علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
موادمخدر




























































[ سه شنبه 89/2/14 ] [ 8:43 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
یک مرد آلمانی با گربه خود ازدواج کرد.

به گزارش خبرآنلاین، اووه میتزشرلیش از شدت عشق و تعلق خاطر به این حیوان تصمیم گرفت با او ازدواج کند. او از 10 سال قبل این گربه را در خانه اش که در نزدیکی شهر درسدن آلمان قرار دارد، نگهداری می کند.

این مرد 39 ساله که به عنوان راننده در یکی از شرکت های پستی مشغول به کار است، درباره ازدواجش با گربه 15 ساله خود گفت: این امر به نظر می رسد نوعی دیوانگی است، اما من می خواهم با گربه ام ازدواج کنم.

به گفته مرد آلمانی این حیوان به خاطر ابتلا به بیماری آسم به زودی می میرد.

از آنجایی که اداره ثبت احوال چنین ازدواج هایی را ثبت نمی کند، مرد آلمانی از کریستین ماریا لوری، بازیگر آلمانی خواست در مقابل دریافت 300 یورو  وجه نقد نقش عاقد را بازی کند. البته برادر دوقلوی مرد آلمانی نیز در این مراسم نقش شاهد را ایفا کرد. مردآلمانی تا قبل از این ازدواج نکرده بود.

کریستین ماریا لوری درباره این ازدواج منحصر به فرد گفت: در ابتدا فکر می کردم این موضوع مزاح و شوخی است، اما بعداً مشخص شد که این امر آرزویی است که مرد آلمانی می خواهد آن را تحقق ببخشد.

گربه در زمان برگزاری مراسم عقد، چندین بار با صدای بلندی میومیو کرد که این امر از سوی میهمانان نشانه بله گفتن و قبول ازدواج از سوی این حیوان تلقی  شد.
[ سه شنبه 89/2/14 ] [ 8:42 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
شعبه 27 دیوان عالی کشور حکم 10 بار قصاص «امید برک» قاتل سریالی زنان کرجی را تأیید کرد.

به گزارش فارس ، حکم 10 بار قصاص قاتل سریالی زنان کرجی که به اتهام قتل 10‌زن و دختر جوان محکوم به قصاص شده بود از سوی شعبه 27 دیوان عالی کشور تأیید شد.

پیش از این امید برک از سوی شعبه 71 دادگاه کیفری تهران پس از محاکمه به 10 مرتبه اعدام محکوم شده بود همچنین همسر وی هم به علت معاونت به 7 سال حبس محکوم شده بود.

امید برک از ابتدای بهمن سال 86، به ربودن و قتل 10 زن و دختر جوان با همدستی همسرش اقدام کرده بود.
[ سه شنبه 89/2/14 ] [ 8:41 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
برادران صافی گلپایگانی

1- حضرت آیت‌الله شیخ علی صافی گلپایگانی: 
ایشان در سال 1332 هجری قمری در گلپایگان دیده به جهان گشود. کودکی و جوانی‌اش صرف دانش اندوزی شد. تا سن 18 سالگی نزد پدر و دایی بزرگوارشان مرحوم حجةالاسلام و المسلمین آخوند ملا ابوالقاسم قطب به تحصیل پرداخت و سپس به قم هجرت نمود. دروس سطح را در محضر آیت الله آقا میرزا محمد همدانی تکمیل کرد. درس خارج را نزد عالمان بلند آوازه عصر، از جمله آیت الله حجت و آیت الله العظمی بروجردی به پایان برد. هوش و ذکاوت و نیروی استدلال وی در جلسه درس و مباحثه حضرت آیت الله العظمی بروجردی موجب شهرت او گردید. آیت الله العظمی بروجردی چنان شیفته این شاگرد درس خوان و هوشیار گردید که در برخی مجالس از وی یاد می‌کرد و این امر سبب شهرت ایشان در جمع طلاب علوم دینی شد و در رده برجسته ترینشان شناخته گردید. آیت الله العظمی حاج علی صافی گلپایگانی، آثار ارزشمندی به نظم و نثر عربی و فارسی دارند که برخی به چاپ رسیده، شماری از آنها زیر چاپ و قسمتی به صورت دست نویس است. حضرت آیت الله شیخ محمدتقی بهجت (ره) در وصیتنامه‌ خود به مقلدانش را پس از وفاتش، به حضرت آیت الله شیخ علی صافی گلپایگانی رجوع داده بود.


