علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

عکس ها در حال لود شدن میباشند...  شکیبا باشید!
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
 

سوژه های داغ وطنی (7)
سوژه های داغ وطنی (7)
سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)
سوژه های داغ وطنی (7)
سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)
عکس خنده دار ایرانی
سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

سوژه های داغ وطنی (7)

 سوژه های داغ وطنی (7),سوژه ایرانی,عکس خنده دار ایرانی,جالب و طنز,باحال

[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 10:38 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
پس از بررسی های لازم برنامه کلی حذف 4 صفر پول ملی برای اولین بار در تاریخ 19 تیرماه سال گذشته در هیات دولت تصویب شد تا اقدامات اجرایی برای این اصلاح بزرگ ساختاری آغاز شد.

طرح حذف چهار صفر پول ملی که 15 بهمن ماه سال گذشته در کمیسیون اقتصادی دولت نهایی شده بود، با گذشت بیش از 100 روز هنوز مورد تأیید و امضای احمدی نژاد رئیس جمهور قرار نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در پیام نوروزی سال 87 خود از طرحی به نام اصلاح نظام ارزشگذاری پول ملی پرده برداشت که در قالب 7 طرح تحول اقتصادی مطرح شد و بر اساس آن طرح حذف صفرهای پول ملی کلید خورد.

پس از بررسی های لازم برنامه کلی حذف 4 صفر پول ملی برای اولین بار در تاریخ 19 تیرماه سال گذشته در هیات دولت تصویب شد تا اقدامات اجرایی برای این اصلاح بزرگ ساختاری آغاز شد.

پس از این مصوبه، گروه های کاری تخصصی ( اقتصادی، حقوقی ، حسابداری ، فنی و پشتیبانی ، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی، ‌رایانه ای، تنظیم قیمت ها ) با مسئولیت معاونت اقتصادی در بانک مرکزی جهت بررسی و برنامه‌ریزی عملیاتی در زمینه های اجرایی برنامه اصلاح واحد پول ملی تشکیل شد. نتیجه بررسی گروه های کاری مذکور در کارگروه طرح "اصلاح پول ملی " ارایه و سازگاری های لازم جهت روان سازی امور اجرایی در آن لحاظ گردید.

در این راستا و با توجه به لزوم اعمال اصلاحاتی در زمینه قانونی و در رابطه با موضوع واحد پول ملی ، متعاقب فعالیت های انجام شده ، لایحه قانونی مربوطه تهیه و در کارگروه " اصلاح پول ملی " مطرح و نهایتا به کارگروه تحولات اقتصادی ارجاع گردید. پس از مذاکرات مفصل در جلسات کارگروه تحولات اقتصادی متن مزبور پس از اعمال اصلاحات ، نهایی و به کمیسیون اقتصادی دولت ارجاع داده شد. سپس در جلسه مورخ 15 بهمن ماه 90 کمیسیون اقتصادی دولت که به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی و باحضور رییس کل بانک مرکزی و سایر اعضای کمیسیون تشکیل شد، متن لایحه مجددا بررسی و ضمن اعمال برخی اصلاحات نهایی شد و نسخه نهایی در اختیار رییس جمهور قرار گرفت.

مقرر گردید پس ازتایید و امضای رئیس جمهور لایحه مزبور جهت طی مراحل لازم و تبدیل شدن به قانون ، به مجلس شورای اسلامی تقدیم و پس از تایید و تصویب نمایندگان مجلس، الزام اجرایی به خود بگیرد.

بانک مرکزی پیش از این اعلام کرده بود که در لایحه مذکور ، زمان شروع طرح ابتدای سال 1393 در نظر گرفته شده است، ولی اکنون با گذشت بیش از 100 روز از تائید نهایی طرح در کمیسیون اقتصادی دولت، هنوز این طرح به تائید رئیس جمهور نرسیده است.


[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 10:8 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:

بعداز دوبار حضور متوالی رییس‌جمهور در جلسات مجمع، جلسه دیروز مجمع تشخیص مصلحت نظام بدون حضور محموداحمدی‌نژاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت، در این جلسه که علاوه بر سران قوای مقننه و قضائیه و اکثریت اعضا، رییس شورای اسلامی شهر تهران، رییس پلیس امنیت ناجا، قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی، رییس دیوان عدالت اداری، رییس سازمان زندان‌ها و کارشناسانی از وزارت اطلاعات و وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی نیز حضور داشتند، پس از بحث و بررسی اعضا و مدعوین، مواردی پیرامون سیاست‌های کلی اجتماعی نظام به تصویب رسید.


