علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
به دنبال استقبال گسترده اعضای فریب خورده شرکت های هرمی برای تکمیل فرم تعهد و همچنین همکاری با نهاد های مسئول در رابطه با فعالیت های غیرقانونی شرکت های هرمی، سایتی برای مراجعه این افراد راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار «تابناک اجتماعی»، این سایت که «افشاگری در کوئیست» نام دارد علاوه بر مطالب و اخبار برخورد با شرکت های هرمی و سرکردگان این اقدامات، توضیحات و اطلاعاتی نیز در رابطه با فعالیت های هرمی و ... نیز در دسترس کاربران قرار دارد.

بنابر این گزارش، به دنبال تجمع چند هزار نفری نادمان شرکت های گلدکوئستی در مقابل دادسرای جرائم رایانه ای و حاشیه هایی که بوجود آمد قرار شد تا افرادی که تمایل به همکاری و همچنین تکمیل فرم تعهد دارند از طریق این سایت اقدام کنند و از مراجعه حضوری به دادسرای جرائم رایانه ای پرهیز نمایند.

بنابر اطلاعات خبرنگار تابناک، تا کنون بیش از دو هزار نفر از فعالین شرکت های هرمی نسبت به تکمیل فرم تعهد اقدام کرده اند.

گفتنی است، برای دسترسی به این سایت می توانید از آدرس http://questefsha.com استفاده نمائید.

[ سه شنبه 89/4/8 ] [ 8:38 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
«واقعیت گرایی،‌ راستگویی،‌ خلاصه نویسی،‌ شهامت و شفقت» پنج اصلی است که «اسکارلت توماس» نویسنده کتاب «این جهان محزون»‌ در بین نامه ها و آثار چخوف و بیشتر از همه کتاب نامه هایش برجسته می کند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایندیپندنت، نامه‌های نویسندگان بزرگ تاریخ همیشه مخاطب را با شخصی ترین واژه ها و احساسات آنها روبرو می کند و معمولاً مفسران و کارشناسان ادبی از این طریق سعی در بررسی و تحلیل تخیل و شیوه خلق این آثار می‌کنند که در این میان نامه های آنتوان چخوف که در کتابی منتشر شده است نمونه‌ای خاص محسوب می شود. در «یک زندگی در نامه‌ها»‌ چخوف دقت و جزئی ‌نگری در بازگویی مسایل مرتبط با زندگی خصوصی اش را به خوبی نشان می دهد.

او در نامه‌هایش بدون به کار بردن رقت قلب و بیان کلمات تملق‌ آمیز و مبتذل به طرز شگفت‌آوری مهربان است و در نامه‌هایی که خطاب به همسرش نوشته استعداد خود را در نوشتن مسایل مهم و بی ‌شمار به صورت طنز بدون توضیحات اضافه مطرح می کند این گونه که چخوف در نامه 27 اوت 1902 به همسرش او را «ماهی خاردار من» می‌نامد و می‌نویسد: نامه تو بسیار خشن و غیرمنصفانه بود.

نامه‌های چخوف اولین بار در سال 1924 در خارج از روسیه منتشر شد و بعد از آن هر کدام از اساتید ادبی کشورهای مختلف به گونه ای متفاوت درباره شخصیت این نویسنده روس اظهار نظر کردند و هر کتابی که درباره نوشته ها و نامه های چخوف از سوی نویسنده های غیر روس منتشر شد بیشتر درباره زندگی خصوصی و رفتارهای نویسنده روس با اطرافیان بود ولی «اسکارلت توماس» نویسنده و استاد دانشگاه کنت، چیزی متفاوت درباره چخوف می نویسد که این مطلب را مرتب در کلاس های ادبیات روسی برای دانشجویانش تکرار می کند؛ در نامه های چخوف می توان خلاصه ای از آثار قبلی و سبک و مهارت نوشتن این نویسنده خلاق را پیدا کرد که برای هر دانشجویی مفید است.