2- حضرت آیت‌الله لطف‌الله صافى گلپایگانی: ایشان در سال 1337 هجری قمری در شهر گلپایگان، قدم به صحنه هستى نهاد. در نوجوانى قدم به وادى علم و معنویت، حوزه، نهاد و میهمان صفاى حلقه‏هاى صمیمى درس و بحث و مَحرَم شور وصف‏ناپذیر مناجات نیمه شب پاکباختگان حوزه شد. ابتدا در گلپایگان، کتب پایه ادبیات عرب را نزد مرحوم آخوند ملا ابوالقاسم مشهور به «قطب» آغاز کرد و ادامه مباحث ادبیات، کلام، تفسیر، حدیث، فقه و اصول را تا پایان سطح در همان‏جا پى گرفت و در این مدت حجم وسیع کتب مهم رشته‏هاى مذکور را نزد پدر بزرگوارش، حضرت آیت الله آخوند ملا محمّد جواد صافى آموخت. در سال 1360 هـ.ق، گلپایگان را ترک کرد و به قم هجرت کرد، تا با حضور در مجلس درس اساتید بزرگ حوزه علمیه قم به تکمیل تحصیلات بپردازد. چند سال بعد به نجف رفت و در آنجا نیز از محضر مراجع عالیقدر آن حوزه، براى یک سال بهره‏مند گشت. ایشان که حداقل از دو دهه قبل، با وجود داشتن تمامى شرایط مرجعیت، کریمانه از آن گذشته بود، با ارتحال حضرت آیت الله سید محمدرضا گلپایگانى، در آذر ماه 1372هـ.ش، بنا به تقاضاهاى مکرّر و اصرار پى در پى علما و مردم، بالاخره تصدى مرجعیت را پذیرفت و اکنون به عنوان یکى از مراجع عمده، و ارکان اصلى حوزه علمیه قم، به شمار مى‏رود.


برادران روحانی

1- حضرت آیت‌الله سید محمد روحانى:
ایشان مردى از تبار مرزبانان دین، فقیه اصولى، برج بلند مرجعیت، استاد حوزه‏هاى علمیه، صداى رساى عدالتخواهى، مجاهد و مبارزه خستگى‏ ناپذیر بود. در خاندانى ‏حسینى تبار، با پیشینه‏اى از علم و تقوى و فضیلت دیده به جهان گشود. به رغم جستجوی فراوان، اما متأسفانه تاریخ دقیق تولد ایشان را نیافتیم. پدر بزرگوارشان مرحوم حضرت آیت الله حاج میرزا محمود روحانى بود. سید محمد روحانی در سال 1330هجری قمری برای ادامه تحصیل علوم دینی به شهر نجف اشرف سفر کرد و از محضر حضرات آیات ‏عظام بهره‏ها برد. معظم له تدریس دوره‏هاى مختلف علوم اسلامى را نیز در همان ایام نوجوانى ‏در صحن حرم مطهر امیرالمؤمنین على (ع) در نجف آغاز کرد. از شاگردان خاص حضرت آیت الله سید ابوالقاسم خوئی بود و ارتباطی بسیار نزدیک و تنگاتنگی نیز با آن مرجع تقلید بزرگوار داشت. ایشان تقریبا در اواخر سال 1329 هـ. ش به قم بازگشت. مدتی پس از بازگشت از نجف اشرف و شروع به تدریس ‏درس خارج فقه و اصول، به پیشنهاد برخی علماء، فضلاء و مدرسین ‏نام آور حوزه، رساله عملیه ایشان منتشر شد.


