سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

 

شاهدان 14 خرداد 68 روایت‌های عجیب و زیبایی از بزرگی این روز دارند. روایت‌هایی که هر سال با نزدیک شدن به ایام ارتحال و در خلال گفتگوهای تصویری یا مکتوب می توان خواند و شنید و دید. فیلم‌هایی که از این روز از خیابان‌های تهران وجود دارد به خوبی نشان دهنده عظمت حضور مردم در گرامیداشت رهبر بزرگ خود است.

به گزارش تابناک، یکی از ماندگار ترین این تصاویر بخشی از کتاب «ارمیا» نوشته رضا امیر خانی است که در فصل پایانی این رمان به توصیف ایام ارتحال و خاکسپاری حضرت امام (ره) می پردازد. رضا امیر خانی که خود در این مراسم حضور داشته در روالیتی زیبا و شنیدنی تصاویری که در آن روز در ذهن خود ثبت کرده بود را به روی کاغذ آورده است. آنچه در زیر می خوانید بخش‌هایی از فصل پایانی رمان «ارمیا» نوشته رضا امیر خانی است.
جنازه امام شب تا صیح در مصلا بود. قرار بود صبح بعد از خواند نماز میت برای تدفین، جنازه را به بهشت زهرا ببرند. امام تنها نبود. دور تا دور جنازه‌اش هزاران عاشق روی خاک‌های مصلای تهران نشسته بودند. بعضی‌ها شمع اورده بودند. شمع‌ها خاصیتی غیر از روشنایی داشتند. خاصیتی غریب که زمین را مثل آسمان می کرد. زمین مصلا با شمع های روشنش، آسمان‌تر از آسمان با ستاره‌های تکراری‌اش بود.
امام رفت. سیل انسان‌ها به سمت بهشت زهرا در حرکت بودند. جمعیت از در و دیوار می جوشید. آن قدر تعداد آدم‌ها زیاد بود که از هر طیف و گروهی می شد نمونه‌ای پیدا کرد. زن‌ها، مردها و بچه‌ها، همه و همه به سمت بهشت زهرا می رفتند؛ هر کس با هر وسیله‌ای که داشت. در وانت‌ها و کامیون‌ها آن قدر آدم سوار شده بود که از آنه‌ها فقط یک حجم انسانی در حال حرکت پیدا بود. از اندازه‌ی این حجم انسانی معلوم می شد که وسیله‌ی نقلیه، اتومبیل سواری است یا وانت است و یا کامیونت. البته این حجم انسانی با همان سرعتی جلو می رفت که سایر آدم‌ها پیاده می رفتند. قیافه‌ها متنوع بودند. از هر قماش و دسته‌ای.

زنی با چادر مشکی که لکه‌های قهوه‌ای خاک روی چادرش مشخص بود. جوانی که هنوز مو به صورت نداشت. با پیراهنی مشکی و شالی سبز و شالی سبز. پیرمردی که به یک دستش عصا بود و با دست دیگرش به سختی عکس امام را بالا گرفته بود. کودکی کوچک که انگار پدر و مادرش را گم کرده بود، بی خیال و بدون توجه به جمعیت، و جمعیت هم بی توجه نسبت به او. کودک می خندید و در عرض جمعیت راه می رفت. سه چهار جوان با لباس سرباز. سرباز اولی به سرباز دومی چیزی گفت و خندید. دومی جوابش را نداد. خیره نگاه می کرد. مردی روی ویل‌چیر نشسته بود.

احتمالا از جان‌بازان جنگ بود. ضجه می زد. انگار نه انگار که این همه آدم او را نگاه می کنند. انگارنه‌انگار که سرباز دومی هم او را نگاه می کند. پیرزنی چادر نمازش را به کمرش گره زده بود. به ترکی و بلند بلند چیزی را فریاد می زد و می رفت. لحنش به دعوا می زد. مردی بلند قامت و موقر، حدودا پنجاه ساله، کت و شلوار سیاه، پیراهن تمیز سفید، کروات سیاه، دست در دست زنش که مانتوی سیاه پوشیده بود؛ زنش عینک آفتابی زده بود. مانتوی سیاه زن، گلی شده بود. چند مرد نزدیک به سی سال، پیرمردی هم با آن‌ها بود. از بقیه تند‌تر راه می رفتند. دست هم را گرفته بودند و می دویدند. انگار تلو تلو می خوردند. دوتاشان لباس فرم سپاه پوشیده بودند. همه شان دور گردن چفیه انداخته بودند. مردی جوان با هم‌سر و کودکش. کودک می خندید و منتظر نگاه محبت آمیز پدر و مادر بود. اما پدر و مادر حتا برای خنده کودک هم می گریستند.

