سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه

پیدا شدن یک خانواده 10 نفره که در 70 سال گذشته در میان کوه‌های ارم شهرستان دشتستان بوشهر زندگی می‌کردند و از جامعه روستایی و شهری کاملاً بی‌خبر بودند، باعث شگفتی همگان شد.

به گزارش مرتضی ایزدی رئیس ثبت احوال شهرستان دشتستان ماجرا را این گونه شرح می‌دهد: مدتی پیش به ما خبر دادند خانواده‌ای 10 نفره از 70 سال پیش در منطقه کوهستانی و صعب العبور «راه وال تنگ چول نار» بخش ارم کپرنشین هستند. بنابراین مأموران ثبت‌احوال دشتستان و مأموران اداره آگاهی شهرستان و بخشداری تنگ ارم تصمیم گرفتند برای بررسی ماجرا راهی محل شوند. از آنجا که امکان تردد با هیچ موتوری امکان نداشت، آنها راه‌های صعب العبور را پیاده طی کردند و خودشان را به محل رساندند. مرتضی ایزدی ادامه می‌دهد: سرپرست خانواده گفت اسمش بهمنیار است. 70ساله است و اسم پدرش علی بود.  
 


او توضیح داد که همراه همسر، هفت فرزند و خواهر 73ساله‌اش زندگی می‌کند. پسر بزرگش 38 ساله است و دختری 14 ساله آخرین فرزند خانواده او است. رئیس ثبت احوال شهرستان دشتستان در ادامه می‌گوید: این خانواده هیچ گونه امکانات زندگی نداشتند و زندگی‌شان را به شیوه زندگی عشیره‌ای اداره می‌کردند. آنها از دیدن قاشق و چنگال، دوربین، مداد وکاغذ به هیجان آمده بودند. لباس‌های اعضای گروه برایشان جالب بود. بهمنیار به مأموران گفت: در 70 سالی که از عمرش گذشته هفت بار به روستای قراول خانه سرزده اما هیچ یک از خانواده‌اش تاکنون از کوهستان خارج نشده‌اند.

یکی از دختران خانواده هم گفت: معنی شهر و روستا را نمی‌دانیم. جز کوه و ستاره چیز دیگری به چشم ندیده‌ایم. بر اساس این گزارش مراحل هویت شناسی، صدور شناسنامه، در اختیار قراردادن امکانات رفاهی و بهداشتی برای این خانواده و ساخت فیلم مستند در حال بررسی است.


[ جمعه 92/2/20 ] [ 2:24 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

رئیس سازمان حج و زیارت گفت:انتقال فیش حج عمره همچنان ممنوع اما انتقال فیش حج تمتع آزاد است.

حجت الاسلام موسوی در حاشیه همایش مدیران سازمان حج و زیارت با مدیران مجموعه حج تمتع سال 92 در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر،افزود:انتقال فیش در سال های گذشته هم انجام می شد.

وی اضافه کرد : در سال 89  و 90 در مجموع بیش از 20 هزار و سال 88 بیش از 4000 فیش حج با توجه به دستورالعمل های سازمان حج و زیارت ، انتقال یافته است.

رئیس سازمان حج و زیارت درباره قیمت حج امسال،گفت:آنالیز قیمت ها به مجلس و نهادهای دیگر اعلام شده است و مردم نیز می توانند با مراجعه به سایت این سازمان جزئیات قیمت ها را مشاهده کنند.

موسوی افزود:مقایسه قیمت های تمام شده برای حجاج ایرانی با بهترین خدمات دیگر کشورها در ایام حج ،نشان می دهد که قیمت های اعلام شده کاملا منصفانه است.

وی اضافه کرد: اما با این وجود بانک ها را موظف کرده ایم که برای هر زائر حسابی بازکنند تا اگر مابه التفاوتی به وجود آمد ، مبلغ آن به حساب زائران واریز شود.

رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد:اگر ارز به قیمت سال گذشته به ما پرداخت شودبا وجود تورم قیمت ها را حتی کمتر از پارسال اعلام می کنیم.

وی افزود : اما اگر قیمت دلار تخصیصی از 1260 تومان به 2600 تومان برسد،افزایش هزینه ها دیگر برعهده سازمان حج و زیارت نیست.

موسوی گفت:البته ما برای کاهش هزینه ها سیاست هایی را در عربستان اتخاذ کردیم که از جمله آنها می توان به اجاره محل اسکان پس از پایان موسم حج سال گذشته  برای روبرو نشدن با تورم جهانی و تورم عربستان اشاره کرد.

وی اضافه کرد:بر این اساس حداکثر قیمت هتل ها از تختی 57،5 تا 84 دلار ، بلیط هواپیما حدود2 میلیون تومان و هزینه تغذیه 12 و نیم دلار محاسبه شده است.

رئیس سازمان حج و زیارت با رد کاهش استقبال دارندگان فیش حج تمتع از ثبت نام ،گفت:ما برای تکریم زوار،ثبت نام را مرحله ای کرده ایم به طوری که در مرحله نخست تا امروز بیش از 51 هزار نفر نام نویسی کرده اند و به همین روال ظرفیت به تدریج کامل می شود.


[ جمعه 92/2/20 ] [ 2:18 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ضمن تکذیب خبر واریز در روز شنبه اعلام کرد: زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت هنوز اعلام نشده است.
به گزارش فارس، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ضمن تکذیب خبر واریز در روز شنبه اعلام کرد: زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت هنوز اعلام نشده است.
در اطلاعیه سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها آمده است: پیرو درج خبر «زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت ماه سرپرستان خانوار» در یکی از رسانه‌ها با کد شماره 2049916 در مورخ 18/2/92 به اطلاع‌ می‌رساند، با توجه به اینکه هیچ‌گونه اطلاع‌رسانی از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، در این مورد صورت نگرفته است، لذا ضمن تکذیب خبر فوق الاشاره، خواهشمند است، نسبت به حذف خبر اخیر‌الذکر از فهرست عناوین اصلی صفحه نخست سایت خبرگزاری مهر، اقدام و ترتیبی اتخاذ نمایند، تا از تکرار موارد مشابه موکدا جلوگیری به عمل آید.
این سازمان در هر مرحله، زمان واریز یارانه نقدی سرپرستان خانوار را از طریق سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، به صورت رسمی اعلام می‌نماید.

