علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه


سید رضا حسینی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر، گفت: بازار خودروی ایران بازار جذابی برای خودروسازان خارجی است از این رو خودروسازان خارجی در راه ورود دوباره به بازار ایران هستند که به زودی خبرهای خوشی در این زمینه اطلاع رسانی می شود.

وی اضافه کرد: با ابراز تمایل شرکت مرسدس بنز برای حضور در بازار ایران، مکاتباتی با این شرکت انجام شده و از نمایندگان آن برای حضور در همایشی در تهران با حضور خودروسازان بزرگ دنیا در آذر امسال، دعوت شده است.

حسینی همچنین از ارایه طرحی به دولت برای ساماندهی واردات خودرو به کشور خبر داد و گفت: هم اکنون واردات خودرو از طریق افراد متعدد صورت می گیرد که مشکلاتی را بوجود آورده است از این رو پیشنهاد کرده ایم واردات خودرو از سوی نمایندگی های رسمی خودروسازان بزرگ در ایران، انجام شود.

وی افزود: در صورت اجرایی شدن این طرح بازار خودروهای وارداتی در کشور ساماندهی می شود، درآمد دولت از محل واردات خودرو افزایش و خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی بیشتر و از ورود خودروهای بی کیفیت و بدون گرانتی جلوگیری خواهد شد.

حسینی گفت: هم اکنون حدود 9 هزار دستگاه انواع خودروی بنز در کشور وجود دارد که پنج هزار دستگاه از این تعداد در تهران تردد دارند که امیدواریم با فعال سازی دوباره نمایندگی‌های بنز، وضع فروش و خدمات پس از فروش این نشان در ایران بهبود یابد.

وی افزود: طرحی در دست بررسی و اجرا داریم که در صورت نهایی شدن آن، خودروهای بنز موجود در کشور می‌توانند با پرداخت مبلغی دفترچه ضمانت ستاره ایران را دریافت کنند.

نماینده انحصاری مرسدس بنز در ایران همچنین از برنامه ای برای واردات انواع مرسدس بنز سواری به ایران در سال 2014 میلادی خبر داد و گفت: هم اکنون مکاتباتی با شرکت بنز را آغاز کرده ایم و آنها نیز مشتاق به فعالیت هرچه بیشتر در ایران هستند که به زودی اخبار خوبی در این باره خواهیم شنید.


[ جمعه 92/8/3 ] [ 11:53 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]



سرهنگ عباسعلی محمدیان در گفت‌وگو با ایسنا،در تشریح این حادثه اظهارکرد: مردی در سال 74، مفقودشدن پدرش را به پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد و از آن زمان تحقیقات برای رسیدگی به این پرونده در اداره یازدهم پلیس آگاهی آغاز شد.

وی با بیان اینکه یک ماه پیش کارآگاهان پلیس‌آگاهی به همسر دوم فقدانی مشکوک شدند و حدود 20 روز قبل او را دستگیر کردند، گفت: کارآگاهان با اخذ دستورات قضایی، امروز منزل مفقودی در ستارخان را بازرسی کردند.

رییس پلیس آگاهی تهران‌بزرگ افزود: کارآگاهان داخل موتورخانه منزل مفقودی، به دیواری برخوردند که ابعادش بر اساس مهندسی ساختمان نبود و بر همین اساس دیوار کاذب را تخریب کردند و با یک اسکلت متعلق به این پزشک روبرو شدند.

محمدیان با تاکید بر اینکه جسد امروز کشف شد، گفت: فردا تحقیقات از متهمه آغاز خواهد شد.


[ پنج شنبه 92/8/2 ] [ 8:40 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


روزنامه شرق در شماره اول ابان خود نوشت: محمود احمدی‌نژاد، رییس‌ دولت نهم و دهم در پاسخ به خبرگزاری «تسنیم»، در واکنش به اظهارات علی لاریجانی رییس مجلس در مورد ممنوع‌الخروجی محمد خاتمی به شیوه همیشگی‌اش پاسخ داده و گفته: «ممنوع‌الخروجی؟ احمدی‌نژاد؟ این موضوع قضایی است، چه ربطی به ما دارد؟ من حتی اگر این اختیار را داشتم هرگز این کار را نمی‌کردم.» اما حالا اینکه احمدی‌نژاد راست می‌گوید یا علی‌لاریجانی، برای خاتمی اهمیتی ندارد او در پاسخ به «شرق» در حاشیه مراسمی که به مناسبت بزرگداشت شادروان فریده ماشینی عضو جبهه مشارکت در موزه ملی قرآن کریم برگزار شد، در این‌باره گفت: «این مساله کوچک و بی‌اهمیتی است.»

رییس‌جمهوری سابق کشورمان دیروز برای سخنرانی به این مراسم دعوت شده بود. احمدی‌نژاد همچنین گفته است: «محمد خاتمی هشت‌سال در کشور رییس‌جمهور بوده؛ گرچه ما ممکن است در شیوه اداره کشور اختلاف نظر داشته باشیم ولی به‌هرحال فردی رییس کشور بوده و اینکه رییس‌جمهور بعدی بیاید بگوید او ممنوع‌الخروج شده چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟» احمدی‌نژاد با بیان «فکر نمی‌کنم موضوع مطرح‌شده حرف درستی باشد»، گفت: «این درست نیست؛ ما هرچقدر هم اختلاف نظر و اختلاف سلیقه داشته باشیم، بالاخره اصول و خطوطی را رعایت می‌کنیم.»