در 10 ماه می سال 1886 چخوف در نامه ای به برادرش الکساندر (این نامه در کتاب یک زندگی در نامه ها آورده نشده است)‌ بر خلاف نویسنده های دیگر که نامه هایشان را به صورت غیر رسمی می نویسند بر چیزی تکیه می کند که اسکارلت از آن به عنوان بیانیه ای رسمی یاد می کند. می توان آن را یک نثر کامل ادبی خطاب کرد که حتی می تواند در دانشگاه ها تدریس شود و برای این دلیل خود چخوف را ذکر می کند که می گوید:‌ «نوشتن بیشتر از انتقال احساسات و داده ها به فرد یا شی دیگر باید با هدف و راستگویی همراه باشد و نمی توان آن را مسئله ای ساده در نظر گرفت».

در «یک زندگی در نامه‌ها» به غیر از زندگی شخصی و حرفه ای نویسنده درباره کار طبابت، ماهی گیری،‌ سفر،‌ باغبانی، عشق و محبت به پدر و دو برادر تقریباً دائم الخمرش می توان به راحتیی عشق و علاقه شخصی نویسنده به نوشتن را احساس کرد و همانطور که زندگی عادی و معمولی خود و سفرهایش را در نامه هایش به مادر و خواهرش تعریف می کند در نامه‌نویسی به همسرش الگا نیز از سبک ادبی خاص خود در نوشتن غفلت نمی کند.

«واقعیت گرایی،‌ راستگویی،‌ خلاصه نویسی،‌ شهامت و شفقت» پنج اصلی است که اسکارلت توماس نویسنده کتاب «این جهان محزون»‌ در بین نامه ها و آثار چخوف و بیشتر از همه کتاب نامه هایش برجسته می کند. او معتقد است چخوف همیشه در نوشته هایش به این اصول وفادار بوده است و هر کسی برای تحصیل آثار چخوف بهتر است آنها را بداند و حتی وقتی کار به دفاع از رمان «باتلاق» می رسد چخوف این اصول را در نوشتن بیشتر مورد توجه قرار می‌دهد.

خود چخوف در سخنانی می گوید:‌ «نوشتن مطمئناً چیزی شبیه کار آرایشگرها یا شیرینی فروش ها نیست که با زیبایی و شیرینی سر و کار دارند بلکه موارد تلخی هم وجود دارد که نویسنده با آنها سر و کار دارد و نباید در نوشته های خود از آنها غفلت کرد...».

[ سه شنبه 89/4/8 ] [ 8:37 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.
بسیاری لحظه‌ها می‌شد که با وجود داشتن میل نوشتن، جسارتش را نداشتم. در این اوضاع و احوال حتی اگر می نوشتم به دلم نمی‌نشست تا این که بالاخره متوجه شدم که باید مبتنی بر روایت خود سلمان، درباره زندگی اش بنویسم. اینگونه کار آسان تر شد؛ به عبارتی روایت سلمان از زندگی اش، برای این رمان یک کشف بزرگ بود.

به گزارش خبرآنلاین اغلب رسم است که فیلم‌نامه نویسان بر اساس رمان، آثارسینمایی را می نویسند و به طور معمول ادبیات سینما را تغذیه کرده است. اما نویسنده و مشاور فیلمنامه‌های «بید مجنون»، «رنگ خدا» و «زیر نور ماه»، برای نوشتن فیلم نامه‌ای براساس زندگی سلمان فارسی، ابتدا رمانی نوشته و پس از سال‌ها تلاش برای تکمیل رمان، شروع به نوشتن فیلم‌نامه کرده است. درباره این روند و کشفیات این فیلمنامه نویس، از زندگی سلمان فارسی که گویا قرار است به زودی تبدیل به یک اثر سینمایی شود، با ناصر هاشم زاده گفت و گو کردیم.

