سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

یک روز پس از انتشار گزارش جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران و در شرایطی که در این گزارش هیچ مورد مشکوک و غیرعادی گزارش نشده، برخی منابع غربی، فضاسازی جدیدی در این باره کرده‌اند.

به گزارش «تابناک»، مؤسسه آمریکایی علوم و امنیت بین‌المللی، بر پایه گزارش جدید آژانس، تحلیلی را منتشر کرده و مدعی شده که هم‌اکنون ایران پتانسیل ساخت پنج بمب اتمی را دارد.

خبرگزاری «رویترز» ضمن بیان این خبر نوشت: پایه این ادعا، وجود این نکته در گزارش آژانس است که ایران در سه ماهه اخیر، تولید اورانیوم با غنای پایین خود را به طور چشمگیری افزایش داده است.

همچنین در گزارش جدید آژانس آمده است، ایران از زمان آغاز فعالیت‌های غنی‌سازی خود در سال 2007، تاکنون نزدیک 6. 8 تن اورانیوم با غنای 3. 5 درصد تولید کرده که میزانی از آن نیز به غنای بالا‌تر انتقال پیدا کرده است.

این میزان، نزدیک 750 کیلوگرم، بیش از آن چیزی است که در گزارش ماه فوریه آژانس به آن اشاره شده بود. مؤسسه علوم و امنیت بین‌المللی نیز بر همین اساس گفته که تولید ماهانه ایران حدود سه برابر شده است.

این مؤسسه در گزارش خود آورده است: «این حجم کلی اورانیوم با غنای 3. 5 درصد، در صورتی که غنی‌سازی آن تا سطح مورد نیاز برای ساخت سلاح ادامه یابد، برای تولید بیش از پنج بمب هسته‌ای کافی است».

البته در این گزارش اشاره شده که بخشی از اورانیوم با غنای بالا‌تر ایران به سوخت رآکتور تبدیل شده و امکان استفاده از آن برای ساخت سلاح نیست.

در گزارش مؤسسه علوم و امنیت بین‌المللی همچنین آمده است، گویا ایران هنوز در آزمایش دستگاه‌های سانتریفیوژهای پیشرفته‌تر ـ که می‌تواند به پالایش سریعتر اورانیوم منجر شود ـ مشکل دارد؛ هرچند در این زمینه پیشرفت‌هایی داشته است.

آنچه از متن این گزارش برمی‌آید، تلاش آشکار این مؤسسه برای ایجاد تردید در ماهیت برنامه هسته‌ای ایران و القای این مطلب است که ایران در پی ساخت سلاح هسته‌ای است.
جالب آنکه در خود این گزارش آمده، «در صورتی که ایران بخواهد غنای اورانیوم خود را ارتقا دهد» و در جای دیگر نیز می‌گوید، «ایران هنوز در این زمینه مشکل دارد». با وجود همه این موارد، باز هم در این گزارش، سخن از ساخت سلاح هسته‌ای به میان می‌آید.

در حقیقت، انتشار این گزارش به این نحو و با این ادبیات را باید تلاش جدیدی از سوی غرب در راستای دامن زدن به جو بی‌اعتمادی و ابهام درباره برنامه هسته‌ای ایران و پیچیده‌تر کردن پرونده هسته‌ای ایران دانست.


[ یکشنبه 91/3/7 ] [ 8:28 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

ماموران پلیس در بازرسی بیشتر خانه ژانگ بقایای اجسادی را که قطعه قطعه شده بودند پیدا کرده اند.

به گزارش جام جم رسانه های چینی از دستگیری مردی آدمخوار خبر دادند که علاوه بر خوردن گوشت قربانیانش بقیه آن را در بازار به جای گوشت بوقلمون فروخته و چشمانشان را در شیشه های الکل به یادگار نگه می داشت.

ژانگ یونگ مینگ 56 ساله ، یک مرد روستایی ساکن استان یونان در جنوب غربی چین اواخر ماه آوریل و در چارچوب تحقیقات در مورد قتل یک جوان 19 ساله توسط پلیس دستگیر شد. پلیس در بازرسی خانه این مرد تلفن همراه و کارت بانکی جوان مقتول را کشف کرده است.

در عین حال، ماموران پلیس در بازرسی بیشتر خانه ژانگ  بقایای اجسادی را که قطعه قطعه شده بودند پیدا کرده اند.

اخیرا 17 نفر در این ناحیه مفقودالاثر شده اند که برخی از آنها  در فاصله چند صد متری خانه ژانگ سکونت داشته اند.

ساکنان روستای  محل زندگی ژانگ به پلیس گفته اند: ژانگ یونگ مینگ یک هیولای آدمخوار است. آنها افزودند، بارها کیسه هایی پلاستیکی دیده اند که در وردی خانه او به میخ آویخته شده و گاهی  استخوانهای درون آنها قابل مشاهده بوده است.

همچنین پلیس دهها چشم را در داخل شیشه های دربسته حاوی الکل در خانه ژانگ یافته و کیسه هایی حاوی گوشت انسان را که برای خشک شدن به دیوارهای داخل  خانه  آویخته شده بودند، کشف کرده است.

پلیس خاطر نشان کرده است: ژانگ علاوه بر اینکه خود گوشت قربانیانش را می خورده سه سگ خود را نیز با گوشت انسان تغذیه می کرده است.

در عین حال، این مرد آدمخوار بقایای گوشت قربانیانش را در بازار محلی به  جای گوشت بوقلمون می فروخته است.

