سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

 

غلامرضا کمالی پناه در روزنامه ابتکار نوشت:

نزدیک یک سال پیش بود که رهبر انقلاب در سفر تاریخی به کرمانشاه، باب تغییر احتمالی نظام ریاستی کنونی به پارلمانی را گشود.بی گمان باز شدن این باب در پی تصمیمی آنی و سخنی فی البداهه نبوده است،بلکه محصول تاملات و رایزنی‌های گسترده و پخته ای بود که مسائل مبتلا به نظام و کشور از سالیان دور موجد آن گردیده است. مهم تر این که مقام معظم رهبری آن را به «آینده ای دور» حواله فرمودند. این به معنای دعوت نخبگان و صاحب نظران سیاسی برای به چالش کشیدن این بحث و شکافته شدن زوایا و خفایای آن از راه نقد و نظرهای گوناگون بوده است.به همین سبب از زمان طرح این بحث تا کنون نظرات و آرای گوناگونی در مخالفت و موافقت با آن،تلویحآًو تصریحاً بیان شده است.حتماًگروهی ورزیده و صاحب نظر با تیزبینی و دقت خاص سرگرم جمع آوری این نقدها و غنی کردن”بانک اطلاعات”این موضوع خاص هستند.

در این گفتار سه پرسش اساسی طرح و در حد بضاعت کم نگارنده،به آنها پاسخ داده می‌شود.
الف)اولین پرسش این است که چرا مقام رهبری چنین بحثی را در این مقطع زمانی مطرح کردند؟
پاسخ به این پرسش نیاز به بررسی‌های همه جانبه ای دارد که واکاوی و بیان آن‌ها از حوصله این بحث خارج است؛امّا شاید طرح آن در این برهه بی ارتباط با حوادث سیاسی چند سال اخیر نباشد.

1-درگیری دامنه دار دولتی‌ها و مجلسی ها، که از نامه نگاری‌های رئیس مجلس هفتم گرفته تا زور آزمایی‌های مجلس هشتم با دولت در قضایای گوناگون؛از جمله سؤال از رئیس جمهور و داستان سعید مرتضوی که در همه ی اینها دولتی‌ها و رئیس زیر کشان مجلسی‌ها را ضربه فنی نموده؛
2-مناظرات انتخابات 88و ناشیرین کاری‌هایی که باعث تلخی”آن فضای شیرین آزادی بیان و شفاف بودن اطلاعات و شور و هیجان ملت برای شرکت در سرنوشت خویش»شد و مسائل تلخ دیگری را به دنبال آورد.

3-بحث اطرافیان رئیس جمهور که باعث انتقادات تند بخشی از مراجع و روحانیون بلند پایه و قشر مذهبی شده است. آقای رحیم مشایی مباحثی در حوزه‌های دینی و سیاسی مطرح کرد که با ذائقه برخی مذهبیون سازگار نیفتاد وآن را به همین علت برنتافتند،ووی را سر دسته جریان انحرافی نامیدند. البته اصولگرایان سعی کردند حساب احمدی نژاد را از وی جدا کنند؛امّا این رئیس جمهور بود که با سخنان و موضع گیری هایش هر بار این کوشند گان خوشخیال را ناکام گذاشت.تا جایی که آیت الله مصباح ادعا کرد که مشایی احمدی نژاد را جادو کرده است و دیگران هم تعبیر«لاله»و «لادن»رادر باره این دو به کار بردندکه جدایی آنان به مرگ سیاسی هر دو می‌ا نجامد.در چنین شرایطی رئیس جمهور مرد جنجالی را به عنوان”معاون اول»خود در دولت دهم برگزید.مقام معظم رهبری طی حکم حکومتی چنین انتصابی را به مصلحت ندانستند.