[ پنج شنبه 92/2/19 ] [ 2:0 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

اگر به سخنان علی یونسی وزیر اطلاعات دولت سید محمد خاتمی استناد کنیم، باید بگوییم که ماجرای آمدن، نیامدن هاشمی رفسنجانی برای حضور در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به پایان رسیده است.


به گزارش «تابناک»، حجت‌الاسلام علی یونسی، وزیر اسبق اطلاعات که امروز سه شنبه، حسن روحانی کاندیدای مورد حمایت هاشمی رفسنجانی در انتخابات یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را برای ‌نام‌نویسی در وزارت کشور همراهی می‌کرد، اظهار داشت: بنا بر‌ تماسی که شب گذشته وی با هاشمی رفسنجانی داشته، مشخص شده که وی در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نخواهد کرد.

یونسی در این باره به خبرنگاران گفت که وی شب گذشته با هاشمی صحبت کرده است و او قطعا در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نمی‌کند.

به گفته وزیر اسبق اطلاعات، هاشمی رفسنجانی در انتخابات یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، از حسن روحانی حمایت خواهد کرد.

[ پنج شنبه 92/2/19 ] [ 2:0 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

زنی جوان، به دلیل این که موهای شوهرش دچار ریزش شده است به دادگاه خانواده رفت تا از او جدا شود.

به گزارش خراسان، این زن 28 ساله که شهلا نام دارد و دو سال از شروع زندگی مشترکش با پیروز می گذرد، هفته گذشته به دادگاه خانواده شماره 2 تهران رفت و طی دادخواستی عجیب گفت: چون شوهرش به زودی طاس می شود می خواهد از او جدا شود.

این زن ادامه داد: من و پیروز حدود دو سال قبل با یکدیگر ازدواج کردیم. او جوان خوش تیپی بود و یکی از دلایلی که من به خواستگاری اش جواب مثبت دادم همین چهره زیبایش بود. همه چیز در زندگی مان خوب بود و همه حسرت آن را داشتند اما از یک سال قبل شوهرم به تدریج دچار ریزش مو شد. چند ماه گذشت و ریزش ادامه داشت. شوهرم را نزد یک دکتر پوست و مو که همه تعریفش را می کردند بردم اما نسخه دکتر هم نتوانست جلوی ریزش موی شوهرم را بگیرد تا این که دیگر از درمان ریزش موهایش ناامید شدم. دیگر از آن شوهر خوش تیپ خبری نبود. چهره همسرم روز به روز بدتر می شد و تقریباً جلوی سرش دیگر مویی نداشت. زندگی با چنین مردی برایم سخت بود. من دلبسته ظاهر شوهرم شده بودم اما اگر ریزش موهایش ادامه داشته باشد تا چند ماه دیگر او کاملاً طاس می شود. من تازه 28 سال سن دارم و می خواهم زندگی خوبی داشته باشم. دلم نمی خواهد با شوهری طاس زندگی کنم. به همین دلیل به دادگاه آمده ام تا با به اجرا گذاشتن مهریه ام که 800 سکه بهار آزادی است شوهرم را وادار کنم که من را طلاق دهد.

به دنبال این اظهارات قاضی به گفت وگو با این زن پرداخت تا شاید او از خواسته اش منصرف شود اما با پافشاری او بر خواسته اش مقرر شد در جلسه آینده با حضور شوهر وی به این خواسته رسیدگی شود.

[ دوشنبه 92/2/16 ] [ 2:18 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

بر پایه مصوبه شورای رقابت، بهای سه محصول ایران خودرو ‌اعلام شد؛ بنابراین، سمند ال ایکس پایه گاز سوز 25 میلیون و 690 هزار تومان، پژو پارس دوگانه سوز 28 میلیون و 280 هزار تومان و پژو 405 بنزینی هم 22 میلیون و 180 هزار تومان شد.


همچنین قیمت سه محصول ایران خودرو بر اساس مصوبه شورای رقابت اعلام شد؛ بنابراین، سمند ال ایکس پایه گاز سوز 25 میلیون و 690 هزار، پژو پارس دوگانه سوز 28 میلیون و 280 هزار و پژو 405 بنزینی هم 22 میلیون و 180 هزار تومان شد.

در همین حال، شرکت سایپا، امروز قیمت‌های نهایی را برای پراید و تیبا بر اساس مصوبه شورای رقابت اعلام کرد که مرکز ملی رقابت، هفته گذشته بنا بر دستورالعمل شورای رقابت قیمت‌های پایین‌تری را اعلام کرده بود.

شرکت خودروسازی سایپا امروز اعلام کرده است: پس از برگزاری جلسات پی‌درپی خودروسازان با شورای رقابت و محاسبه قیمت‌ها بر اساس فرمول این شورا، بهای دو خودروی پر تیراژ X100 و تیبا که از سوی گروه خودروسازی سایپا محاسبه و به شورای رقابت اعلام شده بود، مورد تصویب این شورا قرار گرفت.

قیمت سایپا 131 SL مبلغ 144740000 ریال و تیبا SX مبلغ 187900000 ریال تعیین شده است که قیمت آپشن‌های درخواستی مشتریان، جداگانه محاسبه و دریافت خواهد شد.

این در حالی است که هفته گذشته، مرکز ملی رقابت بر اساس دستورالعمل نهایی شورای رقابت، بهای پراید را 14 میلیون و 357 هزار تومان و قیمت تیبا را 16 میلیون و 201 هزار تومان اعلام کرده بود که در مقایسه با قیمت‌های اعلامی امروز کمتر است.