پلیس از ارائه توضیحات بیشتر خودداری کرده و اعلام کرددر وقت مقتضی اطلاعات بیشتری را در مورد این مرد آدمخوار به اطلاع عموم خواهد رساند. ژانگ در گذشته به اتهام قتل محکوم شده و مدت 20 سال را زندان سپری کرده بود.


[ یکشنبه 91/3/7 ] [ 8:26 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ظهر روز جمعه، در دفتر کار خود در فرمانیه جایی که او از صبح تا شب نشسته و پشت سر هم با بازیکنان جدید پرسپولیس مذاکره می کند ، میزبان خبرنگاران بود تا از دلایل ناکامی پرسپولیس در فصلی که گذشت بگوید.
 وی 6 عامل را در ناکامی تیمش دخیل می داند. 6 عاملی که نام هایی چون علی دایی، استیلی، کاشانی، بازیکنان، دنیزلی و تا حدودی علی کریمی را در بر می گیرد.
* تقریبا در دلایل اشاره شده از سوی مردم، شما کمترین سهم را در این ناکامی دارید.
- مردم خوب می فهمند.
به نوشته بی باک : پرسپولیسی ها با سال ها فراز و فرود تیم آشنایی دارند. می دانند پرسپولیس افت و خیز دارد. اولین مشکل پرسپولیس این است که برنامه ندارد. من همین جا اعلام می کنم که ما از تیم پایه پرسپولیس هیچ برنامه ای نداریم. اصلا نمی شود به این تیم ها امتیازی بدهیم. این یعنی پرسپولیس با 50 سال سابقه هنوز سیستمی برای توسعه فوتبال پایه اش ندارد. همین مسئله نشان می دهد فاقد برنامه است. شما برد و باخت های ما را هم نگاه کنید، سینوسی بوده است. ما ثبات برنامه ریزی، برنامه چند ساله، برنامه مدون و ثابت مدیریت نداریم. در 10 سال گذشته، متوسط سالی یک مدیر این باشگاه داشته است.
 
* البته فکر کنیم 12 تا.
- چه بدتر. متوسط عمر مدیریت در پرسپولیس کوتاه است. برنامه ندارد چون اگر داشت من با یک برنامه مواجه بودم و ادامه اش می دادم. مهمترین دلیل من از برنامه نداشتن این است که از تیم پایه یک ورق یا حتی یک فتوکپی شناشنامه ندیدم. هیچ برنامه ای برای توسعه و ساختن باشگاه نداشتیم. من اگر با یک برنامه 3 ساله مواجه بودم، همان را ادامه می دادم که ندیدم. الان خودم برنامه نوشته ام و دارد تمام می شود. اولین مشکل همین است و هوادارها می فهمند که این برد و باخت ها طبیعی است. این بزرگترین چالش پرسپولیس است. عدم ثابت مدیریت و نداشتن برنامه برای توسعه باشگاه و حتی تیم. نکته بعدی اینکه بالاخره پرسپولیس در فصلی که گذشت، اول فصل دعوا داشت. در دعوا هم که حلوا خیرات نمی کنند. در دعوا بدون استثنا ضرر هست. همانجا برکت تیم رفت و این دعوا باعث شد چند دستگی ایحاد شود در تیم. خوب یک تیمی که تفرقه و چند دستگی در آن باشد، نمی تواند موفق شود. مشکل بعدی اینکه بالاخره تیمی که بسته شده، از اساس خوب بسته نشد. یعنی من بی تعارف می گویم در این تیم تفاوت به این شکل است.(سپس دست هایش را بالا می برد) یک بازیکن 70 است یک بازیکن 30. هم از نظر فنی و هم از نظر شخصیتی است.
 
* در رقم های دریافتی هم بین بازیکنان این اختلاف وجود دارد؟
- یک بازیکن 30، یکی 50 و یکی 70 است، از نظر فنی می گویم. یعنی تفاوت الان خیلی سینوسی است. دریافتی شان اما یکی است. خب؟ این نشان می دهد تیمی که در ساختار این قدر متفاوت است، شخصیت تیمی اش شکل نگرفته است. یعنی شخصیت قهرمانی برایش قایل نشدند از همان اول. تیمی که شخصیت قهرمانی ندارد که نمی تواند قهرمان باشد. مردم این ها را می فهمند. نکته بعدی اینکه من وسط کار آمدم. من دو راه داشتم. یک راه این بود که با تفکر خودم مدیریت کنم. یعنی تفکرم این بود که 4، 5 نفر از داخل تیم بیرون کنم. از کادر فنی هم همین طور. در واقع با این برخورد قاطعانه اعلام کنم به مردم که تیم نیاز به این جراحی داشت. اما چون تازه آمدم فوتبال و من را فوتبالی نمی دانستند و 90 روز به من تاختند، قدرت این برخورد را از من گرفتند. اگر چنین تغییراتی را ایجاد می کردم، معلوم نبود در نهایت چه می شد که؟ چون من را به عنوان مدیر فوتبالی باور نداشتند، زیر سوال می بردنم.
 
