علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

 

فتوای تاریخی رهبر انقلاب درباره حرمت ساخت بمب اتم نه‌تنها در پیشبرد اهداف صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان موثر بوده بلکه مدعیان دروغ‌گو را که با القائات اسلام‌هراسانه، اهداف نامشروع‌شان را پیش می‌بردند، به بن‌بست کشاند.

به گزارش فارس، رهبر معظم انقلاب در پیامی به نخستین کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح و عدم اشاعه که فروردین ماه سال 90 در تهران برگزار شد، فتوای تحریم استفاده از سلاح‌های اتمی را تکرار کردند و گفتند: «به اعتقاد ما افزون بر سلاح هسته‌ای، دیگر انواع سلاح‌های کشتار جمعی، نظیر سلاح شیمیایی و سلاح میکروبی نیز تهدیدی جدی علیه بشریت تلقی می‌شوند. ملت ایران که خود قربانی کاربرد سلاح شیمیایی است، بیش از دیگر ملت‌ها خطر تولید و انباشت این گونه سلاح‌ها را حس می‌کند و آماده است همه‌ی امکانات خود را در مسیر مقابله با آن قرار دهد. «ما کاربرد این سلاح‌ها را حرام، و تلاش برای مصونیت بخشیدن ابناء بشر از این بلای بزرگ را وظیفه‌ی همگان می‌دانیم.»

همچنین مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس و مسئولان سازمان انرژی اتمی و جمعی از دانشمندان هسته‌ای کشورمان درباره حرمت سلاح هسته‌ای تاکید کردند: «من شک ندارم که دستگاه‌هاى تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز در این کشورهائى که جلوى ما ایستاده‌اند، اطلاع دارند و می‌دانند که ما دنبال سلاح هسته‌اى نیستیم. واقعاً سلاح هسته‌اى به صرفه‌ى ما نیست؛ علاوه بر اینکه از لحاظ فکرى و نظرى و فقهى، ما این کار را خلاف میدانیم و این حرکت را حرکت خلافى می‌دانیم. ما استفاده‌ى از این تسلیحات را گناه بزرگ می‌دانیم و نگهداشتنش را یک کار بیهوده‌ى پرضررِ پرخطر می‌دانیم و هرگز دنبالش هم نمی‌رویم. آنها هم این را می‌دانند، اما روى این نقطه فشار مى‌آورند براى اینکه این حرکت را متوقف کنند.»فتوای تاریخی رهبر معظم انقلاب در حرمت ساخت بمب اتم که در واقع اخلاق‌مداری در عرصه سیاست محسوب می‌شود، غرب را در تلاش برای القای ساخت سلاح هسته‌ای توسط جمهوری اسلامی ناکام گذاشت هرچند که آنها دست از دشمنی خود با نظام بر نخواهند داشت.

این فتوا و پیام رهبر انقلاب به ‌عنوان عالی‌ترین مقام مسئول در کشور مورد توجه رسانه‌های مختلف قرار گرفت و تاکید چندباره بر این فتوا به عنوان منطق مذهبی و سیاسی ایران، همواره در مذاکرات دیپلماتیک ایران و غرب مورد استناد قرار گرفته و در پیشبرد اهداف صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان بسیار موثر بوده است.

در همین راستا علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در سخنانی فتوای رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر حرام بودن تولید و به کارگیری سلاح‌های کشتار جمعی را «یک مبنای اساسی تحول‌برانگیز» برای پایان دادن به مسابقه تسلیحاتی دانسته بود.