یک هواپیمای سم‌پاشی در مخزنش آب ریخته بود و روی خیابان‌های پهنِ منتهی به بهشت زهرا آب می پاشید. این یکی را خیلی‌ها با دست نشان می دادند. قیافه‌ها غریب بود. نوعی بهت در چهرها بود که جلوِ نمایش اندوه را گرفته بود. با خودش حرف می زدند. بعضی‌ها هم ساکت می دویدند. خیلی‌ها انگار جلو با کسی قرار داشته باشند، می دویدند. وقتی تنه‌شان به تنه جلویی می خورد، جلویی به آن‌ها راه می داد. می دانستند بعضی عجله بیش‌تری دارند. جوانی به سرش گِل زده بود. رنگ قهوه‌ای روشن روی موهای سیاه. بعضی‌ها پرچم و کتل‌های محرم را به دست گرفته بودند. سیاه و سبز و قرمز. سرو صداها زیاد بود. یکی از پشت بلندگوی ماشین دولتی شعار می داد. کسی حال نداشت جواب بدهد. شعار عینیت یافته بود. هیچ کس به حرف دیگری گوش نمی داد.
-ایران دربه‌در شده، بسیجی بی پدر شده.
-امام رفت.
-آقا حالا چی می شود؟ کسی می آید رو کار؟نظام چی می شود؟
-خدا بزرگ است. این انقلاب نمی خورد زمین.
-خدا خودش نگه دارد.
-هیچ کس نمی تواند جای امام را بگیرد.
-ما هرچه داشتیم از امام داشتیم.
-عزا عزا است امروز، روز عزاست امروز، خمینی بت‌شکن پیش خداست امروز، مهدی صاحب زمان صاحب عزاست امروز.
-آقا کوچولو، بابا مامانت کجا هستند؟ برو دستشان را بگیر.
-بابام شهید شده آقا! من خودم بزرگم.
-خمینی من سه تا پسر داده بودم برات. حالا کجا رفتی؟خمینی من را هم با خودت ببر.
-بی پدر شدیم. من بابام پانزده خردادی بود. الان 68. ان موقع 42 بوده. 25 سال. من هم 25 سالم است. من بابام را ندیده بودم. مردُو! تو این مدت من به همه می گفتم، من بابا دارم. حالا بابای من هم مرده، دوباره!
-آی آقا مُوا....
حرفش را خورد. پای مصنوعی جتن‌بازی جدا شده بود. جوانی کمک کرد تا از میان جمعیت پا را بردارند.
-آقا این اطراف، دور همین بهشت زهرا که آقا را خاک می کنند، الان آدم بیاید زمین بخرد. بعدا کافه بزند و رستوران و چه می دانم...بازار. این‌جا زیارتی می شود عزیز دلم. این‌جا گنبد و بارگاه درست می کنند. حالا ببین. همین زمین‌های شخم خورده، حالا می شود خدا تومن.
کسی که کنارش بود حتی سری هم تکان نداد.
-یک دقیقه بایست. بگذار من اینو بکشم کنار. دِ بابا صبر کن. مذهب داشته باش. غش کرده. بایست!
-آی امام. من نمی گذارم خاکت کنند. امام نمرده. امام نمی میرد بی...!
از دهان جوان غش کرده کف می ریخت.
-یا ایتها النفس المطمئنه. ارجعی الی ربک راضیه مرضیه...
لند کروز سپاه که از بلند گویش صدای قرآن می آمد، به سختی عبور کرد.
-خودت گذاشتی رفتی، نگفتی چه بر سر ما می آید؟

[ سه شنبه 92/3/14 ] [ 3:55 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

روز گذشته غلامعلی حداد عادل، از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دانشکده علوم پایه واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی حضور یافت و ‌سخنرانی کرد و پس از آن، پرسش و پاسخی جالب بین وی و یکی از دانشجویان صورت گرفت.

به گزارش «تابناک»، پس از پایان سخنرانی حداد عادل، یک نفر از دانشجویان زن و یکی از دانشجویان مرد فرصت یافتند تا پرسش‌های خود را از حداد عادل بپرسند.

