سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

 

رییس ستاد اقامه نماز کشور خطاب به روسای دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه باید اقدامی برای ازدواج دانشجویان صورت گیرد، گفت: مسئله ازدواج موقت باید راه بیافتد و گرنه حرام انجام می‌شود.
به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی امروز در نشست روسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری با بیان اینکه در قرآن 2700 پیام‌ حقوقی آورده شده است، تاکید کرد: قرآن را از مهجوریت بیرون آوریم و بدانیم که قرآن هنوز کشف نشده است.
وی خطاب به روسا، تاکید کرد: مزه دین را بچشانیم و بدانیم تفسیر و نهج‌البلاغه برای ما جا نیفتاده است، در این زمینه در هر دانشگاه یک جلسه تفسیر قرآن را راه‌اندازی کنیم.
رییس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه وضع نماز در دانشگاه‌ها و مدارس خوب نیست، گفت: هر دانشجو باید یک کتاب اسرار نماز را بخواند .
قرائتی با اشاره به برخی ظرفیت‌های خاموش در دانشگاه‌ها، گفت: از جمله این ظرفیت‌ها می‌توان به 400 هزار دانشجو که پدرشان شهید و یا جانباز هستند و دانشجویان معتکف اشاره کرد که باید از ظرفیت این دسته از دانشجویان استفاده کرد.
وی در ادامه با اشاره به دانشجویانی که فرزندان روحانیون هستند، گفت: نمی‌گویم همه فرزندان روحانی ما خوب هستند، اما می‌توان از بخشی از ظرفیت این دسته از دانشجویان استفاده کرد.
رییس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: همچنین اگر به برخی از اساتید دانشگاه‌ها بها دهیم، می‌توانند بسیاری از کارها را جلو ببرند.
قرائتی با اشاره به بحث جداسازی دانشجویان دختر و پسر، گفت: دختر و پسرها را جدا کنیم، مگر در موارد ضرورت. در این زمینه کاری جز صبر نداریم. از نظر علمی و عقلی نیز این موضوع مطرح است که آرایش و مباحثی این چنینی حواس دانشجو را پرت می‌کند.

[ چهارشنبه 91/6/22 ] [ 2:12 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

کمیسیون انرژی مجلس روز سه شنبه تشکیل جلسه داد که بر این اساس اعضا و هیأت رئیسه کمیسیون دلایل انفجار پتروشیمی بندر ماهشهر که در ماه های گذشته اتفاق افتاده بود را مورد بررسی و ارزیابی کارشناسی قرار دادند.

موسی احمدی در گفت و گو با خانه ملت، افزود: در جلسه امروز کمیسیون انرژی مقرر شد تا کمیته ای مشترک با وزارت نیرو جهت بررسی وضعیت توزیع آب و برق در استان های خوزستان و بوشهر تشکیل شود.

دبیر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در ابتدای این جلسه نیز تعدادی از نمایندگان گزارش هایی در خصوص وضعیت نیروگاه ها و نحوه توزیع نیروی برق در نقاط مختلف کشور ارایه کردند.

گفتنی است، بر اساس دستور کارهای قبلی، مقرر شده بود تا نامجو، وزیر نیرو در جلسه روز سه شنبه کمیسیون انرژی حضور یافته و به سوالات مقداد نجف نژاد نماینده بابلسر و فریدونکنار پاسخ دهد که این نماینده از ارایه سوال منصرف شده و در نتیجه نیز وزیر نیرو در جلسه حضور نیافت.


[ چهارشنبه 91/6/22 ] [ 2:10 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

در شرایطی که به جز رژیم صهیونیستی، همه اعضای جامعه جهانی بر ضرورت حل مسأله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک تأکید دارند، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رویکرد خود مبنی بر ابهام‌آفرینی و دادن بهانه به دست رژیم صهیونیستی برای افزایش فشار بر ایران ادامه می‌دهد.


به گزارش «تابناک»، یوکیا آمانو، دبیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بار دیگر با طرح موضوع مرکز نظامی «پارچین»، گفته است که ایران باید بدون هیچ گونه دیرکردی، اجازه دسترسی به این مرکز را به آژانس بدهد.

وی همچنین ضمن طرح این ادعا که ایران همکاری و همراهی لازم را در مذاکرات از خود نشان نداده، مسئولیت به نتیجه نرسیدن مذاکرات را به گردن ایران انداخته و اظهار داشته: «با وجود گفت‌و‌گوهای فشرده میان آژانس و ایران از ژانویه 2012 تاکنون، هنوز هیچ نتیجه مشخصی به دست نیامده است».