لازم به یادآوری است، مشتریانی که پس از هفدهم بهمن ماه 91 اقدام به خرید و یا تحویل خودرو کرده‌اند، خودروی آن‌ها با قیمت جدید محاسبه و مابه‌التفاوت قیمتی آن به آن‌ها بازگردانده خواهد شد.

قیمت جدید فروش 14 محصولی را که قیمت آن با شورای رقابت نهایی شده است هم به این شرح اعلام شده است:

 

- پژو 405 بنزینی جی. ال. ایکس با کیسه هوای راننده 22 میلیون و 180 هزار تومان

- پژو 405 دو گانه سوز جی. ال. ایکس با کیسه هوای راننده 23 میلیون و 660 هزار تومان

- پژو 405 بنزینی اس.ال.ایکس با کیسه هوای راننده 23 میلیون و 110 هزار تومان

- پژو پارس سال با کیسه هوای راننده 26 میلیون و 970 هزار تومان

- پژوپارس معمولی دوگانه سوز با کیسه هوای راننده 28 میلیون و 280 هزار تومان

- سمند ال.ایکس سال بنزینی با کیسه هوای راننده 23 میلیون تومان

- سمند ال.ایکس سال دوگانه سوز با کیسه هوای راننده 24 میلیون و 850 هزار تومان

- سمند ال.ایکس ؛ ایی.اف.سون بنزینی با کیسه هوای راننده 24 میلیون و 280 هزار تومان

سمند ال.ایکس ؛ ایی.اف.سون پایه گاز سوز با کیسه هوای راننده 25 میلیون و 690 هزار تومان

- سمند اس.ایی با کیسه هوای راننده 20 میلیون و 620 هزار تومان

- وانت باردو بنزینی با ترمز ضد قفل 10 میلیون و 810 هزار تومان

- وانت باردو بنزینی با ترمز ضد قفل جدید 10 میلیون و 870 هزار تومان

- وانت باردو دوگانه سوز با ترمز ضد قفل 12 میلیون و 310 هزار تومان

- وانت باردو دوگانه سوزبا ترمز ضد قفل جدید 12 میلیون و 820 هزار تومان .

جمشید پژویان هم درباره این قیمت ها گفت: بررسی قیمت های محاسبه شده خودروسازان بر اساس متغیرهای آنها پایان یافته است و تا دو ساعت آینده خودروسازان می توانند قیمت ها را روی سایت های خود اعلام کنند.

ریشه عقب‌نشینی نسبی شورای رقابت در مقابل خودرسازان در چانه‌زنی دو طرف بر سر تاثیر بدهی‌های بانکی و تسهبلات اخذ شده توسط خودروسازان است. در فرمول تعیین قیمت خودرو توسط شورای رقابت، بنا بود که سهم ناشی از هزینه‌های مالی بنگاه‌های خودروساز از قیمت تعیین شده کسر شود.

از سوی دیگر، خودروسازان اعتقاد داشتند که برای تامین نقدینگی مورد نیاز برای پرداخت مطالبات قطعه‌سازان و خرید مواد اولیه، تسهیلاتی از سیستم بانکی اخذ شده که باید از محل فروش خودروها بازپرداخت شود.

اخبار غیررسمی از جلسه مشترک خودروسازان و شورای رقابت حاکی از آن بود که اعضای این شورا با پرداخت هزینه‌های مالی خودروسازان موافق نبوده‌اند، به‌گونه‌ای که رئیس شورای رقابت در این باره اظهار کرده است: این‌که خودروسازان به بانک‌ها رقمی بدهکار هستند به شورای رقابت و مصرف‌کنندگان مربوط نیست، به همین دلیل هزینه‌های مالی از فرمول قیمت‌گذاری حذف شده است.

قیمت‌های اعلام شده جدید نشان می‌دهد که شورای رقابت در مقابل خودروسازان تا حدی عقب‌نشینی کرده است. 


[ دوشنبه 92/2/16 ] [ 2:16 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

خبرگزاری فارس نوشت:

آیت الله سید محمد خامنه ای، نماینده دور اول مجلس شورای اسلامی گفت: سناریویی پیچیده از سوی دشمنان انقلاب برای ایجاد فتنه جدید در انتخابات ریاست جمهوری 92 چیده شده است.

در پاسخ به اینکه[ چرا روی کاندیداتوری هاشمی متمرکز شده اند؟]

در این طرح 1- سعی شده شخصی را مطرح کنند که امکان بیشتری برای شرکت و گردآوری رأی داشته باشد و از منظر فکری نزدیکی بیشتری با آن ها داشته باشد. آن طور که از شواهد برمی آید،احتمالاً آقای هاشمی رفسنجانی بهترین فرد برای این برنامه است و فرقی نمی‌کند که وی از عمق این توطئه آگاه باشد یا نباشد. مطابق این طرح، شرکت فرد مورد نظر در انتخابات، باید با چراغ خاموش و بین القاء احتمال شرکت و عدم شرکت و مشروط به احساس وظیفه شرعی و نبود افراد صالح و تردیدهایی مانند اینها باشد و مثل بعضی از فیلم‌های هالیوودی تا لحظات آخر فیلم، اصل ماجرا برای کسی معلوم نشود.

2- اساس طرح بر این قرار گرفته که سناریو آنها با مقاومت ملت و حزب‌الله روبه‌رو نشود. بنابراین با ظرافت تمام سعی می‌شود که حزب‌الله را دور بزند و با آن اصطکاکی نداشته باشد و در شعار و گفتار و رفتار مجریان طرح، چیزی که موجب هوشیاری و حساسیت ملت و مسئولین عالی شود ابراز نگردد.