[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 10:7 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
آژانس بین‌المللی انرژی: تحریم نفتی ایران به شکننده‌تر شدن بازار نفت جهان در نیمه دوم سال 2012 می‌انجامد

آژانس بین‌المللی انرژی هشدار داد اجرایی شدن تحریم نفتی ایران از سوی غرب منجر به شکننده تر شدن هر چه بیشتر بازار نفت در نیمه دوم سال جاری خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از داوجونز، دیوید فیف رییس بخش بازارهای نفت آژانس بین‌المللی انرژی گفت: اگر تحریم‌های غرب تولید روزانه بیش از یک میلیون بشکه از نفت ایران را متوقف کند، این موضوع منجر به شکننده‌تر شدن هر چه بیشتر بازار نفت در نیمه دوم سال‌جاری میلادی خواهد شد.

به دنبال تصویب تحریم نفت ایران از سوی اتحادیه اروپا در اوایل سال جاری میلادی و در حالی که قرار بود این تحریم شش ماه بعد (اوایل تیر ماه 91) اجرا شود، قیمت جهانی نفت به شدت افزایش یافت و به بالاترین رقم از سال 2008 رسید.فیف که در کنفرانسی در خصوص بازار نفت در لندن سخن می‌گفت، اظهار کرد: آژانس بین‌المللی انرژی انتظار دارد بین 800 هزار تا یک میلیون بشکه در روز نفت ایران تا ماه جولای به دلیل تحریم نفتی اروپا و تحریم‌های آمریکا از بازار حذف شود.

فیف اذعان کرد که با این حال در این برآورد تاثیر تحریم‌های اتحادیه اروپا بر بیمه کشتی‌های حامل نفت ایران لحاظ نشده است. لندن بزرگ‌ترین بازار بیمه کشتی‌ها در جهان به شمار می‌رود، بنابراین تحریم‌های اتحادیه اروپا ممکن است منجر به متاثر شدن محموله‌هایی غیر از محموله‌های نفتی ایران شود که مستقیما هدف تحریم‌ها هستند.فیف افزود: آژانس بین‌المللی انرژی، قادر به تعیین میزان دقیق تاثیر تحریم بیمه‌ای بر محموله‌های نفتی ایران نبوده است، اما این موضوع می‌تواند حجم نفت حذف شده از بازار را افزایش دهد.

خطرات تحریم ایران برای روند احیای اقتصاد غرب

در همین حال، وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران در مصاحبه با وال استریت ژورنال با انتقاد از سیاست تحریم نفت کشورمان گفت: آمریکا و اتحادیه اروپا احیای اقتصاد خود را به خطر انداخته‌اند، زیرا کاهش صادرات نفت ایران می‌تواند باعث افزایش قابل توجه قیمت نفت و بنزین شود.

شمس‌الدین حسینی که برای شرکت در نشست سازمان ملل به نیویورک سفر کرده است در مصاحبه با وال‌استریت ژورنال گفت: تحریم‌های غرب مشکلاتی به دنبال داشته اما ایران این هجمه مالی را پشت سر خواهد گذاشت. وزیر اقتصاد ایران اظهار کرد: آمریکا و متحدانش قیمت‌های جهانی بی‌سابقه انرژی در طی یک دهه گذشته را که موجب برخورداری ایران از ذخایر ارزی 100 میلیارد دلاری شده را دست‌کم گرفته‌اند.

وی همچنین افزود: شرکای تجاری ایران در خاورمیانه و مرکز و شرق آسیا همچنان انعطاف‌پذیر هستند و تحریم‌ها باعث توسعه کسب‌وکار بومی و کاهش واردات شده است.

حسینی گفت: دولت ایران در خط‌مقدم انجام بازسازی اقتصادی از طریق اصلاح قیمت‌ها قرار داشته است. با این حال، وی تایید کرد که این اقدامات موجب افزایش تورم شده است. وی اضافه کرد: این اصلاحات همچنین به تهران اجازه می‌دهند تا در پروژه‌های اجتماعی‌ای که به نفع اقشار فقیر ایران است، سرمایه‌گذاری کند.


[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 10:7 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

نتایج مذاکرات بغداد بر اقتصاد ایران بهانه‌ای به دست «هفته‌نامه آسمان» داده است تا در گفت‌وگو با فعالان اقتصادی این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.

تولیدکنندگان، بازرگانان و کارشناسان اقتصادی، دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به نتایج مذاکرات بغداد بر اقتصاد ایران دارند.