او در پاسخ به اینکه «آیا شما قویا این موضوع را رد می‌کنید؟» گفت: «من از شما و از این طرف و آن طرف شنیدم؛ بالاخره خوب است بعضی چیزها رعایت شود، حالا...، من تازه شنیدم این حرف را، این در اختیار رییس‌جمهوری نیست؛ بلکه یک مساله قضایی است و ربطی به رییس‌جمهوری ندارد؛ من تعجب می‌کنم. من قضاوت نمی‌کنم و این چیزی است که ربطی به رییس‌جمهوری ندارد.» احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات اخیر «حسن روحانی» مبنی بر اینکه دولت را با خزانه خالی و انبوهی از بدهی تحویل گرفته است، خاطرنشان کرد: «این را مسوول مربوطه پاسخ می‌دهد و به‌زودی پاسخ داده می‌شود.»

پیش از این علی لاریجانی در حاشیه حضور خود در اجلاس بین‌المجالس در پاسخ به خبرنگار لوموند درباره علت ممنوع‌الخروج بودن محمد خاتمی گفته بود: «من فکر می‌کنم که دولت احمدی‌نژاد در بعضی موارد عادات بدی داشت که این هم یکی از آنها بود و فکر می‌کنم که این مساله به آسانی قابل حل است.»چند روز پس از آن به نقل از سفیر یک مقام امنیتی آگاه اعلام کرده بود: «مشکلاتی که بر سر راه سفرهای خارجی آقای خاتمی قرار داشت حل شده است و ایشان ممنوع‌الخروج نیستند و برای سفرهای خارجی مشکلی ندارد.»

اما برای نخستین بار اسفند 88 بود که موضوع ممنوع‌الخروجی محمد خاتمی توسط عباس امیری‌فر، دبیر اجرایی جامعه واعظ تهران به نقل از یک مقام اطلاعاتی مطرح شد. نهایتا اما این خبر از سوی بعضی نزدیکان محمد خاتمی تکذیب و گفته شد: «آقای خاتمی اخیرا هیچ‌گونه تصمیمی به سفر نداشته که از سفر ایشان جلوگیری شود.»اما موضوع به اینجا ختم نشد و فروردین سال 89 دوباره خبری مبنی بر ممنوع‌الخروج‌شدن رییس‌جمهوری اصلاحات منتشر شد. گفتنی است خاتمی قرار بود برای شرکت در اجلاس سالانه شورای تعامل در زمینه خلع سلاح هسته‌ای عازم هیروشیمای ژاپن شود. آن زمان محمود علیزاده طباطبایی، وکیل محمد خاتمی در گفت‌وگویی با ایلنا، اعلام کرد: «تا جایی که اطلاع دارم، لغو سفر خاتمی به ژاپن به توصیه برخی نهادها بوده است و تاکنون هیچ حکم ممنوع‌الخروجی برای وی صادر نشده است و ممنوع‌الخروج ‌بودن یک فرد نیازمند حکم قضایی است، در حالی‌که تاکنون هیچ پرونده قضایی برای خاتمی تشکیل نشده و به هیچ شعبه بازپرسی نیز احضار نشده است.»

این در حالی بود که حمید رسایی به فارس خبر داده بود که براساس اطلاعات دقیق، برخی چهره‌های سیاسی از جمله سیدمحمد خاتمی پس از شکایت بیش از 150 نماینده مجلس ممنوع‌الخروج شده‌اند. این موضوع موجب اعتراض نخست‌وزیران سابق سوئد و کانادا شد. آنها در نامه‌ای خطاب به احمدی‌نژاد به این اقدام اعتراض و خواستار برطرف‌شدن هرچه سریع‌تر محدودیت‌های ایجادشده برای رییس موسسه بین‌المللی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها شدند.

پس از اعلام انصراف محمد خاتمی از سفر به ژاپن، حیدر مصلحی، وزیر وقت اطلاعات، در پاسخ سوال خبرنگاران، ممنوع‌الخروج بودن خاتمی را تکذیب کرد و گفت: «ممنوع‌الخروجی اشخاص دست قوه‌قضاییه است و هرگاه که این دستگاه حکم جلبی صادر کند این کار صورت خواهد گرفت و طبیعتا برای رییس دولت اصلاحات چنین حکمی صادر نشده است.»

اما محمدرضا تابش، خواهرزاده محمد خاتمی عنوان کرده بود: «یک مقام مسوول در یکی از نهادها طی تماسی با دفتر آقای خاتمی اعلام کرده که از سفر ایشان به ژاپن ممانعت می‌شود.»

تابش عنوان کرده بود: «این مقام مسوول توصیه کرده بود که خاتمی شخصا از این سفر اعلام انصراف کند، تا مبادا در حین خروج از کشور برخوردی خلاف شأن ایشان صورت بگیرد و از سفرشان ممانعت شود و گذرنامه‌شان ضبط شود.»نماینده اردکان در مجلس گفته بود: «یکی از مسوولان نیروی انتظامی طی تماس تلفنی مودبانه از من خواستند تا برای رعایت شأن آقای خاتمی از ایشان بخواهیم که به این سفر نروند.»


[ پنج شنبه 92/8/2 ] [ 8:38 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

به گزارش ایسنا، پس از آنکه درگیری عادل فردوسی‌پور و امیر قلعه‌نویی باعث شد سرمربی استقلال برنامه 90 را تحریم کند، علی دایی هم در اعتراض به اتفاق‌های اخیر این برنامه گفت که دیگر با برنامه 90 صحبت نمی‌کند.