3- سعی شود به جای مقابله با گروه‌های طرفدار انقلاب، از برخی افراد معروف و نسبتاً خوشنام جامعه - که به دلیل نمک‌پروردگی یا سادگی و خوش‌باوری و دلایلی مانند اینها میل باطنی به شخص آقای هاشمی دارند - برای تبلیغ به نفع او استفاده شود. این افراد ممکن است بازاری یا روحانی یا تکنوکرات‌ یا حتی از حواشی اصولگرایان و معروف به اصولگرایی و طرفداری از ولایت فقیه و پیروی از مقام رهبری باشند که در واقع همان روش استفاده از نیروی طرف مخالف به ضرر خود اوست.

این روش (یعنی بهره‌گیری از نیروی طرف مقابل برای شکست او و ایراد ضرر و ضربه مهلک از داخل و درون دشمن، به جای حمله و ضربه از بیرون)، که به نام و روش ماتریس و ماتریکس شناخته می‌شود، راه و روشی بسیار کم هزینه و مؤثرتر از حمله و ضربه از بیرون می‌باشد و دشمنان مکار از این فن استفاده می‌کنند. به قول سعدی «دشمن چو از هر حیلتی فرو ماند سلسله دوستی بجنباند و آنگاه کارها کند که دشمن نتواند».

نظریه‌پردازان آمریکایی (جوزف نای و شارپ و سوروس و...) سیاست جدید آمریکا را بر این پایه قرار داده‌اند که به جای کودتای نظامی در کشورهای هدف و به جای هزینه‌های میلیارد دلاری و اقدام به جنگ سخت، بهتر است با صرف پول کمتر و از راه جنگ نرم که به مراتب کارآمدتر است، رقیب را به زانو درآورند. آمریکایی که در هیچ یک از جنگ‌های خود از ویتنام تا عراق و افغانستان پیروز واقعی نبوده، اگر بتواند طرح دقیق خود را درباره انتخابات 92 ایران به خوبی اجرا کند و شخص مورد نظر خود را به سریر قدرت بنشاند، اولین پیروزی خود را در قرن اخیر به دست آورده و نه فقط انقلاب اسلامی ایران را مضمحل و منکوب و بر آن به طور کامل دست پیدا می‌کند و حتی بر همه انقلاب اسلامی و غیر اسلامی و حتی در کشورهای جنوب آمریکا هم غلبه کرده و بسط همه را جمع خواهد کرد.

اما به نظر دشمنان- فارغ از این که شخص مورد نظر مطلع باشد یا نباشد - دلایل اولویت آقای هاشمی برای این منظور، یکی، سابقه طولانی اعتقاد او به ایجاد رابطه با‌ آمریکا و اظهارات علنی اوست. دوم، داشتن موقعیت اداری و سیاسی در حال حاضر و احتمال غلبه بر سدّ شورای نگهبان است. سوم، تبلیغات وسیع اطرافیان مبنی بر سوابق پیش از انقلاب و سمت‌های سیاسی تا پیش از فتنه سال 88 است. چهارم، اعتماد بر حفظ مواضع قبلی و حمایت وی از فتنه‌گران 88 و برائت نجستن و عدم استتابه و استبراء از آنها علی‌رغم برخی کلمات دو پهلو و نعل وارونه است. پنجم، ریشه داشتن در برخی از نهادها و اقشار از هر قبیل و هر طایفه و آمادگی سازمان و حفظ روابط بین‌المللی با برخی از شیوخ عرب و همسایه.

زمان بندی سناریو و گام های تبلیغی حول محور نامزدی هاشمی

این طرح زمان بندی شده است و هر بخش آن به نظر آنها در موقع مقتضی، و گام به گام به انجام می‌رسد که امکان توجه به آن و اهداف و شگرد آن آسان نباشد.

1- گام اول به صورت تبلیغ نامزدی آقای هاشمی در انتخابات و اجازه بحث درباره آن به رسانه‌ها بود. پس از مدتی یکی آن را انکار کرد و دیگری اظهار و تأیید نمود و بعد از مدتی اظهار تمایل و احتمال مشروط یا غیر مشروط برای شرکت‌ وی در انتخابات تا با خلط بحث، سعی شود که مردم نتوانند روی شخص او تمرکز کنند و علیه او موضع‌گیری نشود.

2. گام دوم، طرح تز «اعتدال» و ردّ و طرد روش افراد و تفریط در جامعه بود که بیشتر از طرف خود وی گفته می‌شد و این کلمه، وعده به ایجاد آرامش سیاسی به وسیله اعتدال و میانه‌روی و در واقع در باغ سبزی بود که نظر به دولت کنونی داشت. البته اصحاب سیاست روز می‌دانند که اعتدال در اصطلاح غربی‌ها به گروه واسطه یا آلترناتیو طرفدار غرب گفته می‌شود و در اوایل انقلاب هم تبلیغات غربی، امام خمینی و مکتب سیاسی ایشان را افراط‌گرایی و برعکس، لیبرال‌های نهضت (باصطلاح) آزادی را میانه‌رو و معتدل می‌نامیدند و این اصطلاح را غربی‌ها هنوز در دولت‌های انقلابی دیگر هم به کار می‌برند.

3. یکی دیگر از گام‌های این مرحله، پاسخ دادن به کسانی بود که می‌پرسیدند چرا در آستانه 80 سالگی و آن همه سوابق در فتنه سال 88، میل به ریاست جمهوری دارد و برای دفع دخل مقدر، مکرر اعلام شد که اگر وظیفه شرعی ببیند خواهد آمد. یعنی اگر وارد معرکه انتخابات شود، وظیفه شرعی و وجوب عینی وجود داشته نه مصالح شخصی و سیاسی.

مقصود از ائتلاف در واقع هضم نامزدهای اصولگرا و جذب آنها در درون یک اعتدال و حوزه چند مداره آقای هاشمی است. کلمه دیگر، تکرار کلمه فراجناحی درباره آقای هاشمی است در حالی که همه می‌دانند وی همواره از یک طرف حمایت کرده است و با اصولگرایی میانه‌ای ندارد.