آمانو بار دیگر در سخنانی که آشکارا با هدف ابهام‌آفرینی در پرونده هسته‌ای ایران بیان شده، گفته است: «این ناامیدکننده است، زیرا بدون تعهد کامل ایران، ما نخواهیم توانست فرایند حل همه مسائل موجود را آغاز کنیم؛ از جمله مسائلی که به ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای این کشور ارتباط پیدا می‌کند».

وی همچنین گفته، ضروری است که ایران بدون هیچ گونه تأخیری خود را درباره ذات و اساس نگرانی‌های موجود، به آژانس متعهد کند.

این سخنان جدید آمانو در حالی ابراز می‌شود که در هفته‌های گذشته، آژانس بار دیگر موضوع پارچین را به صدر مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای ایران بازگردانده و از آن به عنوان ابزار فشاری علیه ایران استفاده کرده است. ادعای آژانس این است که ایران در پارچین آزمایش‌های نظامی هسته‌ای انجام داده و اکنون در حال پاکسازی این مجتمع از آثار این آزمایش‌هاست.

دبیر کل آژانس در حالی عدم دسترسی بازرسانش به پارچین را عامل نرسیدن به توافق می‌داند که ایران بار‌ها اعلام کرده در صورت دستیابی به چهارچوبی جامع و مورد توافق ـ که در آن جزییات تعهدات طرفین تشریح شده باشد ـ حاضر است اجازه بازرسی از پارچین را به آژانس بدهد.

اما در مجموع، می‌توان اظهارات آمانو را تلاشی آشکار در راستای فراهم کردن خوراک تبلیغاتی برای رژیم صهیونیستی در نظر گرفت، به ویژه هنگامی که ایالات متحده، یعنی نزدیک‌ترین متحد این رژیم، مخالفت آشکارای خود با مواضع رژیم صهیونیستی را درباره ایران ابراز داشته است.

از سوی دیگر، گفتنی است که سخنان آمانو در زمان آغاز به کار نشست شورای حکام آژانس بیان شده و از این جهت همچون همیشه، تلاشی در راستای تأثیرگذاری بر روند این نشست نیز به شمار می‌رود. اظهارات منفی آمانو علیه ایران پیش از نشست‌های شورای حکام یا مذاکرات ایران و آژانس، به رویه‌ای تبدیل شده که دیگر تازگی چندانی برای محافل تحلیلی ندارد.


[ چهارشنبه 91/6/22 ] [ 2:8 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

وزیر اقتصاد اظهار کرد: در روزهای گذشته قدری عرضه بانک مرکزی و به دنبال نوسانات ارزی، بخش خصوصی به بازار ارز کاهش پیدا کرده است در عین حال برداشت ما این است که نه در حد کلان، احیانا در مورد ارزهای خرد که دست عده‌ای بوده، قیمت‌های کاذبی برای آن مطرح ‌شده که این همان بحث اختلالی است که ما مطرح می‌کنیم.

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاریها، وی با اشاره به این‌که محدودیت‌هایی داشتیم که تقریبا میزانی از آن برطرف شده است، گفت: ذخایر بانک مرکزی در حد بسیار خوبی است و هیچ موقع در تاریخ کشور ذخایر بانک مرکزی در این میران نبوده است اما تاکید می‌کنم سیاستمان این نیست که ذخایر ارزی کشور را که حاصل انباشت سال‌ها ارز در کشور است صرف نیازهای جاری کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه این ذخایر ارزی پشتوانه کشور هستند، اعلام کرد: می‌توانیم از این ذخایر برداشت کنیم اما به دنبال آن نیستیم که نیاز وارداتی جاری را از این طریق تامین کنیم.

حسینی تصریح کرد: با در نظر گرفتن این ملاحظه در ماه‌ شهریور چشم‌انداز ما برای درآمدهای ارزی بهتر شده است و حجم ارزی را که می‌توانیم تخصیص دهیم فراتر از کالاهای اساسی، بیشتر خواهد بود.

سخنگوی اقتصادی دولت گفت: با افزایش این عرضه و اقبالی که بخش خصوصی برای عرضه ارز در شبکه تجاری که قیمت بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود، نشان داده قطعا حجم عرضه افزایش می‌یابد و علی القاعده این امر تعدیل نرخ ارز را به دنبال خواهد داشت.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: وقتی گه‌گاه از اختلال در بازار ارز صحبت می‌کنیم به معنای آن نیست که همه فعالان اقتصادی ما به دنبال بورس‌بازی و سفته بازی باشند اما هستند افرادی که این‌گونه القا می‌کنند.

