علی داودی | ||||||||||
|
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن تکذیب ادعای گروهک تروریستی منافقین مبنی بر ساخت سایت هسته ای زیرزمینی در منطقه دماوند ایران ، گفت: این مطالب ادامه داستان سرایی های گروهک ورشکسته منافقین است.
به گزارش خبرنگار مهر در پی انتشار اخباری از سوی گروهک تروریسیتی منافقین مبنی بر اینکه ایران در حال ساخت سایت هستهای زیرزمینی در منطقه کوهستانی دماوند است و استقبال رسانه های غربی و صهیونیستی از این خبر ، سید عباس عراقچی ، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان این مطالب را ادامه داستان سرایی های گروهک ورشکسته منافقین خواند.
وی افزود: چنین خبری به هیچ وجه صحت ندارد و تکذیب می شود.
عراقچی اظهار داشت: بی اعتباری گروهک تروریستی منافقین آنقدر زیاد است که انتشار چنین اخباری از سوی آنها ارزش پاسخگویی ندارد. [ جمعه 92/4/21 ] [ 4:54 عصر ] [ علی داودی ]
[ نظرات () ]
مرد جنایتکار به خاطر علاقه به خواهر زنش ، همسر باردار خود را به قتل رساند. به گزارش قانون، سرهنگ مراد جعفری ، جانشین فرمانده انتظامیاستان زنجان در این باره گفت: در پی وصول پرونده ای به پلیس آگاهی با موضوع مرگ مشکوک زن 26 ساله ای در 14 تیرماه امسال پیگیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت. وی با بیان اینکه این زن باردار بود تاکید کرد: نتیجه معاینه جسد و علت مرگ جنین دختر داخل رحم مادر نیز قطع ارتباط حیاتی بین جنین و مادر و آثار خونمردگی متعدد در سر و ناحیه شکم متوفی اعلام شده بود. با مشخص شدن علت مرگ مادر و جنین تحقیقات برای شناسایی قاتل یا قاتلان این پرونده آغاز و ماموران در خلال تحقیقات خود به شوهر مقتول به نام "احمد" 26 ساله مشکوک شدند .ماموران دریافتند که شوهر مقتول قبل از ازدواج به خواهر همسرش علاقهمند بوده و تمایل به ازدواج با وی داشته است. وی در ادامه اظهار داشت: از آنجا که این علاقه بعد از ازدواج نیز ادامه داشته و بیشتر نیز شده بود عامل ایجاد اختلاف بین این زن و مرد میشود.با مشخص شدن این موضوع متهم "احمد" دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد و مورد بازجویی قرار گرفت که ابتدا وی منکر هرگونه اختلاف با همسرش شده بود اما با ارائه دلایل و مدارک، لب به اعتراف گشودد و به قتل همسر و فرزندش اعتراف کرد. متهم به ماموران گفت: به علت علاقه به خواهرزنم با همسرم مشاجره کردم و او را با مشت و لگد زدم . سرهنگ جعفری تصریح کرد: این ضربات منجر به خونریزی داخلی و بیهوشی و نهایتا مرگ مقتول شده بود که با اعترافات این متهم پرونده تشکیل و به دادسرا ارسال و متهم با قرار مناسب روانه زندان شد. [ جمعه 92/4/21 ] [ 5:33 صبح ] [ علی داودی ]
[ نظرات () ]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پلیس امارات یک زن تبعه یکی از کشورهای خلیج فارس را که با لکسوس گدایی می کرد بازداشت کرد.
این زن سوار بر خودرو گرانقیمتش مقابل پمپ بنزین ها می ایستاد و به مردم، به ویژه مردان جوان، می گفت که پول بنزین همراهش نیست و از آنها می خواست مقدای پول به او بدهند و قول می داد بعد از خروج از پمپ بنزین آن را بر می گرداند، اما بعد از گرفتن پول، فرار می کرد و از محل دور می شد.
مدیر گروه امنیت گردشگری در پلیس دبی افزود: یکشنبه گذشته، جوانی که پنج بار طعمه این زن شده بود، او را در حال گول زدن فرد دیگری دید و به پلیس اطلاع داد. ما شکایت های متعددی در این باره داشتیم و آن زن را بازداشت کردیم.
پسری که این زن را به پلیس معرفی کرده بود، گفت: او هر بار با حرف های جدید و قانع کننده از این که پول را پس نداده عذرخواهی می کرد و بار دیگر پول می گرفت و رفتارش طوری بود که هرکسی را قانع می کرد که دزد یا کلاهبردار نیست.