گویا قرار بر این بوده که فیلمنامه‌ای بر اساس زندگی سلمان بنویسید اما نخست رمان «او سلمان شد» را نوشتید؟

ابتدا قصد داشتم فیلمنامه سلمان را بنویسم اما وقتی دست به قلم بردم، متوجه شدم که درباره او چیز کمی می‌دانم وهمین دلیلی شد تا  کتاب های متعددی درباره این یار پیامبر(ص) بخوانم که نتیجه اش را ابتدا به صورت رمان نوشتم.

پیش از این که سلمان را بنویسید در مورد او چه تصوری در ذهن داشتید و زمانی که آن را شروع کردید، او را چگونه دیدید؟

من هم مثل خیلی از ایرانی‌ها، به سلمان، به عنوان نخستین پیشگام ایمان و مسلمانی افتخار می‌کردم، به ویژه تحول یک زرتشتی و روی آوردن وی به مسیحیت و به اسلام برایم بسیار جالب توجه بود؛ اما خواندن روایت‌های سلمان از زندگی‌اش، که بسیار هم شگفت انگیز است، باعث شد که این روایت را که یک سیر الی الله است مورد نظر قرار دهم؛  به طوری که حس کردم در حین نوشتن این رمان یک سلوک را گذراندم. در حین پژوهش درباره او و زندگی اش متوجه شدم که  سلمان یعنی آن واقعیت تاریخی که هیچ کس، جز علی (ع)، به پیامبر(ص) از او نزدیک تر نبوده است و شخصیت او گاهی در هاله‌ای از ابهام و افسانه گویی‌ها گم شده است. یعنی حول او آن قدر داستان گفته شده است که آدم تصور می‌کند که چنین شخصیتی نیست. در حالی که نقل‌های حدیثی و اقوال تاریخی غیراین را ثابت می کند.

بر این اساس با اهمیتی که سلمان در تاریخ اسلام، به ویژه برای ما ایرانیان، دارد، کسی که به سراغ سلمان می‌رود باید خیلی مجهز باشد و نسبت به ایمان او آگاهی داشته باشد. از سویی شخصیت سلمان آن قدر گسترده، جامع، شگفت انگیز و زیبا بود که به من جسارت داد تا در موردش بنویسم.

پژوهش روی این پروژه چقدر زمان برد؟

سه سال و به صورت غیر مستمر. بسیاری لحظه‌ها می‌شد که با وجود داشتن میل نوشتن، جسارتش را نداشتم. در این اوضاع و احوال حتی اگر می نوشتم به دلم نمی‌نشست تا این که بالاخره متوجه شدم که باید مبتنی بر روایت خود سلمان، درباره زندگی اش بنویسم. اینگونه  کار آسان تر شد؛ به عبارتی روایت سلمان از زندگی اش، برای این رمان یک کشف بزرگ بود.

یعنی « او سلمان شد» بیش از آن که رمان باشد، روایتی تاریخی است یا واقعیتی فراتر از گمان‌های فردی؟

واقعیت او خیلی فراتر از گمان‌های فردی است که نویسنده با هنر و خلاقیت بتواند جهان او را نشان دهد. جهان سلمان نسبت به هنر نویسندگی بسیار گسترده‌تر است. این گستردگی به نویسنده اجازه می‌دهد که برای نگارش فراز و نشیب‌های زندگی اش، از تخیل هم استفاده کند ولی این تخیلات باید با نوع زندگی سلمان تجانس پیدا کند واگر چنین شود نویسنده به یک توفیق رسیده است در واقع روایت من متکی به تاریخ بود.

البته این فراز و نشیب و مواجهه با شخصیتی خاص در جهان اسلام در نهایت سلمان را برای من تبدیل به الگوی مسلمان ایرانی کرد. سعی کردم در این رمان، تصویری از سلمان ارایه شود که علاوه بر تکوین، تحول شخصیت انسانی را که به تدریج با حقیقت عجین می‌شود به وضوح قابل درک کند.

