث ایجاد ترس و وحشت در میان آنان شد.


در این آزمایش که با حضور خبرنگاران در منطقه‌ای در بیابانی در 45 کیلومتری جنوب لیما، پایتخت پرو برگزار شد، موشک دوم به علل نامعلومی از مسیر منحرف شد و در 50 متری مقامات نظامی و سیاسی حاضر در محل مانند نمایندگان پارلمان و "رافائل ری" وزیر دفاع سقوط کرد.



سقوط این موشک موجب وحشت و فرار این مقامات شد و وزیر دفاع پرو بلافاصله دستور توقف عملیات آزمایش این موشک‌ها را صادر کرد و در گفتگو با خبرنگاران با اعلام اینکه علت این حادثه اشتباه انسانی نبوده و نقص فنی موشک دلیل آن بوده است، تاکید کرد که امکان وقوع چنین حوادثی وجود دارد.

تصاویر تلویزیونی این حادثه نشانگر آن است که بلافاصله پس از شلیک دومین موشک، فرمانده نظامی این آزمایش فریاد می‌زند: "همه روی زمین بخوابید. روی زمین بخوابید!"

پرو در اواسط سال گذشته میلادی، 244 فروند از این موشک‌ها را از اسراییل خریداری کرد و اکنون پس از آزمایش این موشک‌ها، وزیر دفاع پرو خواستار توضیح شرکت واسطه‌ای شده است که این موشک‌ها را از رژیم صهیونیستی خریداری کرده است.

[ دوشنبه 89/1/30 ] [ 3:50 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

























[ دوشنبه 89/1/30 ] [ 11:1 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
دبیر شورای عالی فرهنگی مسجد جمکران با تأکید بر اینکه هیچ چاهی موضوعیت ندارد چاه جمکران را به دلیل حس و حال معنوی حاصل از فضا مورد توجه دانست و یادآور شد: نامه‌نگاری با خالق هستی و انتظار برای پاسخ شیرین است و عریضه‌ها به دلیل وجود اسماء متبرکه به آب سپرده می‌شوند.

حجت الاسلام مرتضی وافی دبیر شورای عالی فرهنگی و برنامه‌ریزی مسجد جمکران در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با چاه جمکران و موضوعات مربوط به آن گفت: عریضه نویسی یکی از راههای توسل است و توسل جزو مبانی دینی ما است . به طور طبیعی عریضه نویسی یکی از راههای توسل است و با مستندات فراوان این امر در سیره علما از سید بن طاووس تا آیت الله بروجردی و دیگران مشاهده شده است.

وی افزود: در رابطه با عریضه نویسی کتابهایی نوشته و منتشر شده از جمله کتابی که در رابطه با عریضه نویسی و آداب عریضه نویسی در انتشارات مسجد جمکران منتشر شده است که اصل جریان عریضه نویسی را تأیید می کند.

نامه نگاری با محبوب و انتظار برای جواب شیرین است

حجت الاسلام وافی با اشاره به اینکه اصل عریضه نویسی تأیید شده این حرکت را نمادگونه توصیف کرد و گفت: این نوع حرکات در دنیای امروز که با رفتار مردم انس می گیرد کار ویژه ای به شمار می آید. نامه نگاری انسان با محبوب خود و انتظار کشیدن برای دریافت جواب شیرین است و اگر تأیید اصل آن در دین باشد این حرکتها با حس و حال مردم انس می گیرد.

وی با تأکید بر اینکه متن این عریضه از اهمیت برخوردار است گفت: از این رو افراد را به عریضه هایی از ائمه معصومین به ویژه از امام زمان در رابطه با ارتباطی که از طریق نائبان خاص حضرت در زمان غیبت صغری بوده توجه می دهیم. متن این نامه مشخص و تأیید شده موجود است و محتوای آن نیز ترجمه شده و از زائران خواسته شده است که آن را مطالعه کرده و نوع نگاه آن را در رابطه با عریضه نویسی مورد توجه قرار دهند. از این رو چیستی درخواست مشخص می شود توجه به متن عریضه فرد را از نوشته ها و بحثها و درخواستهای غیر شرعی و روشهای غیر دینی جدا می کند.