او در پاسخ به درخواست خبرنگار 90 برای انجام مصاحبه گفت که شأن من بیشتر از این است که با کمک داوری که بازنشسته شده صحبت کنم. من این سوال را می‌پرسم که چرا بعد از پخش صحبت‌های مسوولان باشگاه راه‌آهن، به من اجازه صحبت داده نشده است؟

او در پایان گفت: تا پایان فصل دیگر با برنامه نود صحبت نخواهم کرد.


[ چهارشنبه 92/8/1 ] [ 11:15 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


در بخش‌هایی از متنی که بهارنیوز منتشر کرده آمده است: پست زیر مطلب قابل تامل و البته تکان‌دهنده‌ای است که توسط یک دختر جوان ایرانی در فیسبوک دکتر ظریف وزیر خارجه کشورمان منتشر شده است.

«وقتتون بخیر

امیدوارم حالتون بهتر شده باشه

من یه دختر 26 ساله ایرانی ساکن ایرانم (ببخشید که نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم) امیدوارم کامنت منو کامل بخونید.

من متاهلم، سه ساله که عقد کردم اما به خاطر مشکلات مالی نمی‌تونیم عروسی کنیم، شوهرم دانشجوی دکتراست و کار پیدا نمی‌کنه ...بی‌پولی و بیکاری دمار از روزگار ما در آورده، پدرم یه بازنشسته ست و از پس خرید جهزیه بر نمیاد.

من اخیرا کارشناسی ارشد نوبت روزانه قبول شدم، یکی از دانشگاه‌های عالی تهران، یکی از بهترین رشته‌ها، هفته‌ای 3 روز میام تهران. شاید باورتون نشه اما من از پس کرایه اتوبوسم به تهران بر نمیام ...من نمی‌تونم هفته‌ای 40 هزارتومن برای غذا و کرایه و ... هزینه کنم... شوهرم توان حمایت منو نداره و از پدرم هم نمی‌تونم پول بگیرم، وام دانشجویی هم که به جایی نمی‌رسه و هنوز ندادن ... بارها به انصراف از تحصیل فکر کردم اما بغض گلومو می‌گیره، چون من برای قبولی خیلی زحمت کشیدم...

نمیدونم شما بچه دارین یا نه، نمیدونم خودتون و بچه‌هاتون چطور درس خوندین اما همه امکانات خودتونو بذارید کنار و درس خوندن تو بدترین شرایطو تصور کنید. مدام فکر می‌کنم اینایی که میرن دانشگاه بین‌الملل چقدر پول دارن؟؟؟ چطوری من نمی‌تونم هفته‌ای 40 هزارتومن پول بدم برای درس و اونا .... دیگه دارم افسرده می‌شم...

همین برنامه رو برای جهیزیه هم دارم...همیشه عقد کردن برای دخترا یعنی مهمونی، گردش، خوشی، خرج کردن، مسافرت... منم نوعروسم، اما از این زندگی فقط یه چیز بهم رسیده ، اونم حسرته...من نمی‌خوام بهم بگین " متاسفم". من خودمو معرفی نکردم چون ترحم کسی رو نمی‌خوام. من فقط حقمو می‌خوام...

من ایرانی‌ام، چرا تو مملکت خودم، جایی که کل طایفه‌ام بخاطرش شهید و جانباز دادن رفاه ندارم؟؟؟ چرا بیکارم؟؟؟ چرا تغذیه خوب ندارم؟؟؟ چرا بی‌پولم؟؟؟ چرا با این معدل و این رزومه باهام مثل یه تفاله برخورد می‌شه؟؟؟ این انرژی هسته‌ای کو؟ کجاست؟ چیش به من رسیده؟ منو تو انرژی اتمی استخدام می‌کنن؟؟؟ یا شوهر استعداد درخشانمو؟؟؟ قبضامون که مدام گرونتر و زیادتر می‌شه، تابستونا که برق مدام قطعه، پس کو تامین انرژی؟؟؟؟ حتی اگه واسه آینده کشورم خوبه چرا ما باید قربانی بشیم ؟؟؟ چرا آبادی‌های نسل بعد رو خاکستر ما باشه؟

مگه ما چه گناهی کردیم؟؟؟چرا مملکت من راحت از دزدی 3 هزار میلیارد تومنی می‌گذره ولی 24 ساعت بنده به دو ریال یارانه‌ی مردم؟؟؟ یارانه‌ای که بودنش برای آدمایی مثل من معنی حفظ آبرو رو داره. تو این وضع گرونی...

نمی‌دونید این آخری شده رویای من... من نمی‌دونم مشکل کمر شما چیه ولی درد شما رو خوب می‌فهمم. درد از کمر شروع میشه تا مچ پا میاد... انگار یه رشته داغ تو پای آدمه که کشیده میشه. من نمی‌تونستم برم دکتر اما علائم و دردامو تو اینترنت سرچ کردم و فهمیدم چه بیماری دارم. نه میشه ایستاد، نه میشه نشست، نه میشه خوابید... من اینجا به درد تسلیم میشم ... من می‌میرم از درد اما نمی‌تونم برم دکتر ،نمی‌تونم ام آر آی بگیرم. چون بیمه ندارم، چون پول ندارم، هزینه‌های درمان سرسام‌آوره، سلامتی شده به قیمت خون آدم...