و داستان شکل‌گیری فیلم‌نامه از چه قرار بود؟

در مجموع این را بگویم که اگر فیلمنامه‌های ما متکی به ادبیات به ویژه ادبیات داستانی باشد، سینمای ایران نیز قوی تر می‌شود؛ مانند اغلب فیلم‌های مطرح غربی. در مورد تبدیل رمان «او سلمان شد» به فیلمنامه، خیلی سخت است از چیزی که نوشتم دفاع کنم. چون بیشتر مشاور فیلمنامه بودم تا فثیلم نامه‌نویس.

اما به هر حال، زمانی که می خواستم رمان را بنویسم، از دیدگاه یک فیلمنامه نویس، قلم به دست گرفتم. طوری که گاهی در نوشتن رمان،  حال فیلمنامه‌نویسی بر من غلبه می‌کرد و به نوعی، برش‌های سینمایی را در نظر داشتم و این دوهیجان در من بوده است. یعنی توجه توامان به وجه فیلمنامه نویسی و البته وجه توصیفی‌اش، تا اثر به عنوان رمان نیز پذیرفته شود. وجود این مواد تصویری و نیز سیری که در پرداختن و معرفی سلمان مورد نظر قرار گرفت و به آن اشاره کردم، برای فیلمنامه شدن رمان «او سلمان شد» خیلی قابلیت به وجود آورد.

[ سه شنبه 89/4/8 ] [ 8:36 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
رئیس جمهوری درباره مسائل اخبر دانشگاه آزاد اسلامی و وقف این دانشگاه تاکید کرد که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی حکم قانون را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدی نژاد دوشنبه در نشست خبری با رسانه های داخلی و خارجی در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره دانشگاه آزاد گفت: در مورد دانشگاه آزاد باید بگویم که مصوبه شورای انقلاب فرهنگی حکم قانون را دارد زیرا در آن نمایندگان سه قوا حضور دارند و علاوه بر نمایندگان قوا اشخاص علمی و فرهنگی هستند که تعداد آنها از نمایندگان قوه مجریه بیشتر است.

وی تاکید کرد: هر تصمیمی که شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ کند قانونی است. همانطور هم که دیدید نمایندگان مجلس رای خود را پس گرفته و رئیس قوه قضائیه هم حکم قاضی به نفع دانشگاه آزاد را متوقف کرد.

رئیس جمهور در رابطه با وقف دانشگاه آزاد نیز گفت: تاکید ما مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و این مصوبه همه سئوالات را پاسخ داده و همه باید از قانون تبعیت کنند. بحث هایی در رسانه ها است اما آنچه واقع می شود قانون است.
[ سه شنبه 89/4/8 ] [ 8:35 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
25 سال پیش در چنین روزهایی و در روزگاری که شرکتهای مایکروسافت، "آی. بی. ام" و اپل در تلاش برای تبدیل شدن به غولهای رایانه ای دنیا بودند شرکت ژاپنی توشیبا گوی سبقت را از رقبای آمریکایی ربود و اولین لپ تاپ تاریخ را عرضه کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در سالهایی که رایانه های شخصی "آی. بی. ام" بودند و در سالهایی که استیو جابز شرکت " NeXt" را راه انداخت و در سالهایی که مایکروسافت "ویندوز 1.0" خود را عرضه کرد ناگهان توشیبا از سرزمین آفتاب تابان اولین لپ تاپ خود را به دنیا هدیه داد. از آن روزها 25 سال گذشته و به همین علت توشیبا تصمیم گرفته است که یک ربع قرن از عرضه اولین رایانه قابل حمل خود را با سه محصول جدید جشن بگیرد.

