علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
وزیر راه و ترابری ضمن اشاره به کیفیت مطلوب اولین نمایشگاه بزرگ راه و ترابری و صنایع وابسته ابراز امیدواری کرد: ‌سال آینده این نمایشگاه به صورت بین‌المللی برگزار شود.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید بهبهانی در مراسم اختتامیه اولین نمایشگاه بزرگ راه و ترابری و صنایع وابسته با اشاره به کلنگ‌زنی راه‌آهن چابهار ـ زاهدان ـ مشهد (کریدور شرقی) اظهار کرد: از کلیه دست‌اندرکاران برگزاری این نمایشگاه که تمام تلاش خود را برای برگزاری هر چه بهتر آن صرف کردند، تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به همت و تلاش بخش خصوصی برای حضور در این نمایشگاه، ابراز امیدواری کرد: ‌سال آینده نمایشگاه راه و ترابری و صنایع وابسته به صورت بین‌المللی و با برنامه‌ریزی‌های قبلی برگزار شود و هر ساله به طور مداوم ادامه یابد.

وی با بیان این‌که مشاوران باید نظرات خود را منتقل کنند، تصریح کرد:‌ از کلیه‌ی بازدیدکنندگان، برگزارکنندگان، مشاوران، پیمانکاران، تولیدکننده‌ها و رسانه‌ها که وزارت راه وترابری را برای برگزاری این نمایشگاه یاری کردند، تشکر می‌کنم.

وزیر راه و ترابری همچنین ضمن تشکر از صدا و سیما برای پوشش خبری نمایشگاه، از سایر رسانه‌ها نیز تشکر کرد.

بهبهانی گفت: ‌از کلیه رسانه‌ها چه آنها که ما را تایید می‌کنند و آن‌ها که نقد می‌کنند، تشکر می‌کنم.

وی در پایان این مراسم در گذشت پریسا پناه‌خواهی خبرنگار حوزه حمل ونقل روزنامه سیاست روز را تسلیت گفت.

همچنین وزیر راه و ترابری در جمع خبرنگاران با بیان این‌که رییس جمهوری شاگردم بوده است، تصریح کرد: وی شاگرد خوب و نابغه‌ای بود و برخی اوقات سوال‌هایی می‌پرسید که برای پاسخ به آن‌ها مجبور به مطالعه بودم.

به گفته او هوش بالای رییس جمهوری گاهی اوقات برای ما دردسر ایجاد می‌کرد.

[ سه شنبه 89/9/16 ] [ 9:10 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 295
بازدید دیروز: 316
کل بازدیدها: 1664968