خوش بحال شما که برای دردتون طبیب دارید (البته هرچی که دارید حلال و خوشتون. خدا به روزیتون برکت بده. انشاءالله که حالتونم خوب بشه.)، من از ترس اینکه شوهر و پدرم شرمندم نشن به کسی نمیگم چقدر درد می‌کشم... می‌بینید ... فرق من و شما همینه... زندگی من به یه تاره مو بنده ولی شما مسئولین زندگی آروم و قشنگتونو بی‌استرس ادامه میدین. واسه همینه که شما با خیال راحت خبر از مذاکرات بعدی میدید و من اشک تو چشام حلقه می‌زنه که ای خداااااا پس کی تموم می‌شه؟؟؟

همه اینارو گفتم که بدونید کسایی مثل من هستند که فقط زنده‌اند اما بارها و بارها آرزوی مرگ می‌کنند.

کاری کنید که تحریما تموم بشه، یه کاری کنید ارزونی بشه ، کرایه خونه کم بشه ، مواد غذایی ارزون بشه، بازار کار رونق پیدا کنه، دارو و درمان به قیمت خون آدم نباشه، امنیت و رفاه داشته باشیم. کاری کنید که منه بچه درس‌خون، منی که تو زندگیم فقط تلاش کردم، صبر کردم و پامو کج نذاشتم، بخاطر فشار اقتصادی تو این سن و سال این همه مریضی عصبی نداشته باشم و فکرم مدام پی انصراف از تحصیل نباشه، یه کاری کنید جوونا راحت ازدواج کنن اینطوری فسادم کم میشه. فقط یکم سریع تر ... میترسم آخرش به عمر ما قد نده.

تو رو خدا... دیگه بسه تحریم...یکی می‌گفت باید قبر دهه شصتیا رو گودتر بکنند چون آرزوهای زیادی دارن که باید با خودشون به گور ببرن...»

پاسخ ظریف به این شرح منتشر شده است:

سلام دخترم. می دانم که مسئولیت سنگینی بر دوش من و همکاران من است و گرچه در ایجاد شرایط کنونی نقشی نداشته ایم ولی به هرحال با پذیرش مسئولیت باید در جهت حل آن حرکت کنیم. امیدوارم با تدبیر ریاست محترم جمهوری و با حمایت همه مردم مشکلات انباشته اقتصادی به تدریج رفع شوند و زندگی برای شما و بقیه مردم راحت تر شود.

باور کنید که در هر لحظه از کار اداری و مذاکرات، خودم را وام دار و مدیون تک تک شما می دانم و امیدوارم که بتوانم باری از دوش شما بردارم. به یاری خدا و به پشتیبانی شما، این کار را با صبر و با حفظ حقوق کشور انجام خواهیم داد.

اما اطمینان داشته باشید که برای مذاکره جدی و رفع فشارها، بهترین روش تلاش برای رسیدن به تفاهم از طریق تعامل سازنده و عزت مند است. اندکی صبر، سحر نزدیک است.


[ چهارشنبه 92/8/1 ] [ 1:44 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
ماجدی در خصوص اینکه این روزها انتقادات زیادی نسبت به عملکرد رحمتی می‌شود با تناقض عجیبی صحبت کرده و مدعی شده علی رغم اینکه کی روش او را از فوتبال محو کرده اما او هنوز هم بهترین دروازه بان ایران است
قانون - در بازی دیروز استقلال و نفت در پایان بازی هم بازیکن اخلاق و هم بازیکن فنی از تیم نفت که میزبان بازی بود انتخاب شد تا این موضوع ‌ مورد اعتراض استقلالی‌ها قرار بگیرد. میرشاد ماجدی سرپرست استقلال این موضوع را هم در راستای این میداند که استقلال این روزها فقط جریمه می‌شود می‌داند و این مورد را هم عمدی می‌داند.  «دلیلی نداشت از استقلال بازیکن اخلاق انتخاب شود. مگر ندیدید بازیکنان استقلال همگی بی ادب بودند و چه کارهایی در زمین انجام دادند؟ هم بهترین بازیکن و هم مرد اخلاق مبارک نفتی ها باشد. ما نه بازیکن خوب داشتیم نه بازیکن اخلاق. الان برای استقلال نه بحث تشویق مطرح است نه حمایت. هر چه که هست محرومیت است. پاداش و تشویق برای استقلال در نظر گرفته نمی شود و فقط منتظرند یک استقلالی حرف بزند و محرومش کنند. مگر دروازه بان نفت چکار کرد که باید مرد اخلاق می شد؟ مثلا وقتی استقلال می خواست سانتر کند می گفت بفرمایید سانتر کنید؟»
ماجدی همچنین در خصوص اینکه این روزها انتقادات زیادی نسبت به عملکرد رحمتی می‌شود با تناقض عجیبی صحبت کرده و مدعی شده علی رغم اینکه  کی روش او را از فوتبال  محو کرده اما او هنوز هم بهترین دروازه بان ایران است. او  در این خصوص به اوج گفته:«رحمتی دروازه بان کوچکی نیست. او مدتها برای تیم ملی زحمت کشید. وقتی با یک بازیکن ملی اینطور برخورد و یکهو از صحنه فوتبال محو می شود چه انتظاری دارید؟ گلی که رحمتی خورد گلی استثنائی بود که شاید در یک فصل فقط 2 با ربه ثمر برسد.توصیه من به رحمتی این است که تحت تاثیر انتقادات مغرضانه قرار نگیرد و مطمئن باشد هنوز بهترین گلر ایران است.»