روزلا دستینو یکی از مدیران ارشد شرکت توشیبا داستان اولین لپ تاپ را اینگونه شرح داد: "در سال 1985 توشیبا از سوراخی در آب بیرون آمد و یک رایانه شخصی ناسازگار با رایانه های آی. بی. ام را عرضه کرد و به همین علت با بی مهری بازار مواجه شد. به این ترتیب تصمیم گرفت تیمی متشکل از سه نفر را برای ارائه یک پروژه جدید تشکیل دهد که از این گروه یک مفهوم جدید از رایانه های شخصی متولد شد که با محصولات آی. بی. ام سازگار بود، انرژی خود را از باتریهای قابل شارژ تامین می کرد مجهز به درایور فلاپی دیسک 5/3 اینچی بود و 5/4 کیلوگرم وزن داشت."

به این ترتیب اولین رایانه قابل حمل در این خانه ژاپنی متولد شد و T1100 نام گرفت و برای اولین بار در نمایشگاه "سبیت" هانفور آلمان رونمایی شد و شور و اشتیاق اروپاییها را برانگیخت.


.



تصویر اولین لپ تاپ تاریخ

به گزارش مهر، از آن زمان سرنوشت خواست که این شرکت از تولید رایانه های شخصی عبور کند و به توسعه رایانه های نوری، فوق قابل حمل و بسیار سبک برسد.

در این راستا، اکنون این شرکت ژاپنی برای جشن تولد 25 سالگی این مفهوم جدید از رایانه ها تصمیم گرفت بار دیگر "برند" قدیمی مدلهای Libretto را زنده و سه محصول جدید را ارائه کند.

یکی از این محصولات W100 است که دو صفحه نمایشگر 7 اینچی لمسی دارد که یکی از آنها مجهز به صفحه کلید مجازی است و از نمایشگر دوم برای جستجو در اینترنت استفاده می شود. این محصول با سیستم عامل ویندوز 7 کار می کند و حافظه آن یک دیسک سخت Ssd با گنجایش 62 گیگابایت است. تنها 4 کلید فیزیکی در این دستگاه 800 گرمی قرار دارند. این محصول در دو نسخه معمولی به قیمت 1349 یورو و نسخه مجهز به سیم کارت نسل سوم به قیمت 1499 یورو عرضه می شود.




Libretto  W100

محصول دومی که توشیبا در بزرگداشت یک ربع قرن از اختراع اولین لپ تاپ تاریخ معرفی کرده است، AC100 نام دارد. سیستم عامل این دستگاه "آندروئید 2.1" است و شارژ باتری آن 5 روز در حالت آماده به کار و هشت ساعت در حالت استفاده به طول می انجامد. قیمت این محصول 299 یورو است که در نسخه مجهز به سیم کارت نسل سوم به 399 یورو می رسد.

هدیه سوم توشیبا به مناسبت 25 سالگی لپ تاپ، R700 نام دارد. سبکی و باریکی از ویژگیهای بارز این محصول است.

بی شک این روزها هر یک از غولهای "آی. بی. ام"، اپل، مایکروسافت و "اچ. پی" آرزو می کنند که ای کاش آنها به جای توشیبا جشن تولد 25 سالگی اولین لپ تاپ را برگزار می کردند.

[ سه شنبه 89/4/8 ] [ 8:35 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
مدارگرد شناسایی ماه، ال.آر.او در جدیدترین تصویری که از زمین گرفته، کشور ایران را نیز به تصویر کشیده است. در این تصویر که از فاصله 376هزار کیلومتری ثبت شده، دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان را در گوشه بالای سمت چپ تصویر به وضوح مشخص است.

به گزارش «خبر آنلاین» به نقل از اسپیس، این تصویر مربوط به 2 هفته پیش است استوای زمین تقریبا در امتداد قطر تصویر در راستای پایین ـ راست به بالا ـ چپ قرار گرفته است.




[ سه شنبه 89/4/8 ] [ 8:34 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
سرویس بین الملل _ وزیر بازرگانی رژیم صهیونیستی هشدار داد که اگر ایران، اقدام به اعزام امدادگران به باریکه غزه کند، مأموران این رژیم آنان را بازداشت خواهند کرد.