4-متزلزل بودن مدیریت‌ها در دولت‌های نهم و دهم باز موجبات زیان‌هایی گردید. بیچاره وزرای این دولت‌ها صبح که سر کارشان می‌رفتند،مطمئن نبودند که آنها را به ساختمان و صندلی شان راه بدهند یا نه. تغییر خوب است امّا تزلزل ویرانگر است.در سطح وزرا میزان تغییرات بی سابقه است.گاهی حکم عزل چهار وزیر با هم امضا می‌شد. عزل وزیر خارجه قبلی به گونه ای بود که همه می‌دانند. پشت سر آن حکم رفتن وزیر اطلاعات صادر شد.این همه تزلزل و به هم ریختگی باعث پریشانی و ناامنی در امور گوناگون جامعه می‌شد. این بود که رهبری استعفا-یا همان عزل – آقای مصلحی را به مصلحت ندانستند. قهر یازده روزه رئیس جمهور پیش آمدوکشور را در حالت بهت برد.مخالفان در خارج هم با شاخ و برگ دادن به موضوع بادمشان گردو می‌شکستند و البته به خیر گذشت.خلاصه کلام این مسائل در کنار قانون گریزی ها، کشمکش‌های دائمی،اتلاف وقت ملت و نظام و فراموش شدن مشکلات فراوان اقتصادی مردم و.... موجب شد که رهبری برای برون رفت کشور از چنین وضعیتی و موارد مشابه که در آینده ممکن است پیش آید، موضوع،«تغییر نظام ریاستی» را مطرح کنند.

ب)سؤال دوم این است که”آینده ای دور» چه زمانی است ؟

شکی نیست که رئیس جمهور یازدهم خواهیم داشت. ستاد انتخابات کشور زمان انتخابات ریاست جمهوری رااعلان کرده و اولین اعلامیه خود را صادر نموده است با همه اینها گمان می‌رود که رئیس جمهور یازدهم”آخرین رئیس جمهور خواهد بود و مدت ریاستش هم بیش از چهار سال نخواهد بود.در نتیجه باید به انتظار مجلس دهم که می‌بایست اختیارات رئیس جمهور را بر دوش کشد نشست و اصولاًچنین مجلسی ارزش رقابت پیدا می‌کند و شاخ و شمشیر‌ها باید برای آن شکست. و آخرین رئیس جمهورهم در این چهار سال از مجلس حرف شنوی بیشتری خواهد داشت و به نوعی با رفتارو عملکرد خود مجلسی‌ها را خوشحال می‌کند که همچنان در راس امور هستند. کسی چه می‌داند شاید وی اولین نخست وزیر منتخب مجلس دهم باشد. هم آخرین، هم اولین


[ دوشنبه 91/6/20 ] [ 9:18 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

کمی آن طرف‌تر از بیروت، پایتخت لبنان دره‌ای به نام «دره قادیشا» وجود دارد که در زیبایی بی‌نظیر و بی‌مانند در جهان است.


به گزارش فارس، در کشور لبنان دره‌ای به نام «قادیشا» وجود دارد که بسیار زیبا و دیدنی است.

دره قادیشا که به دره «قنوبین» نیز معروف است، یکی از عمیق‌ترین دره‌های لبنان است که در 121 کیلومتری بیروت، پایتخت این کشور واقع است و در اعماق آن رود قادیشا در جریان است.
دره قادیشا در ارتفاع 1500 متری دریا قرار دارد و تمام زیبایی‌های طبیعت از رودخانه و کوه و درخت و گرفته تا مه و ابر و برف و باران را می‌توانید در آن مشاهده کنید.
دره قادیشا از منطقه «بشری» شروع می‌شود که زادگاه شاعر بزرگ و برجسته لبنانی «جبران خلیل جبران» است.

زیبایی این دره به حدی است که سازمان «یونسکو» آن را در فهرست اماکن فرهنگی و میراث بشری جهان قرار داده است.
 