* اگر رسانه ها با شما همیاری می کردند، دست به جراحی می زدید؟
- بله دیگر. من از روز اولی که آمدم رفتم زیر سوال که این مدیر فوتبالی نیست. کل تشکیلات را زیر سوال بردند. اگر من با تفکرات مدیریتی خودم در آن فضا یک جراحی می کردم، می گفتند اینجا را با جبهه، جنگ و پلیس اشتباه گرفته است. این فاصله باشگاه را با هواداران بیشتر می کرد. رفتن دایی باعث شد 50 درصد ریزش در پی داشت. در ابتدای فصل اختلافاتی برای انتصاب سرمربی به وجود آمد که باعث شد 50 درصد هواداران ریزش داشته باشند. اگر چنین کاری هم من می کردم باعث می شد 50 درصد دیگر نیز ریزش داشتیم و در مجموع می شد 150 درصد ریزش!(خنده) آنوقت 50 تا ریزش هم اضافه می آوردیم که دیگر چیزی نمی ماند. پس از نظر مدیریتی من چاره ای جز این نداشتم که محدودیت ها را بپذیریم و نتوانم تفکراتم را پیاده کنم. به خاطر همین مدیریتم را فدای یک تصمیم عقلائی کردم. یعنی بد را بپذیرم که بدتر نشود. آمدم همین تیم را پذیرفتم. به جای اینکه قیچی کنم و جراحی کنم با یک فرصتی دنیزلی را آوردم. زاید را آوردم که سه تا هت تریک کرده. پولادی را آوردم و آودوکیچ را آوردم. هوادار می فهمد دیگر. می گویند این که فوتبالی نبوده ولی به خاطر ما این ها را آورده. من به خاطر هوادرها چنین خریدهایی داشتم. من به خواست هوادارها احترام گذاشتم و هر چه خواستند انجام دادیم.
 
* می خواستیم به همین برسیم. شما 6 ماه همه چیز را به رای مردم گذاشتید. این مردمی ترین پرسپولیس بود که روی رای آن ها دنیزلی را آوردید. البته گزینه های شما منطقی بود. در جذب بازیکن هم همینطور. زیاد از آن ها کمک گرفتید.
- اگر به من نخندید همین الان کمک می گیرم از شما یا سایت خودمان که کدام بازیکن فصل قبل را نمی خواهید، اسمش را بگویید. مردم جواب بدهند. از بین گزینه های جدید هم چه کسانی را می خواهید من آن ها را می گیرم.
 
* فکر کنم بیشتر مردم نصفی از این تیم، شاید هم بیشتر بازیکنان را نخواهند.
- از نظر من 60 درصد می روند، همین حالا.
 
* یعنی چند بازیکن را نگه می دارید؟
- من 60 درصد را نمی خواهم.
 
* دنیزلی هم این بازیکنان را نمی خواهد؟
- بله، او هم نمی خواهد.
 
* بازیکنی هست در تیم که شما او را بخواهید، اما خودش بخواهد برود؟
- یک نفر... ولی عده ای ناچارند بروند. این پرسپولیس باید عوض شود. حق مردم است.
 
* 6 تا از لیگ برتر می گیرید، ما بقی لیست را چطور پر می کنید؟
- 6 تا سهیمه لیگ برتر، 4 تا هم خارجی. می شود 10 تا. 5 تا هم از لیگ یک می گیریم. جوانان را هم داریم. من برای اولین بار دارم یکسری جوان می آورم و ریسک آن را نیز می پذیرم.
 
* تقریبا تیم چقدر جوان می شود؟
- میانگین سنی از 30 سال می رسد به 26 سال. سال بعد جوانتر از این هم می شود. یعنی می رسد به 24 سال و ما همینطور می خواهیم تیم را جوان نگه داریم.
 
* اغلب تیم های موفق دنیا هم، تیم هایی هستند که میانگین سنی شان 24 تا 26 سال است.
- فعلا ما میانگین سنی 30 سال را داریم و به خاطر همین می خواهیم تیم را جوان کنیم. ریکسش را هم به جان می خریم.
 
* با طرفداران پرسپولیس که حرف می زنیم خیلی قاطعانه می گویند بازیکنان پرسپولیس بی تعصب هستند و کم کاری می کنند. هر جا بروید با پرپسولیسی ها حرف بزنید این حرف را می زنند.
- به نظر من اینطوری نیست. بلکه بازیکنان من توان ندارند. برای شما دلیل هم می آورم. در همین بازی الاتحاد من 10 هزار دلار جایزه گذاشتم. به آن ها گفتم به حضرت عباس اگر ببازید، هر چی از قراردادتان مانده، بلوکه می کنم. شما بگیرید، آنجا نزدیک 17 میلیون می دادم و این طرف هم بگیرید که 80، 90 میلیون در صورت باخت ضرر می دادند. یعنی بازیکنان می دانستند در صورت چنین باختی نزدیک به 100 میلیون ضرر می کردند و این طوری بازی کردند. این خیانت نیست. این فقط ضعف است. دلیل ضعفشان را هم می دانم چیست و به آن رسیدم.
 
* چیست؟
- ضعیف بودن اراده، یعنی شخصیت قهرمانی ندارند. بعدی هم نداشتن تمرکز.
 
* چرا فکر می کنید تمرکز ندارند؟
- برای چند دسته بودن شان. برای بد ارنج شدنشان از ابتدای فصل.
 
* یعنی قبول دارید در پرسپولیس همدلی وجود نداشت.
- بله صد در صد. نه همدلی بود و نه شخصیت قهرمانی در آن ها شکل گرفته بود.
 
* از ابتدا به این مسایل واقف بودید؟ کی به این نتیجه رسیدید که تیم یکدستی ندارید؟
- اواخر سال 90.
 
* اما در همان دوره مشکلات حل شده بود و شما دیگر بحرانی نداشتید.
- ما نفت را 3 بر صفر زدیم. با الهلال مساوی کردیم. به الشباب 6 گل زدیم. رفتیم قطر و 3 تا به الغرافه زدیم. ولی تیم می آید یکد فعه به داماش می خورد و می بازد و بعد می رود 4 تا 4 تا می خورد. سپس با الغرافه اینجا مساوی می کند و به الهلال می بازد، مشکل این تیم چیست؟ چه مشکلی دارد؟
 
* چه اتفاقی واقعا افتاد؟ شما که بحران را حل کرده بودید.
- اگر بحران داشتند که این اتفاق ها نمی افتاد و نتیجه نمی گرفتند.
 