4- گام بعدی، حکم به بی‌‌گناهی و رفع و رجوع مشارکت در جرایم سال 88 و فتنه ‌براندازی نظام اسلامی و ریشه‌کنی آثار انقلاب امام خمینی و ملت بود که این بار به وسیله مردی وارسته و خیرخواه که از صمیم قلب دوستدار او هستم و خیر او را می‌خواهم، انجام شد و آن طرح موضوع «مفتون و فتّان» درباره سران فتنهبود، با این ادّعا که فتنه‌گر واقعی آمریکاست و بقیه از جمله مفتون یعنی آسیب خورده از فتنه بوده‌اند و گناهی ندارند، که این حرف واقعاً حرف عجیبی بود و هیچ وجهی شرعی و قانونی نداشت.

5- گام دیگر این سناریو، آشفته کردن و به تعبیر عوامانه شیر تو شیر کردن اوضاع و سرگرم کردن اذهان به بحث و بررسی نامزدهای متنوعی که تمرکز ذهن روی نفر اصلی را از بین ببرد، آن هم با وضع غیر ثابت که گاه جزم خود را اعلام و روزی دیگر انصراف خود را اظهار می‌کنند و این شبیه همان آشفته کردن بازار است که انجام خواسته‌ها را آسان تر می‌کند.
برای اشتغال افکار عمومی سعی می‌شود که به وسیله اشخاص مختلف و معاند و موافق، اظهارنظرها و پیشگویی‌ها و مصلحت‌جویی‌های ضد و نقیض در جراید یا سایت‌ها اظهار شود. بعضی مصحلت را در شرکت بدانند و برخی دیگر در شرکت نکردن، یکی به میخ بزند، یکی به نعل و بالاخره مردم تا روزهای آخر نفهمند که آیا فرد مورد نظر نامزد می‌شود یا نمی‌شود و مردم غافلگیر شوند.

«لزوم رسیدن به اجماع» هم که گاهی مطرح می‌شود برای آن است که بهانه شود برای اعلام انصراف ناگهانی همه نامزدهای مصمم، در موقعیت مناسب، تا با این وسیله آقای هاشمی را در مرکز و محور انتخابات قرار دهند و از تعدّد و تفرقه‌ جلوگیری شود و پروژه شکست نخورد.

قطب بندی مصنوعی و ایجاد لولوی انتخاباتی

6. یکی از گام های دیگر این پروژه، ایجاد یک قطب دیگر انحرافی برای ایجاد تمایل افراد انقلابی مخالف آقای هاشمی به سمت او و سوق مردم به منطق «بد و بدتر» است، تا این افراد برای فرار از خطر جریان انحرافی و طرد او، جانب هاشمی را انتخاب کنند. این روش در دو دوره پیش هم اتفاق افتاد و دکتر معین که یکی از نامزدها بود با اظهارات ناهنجاری که مطرح کرد، بخشی از مردم را به سمت هاشمی سوق داد، اگرچه در نهایت هیچ‌ یک رأی نیاوردند.
این جزء سناریو هم به جای خود تأثیری در گزینش مردم می‌گذارد چون ایجاد یک «لولوی» انتخاباتی و سیاسی در مردم خیلی مؤثر است. به علاوه باعث انصراف ذهن مردم از طرف مقابل می‌شود و مانع تمرکز بر فعالیت‌های پنهانی و آشکار این جریان می‌شود.

برخی مدعی شده‌اند که در پشت پرده، مثل قضیه شرکت مشترک دکتر معین و آقای هاشمی، این بار هم جریان معروف به اشرافیت با گروه معروف به جریان انحرافی نوعی تقسیم کار کرده‌‌اند تا عامه مردم که چند سال است از این جریان گریزانند، از ترس توفیق جریان انحرافی، جبراً به هاشمی رأی دهند و باصطلاح دفع «بدتر» به «بد» کنند!

7- گام دیگر، در نزدیک به آغاز انتخابات و رأی‌گیری‌ها شروع می‌شود و ناگهان اکثر همین کسانی که نامزدی خود را اعلام کرده‌اند و بار سنگین وظیفه شرعی کمر آنها را خم کرده، طبق برنامه قبلی و به عنوان احترام به بزرگتر،‌نامزدی خود را پس می‌گیرند و انصراف خود را اعلام می‌کنند. این دسته اشخاص از سه حال بیرون نیستند: یا طرفدا وی هستند یا نمک‌پرورده و محبت دیده‌اند یا برای آینده خود امیدی دارند و قرار سهم‌گیری در دولت آینده را با هم گذاشته‌اند.
در این صورت، عرصه انتخابات، اگر در طرف مقابل شاخص شناخته شده با مقبولیت عامه‌ا‌ی نباشد یا در طرف اصولگرایان اختلاف باشد و بیش از یک نفر شرکت کند، رأی اصولگرایان ضعیف و طرف صاحب سناریو -اگرچه با تفاوت چند رأی - پیروز خواهد شد و پیروزی، پیروزی است. این در صورتی است که سناریو به خوبی ثمر بدهد و شخص مورد نظر به ریاست جمهوری برسد وگرنه اگر طرح و پروژه طبق برنامه پیش نرود و به حسب اتفاق رأی نیاورد، سناریو دوم اجرا خواهد شد که خشونتی به مراتب بیشتر از سال 88 است که شرح خواهیم داد.

8. رکن مهم دیگر این سناریو کمک‌های مادی معنوی است که مانند سال 88 از اطراف جهان رسیده یا خواهد رسید و آراء فراوانی را خواهد خرید و فرقی نمی‌کند که شخص و نامزد مزبور مطلع باشد یا نباشد.

9. برخی گزارش ها و قرائن نشان می‌دهد که گروه‌های اوباش در سطح تهران از حد عادی گذشته واخیراً در دستگیری اوباش شهری به وسیله نیروی انتظامی دیده شده که برخلاف معمول و عادت اشرار که مسلح به سلاح سرد هستند و به ندرت اسلحه کمری دارند، در منازل این افراد تفنگ‌ها و سلاح‌های تهاجمی خیابانی -حتی در جایی مین ضدّ نفر!- هم کشف شده و این نشانه آن است که آشوب شهری هم این سناریو پیش‌بینی شده است. چندی پیش در سایت بی‌بی‌سی آمده بود: «امسال بهترین فرصت برای مخالفین نظام اسلامی است تا اعتراض خود را به سی‌وچهار سال مملکت‌داری... به نمایش بگذارند» این مطلب یعنی این که یا کاندیدای آنها رأی می‌آورد یا شورش و براندازی باید کرد!