یکی از این دانشجویان با خطاب قرار دادن این کاندیدای ریاست جمهوری از وی پرسید: آقای حداد عادل، شما انسان متدینی هستید و طبیعتا هم دین ‌و هم اخلاق به ما توصیه می‌کند که اگر از عهده کاری بر‌نمی‌آییم، خود را متعهد به انجام آن نکنیم. اگر اکنون شما بر این باورید که مشکل اصلی کشور، ‌اقتصادی است، باید کاندیدایی مسلط به اقتصاد و متخصص این کار ـ که راه و چاه را ‌می‌شناسد ـ امور را به دست گیرد، و‌گرنه رئیس‌جمهوری که مناسبات اقتصادی را نشناسد، نمی‌تواند با به‌کارگیری چند مشاور، ‌از عهده چنین کاری برآید.

حداد عادل در پاسخ به این دانشجو گفت: مسأله‌ای که شما گفتید، مشکل تنها من نیست و به غیر از محسن رضایی که تحصیلات اقتصادی دارد و اقتصاد‌دان است، شش کاندیدای دیگر ‌همچون من تحصیلات اقتصادی ندارند و ‌تنها محسن رضایی که از فرماندهان بزرگ کشور است، در میان کاندیداها اقتصاد‌دان است.

اشاره حداد عادل به تخصص محسن رضایی در حوزه اقتصاد، بر این اساس است که ‌رضایی پیش از انقلاب، در رشته مکانیک دانشگاه علم و صنعت تحصیل می‌کرده که به دلیل مبارزه علیه رژیم شاه، ترک تحصیل کرده و به مبارزه و زندگی پنهانی خود ادامه داده است. پس از انقلاب و با آغاز بحران‌های موجود و جنگ، وی فرصت بازگشت به دانشگاه را پیدا نکرد تا این که پس از پایان جنگ، تحصیلات خود در رشته اقتصاد را از پایه آغاز کرد و سرانجام دکترای این رشته را گرفت.

محسن رضایی از همان سال‌های جنگ بر این باور بود، مشکلی که پس از جنگ برای ایران و مردم انقلابی آن درست خواهند کرد، در حوزه اقتصادی خواهد بود و برای همین، می‌گوید خود را آماده مدیریت چنین روزی کرده است.


[ سه شنبه 92/3/14 ] [ 3:51 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

پسر همسایه که با دختر 15 ساله‌ای رابطه‌ پنهانی داشت با ایمیل‌های توهین‌آمیز به آبروریزی پرداخت.

به گزارش وطن امروز، مردی 52 ساله به نام «رضا» در سی‌ام اردیبهشت‌ماه سال‌جاری، با در دست داشتن شکایت‌نامه‌ای به پلیس فتای پایتخت مراجعه کرد و در حالی که هیچ تسلطی بر اعصاب خود نداشت، به کارآگاهان پلیس گفت: مدتی است یک ناشناس با ارسال ایمیل‌های توهین‌آمیز حاوی عکس‌های همسر و دخترم به آزارهای روحی آنان دست زده است. این مرد، کارآگاهان پلیس فتای پایتخت اقدام به مستندسازی و استخراج ادله دیجیتال کرده و ظرف 48 ساعت پس از تحقیقات، مشخص شد وی در طبقه بالای آپارتمان این پدر عصبانی زندگی می‌کند که اقدامات قانونی برای دستگیری و توقیف تجهیزات رایانه‌ای امیر، انجام و وی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

امیر 20 ساله هنگام مواجهه با دلایل پلیسی، لب به اعتراف گشود و با بیان اینکه با دختر 15 ساله به نام «طناز» مدت 3 سال است‌‌ رابطه دوستانه‌ای دارد، گفت: ‌در طول این مدت چند بار نیز در خانه این مرد با وی رابطه پنهانی داشته و در طول این مدت به‌طور مداوم از طریق بلوتوث، پیامک و ارسال ایمیل با یکدیگر در ارتباط بودند. تحقیقات پلیسی از پسر همسایه ادامه داشت تا اینکه پدر دختر هنگامی که از این موضوع مطلع شد، ابتدا از هوش رفت و با مراجعه سریع اورژانس و اقدامات آنان، هوشیاری خود را به دست آورد و در ابتدا با انکار هر گونه رابطه میان دختر 15 ساله با پسر همسایه عنوان کرد هیچ‌گاه دخترش اقدام به چنین کاری نخواهد کرد، اما هنگامی که با تایید «طناز» روبه‌رو شد، پی به عمق ماجرا برد.

بررسی‌های پلیسی نشان داد پدر این خانواده به دخترش در سن 12 سالگی گوشی تلفن‌همراه هدیه داده و این وسیله سبب آشنایی پسر همسایه با دختر نوجوان شده است.