2- حضرت آیت‌الله سید محمدصادق روحانى:
ایشان محرم الحرام 1305هـ.ش، در شهر قم دیده به جهان گشود. در سال 1330هـ.ق وارد نجف اشرف شد تا از محضر حضرات آیات ‏عظام آسید ابوالحسن اصفهانى و میرزاى نائینى بهره‏ها برد. مدتى ‏در مشهد مقدس از شاگردان مرحوم آیت الله آقا حسین‏ طباطبایى قمى بود. بعد از آن به حوزه علمیه قم آمدند. با تلاش، کوشش و پایمردی‌هاى ایشان، حضرت آیت الله شیخ‏ عبدالکریم حائرى به قم آمدند و تدریس علوم حوزوى را شروع کردند. ایشان از شاگردان خاص و مورد عنایت آیت الله حائرى بود. ایشان در سن 10 سالگى به همراه برادر بزرگترشان براى استفاده از اساتید بزرگ حوزه علمیه نجف، در درس آنان حاضر شد. به  امتحان و توصیه آیت الله خویى، در سن 11 سالگى وارد درس خارج فقه و اصول شد و در سن 14 سالگی به درجه اجتهاد رسید. بعد از تشریف فرمایى ایشان از حوزه علمیه نجف و شروع به تدریس ‏درس خارج فقه و اصول و با توجه به نگارش کتاب عظیم «فقه الصادق» بعد از فوت آیت الله بروجردى به پیشنهاد علماء، فضلاء و مدرسین ‏نام آور، رساله عملیه ایشان منتشر شد. طبق آنچه در کتابخانه ملى ایران ‏موجود است، اولین چاپ رساله توضیح المسائل ایشان مربوط به سال 1340هـ. ش مى‌‏باشد.



برادران شیرازی

1- حضرت آیت‌الله سید محمد شیرازی:
ایشان در سال 1347 هجری قمری در شهر نجف اشرف متولد شد. در حالى که تنها نه سال سن داشت همراه با پدر بزرگوارش مرحوم حضرت آیت الله سید مهدى شیرازى، به شهر کربلاى معلا هجرت نمود. سید محمد شیرازی دروس مقدماتى و عالیه حوزه را در محضر جمعى از اساتید بزرگ مانند حضرات آیات عظام سید هادى میلانى، شیخ محمدرضا اصفهانى، سید زین العابدین و شیخ جعفر رشتى و غیره تلمذ نمود. در سن 44 سالگى بر اثر فشارهاى وحشیانه رژیم سابق بعث، از عراق ابتدا به مدت یک ماه به سوریه و سپس به کشور کویت رفت و در سال 1399هجری قمری در 52 سالگى به شهر مقدس قم مهاجرت کرد و تا آخر حیاتش در این شهر حضور داشت. ایشان از آغاز تدریس دروس حوزوی، نخست به تدریس دروس سطح پرداخت و هنگامى به تدریس کتاب «کفایةالأصول» مشغول شد که تنها 18 سال از عمرش گذشته بود. در سن 25 هم سالگى هم اولین کتاب فقهى استدلالى خود را تألیف نمود. زمانى که به تدریس خارج فقه پرداخت، تنها30 سال از عمرش مى‌گذشت. حضرت آیت الله سید محمد شیرازی در حالی که تنها 32 سال سن داشت به درجه اجتهاد رسید و رساله عملیه خود را منتشر کرد.