10- یکی از مقدمات دقیق این طرح بازگشت غیر منتظره و بی‌وجه عده‌‌ای شبه تبعیدی یا فراری به ایران بود که آگاهان و به ویژه دستگاه اطلاعاتی کشور به خوبی از معنای آن باخبرند. این حضور دقیقاً با احتساب مدتی که برای زندان و زمان آزادی او پیش‌بینی شده بود، مقارن مدتی است که برای انجام مقدمات انتخابات به سبک خاص و حفظ و هماهنگی لازم دانسته می‌شود.

در اظهارات مقامات امنیتی کشور مربوط به اقدامات سایبری و تشکیلاتی عناصر فراری بازگشته به کشور بر سر صندوق‌ها، مطالبی دقیق و خطرناک برای تغییر آراء مردم وجود داشت که اگر به صورت‌ سال 88 یا به صورت‌های دیگر عملی شود مشکلاتی به مراتب پیچیده تر ایجاد خواهد کرد. زمزمه بازگشایی سفارتخانه انگلیس هم در همین مایه است.

10- این جریان در سناریو خود برای مقابله با سدّ شورای نگهبان هم بیکار نخواهند بود، گرچه هنوز اقدامی ظاهر نشده و خوشبختانه با شناختی که از این سدّ استوار هست و عزمی که شورای نگهبان بر حفظ قانون و صلاح کشور و سلامت انتخابات دارد، گمان نمی‌رود که در مقابل توطئه دشمنان و عزم و جِدّ آنها بر توفیق و تسلط بر حقوق شورا، کوتاه بیاید و راه را برای نفوذ دشمنان داخلی و خارجی باز بگذارد.


در خاتمه از ذکر این نکته رنج آور هم خودداری نمی‌کنم که یکی از دردهای این دوران آن است که متأسفانه در این فتنه و از بدو انقلاب تاکنون، عده‌ای از کسانی در داخل هستند که همواره از دوستان و یاران نزدیک ما بوده‌اند و همواره دل به جانب آنها داشته‌ایم اما امروز بر سر شاخ نشسته و به بریدن بیخ آن مشغولند که نه خیر ملت در آن است و نه خیر خود آن‌ها.

من از صمیم قلب دردناک به این افراد نصیحت می‌کنم که به هوش بیایند و از بازی ای که دشمن برای آنها ساخته بیرون بیایند. این افراد باید یکبار هم که شده بیندیشند که آنها و امثال آنها برای آمریکا از صدام و مبارک و مانند این دو، عزیزتر نیستند و به‌ محض آنکه آمریکا خود را از حضور آنها بی‌نیاز ببیند و تاریخ مصرف آن‌ها تمام شود آنها را به‌ بهانه‌های مختلف نابود خواهد کرد.

پس تا زود است خود را از بند فریب این دشمنان اسلام و مسلمین نجات دهند و از جریانی که آنها و دیگران را به نابودی می‌برد رهایی بخشند. من دلسوزانه به همه و از جمله به کسی که بیش از 55 سال با او آشنایی داشته و بیش از بیست سال دوست نزدیک من بوده و هنوز هم خیر او را می‌خواهم توصیه می‌کنم که آخر عمری و در آستانه هشتاد سالگی به امور فرهنگی و دینی بپردازد که فرمود ولا ترکنوا الی الذین ظلموا فتمسکم النار...