حسینی ادامه داد: در شرایطی که تمام واردات کالاهای اساسی با ارز مرجع انجام شده و قابل رسیدگی است و این‌که مطرح شود به کالاهای اساسی ارز داده نمی‌شود، همان عملیات روانی و سفته بازی است که هر موقع به نقطه‌ای رسیده که نگران کننده باشد مدیریت کشور در مجموع توانسته بر آن فائق بیاید و این‌بار هم همان خواهد شد.

در همین حال امروز، یکی از مقامات آگاه، در مصاحبه ای اعلام کرده است که بانک مرکزی قصد دارد طی روزهای آتی میزان بیشتری ارز به یکی از بازارها  تزریق کند و تب بازار فرو خواهد نشست، اما در خصوص نحوه تزریق ارز و اینکه در کدام بازارها عرضه خواهد شد، توضیحی نداد.

این مقام مسئول تصمیمات دولت برای مدیریت بازار ارز را محدود به تزریق ارز ندانست و گفت: طی هفته آینده نیز دیگر تصمیمات دولت برای مدیریت بازار ارز به اجرا درخواهد آمد، اما در این خصوص نیز جزئیاتی بیان نکرده است.

به گزارش تابناک، بعد از فشار افکار عمومی و رسانه ها برای اقدام دولت در پی افزایش افسار گسیخته بهای ارز در بازار، تیم اقتصادی دولت گویا در نظر دارد اقداماتی از جمله تزریق ارز در بازار را عملی سازد. دیروز جلسه غیر علنی مجلس به این موضوع اختصاصا داشت که گفته میشود در آن شمس الدین حسینی توضیح در خصوص افزایش بهای ارز را مسئولیت محمود بهمنی دانسته. محمود بهمنی اما در این جلسه غیبت داشت.


[ چهارشنبه 91/6/22 ] [ 2:6 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

شبکه تلویزیونی العربیه از کشته شدن «کریستوفر اسیونز» سفیر واشنگتن در لیبی در کنسولگری آمریکا در بنغازی خبر داد.

به گزارش فارس، شبکه تلویزیونی العربیه به نقل از منابع خود از کشته شدن سفیر واشنگتن در لیبی در کنسولگری آمریکا در بنغازی خبر داد.

پیش از این منابع خبری از کشته شدن یک کارمند کنسوگری آمریکا در شهر بنغازی خبر داده بودند.

مردم خشمگین شهر بنغازی دیشب در اعتراض به فیلم سینمایی موهن آمریکایی که به ساحت مقدس پیامبر اعظم توهین کرده بود به کنسولگری آمریکا حمله کرده بودند.

شبکه تلویزیونی المنار لبنان به نقل از منابع رسانه‌ای از کشته شدن سفیر آمریکا و 3 دیپلمات این کشور در حمله‌ای مسلحانه به کنسولگری آمریکا در بنغازی خبر داد.

[ چهارشنبه 91/6/22 ] [ 2:5 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خبرگزاری فارس: نیروی دریایی روسیه یکی از بزرگ‌ترین ناوهای تهاجمی آبی-خاکی خود را که هزینه‌های مدرن کردن آن بسیار بالا برآورد شده است، به منظور اسقاط به حراج می‌گذارد.

خبرگزاری فارس: حراج بزرگ‌ترین ناو آبی-خاکی روسیه+تصاویر
 

به گزارش فارس به نقل از شبکه تلویزیونی «راشاتودی»، گزارش های رسیده نشان می دهد نیروی دریایی روسیه خود را برای مزایده یکی از بزرگ ترین ناوهای تهاجمی آبی خاکی خود جهت اسقاط کردن آماده کرده است زیرا هزینه‌های مدرن کردن این ناوچه روسی بسیار بالا برآورد شده است.

بر اساس این خبر، عملیات های گسترده تهاجم دریایی که قرار بوده است این ناو عملی کند، هیچ وقت اتفاق نیفتاده اند.

 

یک منبع خبری در نیروی دریایی روسیه در این باره به روزنامه «ایزوستیا» اعلام کرده است: مدرن کردن این ناو آبی خاکی به نام «میتروفان موسکالنکو» با توجه به دلایل اقتصادی غیر عملی است؛ این ناو در عین حال به لحاظ فیزیکی و اصولی قدیمی است و هزینه مدرن کردن آن برابر است با ساخت حداقل دو کشتی توپخانه ای است.

 

این منبع خبری آگاه در نیروی دریایی روسیه همچنین گفته است: همچنین ضرورت به کار گیری این ناو از نقطه نظر استراتژیک نیز جای سوال دارد زیرا روسیه هیچ برنامه ای برای پیاده کردن نظامیان دریایی خود در هیچ جایی ندارد.