2- حضرت آیت‌الله سید صادق شیرازى:
ایشان 20 ذى الحجه 1360 هجری قمری در شهر کربلاى معلا دیده به جهان گشود. به همراه برادر بزرگوارش بر اثر فشار حزب سابق بعث عراق ابتدا به سوریه و سپس کویت و بعد از آن به شهر مقدس قم هجرت کرد. دروس دینى و حوزوى را از بزرگان علما و مراجع تقلید در حوزه‌ى علمیه فرا گرفت و به درجات عالى اجتهاد نائل شد. ایشان فقیهى جامع، اصولى مبرز و آشنا به علوم معقول و منقول شناخته می‌شود و به پرهیزکارى و زهد و ورع و فضایل اخلاقى ایشان اعتراف شده است. بیش از 30 سال است که در بحث خارج فقه و اصول ایشان جمعى از علما و دانشمندان و فضلا حاضر مى‌شوند و برخى از مدرسان خارج در حوزه علمیه قم و سوریه و شمارى از مبلغان نقاط مختلف دنیا از شاگردان ایشان هستند. از جمله اهتمامات خاص ایشان توجه به امر مؤسسات دینى، فرهنگى، خیریه و خدماتى است. صدها مؤسسه دینى و فرهنگى، مسجد، حسینیه، شبکه‌ تلویزیونى، شبکه ماهواره‌اى، رادیو، حوزه‌، زائرسرا، سایت‌ اینترنتى، مدرسه، کتابخانه، مرکز انتشاراتى و درمانگاه تحت عنایاتشان مشغول به فعالیتند. پس از فوت برادرشان، رساله عملیه ایشان منتشر شد.

[ سه شنبه 89/2/14 ] [ 8:40 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
فارس گزارش داد: مدتی بود که داستان استخدام 40 هزار نفر در آموزش و پرورش نقل جمع‌ها شده است و خیلی از جوانان جویای کار به شدت پیگیر این موضوع هستند اما به نظر می‌آید آموزش و پرورش با اطلاع‌رسانی ناقص موجب سرگردانی مردم شده است.

از زمانی که وزیر آموزش و پرورش خبر استخدام 40 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش و به کارگیری رسمی 26 هزار معلم حق‌التدریس را داده است، جوانان زیادی پیگیر این موضوع هستند تا بتوانند وارد وزارتخانه عظیم آموزش و پرورش شوند.

هفته گذشته وزیر آموزش و پرورش خبر ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش را از 12 اردیبهشت داد و بر اساس این خبر، علاقه‌مندان شرکت در آزمون آموزش و پرورش آماده ثبت نام شدند.

نکته جالب در ثبت‌نام آموزش و پرورش این است که اطلاع‌رسانی بسیار ضعیف و پراکنده است و افرادی که وارد سایت این وزارتخانه می‌شوند، با مشکل کسب اطلاعات مواجه هستند.

سایت مرکز سنجش آموزش و پرورش به آدرس http://Aee.medu.ir نیز به هیچ عنوان باز می‌شود و لینک مربوط به این سایت که در صفحه اصلی آن قرار دارد، از ثبت‌نام کنندگان شماره کارت و رمز ورود می‌خواهد و نکته جالب‌تر اینکه در روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش هیچ کس نمی‌داند که باید چگونه ثبت‌نام کرد.

شاید بهتر بود وزارت آموزش و پرورش برای ثبت‌نام متقاضیان استخدام در آموزش و پرورش که تعداد زیادی هستند باید سیستم مناسبی را طراحی می‌کرد تا مردم سرگردان نشوند و حتی عده‌ای که به پرداخت وجه اقدام کردند و اکنون به دلیل عدم اطلاع‌رسانی کافی، نیاز به رشته آنان نیست، بتوانند هزینه پرداخت شده را پس بگیرند.
[ دوشنبه 89/2/13 ] [ 4:36 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
نهی از ازدواج با بیگانه عقیدتی اختصاص به اسلام نداشته، بلکه در ادیان دیگر نیز از ازدواج با بیگانه عقیدتی نهی شده است. یکی از ادیانی که به شدت پیروان خود را از ازدواج با بیگانگان برحذر داشته، آیین یهود است.