شوهر این زن که یک تاجر اهل عجمان است پس از آنکه علت بازداشت همسرش را از پلیس شنید، زبانش بند آمد!
پلیس امارات اعلام کرد در شش ماهه نخست امسال 286 گدای قلابی را بازداشت کرده است.
پلیس دبی افزود: در آستانه ماه رمضان گداهای حرفه ای کشورهای خلیج فارس راهی دبی می شوند و با روش های مختلف، از جمله در دست داشتن نسخه پزشک، مردم را فریب می دهند، اما امسال 20 گشت ویژه برای شناسایی این گداها فعال شده است. [ جمعه 92/4/21 ] [ 5:32 صبح ] [ علی داودی ]
[ نظرات () ]
جام جم آنلاین نوشت: [ جمعه 92/4/21 ] [ 5:32 صبح ] [ علی داودی ]
[ نظرات () ]
خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی در گزارشی اختصاصی از حضور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در یازدهمین میدان انتخابات ریاست جمهوری نظام اسلامی و برخی حواشی ناگفته پیرامون آن نوشت:
خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
مردم هرگز آن عصر رویایی واپسین روزهای اردیبهشت 92 را از یاد نخواهند برد، آن ساعت شورانگیز نامنویسی آیتالله هاشمی رفسنجانی در آخرین دقایق فرصت قانونی ثبتنام برای نامزدی در انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری را ، که بارق? امید وشعف غیر قابل وصف را به سرعتی همچون نور در فضای کشور و در قلب میلیونها ایرانی پراکند بطوری که شعاعش حتی محافل سیاسی بینالمللی را نیز تکان داد. مردم سراسر کشور که باور نمیکردند، مرد بحرانها به میدان بیاید، از سر شادمانی به هم تبریک میگفتند و به گونهای شده بود که انگار باد، خبر آمدنش را به سراسر کشور برد. موج امید، دریای خیال مردم را فرا گرفت و اقتصاد نفسی تازه کشید.
ناصحانی که تا قبل از آن کلاه پدرانه بر سر خویش میگذاشتند و آیتالله را از آمدن «نهی از معروف!»میکردند، تا یکی دو روز در بهت شادی مردم منجمد بودند و کمکم که یخ قلمهایشان آب شد و ناگهان مهر پدری را واگذاشتند و دشمنانه تهدید کردند و به مصداق مثلی که میگوید «الغریق یتشبّث بکلّ حشیش، آدمی که دارد غرق میشود، به هر علف و خس و خاشاکی چنگ میاندازد» حتی دست نیاز به دشمنان شناسنامهدار انقلاب در خارج از کشور نیز دراز کردند تا مطاعی بدست آرند و شناسنامه انقلاب را مخدوش کنند.
خوب است که برای ماندگاری در تاریخ بنویسیم که آیتالله هاشمی رفسنجانی چرا آمد و چگونه مانعش شدند و مهم تر از همه اینکه علیرغم بی اعتنا به پیغام ها ، بر عهد خود با مردم ایستادند و دوباره بسان انتخابات 84 که گفتند:"وقت آبرو دادن برای مردم است"، زیر بار تحمیلی انصراف نرفتند و تحمل تلخی ها را در کنار مردم ترجیح دادند؟
انتقاد رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از شیوه مدیریت اجرایی کشور بر کسی پوشیده نبود و نیست. ایشان با علم به خصوصیات مدیریتی آقای احمدینژاد از همان سال 1384 نسبت به مشکلات آینده کشور هشدارهای مکرر میدادند و در سال 1388 هم رویکرد انتخاباتی ایشان تغییر شرایط موجود بود که طی خبرهای متعدد در همان ایام منتشر شد.
پس از انتخابات سال 1388 و اتفاقات تلخ، آیتالله هاشمی رفسنجانی زمانی با سکوتی که فریاد معرفت بود و زمانی با هشدارهای دلسوزانه، تصویری از شرایط امروز جامعه را پیشبینی میکرد که بایگانی رسانهها مملو از ابراز نگرانیهای فراوان است.