تصاویر دیگری از این دره بسیار زیبا را مشاهده کنید:














[ دوشنبه 91/6/20 ] [ 9:17 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

روزنامه الاخبار لبنان در مطلبی با عنوان «سرمایه گذاری‌های قطر در مصر پاداشی برای مواضع محمد مرسی در قبال سوریه» آورده است: 18 میلیارد دلار سرمایه گذاری قطری‌ها در مصر؛ این موضوعی بود که از سوی «حمد بن جاسم» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر مطرح شد.

به گزارش مهر این روزنامه می‌افزاید: این سرمایه گذاری قطری‌ها در مصر علامت سئوال فراوانی را درباره ارتباط آن با تحولات بزرگ منطقه از جمله موضوع سوریه به وجود آورده است. آیا هدف از این کمک‌ها ملحق کردن مصر به جبهه ضد نظام بشار اسد است؟ آیا هدف این کمک‌ها اقتصادی است یا موضوعات سیاسی در آن دخیل است؟

الاخبار می‌نویسد: سرمایه گذاری‌های جدید قطر در مصر تاثیر زیادی در تصمیمات مقامات مصری دارد به ویژه اینکه از کمک دو میلیارد دلاری قطر نیز نباید غافل شد.

سعد الدین ابراهیم مدیر مرکز ابن خلدون و استاد دانشگاه آمریکایی قاهره در این باره معتقد است: قطر مایل است که در پرونده‌های مربوط به خلیج فارس، مصر حامی آن باشد، زیرا درگیری‌های پنهان و آشکاری با بحرین و عربستان دارد.

وی می‌افزاید: قطر می‌خواهد که مصر همواره حامی وی در مسائل عربی باشد و نمی‌خواهد که فرصتهای سرمایه گذاری را در مصر از دست بدهد.

مدیر مرکز ابن خلدون گفت: قطر حجم و امکانات خود را می‌شناسد و با توجه به اینکه کشور کوچکی است نیاز به همپیمانان قوی دارد.

ابراهیم اظهار داشت: قطر به دنبال همپیمان از میان همسایگانش همانند ایران، سعودی و عراق نیست، بلکه به دنبال همپیمانی با کشوری است که به اراضی و منابع آن چشمداشتی نداشته باشد و مصر برای آن بهترین گزینه است.


[ دوشنبه 91/6/20 ] [ 9:16 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

ایلنا نوشت: اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور اطلاعیه‌ای به سانسور سخنان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در روزنامه کیهان واکنش نشان داد.

در این اطلاعیه آمده است: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در ابتدای جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام، در سخنانی با اشاره به برگزاری موفق شانزدهمین اجلاس جنبش غیرمتعهدها در تهران، بیانات رهبری معظم انقلاب در مراسم افتتاحیه اجلاس سران را خط مشی و مقتضیات لازم برای این جنبش بیان کرد.

ایشان همچنین در فراز دیگری از سخنان خود، به جو آزاد اجلاس تهران برای بیان دیدگاه‌های مختلف اشاره کرد و آن را حاکی از سعه صدر و تحمل مخالف توسط جمهوری اسلامی ایران ذکر کرد که دقیقا همین بخش از سخنان آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در روزنامه کیهان مورخ 19/6/91 سانسور شده‌است.


[ دوشنبه 91/6/20 ] [ 9:15 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خبرگزاری فارس: در جزایر هاوایی نقطه‌ای وجود دارد که مواد مذاب آتش فشانی وارد آب دریا می‌شوند و صحنه‌های بی‌نظیری را خلق می‌کنند اما چه کسی جرات نزدیک شدن به این نقطه را دارد؟

خبرگزاری فارس: جایی که آب و آتش به هم می‌رسند + تصاویر
 

به گزارش سرویس خواندنی‌های خبرگزاری فارس، دو عکاس جسور با نام‌های «نیک سلوی» و « سی جی کیل» مرگ را به جان خریده و با شنا خود را به نزدیک‌ترین حد ممکن رسانده‌اند تا بتوانند تصاویر زیر را از تلاقی آب و آتش به تصویر بکشند.