 زن های مسلمان می توانند برای ازدواج بامردی غیر مسلمان ،دین خود را تغییر دهند؟چرا مردهای مسلمان می توانند زنی را که قائل به دین دیگری است به  همسری بگیرند ، اما زن مسلمان نمی تواند با مردی که مثلا زرتشتی است ازدواج کنند و اگر می شود زن ها می توانند به خاطر این موضوع دین شان را تغییر دهند؟

تغییر دین و اعتقاد چیزی نیست که به خاطر اهدافی چون ازدواج و تبعیت از دیگران یا برای رسیدن به خواسته های نفسانی صورت گیرد؛ دین انسان حقیقتی است که او از راه عقل و منطق و استدلال و عشق و علاقه به آن ایمان آورده است نبه همین خاطر به حکم عقل لازم است که به مقتضا و لوازم آن پایبند باشد ن به همین خاطر اهداف و اغراض و تمایلات حاشیه ای نمی تواند اصل ایمان و اعتقاد عقلی که به آن رسیده، تغییر دهد.

فرض کنید یقین دارید که 2+2 می شود 4 ؛ آیا ممکن است که بگویید چون دلم می خواهد نتیجه 5 باشد، ایمانم به این محاسبه ساده ریاضی را تغییر می دهم و از این به بعد معتقد خواهم بود که "2+2 می شود 5"؟ یا چون 2+2 شود 5 برای من فایده بیش تری دارد؟ مسلما خیر؛ بر همین اساس ایمان و اعتقاد دینی انسان هم قابل تغییر و تبدیل نیست. نه به خاطر ازدواج و نه هیچ تمایل دیگری، مگر آن که انسان معتقد شود تاکنون در تشخیص دین حق اشتباه می کرده، دینی که تا کنون به آن معتقد بوده ،دین حقیقی نبوده، در این صورت لازم است دین خود را تغییر دهد.

البته در تغییر دین هم لازم است به دینی بگرود که عقل و استدلال برهانی حقانیت آن را تایید می نماید، نه هر دینی که با تمایلات درونی او همراهی دارد؛ در نتیجه ازدواج با فردی از دینی دیگر تنها در صورتی است که قوانین شرعی با آن ها منطبق باشد و گرنه به خاطر ازدواج و مانند آن نمی توان دین خود را تغییر داد.

اما اینکه مردان مسلمان امکان ازدواج با زنانی از دیگر ادیان را دارند، درست نیست.برای مردان نیز امکان ازدواج دائمی با زنان غیر مسلمان نیست.


اولا ازدواج مردان مسلمان با زنان دیگر ادیان به طور مطلق مجاز نبوده،تنها در تحت شرایط خاصی جایز می باشد؛ از جمله آن که این زنان در زمره پیروان ادیان آسمانی باشند و بی دین یا معتقد به ادیان گوناگون غیر آسمانی محسوب نگردند. ازدواج با آن ها تنها به شکل ازدواج موقت قابل قبول خواهد بود. ازدواج دائم با این زنان جائز نیست.

ثانیا منع از ازدواج با پیروان دیگر ادیان از جمله اموری است که ملل مختلف گذشته در انتخاب همسر خویش مراعات می‏نمودند. سخت پای‏بند آن بودند، بدین معنا که معتقد بودند همان گونه که سلامت جسمی پدر و مادر در سلامت جسمی فرزند مؤثر است، سلامت روحی و اخلاقی و عقیدتی نیز در سعادت فرزند مؤثر خواهد بود.

به همین جهت پیروان اکثر ادیان از دیرباز از ازدواج با افراد غیر هم کیش خود دوری داشته ‏اند. بنابراین نهی از ازدواج با بیگانه عقیدتی اختصاص به اسلام نداشته، بلکه در ادیان دیگر نیز از ازدواج با بیگانه عقیدتی نهی شده است. یکی از ادیانی که به شدت پیروان خود را از ازدواج با بیگانگان برحذر داشته، آیین یهود است.