از یک سال پیش که زمزمههای زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری در کشور پیچید، هر بار که گروههای مختلف به مناسبتهای گوناگون به دیدار ایشان میآمدند، ترجیعبند سخنان آنان، گلایه از اوضاع موجود و دعوت از ایشان برای اصلاح امور بود و ایشان نیز با دعوت همگان به صبر و تحمل، اظهار امیدواری میکرد که تدبیر، محور کارها شود و مردم، نخبگان و حاکمیت با انتخاب خط اعتدال، جامعه را از عوارض افراط و تفریط که طی سالهای اخیر، دامن، آن را گرفته، نجات دهند.
با آغاز سال 1392 تقاضا حتی در دیدارهای نوروزی، آن قدر صریح بود که دیدارکنندگان دیگر تقاضای راهنمایی نداشتند، بلکه فقط بر این نکته تکیه میکردند که شرایط فقط با آمدن آیتالله هاشمی رفسنجانی عوض میشود. حجم این تقاضاها به گونهای که در دیدار ایثارگران استان خوزستان یکی از حاضران با صراحت اعلام کرد که «آقای هاشمی اگر ثبتنام نکنید، روز قیامت جلوی امام و شهدا یقه شما را میگیریم.»اما رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که میدانست موانع و مشکلات چه و چگونهاند، به این جمله بسنده میکرد که «من چیزهایی میدانم که شما نمیدانید.»
در ایام ثبتنام نامزدها، دیدارکنندگان التماس و خواهش میکردند و آیتالله همچنان سعی میکرد آنان را قانع نماید. در همین ایام پیامهای جداگانهای از علما و مراجع قم و نجف به ایشان رسید که حضورشان را ضروری میدانستند.در یک سوی دیگر این دعوتها، روزنامهها و شخصیتهای فراوان حقیقی و حقوقی بودند که در قالب مصاحبه، مقاله، سخنرانی و یادداشت اینگونه به جامعه القا میکردند که آیتالله هاشمی رفسنجانی با اینکه میتواند منجی کشور باشد، چون نسبت به مشکلات اداره کشور آگاهی دارد، راحتطلبی را برگزیدند.
همه این فشارهای پیدا، در کنار وعدههای فراوانی که از ناگفتههای انتخابات اخیر است، باعث شد که آیتالله هاشمی رفسنجانی در عصر جمعه 29 اردیبهشت، از عزم جدی برای نیامدن به تردید برسند. آنگونه که خود میگوید: «عصر آن روز احساس کردم دارم به استبداد رأی نزدیک میشوم که در مقابل این همه خواهش، بر حرف خود پافشاری مینمایم. به قرآن پناه بردم و استخاره نمودم که خوب آمد. اگرچه تأکید میکرد که کاری بسیار خوب است، اما به نتیجه نخواهی رسید. این راهنمایی مرا به تقاضای مردم نزدیک کرد تا اینکه صبح روز شنبه، از لحظه ورود به دفترم، افراد فراوانی میآمدند که همچنان بر نامنویسیام تأکید میکردند.»
آنگونه که در خبرهای آن روز بود، پاسخ آیتالله هاشمی، لزوم هماهنگی با مقام معظم رهبری بود و بعدها اعلام شد که در آخرین ساعت مهلت قانونی و پس از یک تماس تلفنی با بیت رهبری، ایشان در وزارت کشور حاضر شدند و ثبتنام کردند.ثبتنام ایشان موجی از امید را در جامعه ایجاد کرد و همزمان بعضی از جریانها به چنان شوکی دچار شدند که تا دو روز بیشترین حرف آنها، سکوت بود و کمکم قلمها نوشتن آغاز کردند و زبانها باز شدند که خوب است برای داوری درباره اخلاقمداری بعضی از مدعیان اصولگرایی و پایبندی آنان به اخلاق اسلامی، بعضی از روزنامهها را در آن ایام ببینید.
کمکم که شایعه ردّ صلاحیت بعضی از نامزدها در جامعه پخش شد، مردم به همدیگر دلداری میدادند که این تیغ نه میخواهد و نه میتواند صلاحیت آیتالله هاشمی رفسنجانی را ببرد. اما خبرسازیها در مورد تصمیم شورای نگهبان، بر دلنگرانیهای مردم میافزود. یکی میگفت: «ردّ صلاحیت بعضیها از عبادات ماه رجب بالاتر است» و یکی در خطبههای نماز جمعه میگفت: «صلاحیت کسی که بنز سوار میشود، تأیید نمیشود.»