به گزارش «تابناک»، این مقام صهیونیستی همچنین تهدید کرده است: گسیل امدادگران ایرانی به غزه، سفری بدون بازگشت خواهد بود.

«بنیامین بن‌الیعزر» در ادامه گفته است: ما اجازه نخواهیم داد هیچ کشتی به باریکه غزه وارد شود، مگر اینکه این کشتی‌ها، نخست در بندر اشدود برای کنترل پهلو بگیرند.

او که با روزنامه «فایننشال تایمز دویچلند» گفت وگو می کرد، تصریح نموده است: این اقدامات همچون خرید بلیت یک‌طرفه است؛ «آنها می‌تواند بیایند، اما راه خروجی نخواهند داشت.»

در همین باره، «دویچه وله» نوشت: حضور کشتی‌های ایرانی در سواحل غزه می‌تواند به رویارویی خطرناکی میان جمهوری اسلامی و اسراییل بینجامد. برخی مقامات جمهوری اسلامی در هفته‌های گذشته، نه تنها خبر از اعزام دو کشتی امدادی به غزه را داده بودند، بلکه حتی سخن از آن رانده بودند که این کشتی‌ها توسط سپاه پاسداران اسکورت خواهند شد.

از سویی، ایران در روزهای گذشته، گسیل کشتی به باریکه غزه را پس گرفت.
در این باره، محمد جواد جعفریان، رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی در روزهای گذشته گفت: سفر یک کشتی امدادی برای کمک‌رسانی به ساکن نوار غزه که قرار بود پنجشنبه سوم تیر ماه انجام شود، تا یکشنبه، ششم تیر ماه به تعویق افتاده است. وی دلیل این تعویق را «برخی ناهماهنگی‌های بین المللی و تغییر نوع اقلام کمکی» دانسته بود.

این پایگاه خبری آلمانی افزود: به گفته ناظران سیاسی، ایران با فرستادن سلاح به حماس از تسلط این گروه بر باریکه غزه حمایت می‌کند.

به گفته مطبوعات داخلی، حال برخی سیاستمداران و امداگران ایرانی، درصدد‌ند که از طریق یک کشتی لبنانی به غزه وارد شوند، حال آن که ارتش اسراییل با حمله به یک ناوگان کمک‌رسانی در اوایل ماه ژوئن، ? نفر از امدادگران ترک را کشت.

این گزارش می افزاید: وزیر بازرگانی رژیم صهیونیستی تأیید کرد که دولتش با ایجاد برخی تسهیلات از شدت محاصره غزه کاسته و از این پس، فرستادن مواد ساختمانی به باریکه غزه، مجاز خواهد بود.

«الیعزر» گفته است: «اگر ارسال بتون برای بازسازی ساختمان‌ها باشد، هیچ‌گونه مانعی نیست، چرا که ما می‌خواهیم نشان دهیم، مشکل غزه کمک‌های بشردوستانه نیست.»!

این مقام رژیم صهیونیستی همچنین در واکنش به تقاضای هفته پیش «گیدو وستروله»، وزیر امور خارجه ‌آلمان _ که خواهان «لغو کامل محاصره باریکه غزه» شده بود _ گفت: «ما درباره مسایل امنیتی آلمان، به مقامات این کشور توصیه‌ای نمی‌کنیم، اما در مقابل نیز انتظارات مشابهی داریم.»
نظرات کاربران:

[ سه شنبه 89/4/8 ] [ 8:33 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
سایت فرارو به نقل از روزنامه "الخلیج" چاپ امارات  نوشت:

"سعد محیو"، علت خیانت روسیه به ایران در جریان قطعنامه اخیر شورای امنیت را مورد بررسی قرار داده است.