[ چهارشنبه 92/8/1 ] [ 1:42 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


به گزارش ایسنا، مسعود امینی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا به امروز 930 هزار نفر برای دریافت وام ثبت نام کردند که تاکنون 500 هزار نفر از این تعداد وام ازدواج خود را دریافت کرده و سایر افراد نیز منتظر دریافت وام هستند.

وی در ادامه گفت: در پیگیری‌های انجام شده با مجلس در تلاش هستیم یک ردیف بودجه مشخص برای وام ازدواج اختصاص داده شود تا مشکلات منابع برای پرداخت وام به زوجین حل شود.

امینی مناسب ترین سن برای ازدواج در دختران را بین 15 تا 19 و پسران را نیز بین 20 تا 24 اعلام و تصریح کرد: با اقدامات مشاوره‌ای می‌توان آموزش مفید به این زوجین را آغاز کرد تا شاهد پایداری ازدواج در بین این زوجین باشیم.

وی در ادامه اضافه کرد: طرح آموزش پیش از ازدواج زوجین در کشور اجرا خواهد شد و قزوین نخستین استانی خواهد بود که این طرح در آن به اجرا در می‌آید.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان گفت: طبق آمارها سال گذشته در کشور 830 هزار ازدواج و 148 هزار طلاق به ثبت رسیده است و در قزوین 6 هزار ازدواج ثبت شده که هزار و 75 مورد آن به طلاق منجر شده که نسبت به میانگین کشوری پایین تر است.

وی اعلام کرد: استان‌های تهران? خراسان رضوی? فارس و خوزستان بالاترین آمار طلاق را در بین استان‌های کشور دارند و در سال گذشته استان البرز نیز جزو یکی از سه شهر نخست در امر طلاق بوده که با اقدامات فرهنگی این رده به 9 کاهش پیدا کرده است.

امینی خاطرنشان کرد: سال‌های گذشته جشنواره پیوند آسمانی استانی و ملی همزمان برگزار می‌شدند که در سال جاری برای نخستین بار جشنواره ملی بعد از ماه صفر برگزار خواهد شد و در این مدت زمانی نخبه‌های استانی? خادمین و فعالیت در امر ازدواج برای جشنواره ملی شناسایی خواهند شد.


[ دوشنبه 92/7/29 ] [ 12:34 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]


البته تیزهوشی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در برخورد با هرگونه بی‌احترامی به خانواده‌های شهدا و تذکراتی که در این زمینه به نعیمه اشراقی دادند، باعث شد افراطیون نتوانند به مقصود خود از این بهانه‌جویی‌ها دست یابند. برای بررسی دقیق‌تر موضوع و اینکه واکنش یادگار امام در خصوص اینگونه اقدامات به چه صورت بود، روزنامه آرمان با حجت‌الاسلام و المسلمین سیدسراج‌الدین موسوی از اعضای دفتر امام(ره) به گفت‌وگویی کوتاهی نشست که در ادامه می‌خوانید.

آیا صحیح است که حاج سیدحسن آقا به خانم اشراقی گفتند صفحه فیس‌بوکشان را ببندند؟

پس از انتشار آن مطلب، یادگار امام با خانم نعیمه اشراقی تماس گرفتند و ایشان منکر نوشتن مطلب شده و مدعی شدند که صفحه فیس‌بوکش هک شده است. حاج حسن آقا هم گفتند از خانواده شهدا دلجویی کنند و هم به سبب اینکه بنا به گفته خانم اشراقی صفحه ایشان از مدیریت خارج شده است، آن صفحه را مسدود کنند. البته یادگار امام سابقا در موارد دیگری هم تذکراتی را به خانم اشراقی داده بودند. کما اینکه به برخی سخنان اعضای خانواده ایشان اعتراضات جدی داشته‌اند.

این موارد چه بود؟

کلا یادگار امام نسبت به حفظ ارزش‌های دینی حساس هستند و هنجارشکنی‌های اینچنینی را برنمی‌تابند. اگر لازم بدانند حتما خودشان خواهند گفت. بسیاری همین سخنان را بهانه کرده‌اند برای هجمه به بیت معظم امام(ره). حساسیت نسبت به امام(ره) و ارزش‌های انقلاب و اسلام با هر نیتی که باشد خوب است و من ندیدم حاج حسن آقا از این بابت ناراحت باشند ولی اگر واقعا کسی نیت تخریب بیت امام(ره) و یادگار ایشان را داشته باشد، تجربه نشان داده آبروی خودش را برده است.


[ دوشنبه 92/7/29 ] [ 12:32 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
به گزارش خبرنگار مهر، بسیاری از زنان در استان سیستان و بلوچستان در قالب ازدواج طایفه‌ای به عقد مردان در می‌آیند در حالی که مهمترین واقعه زندگی آنها در جایی و یا محضری به ثبت نمی‌رسد و این زنان شاهد و گواه رسمی برای ازدواج خود ندارند.

حکایت زنان شرعی اما غیرقانونی شنیدنی اما تلخ است، حکایت زنانی که برای استیفای حق و حقوقشان هیچ مدرک قانونی در دست ندارند.

البته نمی‌توان ادعا کرد که همه زنان استان به همین سرنوشت گرفتار شده‌اند اما آمارهای ارایه شده از سوی مسئولان نشان می‌دهد که این معضل به خصوص در مناطق جنوبی استان فراگیر است و ضرورت انجام امور فرهنگی و اجتماعی و تغییر برخی سنت‌ها احساس می‌شود و تدبیر برای کمک به زنان بدون حامی نیاز است.