[ دوشنبه 92/2/16 ] [ 2:12 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه های تهران در محل مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سخنان دانشجویانی که پیش از وی در سخنانی ضمن اعتراض به وضعیت کشور درخواست کردند تا در وی در انتخابات حضور پیدا کند، گفت: سخنانی که از شما شنیدم همان سخنانی است که انسان توقع دارد از جوانان شجاع و آگاه بشنود.
به گزارش مهر وی با اظهار اینکه سخنان شما با ادبیاتی که آهنگین و جوان پسند بیان شد، گفت: من نمی توانم بدین صورت صحبت کنم و با همان ادبیات قدیمی که بزرگ شده ایم سخن می گویم.
هاشمی رفسنجانی با اظهار اینکه شما از نسل سوم انقلاب هستید و باید امید در شما خیلی بیشتر از نسل ما باشد، تأکید کرد من انتظار ندارم کلمات مأیوس کننده و افسرده کننده از شما بشنوم.
وی با اظهار اینکه همین جلسه نشان می دهد در دانشگاه مأیوس شدن نباید معنا داشته باشد، گفت: هیچ دلیلی ندارد که مأیوس و ناامید باشیم زمانی که ما میلیون ها دانشجوی جوان و پرانرژی داریم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: وقتی در دنیا صفحات مجازی وجود دارد که از طریق آن انسان می تواند تمام اخبار را بفهمد و تحلیل کند اینها نوید دهنده امید و آگاهی است.
با همین حرارت که شما از آزادی گفتید عده ای از دعوت به بردگی گفتند
وی با تأکید بر اینکه انسان های آگاه هیچ وقت شکست نمی خورند، بیان کرد: هجمه همواره از سوی باطل و ظالم وجود داشته است و طبیعت ستمگری آوردن هجمه و ضایع کردن حقوق است.
هاشمی رفسنجانی با اظهار اینکه در همین شرایط است که انسان ها آگاه می شوند تأکید کرد: شاید همین شرایط نگران کننده است که باعث می شود شما حرف هایی که هشت سال پیش نمی گفتید را الان بیان کنید.
وی با تأکید بر اینکه آن زمان این حرف ها را بیان نمی کردید چون نسبت به اوضاع نگرانی نداشتید گفت: از دل همین نگرانی هاست که امید به وجود می آید و به خاطر همین است که انسان نامتناهی است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اظهار اینکه مشکلات مأیوس کننده حتی برای پیامبران نیز پیش آمده است، گفت: در زمانی که انسان ها گمان می کنند هیچ منجی ای ندارند اما رحمت الهی از آستین خود انسان های خداجو بیرون می آید.
وی افزود: در برخی از جلساتی که من با افراد دیگری داشتم با همین حرارتی که شما از ضرورت آزادی سخن می گفتید آنها از دعوت به بردگی سخن می گفتند.
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه من آمار روشنی ندارم تا درباره تحصیلکردگان جامعه سخن بگویم، گفت: اما از راه تحلیل می توانم بگویم اکثر کسانی که در فضای تحصیلات از دبستان تا دانشگاه بوده اند نیروهای اصلاحگر هستند که انسان را آزاد در مسیر اعتلا و نه بندگی و اطاعت کورکورانه می خواهند.
اگر صدایتان شنیده نمی شود بدین معنی نیست که حرفتان گم می شود
وی با اظهار اینکه شما نباید از شرایط ناامید باشید گفت: شرایط شما اکنون بهتر از وضع قبل از انقلاب ما بود، زیرا قبل از انقلاب اگر پای ما به دانشگاه برای سخنرانی می رسید دستگیر می شدیم.
وی افزود: همه پیروزی ما در آن زمان در این بود که توانستیم علاوه بر مساجد در کلاس های مدرسه و دانشگاه و حتی سربازخانه ها سخنان خود را بیان کنیم.
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه متأسفانه دوباره خطر پیش روی ماست و ممکن است حتی بدتر از گذشته هم باشد، گفت: البته آن موقع مثل حالا آن قدر جوان و انسان آگاه وجود نداشت که ما الان بخواهیم از افسردگی سخن بگوییم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شما چیزی غیراسلامی و غیرملی نمی خواهید بلکه شما همان چیزی را می خواهید که ما برایش انقلاب کردیم، و برایش شهید، جانباز و مفقودالاثر دادیم.
وی با تاکید بر اینکه، اگر نمی گذارند صدایتان بلند شود اینطور نیست که حرفتان گم شود، گفت: حرف شما در دل خیلی ها است و اکنون کافی است تا جرقه ای برای بیان آن بخورد.
مسئولان اصلی نظام از شرایط فعلی نگران هستند
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه مسئولان اصلی نظام نیز از ایجاد وضعیت خفقان و برگشت به اوضاع سابق ناراضی هستند، اظهار کرد: این وضعیت را تنها جریان های متحجر می خواهد اما نه قانون اساسی و نه اهداف انقلاب و نه مسئولان اصلی نظام چنین وضعیتی را نمی خواهند، شاید پیدا کردن راهکار دشوار باشد ولی مردم خود راهکار را پیدا می کنند.
نباید همه چیز را به یک نفر حواله کنید ولی این سخن بدین معنی نیست که نخواهم آمد
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دعوت دانشجویان حاضر در جلسه برای کاندیداتوری وی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: شما همه چیز را حواله به یک نفر می کنید، حال اگر یک نفر فوت کرد چه باید کرد؟
هاشمی رفسنجانی با تاکید بر اینکه این سخن بدین معنا نیست که وارد عرصه نخواهم شد، افزود: خیلی از افراد دیگر هستند که اگر وارد میدان شوند می توانند خیلی بهتر از ما نیز کار بکنند. بخصوص همین جوانها و خانم ها که در مسابقات علمی آقایان را پشت سر گذاشته اند.
وی با تاکید بر اینکه نه اراده اسلام و نه  اراده مردم نمی خواهد انسان را به بردگی بکشد گفت: پیامبر اسلام و امامان هیچ وقت در برابر مشکلات عصبانی نمی شدند و صبور بودند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اظهار اینکه اسلام نمی خواهد دین تحمیلی باشد خدا انسان را آزاد آفریده است گفت: در قانون اساسی ما نیز 40 بند درباره حقوق مردم است و تاکید زیادی بر روی حقوق عامه دارد.
وی با بیان اینکه این طور نیست که یک عده متحجر بخواهند هر طور که تمایل دارند با مردم رفتار کنند اظهار کرد: شرایط خود به خود رو به اصلاح می رود البته ما نیز نباید خاموش باشیم بلکه باید با منطق و تفکر شجاعانه مباحثه کنیم و حرف بزنیم.
اگر بخواهد شرایطی بوجود بیاید که بین من و رهبری حالت نزاع و اختلاف بوجود آید همه ما ضرر خواهیم کرد
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه برای آمدن به صحنه انتخابات ریاست جمهوری در حال ارزیابی شرایط هستم گفت: من پیش از این نیز در حال ارزیابی شرایط بودم و باید ببینم اصلا نیازی هست که وارد عرصه شوم یا خیر.
وی با تاکید بر اینکه پیش از اینکه بیایم باید در این مورد با رهبری صحبت کنم گفت: من بدون موافقت ایشان وارد عرصه نخواهم شد چون اگر ایشان موافق نباشند نتیجه ای که به بار می آید معکوس خواهد بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه ما نمی خواهیم دعوا کنیم خاطرنشان کرد: اگر بخواهد شرایطی بوجود بیایید که بین من و رهبری حالت نزاع و اختلاف بوجود آید همه ما ضرر خواهیم کرد.
هاشمی رفسنجانی با اشاره به سخن پیشین خود درباره اینکه اگر من بخواهم وارد عرصه شوم به این معنا است که ما در این 30 سال نیرویی را برای انقلاب تربیت نکرده ایم گفت: این طور نیست که ما نیرویی را تربیت نکرده باشیم بلکه آنها را خانه نشین و بیکار کرده اند.
اکنون شرایطی بوجود آمده که ما خود به طرف انحطاط می رویم
وی با تاکید بر اینکه این 8 سال به انقلاب، کشور، مردم و تاریخ کشور ظلم شده است، گفت: همه سخنرانان این جلسه زوایای خلاف های این دوره را گفتند من نیز با آن موافقم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اظهار اینکه باز هم رای مردم حرف آخر را خواهد زد افزود: شرایط برای ما بد است ولی نباید باعث ایجاد یاس شود بلکه می تواند موجب ایجاد هوشیاری شود.
هاشمی رفسنجانی با اظهار اینکه دشمنان ما توانستند به خاطر سوءمدیریت در کشور با تحریم ها ما را تحت فشار قرار بدهند گفت: آنها همه راههای توسعه و زندگی خود و تولید و استفاده از تکنولوژی های برتر دنیا برای ما بسته اند و چنانچه ما بخواهیم برای غلبه بر این شرایط رخنه ای نیز پیدا کنیم فورا آن را می بندند.
وی با با تاکید بر اینکه دشمنان ما نیاز به جنگ با ما ندارند گفت: متاسفانه اکنون شرایطی بوجود آمده است که ما خود به طرف انحطاط می رویم .
هر کار اساسی انجام شده شروعش از زمان دولت من بوده است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کسانی که می گویند ما به سمت استقلال می رویم دروغ می گویند تصریح کرد: هر کار اساسی که انجام شده است افتتاح و شروع آن در زمان دولت من انجام شده و در چند سال اخیر تنها کارهای کوچکی شده است که ظرف یکی دو سال قابل انجام است.
دانشگاه آزاد غصب شده است
هاشمی رفسنجانی با تاکید بر اینکه کارهای اساسی در این دوره خیلی کم بوده است گفت: اقدامات دولت فعلی پایه ها را سست می کند همچنان که برخی قصد دارند مانع از این شوند که کشور به سمت علم برود و به عنوان نمونه دانشگاههای بخش خصوصی را تضعیف می کنند.
وی با تاکید بر اینکه غصب دانشگاه آزاد یکی از این موارد است گفت: این اقدام با تصویب نهادی صورت گرفت که حق نداشت در اساسنامه آن ورود کند.
خواست اکثریت جوانان نتیجه خواهد داد
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  افزود: آنچه پایه امید شماست آگاهی و خواست شما و خواست اکثر جوانان است و این نتیجه خواهد داد.
هاشمی رفسنجانی در پایان سخنان خود خطاب به حاضران که برای دعوت از وی برای اعلام کاندیداتوری در این برنامه حاضر شده بودند شعر زیر را قرائت کرد:
گفت پیغمبر که گر کوبی دری / عاقبت زان در برون آید سری