همچنین آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه نیز دراین باره گفته بود «اگر کشورهای غربی شان و جایگاه ولی‌فقیه و ولی‌امر مسلمین را بدانند خواهند فهمید که هیچ تضمینی بالاتر از استناد به سخنان مقام معظم رهبری در عدم تمایل ایران به تولید سلاح هسته‌ای وجود ندارد.»علی اکبر صالحی وزیرخارجه کشورمان هم در اظهاراتی گفت که «با فتوای مقام معظم رهبری در مورد حرام بودن سلاح هسته‌ای، ذهنیت خطرناک بودن ایران فرو ریخت.»
غلامحسین الهام عضو سابق حقوق‌دان شورای نگهبان نیز درباره این حکم رهبر انقلاب گفت که «انتشار فتوای مقام معظم رهبری در مورد حرمت استفاده از سلاح اتمی و کشتار جمعی و با شعار انرژی اتمی برای همه، سلاح اتمی برای هیچ‌کس؛ مدعیان دروغ‌گو را که تا کنون با نشر دروغ و القائات اسلام‌هراسانه، اهداف نامشروع خود را پیش می‌بردند، به بن‌بست کشاند و ریل‌گذاری دیگری را که برای تبیین حقایق و حقانیت جمهوری اسلامی تدارک دیده شده بود را با شکست مواجه ساخت.

این فتوا در خلال مذاکره‌های سیاسی مطرح نشده بود تا شائبه‌ی سیاسی داشته باشد بلکه به کرّات و به شکل‌های مختلف اعلام شده بود، اما این بار از سانسور غرب عبور کرد و با الحاق به سابقه‌ی درخشان اسلام در مراعات ابعاد انسانی و حقوق بشر دوستانه، دروغ‌گویی تبلیغات غرب را برملا نمود.»

حجت الاسلام ذوالنور جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران نیز درباره فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر حرمت تولید و استفاده از سلاح‌های هسته‌ای معتقد است «جمهوری اسلامی با پشتوانه اعتقادی این حرف را می‌زند که به دنبال تولید و استفاه از سلاح‌های هسته‌ای نیست. مقام معظم رهبری هم در جایگاه مرجع بزرگوار تقلید و هم در جایگاه ولی امر مسلمین و حاکم و ولی فقیه جامعه اسلامی فتوا دادند که تولید و بکارگیری سلاح‌های هسته‌ای مشروع نیست.»

رهبر انقلاب در سخنانی در جمع کارگزاران نظام رویکرد حقیقی غرب نسبت به ماهیت انقلاب اسلامی را تبیین کردند و گفتند: «اعتقاد من این است؛ آنقدرى که اروپا و امریکا به مسأله‌ى انرژى هسته‌یى تظاهر مى‌کنند و وانمود مى‌کنند نگران این قضیه هستند، نگران نیستند. خودشان هم مى‌دانند که ما دنبال سلاح هسته‌اى نیستیم. ما مرتب تکرار مى‌کنیم، اصرار مى‌کنیم؛ آنها «نه» مى‌گویند و سرى تکان مى‌دهند! درحالى‌که مى‌دانند ما دنبال سلاح اتمى نیستیم.

مسأله، مشغول کردن نظام اسلامى است. یکى از اهداف عمده‌ى اینها این است که نظام اسلامى را مشغول کنند؛ ذهن مدیران، مسؤولان، مجلس، دولت و دست‌اندرکاران گوناگون را از مسائل جارى و کارى کشور در بخشهاى مختلف – چه بخش قضایى، چه بخش اجرایى، چه بخش تقنینى – منصرف و غافل کنند. این مسأله هم که حل بشود، باز مسأله‌ى دیگرى درست خواهد شد!»

این فتوا که به موضع رسمی دیپلماتیک جمهوری اسلامی تبدیل شده است نه تنها تضمین‌کننده حقوق هسته‌ای کشورمان است بلکه با توجه به پرچمداری ایران در بیداری اسلامی مواضع بر حق جمهوری اسلامی را در منظر کشورهای مسلمان اثبات می‌کند و این مسیر به عنوان الگویی برای ادامه راه آنها نیز مطرح است.


[ چهارشنبه 91/6/8 ] [ 9:8 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 302
بازدید دیروز: 316
کل بازدیدها: 1664975