برخی خوشبینانه و برخی نیز که نارسایی‌های اقتصادی کشور را کمتر، متاثر از تنگناهای بین‌المللی می‌دانند بر مشکلات ساختاری اقتصاد ایران انگشت می‌گذارند. این گروه براین عقیده‌اند که آثار روانی مثبت، پایداری چندانی در بازارها ندارند و این بهبودی مقطعی، اندکی بعد مغلوب سیاست‌های غیرمنطقی می‌شود.

گروهی دیگر اما برای دوری از هرگونه قضاوت، اقتصاد ایران را پس از دور بعدی مذاکرات در سوم خرداد ماه، غیرقابل پیش‌بینی توصیف می‌کنند.

مجموعه نظرات این کارشناسان و فعالان اقتصادی در قالب جدول زیر قابل مشاهده است.


[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 10:6 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

منابع اسرائیلی با نگرانی، از متن موقت توافق هشت ماده‌ای ایران و آمریکا خبر دادند. به ظاهر، یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی اتمی، فردا یکشنبه متن پیشنهادی آمریکا را برای گرفتن موافقت مقامات ایرانی به تهران خواهد آورد.

یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، فردا در مأموریتی حساس به ایران خواهد آمد.

به گزارش «تابناک»، به نقل از وب‌سایت «دبکا»، وابسته به محافل اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، آمانو در این سفر به دنبال آن خواهد بود که موافقت مقامات ارشد ایران را با توافق موقت هشت ماده‌ای پیشنهادی از سوی باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا به دست آورد.

دبکا مدعی شده که به متن مورد نظر دسترسی یافته است؛ هر چند این متن نهایی نیست و ممکن است تغییر کند. اسرائیلی‌ها نگرانی خود از چنین توافقی را پنهان نکرده‌اند و آن را غیر قابل قبول دانسته‌اند، زیرا به ایران امکان می‌دهد بدون مانع جدی، برنامه ساخت بمب اتمی! خود را به پیش برد.

بنابراین، اگر چنین توافقی بین طرفین صورت گیرد و در اجلاس بغداد نهایی شود، با توجه به حضور قدرت‌های بزرگ در اجلاس بغداد، از حمایت ارکان سازمان ملل نیز برخوردار خواهد بود. در آن صورت، حمله اسرائیل به تأسیسات ایران به مراتب سخت‌تر خواهد شد، زیرا حتی در صورت موفقیت، باعث انزوای شدید این رژیم در صحنه بین‌المللی می‌شود.

این در حالی است که اسرائیلی‌ها مدعی هستند، تهدید حمله اسرائیل در پیشبرد سیاست‌های آمریکا مفید بوده، زیرا به نرمش ایران در مسیر حل و فصل دیپلماتیک مسأله منجر شده است. این بازی دوگانه در عین حال که باعث انجام گفت‌وگوهایی میان ایران و آمریکا شده، ایران را به یکی دیگر از اهداف مهم خود یعنی ایجاد شکاف سیاسی بین آمریکا و اسرائیل رسانده است.

دبکا همچنین مدعی شده است که رهبری ایران بر این باور بوده، تحمل موقت تحریم‌ها به صرفه است؛ البته اگر در پایان به توافقی بینجامد که باعث اجبار آمریکا به جدایی از اسرائیل شود.

متن مقدماتی پیشنهادی اوباما برای موافقت ایران بنا بر ادعای دبکا به قرار زیر است:

از آنجا که ایران و آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند، هیچ راه واقع‌بینانه و جامعی برای توقف برنامه اتمی ایران نیست، دو طرف بر سر موادی موافقت موقت می‌کنند که هر طرف در تفسیر و اجرای آن دارای آزادی خواهد بود.

از دید اسرائیلی‌ها، چنین شرطی هم به اوباما امکان می‌دهد که در کارزار انتخاباتی، مدعی مهار برنامه اتمی ایران شود و هم به ایران این امکان را می‌دهد که اعلام نماید، حقوق هسته‌ای این کشور به رسمیت شناخته شده است.

2 ـ ایران غنی‌سازی 20 درصدی را متوقف می‌کند، ولی تأسیسات «فردو» به کار خود ادامه می‌دهد.

ایران 110 کیلوگرم اورانیوم 20 درصدی خود را به خارج منتقل خواهد کرد. این مواد در قالب صفحه‌های سوخت مورد نیاز ایران برای راکتور تهران ـ که قابلیت استفاده کمتری برای تولید بمب دارند ـ به ایران بازگردانده خواهد شد.