زیان ایران با از دست دادن روسیه ی " پوتین" به از دست رفتن چین از اتحاد شوروی سابق در دهه 70 قرن گذشته شباهت زیادی دارد.
چرا؟

کمی بعد به این پرسش پاسخ خواهیم داد ؛ اما ابتدا باید دلایل خیانت ناگهانی روسیه به سرزمین [ امام ] خمینی [ ره ] را بدانیم.

اولین نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که روسیه پوتینی کشوری سرمایه داری است  و دین و دنیای این کشور، سود مادی و منافع خودی است .

در اتحاد شوری سابق ، هر از گاهی اصول عقیدتی بر منافع اقتصادی برتری می یافت ؛ولی در روسیه کنونی این حالت کاملا معکوس شده است .

کشور سرمایه داری روسیه کنونی به کشورهای در حال توسعه به عنوان « برگ برنده » نگاه می کند تابتواند از موقعیت آن ها برای بهبودی وضعیت خود در نظام جهانی بهره برداری کند .

این وضعیت بر ایران به طور کامل منطبق می باشد ؛ زیرا مسکو از تمایل شدید غرب نسبت به ایران به دلیل داشتن موقعیت راهبردی و نفتی کاملا آگاهی دارد .

واقعیت امر این است که روسیه در سال گذشته به حد سرمستی از برگ برنده ایران بهره برداری کرد و اکنون در حال جمع آوری محصول است . روسیه ، هر بار که غرب تلاش می کرد مجازات های جدیدی بر ایران تحمیل کند ، اعلام می کرد که خواستار فروختن سلاح های پیشرفته به ایران است ؛ اما هیشه در آخرین لحظه پا پس می کشید و کشتی ایران را بی یار و یاور در میان موج های سرکش بین المللی تنها می گذاشت .

در زیر به برخی بهره برداری های مسکو اشاره می کنیم :

- دریافت وعده از سوی واشنگتن مبنی بر اجازه یافتن برای ترکتازی در محدود? جغرافیایی اتحاد جماهیر شوروی سابق ( گرجستان بهترین نمونه است ) .

- اعتراف واشنگتن مبنی بر این که روسیه ، یک کشور بزرگ در آن منطقه است .

- تسهیلات امریکا برای ادغام روسیه در نهادهای اقتصادی جهانی و دست یافتن به فن آوری های پیشرفته غیر نظامی .

- وعده امریکا به روسیه مبنی بر برخورد با این کشور همانند یک ابر قدرت . ادامه مذاکرات « سالت » بهترین نمونه است .

در مقابل این هدایا و امتیازها ، مسکو نیز بهترین پاسخ ها را داد:

- متوقف ساختن موشک های « اس 300 » . وجود این موشک ها می توانست هرگونه تهاجم هوایی اسرائیل و امریکا(به ایران) را با دشواری های بسیار مواجه سازد .

- متوقف ساختن تکمیل نیروگاه بوشهر .

- همراهی با امریکا و دادن رأی موافق به تحمیل مجازات های جدید بر ضد ایران .

پس از دادن رأی موافق ، برای اولین بار میان روسیه و تهران حمله رسانه ای سختی آغاز شد .

به پرسش اولیه خود باز می گردیم و می گوییم که کودتای روسیه برای امریکا سودی عظیم و برای ایران زیانی عظیم تر بر جای گذاشت .

این تحول جدید باید موجب گردد که در تهران ، زنگ ها [ ی هشدار ] با قدرت به صدا در آیند ؛ زیرا بیم آن می رود که ایران در این جنگل پرغوغا ، با وجود گرگ گرسنه امریکا ، که هیچ گاه از نفت سیراب نمی شود ، و اسرائیل « وحشی » ، که غریزه خون ریزی در او بیش از حد معمول است ، تنها گذاشته شود .