[ دوشنبه 92/3/13 ] [ 1:48 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

روز گذشته بود که محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به دو وعده خود پیش از آغاز انتخابات ریاست جمهوری عمل کرد.

به گزارش «تابناک»، در کنفرانس خبری روز گذشته محسن رضایی که در بازار تهران برگزار شد، سایت جامع برنامه ریزی «ویکی رضایی» که در آن، داده ها و اطلاعات همه شهرهای کشور بزرگ اسلامی ایران گنجانده شده است رونمایی شد.

یکی از مهم ترین ویژگی این سایت، قابلیت ورود کاربران و ویرایش اطلاعات شهرهای خود هستند. به گونه ای که یکی از مهم ترین وعده های رضایی برای مردمی کردن اداره کشور محقق شده است. مردمی کردن اقتصاد و امور کشور، برنامه ای مرحله به مرحله و تدریجی است که پس از ورود اطلاعات ، داده و برنامه ها توسط کارشناسان و نخبگان، مردم می توانند ویرایش کرده تا کارشناسان اطلاعات موثق تر و شاید اولویت های ضروری تری به دست آورند.

بدین گونه که این مردم شهر هستند که اولویت ها و دغدغه های و اطلاعات شهر خود را بیش از هر دولتمردی می دانند ومی توانند با ویرایش اطلاعات و اولویت های خود مسیر را برای برنامه ریزی کلان دولت آماده می کنند. در واقع برنامه ریزی کشور در خلاء صورت نمی گیرد و این مردم هستند که خود می کوشند برنامه های مورد نیاز خود را تهیه کنند.

بر این اساس، پبشفرض های مدیرانی که در تهران نشسته اند برای دورترین مناطق کشور تصمیم گرفته نمی شود. تفاوت این مدل با سفرهای استانی این است که رئیس جمهور پیش از سفر به دورترین مناطق کشور،نقطه نظرات خود مردم و اطلاعات آنان را با کمک نخبگان تجزیه و تحلیل کرده و بهترین تصمیم را برای آنان خواهد گرفت.

دومین وعده ای که پیش از انتخابات توسط  رضایی محقق شده است، تکیه بر برنامه محوری بوده است که تا کنون بخش هایی از آن محقق شده است و محسن رضایی برنامه هایی را با استفاده از نخبگان و کارشناسان، برای اقصی نقاط کشور تهیه کرده است که این برنامه ها مرحله به مرحله و به تدریج کامل و جامع خواهد شد و به سمت عملیاتی شدن پیش خواهد رفت.

معرفی سایت جامع ویکی رضایی که حدود بیست و چهار ساعت از معرفی آن گذشته است، شوکی به فضای انتخابات کشور وارد کرده است به گونه ای که در این مدت کوتاه،بیش از نیم میلون نفر از این سایت دیدن کرده اند و نظرات خود را درباره این سایت اعلام کرده اند. اغلب کاربران وجود چنین مرکز جامعی را فوق العاده توصیف کرده اند که با کار فنی و کارشناسی بیشتر می تواند منبع مهمی از اطلاعات و داده ها و همچنین برنامه های توسعه و زمانبندی اجرای خواهد شد.


[ پنج شنبه 92/3/9 ] [ 2:30 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

محسن رضایی کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: بنا دارم نخستین دولت اخلاقی در ایران را تشکیل دهم که با هزینه بسیار کم در حوزه فرهنگی بیشترین دستاوردها را حاصل کند.


به گزارش «تابناک»، محسن رضایی عصر امروز در جمع خبرنگاران ضمن برشمردن برخی از برنامه‌های دولتش در صورت پیروزی در انتخابات اظهارداشت: اشتغال از مهمترین دغدغه‌هاست و از جمله اموری است که بنده به خاطر تقویت آن در کشور به میدان آمده‌ام‌.وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌هایش ایجاد کسب و کارهای خانگی است، اضافه کرد: طی این طرح که 5 میلیون خانوار شاغل می‌شود راه‌اندازی بانک اشتغال خانوار با هدف ارائه آموزش‌ها و دیگر خدمات مد نظر است.

رضایی یادآور شد: می‌توان طی این طرح، وام‌های تولیدی بدون سود بانکی به مردم ارائه داد.وی افزود: همچنین مشاوره‌های کارآفرینی و راه‌اندازی کلینیک‌های کارآفرینی نیز مدنظر است.وی ادامه داد: اوولویت در این طرح با بانوان و سپس دانشجویان است.

کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینکه هرمزگان یکی از چند منطقه نمونه در چشم‌انداز 1404 ایران خواهد شد، افزود: پیش‌بینی‌ می‌شود تا آن زمان 5 منطقه نمونه در کشور داشته باشیم که هرمزگان یکی از آن مناطق است.وی افزود: مناطق نمونه از امتیازاتی همانند ویژه و آزاد برخوردار خواهند شد.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: با توجه به تحریم نفتی ایران، می‌خواهیم با صادرات کالاهای دیگر، کسری بودجه را جبران کنیم و در این راستا یک میلیون بشکه نفت به فرآورده توجه داریم.

وی با بیان اینکه باید محاصره اقتصادی را بشکنیم افزود: حرکت به سمت توسعه کشاورزی می‌تواند بخشی از نیازهای عمومی کشور را بیش از پیش برطرف کند.

رضایی در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه جایگاه گردشگری در برنامه اقتصادی وی چیست، افزود: منطقه جنوب ایران با توجه به اقلیم بسیار معتدل و همچنین قدمت تاریخی، ظرفیت‌های متعدد و کم‌نظیری را در جذب گردشگر دارد.وی ادامه داد: به عنوان نمونه وجود دریا و جزایر در استانی همانند هرمزگان در قابلیت‌های آن بیش از پیش افزوده است.

به گفته رضایی، در حال حاضر کشور در زیرساخت‌های گردشگری مشکل دارد که باید با کمک سرمایه‌گذاران ایرانی خارج از کشور این زیرساخت‌ها ایجاد شود.وی ادامه داد: در برنامه‌های اقتصادی دولت من پس از خارج سازی اقتصاد کشور از تک محصولی، گردشگری به عنوان یکی از 8 محور اصلی مورد توجه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: بنا دارم نخستین دولت اخلاقی در ایران را تشکیل دهم که با هزینه بسیار کم در حوزه فرهنگی بیشترین دستاوردها را حاصل کند.

رضایی افزود: در صورت پیروزی در انتخابات، دولت و کابینه خود را فراگیر خواهم کرد و بی‌شک از هرمزگان نیز در کابینه یک نفر خواهم داشت.

رضایی در پاسخ به سوال دیگر افزود: باید مشکلاتی را که در رابطه ایران با کشورهای همسایه به وجود آمده است را حل کنیم و با برگزاری نشست با کشورهای مصر ، ترکیه و عربستان وضعیت موجود را تغییر دهیم.

رضایی یادآور شد: در صورت پیروزی نخستین نشست سران کشورهای منطقه را در ایران برگزار می‌کنم و به منازعات پایان می‌دهم.

به گفته این کاندیدای ریاست جمهوری منازعات موجود در منطقه جلوی مبادلات اقتصادی، فن‌آوری و دیگر ظرفیت‌های کشورهای منطقه را با همدیگر گرفته است.وی افزود: باید منطقه را با همکاری دست‌جمعی با سایر کشورها به پیش ببریم.رضایی همچنین یادآور شد: مذاکرات ایران با 1+5 به مذاکراتی فرسایشی تبدیل شده است که باید این رویه نیز تغییر کند.

رضایی همچنین در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران پیرامون مطلب یکی از سایت‌های خبری، افزود: افتخار من به این است که دست‌هایم عشایری است.

وی افزود: از اینگونه آدم‌ها خواهش می‌کنم که اگر می‌خواهند به شخص بنده توهین کنند، توهین کنند اما به اقوام ایرانی توهین نکنند.

رضایی یادآور شد: ما باید دست همه اقشار از جمله عشایر غیور و روستاییان را بگیریم و تا ر‌‌فع محرومیت در تمام نقاط کشور بکوشیم.

[ سه شنبه 92/3/7 ] [ 1:6 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
پدرها از نگاه کودکان 6 تا هشت ساله شان

بازگشت به ابتدای صفحه


[ یکشنبه 92/3/5 ] [ 1:57 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

رییس جمهور با اشاره به حادثه‌خیز بودن ماه خرداد گفت: پیام حوادث خرداد راه روشن آینده است.

به گزارش ایسنا، محمود احمدی‌نژاد صبح امروز ضمن افتتاح سه پروژه ارتباطاتی در شرکت ارتباطات زیرساخت در گفت‌وگویی به صورت ویدئو کنفرانس با سفیر ایران در سوریه اظهار کرد: اتفاقاتی که در خردادماه افتاده، همواره اتفاقات بزرگی بوده است. امام (ره)نیز اشاره دارند که انتظار فرجش نیمه خرداد کشم و خودشان نیز در خردادماه به آسمان پر کشیدند، پیام حوادث خرداد راه روشن آینده است.