اگر بدانید که دمای آب در محل این تلاقی تا 110 درجه بالا می‌رود و هر موج می‌توانست آنها را به داخل مواد مذاب و کام مرگ بکشاند، شاید آنها را جسورترین عکاس‌های جهان بنامید.

 

 

انتهای پیام/


[ یکشنبه 91/6/19 ] [ 9:32 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خبرگزاری فارس: صد سال پیش مردم دنیای متفاوتی از ما داشتند، دنیایی که روزنامه تنها راه با خبر شدن از دنیای اطراف بود و خبری از اینترت و موبایل نبود، اما دنیا به ناگاه تغییر کرد با این حال تاریخ خیلی چیزها را تغییر نداد.

خبرگزاری فارس: هشت چیز که تاریخ آنها را تغییر نداد + تصاویر
 

به گزارش سرویس خواندنی های خبرگزاری فارس، صد سال پیش مردم دنیای متفاوتی از ما داشتند، دنیایی که روزنامه تنها راه با خبر شدن از دنیای اطراف بود و خبری از اینترت و موبایل نبود، اما دنیا به ناگاه تغییر کرد با این حال تاریخ خیلی چیزها را تغییر نداد.

 

هنوز هم برای تماس با تلفن مانند صد سال پیش باید گوشی را مقابل گوش و دهان گرفت و شماره گیری کرد.

 

طرز کار تفنگها هم تغییر عمده ای نداشته و تنها دقیق تر و قوی تر شده اند.

 

اتوی امروزی تنها چند چراغ بیش از اتوهای صد سال پیش داد و به جای ذغال با برق کار می کند.

 

لامپهای حبابی هنوز برای روشن کردن محیط از گداخته شدن یک فلز نور تولید می کنند.

 

چهار چرخ از سال پیش همیشه زیر ماشین ها بوده و آنها هنوز پرواز نکرده اند.

 

از صد سال گذشته تا امروز هم اگر باد نمی‌وزید این قایق در جایش ثابت می‌ماند و روی موجها بازی می‌کرد. شاید امروز تنها دکلش جای چوب از فایبر گلاس باشد.

 

قطار ها هنوز روی ریل‌ها راه می‌روند، روی همان ریل‌هایی که از صد سال پیش تغییری نکرده و ثابت باقی مانده‌اند.

 

 

اگر چه امروز کتاب‌های الکترونیک آمده اما کتاب کاغذی تقریبا هیچ تغییر عمده‌ای نکرده و همان شکل سابق را دارد.

انتهای پیام/


[ یکشنبه 91/6/19 ] [ 9:31 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خبرگزاری فارس: کاروان پارالمپیک ایران با کسب یک مدال طلا و نقره در روز دهم پارالمپیک 2012 در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها قرار گرفت.

خبرگزاری فارس: کاروان ایران در مکان یازدهم ایستاد/ در انتظار آخرین مدال
 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، روز دهم مسابقات پارالمپیک 2012 لندن با یک مدال نقره در والیبال نشسته و یک مدال طلا در رشته پرتاب نیزه برای کاروان ایران به پایان رسید.

به این ترتیب ایران که با نام کاروان دلوار در این مسابقات حضور یافته با 10 طلا، 7 نقره و 6 برنز و مجموع 23 مدال در رده یازدهم جدول توزیع مدال‌ها قرار گرفت.

چینی‌ها همچنان در رده نخست جدول توزیع مدال‌ها قرار دارند.

مسابقات پارالمپیک 2012 امروز (یکشنبه) به پایان می‌رسد و تیم ملی فوتبال 7 نفره ایران به عنوان آخرین نماینده کاروان کشورمان برای رسیدن به مدال برنز از ساعت 17 به وقت تهران به مصاف برزیل می‌رود.


[ یکشنبه 91/6/19 ] [ 9:29 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خبرگزاری فارس:معاون مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور گفت: مرحله دوم فروش هدایای رئیس جمهور بزودی برگزار می‌شود ضمن اینکه زمان برای این مراسم تعیین نمی‌کنیم.