این درست است که ایران هم چنان می تواند بر همدردی و همراهی نسبی چین اتکا داشته باشد ؛ ولی ایران نباید زیاد به این مسأله دلخوش باشد ؛ زیرا این امکان وجود دارد که چین هم رفتاری همانند روسیه بروز دهد . چین گر چه « سوسیالیستی » است ولی تمایلات سرمایه داری اش از تمایلات روسیه متفاوت نیست . چین در این روزها برای مشخص ساختن موضع خود نسبت به هر کشور و یا مسأله ای ، فقط منافع مادی خود را در نظر می گیرد .

به این مورد خوب توجه کنید :  از یک مسئول بلند پایه چینی خواسته شد که کشورش برای آسان سازی حل و فصل مسأله فلسطین دخالت کند و او فورا گفت : دخالت ما چه منافع اقتصادی را در پی خواهد داشت ؟ » .

بله کودتای روسیه به امریکا پیروزی ای عطا کرد که به پیروزی ای تاریخی نزدیک شده است . این پیروزی تا اندازه زیادی به پیروزی « جورج بوش » پدر در آستانه جنگ کویت شباهت دارد ؛ زیرا او در آن موقع توانست برای روانه ساختن نیم میلیون سرباز امریکایی به سوی جبهه های جنگ ، جامعه جهانی را با خود همراه کند .
[ سه شنبه 89/4/8 ] [ 8:33 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
اداره سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس بیشترین میزان عمر از دست رفته گروه سنی 15 تا 49 ساله کشور را مربوط به بلایا و حوادث غیرمترقبه، بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، به نقل از «وب‌دا» مطالعه سیمای مرگ و میر در 23 استان کشور بین گروه سنی 15 تا 49 ساله نشان می‌دهد در محاسبه میزان عمر از دست رفته در صدهزار نفر از این گروه سنی بلایا و حوادث غیرمترقبه و طبیعی، بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها بیشترین مرگ و میرها را به خود اختصاص داده و در نمودار میزان عمر از دست رفته افراد که به سال سنجیده می‌شوند، در صدر قرار دارند.

بنابراین گزارش بلایا و حوادث غیرمترقبه و طبیعی 1960 سال، بیماری‌های قلبی و عروقی 5/749 سال و سرطان‌ها 1/465 سال از عمر افراد 15 تا 49 ساله را در یک جامعه آماری صدهزار نفره گرفته است.

این گزارش حاکیست میزان عمر از دست رفته افراد در سایر بیماری‌ها به این شرح است:

بیماری‌های روانی و اختلالات رفتاری 2/158 سال، بیماری‌های دستگاه تنفسی 110 سال، بیماری‌های دستگاه گوارش 8/84 سال، بیماری‌های دستگاه عصبی مرکزی 9/81 سال و بیماری‌های عفونی و انگلی 5/68 سال.

در ادامه این گزارش از بیماری‌های تغذیه، غدد و متابولیک، بیماری‌های خون و دستگاه خونساز، بیماری‌های دستگاه ادراری، عوارض حاملگی و زایمان، علل ناشی از بیماری‌های جلد و زیرجلد، بیماری‌های اسکلتی و عضلانی و ناهنجاری‌های مادرزادی و کروموزومی به عنوان بیماری‌های دیگری که در کاهش میزان سال‌های عمر از دست رفته افراد 15 تا 49 سال تأثیر داشته‌اند، نام برده شده است.
[ سه شنبه 89/4/8 ] [ 8:32 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
تبریز ـ خبرگزاری مهر: کندوان یکی از سه روستای صخره‌ای جهان است که این موجب جذابیت بی‌نظیر آن شده است؛ اما نصب انواع تابلوهای تبلیغاتی و ساخت و سازهای بی‌رویه با مصالح ناسازگار با بافت روستا خطراتی است که روستای صخره‌ای کندوان را تهدید می‌کند.



































[ دوشنبه 89/4/7 ] [ 2:51 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 430
بازدید دیروز: 716
کل بازدیدها: 1663209