زندگی خارج از دایره قانون

شاه بی‌بی یکی از زنانی است که پس از گذشت چندین سال از زندگی زناشویی و با داشتن چهار فرزند حالا همسرش وی را ترک کرده‌است و بدون حامی و پشتیبان مانده است.

وی با دلی پر درد از زندگی مشترک خود به خبرنگار مهر می‌گوید: زندگی مشترک را بدون هیچ حق و حقوق قانونی آغاز کردم و پس از گذشت چندین سال زندگی شوهرم بدون هیچ دلیلی به بهانه کار به امارات سفر کرد و با داشتن چهار فرزند در این وادی تنهایم گذاشت.

این زن درد کشیده و ساکن کورین از توابع شهرستان زاهدان ادامه می دهد: متاسفانه از راه قانون نمی‌توان به حق و حقوق خودم و یا فرزندانم دسترسی پیدا کنم زیرا به هر تشکیلات قانونی که مراجعه می کنم و خواستار دریافت حق و حقوق فرزندانم می شوم می گویند سند ازدواجت کو؟

وی بیان می‌کند: مشکل اینجاست که به همین دلیل برای گرفتن شناسنامه فرزندانم نیز با مشکل رو به رو شده‌ام و به ناچار آنان نیز از حقوق خود محروم شده‌اند.

شاه بی بی می افزاید: هر چند که از مزایای سند ازدواج تا این حد بی اطلاع بودم اما یک بار هم که به شوهرم برای گرفتن آن پیشنهاد دادم با خشم او روبرو شدم و از ترس وی دیگر حرفی به میان نیاوردم.

ازدواج برای صلح

نسیمه یکی از دخترانی است که در سن 11 سالگی به منظور برقراری صلح بین دو طایفه به اجبار به عقد یکی از ریش سفیدان طایفه مقابل درآمده است و با وجود داشتن 3 فرزند در سن 25 سالگی حالا بیوه شده است.

وی با ابراز ناراحتی از زندگی گذشته خود می گوید: برای اینکه بین دو طایفه صلح برقرار شود و دشمنی های چند ساله به دوستی پایدار تبدیل شود من را به عقد بزرگ طایفه درگیر درآوردند.

وی افزود: در آن زمان همسرم 55 سال سن داشت و با اینکه 3 فرزند برایش به دنیا آوردم متاسفانه وی در سن 69 سالگی از دنیا رفت و حالا من با وجود سه فرزند تنها مانده ام.

نسیمه می‌گوید: زمانی که ازدواج کردم از همسرم و هم از پدرم ترس داشتم برای همین تمام این سال ها را در ترس زندگی کردم.

وی ادامه داد: هیچ شخصی یک زن بیوه را با 3 بچه به همسری قبول نمی کند و از طرفی ازدواج مجدد از نظر طایفه کاری ناپسند و محکوم است و من باید تا آخر عمر بدون هیچ درآمد و پشتیبانی زندگی کنم.

فقر انگیزه ای برای نکاح

زهرا نیز که در حاشیه شهر زاهدان و در اتاقی خشت و گلی سکونت دارد می‌گوید: به دلیل وضعیت بدی که خانواده ما داشت پدرم حاضر شد تا مرا به ازای دریافت مبلغ 2 میلیون تومان به عقد یک تبعه افغانی دربیاورد و من به خاطر کمک به پدرم تن به این ازدواج دادم.

وی افزود: متاسفانه به دلیل اینکه من و همسرم دارای شناسنامه نبودیم ازدواج ما در هیچ کجا به ثبت نرسید و همسرم نیز پس از یک سال به بهانه اینکه مقدمات زندگی ما را در افغانستان فراهم کند به کشورش بازگشت اما دیگر هیچ گاه بازنگشت.

زهرا که سواد خواندن و نوشتن ندارد و شناسنامه‌ای هم برای او صادر نشده است حدس می‌زند که سنش 16 سال است.

او که در سن جوانی صدایش به لرزه افتاده و پوست صورتش از فرط سوء تغذیه خشک و چروکیده شده است می‌گوید: وضعیت خودم مهم نیستم اما می‌خواهم فرزندم به سرنوشت من دچار نشود اما واقعیت اینست که این بچه از نظر قانون نه پدر دارد و نه مادر!

زهرا زندگی خود و فرزندش را با کار در یک مانتو فروشی به‌ازای دریافت 70 هزار تومان حقوق تامین می‌کند و هنگامی که از وی می‌پرسیم چگونه با این درآمد می‌توان زندگی را اداره کرد پاسخ می‌دهد: شما توانش را ندارید!

زنان استان از بی عدالتی رنج می‌برند

مسئول دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان با بیان اینکه مشکلات زنان سیستان و بلوچستان با سایر استان‌های کشور تفاوت‌های زیادی دارد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ازدواج‌های ثبت نشده، فرزندان بی‌شناسنامه، وضعیت بد بهداشتی، بی‌سوادی و رعایت نشدن عدالت در حق زنان از مهمترین مشکلات جامعه زنان استان به خصوص در نقاط حاشیه‌ای شهر زاهدان است.

ام کلثوم موذن با اشاره به اینکه تا سال 85 بیش از 50 درصد از ازدواج‌های زنان استان به ثبت نرسیده بود افزود: با همکاری سازمان ثبت احوال استان در حال حاضر این رقم به کمتر از 30 درصد رسیده است.