خبرگزاری فارس: اجرای مرحله دوم فروش هدایای رئیس جمهور
 

حسین بد‌خشان در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس با اشاره به خاکبرداری‌های مناطق زلزله‌زده در شهرستان‌های ورزقان، اهر و هریس اظهار داشت: خوشبختانه بنیاد مسکن اقدام به خاکبرداری مناطق زلزله‌زده کرده است که به تدریج در روزهای آینده می‌توان ساخت واحدهای مسکونی را آغاز کرد.

وی تصریح کرد: سازمان بهزیستی در مناطق زلزله‌زده تعهد کرده است که 2 هزار واحد مسکونی را با تسهیلات ویژه احداث و در اختیار جامعه هدف و همچنین مددجویانی که تازه تحت پوشش بهزیستی قرار گرفته‌اند، قرار بدهد.

بدخشان بیان داشت: سازمان بهزیستی در سال جاری با استفاده از ظرفیت‌های فعلی در بخش‌های مختلف بانکی و مخابراتی توانسته است مشارکت‌های مردمی را برای کمک به اقشار تحت پوشش بهزیستی افزایش دهد.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: در هفته آینده جلسه مشترکی در سازمان در خصوص تعیین زمان فروش هدایای رئیس‌جمهور برگزار می‌شود تا این هدایا با حضور خیرین و نیکوکاران همانند مرحله اول به فروش برسد.

وی بیان داشت: در حال حاضر نمی‌توان زمان مشخصی را برای فروش هدایای رئیس‌جمهور اعلام کرد اما به طور قطعی این هدایا در 6 ماهه دوم سال 91 به فروش خواهد رسید.

بدخشان ادامه داد: در حال حاضر 50 قلم از هدایای رئیس‌جمهور وجود دارد که بنا داریم در فرصت مناسب هدایا را به نفع مددجویان با حضور خیرین به فروش برسانیم ضمن اینکه شاید مرحله دوم و سوم فروش هدایای رئیس‌جمهور به صورت استانی برگزار شود.


[ یکشنبه 91/6/19 ] [ 9:26 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خبرگزاری فارس: یک تحلیلگر عرب با بیان اینکه قدرت موشکی رژیم صهیونیستی با ایران قابل قیاس نیست، تاکید کرد، نابود کردن نیروگاه اتمی دیمونا 5 هزار تن مواد منفجره می‌خواهد اما تاسیسات اتمی ایران روشن نیست با هزاران تن هم از بین برود.

خبرگزاری فارس: 6 نیروگاه اتمی اسرائیل در تیررس موشک‌های ایران است

 

به گزارش فارس،‌ کفاح نصر در مقاله جدیدی به موضوع تهدید رژیم صهیونیستی علیه ایران به آغاز جنگ پرداخت و آن را رؤیای تل‌آویو عنوان کرد که این رژیم گاه‌گاهی آن را تکرار می‌کند.

نصر در این مقاله که در جهینه منتشر شد، نوشت: بر خلاف اینکه حزب‌الله بیش از هر حزب دیگری در لبنان،‌ لبنانی‌تر است، ‌اما سران جریان 14 مارس و کسانی که از اسرائیلی‌ها پشت آن هستند، اصرار دارند که حزب‌الله را لشگری از لشگرهای سپاه پاسداران ایران قلمداد کنند. حال، اسرائیل که با حزب‌الله یا به گفته خودشان همان لشگر سپاه ایران، جنگید و جنگ را مقابل آن باخت، هیچ هفته‌ای را به پایان نمی‌رساند الا اینکه ایران را یعنی همه لشگرهای سپاه و ارتش و نیروهای بسیج را به جنگ تهدید می‌کند.