* پس چه عاملی باعث شد؟
- شک نکنید یکسری می خواستند پرسپولیس سقوط کند.
 
* چند بازیکن هم تحریک شدند.
- یک مشکل این بود. ما لیدرها را بیرون کردیم، برنامه چیدند برای ما و ضربه زدند. یکسری بازیکنان ما هم شخصیت قهرمانی نداشتند. اگر داشتند که یکسری کارها را نمی کردند. کسیکه زمینه و شخصیت و توانمندی داشته باشد بعد از برد نفت، تساوی با الهلال، زدن 6 گل به الشباب و برد الغرافه، نباید یکهو برود ته جدول. این نشان می دهد شخصیت مشکل دارد.
 
* تیم شما روی سه عامل وارد بحران شد. سه تا را می گوئیم. اول حکمی که کمیته انضباطی صادر کرد و دو امتیاز از شما گرفت. دوم مصاحبه علی کریمی درباره دنیزلی و سوم مصاحبه دنیزلی درباره اخراج بازیکنان. کدام تاثیرگذارتر...
- هر سه را قبول می کنم. هر سه تاثیر داشت. دو عامل دیگر هم به آن اضافه می کنم. نداشتن شخصیت قهرمانی. خیلی چیز مهمی است. اگر ما در داماش ضربه خوردیم، از ضعف خودمان است. شما یک آهو را می بینید، وقتی به او شلیک می کنید که غافل است. ما شخصیت خودمان زیر سوال بوده، داماش شلیک شد و شکار شدیم. این می شود که شما به ما می گوئید داماش به ما ضربه زد. اگر بچه های ما شخصیت قهرمانی داشتند، می گفتند شما 6 امتیاز کم کن، ایرادی ندارد. ما چند تا بازی دیگر داریم و همه را می بریم و دوباره خودمان را بالا می کشیم.
 
* شما با یک عامل به شدت برخورد کردید...
- ببین، ما با چند عامل روبرو بودیم. اول دست هایی که در کار بود، دوم تیم شخصیت بردن نداشت و سوم حاشیه های پرسپولیس. یکسری لیدر اینطرف جوسازی می کردند و یکسری در طرف دیگر. یکسری با آقای ایکس بودند و یکسری با آقای ایگرگ. همین ها قبلا بوده و ادامه داشته. دلیل چهارم؛ ما بعد از بردهای توفانی و بسیار ارزشمند بعد از بازی نفت، یکهو مواجه شدیم با برنامه داماش و ضربه ای که کثر دو امتیاز به ما زد. این باعث شد افت کنیم. صحبت های کریمی و دنیزلی هم تاثیر داشت که روی هم 6 عامل باعث افت ما شد.
 
* شما مقابل عامل بیرونی به شدت پایش ایستادید و خیلی خوب مدیریت کردید...
- یک بنده خدایی رفت خانه اش...
 
* ولی روی دو عامل دیگر.
- یک لحظه... این را جواب بنویس. یک بنده خدایی رفت خانه اش. خانمش گفت امشب هم کاسب نبودی؟ گفت چرا 25 تومان کاسبی کردم. گفت چطور؟ جواب داد از چراغ قرمز رد شدم، پلیس من را نگرفت. برگردان دو امتیاز که دیگر برای ما نان نمی شد. بیچاره مان کردند. حالا یک امتیاز هم می گذاشتند رویش می دادند، چه فایده ای داشت؟ وقتی شما می افتی، پایت می شکند، می گویند نباید می افتادی. ولی این پا که شکسته و دیگر پا نمی شود.
 
* شما یک نکته در بین حرف هایتان گفتید. گفتید که اگر تیم من انگیزه داشت، می آمد و بعد از کسر دو امتیاز می گفت ما کلی امتیاز دیگر می گیریم. ولی همین برخورد شما...
- این دیگر به شخصیت ربط دارد. من الان مدیر عاملم. تیمم اینطوری شده. اگر شخصیت مدیریت نداشتم که تیم را ول می کردم یا تحمل نمی کردم 4 تا 4 را همان موقع می آمدم و تیم را جراحی می کردم. از آسیا هم عبور می کردم و تیم را می ریختم به هم. می گفتم آسیا را نمی خواهیم، باید تیم درست شود. این چه تیمی است؟
 