سپردن عریضه به آب به دلیل وجود اسماء متبرکه است

وی اضافه کرد: همچنین در روایات آمده است که پس از نوشتن عریضه در چاه آب یا آب روان انداخته شود و چند علت برای آن ذکر شده است. یکی این است که از دسترس مردم عادی دور بماند و رازی باشد میان حجت و مردم. از این رو هیچ چاه خاصی موضوعیت خاصی ندارد. کنار چاه جمکران هم نوشته شده است که این چاه هیچ موضوعیت خاصی ندارد. یکی از علل انداختن عریضه در چاه آب و آب روان وجود اسماء الهی و متبرکه در این عریضه است.

چاه جمکران به دلیل حس وحال معنوی حاصل از فضای مسجد مورد توجه است

وافی در رابطه با علت انداختن این عریضه ها صرفا در چاه جمکران گفت: به علت این که حس و حالت توجه و حضور در این فضا به دلیل مسجد بیشتر است بسیاری از زائران دوست دارند عریضه خود را در این چاه بیندازند.

عریضه نویسی گاهی با اغراق همراه است

وی یادآور شد: این بحثها گاهی با اغراق، تردید، سانسور، اجحاف در رسانه ها و بیشتر در فضای مجازی جریان دارد. ما معتقدیم تمام این نمادها و حرکتهای اصیل و ماندگار باید حفظ شود مگر اینکه زمینه سوء استفاده ای از آن فراهم شود و ما نتوانیم آن را از خرافات، شبهات و آفات حفظ کنیم. اما این اتفاق در رابطه با چاه جمکران رخ نمی دهد.

وافی در توضیح روند عریضه نویسی کنار چاه جمکران و سرانجام این عریضه ها گفت: زائران از داخل یا خارج از کشور کنار چاه جمکران با عریضه مکتوب خود حاضر می شوند در غیر این صورت کاغذهایی به مبلغ 100 یا 150 ریال در اختیار آنها قرار داده می شود و با توجه به عریضه ای که توصیف شد متن عریضه خود را می نویسند و آن را داخل چاه می اندازند. هر دو تا سه ماه ورود به چاه صورت می گیرد این نامه ها بیرون آورده می شود. گاهی اگر شیء قیمتی میان آنها باشد خارج می شود اما  در مسجد به شدت اطلاع رسانی می شود که زائران اشیاء قیمتی خود را داخل چاه نیندازند. پس از خارج کردن این نامه ها به خمیر تبدیل می شوند و احدی آنها را نمی خواند. گاهی نامه ای به دفاتر فرهنگی یا دفتر تولید می رسد که دربرگیرنده درخواست و خواهشی بوده و در انتهای آن نوشته شده است که به عنوان عریضه این نامه را  داخل چاه هم بیندازید.
 
وی تأکید کرد: حرکتهای انحرافی و مناسک آئینی اصیل ممزوج با خرافه ها باید از هم جدا شوند و نباید در این فرآیند اصل صورت مسئله را از بین برد.

[ دوشنبه 89/1/30 ] [ 11:1 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
شرکت خودروساز چینی تصمیم گرفته به هر بهایی، با گرمایش جهانی مقابله کند. خودرو ضد کربن این شرکت قرار است اولین خودرو دنیا باشد که مانند برگ، دی‌اکسید کربن مصرف می‌کند و اکسیژن آزاد می‌نماید.

به گزارش «خبر آنلاین»، به نظر می‌رسد یک شرکت خودروسازی چینی تصمیم گرفته هر ایده ناپخته‌ای را برای طراحی یک خودرو دوستدار محیط زیست به کار گیرد، حتی اگر لازم باشد که قوانین فیزیکدانان را دور بریزد.

بر اساس گزارش وایرد، شرکت خودروسازی شانگهای قرار است با ایده خودرویی به نام یه‌زی (که در لغت به معنای برگ است) به نمایشگاه خودرو 2010 شانگهای بیاید. یه‌زی با یک لایه پلاستیکی پوشانده شده،‌ از انرژی قابل تجدید استفاده می‌کند و مهمتر این که اکسیژن دفع می‌کند. بدین ترتیب، یه‌زی اولین اتومبیل ضد کربن دنیا خواهد بود.