کفاح نصر افزود: کار به همین جا ختم نمی‌شود. اسرائیل تصویر نابود کردن نیروهای ایران در لحظه اول جنگ را برای خود مکررا پخش می‌کند و آخرین فیلم تخیلی علمی که یک افسر صهیونیست در سندی محرمانه درباره طرح اسرائیل برای حمله به ایران درز داد این است: اسرائیل جنگ را با یک ضربه دوگانه آغاز می‌کند که ادغامی از نیروی الکترونیکی بی‌سابقه است و این ضربه قدرت ایران را می‌گیرد تا نداند که در داخل و پیرامون خود چه خبر است و این حمله از سویی دیگر با شلیک ده‌ها موشک بالستیک از اسرائیل ادامه می‌یابد و این امر با شلیک موشک از زیردریایی‌های اسرائیل در منطقه خلیج [فارس] همراه می‌شود که تاسیسات هسته‌ای و پایگاه‌های ایران را هدف می‌گیرد و در رأس همه آن، تاسیسات هسته‌ای در اصفهان،‌ اراک و پایگاه زیرزمینی را در بر می‌گیرد و این موشک‌ها کلاهک‌های کلاسیک با قدرت تخرییی بالا دارد که مخصوص انفجار اماکن بسیار مستحکم است همچنانکه صدها موشک آماده و نشانه‌ رفته به مقرهای فرماندهی و کنترل ایران و پایگاه‌های پژوهش و توسعه و منازل شخصی مسئولان بلندپایه فعال ایران در برنامه‌های موشکی و طرح‌های هسته‌ای است.

کفاح نصر افزود: رؤیاهای اسرائیل ما را فقط یاد تجاوز 33 روزه اسرائیل به لبنان و جنگ با حزب‌الله می‌اندازد؛ جنگی که نه ارتباطات حزب‌الله را قطع کرد نه پخش شبکه المنار را بر خلاف تخریب زیرساخت ارتباطاتی‌اش و حتی پخش آن در جنوب هم قطع نشد. این رؤیاهای اسرائیل ما را یاد این سخن اسرائیلی‌ها می‌اندازد که در آن بیان شد که 75 درصد موشک‌های اسرائیل هدف قرار گرفت اما تا آخرین لحظات جنگ، شلیک موشک‌های حزب‌الله قطع نشد. این رؤیاها ما را یاد گزارش [کمیته تحقیق جنگ 33 روزه اسرائیل موسوم به] وینوگراد و اهداف بزرگ‌تر اسرائیل می‌اندازد. اما به هر حال باید واقع‌بین بود و ممکن است جنگی صهیونیستی علیه ایران راه بیفتد که نتایج آن را بررسی می‌کنیم.

حمله به ایران و پاسخ ایران؛

- احتمال حمله اسرائیل با جنگنده اف-15 با میانگین 15 فروند در هر پرواز. این هواپیماها بدون سوختگیری هوایی نمی‌توانند به ایران برسند بنابراین نیروی هوایی اسرائیل خارج از معادله است.

- ایران می‌تواند با هواپیماهای اسرائیل مقابله کند که این میزان می‌تواند به 90 درصد هواپیماهای اسرائیل برسد همچنانکه اسرائیل نمی‌تواند اسکادران‌های بزرگی به دلیل مشکل سوخت اعزام کند و باید این را هم در نظر گرفت که جنگنده‌های در حال سوختگیری در هوا، هدف هواپیماهای بدون سرنشینی است که تا 2000 کیلومتری به پرواز در می‌آیند و ایران آن را در اختیار دارد.

-  این احتمال وجود دارد که اسرائیل از هر سه تاسیسات، یکی را آسیبی بزند و آن هم با بمب‌هایی که از واشنگتن گرفته است.