 

در ادامه این خبر آمده است که هر کدام از این ناوها قادر به تامین خدمات حمل و نقل دریایی و خشکی برای 50 تانک و یا 80 خودروی زرهی و یا 120 کامیون و همچنین 500 تنفگدار دریایی هستند؛ این کشتی های جنگی همچنین می توانند 4 بالگرد جنگی و ترابری مدل « Ka-29»، موشک های دفاع هوایی و سیستم های شلیک های موشکی را برای پشتیبانی از عملیات های زمینی حمل کنند.

«آندره فرولوف» کارشناس نیروی دریایی روسیه اعلام کرده است که تمام ناوهای آبی خاکی روسیه در دوران شوروی ساخته شده اند و دیگر کارآیی ندارند و تا دهه آتی، تمام این ناوها احتمالا اسقاط خواهند شد.

 

بر اساس اعلام این کارشناس روسی، با وجود این ناوها، قابلیت نیروی دریایی روسیه برای انجام عملیات های گسترده تهاجمی دریایی در خارج از کشور به طور جدی محدود خواهد شد.

این شبکه تلویزیونی در ادامه آورده است که مجموعه ای از 6 ناو مدرن بزرگ موسوم به « Ivan Gren» در حال جایگزین شدن با ناوهای قدیمی ساخت شوروی و از جمله ناو مدل « میتروفان موسکالنکو» هستند.

اولین سری این ناوها در تاریخ 18 ماه مه سال 2012 میلادی وارد دریا شد و انتظار می رود که سال آتی میلادی وارد نیروی دریایی روسیه شود.

 

در پایان این خبر آمده است که روسیه به منظور تسریع مدرن کردن نیروی دریایی خود دستور تحویل دو ناو هواپیمابر کلاس «میسترال» ساخت فرانسه را که قابلیت حمل بالگرد دارد،‌ صادر کرده است و آماده ساخت دو کارخانه کشتی سازی روسی دیگر نیز می‌شود.


[ چهارشنبه 91/6/22 ] [ 8:37 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

سخنگوی اقتصادی دولت ذخایر ارزی بانک مرکزی را بهتر از هر زمان گذشته اعلام کرد و گفت: هیچ گاه در تاریخ کشور بانک مرکزی به اندازه امروز ذخایر ارزی نداشته اما تاکید و سیاست ما بر این است که ذخایر ارزی کشور صرف نیازهای جاری نشود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید شمس الدین حسینی سخنگوی اقتصادی دولت در گفتگوی تلویزیونی ماه های آینده را با چشم انداز خوبی برای افزایش درآمدهای ارزی توصیف کرد و گفت : با ساماندهی بازار ارز غیر مرجع ،ارز بیشتری هم برای کالاهای غیر اساسی ارائه می شود.

افزایش عرضه ارز نرخ آن را تعدیل می کند

وی افزود : به طور قطع با افزایش عرضه ارز نرخ ان در بازار نیز تعدیل خواهد شد. با اقبالی که بخش خصوصی نشان داده است که ارز خود را در شبکه تجاری وارد کند عرضه وتقاضا همدیگر را کشف می کنند.

حسینی گفت : از سال گذشته و پس از التهاب های بازار مسیر حرکت به سویی طراحی شد که علاوه بر ثبت و ضبط واردات و صادرات تخصیص ها هم ثبت شود که موفق بوده است.

باید مشخص شود چه اشخاصی ارز می خرند و می فروشند

وزیر امور اقتصاد و دارایی تاکید کرد: حتی برای جلوگیری از رانت و ویژه خواری بازار موازی برای کالاهای غیر اساسی نیز شفاف خواهد شد و باید مشخص شود چه اشخاصی ارز می خرند و می فروشند.

حسینی گفت : البته جنس این نظارت از نوع مداخله نخواهد بود ، بلکه بیشتر از جنس مدیریتی است.

سخنگوی اقتصادی دولت ادامه داد : در روزهای گذشته قدری عرضه بانک مرکزی و بخش خصوصی در پی افزایش نرخ ارز کم شد و در عرضه کلان ارز و حتی برای معامله ارزهای خرد که نزد افراد بود ، قیمت های کاذب تعیین می شد.

محدودیت ها برطرف شده است

وی همچنین برخی محدودیت ها را یکی دیگر از علتهای افزایش بی رویه قیمت ارز دانست وگفت : خوشبختانه این محدودیت ها برطرف شده است.