در بخش‏های مختلفی تورات به شدت یهودیان را از ازدواج با بیگانگان منع کرده و آن را از گناهان کبیره معرفی کرده است ؛ در آیین مسیحیت و زرتشتی نیز ازدواج با بیگانگان ممنوع است. اگر در اسلام در حد محدود اجازه ازدواج مردان با زنان دیگر ادیان داده شده ،به این علت است که معمولا زنان در تفکرات و اعتقادات خواسته یا ناخواسته تحت تاثیر شوهران خود خواهند بود.

این امر در شکل عکس خود چندان مصداق ندارد ؛ در واقع در زندگی عادی زناشویی مخصوصا مدتی بعد از ازدواج که مردها چندان تحت تاثیر احساسات و عواطف خود در قبال همسرناخود نیستند، این عقیده مرد است که در زندگی متجلی می شود و مجموعه خانواده تحت تاثیر آن قرار می گیرند .

بر همین اساس احتمال تغییر دین در مرد به خاطر اعتقاد خاص همسرش بسیار کم است، در حالی که احتمال تغییر دین زن و تحت تاثیر عقیده و باور دینی شوهرش بسیار می باشد ؛ فلسفه تحریم ازدواج زن مسلمان با مردان غیر مسلمان در قرآن و روایات، خوف تأثیرپذیری مسلمان از غیر مسلمان و راه یافتن ضعف عقیدتی و اخلاقی به مسلمانان ذکر شده، یعنی از آن جا که زنان به صورت نسبی در معرض تأثیر پذیری فکری و رفتاری از شوهران شان قرار دارند، از این ازدواج مطلقاً منع شده‏اند.(1)

شیخ صدوق در کتاب علل الشرایع در مورد این که چرا ازدواج مردان با زنان مستضعف ناصبی( دشمنان شیعه) جایز است، ولی زنان حق ندارند با چنین مردانی ازدواج کنند، روایتی را از زراره نقل کرده که امام صادق(ع) فرمود: «با زنان شکاک و مرددّ در دین خود ازدواج کنید. زنان مسلمان را به شکاکان تزویج ننمایید، زیرا زن از شوهرش تربیت می‏پذیرد و شوهر او را مجبور می‏کند که به آیین خود درآید».(2)

علامه مجلسی روایتی به همین مضمون آورده که: «از افراد بی‏اعتقاد( منظور بی اعتقاد به دین اسلام است ، نه بی دین محض ) زن بگیرید، ولی به آنان زن ندهید، زیرا زنان در معرض تأثیر پذیری از مردان هستند . مردان زنان را مجبور به پذیرش آیین خود می‏کنند». (3)

از طرف دیگر پیش از ازدواج نحوه رابطه قلبی زن و مرد به گونه ای است که مرد به واسطه تمایل شدید به زن حاضر است هر گونه شرطی را در مسیر رسیدن به وی بپذیرد و به آن تن در دهد . همین شدت نظر در منع ازدواج مردان غیر مسلمان با زنان مسلمان در موارد بسیاری دیده شده که منجر به مسلمان شدن مردانی غیر مسلمان که علاقه مند به ازدواج با زنان مسلمان بودند شده است .

اسلام دین منطق و عقلانیت است . تمایلی ندارد که به هر وسیله و ابزاری تعداد پیروان خود را افزایش دهد ، اما مشکل انسان ها غالبا این است که معمولا به مقتضای عقل و خرد خود عمل نمی نمایند . حاضر نیستند در برابر احساسات و اعتقادات سنتی خود بایستند مثلا دین آبا و اجدادی خود را تغییر دهند ؛ اما در شرایطی خاص و در موقعیت ویژه درونی ، حاضر به پذیرش حکم عقل خود خواهند شد .