* ما می گوییم اگر شما به همان اندازه که با فدراسیون قاطع بودید، جلوی بازیکنان هم قاطعیت به خرج می دادید، شاید نتیجه این نمی شد.
- ببین باید به دو سه مسئله توجه داشت. ما در بازی های آسیایی بودیم، من حق نداشتم امید مردم را به عنوان نماینده ایران از بین ببرم. خوب هم رفتیم جلو. از گروه در حال صعود بودیم و اول هم می توانستیم بشویم. من در این وضعیت باید به خواست مردم که خواست ملی بود، عمل می کردم. نمی توانستم به آن بی احترامی کنم. لذا اگر چند بازیکن را تغییر، در آسیا ضربه می خوردیم. این خیلی مهم است بالاخره. آدم وقتی چیزی را نمی خواهد اما روی سرش خراب می شود، یک راهش این است که فریاد بزند این ها را درب و داغان کند اما راه دیگر این است که باید تحمل کند. از بین بد و بدتر باید بد را انتخاب می کردم. الان آخر فصل است ولی اگر می دانستم دوازدهم می شویم، همان روز اول این ها را بیرون می کردم. می گذشتیم از لیگ برتر و می گفتیم شما را به خیر ما را به سلامت. بازیکنان روز آخر فولاد را بردند، اگر راه آهن را می بردند و حتی سایپا را می زدیم، می توانستیم به گرفتن سهمیه هم امیدوار باشیم. من امید داشتم ما چهارم شویم و سهمیه بگیریم. پس نمی خواستیم طرفدارن را از سهمیه آسیا برای فصل بعد محروم کنیم. اولین دلیل هم این بود که در آسیا بودیم و می توانستیم به عنوان تیم اول بالا برویم. سه بازی آنطوری بودیم و خوب نتیجه گرفتیم. پس باید تحمل می کردم. ولی امروز روز برخورد من است. اول اینکه 60 درصد آن ها می روند و دوم اینکه هر چی پول مانده، به آن ها نمی دهم. حالا هر چقدر می خواهد باشد. خب، راهی جز این نداشتیم. اگر ما الاتحاد را می زدیم، شما چه می گفتید؟ من به هوادارها می گویم اگر الاتحاد را می بردیم نظرتان روی برخورد من چه بود؟ نمی گفتند خوب کاری کردی برخورد نکردی؟ کما اینکه به الشباب سه گل در دبی زدیم. اگر من برخورد می کردم شاید بازی الشباب را هم از دست می دادیم. در بازی الشباب بچه ها روحیه شان خوب بود و در دبی بردیم. امید داشتیم الاتحاد را هم ببرند... حالا اگر می بردیم، هوادارها چه سوالی از من می کردند؟ یک نکته وجود دارد و آن این است که من به امید الاتحاد بودم که از این تیم بگذریم و با تیم جدید برویم آسیا.
 
* یعنی حتی در صورت برد هم دوباره تغییرات می دادید؟
- بله، با تیم جدیدی که می بستم، قهرمان آسیا می شدیم. اما این فرصت را از من گرفتند. من 10 هزار دلار جایزه گذاشتم، این انگیزه مادی نبود؟ انگیزه معنوی هم از این بیشتر. رفتم گفتم سوم خرداد است، روز آزادسازی خرمشهر است. اول رجب است، تولد امام باقر(ع)، این ها هم عرب هستند. گفتم مرد باشید به یاد شهدای جبهه و سوم خرداد بروید بجنگید. ملت ایران را خوشحال کنید. نمی توانستم در مصاحبه ام این حرف ها را بگویم که عرب ها سو استفاده کنند. چقدر انگیزه معنوی دادم به آن ها. همه این ها روی هم. رفتند مکه زیارت. گفتم اگر ببرید، همه جریمه ها را هم می بخشم.
 
* فکر کنیم چیزی کم نگذاشتید.
- اگر الاتحاد را می بردند تمام مردم چه نظری می دادند؟ می گفتند دمتان گرم. با همه شکست هایی که امسال داشتید، رفتید در کورس قهرمانی آسیا.
 
* فضای مصاحبه خیلی تیره و تاریک شد. کمی هم درباره آینده حرف بزنیم.
- نمی توانم از الان درباره آینده چیزی بگویم.
 
* برسیم به دنیزلی. از دست او دلخور هستید؟
- دنیزلی سرمربی ماست. باید پاسخ بدهد. من پول خرج کردم، هزینه کردم، باید پاسخ بدهد. من نمی ترسم از کسی. ملاحظه نمی کنم، باید پاسخگو باشد.
 
* ولی به نظر می رسید دنیزلی هم آن دنیزلی همیشه نبود و صلابت نداشت.
- به بیماری زنش، پدر زنش و مشکل دخترش برمی گشت.او آن دنیزلی نبود که می خواستم.
 
* حالا این سوال وجود دارد که دنیزلی می ماند؟ گویا از بشیکتاش پیشنهاد دارد.
- در این باره حرفی نداریم. او برای فصل بعد با ما قرارداد دارد. ما می خواهیم پرسپولیسی ببندیم که قهرمان شود. من پرسپولیس مقتدر می خواهم.
 
* یعنی باید قول قهرمانی بدهد؟
- صد در صد. قول قهرمانی می خواهم. همه چیز را فراهم می کنم و قول قهرمانی می خواهم
 
* کریمی چطور؟ در پرسپولیس می ماند؟ انگار از او هم دلخور بودید؟
- کریمی بهترین بازیکن فوتبال ایران، بزرگتر و کاپیتان تیم من است، از او بیش از دیگران انتظار دارم. کریمی و دنیزلی در جده با هم نشست مثبتی داشتند. با هم توافق کردند.
 
* راستی شما برای آوردن دنیزلی با واسطه ها مذاکره کردید؟
- من برای دنیزلی یک ریال نه حق دلالی دادم و نه به ایجنتی پول.
 
* برای تیم فصل بعد چطور؟ از این آدم ها استفاده نمی کنید؟
- نه، اصلا استفاده نکردم. من شب و روز در همین اتاق تیم بستم. (محکم روی میز می کوبد) در همین اتاق. با شیوه ای که خودم دارم.
 
* و تیم را بسته اید؟
- بله، قدم های بزرگی برداشتم که بزودی اعلام شان خواهیم کرد.
 