4 ـ هیچ محدودیتی در مورد غنی‌سازی تا 5 درصد ایران اعمال نخواهد شد.

5 ـ ایران پروتکل الحاقی را امضا خواهد کرد.

6 ـ سایت‌های پنهان هسته‌ای احتمالی ایران که آمریکا اطلاعات روشنی از آن‌ها ندارد، بیرون از حوزه بازرسی‌ها باقی خواهند ماند.

7 ـ آمریکا و اروپا، در مورد تحریم‌ها علیه ایران تساهل پیشه خواهند کرد. تحریم بانک مرکزی و تحریم استفاده ایران از سیستم تبادل بانکی «سوئیفت» رسماً ملغی نخواهد شد، اما غرب چشم خود را بر مبادلات بانک‌های کوچک اروپایی با ایران خواهد بست و مبادلات بانک‌های چین، هند، روسیه و ترکیه با ایران را تحمل خواهد کرد.

8 ـ آمریکا و اروپا، تحریم نفتی ایران را که قرار است از آغاز ژوئن اجرایی شود، لغو خواهند کرد.


[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 10:5 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
انتشار بیانیه هشت کشور صنعتی جهان درباره تحریم نفتی ایران، بازتاب سخنان وزیر اقتصاد ایران در مورد‌ آینده قیمت‌های نفت، بیانیه ضدایرانی شورای همکاری خلیج فارس، اظهارات وزیر دفاع اتریش درباره برنامه هسته‌ای ایران و در پایان، تصمیم آفریقای جنوبی به قطع واردات نفت از ایران، از مهمترین عناوین امروز مطبوعات جهان درباره ایران به شمار می‌روند.

انتشار بیانیه هشت کشور صنعتی جهان درباره تحریم نفتی ایران، بازتاب سخنان وزیر اقتصاد ایران در مورد‌ آینده قیمت‌های نفت، بیانیه ضدایرانی شورای همکاری خلیج فارس، اظهارات وزیر دفاع اتریش درباره برنامه هسته‌ای ایران و در پایان، تصمیم آفریقای جنوبی به قطع واردات نفت از ایران، از مهمترین عناوین امروز مطبوعات جهان درباره ایران به شمار می‌روند.

به گزارش «تابناک»، اظهارات «شمس‌الدین حسینی»، وزیر اقتصاد ایران درباره آینده قیمت‌های نفت در صورت ادامه تحریم ایران، از مطالبی بود که در برخی مطبوعات غربی بازتاب پیدا کرد.

شمس‌الدین حسینی که در مصاحبه با «فرید زکریا» در برنامه «جی.پی.اس» شبکه «سی.ان.ان» سخن می‌گفته، اظهار داشته است: در صورت عملی شدن تحریم نفتی ایران، بهای نفت به بشکه‌ای 160 دلار خواهد رسید.

سخنان آقای حسینی افزون بر «سی.ان.ان» در سایت شبکه خبری «بلومبرگ» و نیز برخی روزنامه‌ها از جمله «جروزالم پست» بازتاب یافته است.

اما در نقطه مقابل این خبر، بیانیه گروه «جی. 8» یا هشت کشور صنعتی جهان درباره بازارهای نفت خودنمایی می‌کند. سایت شبکه خبری «ای.بی.سی.نیوز» گزارش داده که در دومین روز نشست «جی. 8» در کمپ دیوید آمریکا، اعضای این گروه در تلاشی برای افزایش فشار بر ایران، اعلام کرده‌اند اجازه اخلال در بازار جهانی نفت را نخواهند داد و در صورت لزوم، به آژانس بین‌المللی انرژی متوسل خواهند شد. این امر می‌تواند به معنای استفاده از ذخایر استراتژیک جهانی به منظور مقابله با افزایش قیمت‌های نفت بر اثر تحریم‌های نفتی ایران باشد.

روزنامه‌های «یو.اس.ای.تودی»، «واشنگتن پست» و «واشنگتن تایمز» از دیگر مطبوعاتی هستند که این خبر را منتشر کرده‌اند.

در مطلبی اقتصادی، روزنامه «میل اند گاردین» آفریقای جنوبی از تصمیم این کشور برای قطع کامل واردات نفت از ایران خبر داده است.

بر پایه گزارش این روزنامه، آفریقای جنوبی تقریباً همه واردات نفت خود از ایران را متوقف کرده و می‌خواهد تحریم‌های آمریکا بر صنعت نفت ایران را رعایت کند.