- نابود کردن تاسیسات دیمونا اسرائیل، از نابود کردن هر مرکز غنی‌سازی در ایران ساده‌تر است. با همه تدابیر دفاعی، دفاع ضدموشکی صهیونیستی قادر نیست با موشک‌ها مقابله کند و ممکن است فقط نیمی از موشک‌ها را رهگیری کند اما قادر است فقط  کمتر از یک‌چهارم از موشک‌ها را مقابله کند، در نتیجه تخریب دیمونا امری حتمی است و بدون شک تخریب این مرکز، تخریب کارگاه «ماخون-2» برای ساخت سلاح‌های اتمی را که در زیر آن قرار دارد نابود می‌کند و علاوه بر این شش نیروگاه [در فلسطین اشغالی] هست که یکی از آنان نقشی اساسی در تولید برق این رژیم دارد و مانند نیروگاه بوشهر منبعی فرعی است که اخیرا به شبکه برق ایران وصل شده است.

- اسرائیل شاید بتواند حملاتی موشکی از طریق زیردریایی‌ها انجام بدهد که ممکن است در بهترین حالت و اگر نیروی دریایی ایران نتواند با زیردریایی‌های جدید مقابله کند، به صد موشک برسد.

- نیروی دریایی ایران (ناوشکن و زیردریایی) می‌تواند ضربات دردناکی به اسرائیل و نیروی دریایی آن بزند. از جمله به زیردریایی‌های اسرائیل و در نتیجه حمله دریایی اسرائیل حمله‌ یکجانبه نخواهد بود بخصوص اینکه ایران ضددریایی‌های دقیقی از جمله فاتح 110 دارد در نتیجه ایران می‌تواند مقابله به مثل بکند.

- از آنجا که موشک اریحا اسرائیل قادر نیست ایران را بزند ممکن است حملاتی با موشک‌های بهینه‌شده اریحا که برد آن به بیش از 1200 کیلومتر می‌رسد انجام بشود.

- ایران می‌تواند یکباره رژیم صهیونیستی را موشک‌باران کند و شش نیروگاه اتمی اسرائیل را در کنار تاسیسات دیمونا هدف بگیرد و کارخانه‌های پتروشیمی و جنگی آن و تاسیسات راهبردی را با موشک‌هایی که برد آن بین 1500 تا 2000 کیلومتر است بزند و قدرت موشکی اسرائیل را نمی‌توان با قدرت موشکی ایران مقایسه کرد، با توجه به اینکه سامانه ضدموشکی اسرائیل حداکثر می‌تواند همزمان با 20 موشک مقابله کند و اعتمادی به این سامانه نیست که همه اهدافی را که رهگیری می‌کند، ساقط کند.

در نتیجه هر حمله اسرائیل به ایران با سلاح‌های کلاسیک و در صورتی که طرف سومی دخالت نکند، بازنده آن اسرائیل خواهد بود. بخصوص اینکه بزرگترین نیروگاه اتمی تولید برق ایران فعلا از 4 مگاوات بیشتر نیست حال آنکه نیروگاه دیمونا معادل 20 مگاوات برق تولید می‌کند و دیگر نیروگاه‌های آن بین 4 تا 5 مگاوات تولید می‌کنند و اسرائیل فقط یک نیروگاه 1 مگاواتی دارد. تکیه اسرائیل به برق هسته‌ای اساسی است حال آنکه ایران آن را بتازگی به شبکه خود افزوده است. ایران اورانیوم را در ایستگاه‌هایی انجام می‌دهد که تخریب آن به هزاران تن ماده منفجر نیاز دارد در حالی که اسرائیل پلوتونیوم را با سوزاندن اورانیوم در تاسیسات دیمونا غنی‌ می‌کند و تخریب آن به بیش از 5 هزار تن مواد منفجره نیاز ندارد. در جنگی مانند جنگ ایران و اسرائیل موشک‌ها حرف اول و آخر را خواهند زد و جایی هم برای مقایسه قدرت موشکی ایران که قادر است 14 هزار موشک در ساعت اول جنگ شلیک کند، وجود ندارد؛ همچنانکه هزار فروند آن می‌تواند رژیم صهیونیستی را هدف بگیرد هر چند که اسرائیل نیز قدرت موشکی دارد.