* چون با برخی از بازیکنان که حرف می زنیم، می گویند با پرسپولیس بسته ایم.
- حتما بسته اند که می گویند! (می خندد)
 
* بنگر و جلال حسینی گفته اند. ظاهرا دفاعی رویایی دارید می بندید.
- از کجا می دانید؟ معلوم نیست که. ما که هنوز نگفتیم با کسی قرارداد بستیم.
* به این دو بازیکن، ماهینی را اضافه می کنیم. گردان را هم در دروازه دارید. و شاید هم پولادی را برای چپ.
- چرا شاید؟ پولادی با ما قرارداد دارد و بزنید رسما سال بعد با ماست. برای فصل جدید با او قرارداد دارم، با امضا و اثر انگشت. داخلی بسته ایم و فقط مانده در فدراسیون ثبت کنیم. من فقط الان تمدید قرارداد با پولادی را تائید می کنم.
 
* ولی فتح ا.. زاده می گفت که او بازیکن ماست.
- آقای فتح ا.. زاده من را هم بخواهد، می روم تیمش. مخلص او هم هستم.
 
* فتح ا.. زاده قبل از اینکه با شما حرف بزنیم، تلفنی گفت به آقای رویانیان بگوئید فعلا که بیشه را خالی ز شیران دیده، سریعا با بازیکنانش ببنند. گفته یکی از بمب هایش در همین تیم شماست.
- من در بمب در کردن او را قبول دارم.
 
* پرسپولیس فصل بعد، چه ویژگی هایی برای بین المللی بودن دارد؟
- من اگر بمانم، قطعا پرسپولیس را بر اساس یک منطق ظرف سه سال تا چهار سال آینده به جام باشگاه های دنیا خواهم برد. هدفم این است و اعتقاد دارم به آن می رسم. سه سال فرصت می خواهم.
 
* و فکر می کنید بمانید؟
- برای من خیلی سخت است که بمانم ولی چون به مردم قول دادم، می مانم . پدرم و بزرگم در فوتبال، آقای عباسی است. پدری که پول به بچه اش نمی دهد و انتظار دارد که بچه اش درس بخواند و زندگی کند.
 
* آن فوت چه شد که گفتید اگر وزیر به بودجه وزارتخانه بدهد، تمام بدهی های شما پرداخت می شود.
- فوت که هیچی... فقط می توانم بگویم رئیسم به من پول نمی دهد.
 
* آقای رویانیان اگر دنیزلی نباشد، سرمربی فصل بعد خارجی است یا یک ایرانی؟
- دو رگه است! (خنده)
 
* پس قطبی می شود دیگر!
- (خنده). نه. ان شاءالله آقای دنیزلی می ماند.
 
* ولی ما شنیدم دنبال این هستید که اگر دنیزلی بگوید نمی آیم، کسی را می آورند که همه شگفت زده شویم. شنیده ایم نام او بسیار بزرگ است.
- دنیزلی می ماند. ما می خواهیم با قهرمان شویم. او هم نماند، عادل را سرمربی می کنیم.

[ یکشنبه 91/3/7 ] [ 8:26 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

این تیرو خیلی از جاها دیدید اما بیشتر این اتفاقات در جاهای دیگه دنیا هم اتفاق می افته ام این یکی دیگه واقعا مال ایرانه فقط  !!!


[ شنبه 91/3/6 ] [ 4:51 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

دانشگاه «ملک خالد» در شهر "أبها" در جنوب عربستان سعودی دو روز پیش در یکی از امتحانات درس انگلیسی خود، از نام "خلیج فارس" استفاده کرد.

به گزارش صفحه عربی تابناک، پس از انتشار خبر این اقدام دانشگاه «ملک خالد» ناراحتی و خشم کاربران اینترنتی سعودی برانگیخته شد از همین رو مقامات این دانشگاه با انتشار بیانیه ای اعلام کردند که "استاد این درس غیر سعودی است و نمی دانسته که از استفاده از اصطلاح خلیج فارس موجب ناراحتی سعودی ها می شود".




[ شنبه 91/3/6 ] [ 2:0 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
یک روز پس از مذاکرات بغداد، انتشار گزارش این مذاکرات دو روزه، موارد مطرح شده در آن و موضع گیری طرفین، همچنان مهمترین بخش مطالب مطبوعات جهان درباره ایران را به خود اختصاص می دهد. با این حال، به طور جسته و گریخته می توان به مطالب دیگری نیز در رابطه با ایران برخورد.

یک روز پس از مذاکرات بغداد، انتشار گزارش این مذاکرات دو روزه، موارد مطرح شده در آن و موضع گیری طرفین، همچنان مهمترین بخش مطالب مطبوعات جهان درباره ایران را به خود اختصاص می دهد. با این حال، به طور جسته و گریخته می توان به مطالب دیگری نیز در رابطه با ایران برخورد.