هیچ گاه به اندازه امروز ذخیره ارزی نداشته ایم

حسینی ذخایر ارزی بانک مرکزی را بهتر از هر زمان گذشته اعلام کرد و گفت : هیچ گاه در تاریخ کشور بانک مرکزی به اندازه امروز ذخایر ارزی نداشته اما تاکید و سیاست ما بر این است که ذخایر ارزی کشور که حاصل انباشت سالها در کشور است ، صرف نیازهای جاری نشود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ذخایر ارزی کشور را پشتوانه کشور دانست و گفت : سیاست این است که حتی المقدور از میزان کمی از ان ذخایر برای تامین نیازهای جاری استفاده شود.

سخنگوی اقتصادی دولت گفت : البته وقتی ما از اخلال در بازار ارز صحبت می کنیم به این معنی نیست که همه فعالان به دنبال بورس بازی و سفته بازی هستند اما برخی تلاش می کنند ، این گونه القاء کنند.

حسینی اظهار داشت : برغم اینکه واردات همه کالاهای اساسی با نرخ ارز مرجع صورت می گیرد و این روند ادامه خواهد داشت ؛ گاهی مطرح می شود که به کالاهای اساسی دیگر ارز مرجع داده نمی شود و این همان عملیات روانی است که خوشبختانه هر موقع این وضع پیش آمده ، مجموعه مدیریت کشور موفق شده است بر ان فائق اید و این بار هم موفق خواهیم شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی به هموطنان توصیه کرد : انهایی که حرفه ای نیستند وارد این بازارها نشوند چون غیر حرفه ای ها در این بازارها لطمه می بینند.

 حسینی گفت : حتی در مواقعی که قیمت ها در بازار سهام نوسان جدی دارد توصیه کرده ام با هیجان و عجله سهام نخرند و با عجله هم از بازار خارج نشوند و انهایی که این کار را کردند ، دچار خسران شده اند چون با هیجان امدند و با هیجان رفتند.

نرخ امروز سکه و ارز با هیچ فرمول اقتصادی منطبق نیست

وی افزود : نرخ های ارز و سکه که این روزها شنیده می شود با هیچ فرمول اقتصادی منطبق نیست و صحبت های بیشتر را در آینده به هموطنان خواهم گفت و باز هم توصیه می کنم انهایی که حرفه ای نیستند با هیجان وارد نشوند تا زیان نبینند.

سخنگوی اقتصادی دولت تصریح کرد: نوسان هایی که در روزهای اخیر شاهد هستیم به طور مشخص در هفته اخیر مشابه نوسان هایی است که تقریبا در زمستان سال 1390 اتفاق افتاد و قیمت ارز و به دنبال آن نرخ سکه بهار آزادی افزایش پیدا کرد و این روند افزایشی به گونه ای بود که نگرانی فراوانی ایجاد کرد ، اما بعد از یک سلسله اقدامات که در جهت مقابله با مجموعه اختلال های خارج و داخل کشور صورت گرفت، ان روند و فرایند تغییر کرد.

تنظیم سلسله تصمیم ها برای مقابله مواجهه های اقتصادی

حسینی گفت: البته اینکه چرا چنین چیزی پیش امده است و سیاست ها و برنامه های برای مقابله با ان شامل چه مواردی خواهد بود به گفتگوی گسترده ای نیاز دارد که در گفتگویی زنده این موارد را هفته اینده توضیح می دهم.یک سلسله تصمیم هایی را مناسب با مواجهه هایی که در اقتصاد شکل می گیرد تنظیم کردیم که اجرا می کنیم.

وی افزود: در سال جاری به شدت توجه داشتیم که نیازهای اساسی کشور با ارز مرجع تامین شود.

حسینی افزود : بخش عمده نیازهای کشور از طریق تولید داخلی تامین می شود اما در برخی موارد همچنان نیازمند واردات هستیم و در کالاهای اساسی هم در بخش هایی این موضوع وجود دارد.

وی گفت: اطلاعات گمرک نشان می دهد مجموعه سیاست هایی که در جهت تامین ارز و کالا داریم ما را در نقطه اطمینان بخش قرار داده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود : واردات در 5 ماه امسال ازنظر وزن اقلام کالاهای اساسی که وابستگی به خارج از کشور داریم ، 100 درصد افزایش یافته است و در نقطه بسیار خوب و مطمئنی از لحاظ ذخایر کالایی در کشور هستیم.

سخنگوی اقتصادی دولت گفت : تصمیمی را که ابتدای سال گرفتیم این بود که باید ارز کالاهای اساسی و نیازهای اساسی کشور بدون نوسان و به صورت مطمئن تامین شود و تاکنون هم به نتیجه رسیده است.