مساله مورد نظر می تواند در این زمینه راهگشا باشد .
ممکن است گفته شود اگر فلسفه این حکم چنین است، پس چه مانعی دارد در شرایطی، با اطمینان به این که چنین خطری زن را تهدید نمی کند ، بلکه شرایط به گونه‏ای است که زنان می‏توانند شوهران شان را به پذیرش اسلام متمایل سازند، این ازدواج جایز باشد، چنان که مسیحیان در شرایطی که به این امر اطمینان داشته باشند، به زنان خویش چنین اجازه‏ای می‏دهند؟
در پاسخ باید گفت : اولاً این مسئله صرفاً یک تصور و احتمال پیش از ازدواج است . نمی توان به چنین اطمینانی رسید؛ در نتیجه چه بسا زن پس از ازدواج ناخودآگاه و به تدریج تحت تأثیر قرار بگیرد.

ثانیاً: آن چه در فلسفه حکم تحریم ازدواج و تفاوت زن و مرد یاد شد، علت تامه حکم نیست، چه این که ممکن است مصالح و مفاسد دیگری نیز در وضع حکم فوق مطرح باشد که از آن بی‏اطلاعیم.

شاید یکی از دلائل این باشد بعضی از فقها با استناد به آیه: «لن یجعل الله للکافرین علی المؤمنین سبیلاً(4) ؛ خداوند راهی برای تسلط کافران بر مومنان قرار نداده است » بر عدم جواز ازدواج زن مسلمان با مرد غیر مسلمان استدلال می‏کنند، چه این که لازمه این ازدواج، سلطه غیر مسلمان بر مسلمان خواهد بود. بدین گونه که طبق آداب و رسوم اجتماعی زن مطیع شوهرش است. لازمه ازدواج با غیر مسلمان، تسلط وی بر مسلمان خواهد بود.

البته علل و عوامل دیگری را نیز می توان در این رابطه بر شمرد ،مثلا بعضی از نویسندگان معاصر، عدم ازدواج زن مسلمان با مرد کافر را معلول عدم اعتراف غیر مسلمان به مشروعیت آیین اسلام دانسته ‏اند،(5) بدین معنا که عقیده و دین زن مسیحی یا یهودی یا زرتشتی در خانواده مسلمان ، قابل احترام است، زیرا آزادی مذهب از طرف اسلام پذیرفته شده، این افراد به عنوان اهل کتاب و پیروان ادیان آسمانی که زمانی بر حق بودند شناخته می شوند و حرمت خود را دارند ، ولی زن مسلمان و عقاید او در خانواده غیر مسلمان به طور طبیعی مورد تحقیر و کم توجهی قرار خواهد گرفت، زیرا دیگر ادیان، دین اسلام را به عنوان دین آسمانی قبول ندارد . تنها مذهب نجات‏بخش را آیین خود می‏داند ، به همین خاطر ناخواسته زن مجبور به عدم تظاهر به عقاید دین خود خواهد بود .

پی‏نوشت‏ها: 1. محمد ابراهیمی، ازدواج با بیگانگان، ص 117.
2. علل الشرایع، ج 2، ص 502.
3. بحارالانوار، ج 103، ص 377 و 380.
4. نساء (4)آیه 141.
5. حقوقدان معاصر حافظ صیدی در کتاب المقارنات و المقابلات؛ هم چنین ر.ک: حقوق مدنی یهود، ماده 393.;

منبع: برنا
[ دوشنبه 89/2/13 ] [ 4:28 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

سکوت در برابر حرمت‌شکنی‌ و قانون‌گریزی‌ گروهی از زنان بدحجاب که در برخی از مناطق پر رفت‌و آمد تهران اقدام به کشف حجاب می‌کنند، انتقاداتی را برانگیخته است. به گزارش فارس، برخی زنان بدحجاب در نقاط پر رفت‌و آمد اقدام به حرمت‌شکنی کرده و کشف حجاب می‌کنند.