به گزارش «تابناک»، در یکی از اولین تحلیل های پس از مذاکرات بغداد، «دیوید ایگناتیوس»، تحلیلگر «واشنگتن پست» در مطلبی با عنوان «نگاه ایرانی به چگونگی رسیدن به توافق»، به صحبت های شب گذشته خود با سید حسین موسویان، عضو پیشین تیم مذاکره کننده هسته ای ایران اشاره کرده است.
به اعتقاد موسویان، رسیدن به توافق تنها در صورتی ممکن است که حقوق ایران به عنوان امضا کننده «ان پی تی» به رسمیت شناخته شود. از سوی دیگر، موسویان اشاره می کند که ایران تحت فشار و به اکراه حاضر به توافق نخواهد شد و این دقیقاً بر عکس دیدگاه واشنگتن است که می پندارد تحریم های بین المللی ایران را به پای میز مذاکره می کشاند. با این حال، وی معتقد است برای دستیابی به امنیت خاطر واقعی، ایران و آمریکا باید به موازات مذاکرات بین المللی، به طور مستقیم و دوجانبه با هم مذاکره کنند.
خبرگزاری «رویترز»، سخنان «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه آمریکا در مورد مذاکرات بغداد را منتشر کرده است. کلینتون با اشاره به این مذاکرات گفته هنوز «اختلافات قابل توجه» در مورد برنامه هسته ای ایران باقی است. وی همچنین گفته در فرایند ادامه مذاکرات و به عنوان بخشی از سیاست دوخطی آمریکا، این کشور به فشار بر ایران ادامه خواهد داد. به گفته او، طی این مدت تمام تحریم ها بر سر جای خود باقی خواهد بود و ایران باید با عمل به تعهداتش، جهان را نسبت به نیات خود مطمئن سازد.
روزنامه «تودی زمان» ترکیه و «ژاپن تودی» نیز اظهارات کلینتون را بازتاب داده اند.
«ولیام هیگ»، وزیر خارجه انگلیس نیز در اظهاراتی خواهان «برداشتن قدم های فوری و محکم» از سوی ایران برای حل و فصل نگرانی های بین المللی درباره برنامه هسته ای اش شده است. به هر حال، او نیز مانند کلینتون زبان تهدید را رها نکرده و به گزارش روزنامه «تلگراف»، به ایران هشدار داده در صورت عدم پاسخ جدی به فرایند گام به گام، با تحریم های شدیدتری مواجه خواهد شد.
روزنامه «هاآرتص» خبر داده آمریکا «وندی شرمن»، معاون سیاسی وزارت خارجه این و مسئول تیم مذاکره کننده خود با ایران را روز جمعه به سرزمین های اشغالی می فرستد تا مقامات رژیم صهیونیستی را در جریان مذاکرات بغداد قرار دهد. در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده که هدف دیگر شرمن، تأکید بر «تعهد ناگسستنی آمریکا نسبت به امنیت اسرائیل» است.
اما از سوی دیگر، نماینده چین در مذاکرات بغداد اعلام کرده در مذاکرات با ایران، دستاوردهای جدیدی حاصل شده است. وی در مصاحبه با خبرگزاری «شین هوا» با اشاره به روند پیچیده مذاکرات، اظهار داشته که احتمال بروز مشکلات در آن وجود دارد، اما تلاش چین این بوده که با حفظ ارتباط های مکرر با هر دو طرف، آن ها را به گفت و گو تشویق کند.
اما یکی از اخبار مهمی که طی دو روز گذشته تحت الشعاع مسئله مذاکرات هسته ای قرار گرفت، موضوع نجات کشتی تجاری آمریکایی در دریای عمان توسط نیروی دریایی ایران بود. روز چهارشنبه، زمانی که یک کشتی جنگی ایرانی متوجه شد یک کشتی تجاری آمریکایی مورد حمله دزدان دریایی قرار گرفته، به کمک آن شتافت و موجب فراری دادن دزدان دریایی شد. روزنامه «نیشن» پاکستان امروز این خبر را در سایت اینترنتی خود منتشر کرده است.
همان گونه که اشاره شد، بقیه اخبار مطبوعات جهان درباره ایران، منحصر به انتشار گزارش هایی از مذاکرات بغداد و نتایج آن بوده است.

[ جمعه 91/3/5 ] [ 12:56 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

یکی از خیابانها و میدانهای هر شهرایران اسلامی از این پس به نام جزیره بوموسی نامگذاری می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر ،‌ رئیس شورایعالی استانها  این نامگذاری را یکی از مصوبات سیزدهمین همایش ادواری روسای شوراهای اسلامی استانهای سراسر کشور در بندرعباس  اعلام کرد و افزود: ممنوع شدن خرید وفروش کالاهای خارجی که مشابه ایرانی دارند یکی دیگر از مصوبات این همایش یکروزه است .

سیزدهمین همایش ادواری روسای شوراهای اسلامی استانهای سراسرکشورازصبح امروز در بندرعباس آغاز شده است .

این همایش قرار بود امروز نخستین بار با هدف حفظ تمامیت ارضی  در جزیره  بوموسی برگزار شود که به علت نامساعد بودن اوضاع جوی، پرواز به این جزیره لغو واین همایش در بندرعباس برگزار شد .

31 نفر از روسای شوراهای  اسلامی استانهای سراسر کشور  در این همایش شرکت دارند .


[ جمعه 91/3/5 ] [ 12:54 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
آمریکا به دور اول مذاکرات ایران و 1+5 واکنش نشان داده است. یک مقام آمریکایی دور اول مذاکرات را بسیار با اهمیت ارزیابی کرده و درباره ادامه مذاکرات در روز های آینده هم صحبت کرده است.

در حالی که دور دوم گفتگوی ها ایران و کشورهای 1+5 ، از دقایقی پیش شروع شده، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید دور اول این مذاکرات را دربردارنده نشانه هایی از پیشرفت دانست.

به گزارش «تابناک»، «جی کارنی» گفت دور اول مذاکرات بسیار با اهمیت بوده؛ چرا که ایران در این دور از مذاکرات درباره برنامه هسته ای خود گفتگو کرده است.

وی همچنین اضافه کرده  لازم است ایران جدیت خود را در این مذاکرات نشان دهد. سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید همچنین اعلام کرد در پایان امروز، مقامات آمریکایی با توجه به مذاکرات تصمیم خواهند گرفت که این مذاکرات در روزهای آینده هم ادامه پیدا کند یا خیر.

این مقام آمریکایی گفته آمریکا از برگزاری این مذکرات در بغداد خشنود است؛ اما فراتر از نمادگرایی احتمالی که ممکن است در انتخاب عراق نهفته باشد، این محتوی مذاکرات است که اهمیت دارد و نه مکان آن.