وی با اشاره به حوادث سوریه ابراز امیدواری کرد که در آینده جهانی فارغ از ستم و ظلم و سرشار مهربانی و کرامت برای انسان‌ها داشته باشیم و با برگزاری انتخابات آزاد و احترام به حقوق مردم و کنار گذاشتن سلاح در سوریه شاهد همبستگی، یکپارچگی سوریه باشیم.

احمدی‌نژاد با اشاره به اهمیت موضوع ارتباطات گفت: مسئله اصلی انسان ارتباط است، خداوند انسان‌ها را خلق کرده است تا به بالاترین درجه انسانی دست یابد و این در گرو ارتباط است.

رییس جمهور با بیان این‌که همه ارزش‌های انسانی در ارتباط میان انسان‌ها متجلی می‌شود، افزود: هر چه ارتباطات گسترده‌تر شود فرصت برای شکوفایی و تعالی انسان بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: ما باید به سمت توسعه ارتباطات پیش برویم، این‌که برخی فکر می‌کنند که ارتباطات را محدود کنیم آدم‌ها حفظ می‌شوند حرف غلطی است، اگر فکر کنیم که اینگونه درست است، باید به خودمان شک کنیم، کدام اندیشه می‌تواند برتر از اندیشه حق و اندیشه الهی باشد کدام اندیشه از اسلام ناب می‌تواند برتر باشد؟ اگر کم می‌آوریم مشکل از ما است، احکام الهی عدالت و پاکی در جامعه رشد یافته و امکان اجرا دارد.

احمدی‌نژاد در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های منابع طبیعی و انسانی کشورمان گفت: ما برای رسیدن به هر نقطه آرمانی که برای ایران متصور باشیم، باید بر مزیت‌های طبیعی و انسانی خودمان تکیه کنیم. البته من نمی‌گویم ما حالت جنگ با دنیا را داشته باشیم ما پرچم‌دار صلح هستیم و ایستادگی در برابر ظلم خود پاسداری از صلح است، ما باید بر داشته‌های خودمان تکیه کنیم.

وی با بیان این‌که گسترش ارتباطات می‌تواند مزایای بسیاری برای کشورمان داشته باشد، گفت: بعضی‌ نمی‌فهمند و فکر می‌کنند با نگاه امنیتی می‌توان کار کرد. در حالی که اگر در مسیر اصلی ارتباطات باشیم اتفاقا امنیت مابالا می‌رود و به غیر از اهداف اقتصادی در جهت اهداف انسانی ما نیز هست. ایرانی‌ها هر چه قدر ارتباط داشته باشند به نفعشان است. ایران هرگز از ارتباط ضرر نکرده، بلکه ایرانیان برون گرا هستند.

وی گفت: برخی چون خود کوچکند، ملت ما را هم کوچک می پندارند، ما حقیقت اسلام را گرفتیم، اگر به مدعیان گوش می‌دادیم، چیزی نداشتیم کسانی که الله اکبر می‌گویند در مقابل دوربین سر می‌برند. یعنی همان تعصبات 1400 سال پیش. ایرانی‌ها حقیقت را اسلام را گرفتند و پایش ایستادند و این ناسیونالیسم نیست، ذکر نعمت خدا است. خدا این سرزمین و مردمانش را صیقل داده است و آنان را برای ابلاغ یک پیام بزرگ فرصت داده است، کسی که پیام جهانی دارد باید ارتباط برقرار کند.

احمدی‌نژاد با تاکید بر ضرورت گسترش ارتباطات گفت: آدم های کوچک را باید از سر راه برداریم، آدم‌های کوچک نمی‌توانند در سطح ملی و بین‌المللی بیاندیشند، من ایمان دارم که در آینده نزدیک ایران مرز دانش خواهد شد.

رییس جمهور در پایان اظهارات خود بر خودباوری و تکه بر توانمندی‌های داخلی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از سه پروژه ملی شامل: پروژه بزرگراه ارتباطی ایران و اروپا (EPEG)، پروژه‌های 5 هزار کیلومتر شبکه فیبرنوری و سویچ VOIP بین‌الملل توسط رییس جمهور افتتاح شد و از مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت و برخی دیگر از فعالان پروژه‌های مذکور تقدیر به عمل آمد.