روزنامه «گالف دیلی نیوز» بحرین خبر داده که نمایندگان دایم کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در سازمان ملل، در بیانیه‌ای آنچه را دخالت در امور داخلی کشورهای این شورا دانسته‌اند، محکوم کرده‌اند؛ اشاره این نمایندگان به مخالفت ایران با تشکیل اتحادیه خلیج فارس و از میان رفتن حاکمیت ملی بحرین بوده است.

روزنامه «نیویورک تایمز» در مطلبی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای پیش روی در بغداد، این پرسش را در تیتر خود مطرح کرده که «آیا ایران گام بعدی را برخواهد داشت؟». در این مطلب با اشاره به فضای مثبت مذاکرات استانبول، بیان شده که همین عامل باعث تمایل طرفین به ادامه یافتن مذاکرات شد.

این روزنامه همچنین می‌نویسد در صورت دیدن نشانه‌هایی معتبر از سوی ایران، تحریم‌ها باید تخفیف پیدا کنند و خواسته ایران از مذاکرات نیز همین موضوع برداشته شدن تحریم‌هاست.

روزنامه «تایمز اسرائیل» به سخنان وزیر دفاع اتریش درباره ایران و رژیم صهیونیستی توجه نشان داده است.

«نوربرت دارابوس»، وزیر دفاع اتریش ضمن بیان اینکه ایران هنوز قادر به ساخت بمب هسته‌ای نیست، گفته که بر این اساس، تهدیدات اسرائیل، غیرضروری به شمار می‌رود. وی همچنین «آویگدور لیبرمن»، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی را فردی «غیر قابل تحمل» خوانده است.

در پایان، روزنامه «هاآرتص» از انتشار چهار جلد کتاب تاریخ هولوکاست از سوی یک یهودی ایرانی تبار خبر داده است. این روزنامه مدعی شده کار «آری بابک نیا»، نویسنده این کتاب، با حمایت «یونسکو» و با هدف تقریب روابط میان مسلمانان و یهودیان انجام پذیرفته است.


[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 10:5 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
در ادامه بحران پدید آمده در بحرین به واسطه تلاش حاکمان این کشور برای پیوستن به عربستان سعودی و همچنین در راستای جنبش انقلابی مردم بحرین ـ که بیش از یک سال از آغاز آن می‌گذرد ـ نمایندگان این انقلاب، بیانیه‌ای خطاب به ملت ایران صادر کرده‌اند.

 

در ادامه بحران پدید آمده در بحرین به واسطه تلاش حاکمان این کشور برای پیوستن به عربستان سعودی و همچنین در راستای جنبش انقلابی مردم بحرین ـ که بیش از یک سال از آغاز آن می‌گذرد ـ نمایندگان این انقلاب، بیانیه‌ای خطاب به ملت ایران صادر کرده‌اند.


به گزارش صفحه عربی «تابناک»، کمیته اطلاع‌رسانی جنبش چهاردهم فوریه انقلاب بحرین، یک بار دیگر، با صدور بیانیه‌ای رسمی، تلاش عربستان سعودی برای پیوستن بحرین به عربستان را به شدت مورد انتقاد و حمله قرار داد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «ای ملت قهرمان، آزاده، نجیب و مبارز بحرین، بدانید که عربستان سعودی پس از آنکه در شکست دادن و مقابله با انقلاب ملت بحرین حتی به رغم لشکرکشی و اعزام نیرو، موفق نشد، اکنون تلاش می‌کند با الحاق بحرین به خاک سعودی، ملت بحرین را به برده‌هایی برای خود تبدیل کرده و خون همه شهدای بحرین را پایمال کند».

در ادامه این بیانیه آمده: «حکام ریاض پس از آنکه به دلیل اشغال بحرین، از سوی مؤسسات و کشورهای بین‌المللی و نیز افکار عمومی جهان زیر فشار قرار گرفتند، اکنون تلاش می‌کنند با پیوند بحرین به کشورشان، افکار عمومی جهان را فریب داده و از این فشار‌ها بکاهند تا امنیت و ثبات داخلی کشورشان را تضمین کرده و نیز عرش خود را که به لرزه درآمده نگه دارند، زیرا پس‌لرزه انقلاب‌های تونس، مصر و یمن، دامن آنان را نیز خواهد گرفت».