حسینی گفت : تمام این اقلام و کالاهای اساسی بدون استثناء با ارز مرجع که بانک مرکزی با نرخ 1226 تومان عرضه می کند ، تامین شده است.
سخنگوی اقتصاد دولت تاکید کرد : وقتی دیدیم بازار ارز ممکن است ، تحت تاثیر التهاب ها و نوسان قرار گیرد ، تلاش کردیم این بخش از زندگی و معیشت مردم را که با نوسان ارز ممکن است تحت فشار قرار گیرد ، مصون کنیم.

تمام نیازهای اساسی کشور را با ارز مرجع تامین کردیم

وی تصریح کرد :تمام نیازهای اساسی کشور را با ارز مرجع تامین کردیم و مجموعه سیاست ارزی کشور که مقرر بود نیازهای اساسی به نوسان ارزی پیوند نخورد ، موفق بوده و کالاهای اساسی کشور تامین شده است.

نرخ مرجع ارز افزایش نمی یابد

حسینی گفت : البته برخی مواقع خبرهایی که مطرح می شود و برخی رسانه ها به ان می پردازند از جمله اینکه هیچ ارزی برای کالاهای اساسی اختصاص پیدا نکرده یا قرار است نرخ ارز مرجع افزایش یابد ، همه اینها را تکذیب می کنم ، نرخ مرجع ارز افزایش نمی یابد و هیچ سیاستی وجود نداشته است و ندارد که ارز کالاهای اساسی تامین نشود.

سخنگوی اقتصادی دولت اظهار داشت : حالا ممکن است سوال این باشد که برای سایر اقلام کالایی چه اقداماتی می کنیم. مدیریت واردات در دستور کار قرار گرفته است و امروز با توجه به مجموعه درآمد و منابع ارزی که داریم فرض ما این است که مقتصدانه تر نسبت به گذشته در تامین ارز واردات اقدام کنیم.

اولویت های غیر اساسی را با نرخ مرجع ارز تامین نمی کنیم

وزیر امور اقتصاد و دارایی تاکید کرد : وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، ‌اولویت بندی کرده است و اولویت بندی های دیگری هم در کشور داریم که در دستگاههای ذیربط مشخص شده و اولویت های دیگر هم طبیعی است و بنا نداریم اولویت های غیر اساسی را با نرخ مرجع تامین کنیم.

وی خاطرنشان کرد: کالاهای غیر اساسی خیلی فراگیر نیست و در بسیاری از موارد که بانک مرکزی ارز انها را با نرخ مرجع تامین کرده است آن کالاها با قیمت ارز مرجع به دست مردم نمی رسد.

سخنگوی اقتصادی دولت گفت : این ارزها متعلق به مردم است که از جیب دولت به نمایندگی از مردم خارج می شود اما ان کالاها با قیمت مرجع به دست مردم نمی رسد.

از هفته آینده به کالاها ارز تخصیص می دهیم

 حسینی افزود : از هفته اینده تلاش خواهیم کرد ارز را برای آن کالاها نیز تخصیص دهیم اما قطعا با نرخ مرجع نخواهد بود.

وی گفت : البته در روزهای اخیر بسیاری از صادرکنندگان با دستگاههای مربوطه تماس گرفتند و حتی به بانکها و بانک مرکزی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت مراجعه و اعلام کردند که حاضرند ارزشان را در اختیار شبکه تجاری کشور قرار دهند.

سخنگوی اقتصادی دولت ادامه داد : این عده از وضع موجود ناراحت هستند و می گویند حجم قابل توجهی ارز داریم اما هنگامی که به همین واسطه ها مراجعه می کنیم ، مستقل از اینکه اطمینان و اعتماد نداریم ، قیمت هایی را که مطرح می کنند و می خواهند ارز را از ما بخرند ، این ارقامی نیست که گاهی مظنه می خورد ، بلکه به مراتب پایین تر است.

بازار شفافی وجود ندارد


وزیر امور اقتصاد و دارایی تصریح کرد : بازار شفافی وجود ندارد و تلاش خواهیم کرد این بازار شفاف هم راه اندازی شود و در این بازار شفاف ارز بخش خصوصی هم عرضه خواهد شد و نیاز سایر اولویت های کالایی تامین می شود.

حسینی تاکید کرد : از سال گذشته بعد از ان التهاب هایی که اتفاق افتاد ، تلاش کردیم صادرات و واردات و تخصیص های ارزی به این حوزه ثبت و ضبط شود که اتفاق افتاده است و اگر بازار موازی با شرایط جدید برای کالاهای غیر اساسی راه اندازی شود رانت و ویژه خواری پیش نمی اید و شفاف خواهد بود.