[ یکشنبه 92/3/5 ] [ 1:55 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

آیت الله هاشمی طی بیانیه ای خطاب به مردم ایران تاکید کرد که اگر اعتلای کشور و عزت و رفاه ملت در سایه نظام اسلامی، هدف اعلا و آرزوی همه ماست، رواست در این راه مشکلات و تلخی‌ها،  ما را از ادامه این راه مقدس باز ندارد. 
به گزارش فارس متن کامل بیانیه آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه می آید:
بسم الله الرحمن الرحیم
فعسی ان تکرهوا شیئاً و یجعل الله فیه خیراً کثیرا (سوره نساء، آیه 19)
ملت شریف، فهیم و متدین ایران اسلامی
از سال 1337 که عملاً وارد مبارزه علیه استبداد و استعمار شدم و اوج آن وقتی بود که امام (ر) رسما" نورافکن مبارزه را بدست گرفتند  تا امروز، همواره  آنچه در توان جسمی و فکری خود داشتم، در جهت ایجاد عدل و اعتدال و اعتلای ملی، نشر معارف اسلام به ویژه مکتب اهل بیت(ع) و خدمت برای تأمین رفاه و آرامش مردم در نظام اسلامی، بکار گرفتم و تاکنون در این راه، ناملایمات و تیرهای زهرآگینی را به جان خریده و خواهم خرید و همیشه دعا و لطف خداوند و حمایت مردم به من روحیه ‌داده و خواهد داد.
از حدود یک سال پیش که زمزمه انتخابات ریاست جمهوری شروع شد، هر وقت فرصت دیدار با اقشار و صنوف مختلف مردمی، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران 8 سال دفاع مقدس، شخصیت‌ها، بزرگان دینی و دانشگاهی، فرهنگی، سیاسی، قضایی، هنرمندان، کارگران ، صنعتگران، کشاورزان، ورزشکاران، زنان، جوانان و حقوقدانان برایم فراهم می‌شد، تأکید می‌کردند: در این مرحله که کشور دچار مشکلات و معضلات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و مهمتر از آن، تهدید و تحریم خارجی و تفرقه سیاسی شده، انتظار دارند برای پاسداری از خون شهدا و رنج جانبازان و آزادگان و خانواده‌های ایثارگران و اعتلای کشور و رفاه فرزندان این مرزبوم  وارد میدان شوم.
با توجه به آشنایی کاملی که با موانع حضور و مشکلات پیش رو داشتم و علی‌رغم میل خود و بستگان، برای کمک به خلق حماسه سیاسی، که آنرا پیش شرط رسیدن به حماسه اقتصادی مورد تاکید رهبری میدانم  در آخرین لحظات فرصت قانونی، ثبت‌نام کردم.
اینک خاضعانه از تمامی  شما مردم عزیز ایران اسلامی و همه شخصیت‌ها و بزرگان دینی و علمی و دوستانی که چه قبل از ثبت‌نام و چه در مدت کوتاه پس از آن، اینجانب را مورد لطف و محبت صمیمانه خود قرار دادند، به‌ویژه کسانی که در سراسر کشور با برپایی ستادهای خودجوش مردمی، زحماتی را متحمل و متقبل شده‌اند، تشکر و قدردانی می‌کنم و توصیه می‌نمایم که فرصت تقویت وحدت و همدلی را که در ستادها، میان نیروهای معتدل اصلاح‌طلب و اصولگرا ایجاد شد، به عنوان حُسن آغازی برای تداوم این حرکت حفظ کنند.
اگر اعتلای کشور و عزت و رفاه ملت در سایه نظام اسلامی، هدف اعلا و آرزوی همه ماست، رواست در این راه مشکلات و تلخی‌ها،  ما را از ادامه این راه مقدس باز ندارد.  زیرا برای حفظ نظام مقدسمان و ملت و کشورمان تحمل سختی‌ها و بی‌حرمتی‌ها شیرین است.
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم          سرزنش‌ها گر کند خار مغیلان غم مخور

[ یکشنبه 92/3/5 ] [ 1:53 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اعلام کرد تمام کاندیداهایی که همچنان بر مواضع سران فتنه پافشاری و از آنها در سخنرانیها و گفتگوها حمایت کرده اند رد صلاحیت شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد کولیوند صبح یکشنبه در نشست خبری گفت: حال افراد ملاک عمل است ما قصد وقت کشی نداریم و هرکس اعتراض دارد می تواند اقدام کند بررسی های ما براساس عملکرد 6 ساله اعضای فعلی شورای شهر بوده است.