وی به ثبت نرساندن ازدواج‌ها را در استان ناشی از عومل متعددی ذکر کرد و گفت: بسیاری از مردان به دلیل اینکه نیازی به اجازه همسر اول برای ازدواج مجدد خود نداشته باشند از ثبت ازدواج خودداری می کنند.

وی  فقر فرهنگی و تعصبات قومی و قبیله ای را یکی دیگر ازعوامل به ثبت نرسیدن ازدواج‌ها در استان نام برد و افزود: به‌دلیل اینکه بیشتر زنان روستایی و حاشیه شهر ازدواج ثبت نشده دارند و حتی برخی‌ با اتباع بیگانه ازدواج  کرده‌اند از هیچ حق و حقوق قانونی از سوی نهادهای حمایتی برخوردار نیستند.

موذن با بیان اینکه کودکان این افراد نیز در جامعه باعث ایجاد مشکلات فراوانی می‌شوند تصریح کرد: به عنوان مثال زن ایرانی با فرد اتباع بیگانه ازدواج کرده و دارای ده فرزند می باشد که هیچ یک از این فرزندان شناسنامه و مدارک قانونی نیز ندارند و مادر این فرزندان به دلیل فقر فرهنگی و اقتصادی مرتکب جرم و خطا شده و در زندان به سر می برد.

مسئول دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان اظهار داشت: فرزندان این خانواده در جامعه رها هستند، از تحصیل بازمانده و حتی یارانه ای به انها تعلق نگرفته و هیچ مرکز قانونی حمایت از آنها را عهده‌دار نیست و متاسفانه دشمنان با سوء استفاده از این کوکان برای ایجاد مشکلاتی از جمله حمل مواد مخدر و ناامنی در استان بهره برداری می‌کنند.

وی گفت: اگر بخواهیم جامعه ای ایمن و دور از جرائم داشته باشیم باید این کودکان را تحت حمایت مراکز قانونی قرار دهیم .

موذن با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 500 خانواده تحت پوشش دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان قرار دارند گفت: با کمک افراد خیر کمک‌هایی به این خانواده ها می‌شود که در برابر مشکلات آنان بسیار ناچیز است و مشکلی را از پیش روی این افراد بر نخواهد داشت.

وی همچنین از امکان ادامه تحصیل کودکان این خانواده ها خبر داد و گفت: با مکاتبات صورت گرفته از طریق دادستان با وزیر آموزش و پرورش امکان تحصیل فرزندان مادر ایرانی و پدر اتباع خارجی فراهم شده است اما تا زمانی که به سن قانونی 18 سال برسند و تابعیت بگیرند به آنان مدرکی تعلق نخواهد گرفت.

وی افزود: با وجود مشکلات مطرح شده چنین مادری چگونه می تواند فرزندان بدون هویت و شناسنامه را تربیت و از آنها در برابر آسیب های اجتماعی نگهداری کند.

ازدواج زود هنگام و ممانعت از تحصیل دختران

موذن از جمله مشکلات و آسیب های دیگر زنان استان را ممانعت از تحصیل و ازدواج زود هنگام دختران ذکر کرد و ادامه داد: متاسفانه به دلیل تعصبات بی جا و قوم و قبیله‌ای در جنوب استان بسیاری از  دختران در سن پایین و بالاجبار تن به ازدواج می دهند.

وی با بیان اینکه بسیاری از خانواده ها از ادامه تحصیل فرزندان به خصوص دختران ممانعت به عمل می آورند ادامه داد: به عنوان مثال در مدرسه ای در بخش کورین از توابع شهرستان زاهدان شروع یک دبستان با تعداد 100 دانش آموز  بوده که در دوره پیش دانشگاهی این تعداد به 8 نفر تقلیل پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه طبق قوانین جدید ممانعت از تحصیل فرزندان جرم محسوب می شود افزود :در این راستا قانونگذار حتی  جزای نقدی و حبس را در ممانعت فرزندان از تحصیل قایل شده است.

وی تعدد زوجین را مشکل دیگر زنان استان عنوان کرد و ادامه داد: متاسفانه با کارهای فرهنگی انجام شده در این راستا همچنان شاهد تعدد زوجین هستیم که این امر نیز ناشی از بی سوادی و فقر فرهنگی حاکم بر جامعه است.

موذن از جمله مشکلات و معایب تعدد زوجین را عدم برقراری عدالت در بین زوج ها و ناتوانی در رسیدگی به فرزندان ذکر کرد و ادامه داد: به عنوان مثال مردی با داشتن 4 زن و 26 فرزند با سطح درآمد بسیار پایین چگونه ازعهده مخارج فرزندان بر خواهد آمد؟

وی افزایش تعداد کودکان کار، کودک آزاری و همچنین رو آوردن کودکان به سمت مشاغل کاذب از جمله فروش سی دی و مواد مخدر را حاصل تعدد ازدواج‌ها در استان عنوان کرد.

موذن گفت: متاسفانه ضرب و شتم و همسرآزاری بارزترین مصداق ظلم به زنان استان است و نظام مردسالاری در استان به حدی است گه اگر زنی برای گرفتن حق قانونی خود به دادگاه مراجعه کند دیگر حق ورود به خانه شوهر را ندارد.

وی همچنین اظهار داشت: با وجود تمامی مشکلات مطرح شده اما آمار دختران فراری و خودکشی زنان و دختران کمترین آماری است که در استان یا اصلا رخ نداده و یا آمار بسیار پایینی دارد.