5 روز اول مهلت قانونی برای تأیید صلاحیتها تمام شد و چون نتوانسته بودند جامعه تشنه به حضور هاشمی رفسنجانی را با وعدههای خویش سیراب کنند و موج برخاسته از حضور ایشان را فروکش دهند، 5 روز دیگر مهلت گرفتند و در آخرین روز مهلت قانونی، رفت و آمدهایی از شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت نظام اتفاق افتاد که برگهای پنهان تاریخ معاصر ایران است.
اول یکی از آقایان به دیدار آیتالله هاشمی رفسنجانی آمد و پیغام آورد که صلاح شما و انقلاب است که انصراف دهید. اما پاسخ آیتالله هاشمی چنان محکم بود که بنده خدا خیلی سریع رفت و برای بار دوم یکی از رؤسای قوا آمد و پیام را تکرار کرد و آیتالله گفت: «مردم با آمدن من امیدوار شدند و نمیخواهم به مردم خیانت کنم» او نیز با این نگرانی که «ردّ صلاحیت شما هزینه سنگینی برای نظام دارد» پاسخ شنید که «چرا اصرار بر تحمیل این هزینه بر نظام دارند؟!» که در نهایت قانع شد و دفتر ایشان را ترک کرد.
سؤالی که شاید آورنده پیام دلیلش را نمیدانست. او رفت و همه نگاهها به شورای نگهبان بود که سرانجام شبانه اعلام کردند که صلاحیت آیتالله هاشمی رفسنجانی احراز نشد.خبر آن قدر برای جامعه غیرمترقبه بود که علیرغم اعلام رسمی از صداوسیما، خیلیها باور نمیکردند. در دیدارهایی که جمعی از فضلا و مدرسین حوزه علمیه قم با حضرات آیات و مراجع عظام داشتند، همگی آن حضرات از عدم احراز صلاحیت آیتالله هاشمی رفسنجانی ابراز تأسف و تأثر و اظهار امیدواری کردند که زمینهی حضور ایشان در انتخابات فراهم گردد و برخی از فضلا و مدرسین حوزه علمیه قم، تأسف و عدم رضایت خود را از عدم احراز صلاحیت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز داشتند.
سرکار خانم زهرا مصطفوی، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی، جمعی از طلاّب، فضلا و علمای حوزههای علمیه، استادان دانشگاهها، دانشجویان، معلمان، دانشآموزان، کارگران، کشاورزان، زنان، صنعتگران و همه اقشار و اصناف نیز از هر راه قانونی تلاش کردند تا با حضور آیتالله هاشمی رفسنجانی در عرصه انتخابات، زمینه خلق حماسه سیاسی هموار شود.
شخص آیتالله هاشمی رفسنجانی که دلبستگیاش به نظام یادآور حکایت دو مدعی مادری برای تصاحب یک فرزند است که داوری را به امام علی(ع) بردند و امام هم برای آزمایش، دستور دو نیم کردن فرزند را داد و مادر واقعی از سهم خویش گذشت، در این داستان، با انتشار پیامی از مردم عذرخواهی کرد که نتوانست از موانع عبور کند و به امیدهای آنها، جامه عمل بپوشاند.البته هنوز ناگفتههای فراوانی هست که اقتضای مصلحت نظام ایجاب نمیکند باز گفته شود و مردم مطمئن باشند، تاریخ نمیگذارد گروهی با قلم و زبان بر واقعیتهای امروز غبار بنشانند. [ جمعه 92/4/21 ] [ 5:30 صبح ] [ علی داودی ]
[ نظرات () ]
[ پنج شنبه 92/4/20 ] [ 2:25 عصر ] [ علی داودی ]
[ نظرات () ]
السلام علیک یا شهر الله الاکبر و یا عید اولیائه در ماه پر خیر و برکت رمضان برایتان قبولی طاعات و عبادات را آرزومندم ... التماس دعا
[ چهارشنبه 92/4/19 ] [ 3:44 عصر ] [ علی داودی ]
[ نظرات () ]
[ چهارشنبه 92/4/19 ] [ 3:36 عصر ] [ علی داودی ]
[ نظرات () ]