[ چهارشنبه 91/6/22 ] [ 8:32 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه از قول وزیر اقتصاد درباره تحولات مثبت بازار ارز در روزهای آینده خبر داد و گفت: به گفته حسینی هیچ مشکل و کمبودی در ذخایر ارزی کشور وجود ندارد.

به گزارش فارس، عزت‌الله یوسفیان ملا در مورد جلسه غیرعلنی امروز نمایندگان مجلس با وزیر اقتصاد گفت: در این جلسه وزیر اقتصاد گزارش خوبی ارائه و صادقانه اعلام کرد، هیچ گونه کمبودی در ذخایر ارزی کشور وجود ندارد. اینکه در بازار شایعه شده دولت ارز کافی در اختیار ندارد، صحیح نبوده و شایعه‌ای بیش  نیست.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: در این جلسه وزیر اقتصاد قول داد ظرف  2 تا 3 روز آینده تحولات مثبتی در بازار ارز انجام شود و التهاب بازار برطرف خواهد شد.

وی گفت: گرچه نمی‌توانم عدد ذخایر ارزی که وزیر اقتصاد به نمایندگان گفت را اعلام کنم، اما اطمینان می‌دهم فروش نفت در سال جاری بسیار مناسب بوده و با توجه به ذخایر قبلی کشور از نظر داشتن ذخایر ارزی هیچ مشکلی وجود ندارد.

نماینده آمل در مجلس افزود: چون وزیر اقتصاد به عنوان مسئول اقتصادی کشور است به مجلس دعوت شد و در جلسه غیرعلنی توضیحاتی ارائه کرد که در روزهای آینده اتفاقات مثبتی در بازار ارز انجام خواهد شد.

یوسفیان ملا در پاسخ به این پرسش که چرا بانک مرکزی در سه هفته گذشته ارز به بازار تزریق نکرده، گفت: متأسفانه سوء مدیریت و تصمیم ناگهانی در عدم عرضه ارز به بازار باعث  ایجاد مشکلاتی در بازار ارز شده است، در حالی که از نظر داشتن ذخایر هیچ کمبودی وجود ندارد. وقتی عرضه متوقف شود عده‌ای فکر می‌کنند دولت ارز در اختیار ندارد و با کمال تأسف التهاب اخیر بازار اتفاق افتاده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: عده‌ای هم از التهاب بازار سوء استفاده می‌کنند،حالی که این ضعف مدیریت در بخش ارزی کشور است که به طور ناگهانی عرضه ارز به بازار قطع شده است. باید مسئولان بانک مرکزی بدانند هر تصمیم غلطی در مسائل اقتصادی جامعه را دگرگون می‌کند و باید جلوی این التهاب‌ها گرفته شود.

وی افزود: وزیر اقتصاد خیلی صادقانه صحبت، مشکلات ارزی کنونی را بیان کرد و به نمایندگان مردم امید داد که از نظر ذخایر ارزی هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد.

یوسفیان ملا افزود: فقط این نکته را بگویم که وقتی 20 درصد درآمد نفتی در صندوق توسعه ملی جذب می‌شود منابع این صندوق به مرز بی‌سابقه  40 میلیارد دلار رسیده است، در حالی که کل درآمد ارزی فقط در این صندوق جمع نمی‌شود بلکه نزد خزانه کشور و بانک مرکزی نگهداری می‌شود.

وی افزود: قطع ناگهانی عرضه ارز در بازار به گونه‌ای وانمود کرد که انگار صندوق ذخیره ارزی کشور خالی است در حالی که واقعیت امر نشان می‌دهد هیچ مشکلی در ذخایر ارزی کشور وجود ندارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مورد وظیفه بانک مرکزی در حفظ ارزش پول ملی گفت: بانک مرکزی طبق قانون حافظ ارزش پول ملی است،اما ضعف مدیریت و عدم پیش‌بینی شرایط و نداشتن برنامه‌ریزی و آینده‌نگری و دچار روزمرگی شدن باعث التهاب بازار ارز و کاهش ارزش پول ملی شده است.


[ چهارشنبه 91/6/22 ] [ 8:30 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

یک روز پس از آن که یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی با بیان اظهاراتی ایران را به عدم شفافیت در برنامه هسته‌ایش متهم و نسبت به رسیدن به توافق با ایران ابراز ناامیدی کرد، چند تن از دیپلمات‌های آژانس ادعاهای جدیدی را علیه برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده‌اند.