بیانیه جنبش چهاردهم فوریه انقلاب بحرین همچنین می‌افزاید: «بر همین اساس، جنبش چهاردهم فوریه انقلاب بحرین از همه ملت بحرین، ملت‌های عربی، ملت‌های اسلامی، اعراب و مسلمانان مقیم مناطق گوناگون جهان و به ویژه ملت ایران و عراق و برادرانمان در شرق عربستان، می‌خواهد تظاهرات‌ متعددی در اعتراض به الحاق بحرین به سعودی ـ که یک طرح آمریکایی، صهیونیستی، سعودی است‌ ـ برگزار کنند».

از سوی دیگر، رئیس مؤسسه دفاع از حقوق بشر بحرین، در اظهاراتی، از ادامه سیاست تخریب مساجد و حسینیه شیعیان به دست نیروهای رژیم آل خلیفه ـ که با حمایت و پشتیبانی نیروهای اشغالگر آل سعود انجام می‌گیرد‌ ـ به شدت انتقاد کرد. تاکنون بیش از هشتاد مسجد و حسینیه در مناطق گوناگون بحرین در یک سال اخیر به دست نیروهای آل خلیفه و آل سعود تخریب شده است.

در همین حال، روز گذشته ده‌ها تن از جوانان انقلابی بحرین در اقدامی بی‌سابقه، پل «ملک فهد» را که تنها راه زمینی ارتباط میان بحرین و عربستان سعودی است، بستند. آنان با به آتش کشیدن ده‌ها لاستیک، این راه ارتباطی را به طور کامل قطع کردند.
همچنین این جوانان انقلابی، روز گذشته در اقدامی هماهنگ، بیش از شصت خیابان و اتوبان در مناطق گوناگون بحرین را بستند و بدین ترتیب، تقریبا سراسر بحرین فلج شده بود.


[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 10:4 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

سلام.وقتتون بخیر.تولدتونو تبریک عرض میکنم.انشاالله عمر با عزت داشته باشید.


[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 10:0 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

سران گروه هشت در مذاکرات مقدماتی در کمپ دیوید توافق کردند که ایران خواسته‌های هسته‌یی‌اش را روشن‌تر کند و اکنون زمان تمرکز بر گذار سیاسی در سوریه است.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز با اعلام این خبر به نقل از یک مقام آمریکایی از کمپ دیوید در مریلند گزارش داد: سران گروه هشت هم‌چنین بر اهمیت پایبندی کره شمالی به هنجارهای بین‌المللی در برنامه‌ی هسته‌یی این کشور تاکید کردند و گفتند که پیونگ یانگ در صورت تداوم مسیر کنونی با انزوای بیش‌تری روبه‌رو خواهد شد.

ضیافت شام جمعه شب که به ضیافت باراک اوباما، رییس‌جمهور آمریکا برگزار شد اولین فرصت برای دیدار سران گروه هشت به منظور مذاکره درباره‌ی نگرانی امنیتی جهانی بود. آن‌ها درباره‌ی بحران منطقه یورو و دیگر مسایل اقتصادی از جمله فشارهای بازار نفت در نشست روز شنبه مذاکره خواهند کرد.

مقام آمریکایی یاد شده درباره وضعیت میانمار ابراز خوش‌بینی کرد و گفت: که سران گرد آمده در کمپ دیوید متعهد شدند برای ارایه کمک به برمه پیشین با یکدیگر همکاری کنند.

به گفته‌ی او، فرانسوا اولاند، رییس‌جمهور جدید فرانسه نیز برای اولین‌بار در نشست سران حاضر شد، "اتحاد خوبی" را در رابطه با ایران نشان داد و در مورد دمیتری مدودف، نخست‌وزیر روسیه هم‌چنین چیزی صادق بود.

نشست کمپ دیوید در آستانه دور بعدی مذاکرات بغداد میان ایران و 1+5 برگزار می‌شود.

به گفته‌ی مقام آمریکایی یاد شده سران گروه هشت " بر ا همیت اتخاذ تلاشی متحد در وارد شدن به مذاکرات بغداد" تاکید کردند.

این مقام آمریکایی ادامه داد: هر یک از سران به فوریت مساله برداشتن گام‌های ملموس از جانب ایران برای دادن اطمینان درباره‌ی اهداف صلح آمیز در برنامه‌ی هسته‌یی این کشور اشاره کردند.

در مورد دمشق هم این مقامات درباره لزوم حرکت سریع به سوی برنامه‌ای برای گذار سیاسی درون سوریه توافق کردند.


[ شنبه 91/2/30 ] [ 2:1 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 274
بازدید دیروز: 750
کل بازدیدها: 1663803