سن ازدواج در استان پایین است

مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به آسیب‌های شناسایی شده در حوزه بانوان استان اظهار داشت: پایین بودن سطح آگاهی و سواد بانوان استان،اعتیاد که متاسفانه دامنگیر بانوان وحتی کودکان نیز شده، ازدواج‌های ثبت نشده و فرزندان فاقد شناسنامه از جمله مشکلات عدیده در جامعه بانوان است.

طیبه اسماعیلی یکتا در گفتگو با مهر ازمشکلات اقتصادی همسران، بیکاری، اعتیاد و همسر آزاری به عنوان مشکلات عمده  زنان استان یاد کرد و گفت: با وجود اینکه تعداد زیادی از زنان مورد ظلم واقع می شوند اما آنها جرات شکایت نداشته و از مراجعه به مراجع قضایی و حتی مراکز مشاوره نیز خودداری می کنند.

وی یادآور شد: تعدد زوجات یکی دیگر از مشکلات خـانواده ها است که به دفعات مشاهده می شود مـردانی که زوج سوم و چهارم را اختیـار می کنند همسران قبلی را با چند فرزند بدون هیـچ امکانات رفـاهی رها می کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از بانوان رها شده در جامعه حتی نمی دانند برای احقاق حقشان به چه مرجع قانونی مراجعـه کنند و متاسفانه این امـر هنوز در خانواده های استان به کثرت دیده می شود.

 اسماعیلی اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلاتـی که گریبان گیر دختـران و زنـان این استان شده است ازدواج هـای تحمیلـی است که با تفاوت سنی بسیـار زیاد اتفاق می افتد و مشاهده می شود دختـر 12 سالـه به عقد پیرمـردی 60 یا حتی 70 سـاله در می آید که پیـامد آن پس از فـوت آن مـرد یک زن جـوان  و چندین کودک بی سرپناه در جامعه است.

وی افزود: متـاسفانه بسیاری از این زنان برای امرار معاش به تکـدی گری روی مـی آورنـد و عواقب  ناگواری آنها و فرزندانشان را تهدید می کند.

 وی کم رنگ شدن مسؤلیت پذیری خانواده ها درخصوص تربیت وپرورش فرزندان، کمبود مراکز مشاوره رایگان خانواده در سطح استان، عدم وجود یک پژوهشکده قوی و فعال ویژه بانوان و همچنین نبود بانک اطلاعاتی ویژه بانوان در مورد وضعیت فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و کمک های مالی در این زمینه را از جمله مشکلات پیش رو برای رفع مشکل این زنان رنج کشیده عنوان کرد.

ازدواج‌های اجباری مشکل ساز است

امام جمعه اهل سنت سراوان نیز در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: ازدواج‌های اجباری متاسفانه در استان مشکلات زیادی را برای خانواده‌ها ایجاد کرده است.

مولوی عبدالصمد ساداتی اظهار داشت: رضایت طرفین شرط عقد و نکاح است و اگر با عدم رضایت طرفین باشد تعهد قلبی را ایجاد نمی‌کند.

وی ادامه داد: اگر دختری که به بلوغ نرسیده و بالغ نشده به اجبار خانواده مجبور به عقد با فردی شود که به وی علاقه ندارد، می‌تواند درخواست طلاق کند   وبر اساس آیات قرآن شرط ازدواج مجدد رعایت عدالت در بین همسران است و کسی که نتواند این کار را انجام دهد، مرتکب حرام می‌شود.

مولوی ساداتی ادامه داد: بر مرد واجب است که عدالت را در فراهم کردن رفاه، حق زنان، مسکن، نفقه و رفتن و آمدن به منزل زنانش رعایت کند.

وی افزود: حق زوجیت جدا از حق فرزند بر پدر است که لازم است هر کدام سر جای خودش رعایت شود و از طرفی نام نکو و تربیت صحیح حق فرزند بر پدر و مادر است که باید رعایت شود و پدر و مادری که توانایی تامین و تربیت فرزند را ندارند لازم نیست فرزند زیادی بیاورند.

[ یکشنبه 92/7/28 ] [ 11:6 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]

به گزارش خبرگزاری فارس از استان سمنان، محمد وکیلی امشب در نشست شورای اداری این استان که در سالن یادگار امام خمینی (ره) استانداری سمنان برگزار شد، اظهار کرد: صنعت گردشگری در استان سمنان باید رونق بگیرد و یکی از راه‏های رسیدن به این هدف، استفاده از قابلیت‏های مهم رئیس‏جمهور پروری این استان است.

وی تصریح کرد: ایجاد موزه‏های احمدی‏نژاد در آرادان و روحانی در سرخه را می‏توان یکی از مهم‏ترین پیشنهادهایی دانست که استان سمنان را در حوزه گردشگری رشد می‏دهد.

استاندار سمنان گفت: پیشنهاد می‏شود تا رایزنی‏هایی برای دریافت بخشی از هدایا، لوح‏ها و وسایل دکتر احمدی‏ نژاد به عنوان رئیس جمهور قبلی کشورمان که از استان سمنان به این جایگاه رسید، انجام شده و این وسایل در موزه‏ای در آرادان نگهداری شود.

وکیلی همین پیشنهاد را درباره دکتر روحانی، رئیس جمهور کشورمان و زادگاه وی، سرخه، مطرح کرد و اظهار داشت: می‏توان چنین موزه‏ای را در سرخه نیز ایجاد کرد تا گردشگران به خصوص توریست‏های خارجی از این سوابق دیدن کنند.


[ یکشنبه 92/7/28 ] [ 11:4 عصر ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 171
بازدید دیروز: 304
کل بازدیدها: 1665148