بر پایه این گزارش، این گروه از زنان همچنین به بهانه رانندگی در بزرگراه‌ها و خیابان‌‌های اصلی شهر کشف حجاب کرده و در خیابان‌ها و اتوبان‌های پایتخت پرسه می‌زنند. این رفتار، واکنش غیرتمندان و متعهدان را در پی داشته، اما متاسفانه تاکنون خبری مبنی بر برخورد با این پدیده ضد فرهنگی از سوی مراکز ذی‌صلاح منتشر نشده است. خبرگزاری فارس می‌نویسد‌: همچنین برخی از آنان در خودروهای مسافربری و تاکسی نیز روسری خود را از سر برداشته و در زمان پیاده شدن از خودرو دوباره آن را به سر می‌کشند!

مشاهدات خبرنگار اجتماعی فارس حاکی است در واگن‌های مترو نیز بعضی از زنان حجاب خود را برمی‌دارند اگر چه تعدادی از واگن‌های مترو تنها ویژه بانوان است، اما در هنگام توقف مترو در ایستگاه‌ها کاملا این موضوع قابل مشاهده است


[ دوشنبه 89/2/13 ] [ 2:18 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
پس از طرح ادعاها واتهاماتی در مورد ارتباط سپاه پاسداران با یک شبکه جاسوسی در کویت، یک نماینده مجلس این کشور خواستار اخراج سفیر ایران از کویت شده اند.

 به گزارش خبرگزاری فرانسه، محمد هایف، یکی از نمایندگان سلفی مجلس کویت خواستار به تعلیق درآمدن "تمام توافقنامه ها" با ایران، فراخواندن سفیر کویت از ایران و اخراج سفیر ایران از کویت شده است.

 هایف که به داشتن مواضع سرسختانه در برابر حکومت ایران معروف است، به سکوت ? روزه دولت کویت در مورد گزارش روزنامه "القبس" که در آن سپاه پاسداران ایران به جاسوسی در مورد پایگاههای نظامی آمریکایی و مراکز امنیتی کویت متهم شده، اعتراض کرده است.

طی روزهای گذشته برخی محافل ومطبوعات ضد ایرانی در کویت با طرح ادعاهایی سعی در برهم زدن روابط دوکشور کرده اند.

[ دوشنبه 89/2/13 ] [ 2:16 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
جهان :این باراک اوباما رییس جمهوری فعلی آمریکا است که ?? سال پیش در خانه مادربزرگش در آفریقا زندگی می کرد و زندگی فقیرانه ای داشت

[ دوشنبه 89/2/13 ] [ 2:15 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

در حالی که در عربستان موضوع " اختلاط " و همکاری زنان و مردان در ادارات و جامعه به بحث روز محافل مذهبی تبدیل شده است و گروهی از مفتی های عربستان بر حرمت اختلاط و گروهی دیگر بر رد اختلاط فتوا صادر کرده اند ، رسانه های عربی امروز تصویری را از ملک عبدالله پادشاه عربستان منتشر کرده اند که او را در میان جمعی از زنان نشان می دهد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه برای نخستین بار ملک عبدالله، پادشاه عربستان به همراه سلطان بن عبدالعزیز ولیعهد این کشوردر میان حدود سی تن از بانوان سعودی محجبه که تعدادی از آنان روبنده نیز بر صورت داشتند، مشاهده می شوند.

این بانوان به منظورشرکت در نشستی در زمینه بهداشت در شهر نجران واقع در جنوب عربستان سعودی گردهم آمده اند. رسانه های عربی می نویسند این تصویر نوعی خودکشی مذهبی بشمار می رود و بنظر می رسد پادشاه عربستان قصد دارد دست رد بر سینه مفتی های این کشور زده و آنها به اشتباه خود آگاه کند.

این تصویر را برای اولین بار "الوطن" عربستان منتشر کرد و به سرعت بسیاری از سایت های خبری از جمله بی بی سی آن را منتشر کردند. بی بی سی در توضیح می نویسد: این تصویر نیاز به هیچگونه تحلیل و تفسیر ندارد !


[ دوشنبه 89/2/13 ] [ 2:11 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 184
بازدید دیروز: 222
کل بازدیدها: 1667148