عضو هیئت مدیره انجمن علمی روانپزشکان ایران گفت: معمولاً در انسان شادمانی در تقابل با اندوه جلوه میکند. کسانی که هیچ وقت اندوهی را احساس نکردهاند، شادی واقعی را نمیتوانند درک کنند. به گزارش فارس، فربد فدایی اظهار داشت: هیجانات انسان به دو گروه کلی تقسیم میشود؛ گروه اول، خلق است که عبارت است از حالت هیجانی نافذی که در کل زندگی روانی فرد متجلی میشود و از درون او سرچشمه میگیرد. عضو هیئت مدیره انجمن علمی روانپزشکان ایران تصریح کرد: گروه دوم عاطفه و حالت هیجانی کوتاه مدتی است که واکنش نسبت به مسائل محیطی است. مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه بهزیستی و توانبخشی افزود: حالتهای خلقی و عاطفی ممکن است تظاهرات جسمانی نیز داشته باشد یعنی تغییرات فیزیولوژیک یا تظاهر در چهره فرد. این استاد دانشگاه ادامه داد: به عنوان نمونه خلق یا عاطفه شاد با تبسم و خنده با افزایش تحرک مشخص میشود در حالی که خلق یا عاطفه افسرده به وسیله چهره در هم کشیدن، آه کشیدن، گریستن یا کاهش فعالیت حرکتی نمودار میشود. فدائی افزود: گریستن عمدتاً نشانهای از خلق افسرده یا عاطفه افسرده است و در موجودات اجتماعی از قبیل انسان، افسردگی عموماً حکایت از احساس درماندگی و دور ماندن از جمع را دارد کما اینکه در پستاندارانی نظیر شامپانزه و گوریل نیز حالتهایی شبیه به افسردگی انسانی ملاحظه شده است. مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه بهزیستی و توانبخشی تصریح کرد: این حالت به سایر اعضای گروه نشان میدهد که یکی از اعضا جدا افتاده است . وی در ادامه گفت: گریستن در انسان به این مفهوم است که فرد دچار افسردگی شده و نیاز به کمک سایر اعضای گروه دارد. این روانپزشک ادامه داد: کارکرد گریستن در کودکان بسیار بارزتر است چرا که کودکان به واسطه گریه ناراحتی خود را به مادر اطلاع میدهند اما در انسان به عنوان عالیترین آفریننده، اندوه میتواند ناشی از مسائل وجدانی و احساس گناه یا حاکی از نرسیدن فرد به معیارهای اخلاقی مورد نظر باشد. عضو هیئت مدیره انجمن علمی روانپزشکان ایران افزود: انسان ممکن است به دلایل مسائل انتزاعی نیز دچار حالت اندوه و افسردگی شود و به صورت انعکاسی نیز رنج و اندوه دیگران، او را متأثر و گریان سازد بنابراین گریستن ممکن است دارای جنبه اخلاقی و عنصری از روشهای ارتباطی گروهی نیز به شمار آید. فدائی در ادامه گفت: معمولاً در انسان شادمانی در تقابل با اندوه جلوه میکند و کسانی که هیچ وقت اندوهی را احساس نکردهاند شادی واقعی را نمیتوانند درک کنند. این استاد دانشگاه تصریح کرد: اندوه و گریستن تظاهری از عالیترین صفات انسانی یعنی همحسی، همدردی با افرادی است که مورد ظلم و بیعدالتی قرار گرفتهاند و واکنشی در برابر فقدانهای مادی یا نارسایی در میل به هدفهای معنوی است. مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ادامه داد: در عین حال گاهی در موارد موفقیت و شادمانی نیز ممکن است با گریستن افراد مواجه شویم که معمولاً علت آن یادآوری فرد از غم و غصه یا سختیهایی است که برای رسیدن به مقصود کشیده است. فدائی تصریح کرد: برای نمونه فردی که با زحمات زیاد به موفقیت ورزشی یا هنری رسیده امکان دارد با گریستن به این موفقیت واکنش نشان دهد که معمولاً این وضعیت را به غلط اشک شادی میگویند که در واقع آن هم تظاهری از یادآوری اندوه و شکستهای قبلی فرد است. [ چهارشنبه 92/4/19 ] [ 3:34 عصر ] [ علی داودی ]
[ نظرات () ]
به گزارش فارس، یک حلزون شجاع لحظهای که متوجه میشود بر کجا قرار گرفته است عکسالعمل جالبی از خود نشان میدهد. [ چهارشنبه 92/4/19 ] [ 3:30 عصر ] [ علی داودی ]
[ نظرات () ]
|
|||||||||
[قالب وبلاگ : تمزها] [Weblog Themes By : themzha.com] |