وی افزود: اینکه می گویند در استان تهران 45 اصلاح طلب ثبت نام کرده و 43 نفر تأیید شده اند باید بگویم درست نیست. تعداد تأییدشدگان زیاد است ما در کشور 300 هزار و 165 نفر ثبت نام داشتیم که از این تعداد 8 هزار و 450 نفر رد صلاحیت شده و 5 هزار و 730 نفر اعتراض داشتند. در تهران هم 210 نفر شکایت کردند که 89 نفر رد شد و 121 نفر دوباره تایید شدند.

کولیوند در پاسخ به خبرنگار مهر مبنی بر اینکه بند (د) ماده قانونی انتخابات شوراها موجب اعتراض بسیاری از رد صلاحیت شدگان است گفت: در این بند ابراز وفاداری به قانون اساسی عنوان شده و محققین کاندیداها را براساس آن نیز می سنجند.سخنرانیها تا موضع گیریهای افراد کاندیدا و پایبندی آنها به نظام و قانون اساسی و صلاحیت ها تأثیر دارد. بند (ج) هم موضوع انتزام به اسلام و ولایت فقیه است و التزام عملی باید در عملکرد شخص مشخص باشد شاید شخصی موضع گیری های مختلفی داشته باشد ولی عملکرد فرد باید متناسب با دین اسلام باشد.

وی  تصریح کرد: گفت: افرادی که تا قبل از سخنرانی رهبر معظم انقلاب در ستادهای موسوی و کروبی فعالیت کرده اند و رأی دادند به گفته رهبری عبادت کردند ولی پس از آن اگر همچنان بر مواضع سران فتنه پافشاری کرده و حمایت کرده اند رد صلاحیت می شوند.

به گفته رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراها، از تعداد 300 هزار 165 ثبت نام کننده، 54 هزار و 29 نفر در شهرها و 246 هزار و 136 نفر در روستاها بوده اند که از این تعداد 8 هزار و 450 نفر رد صلاحیت شدند ولی در دوره قبلی 247 هزار نفر ثبت نام کردند و تنها 10 هزار و 743 نفر رد صلاحیت شدند. همچنین از تعداد ثبت نام کنندگان این دوره 9 درصد کارمند، 5/3 درصد بازنشسته و 6 درصد فرهنگی بوده اند. آمارها نشان می دهد 4 درصد خانم ها شرکت داشته و 96 درصد هم آقایان ثبت نام کردند. براساس مدارک تحصیلی هم می توان گفت: 2 درصد ثبت نام کنندگان با مدرک دکترا، 14 درصد فوق لیسانس، 60 درصد لیسانس و یک درصد حوزوی بودند.

کولیوند اظهار داشت: تا کنون 2 هزار شکایت در مورد تبلیغات زودهنگام واصل شده است.

وی اعلام کرد: رد صلاحیت شدگان تا 12 خرداد مهلت دارند اعتراض کنند و ما به سرعت پیگیری می کنیم تا به تبلیغاتشان برسند.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراها در پاسخ به اینکه برخی از ثبت نام کنندگان به دلیل محکومیت و مجرم بودن رد صلاحیت شده اند گفت: براساس قانون محکومین به خیانت، کلاهبرداری، قصب اموال دیگران و قصب اموال عمومی محکوم شده باشند رد صلاحیت می شوند.


[ یکشنبه 92/3/5 ] [ 1:51 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: با توجه به قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، افراد احراز صلاحیت شده پس از اعلام اسامی‌شان از سوی وزارت کشور می‌توانند تبلیغات خود را آغاز کنند.
سیدصولت مرتضوی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اعلام اسامی افراد احراز صلاحیت شده در یازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری، نامزدها می‌توانند به طور رسمی تبلیغات خود را آغاز کنند.
وی افزود: در قانون انتخابات ریاست‌جمهوری آمده است فعالیت‌های انتخاباتی نامزدهای ریاست‌جمهوری رسما از تاریخ اعلام اسامی آنان به وسیله وزارت کشور آغاز و تا 24 ساعت قبل از شروع اخذ رای خاتمه می‌یابد.
دبیر ستاد انتخابات کشور همچنین اظهار کرد: با این وجود، داوطلبان که از این پس نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری خواهند بود می‌توانند آغازگر تبلیغات‌ خود باشند.
مرتضوی در پایان تاکید کرد: فعالیت‌های انتخاباتی نامزدهای ریاست‌جمهوری تا 24 ساعت قبل از شروع اخذ رای ادامه خواهد داشت.

[ چهارشنبه 92/3/1 ] [ 1:12 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 472
بازدید دیروز: 262
کل بازدیدها: 1639331