دلیل نامگذاری این خودرو، سقف برگ‌مانند آن است که محل نصب سلول‌های نوری است. نکته جالب‌تر،‌ توربین‌های چرخ‌هاست. به گفته شرکت سازنده،‌ این چرخ‌ها هنگام حرکت خودرو، برق تولید می‌کنند. چهارچوب شاسی هم از فلز و مواد آلی ساخته شده و دی‌اکسید کربن هوا را می‌گیرد و با استفاده از آن در یک سلول سوخت میکروبی، بخار آب ساتع می‌کند.

خودرو
به ادعای این شرکت، خودروی یه‌زی می‌تواند دی‌اکسید کربن حاصل از مصرف برق خودش را تبدیل به نیروی الکتریکی کند که باز مورد مصرف خود خودرو قرار می‌گیرد.

البته بسیاری از این اطلاعات به طور غیرمستقیم منتشر شده است و خود شرکت مستقیما هیچ اطلاعات دقیقی را منتشر نکرده است، چه برسد به این که توضیح بدهد تمام این تبدیل‌ها طی چه فرایندی صورت می‌گیرند.

اسپنسر کانگ، مهندس خودرو و متخصص سوخت‌های جایگزین درباره این اطلاعات معتقد است که همه این‌ها،‌ راه‌های ممکن تولید نیروی الکتریکی هستند، اما به سختی می‌توان آن‌ها را در یک خودرو به کار برد. کانگ معتقد است منظور از چهارچوب ساخته شده از فلز و مواد آلی،‌ باید شبکه‌ای میکروسکپی باشد که در حال حاضر در مطالعات، برای ذخیره هیدروژن در سلول سوخت ماشین‌ها به کار می‌رود.مشکل اینجاست که این شبکه برای ذخیره هیدروژن گرمای زیادی آزاد می‌کند، بنابراین نیاز به یک سیستم خنک‌کننده قوی خواهد داشت.

کانگ در مورد توربین‌های درون چرخ‌ها معتقد است که چنین سیستمی بیشتر از آن که تولید انرژی داشته باشد، باعث افزایش وزن خواهد شد. البته در شرایطی مانند ترمز گرفتن و یا حرکت در سرازیری‌ها، ممکن است چنین توربین‌هایی به کار بیایند، اما دقت لازم در مهندسی چنین توربین‌هایی، ‌در واقع اجرای آن‌ را غیرعملی می‌سازد.

در مجموع به نظر می‌رسد که این خودرو باید قوانین فیزیکی که ما می‌شناسیم را زیر پا بگذارد. در غیر این صورت، ‌انرژی که باید صرف گرداندن سیستم‌هایش نماید، از انرژی مورد نیاز خود خودرو بیشتر خواهد بود.

با این حال، شرکت شانگهای اعلام کرده که به زودی جزییات مربوط به این خودرو را اعلام خواهد کرد. البته این خودرو هنوز یک ایده است و تا رسیدن به تولید فاصله بسیاری دارد.

[ دوشنبه 89/1/30 ] [ 11:0 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
یک برنامه ریز ایتالیایی نرم افزاری را ویژه تلفنهای همراه "بلک بری" نوشته است که برپایه آن، تلفن همراه می تواند یک جشن عروسی به یادماندنی را سازماندهی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این نرم افزار که تلفن همراه هوشمند "بلک بری" را به برگزار کننده و سازمان دهنده جشنهای عروسی تبدیل می کند "Personal Wedding Planner" (برنامه ریز شخصی جشن عروسی) نام دارد.

آنجلو گارینی معمار و برگزارکننده جشنهای عروسی ایده این نرم افزار را ارائه کرده است. به این ترتیب زوجهای جوانی که قادر به پرداخت هزینه های بالای برگزاری جشن نیستند می توانند با کمک "بلک بری" خود یک جشن عروسی به یادماندنی را تجربه کنند.

این نرم افزار لیست کاملی از مشاوره های مربوط به گل آرایی، میزآرایی، انتخاب قطعات موسیقی و منوی شام را ارائه می کند.

عروس و داماد با کلیک بر روی گزینه "گارینی تصور می کند" می توانند وارد چهار فضای مختلف خانه، جشن، زندگی و عروسی شوند. در هر بخش، بلک بری می تواند علاوه بر جش عروسی در خصوص تغییر دکوراسیون خانه با کمک چند جابجایی کوچک در وسایل مشاوره ارائه کند. به این ترتیب زوج می تواند به زندگی خود طراوت بیشتری دهد.