اما در صورتی که سلاح‌های غیرمتعارف استفاده شود، حمله اتمی اسرائیل هر چه که باشد، برای ایران کافی است تا تل‌آویو را با موشک‌های شیمیایی بزند و آنگاه جنگ جنگ تخریب معبد است. پس از آن ایران باقی می‌ماند و اسرائیل زائل می‌شود.

البته همه این سناریوها بدون در نظر گرفتن ورود سوریه و حزب‌الله به خطر جنگ و بدون در نظر گرفتن بسته شدن تنگه هرمز است و با این فرض است که جنگ، جنگ جهانی نشود و بدون در نظر گرفتن سناریو نگرانی مسکو از رسیدن واشنگتن به دریایی خزر و گاز ایران است بنابراین سخن از جنگ اسرائیل علیه ایران، سناریو‌های آن از حد خیال علمی و خواب‌های آشفته فراتر نمی‌رود و این چیزی است که چند سال پیش کارشناسی صهیونیست اعلام کرد که «جنگ با ایران مناسب کشورهای بزرگ است نه اسرائیل». در نتیجه جنگ [اسرائیل با ایران] بدون آمریکا، نوعی خیال‌پردازی است و اگر کم‌عقل‌ترین فرد دنیا (سعود الفیصل وزیر خارجه آمریکا) هم حاکم تل‌آویو باشد، چنین تصمیمی علیه ایران اتخاذ نمی‌کند.


[ یکشنبه 91/6/19 ] [ 9:26 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خبرگزاری فارس: ابراهیم صدایش درآمد و گفت "این کفش‌ها مال بسیجی‌هاست، مال کسی نیست. بیخود بذل و بخشش نکنین." گفتم "خب مگه تو خودت بسیجی نیستی؟" گفت:"نه، به من تعلق نمی‌گیره."

خبرگزاری فارس: کفش‌های سی‌کیلویی حاج همت!
 

به گزارش گروه حماسه و مقاومت فارس (باشگاه توانا)، برای دیدن حاجی، به همراه مادر و همسر و فرزندش به اندیمشک رفتیم. شب آمد و صبح زود رفت، من هم همراهش رفتم. به جاهای مختلفی می‌رفت و سر می‌زد تا اینکه به انبار رسیدیم. داخل انبار حدود هفت، هشت هزار جفت کفش و پوتین بود، چشمم به کفش‌های حاجی افتاد. دیدم از آن کفش‌های روسی که سی کیلو وزن دارد، پوشیده و کلی هم گل و ماسه به آن چسبیده است.

مانده بودم که او چطور این کفش‌ها را حرکت می‌دهد. گفتم "حاجی!" گفت: "بله" گفتم "برو یکی از این کفش‌ها رو پات کن". گفت "اینها مال بسیجی‌هاست". یکی از دوستانش که همراه ما بود خندید، خیلی بهم برخورد. بعدها فهمیدم که معنی خنده‌اش این بوده که "حاج آقا دیر اومدی زود هم می‌خوای بری؟"

آنها چندین بار از ابراهیم خواسته بودند که کفش‌هایش را عوض کند اما او این کار انجام نداده بود. دوستش به من گفت "حاج آقا بهتون برنخوره، این انبار و باقی پادگان تماماً متعلق به حاجیه، ما هیچ کاره‌ایم. امر بفرمایین همه کفش‌ها رو می‌دیم به حاجی."

ابراهیم صدایش درآمد و گفت "این کفش‌ها مال بسیجی‌هاست، مال کسی نیست. بیخود بذل و بخشش نکنین." گفتم "خب مگه تو خودت بسیجی نیستی؟" گفت:"نه، به من تعلق نمی‌گیره."

گفتم "اصلاً من پولشو می‌دم." دست کردم توی جیبم، پول دربیارم که گفت "پولتو بذار توی جیبت، این کفش‌ها خریدنی نیست." هر چه اصرار کردم، هیچ فایده‌ای نداشت...

منبع: نوید شاهد 


[ یکشنبه 91/6/19 ] [ 9:25 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 76
بازدید دیروز: 64
کل بازدیدها: 1655489