کارنی اینگونه ادامه داد که ما امیدواریم این مذاکرات با موفقیت همراه باشد و ایران باید بداند که ما بر اساس حرکات عملی که آنان انجام می دهند، در مورد نیت آنان از مذاکرات قضاوت خواهیم کرد و نه بر اساس قول های آنان.  اما ما می خواهیم این مساله به صورت دیپلماتیک حل و فصل گردد.


[ پنج شنبه 91/3/4 ] [ 8:30 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

در حالی که تصور می شد دور دوم گفتگوهای ایران و 1+5 ساعاتی پیش شروع شده است، اما یکی از دیپلمات های حاضر در مذاکرات گفته است که دور دوم مذاکرات امشب برگزار نشده و در عوض دیدار های دو جانبه طرفین در حال برگزاری است.

به گزارش «تابناک»، سعید جلیلی، دبیر شورای امنیت ملی ایران، بنا بر اخبار منتشر شده به صورت جداگانه با کاترین اشتون و همچنین نماینده چین دیدار کرده است. اگر اوضاع به همین منوال پیش رود، احتمالاً نماینده ایران با نمایندگان دیگر کشورها هم دیدار خواهد کر.

هنوز مشخص نیست که نماینده ایران با نماینده آمریکا به صورت مستقیم گفتگو خواهد کرد یا خیر، اما در مذاکرات استانبول چنین ملاقاتی صورت نگرفت.

آنچه تاکنون غرب ایران را به آن متهم می کرد، اکنون گریبان خود کشور های غربی را گرفته است. تا پیش از این مذاکرات، غرب مدعی بود که از سوی ایران صدای واحدی در مذاکرات وجود ندارد؛ اما اکنون اغلب ناظران معتقدند موضع ایران کاملا مشخص است و این کشورهای غربی هستند که نمی توانند موضع واحدی اتخاذ کنند. به ویژه آمریکا که مواضع رئیس جمهور آن با کنگره متفاوت است و آنان اکنون در تصمیم گیری مستأصل هستند.

با این وجود، ناظران معتقدند احتمال برگزاری دور دوم گفتگوها در روز پنج شنبه، نشان روشنی از مثبت بودن دور اول مذاکرات است.


[ پنج شنبه 91/3/4 ] [ 8:29 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

در حالی که دور نخست مذاکرات هسته ای میان ایران و 1+5 روز گذشته در بغداد به پایان رسید و گمانه زنی در مورد طرح های پیشنهادی طرفین ادامه دارد، منابع غربی از ارائه طرحی «گام به گام» در این رابطه به ایران سخن می گویند.

به گزارش «تابناک»، وزارت خارجه آمریکا شب گذشته تأیید کرد که کشورهای عضو 1+5 روز گذشته پیشنهادی حاوی جزئیات به ایران ارائه داده اند. این پیشنهاد مشخص کننده گام هایی است که ایران می تواند بردارد تا نسبت به صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود اعتماد ایجاد کند.
از سوی دیگر، یکی مقامات بلندپایه آمریکایی گفته در مذاکرات دیروز با وجود اختلاف نظرهای زیاد، زمینه های مشترکی نیز وجود داشته است. به گفته این مقام، روز گذشته شاهد آغاز گفت و گوها بوده ایم، اما هنوز دو طرف باید به هم نزدیک تر شوند و در مورد قدم های بعدی تصمیم بگیرند.
در رابطه با طرح گام به گام، خبرگزاری «رویترز» اظهارات «ویکتوریا نولند»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا را منتشر کرده که گفته: «گروه 1+5 یک پیشنهاد دارای جزئیات ارائه کرد که شامل ساز و کارهای اعتمادسازی است که می تواند راه را برای ایران باز کند تا نشان دهد برنامه هسته ای اش تنها برای مقاصد صلح آمیز است».
نولند اضافه کرده: «این رویکرد همچنین شامل رهیافت گام به گام متقابلی در مورد اقدام از سوی ماست که در صورت متعهد بودن ایران، در کوتاه مدت انجام می گیرد».
هرچند نولند در مورد جزئیات این طرح سخن بیشتری نگفته، اما به نظر می رسد این طرح همانند پیشنهاد گام به گامی باشد که پیش از این از سوی روسیه مطرح شده بود.
بر اساس پیشنهاد قبلی دولت روسیه، اقدامات طرفین در مورد مسئله هسته ای باید به صورت متقابل انجام می گرفت و جامعه جهانی متعهد می شد در ازای برداشتن هر گام از سوی ایران، گامی در راستای دادن امتیاز یا کاستن از فشار بر ایران بردارد.
این گمان از آنجا بیش از پیش تقویت می شود که پایگاه اینترنتی «دبکا»، وابسته به محافل اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نیز روز گذشته مدعی شده بود که قرار است روسیه در جریان مذاکرات بغداد، طرح خود را در مذاکرات ارائه کند؛ طرحی که بر اساس آن موقعیت چانه زنی ایران افزایش می یابد و اسرائیل بازنده اصلی خواهد بود.
با این حال، هنوز برای اظهارنظر در مورد این طرح زود است و برای آگاهی از جزئیات آن و فهمیدن اینکه آیا طرح مذکور تأمین کننده منافع ایران خواهد بود یا خیر، باید منتظر برگزاری دور دوم مذاکرات و انتشار خبرهای جدیدی از آن بود.

[ پنج شنبه 91/3/4 ] [ 8:28 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 22
بازدید دیروز: 253
کل بازدیدها: 1655688