در این نرم افزار گل آرایی و استفاده از گلها جایگاه ویژه ای دارد.

براساس گزارش لاستمپا، به اعتقاد این طراح، تلفن های همراه هوشمند به خصوص بلک بری امروزه در دسترس بیشتر افراد قرار دارند و بنابراین می توانند به ابزار مناسبی برای بهبود سبک زندگی تبدیل شوند و تا حد قابل توجهی از هزینه ها بکاهند
[ دوشنبه 89/1/30 ] [ 11:0 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

از آسمان پرسیدم پرستار کیست؟                    گفت: وسیع تر از من است

از کوه پرسیدم پرستار کیست؟                        گفت: مقاوم تر از من است

از آینه پرسیدم پرستار کیست؟                       گفت: پاک تر از من است

از آب پرسیدم پرستار کیست؟                        گفت: زلال تر از من است

از مادر پرسیدم پرستار کیست؟                      گفت: مهربانتر از من است

از پیامبر پرسیدم پرستار کیست؟                    گفت: از تمام یارانم به من نزدیک تراست

ازخودش پرسیدم پرستار کیست؟                   گفت: خادم خدا

 

 

اس ام اس و جملات زیبا به مناسبت میلاد عقیله ی بنی هاشم، حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار:

 

شب میلاد دختر زهراست/ هر کجا بنگری شعف برپاست

خانه مصطفی شده گلشن/ دیده مرتضی شده روشن

مونس و یار مجتبی آمد/ حامی شاه کربلا آمد

...

*میلاد نور مبارک*

 

 

نه تنها زینب از دین یاوری کرد

به همت کاروان را رهبری کرد

به دوران اسارت با یتیمان

نوازشها به مهر مادری کرد

*میلاد الگوی پرستاران و روز پرستار، مبارک باد*

 

 

پیامبر اکرم-ص:

کسی که یک شبانه روز از بیماری پرستاری کند، خداوند او را با ابراهیم خلیل (ع) محشور خواهد کرد و او همانند برق خیره کننده و درخشان از صراط عبور می‏کند.

...

روز پرستار مبارک

 

 

درودهای خدا بر تو پرستار

که هستی ناجی و دلسوز بیمار

ادامه می دهی راه کسی را

که هست الگوی صبر و عشق و ایثار

*ولادت حضرت زینب کبری و روز پرستار بر شما مبارکباد*

 

 

هر حرکت انسانى یک پرستار براى بیمار، یک حسنه است،

و کمکى است به انسانى محتاج کمک، آن هم در شرایطى حساس. پرستارى، در کنار طبابت و هم‏وزن طبابت است.

 

 

پیامبر اکرم-ص:

کسی که برای برآوردن نیاز بیماری تلاش ‏کند، خواه نیاز او برآورده شود یا نه، همانند روزی که از مادر متولد شده است از گناهان ‏پاک می ‏گردد.

...

خوش به حالت و روزت مبارک!

 

 

چند پیامک به مناسبت میلاد عقیله ی بنی هاشم، حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار

 

ز بیت مرتضی (ع) شاه ولایت اختری سر زد

که از نور رخش، ارض و سما را زیب و زیور زد

بود میلاد زینب (س) آنکه اندر روز میلادش

در آغوش حسینش خنده بر روی برادر زد

 

 

بلبل طبعم غزل خوان در ثنای زینب است

مرغ روحم پرزنان اندر هوای زینب است

.

.

.

میلاد زینب کبری-س الگوی حیا و عفت و فداکاری مبارک باد.

 

 

این حرفه پرستارى، ترکیب عجیبى است: از یک سو، ترکیبى است از رحمت و عطوفت و مهربانى و مراقبت، و از سوى دیگر، دانش و معرفت و تجربه و مهارت. (مقام معظم رهبری)

 

 

هر حرکت انسانى یک پرستار براى بیمار، یک حسنه است و کمکى است به انسانى محتاج کمک، آن هم در شرایطى حساس. پرستارى، در کنار طبابت و هم‏وزن طبابت است. (مقام معظم رهبری)



[ دوشنبه 89/1/30 ] [ 9:3 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 100
بازدید دیروز: 103
کل بازدیدها: 1655111