به گزارش «تابناک»، خبرگزاری «آسوشیتدپرس» در یک گزارش اختصاصی مدعی شده شواهد جدید به دست آمده از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نشان دهنده انجام تحقیقات مربوط به تسلیحات هسته‌ای در برنامه‌های ایران است.

به نوشته این خبرگزاری، چند تن از دیپلمات‌های آژانس مدعی شده‌اند، این نهاد اطلاعاتی دارد، مبنی بر اینکه ایران فعالیت‌های خود در زمینه محاسبه قدرت تخریبی کلاهک‌های هسته‌ای را توسعه داده و این کار، گامی به سوی ساخت سلاح به شمار می‌رود.

به گفته این دیپلمات‌ها، اطلاعات رسیده از سوی آمریکا، اسرائیل و دست‌کم یک کشور دیگر، حاکی از آن است که چنین تحقیقاتی در سه سال گذشته توسط ایران انجام پذیرفته است.

آسوشیتدپرس مدعی شده این اطلاعات از سوی شش دیپلمات آژانس در اختیارش قرار گرفته که به سبب محرمانه بودن اطلاعات، مایل به انتشار نام خود نبوده‌اند.

این ادعای جدید در حالی از سوی این دیپلمات‌ها مطرح می‌شود که ایران تاکنون بار‌ها اعلام کرده برنامه هسته‌ایش تنها دارای مقاصد صلح‌آمیز است و گزارش‌های فصلی و سالانه آژانس نیز به رغم ابهام آفرینی‌های پیاپی، هیچ گونه سند و مدرک قطعی مبنی بر وجود جنبه‌های نظامی در این برنامه ارائه نکرده‌اند.

افزون بر این، چند ماه پیش نهادهای اطلاعاتی آمریکا همگی اعلام کردند که بر پایه اطلاعات آن‌ها، ایران هیچ کاری در زمینه نظامی کردن برنامه هسته‌ایش انجام نداده است.

اما بالا‌تر از همه این‌ها باید به این نکته اشاره کرد که بازرسان آژانس پیاپی در تأسیسات هسته‌ای ایران حضور داشته و به تهیه گزارش‌های متعدد مشغولند. با این اوصاف، اصولاً «اطلاعات رسیده از سوی آمریکا و اسرائیل و...» نباید جایگاهی در تصمیم گیری‌ها اعلام نظرهای آژانس داشته باشد.

در پایان، اشاره به این نکته ضروری است که در سال‌های اخیر، همواره در آستانه یا در هنگام برگزاری نشست‌های شورای حکام آژانس و یا مذاکرات ایران با آژانس، ادعاهایی جدید از سوی دیپلمات‌ها و یا رسانه‌های غربی مطرح شده که آشکارا هدف تأثیرگذاری بر روند تصمیم گیری درباره ایران را دنبال می‌کرده است.

بر این اساس، انتشار این ادعاهای جدید، آن هم بدون ذکر نام مطرح کنندگان آن و به طور غیررسمی، نمی‌تواند چیزی به جز تکرار همین الگوی همیشگی باشد.


[ چهارشنبه 91/6/22 ] [ 8:29 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

سرمایه گذاران و ثروتمندان عرب با مالکیت 320 شبکه ماهواره ای غیراخلاقی، به رقیب جدی صهیونیست‌ها در این زمینه تبدیل شده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه اسکاتلندی "ترین" فاش کرد، شبکه های غیراخلاقی بسیاری از ثروتمندان و سرمایه گذاران عرب را به خود جلب کرده به صورتی که آنها با دراختیار گرفتن مالکیت 320 شبکه غیراخلاقی فقط در ماهواره های اروپایی، صدها میلیون یورو در این زمینه سرمایه گذاری کرده اند.

بر اساس این گزارش، ثروتمندان عرب اکنون به رقیب جدی سرمایه گذاران صهیونیست که فقط 30 شبکه غیراخلاقی دارند، تبدیل شده اند؛ و به نظر می‌آید در این بین فقط جوانان عرب هدف گرفته شده اند، چراکه حتی مخاطب شبکه های غیراخلاقی صهیونیستی بیشتر کشورهای عربی هستند.

این روزنامه اسکاتلندی با اشاره به سرمایه گذاری ثروتمندانی از قطر، لبنان، مغرب، تونس، و الجزایر تأکید کرد، در این بین مصری ها بیشترین سرمایه گذاری را کرده اند، چرا که بیش از 15 مصری مالکیت 56 شبکه ماهواره ای غیراخلاقی را در اختیار دارند.

[ سه شنبه 91/6/21 ] [ 8:45 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 24
بازدید دیروز: 64
کل بازدیدها: 1655437