[ دوشنبه 92/2/16 ] [ 2:6 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

 

تع
اگر چه تحولات سیاسی و انتخاباتی آنقدر در کشور شدت گرفته است که تقریبا رسانه ها و افکار عمومی بودجه و تصویب آن را در مجلس فراموش کرده اند، اما بررسی مصوبات بودجه ای کمیسیون تلفیق نشان می دهد که در بودجه سال آینده قیمت بنزین سهمیه ای و آزاد افزایش خواهد داشت .

به گزارش «تابناک»، در لایحه بودجه ای که دولت تقدیم مجلس کرد و پس از رد شدن در کمیسیون تلفیق و برگشت دوباره آن، درآمد دولت از افزایش حامل های سوخت حدود 120 هزار میلیارد در نظر گرفته شده بود؛ بر اساس چنین تخمین درآمدی برای دولت از افزایش قیمت حامل های انرژی، قیمت سوخت و از جمل بنزین افزایشی حدود سه برابری را تجربه می کرد.

اما در فرایند بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق، اعضای این کمیسیون با افزایش حدود 38 درصدی درآمدهای دولت حاصل از افزایش سوخت موافقت کردند که بر اساس این مصوبه، بنزین سهمیه ای بین 500 تا 600 تومان و بنزین آزاد حدود 1000 تومان قیمت گذاری خواهد شد.

قیمت های جدید سوخت و بنزین که در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است، باید در صحن علنی مجلس شورای اسلامی هم به تصویب برسد تا دولت اجازه افزایش قیمت سوخت و بنزین را به دست آورد.

به نظر می رسد پس از پایان تعطیلات مجلس،بررسی بودجه در صحن علنی ادامه خواهد یافت و در صورت تصویب مصوبه تلفیق نرخ های جدید سوخت قطعی خواهد شد.

[ شنبه 92/2/14 ] [ 1:28 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

رضا پهلوی، فرزند شاه معدوم، بار دیگر فریب عده‌ای از سودجویان را خورد و پول‌های خود را برای برگزاری اجلاسی جهت تأسیس چیزی به نام "شورای ملی ایرانیان" در اختیار آنان قرار داد. بنگاه خبرپراکنی انگلیس (بی بی‌سی) می‌گوید: گروهی از ایرانیان خواستار سرنگونی نظام سیاسی حاکم، که در چارچوب مجمع موسسان "شورای ملی ایران" گردهم آمده بودند، به نشست دو روزه خود خاتمه دادند.

این گزارش می‌افزاید: هدف برگزاری این نشست، که در روزهای 7 و 8 اردیبهشت در پاریس برگزار شد، تشکیل مقدمات شکل گیری ارکان شورای ملی است. پایه گذاران این شورا که از حمایت رضا پهلوی فرزند پادشاه سابق ایران برخوردارند، هدف از تشکیل آن را ایجاد "بدیلی دموکراتیک" در مقابل نظام جمهوری اسلامی ایران، از طریق انتخاباتی مطابق با معیارهای بین‌المللی توصیف کرده‌اند. رضا پهلوی در مصاحبه با بی‌بی سی گفت: شورای ملی به دنبال ایجاد حکومتی دموکراتیک و سکولار در ایران است.


[ جمعه 92/2/13 ] [ 12:18 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 423
بازدید دیروز: 548
کل بازدیدها: 1643582